نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: بحث درباره نرم افزارهای امنیتی کاملا تخصصی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    2,867
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

    پیش فرض بحث درباره نرم افزارهای امنیتی کاملا تخصصی

    دوستان این تاپیک را زدم که درباره نرم افزارهای امنیتی بحث تخصصی انجام شود.تا کاربران انتخاب درستی چه بصورت پولی و چه نسخه کرک شده از این نرم افزارها استفاده کنند.

    باید نظراتی که ارائه می دهید براساس تجربه شخصی و با تکیه بر نظرات و نظرسنجی ها معتبر باشد.

    تا مدت پیش من یکی از طرفداران شرکت کسپراسکای بودم ولی این نرم افزار به جای آنکه کیفیت نرم افزاریش را بالا ببرد کیفیت خالی بندیش را بالا برده است.

    توجه کنید من اصلا محدودیتی در استفاده به صورت رایگان از این نرم افزار ندارم و برای تمام نرم افزارهایش حتی نسخه شبکه! سریال جعلی دارم در صورت بلوک شدن سریالهاش تا ماکزیمم 24 ساعت می توان سریال را از سایت های کرک خارجی دریافت کنم نه کپی از ایرانیها!!

    الان شرکت های بزرگ رفته رفته همکاریهای خود را با این شرکت امنیتی لغو کردند نظیر گیگابایت شرکت تایوانی!

    البته شرکت گیگابایت در نوع خود شرکت بزرگی محسوب نمی شود و بیشتر در بخش مادربورد فعالیت می کند و در حد و اندازه غولهای بزرگ تولیدکننده محصولات سخت افزاری و نوت بوک در دنیا نیست .


    اخرین گزارش از شرکت معتبر Av-comparatives

    دریافت گزارش

    در این تست محصول نورتون ( Norton ) از شرکت سایمنتک ( Symantec ) موفق به کسب برترین رتبه شد .

    نگاهی گذرا به مبحث انتی ویروس ها داشته باشیم.

    چند سالی از ورود آنتی ویروس شرکتهای مختلف به ایران می گذرد .

    البته اولین آنتی ویروسها محصولات کمپانی های پی سی سیلین و سایمنتک بودند که به برخی دلایل از جمله عدم ارائه توسط شرکتهای معتبر ایرانی ، دیگر در ایران از آنها نامی برده نشد.


    در سالهای بعد از آن شرکتهای کسپرسکی و ESET ( ناد32 ، نود32 ) ، با استفاده از فرصتهای ایجاد شده و تبلیغات توانستند بخش زیادی از بازار آنتی ویروس ایران را در دست بگیرند .
    البته محصولات این شرکتها شاید در برابر شرکتهای بین المللی حرفی برای گفتن نداشته باشند ولی عملکردشان نسبت به بسیاری دیگر از شرکتهای نوظهور خوب بود .

    در ابتدا شرکتها و سازمانها با خرید محصولات آنتی ویروس جزء مشتریان پر و پاقرص محصولات امنیتی و ضد ویروس بودند و هستند و به این وسیله هم در هزینه های تعمیر و نگهداری صرفه جویی کرده و هم اینکه باعث افزایش بهره وری کارکرد شرکت و سازمان خود می شدند .

    حفظ اطلاعات و امنیت فایلها و داده ها از دیگر فوائد استفاده از آنتی ویروس می باشد که خریداران از آن بهره مند می شوند.

    البته نباید فراموش کنیم که استفاده از آنتی ویروس جزء اصلی ترین و از طرفی نیز جزء ابتدایی ترین راهکارهای امنیتی می باشد که هم کاربران خانگی و هم شرکتها و سازمانها می توانند از آن استفاده نمایند .

    در حال حاضر راهکار امنیتی دیگری نیز برای افزایش ضریب حفظ اطلاعات و داده ها وجود دارند که برخی شرکتها و سازمانها به استفاده از آنها روی آورده و فقط آنتی ویروس را راهکار کاملی برای حفاظت از اطلاعات و داده ها نمی دانند .

    امروز راهکارهای ذخیره سازی ابری ، راهکارهای DLP و Web Gateway Security نیز جزئی از راهکارهای امنیتی محسوب می شوند .

    در سالهای اخیر کاربران خانگی نیز لزوم استفاده از نرم افزارهای آنتی ویروس را درک کرده و متوجه شده اند آنها نیز مانند مدیران شبکه شرکتها و سازمانها با استفاده از راهکارهای آنتی ویروس می توانند در هزینه های خود کاهش چشمگیری را تجربه کنند .

    البته دست آورد استفاده از محصولات آنتی ویروس نه تنها حفظ داده ها و اطلاعات و کاهش هزینه ها و جلوگیری از ویروسی شدن و آلوده شدن رایانه یا موبایل است بلکه در بسیاری موارد حتی آلودگی ناشی از ویروسها و تروجانها باعث می شود تا موبایل یا کامپیوتر به طور کامل غیر قابل استفاده شده و در مواردی نیز اطلاعات کاربر یا شرکت به سادگی توسط هکرها ، خرابکاران و کلاهبرداران سرقت شده و مورد سوء استفاده قرار گیرد .

    امروز دیگر بحث استفاده از آنتی ویروس معتبر و نرم افزارهای اصلی نیست که اگر کاربری یا مدیر شبکه ای درباره این موارد شک و تردید دارد نه تنها نشان دهنده ضعف فکری و کمبود دانش این افراد است بلکه نشان دهنده کمبودهای فرهنگی نیز می باشد .

    امروز حتی اگر مدیر شرکتی درباره لزوم استفاده از سرویسهای امنیتی شک و تردید داشته باشد و یا آنها را لازم نداند و یا در مواردی مدیر شبکه ( کارشناس شبکه ) مجبور باشد دهها استدلال بیاورد که برای خرید سرویس و نرم افزار امنیتی باید هزینه نمود ، بهتر است این مدیر جای خود را با آبدارچی شرکت عوض کند . چون حداقل آبدارچی شرکت وظایفش را بهتر انجام می دهد .

    امروز بحث انتخاب راهکار مناسب و با کیفیت است . چه محصولی راهکار مناسب ماست ؟ برای خانه یا شرکت و یا هر دو .

    تا امروز هم کاربران خانگی و هم شرکتی و سازمانی برخی محصولات ضد ویروس را آزموده اند و به جرآت می توان گفت متاسفانه نتایج خوب و قابل قبولی نگرفته اند.

    البته شاید در نگاه اول راهکارهای آنتی ویروسی مثل کسپرسکی ( کاسپرسکی ) ، نود32 ( ناد32 ) ، آویرا ، بیت دفندر ، پاندا و غیره که عمومآ نیز متعلق به شرکتهای کوچک عرضه کننده ضد ویروس می باشد تا حدی مثلا در حد گرفتن ویروسهای معمولی مناسب باشند ، ولی تجربه ای که کاربران در سالهای اخیر به آن دست یافته اند نشان می دهد برای انتخاب یک راهکار امنیتی مناسب باید برخی ویژگی های دیگر را نیز در نظر گرفت و به آن توجه جدی نمود .

    البته ما امیدواریم این شرکتها در آینده بتوانند محصولات با کیفیت تری در اختیار کاربرانشان قرار دهند .

    دارا بودن کیفیت نرم افزاری و خدمات پس از فروش مناسب تنها 2 مورد از چندین موردی می باشد که هنگام انتخاب و تهیه یک محصول امنیتی باید در نظر گرفت .

    دو گزینه : 1- شرکت گارانتی کننده محصول ( عرضه کننده محصول در ایران ) و 2- اعتماد و اعتبار شرکت تولیدکننده محصول حائز اهمیت می باشد تا از هرینه ای که برای تامین امنیت خود می کنیم رضایت بیشتری داشته باشیم .

    باید توجه داشت تهیه محصولات امنیتی و آنتی ویروس کمی با محصولات سخت افزاری متفاوت است .

    در بخش محصولات سخت افزاری ، نوت بوک و موبایل شما در بین محصولات شرکتهای بیشتری می توانید اقدام به بررسی و انتخاب محصول نمائید ، ولی در بخش آنتی ویروس و امنیت اینگونه نیست .

    شما وقتی می خواهید یک نوت بوک خریداری کنید می تواند یکی از محصولات شرکتهایی مانند DELL , HP , SONY ,Gateway , TOSHIBA , ACER , ASUS , MSI , FUJITSU را خریداری کنید که تقریبآ یک کیفیت دارند ، ولی وقتی می خواهید یک محصول آنتی ویروس معتبر و مطمئن تهیه نمائید فقط می توانید به سراغ محصولات تعداد بسیار معدودی از شرکتها بروید .

    مخصوصآ اگر محصول آنتی ویروس تحت شبکه بخواهید ، انتخابهای شما بسیار محدودتر و در حد تعداد انگشتان یک دست می شوند .

    ما در حال حاضر حدود 30 تا 35 شرکت تولیدکننده آنتی ویروس داریم که در حال ارائه محصولات آنتی ویروس می باشند که البته راهکارهای آنها بسیار متفاوت است .

    ما بازار آنتی ویروس را به 2 بخش آنتی ویروسهای خانگی و شرکتی ( تحت شبکه ) تقسیم می کنیم و به صورت جداگانه اقدام به بررسی آنها می کنیم .

    - آنتی ویروسهای خانگی :

    در بخش آنتی ویروسهای خانگی بخش زیادی از بازار در دست شرکتهای بین المللی می باشد که هم شرکتهایشان اعتبار زیادی دارند و هم کیفیت محصولاتشان بسیار خوب است .

    فقط در فاصله سالهای 2000 تا 2009 شرکتهای تازه تاسیس و یا شرکتهایی که تازه به گسترش شبکه فروش خود نمودند بخش کوچکی از بازار را در دست گرفتند .

    بخشی از دلایل این امر نیز توجه کمتر غولهای عرضه کننده ضد ویروس به محصولات آنتی ویروس خانگی بود .

    دلیل توجه کمتر این شرکتها را در بخشهای بعدی متذکر می شویم .

    ولی از اواخر سال 2009 غولهای آنتی ویروس ، توجه بیشتری به محصولات آنتی ویروس خانگی نشان دادند و با استفاده از توانمندی های بالا در بخشهای نیروهای فنی ، تکنولوژیهای برتر و تجربه سالها فعالیت در بخش امنیت و بازنویسی محصولاتشان که نتیجه آن محصولاتی با کیفیت بسیار بهتر از قبل بود ، مجددآ در حال بدست آوردن همان بخش کوچکی از بازار می باشند که پیش از این از دست داده بودند و نشان دادند قدرت بالایی در ارائه محصولات امنیتی دارند .

    برای مثال آنتی ویروسهای تیتانیوم محصول کمپانی ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) و نسخه های 2010 و 2011 آنتی ویروسهای نورتون محصول کمپانی سایمنتک که نسبت به نسخه های قبلی از ویژگی ها و از همه مهمتر کیفیت بسیار بهتری برخوردارند .

    هر چند باید گفت کمپانی های بزرگ آی تی و تولیدکننده سخت افزار و نوت بوک و رایانه ، در نهایت برای عقد قرارداد همکاری به سراغ شرکتهای کوچک نمی روند . فقط در یک مورد شرکت گیگابایت با شرکت کسپرسکی ( کاسپرسکی ) قرارداد همکاری منعقد نمود که در نهایت نیز چند ماه پیش گیگابایت قرارداد با کسپرسکی را بدلیل کیفیت بسیار ضعیف محصولات این شرکت روسی و عدم تعهد و پایبندی در قبال کاربران ، فسخ نمود .

    نتیجه ای که شاید تا حد بسیاری قابل پیش بینی بود .

    الزامآ اینکه یک شرکت خود را با بزرگان مقایسه کند نشان دهنده این نیست که آن شرکت واقعآ بزرگ و معتبر است و از طرفی این موضوع درسی شد برای دیگر شرکتهای تولیدکننده سخت افزار و نوت بوک که با عقد قرارداد با شرکتهای ضعیف و کوچک اعتبار خود را زیر سوال نبرند .

    - آنتی ویروسهای شرکتی :

    ( آنتی ویروسهای شرکتی نیز تا حدی به 2 بخش دفاتر کاری کوچک و متوسط و شرکتها و سازمانهای بزرگ تقسیم می شوند . )

    در بخش آنتی ویروسهای شرکتی بازار تقریبآ در انحصار 4-5 شرکت می باشد و از این میان شاید بتوان به جرآت گفت که بیش از 90% بازار آنتی ویروسهای تحت شبکه در اختیار 3 کمپانی ترندمیکرو ، سایمنتک و مک آفی می باشد .

    کمپانی های Sophos , Webroot و AVG در رده های بعدی قرار دارند .

    البته Webroot در سالهای اخیر تمرکز خود را بر روی ارائه و توسعه سرویسهای ابری قرار داده است .

    خرید شرکت Prevx و تاسیس مرکز تحقیقاتی جدیدی در اتریش جهت توسعه نسل دوم تکنولوژیهای ابری نشان می دهد این بزرگ آمریکایی که در حال حاضر بزرگترین کمپانی امنیت خصوصی ( سهامی خاص ) آمریکا می باشد نقشه های بسیاری برای توسعه بیشتر کسب و کار خود دارد .

    " شرکت Webroot یکی از شرکای فنی و تجاری شرکت Sophos می باشد و علاوه بر تکنولوژی های حفاظتی خود از تکنولوژی های موتور ویروس یاب این شرکت در محصولات خود بهره می برد . "
    شاید تا قبل سال 2009 دلیل توجه کمتر شرکتهای بین المللی به آنتی ویروسهای خانگی ، توجه خاص به محصولات آنتی ویروس تحت شبکه بود .

    البته به این معنا نبود که تا پیش از سال 2009 این شرکتها در بخش آنتی ویروسهای خانگی فروشی نداشتند ، بلکه برعکس بخش بزرگی از بازار در اختیار این شرکتها بود و در آن سالها فقط بخش بسیار کوچکی از بازار توسط شرکتهای کوچک تصاحب شد .

    مدیران شبکه شرکتها و سازمانها به سادگی نمی تواند به هر شرکتی و هر محصولی اعتماد کنند و به همین دلیل است که می توان گفت در بخش آنتی ویروسهای تحت شبکه شرکتهای ترندمیکرو ، سایمنتک و مک آفی و شاید سوفوس بی رقیب هستند و حتی می توان گفت بی رقیب خواهند ماند .

    بررسی عملکرد و کیفیت محصولات آنتی ویروس تحت شبکه شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروس مخصوصآ شرکتهایی که در طول این 10 تا 15 سال اخیر تاسیس شده اند بسیاری از مسائل را روشن می کند که مدیران شبکه حق داشته اند که به هر شرکتی و هر محصولی اعتماد نکنند و امنیت شبکه خود را به دست هر شرکتی ندهند و به خوبی متوجه بودند که به قول معروف " کار هر کس نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می خواهد و مرد کهن " .

    چند مثال بسیار ساده :

    ( نمونه یک شرکت بی اعتبار )

    1- آپدیت اشتباه کسپرسکی بر روی نسخه Kaspersky AntiVirus for Enterprise و تاخیر 3 روزه در شناسایی و برطرف نمودن مشکل و در نهایت نیز حتی یک عذرخواهی از کاربران نشد .

    تاخیری که نشان می دهد این شرکت هیچ تعهدی در قبال مشتریان و کاربرانش ندارد .

    2- سوزاندن و بلاک نمودن اشتباهی هزاران لایسنس آنتی ویروس خانگی

    نه تنها لایسنسها توسط کسپرسکی تعویض نشد بلکه یکی از نمایندگان این شرکت اعلام کرد ، محصولاتی که توسط خودش توزیع شده تقلبی بوده است .
    ---------------------------------------------------------------------------------
    ( نمونه یک شرکت بین المللی و معتبر )

    - شرکت مک آفی آپدیت اشتباه ارائه داد :

    - عذر خواهی رسمی از کاربران و شرکتها

    - کمک برای رفع سریعتر مشکل ( برطرف نمودن مشکل در کمتر از 2 ساعت )

    - تمدید رایگان لایسنس برای مدت 2 سال
    ---------------------------------------------------------------------------------

    مسئله دیگری که وجود دارد :

    تعداد شرکتهایی که راهکارهای واقعی برای شبکه های بزرگ و Enterprise دارند بسیار معدود است .

    ولی اینکه کدام شرکتها همچنین راهکارهایی دارند را به عهده خود شما می گذاریم .


    - امنیت در محیطهای مجازی ( Virtualization) و ابر ( Cloud ) :

    تامین امنیت این محیطها بسیار حساس و مهم می باشد و عمومآ شرکتها و کمپانی های بزرگ عرضه کننده سرویسهای مجازی و ابر می باشند و این شرکتها قطعآ در انتخاب همکاران فنی و امنیتی خود دقت بسیاری می کنند و به سراغ غولهای امنیتی می روند .

    از طرف دیگر شرکتهای بسیار بسیار معدودی ارائه دهنده راهکارهای امنیتی برای این محیطها هستند .

    برای نمونه کمپانی ترندمیکرو که بعنوان یکی از پیشرو ترین و بزرگترین شرکتهای عرضه کننده سرویسهای امنیتی می باشد جزء همکاران فنی و تجاری شرکتهایی مانند IBM , Cisco , HP , VMware و دهها کمپانی عرضه کننده سرویسهای ابری می باشد .

    حال اگر مدیر شبکه ای بر روی سیستم عاملهای مجازی خود آنتی ویروسهایی مانند نود32 ، کسپرسکی و آویرا نصب کند ، نشان می دهد نه تنها از نظر دانش امنیت اطلاعات در سطح بسیار پایینی می باشد ، بلکه مشخص می کند مدیران آن شرکت از لحاظ دانش استخدام نیروهای فنی و کارآمد دچار مشکلات عدیده ای هستند .

    یکی از دلایلی که باعث شده اکثر فروشندگان ایرانی و خارجی محصولات کسپراسکای را از سیستم فروش خود حذف کنند عدم پشتیبانی این شرکت از کاربران پولی خود بوده و فروشندگان متضرر هزینه زیادی می شدند.

    من تمام مطالبی که در اینجا
    http://duruntash.mihanblog.com/
    http://antivirus.durantash.com
    گذاشته شده بود را مطالعه کردم و در انها تنها از این دو شرکت رضایت زیادی یاد شده هست.
    Symantec,Trend Micro
    حال دوستان شما نظرات خودتان را با دلیل ارائه کنید. برای شما نیز پیش امده هست که به خاطر یک ویروس مجبور به نصب مجدد ویندوز شوید

    شاید برای کاربران عادی نصب یک ویندوز مسئله خیلی ساده ای بنظر برسد ولی برای اکثر کاربران حرفه ای و شبکه یک فاجعه به حساب میاد.

    امیدوارم با نظرات خود به استفاده درست از نرم افزارهای امنیتی و انتخاب آن کمک شایانی بکنید.




  2. 7 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    5,550
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

    پیش فرض

    به نظر خود من اگه کسی برای سیستم شخصی بخواد انتی ویروس نصب بکنه اگه میخواد هزینه ای پرداخت نکنه نسخه ی کرک شده ی انتی ویروس نود رو نصب کنه البته مکافی هم خوبه

    اما کسپر این انتی ویروس به قول مجتبی به جای اینکه کیفیت نرم افزار رو ببره بالا پشت سر هم خالی میبنده

    اما اگه میخواهید سیستمتون امن بمونه بهتره نسخه ی اصلی انتی ویروس مکافی یا نود رو نصب کنید
    اگه برای شبکه یا سرور هم خواستید حتما از نسخه ی اورجینال استفاده کنید

    در باره ی نورتون هم من از محیط نرم افزاریش زیاد خوشم نمیاد واستفاده نمیکنم هرکی استفاده کرد نظر بده

    اما توصیه ی من به کاربرا اینه که اصلا به هیچ وجه از انتی ویروس هایی مثل اویرا و.... استفاده نکنند که خود نرم افزار بیشتر از ویروس سیستم رو تخریب میکنه

    بنده نظر شخصیم روگفتم شاید از لحاظ فنی بخواهیم برسی کنیم انتی ویروس های دیگه خیلی کارامد تر باشند


    درضمن من اگه قرار باشه بین نود ونورتون یکی رو انتخاب کنم نود رو انتخاب میکنم
    الان چندین ماه هست که باز دوباره رفتم سراغ نود پشیمون هم نیستم از اون موقع سیستمم موردی پیدا نکرده


    93365739541900062743
    profilephpid100002248043280

    22771097565880345367
    facebook

    23759482593804762228
    NewGame7191

  4. 7 کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    526
    تشکر تشکر کرده 
    2,517
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    396 پست
    قدرت امتیاز دهی
    141
    Array

    پیش فرض

    منو چه به شرکت تو بحث های اختصاصی!!!!
    من تا حالا کسپر و اویرا و ... رو اصلاً روی سیستمم نداشتم.
    قبلاً نود 32 روی سیستم داشتم که اپدیت بود.خیلی هم خوب بود.وقتی هم باهاش سیستم رو اسکن میکردم هیچ ویروسی پیدا نمیکرد.

    چند وقت پیش نود 32 رو پاک کردم و نورتون 360 نصب کردم.اینم هرچی کرک و پتچ بود رو پاک کرد.وقتی هم با این نورتون اسکن کردم خیلی ویروس پیدا کرد.البته بیشتر چیز هایی که پیدا کرد همین پتچ ها و کرک ها بود.
    اما در کل نورتون خیلی خوب هست.اگه کسی برای سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره نود خیلی خوبه.اما اگه کسی با اینترنت سرو کار داره نورتون گزینه مناسبی هست.
    البته نورتون سیستم رو کند هم میکنه....


    راستی بهزاد جان از چیه محیط نورتون خوشت نمیاد؟؟؟
    :: در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است........ ::
    :: این یه قانونه! هرچی کمتر در دسترس باشی ارزشت بیشتره! زیاد که باشی میره به حساب آویزون بودنت! ::

    bsphpu11982
    45823718444724891055

  6. 6 کاربر مقابل از sina_1374 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    2,867
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

    پیش فرض

    اینم یک نقل قول در مورد نسخه 2010 این که سوم شده بود. نسخه 2011 امسال تا الان اول هست.

    من بعد از اینکه توی نتایج av-comparatives دیدم که نورتون سوم شده با خودم گفتم اگه این نورتون چی داره که شده سوم یعنی آنتی ویروسی هایی مثل جی دیتا ، بیتدفندر و حتی کسپر بهتر از این نورتون نیستند با خودم این حرف ها را می زدم که گفتم بگذار تستش کنم آنتی ویروس را دانلود کردم اما مونده بودم چطور تستش کنم ( چون من ویروس های مختلف روی کامپوتر نداشتم ) که یک راهی به نظر اومد با استفاده از نرم افزار VirtulBox که می شه روش چندین ویندوز نصب کرد 3تا ویندوز XP نصب کردم روی یکی آویرا ، یکی اوست و یکی نورتون و هر سه را آپدیت کردم اما حالا می خواستم تستشون کنم .

    یک نسخه از ویروس Sality که یکی از سریشمترین ویروس ها هست را آماده کردم و در حالی که آنتی ویروس ها فعال بودند روی ویندوز ها کپی کردم ، خوب طبیعتا هر 3 آنتی ویروس خیلی خوب تشخیص دادند و پاکش کردند.
    اما تست اصلی هنوز شروع نشده بود من آنتی ویروس ها را غیر فعال کردم و ویروس ها را روی هر 3تا ویندوز اجرا کرد که هر 3تا ویندوز کاملا ویروسی شد ( یکی از راه هایی که میشه فهمید سیستم ویروسیه یا نه اینه که معمولا ویروس ها پس از ویروسی کردن سیستم Windows Task Manager را که با کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Delete اجرا میشه را غیر فعال می کنند و به جاش یه اخطار نشون میدند ) بعد بدون فعال کردن آنتی ویروس ها هر 3تا ویندوز را ریستارت کردم

    از اینجا به بعد برای هر آنتی ویروس تفاوت داره پس جدا مینویسم

    ویندوزی که روی اون اوست نصب بود
    اومد بالا اما سردرد گرفتم از بس اوست داشت اخطار میداد که فلان فایل ویروسی بوده و پیداش کرد و به خاطر همین اخطار ها هم سیستم سرعتش اومده بود پایین با هر بدبختی که بود گزینه Scan Boot-Time را فعال کردم و سیستم را ریستارت کردم تا قبل از بالا اومدن ویندوز اون را اسکن کنه خوب اسکن هم کرد و از من نظر خواست که فایل های ویروسی را چکار کنه من هم گفتم همه را Repair کن یعنی همه فایل ها را از ویروس تمیز کن ولی باز دوباره اخطار داد که نمیشه من هم گفتم همه را قرنتینه کن بعد از اتمام اسکن ویندوز اومد بالا و دیگه خبری از اون اخطار های دفعه پیش نبود و سیستم به نظر میرسید کاملا پاک شده ولی وقتی دوباره از کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Delete استفاده کردم دیدم Windows Task Manager باز هم اجرا نمیشه و به جای اون یک اخطار نشون میده دوباره سیستم را به صورت معمولی ویروس یابی کردم چیزی پیدا نکرد نشون میداد که همه زورش را زده
    در کل سیستم را پاک کرد ولی نتونست اثرات مخرب ویروس را از بین ببره

    رفتم سراغ ویندوزی که آویرا ( دومین آنتی ویروس سال 2010 ) نصب بود :
    ویندوز اومد بالا خدای من چی میبینم آویرا دیگه اصلا اجرا نمیشه ، درسته که این ویروس فایل های اجرایی را داغون میکنه ولی این که دیگه آنتی ویروس اجرا نشه جای خجالت داره ( این بود آنتی ویروس محبوب من ؟؟؟؟ )

    خوب حالا اصلا بریم سراغ آنتی ویروسی که به خاطرش این تست را راه انداختیم . رفتم روی ویندوزی که
    نورتون روی اون نصب بود
    ویندوز اومد بالا و نورتون خیلی به قول معروف ریلکس یک اخطار داد که حملات ویروس ها خنثی شد به خودم گفتم سیستم با این همه فایل ویروسی چطور میتونه یک اخطار داشته باشه اما خوبیش به این بود که سیستم مثل اوست به خاطر اخطار های متعدد سرعتش نیومد پایین ولی مشخص بود که ویروس تاثیرش را گذاشته و سرعت سیستم را خراب کرده وارد نورتون شدم و دستور اسکن کامل سیستم را دادم . شروع به اسکن کرد 1000تا فایل ، 8000تا ، ... ، 15000 تا ... هنوز هیچ خبری نبود یک جایی نوشته شده بود تعداد ویروس های پیدا شده که اونجا عدد صفر را نشون میداد . مگه میشه 16000تا فایل اسکن بشه ولی هیچ ویروسی پیدا نشه گذشت و گذشت آخر کار 27000 تا فایل را جستجو کردم اما در آخر چی یک پنجره باز کرده که """یک""" ویروس پیدا شده از من میخواد تا بهش دستور بدم چیکارش کنه گفتم Fix کن یعنی همون تعمیر کن بعد از چند لحظه اخطار داد که اسکن سیستم شما تکمیل شد و الان سیستم شما تمیز تمیزه لطفا سیستم را ریستارت کنید
    اگه میشه ویندوزی که اوست حدود 100تا ویروس از توش پیدا کرد الان یک ویروس داشته باشه به خودم گفتم بر چه اساسی این کمپانی معروف این آنتی ویروس را سومین آنتی ویروس کرده و خودش را زیر سوال برده
    توی این فکرا بودم که گفتم بگذار یک ریستارت بکنم ببینم چی میشه باورتون نمیشه وقتی ویندوز اومد بالا مثل این بود که ویندوز را تازه نصب کردم و یک آنتی ویروس انداختم روش هیچ مشکلی نداشت اصلا داشتم شاخ در می آوردم که چطور این نورتون تمامی اثرات این ویروس مخرب را از بین برده حتی Windows Task Manager هم به راحتی باز می شد

    اینجا بود که پی به قدرت نورتون بردم و فهمیدم آنتی ویروس واقعا خوبیه اما یه چیز جالب بگم این که آخر اون تست ها به خودم گفتم چطور شد که فقط یک ویروس نورتون پیدا کردم وقتی رفتم دید در حقیقت یک دسته ویروس پیدا کرده و چون نوع همشون یکی بوده یک اخطار بیشتر نداده یعنی در حقیقت اون یک اخطار مال حدود 100 تا فایل ویروسی بود
    توی یک سایتی آنتی ویروس ها را با 6000 تا ویروس تست می کردند توی اون سایت نورتون حدود 2500 تا ویروس از 6000 تا ویروس را پیدا کرده بود که همه اون را مسخرش می کردند و اینجا من فهمیدم که در حقیقت نورتون 2500 "نوع" ویروس پیدا کرده ولی ممکنه از "یک" نوع ویروس مثلا 2تا فایل بوده با نام های مختلف که خداییش هم همینطور بود من اون 6000 تا ویروس را گرفتم و با آویرا چک کردم بعضی ویروس ها چندتا فایل بودند ( یک نوع ویروس که چندتا فایل با نام های مختلف ازش ساخته شده بود )


    نتیجه :
    آویرا قبل از ویروسی شدن سیستم خیلی خوبه و صد در صد هم بهترین اما اگر سیستمتون یک ویروس مثل اینی که من تست کردم بگیره دیگه کارش تمومه و دقیقا زمانی که نیازش دارین دستهاتون را میگذاره توی حنا
    اوست خوبه ، شناسایی خوبی هم داره اما توی تعمیر ویندوز ویروسی نتونست کاملا نظرم را جلب کنه
    نورتون آنتی ویروس مرموزیه تا کار نکنی نمی فهمی اما واقعا کارش توی تعمیر سیستم ویروسی اون هم سیستمی که ویروس به اون بدی داشت خیلی خوب بود


    من خودم کسی بودم که تا دیروز طرفدار آویرا بودم هنوزم دوسش دارم اما از وقتی که دیدم بعد از ویروسی شدن ویندوز و دقیقا زمانی که آدم به یک آنتی ویروس مطمعن نیاز داره اینطور کنف و یکون میشه یکم نظرم ازش برگشت

    الان هم که دارم برای شما مینویسم از نورتون استفاده می کنم و راستیاتش نمی خواستم این مسئله تست را جایی بگم چون برای خودم بد میدونستم که منی که این همه از آویرا تعریف می کردم حالا یاید اینطور ببرمش زیر سوال اما گفتم که به دوستان هم بگم تا شاید بتونم به اون ها کمکی کرده باشم

    من فایل ویروسی را که تست کردم را به صورت فایل زیپ شده با رمز :
    Virus
    ( توجه کنید حرف اول به صورت بزرگ نوشته شده )
    می گذارم اگر کسی فکر می کنه میتونه این تست را انجام بده ، خواهشا انجام بده و نتیجه را به همه بگه . فقط اگر هنوز کاملا به عملکرد ویروس ها آشنایی ندارید اصلا این کار را نکنید چون ممکنه به جز از دست دادن ویندوزتون ، فایل های اجرایی مثل فایل نصب نرم افزار ها و حتی بازیهاتون را هم از دست بیدید پس حواستون باشه.
    دقت کنید که فایل درون آرشیو مخفی هست و باید قابلیت رویت فایل های مخفی را فعال کنید ( اگر از WinRAR استفاده کنید به صورت اتوماتیک فایل مخفی را هم نشون میده )

    http://npshare.de/files/106e13b3/Sality-Virus.zip
    http://hotfile.com/dl/96531430/41bbd...Virus.zip.html

    Password : Virus

    --------------------------------------------------
    به هیچ وجه توصیه نمیکنم این ویروس ها را تست کنید و هیچ تعهدی در قبال آن ندارم.

  8. 6 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #5
    معرفی سایت های شیر
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    358
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

    پیش فرض

    والا من هم از Nod32 استفاده میکنم و ازش راضیم و برعکس بسیاری از انتی ویروس هایی که امتحان کردم الکی به کرک های نرم افزار ها گیر نمیده و از همه مهتر آپدیتش هست که خیلی کم حجم هست

    ولی برای کسی مثل مجتبی که همش تو سایت های خارجی مخصوصا سایت ها و فروم های هک هست اینجور آنتی ویروس های کرک شده و رایگان بدردش نمیخوره و بهتره که نسخه اورجینال خریداری کنه


  10. 6 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  11. #6
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    پیش فرض

    به نام خدا
    دوستان مساله آنتی ویروسها و اینکه کدام تو مجامع بین المللی امنیتی اول میشند و چرا ؟ و چه شاخصه هایی وجود داره که اونها را برنده میکنه و رتبه اونها را بالاتر میبره بحثی کامل و مفصل هست و مفصلترز از اون اینکه کدام را ما انتخاب کنیم ؟
    و موردی حساستر از همه اونها بحث ایران و مساله ایرانی بودن ماست !
    دوستان در این مجامع برای اینکه یک کمپانی را اول کنند چندین و چند مورد را شاخصه قرار میدهند ، مثالا شرکت هایی مانند مایکروسافت هماهنگی با نرم افزارها و سیستم عامل شرکتش را نشان برتری یک آنتی ویروس و کلا بهتر هست عنوان کنیم یک نرم افزار امنیتی میدانه و در عین حال داشتن رابطه با شرکتها هم در رای اون تاثیر داره .
    پیدا کردن ویروس ها و تروجانهای جدید و کلا فن آوری پیدا کردن و کشف کرزدن شاخصه دیگه ای هست .
    سریعا به روز شدن و آپدیت سریع توسط وب سایتهای شرکت و ارتباط سریع با نرم افزارهای امنیتی تولیدی برای معرفی باگ ها و ویروسها هم مورد دیگه ای هست ....
    و در کل شاخصه های زیادی وجود داره که ما نه صاحب نظر هستیم و نه کاری به این شاخصه ها داریم .
    ولی دوستان هر فردی باید توجه داشته باشه که از چه طریقی سیستمش در خطر هست ؟ مثلا ما بیشتر به نت میایم پس از طرف تروجانها بیشتر تحت خطر هستیم و یک نرم افزار ضد اسپای لازمه سیستم های کامپیوتری ما هستش و ....
    اما دوستان نکته ای را که لازمه عرض کنم این هست که متاسفانه اکثر این شرکت ها با کانالهای زیر زمینی هکر ها در ارتباط هستند و در تلاش و همکاری با اونها سعی در برتری جویی نصبت به رقبا هستند .
    در عین حال وابسته به سازمانهای امنیتی و کار درست استکبار جهانی که همه چیز را تحت کنترل خود دارند :دی
    یادمه مدتی قبل متوجه شدیم همین نرم افزار معروف nod 32 که نزدیک به هفتاد درصد ایرانیها از اون استفاده میکنند به جای صفحه آپدیت اصلی که همه کاربران دنیا به اون وصل میشدن کاربران ایرانی را به صفحه آپدیتی جداگانه هدایت میکرد که خوب دلیل اون کاملا مشخص هست !
    از نظر ویروس یابی مشکلی وجود نداشت ولی خود نرم افزار تبدیل به یک نرم افزار جاسوسی در سیستم هر ایرانی میشد !
    شرکتهای امنیتی بین المللی و تولید کننده این نرم افزارها برای بقا خود و در عین حال حمایت از طرف دولت های خودشان مخصوصا در مورد کشورهایی مثل ایران بی رحمانه عمل میکنند تا هم گروههای هکر وابسته به سازمان های امنیتی اونها را زودتر در جریان همین مسایل امنیتی قرار داده و اونها در رقابت با شرکت های رقیب بتوانند در جایگاه بالاتر قرار بگیرند .
    خوب راه حل چیست ؟ چه باید کرد ؟
    بهترین کار این است که در سیستم های خود که به اینترنت وصل میشویم به هیچ عنوان مدارک امنیتی و کلا مدارکی که برای اونها مهم هست را نگه نداریم .
    اگر هم اینچنین مدارکی را داریم از نرم افزارهایی برای پنهان کردن اونها استفاده کنیم .
    البته هر نرم افزار قفلی امن نیست و پیشنهاد من مخفی کردن و قفل پارتیشن توسط نرم افزار پارتیشن مجیک و سپس قفل پوشه ها هستش .
    دوستان به شخصه به همه شما پیشنهاد میکنم تنها از نرم افزارهایی استفاده کنید که سیستم شما را کند نمیکنند .
    خود من هم تنها از نرم افزارهای ضد هک در سیستمم استفاده میکنم و البته نسخه ای از نرم افزار ضد اسپای بر روی سیستم بنده هست که به امید و لطف خدا تا امروز هیچ مشکلی برای سیستمم پیش نیامده و این را هم متذکر بشم که نرم افزار یاد شده یک نرم افزار تجاری موجود در بازار نیست .
    همگی شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  12. 8 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/