ترفند شماره 1:
وارد کردن چند عکس بصورت یکجا در سند ایندیزاین و قرار دادن به ترتیب و دلخواه در فریمهای متفاوت
1- در قسمتی که باید عکس قرار گیرد چند فریم خود را ترسیم می کنیم.
2- از پنجره File < Place (Ctrl + D) به پوشه عکسها رفته چند عکس را انتخاب می کنیم. وقتی پنجره Image Import Option ظاهر شد هر بار برای هر عکسآن را تایید یا Ok نموده.
3- نشانگر موس به شکل آیکون قلم موی و تصویر Thumbnail در آمده و یکی از تصاویر انتخابی ما را نشان میدهد.
نکته مهم و جالب: حالا می خواهید بین تصاویر جابجا شوید کلیدهای پیکان چپ و راست یا بالا و پایین را فشار دهید تصویرها به ترتیب جابجا شده و مورد دلخواه را می توانید انتخاب کرده و با یک کلیک آن را در یک قاب گرافیک پرتاب کنید و بعد تصویر را به اندازه قاب گرافیکی خود تنظیم نمائید.
4- با گذاشتن یک تصویر به سراغ تصویر دیگر رفته و آن را در قاب گرافیک مربوط به خود قرار دهید.
نکته و توجه : مطلب من عین ترجمه پایین نیست چون آنقدر هنوز مسلط نیستم و برای اینکه کار خراب و در یک کلام آبروریزی نشود با برداشت خود از مطلب انگلیسی ترجمه کردم. پس به دنبال ترجمه تحت الفظی و لغت به لغت نباشید. ولی در درستی مطلب شکی نیست و خودم امتحان کردم و در اینجا گذاشتم.
آموزش به زبان اصلی خود مقاله:
InDesign CS3's great Multiplace-and-Replace.
One of Adobe's highly touted features in InDesign CS3 is the ability to place multiple graphics at a time. InDesign provides small preview of each graphic next to the place cursor. You can cycle through your loaded graphics by pressing the right or left arrow keys until you reach the one you wish to place. You can even remove a graphic from the list by hitting the Esc key.
What I didn't realize was that if you hold down the Option key (Alt key on a PC)
and click on a graphic frame — it will replace the existing graphic with the new one you currently have loaded! This Multiplace-and-Replace combination is a terrific time saver for designers who produce catalogs, or other projects with a large number of placed graphics.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)