نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند

جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند

دو فيلم «نارنجي‌پوش» و «بوسيدن روي ماه» جايگزين فيلم‌هاي «خصوصي» و «گشت ارشاد» شدند.

ایسنا: دو فيلم «نارنجي‌پوش» و «بوسيدن روي ماه» جايگزين فيلم‌هاي «خصوصي» و «گشت ارشاد» شدند.

سيدعليرضا سجادپور ـ مديركل اداره‌ي نظارت و ارزش‌يابي سازمان سينمايي ـ با اعلام اين خبر بيان كرد: با تشكيل جلسه‌ي فوق‌العاده‌ي شوراي صنفي نمايش، دو فيلم «نارنجي‌پوش» به كارگرداني داريوش مهرجويي و «بوسيدن روي ماه» به كارگرداني همايون اسعديان جايگزين فيلم‌هاي «گشت ارشاد» و «خصوصي» شدند.

او در پاسخ به اين پرسش كه آيا كپي اين فيلم‌ها اكنون آماده است؟ گفت: مشكل تعطيلي لابراتوارها و آماده شدن كپي‌ها همچنان پابرجاست، اما بحث اكران اين دو فيلم به‌عنوان اكران دوم سال مطرح بود و اين دو فيلم آمادگي بيشتري براي اين موضوع دارند.

از نخستين روزهاي اكران فيلم‌هاي «گشت ارشاد» و «خصوصي» اعتراض‌هايي درباره‌ي نمايش اين دو فيلم شده بود تا جايي كه در چند شهر اكران اين فيلم‌ها متوقف شد و امام جمعه‌ي موقت تهران نيز از نمايش اين دو فيلم در سينماهاي كشور انتقاد كرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)