خورشت آلواسفناج

مواد لازم :
گوشت ماهیچه بدون استخوان --- نیم کیلو
اسفناج ---------------------------- یک کیلو
پیاز --------------------------------- دو عدد
آلو --------------------------------- 250 گرم
آب غوره یا آب‌لیمو ---------------- باندازه دلخواه
روغن ------------------------------ دویست گرم
نمک، فلفل، ---------------------- باندازه دلخواه
طرز تهیه :
اسفناج را پاک کرده تمیز بشوئید و در آب‌کش ریخته تا آبش کاملاً برود سپس خرد کنید گوشت را خرد کرده و با پیاز کمی سرخ نمائید گوشت که پخته شد اسفناج را به‌آن اضافه کنید و می‌گذارید باز بجوشد سپس آب‌غوره و نمک و آلو در خورشت بریزید بگذارید بجوشد تا کاملاً جا بیفتد .