previos page menu page next page

صحيفه نور ج 11 صفحه 251

تاريخ: 10/11/58

پيام امام خمينى به ملت ايران پس از انتخابات اولين رياست جمهورى‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من قبلاً از عواطف گرم ملت ايران تشكر مى‏كنم و به همه دعا مى‏كنم و در اينجا در اين فرصت كمى كه هست به اندازه‏اى كه اجازه دارم چند كلمه با شما صحبت مى‏كنم. يكى قدردانى از حضورتان در رأى، كه بايد بگويم كم سابقه است يك همچون شركتى كه قريب از چهارده ميليون بيشتر در صورتى كه كوهستانى‏ها و دهات دور دست نتوانستند رأى بدهند معذلك ملت شركت كرد و رأى خودش را داد. و يكى هم از اين بالاتر كه بايد بگويم كه بى سابقه است در دنيا و شايد كه در دنيا سابقه نداشت اين آرامشى كه در اخذ آراء شد كه مردم و ملت ما ثابت كردند رشد خودشان را و با اين اثبات رشد، دست رد به سينه اشخاصى كه، دولت‏هايى كه باز طمع به ايران دارند زدند. و من اميدوارم كه ملت خودش زنده باشد و ابداً خوفى نداشته و بعد از اين هم ملت خودش زنده است و چنين خوفى نداشته باشد كه شخصى بيايد و شخصى برود. الحمدلله ملت بيدار شده است و ملت ما را نمى‏شود هيچ عقب انداخت البته در بعضى از راديوها مسائلى گفته‏اند لكن اين دلشادى‏ها براى آنها اثر ندارد. ملت ما امروز اتكاء به هيچ كس ندارد جز خداوند تبارك و تعالى. و اما يك كلمه‏اى ديگرى كه بايد عرض كنم، من استدعا مى‏كنم از تمام گروه‏ها و از تمام دستجات مختلف كه در اين وقتى كه يك نفر از اين آقايان رأى را برده و ملت به او رأى داده است، ديگران عقب‏نشينى نكنند و كمك كنند. ممكلت مال خود شماست، خود شما بايد كمك كنيد و اعانت كنيد. ملت همه با هم، روشنفكرها، اطباء بزرگان و همه بايد با هم دست برادرى بدهيد و همه برادر هستيد و خداوند همه شما را توفيق بدهد و من دعاگوى همه شما هستم.

والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته‏

previos page menu page next page