سلام وقتی از درایو c ایمیج بگیرم و در هارد جدید restore کنم کل برنامه هایی که روی هارد قدیم بودند میایند؟بدون کم و کاستی؟
سلام وقتی از درایو c ایمیج بگیرم و در هارد جدید restore کنم کل برنامه هایی که روی هارد قدیم بودند میایند؟بدون کم و کاستی؟
با درود دیگر شما پیشنهاد میکنید از کدام برنامه استفاده کنم.2بعد از ریستور کردن ویندوز فعلی حذف و ویندوز ایمیج گرفته شده جایگزین ان میشود یا دو ویندوز در کامپیوتر ایجاد میشود.3ایا اپدیت کردن ویندوز کمکی به افزایش سرعت ان میشکند یا نه؟با تشکر
درود
1.هر دو لینکی که گذاشته ام برای شما یکسان کار خواهد کرد.خودم شخصا" ورژن 6.5 را ترجیح می دهم.
2.زمانیکه یک ایمیج گوست را در درایوی ری استور کنی ، برنامه گوست اول درایو را فرمت کرده
و سپس فایل ایمیج را ری استور می کند.یعنی ویندوز قبلی صد در صد پاک شده و جدید جایگزین می شود.
3. در مورد آپدیت ها نظر کامل و درستی نمیشود داد. چون بعضی آپدیت ها بخاطر اینکه امنیتی هستند
لذا باعث کند تر شدن میشوند و بعضی دیگر برعکس. بعضی آپدیت ها را اگر نصب کنی ، معلوم می شود
که ویندوزت سریال تقلبی دارد و خریداری شده نیست ، لذا دوباره سریال معتبر خواهد خواست و الی آخر...
من شخصا" عقیده دارم که ما نباید همه آپدیت ها را نصب کرده بلکه براساس نیاز و پس از مطالعه خواص
یک آپدیت در صورت نیاز باید نصبش کنیم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام چگونه بفهمم کدام اپدیت بدرد رایانه ام میخورد و انرا چگونه دستی انتخاب کنم.
سیستم من به شرح زیر است:
Win:7------cpu:intel g640 3gh----ram:8gig kingston+2*4-----graphic:geforce 4gig gigatron
درود
عرفان عزیز ، این مشخصاتی که گفتی مربوط به درایور های سیستم است نه آپدیت های ویندوز.
در رابطه با درایور ها ، همیشه بهتر است که آخرین ورژن مربوطه را نصب کنیم تا سیستم روانتر کار کند.
که برای اینکار باید هر چند ماه یکبار به سایت شرکت مربوطه سر بزنیم.
برای مثال برای کارت گرافیک به سایت شرکت مربوطه سر می زنیم و نگاه میکنیم که آیا شرکت برای
مدل کارت گرافیکی که ما داریم درایور جدیدتری بیرون داده یا نه . اگر وجود داشته باشد دانلود کرده و نصب می کنیم.
همه شرکت های سخت افزاری در سایت خودشان درایور ها را مجانی برای دانلود گذاشته اند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام نه منظور من این بود که با این سیستم بهتر است چه اپدیت هایی را نصب کنم.؟
اگر سیستمت مشکلی ندارد ، هیچ چیزی اضافه نکن
بار ها شده که فقط یک آپدیت تمام سیستم را بهم ریخته است.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام اپدیت bios چیست میشود کمی توضیح دهید؟
درود
وقتی شرکتی یک Mainboard (یا Motherboard) می سازد و در اختیار مشتریان قرار می دهد، این Motherboard
دارای یک قابلیت هائی است یعنی یک سری کار ها را می تواند انجام دهد.
این قابلیت ها در داخل Motherboard درون تراشه ای جا سازی شده اند که اصظلاحا" BIOS نامیده میشود.
کاربر میتواند تا حدودی این توانائی های موجود را بدلخواه تنظیم کند.برای ورود به صفحه تنظیمات بایاس ، معمولا"
دز زمان بوت باید کلید یا کلید هائی را برنیم تا به صفحه تنظیمات بایاس وارد شویم در بیشتر Motherboard ها با
فشار دادن کلید DEL میتوان به صفحه تنظیمات وارد شد ولی در بعضی Motherboard ها کلید دیگری باید فشار داده
شود که در دفترچه Motherboard ها گفته شده است.
اما چرا گاهی لازم است که بایاس کامپیوتر را عوض کنیم؟
من یک مثال ساده میگویم خوب توجه کنید:
فرض کنید در زمان ساخت یک Motherboard ، در بازار بزرگترین رم موجود 1 گیگا بایت باشد.
یعنی فرض میکنیم که در زمان ساخت این Motherboard هنوز رم بالای 1 گیگا بایت ساخته نشده باشد.
با این فرض این Motherboard طوری ساخته شده که فکر میکند بالا ترین رمی که ممکن است به آن
وصل شود 1 گیگا بایت است و فکر میکند بالاترین حد رم 1 گیگا بایت است.
حال بعد از مثلا" یک سال ، رم 4 گیگا بایت ساخته میشود. ما اگر این رم را به Motherboard وصل کنیم
چون Motherboard فکر میکند رم بالاترین حدش 1 گیکا بایت است پس این رم 4 گیگا بایتی را هم
1 گیگا بایت می شناسد و در نتیجه ما با وجود گذاشتن رم 4 گیگا ، عملا" فقط از یک گیگای آن میتوانیم
استفاده کنیم.
خب ،برای رفع این مشکل ، شرکت های سازنده بصورت زیر عمل میکنند:
موقع ساخت Motherboard ها ، اطلاعات چگونگی کار را درون یک نوع حافظه ویژه در داخل Motherboard ها
میگذارند. این حافظه طوری ساخته میشود که بشود بعدا" با روش هائی اطلاعات داخلش را عوض کرد.
حال شرکت سازنده که می بیند مثلا" در مثال بالا ، دستگاهش رم بالای 1 گیگا را نمیشناسد ، راه های حل
این مشکل را مطالعه کرده و پس از پیدا کردن روش برطرف کردن مشکل ، آن ها را درون یک فایل ویژه ذخیره
نموده و بعنوان آپدیت بایاس در سایتش قرار میدهد.
و کاربر میتواند این فایل را از شرکت سازنده دانلود کرده و به روشی که گفته میشود تعویض کند. تا سیستمش
بتواند رم 4 گیگا را هم بشناسد.
نکته آخر: من چندین مورد این تجربه تعویض بایاس را داشته ام. پیشنهاد میکنم تا واقعا" نیاز ضروری وجود
ندارد این کار را انجام ندهید و در صورت نیاز واقعی باید حتما" توسط فرد ماهر انجام گیرد.
کوچکترین اشتباه حتی قطع شدن برق در زمان انجام این کار که یکی دو دقیقه بیشتر نیست ، باعث
خواهد شد که Motherboard شما غیر قابل استفاده شود.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)