previos page menu page next page


صحيفه نور ج 15 صفحه 163

تاريخ: 2/7/60

پيام امام خمينى در آستانه انتخابات رياست جمهورى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ملت مجاهد و متعهد ايران!

جمهورى اسلامى، فرآورد مجاهدات جانفرسا و فداكارى‏هاى بى‏دريغ شما و فرزندان برومند و شهداى ارجمند شماست. شما بوديد كه با قدرت ايمان و تعهد به اسلام، ميهن عزيز خود را از اسارت سلاطين و رژيم ستمگر شاهنشاهى و دژخيمان خونخوار آنان نجات داديد. شما بوديد كه همچون سلحشوران متعهد صدر اسلام با انقلابى عظيم، كشور خود را از سلطه ابرقدرت‏ها و خصوصاً امريكاى غدار و جهانخوار آزاد نموديد. شما اسلام بزرگ را كه مى‏رفت دستخوش انحراف منحرفين و منافقين شود و احكام مترقى آن به احكام دلخواه نادانان مبدل گردد و با اسم اسلام راستين، قوانين مسلم منصوص در قرآن كريم به نسيان كشيده شود، زنده و تجديد گرديد و در مقابل هجوم نظامى و تبليغاتى همه جانبه ايستادگى نموديد و در اين دو سه ساله، ره صد ساله پيموديد و تمام موانع را از سر راه برداشته و جمهورى اسلامى را با تمام نهادهايش تحقق بخشيديد و حياتى جديد و درخشان و فروزنده به كشورتان و فرهنگتان بخشوديد.

اكنون شما عزيزان ارزشمند هستيد كه بايد اين سرمايه گرانبها و اين امانت الهى را كه با خون اولياء گرانقدر خداوند و مجاهدين ارجمند اسلام و فرزندان عزيز برومند شما، به دست شما سپرده شده است پاسدارى نمائيد و با تمام توان از زن و مرد و كوچك و بزرگ با مجاهدات پيگير و شجاعانه، در حفظ و حراست آن كوشا باشيد و از تبليغات دامنه‏دار ورشكستگان كه خود علامت عظمت انقلاب اسلامى شماست و دليل وحشت آنان و سلطه جويان و چپاولگران است، به خود ترديدى راه ندهيد و با همان شور و هيجان و تعهدى كه داريد به پيش رويد و مطمئن باشيد كه در جهان، سرافراز و پيروز هستيد و در بارگاه عظمت حق تعالى ارزشمند و در پيشگاه اسلام و اولياء معظم آن ارجمند خواهيد بود.

اكنون كه با از دست دادن سربازى گرانقدر و رئيس جمهورى خدمتگزار و متعهد چون شهيد رجائى كه خدايش رحمت فرمايد، براى تعيين رئيس جمهور به پاى صندوق‏هاى راى خواهيم رفت، لازم است ملت عزيز، رشد و استقامت و پايدارى خود را در پيشگاه خالق و صاحب اسلام و در نزد جهانيان و در پيش چشمان حيرت زده دشمنان و بدخواهان اسلام كه شما را با تهمت‏هاى گوناگون

صحيفه نور ج 15 صفحه 164

هدف قرار داده و وفادارى شما عزيزان متعهد به جمهورى اسلامى را مورد سؤال و ترديد انگاشته‏اند ثابت و با شور هر چه بيشتر، يكپارچه در اين امرى كه حفظ حيثيت جمهورى اسلامى و ملت شريف بسته به آن است به سوى صندوق‏هاى راى چون موجى خروشان و دريائى مواج، با صفوفى فشرده رفته راى خود را به شخصى كه متعهد به اسلام و خدمتگزار به ملت و كشور و حامى مستضعفان و داراى بصيرت در امر دين و دنيا و منزه از گرايش به شرق و غرب، و مكتب‏هاى انحرافى و داراى ديد سياسى است، بدهيد. امروز شركت در انتخابات رياست جمهور نه فقط يك وظيفه اجتماعى و ملى است، بلكه يك وظيفه شرعى اسلامى و الهى است كه شكست در آن، شكست جمهورى اسلامى است، كه حفظ آن بر جميع مردم از بزرگترين واجبات و فرائض است و وسوسه در آن از شيطان بلكه عمال شيطان بزرگ است.

برادران و خواهران! با هشيارى بسيار و ديد اسلامى سياسى با مسائل برخورد كنيد و از وسوسه منحرفان و مخالفان اسلام و وابستگان به سياست اجانب اجتناب نمائيد كه اينان با هر وسيله مى‏خواهند پايه‏هاى جمهورى اسلامى را متزلزل كنند و به خيال رسيدن به مقاصد خودشان، از هر فرصتى بهره بردارى نمايند و نگذارند كه شما در اين امر حياتى كه شخصيت خود و كشورتان بسته به آن است شركت كنيد.

اينجانب از علماى معظم و ائمه جمعه و جماعات محترم و خطبا و گويندگان متعهد در سراسر كشور تقاضا دارم كه مردم شريف را از اهميت اين موضوع حياتى و سرنوشت ساز مطلع و آنان را به تكليف شرعى خود ارشاد فرمايند. از نويسندگان و گويندگان و روشنفكران و اساتيد محترم و معلمان و دانشمندان كشور تقاضا دارم كه در هر مسلك و گروهى هستند، به يك مطلب مهم توجه نمايند كه اگر خداى نخواسته جمهورى اسلامى، اين دسترنج توده‏هاى عظيم رنج كشيده و ستم ديده، شكست بخورد، هرگز گمان نكنند كه به جاى آن يك رژيم متعهدتر و غمخوارتر و ملى‏تر و اسلامى‏تر روى كار مى‏آيد و به يقين بدانند كه يك رژيم صد در صد غربى آمريكائى يا شرقى كمونيستى به دست يكى از دو ابرقدرت، جايگزين آن مى‏گردد، اگر چه با صورت ملى و اسلامى. پس در اين صورت، كارشكنى يا بى‏تفاوتى در اين امر، نزديك كردن كشور است به سوى دو قطب جهانخوار و به هدر دادن خون‏هاى جوانان و زحمت‏هاى طاقت فرساى ملت. و از انجمن‏هاى اسلامى در سطح كشور مى‏خواهم كه در هر محلى كه هستند، كسانى را كه با آنان تماس دارند به اهميت اين امر آشنا نمايند. اميد است خداوند متعال، امت اسلامى را موفق فرمايد كه براى پيشرفت مقاصد اسلامى هر چه بيشتر كوشش نمايند و توفيق خدمت به همه ما مرحمت فرمايد. والسلام عليكم و رحمه الله وبركاته

روح الله الموسوى الخمينى


previos page menu page next page