previos page menu page next page

صحيفه نور ج 21 صفحه 78

تاريخ: 9/11/67

نامه به رياست قوه قضاييه در مورد رسيدگى هر چه بيشتر و دقيقتر به امور قضايى و كمى‏ها و كاستى‏ها

بسم الله الرحمن الرحيم‏

جناب حجت‏الاسلام آقاى حاج سيد عبدالكريم موسوى اردبيلى رياست قوه قضاييه دامت افاضاته

با سلام و دعا براى شما و تمامى دست‏اندركاران قوه قضاييه و اميد موفقيت براى همه. شنيده مى‏شود كه مسائل و نصايح پدرانه پدر پيرتان موجب رنجش بعضى از دست‏اندركاران قضاء كشور شده است و آنان كه با فرهنگ حوزه سر و كار نداشته‏اند، گمان برده‏اند تلخى و شيرينى اين گونه بحث‏ها و گوشزدها موجب شده است كه علاقه من به شما و ساير عزيزان شوراى عالى قضايى و دست‏اندركاران دستگاه قضاء كم شده است. اين گونه نيست، من شما را مردى صالح و متدين و از ياران خوب خود و انقلاب مى‏دانم و از شما و ساير اعضاء شوراى عالى قضايى كه مورد علاقه من هستيد مى‏خواهم تا هر چه بيشتر و بهتر و دقيقتر به امور قضايى رسيدگى نماييد و كمى‏ها و كجى‏ها را با جديت برطرف نماييد. انقلاب اسلامى‏ما انقلاب خود شماهاست. من هم مانند شما در خدمت انقلاب هستم، در جمهورى اسلامى همه بايد با انتقادها و طرح اشكال‏ها راه را براى سعادت جامعه باز كنند.

خداوند به جناب عالى و حجج اسلام آقايان دادستان كل كشور موسوى خوئينى‏ها و اعضاء شوراى عالى قضايى مقتدايى و بجنوردى و همچنين آقاى مرعشى كه با موافقت اين جانب در جاى ديگرى تصميم دارند خدمت كنند، اجر و ثواب عنايت فرمايد و به همه نيرويى عطا فرمايد كه هر چه زودتر اشكالات بسيار قوه قضاييه را برطرف نمايند.

والسلام عليكم و رحمه‏الله و بركاته

روح‏الله الموسوى الخمينى

previos page menu page next page