ويژگيهاي امام مهدي(عج) و يارانش
پيامبر اعظم(ص) در ضمن سخناني درباره امام مهدي(عج) به سلمان فرمود: «نام او نام من است، و خوي او خوي من است، كنيه او اباعبدالله است، پرچم من در دست اوست. او زمين را پس از آنكه پر از ظلم و جور شده پر از عدل و داد مي كند، ساكنان زمين و آسمان از او خشنودند، مردگان آرزوي زنده شدن دارند تا در حكومت او زندگي نمايند. كاخهاي گمراهي را درهم مي شكند و حجابها را از دلها برمي دارد، به داد مظلومان مي رسد، (هنگام ظهور) به خانه كعبه تكيه كند و گويد: «من بقيه (ذخيره) خدا و حجت و خليفه او بر شما هستم.»
ياران (مخصوص) او به شماره اصحاب بدر و شماره ياران طالوت يعني 313نفر هستند. همگي جوان و شجاع، گويي شيراني هستند كه از بيشه بيرون آمده اند. دلهاي آهنين دارند معتقد به يكتايي خدايند، و شب همچون شخص بچه مرده ناله مي كنند، و شب و روز به عبادت مشغولند دلهاي آنان نسبت به همديگر مهربان و متفق است، اگر در جهان يك روز هم باقي بماند، حتماً ظهور خواهد كرد، او قاتل دجال (طاغوت مزور) و حامي دين من است. از آسمان منادي حق، او را با نام «قائم» بخواند كه صداي او را همه مردم جهان از شرق و غرب بشنوند... قطعه ابري بالاي سر امام ظاهر مي شود، جبرييل فرياد مي زند: «اين مهدي خليفه خدا است، آن امامي كه در انتظارش بوديد همين است از او پيروي كنيد.»(1)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ ــــ
1- بحارالانوار- ج52، ص223
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)