صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 60

موضوع: گزارش علت تعطیلی سایت و کلاه برداری اینترنتی مایا هاست

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط naje نمایش پست ها
    بسم الله

نمیدانم گفتن این نکته خوب است یا نه بنده توصیه میکنم آقایون و همچنین اگر دربین شما خانمی هم باشد که بنحوی از گروه مایا متألم خاطر باشد . قبل از اینکه شروع به نقد مایا میکند اول در خودشان این موضوع را بسنجند که خود آنها چقدر رفتار درست داشتند و دارند . البته عرض کردم و همچنان عرض میکنم پوزش میخواهم از لحن سخنم . بنده فکر میکنم دوستانی که اضهارتی را در این مورد نقل کردن یا واقعا با مایا مشکل ندارند و از روی غرض ورزی است ویا موضوع برایشان بی اهمیت است . لذا هر دو حالت جز عدم ثبات در گفته ها چیزی سراغ ندارم . علت عدم پیگیری شما عزیزان به خاطر چه چیز است برای من سوال برانگیز شده ؟ ضمنا این سوال برای من بیشتر مهم شده که چرا مدیران این انجمن پاسخ در خواست مرا ندادند .انسانی در زندگی موفق است . که : اول حقوق دیگران را بشناسد / دوم اجازه ندهد به حقوقش تعدی گردد . / ولا غیر محکوم به نابودی است / حالا نمیدانم شما از کدام یک از این سه گروه هستید لطفا اول گروه خود را مشخص کنید علت از نوشتن این متن ذیلا
    عدم توجه دوستان به این درخواست که به نحوی رسمی بودن آن اهمیت دارد /. http://forums.azardl.com/showthread.php?t=49016
    و همچنین http://forums.azardl.com/showthread.php?t=49583
    خوب شما فکر میکنید این جا چه خبره

به هر حال من و دوستانم برای از بین بردن تمام راه های فریب کارانه در نت شروع کرده ایم و پایان این داستان مایا نیست بلکه تمام افکار مایاها خواهدبود . واگر ایرانی هستیم باید بدانند که ایرانی صبور است ودر عین حال مدبر
    ببخشید اقا ناجی ولی فکر کنم اینجا جواب شما را دادن
    http://forums.azardl.com/showpost.ph...5&postcount=29
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

سوال از سوال

نقل قول نوشته اصلی توسط sada نمایش پست ها
    سلام ....
    ممنون از شما
    تا الان چیزی از ما درخواست نشده بود یا اگه درخواستی بود ممنون میشم ذکر کنید بدلیل مشغله کاری دوستان کم میان سایت ، اگر درخواستی هست لطفا دوباره ذکر کنید
    الان هم اگه این پست را میزنم باید برم جایی موقع برگشت در حد توانم پاسخ میدم.
    با تشکر از شما .
    ببخشید .فکر کنم غلط املائی بود:
    ویرایش توسط naje : 07-08-2011 در ساعت 09:46 PM

4. 3 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    سلام
    حاجی جان ماشالله خودنت هم که کامنت ها را نمیخونی !!!
    همان پست قبل پست شما اعلام کردم
    اکانت ما تو مایا حذف شد و نه ما که کل افرادی که مشکل دارند اکانت های اونها حذف میشه و تمالم اسکرین شاتها از مشکل را هم تو پست اول گذاشتم و مدارک تو پست اول موجود است
    در ضمن مجتبی وقتی سوال کرده که شما پست خودتان را ویرایش نکرده بودید و در پست شما موضوع دیده میشه
    اما هدف ما از اعلام کلاه برداری مایا اطلاع دادن به همکارانمان بود تا چون ما گرفتار این کلاه برداران در کشوری که هیچ حمایتی از امثال من که سرمایه های خودم را دارم صرف علم و فرهنگ این کشور میکنم نمیشه ، نشوند و سرمایه و زحمت اونها به هدر نره !!
    در یکی از اون کامنت ها طرف اونثدر اطمینان داره که کسی از اون بازخواست نخواهد کرد داره میگه اگه روزی کسی از ما سوال کرد میایم و جواب میدیم !!!
    توجه کنید اگر ...
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

6. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

سوال از سوال

نقل قول نوشته اصلی توسط sada نمایش پست ها
    سلام ....
    ممنون از شما
    تا الان چیزی از ما درخواست نشده بود یا اگه درخواستی بود ممنون میشم ذکر کنید بدلیل مشغله کاری دوستان کم میان سایت ، اگر درخواستی هست لطفا دوباره ذکر کنید
    الان هم اگه این پست را میزنم باید برم جایی موقع برگشت در حد توانم پاسخ میدم.
    با تشکر از شما .
    خیلی چاکریم اصلاح شد باید زود در برم خیط کاشتیم farar:..
    ویرایش توسط naje : 07-08-2011 در ساعت 09:39 PM

8. کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

شرمنده ام خدائی از پس تو تهرون دود دم خوردم فکر کنم تا یه ماه دیگه هم که بگذره همین آشو همین کفگیره خوب دیگه پیری هستو هزار راه خاکی شما ببخشید . راستی لطف بکنید یک شکایت یا هر عنوانی که دوست داری با هر مدرکی که در دست داری بفرست . خدائی دارم میگمروز سه شنبه رفته بودم دفتر این شیاطین نمیدونی آقای مغنی مدیر عامل شرکت مایو تا اینجانب را دیدند گویا جن دیده باشند شده بود عین اسکناس تو جوب افتاده . میدونی بیشتر واسه چی گله دارم اینکه شماره تلفن دادم ولی زنگ نزدی . در ضمن شما اگر شکایت هم که بکنید . نیازی به این پاسگاه و اون دادگاه نیاز نیست بیاید خودم که نمردم همه چیز راست وریسته . بازم شرمنده ازدوستانی که از مایا حتی به اندازه یک ارزن هم ناراحت باشند لطف کنند فقط نام کاربری خودشونو بنویسن کافیه بابا از این بی خرج تر ببینم انشالله یه صد تا نام کاربر نوشتن . ببنین رفقا همین قدر آقای مغنی مدیرعامل شرکت مایو را از تهران بیارم گرگان واسه محاکمه نهائی خوذش عالمی داره
    بشما قول میدم تا ماه سی نشده خبرهای دست اول رابخونید

10. 3 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    به نام خدا
    سلام
    حاجی جان ماشالله خودنت هم که کامنت ها را نمیخونی !!!
    همان پست قبل پست شما اعلام کردم
    اکانت ما تو مایا حذف شد و نه ما که کل افرادی که مشکل دارند اکانت های اونها حذف میشه و تمالم اسکرین شاتها از مشکل را هم تو پست اول گذاشتم و مدارک تو پست اول موجود است
    در ضمن مجتبی وقتی سوال کرده که شما پست خودتان را ویرایش نکرده بودید و در پست شما موضوع دیده میشه
    اما هدف ما از اعلام کلاه برداری مایا اطلاع دادن به همکارانمان بود تا چون ما گرفتار این کلاه برداران در کشوری که هیچ حمایتی از امثال من که سرمایه های خودم را دارم صرف علم و فرهنگ این کشور میکنم نمیشه ، نشوند و سرمایه و زحمت اونها به هدر نره !!
    در یکی از اون کامنت ها طرف اونثدر اطمینان داره که کسی از اون بازخواست نخواهد کرد داره میگه اگه روزی کسی از ما سوال کرد میایم و جواب میدیم !!!
    توجه کنید اگر ...
    شاد و پیروز باشید
    عزیز منی قربونت من قصد بی ادبی نداشتم ضمنا اون مغنی که شما فکر میکنید مهندسه دیپلم هم نداره . درضمن من تو این روزها بقدری آفتاب بکله ام تابیده که رنگهای عقب جلو مخم تاپ ورداشته ببخشید تاب ، راستی بشما عرض کنمدر فرخوان حتما شرکت کنید . چون از شخصیت های وابسته به فعالیت های مرتبط حضور خواهند داشت . هشتاد ویک روز هشتاد ویک سوال یادتون نره به انجمن های موفقی که در رابطه با معضل فریب و فریب کاری بتوانند تو این هشتاد ویک روز مطالبی داشته باشند . هدایای خوبی در نظر گرفته شده من هم ....... آره محرمانه بود این جمله

ضمنا یک خبر خوش گوشیمو عوض کردم آخیش راحت شدم یدونه زیلو گرفتم

بابا جونمن یکم بخندین دیگه
    ویرایش توسط naje : 07-08-2011 در ساعت 09:52 PM

12. 5 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

محمد آقا سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    به نام خدا
    خوبی حاجی جان ؟
    مدارک همین تاپیک و پست اول موجود هستن و همینطور بالاتر اسم دو سایت دیگه و در صفحات اول تعدادی دیگه از دوستان و اما اکانت کلا اینها در حذف اکانتها سابقه بزرگی دارند .
    اما فکر نکنم نیاز باشه ولی برگردم فیش پرداخت بانکی پول را هم اگه لازم باشه براتون اسکن میکنم هر چند خودش تو تیکتها به پرداخت پول اعتراف کرده و مشکل و نیازی به اون نباید باشه .
    موفق باشید
    قربونت محمد آقا همه کارها حله شیطونک رو تمام کمال محکوم میکنم براتون قول میدم در ضمن یک پروژه در یکی استانها را واسشون لاک کردم یا ساده تر بگم اطلاع رسانی با هدف آگاهی و سرنگونی مایو

14. 5 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    حاجی جان شما برو جلو و این مدارک را هم ارائه بده اونها هم چشم در اولین فرصت ...
    اما در مورد یکی از کاربرها خواسته ای داشتید که باید بگم متاسفانه اتهام ایشان ایجاد مزاحمت بوده و خوب خودتان حکم این مورد را میدانید و این تصمیم تیم مدیریتی سایت بوده که ایشان را توقیف کنند ، البته هر انسانی میتونه خودش را اصلاح کنه و دوباره برگرده ، متاسفانه ایشان از فرصت داده شده استفاده نکردن و به کارهای خودشان دوباره ادامه دادن و الان هیچ جای حمایتی برای ایشان نمانده ولی باز هم امید.وارم خودش را اصلاح کنه و برگرده ....
    مورد بعد در مورد فراخوان بایدعرض کنم شما هر امکاناتی تو انجمن و مجموعه وبسایتهای گروه نیاز دارید را مدیران در اختیارتان قرار میدن ، البته ما یک سایت بین المللی هستیم و نه تنها قوانین ایران عزیز که قوانین بین المللی از جمله کپی رایت و حمایت از کپی رایت و امنیت تمام در اینترنت را هم رعایت میکنیمن و با مردم تمام کشورها دوست هستیم و خدا همه را برابر آفریده ...
    خسته نباشید
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

16. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

تصویر تیکت ها

نقل قول نوشته اصلی توسط atiimail نمایش پست ها
    با سلام
    نام سایت
    www.zizico.ir
    من با شرکت موردنظر قراداد بستم و حالا مدیر فروشش منو کچل کرده. میگه این هاست بی کیفیت رو چرا انتخاب کردی؟
    جالبه پشتیبانی این هاست به صورت بی ادبانه ای هم جواب تیکت ها رو میدن به نظر میاد من به اونها یه چیزی هم بدهکارم!!!!!

البته متن کامل تمامی گفتگوی تیکت رو ذخیره کردم . در صورت صلاحدید ارایه می نمایم

با تشکر
    لطفا تصویر تیکت هارو بگذارید رو سایت همین جا البته اگر از الفاظ رکیک استفاده شده قبل از آپلدود تذکر دهید (مطلب اسپم است)

18. کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

واین هم مژده06887930533941586890

حالاصبر داشته باشین خبرهائی براتون دارم از شنیدن آن از تعجب مات ومبهوت بشید. ضمنا این شغال اصلا هاستی نداشت کهیک نماینده گی و یک هاست و تقسیم اون هاست بین چند صد نفرواین شد وقتی تعداد افراد زیاد شد . سروصدای همه بلند شد . پس فکر افتاد چکار کنم بهترین راه حل ترفند هک و بعد هم آره
    ویرایش توسط naje : 07-11-2011 در ساعت 05:54 AM

20. 7 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)