ببخشید اقا ناجی ولی فکر کنم اینجا جواب شما را دادن
http://forums.azardl.com/showpost.ph...5&postcount=29
ببخشید اقا ناجی ولی فکر کنم اینجا جواب شما را دادن
http://forums.azardl.com/showpost.ph...5&postcount=29
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
به نام خدا
سلام
حاجی جان ماشالله خودنت هم که کامنت ها را نمیخونی !!!
همان پست قبل پست شما اعلام کردم
اکانت ما تو مایا حذف شد و نه ما که کل افرادی که مشکل دارند اکانت های اونها حذف میشه و تمالم اسکرین شاتها از مشکل را هم تو پست اول گذاشتم و مدارک تو پست اول موجود است
در ضمن مجتبی وقتی سوال کرده که شما پست خودتان را ویرایش نکرده بودید و در پست شما موضوع دیده میشه
اما هدف ما از اعلام کلاه برداری مایا اطلاع دادن به همکارانمان بود تا چون ما گرفتار این کلاه برداران در کشوری که هیچ حمایتی از امثال من که سرمایه های خودم را دارم صرف علم و فرهنگ این کشور میکنم نمیشه ، نشوند و سرمایه و زحمت اونها به هدر نره !!
در یکی از اون کامنت ها طرف اونثدر اطمینان داره که کسی از اون بازخواست نخواهد کرد داره میگه اگه روزی کسی از ما سوال کرد میایم و جواب میدیم !!!
توجه کنید اگر ...
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
شرمنده ام خدائی از پس تو تهرون دود دم خوردم فکر کنم تا یه ماه دیگه هم که بگذره همین آشو همین کفگیره خوب دیگه پیری هستو هزار راه خاکی شما ببخشید . راستی لطف بکنید یک شکایت یا هر عنوانی که دوست داری با هر مدرکی که در دست داری بفرست . خدائی دارم میگمروز سه شنبه رفته بودم دفتر این شیاطین نمیدونی آقای مغنی مدیر عامل شرکت مایو تا اینجانب را دیدند گویا جن دیده باشند شده بود عین اسکناس تو جوب افتاده . میدونی بیشتر واسه چی گله دارم اینکه شماره تلفن دادم ولی زنگ نزدی . در ضمن شما اگر شکایت هم که بکنید . نیازی به این پاسگاه و اون دادگاه نیاز نیست بیاید خودم که نمردم همه چیز راست وریسته . بازم شرمنده ازدوستانی که از مایا حتی به اندازه یک ارزن هم ناراحت باشند لطف کنند فقط نام کاربری خودشونو بنویسن کافیه بابا از این بی خرج تر ببینم انشالله یه صد تا نام کاربر نوشتن . ببنین رفقا همین قدر آقای مغنی مدیرعامل شرکت مایو را از تهران بیارم گرگان واسه محاکمه نهائی خوذش عالمی داره
بشما قول میدم تا ماه سی نشده خبرهای دست اول رابخونید
عزیز منی قربونت من قصد بی ادبی نداشتم ضمنا اون مغنی که شما فکر میکنید مهندسه دیپلم هم نداره . درضمن من تو این روزها بقدری آفتاب بکله ام تابیده که رنگهای عقب جلو مخم تاپ ورداشته ببخشید تاب ، راستی بشما عرض کنمدر فرخوان حتما شرکت کنید . چون از شخصیت های وابسته به فعالیت های مرتبط حضور خواهند داشت . هشتاد ویک روز هشتاد ویک سوال یادتون نره به انجمن های موفقی که در رابطه با معضل فریب و فریب کاری بتوانند تو این هشتاد ویک روز مطالبی داشته باشند . هدایای خوبی در نظر گرفته شده من هم ....... آره محرمانه بود این جمله
ضمنا یک خبر خوش گوشیمو عوض کردم آخیش راحت شدم یدونه زیلو گرفتم
بابا جونمن یکم بخندین دیگه![]()
ویرایش توسط naje : 07-08-2011 در ساعت 09:52 PM
به نام خدا
حاجی جان شما برو جلو و این مدارک را هم ارائه بده اونها هم چشم در اولین فرصت ...
اما در مورد یکی از کاربرها خواسته ای داشتید که باید بگم متاسفانه اتهام ایشان ایجاد مزاحمت بوده و خوب خودتان حکم این مورد را میدانید و این تصمیم تیم مدیریتی سایت بوده که ایشان را توقیف کنند ، البته هر انسانی میتونه خودش را اصلاح کنه و دوباره برگرده ، متاسفانه ایشان از فرصت داده شده استفاده نکردن و به کارهای خودشان دوباره ادامه دادن و الان هیچ جای حمایتی برای ایشان نمانده ولی باز هم امید.وارم خودش را اصلاح کنه و برگرده ....
مورد بعد در مورد فراخوان بایدعرض کنم شما هر امکاناتی تو انجمن و مجموعه وبسایتهای گروه نیاز دارید را مدیران در اختیارتان قرار میدن ، البته ما یک سایت بین المللی هستیم و نه تنها قوانین ایران عزیز که قوانین بین المللی از جمله کپی رایت و حمایت از کپی رایت و امنیت تمام در اینترنت را هم رعایت میکنیمن و با مردم تمام کشورها دوست هستیم و خدا همه را برابر آفریده ...
خسته نباشید
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
واین هم مژده
حالاصبر داشته باشین خبرهائی براتون دارم از شنیدن آن از تعجب مات ومبهوت بشید. ضمنا این شغال اصلا هاستی نداشت کهیک نماینده گی و یک هاست و تقسیم اون هاست بین چند صد نفرواین شد وقتی تعداد افراد زیاد شد . سروصدای همه بلند شد .
پس فکر افتاد چکار کنم بهترین راه حل ترفند هک و بعد هم
آره
ویرایش توسط naje : 07-11-2011 در ساعت 05:54 AM
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)