previos page menu page next page

صحيفه نور ج 21 صفحه 25

تاريخ 28/6/67

پاسخ به نامه حجت الاسلام مهدى كروبى سرپرست بنياد شهيد انقلاب اسلامى درباره مسايل فرهنگى و تحصيلى فرزندان شاهد

جناب حجت‏الاسلام آقاى حاج شيخ مهدى كروبى دامت افاضاته‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

گزارش مشروح مسايل فرهنگى و تحصيلى فرزندان عزيز شاهد واصل گرديد. از تلاش مسوولين و صاحب نظرانى كه به اين امر مهم اهتمام نموده و در راه بارور شدن و شكوفايى استعدادهاى سرشار نونهالان و جوانان برنامه‏ريزى كرده‏اند، تشكر مى‏نمايم.

از اين كه نوشته‏ايد فرزندان عزيز شهدا و مفقودين و جانبازان و اسرا با جديت و عشق و علاقه درس مى‏خوانند، موجب غرور و شادمانى است. سلام گرم و محبت خالصانه‏ام را به اين سرمايه‏هاى گرانبهاى انقلاب، اين يادگاران معلمين جاويد دانشگاه عشق و شهادت ابلاغ نماييد و از قول من به آنان بگوييد كه من با تمام وجود به شما عشق مى‏ورزم و شما را از دل و جان دوست دارم و علاقه‏مندم كه فردفرد شما عالم و متخصصى متعهد براى اسلام ناب محمدى صلى الله عليه و آله و سلم و مبارزى سرسخت عليه اسلام آمريكايى و مرفهين و پرچمدار وفادارى براى ايثارگران و شهيدان خود باشيد و بتوانيد با چراغ علم و عمل و تقوا، ظلمت نفاق و كج فكرى‏ها و تحجرها و مقدس مابى‏ها را از دامن اسلام بزداييد.

كارنامه نورانى شهادت و جانبازى عزيزان شما، گواه صادقى بر كسب بالاترين امتيازات و مدارج تحصيلى معنوى آنان است كه با مهر رضايت خدا امضا شده است و كارنامه شما در گرو تلاش و مجاهدت شما است. زندگى در دنياى امروز، زندگى در مدرسه اراده است و سعادت و شقاوت هر انسانى به اراده همان انسان رقم مى‏خورد. اگر بخواهيد عزيز و سربلند باشيد، بايد از سرمايه‏هاى عمر و استعدادهاى جوانى استفاده كنيد. با اراده و عزم راسخ خود به طرف علم و عمل و كسب دانش و بينش حركت نماييد كه زندگى زير چتر علم و آگاهى آن قدر شيرين و انس با كتاب و قلم و اندوخته‏ها آن قدر خاطره‏آفرين و پايدار است كه همه تلخى‏ها و ناكامى‏هاى ديگر را از ياد مى‏برد.

بشريت با همه پيشرفت‏هايش در علوم و فنون هنوز در گهواره طفوليت دانش است و تا رسيدن به بلوغ كامل راه طولانى در پيش است.

اميدوارم ملت هاى اسلامى و ملت بزرگ ايران با يك تحرك فرهنگى گسترده بتوانند مسلمانان را

صحيفه نور ج 21 صفحه 26

از فقر و تنگناى علمى درآورند. توصيه مجدد و اكيد من به همه دست‏اندركاران و مسوولين كشور اين است كه بيشتر از گذشته به امور فرهنگى اين عزيزان توجه نمايند. من هديه‏اى جز دعاى خير براى فرزندان شاهدان هميشه تاريخ، خصوصاً آنهايى كه در تحصيل جزء شاگردان ممتاز شناخته شده‏اند ندارم.

اميدوارم خداوند عطش علم‏آموزى را در آنان زياد و سينه‏هاشان را درياى معارف خود گرداند و تعهد عمل را به آنان كرامت نمايد.

والسلام عليكم و رحمه‏الله

روح‏الله الموسوى الخمينى

previos page menu page next page