نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: اسپاگتى بلونز

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    اسپاگتى بلونز

    78677 252

    اسپاگتى بلونز

    مواد لازم


    • پاستای پخته شده: 150 گرم
    • گوشت چرخ كرده: 150 گرم
    • كرفس خردشده نگینی: 50 گرم
    • هویج خرد شده نگینی: 50 گرم
    • پیاز خرد‌شده نگینی: 50 گرم
    • فلفل‌دلمه‌ای خرد شده: 50 گرم
    • سیر خرد شده نگینی: 7 عدد
    • روغن زیتون: 100 گرم
    • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
    • سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
    • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
    • سركه بالزامیك: یك قاشق غذاخوری
    • شكر: یك قاشق غذاخوری

    روش تهیه

    1 - پیاز، فلفل دلمه‌ای، كرفس و هویج را در روغن زیتون خوب تفت داده. 2 - سیر را اضافه می‌كنیم و بعد از مدت كوتاهی كه سیر هم تفت داده شد گوشت را اضافه می‌كنیم و آن را هم خوب تفت می‌دهیم. 3 - در ظرفی دیگر رب گوجه، سویاسس، آبلیمو و شكر را همراه سركه بالزامیك خوب مخلوط كرده و به مایه گوشت اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا آب آن خوب بخار شود. 4 - حالا این سس را روی پاستایی كه از قبل پخته‌ایم می‌ریزیم و كمی پنیر رنده شده گودا را روی آن می‌پاشیم و سرو می‌كنیم.

    فوت آشپزی

    مواد سس نباید حرارت بیش از حد ببیند چون در غیر این صورت رنگ سس گوشت تیره می‌شود.


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  2. کاربر مقابل از M.A.H.S.A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/