سكنجبين
مواد لازم:

  • شكر 3 كيلو
  • نعناع 2 كيلو
  • سركه 0.5 تا 1 پيمانه
  • گلاب كمي

طرز تهيه:
شكر را با آب به اندازه كافي مي جوشانيم و صاف مي كنيم. نعناع را پاك كرده و مي شوييم. نعناع را 3 تا 4 دسته مي كنيم و با نخ يا چوب مي بنديم. سپس داخل شكر آب ريخته آنقدر بجوشانيد تا به قوام آيد. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذاريد كمي بجوشد. هر گاه با كفگير مايع را برداشته ريختيم مايع در لبه كفگير نيم دايره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبين آماده است.
موارد مورد توجه:

  1. سكنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي شود.
  2. در بعضي از نقاط كشور سكنجبين با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده مي شود.