در این تاپیک بیاین جملات دوست داشتنی که شنیدیم، خوندیم بذاریم تا دیگر دوستانم استفاده کنن
Printable View
در این تاپیک بیاین جملات دوست داشتنی که شنیدیم، خوندیم بذاریم تا دیگر دوستانم استفاده کنن
بالای کوه چیزی بیشتر یا کمتر از پائین کوه نیست. در حقیقت ما
با خود جابجا می شویم. ما در درون خودمان جابجا می شویم.
در آن سر دنیا و آن سر حیات به یک اندازه شگفتی وجود دارد
.
آدم نادان در دوردست دنبال خوشبختی می گردد.آدم عاقل خوشبختی را زیر پایش می بیند.
---
--------------------------------------
هدف نهایت بشر نیست گذر از هدف نهایت است.
...
ماندگاری عشق بر جاذبه ایست که در عمق نگاه موج می زند .
تواناترین مترجم هستی کسی است که سکوت دیگران را ترجمه کند!
__________________________________________________ __________________
در زندگی خود دو نفر باش. یکی برای خودت و یکی برای
دیگران! برای خودت زندگی کن و برای دیگران زندگی باش!
افکار محرمانه ات رادردل نگه دار
.
روزتولد دیگران رابه خاطربسپار
.
تقلید مکن مبتکرباش
.
برآرامش درونیت تمرکزکن
.
سلام کردن شرط ادب است
.
اراده ای راسخ،اماقلبی رئوف
داشته باش
.
زلال که باشی آسمان درتوست
.
خیال نکن آسایش وراحتی شادی آفرین است.شادی ونشاط نتیجه
کاروتلاش است
.
دربخشش وگذشت قدم نخست راتوبردار
.
خودرابیشترازهرلحظه دوست بدارتا همیشه اولین کاشف
سرزمین واستعدادهای خود باشی
.
همین الان یک روز را تعیین کن تاتمام وقتت راصرف بودن
درکنار خانواده ات کنی
.
ثبات هدف اولین اصل موفقیت است
.
بدان ترس زاده جهل است وشهامت خوب بودن،فرزندآگاهی
.
بانیکی کردن درحق دشمنانت آنها رادرزمره دوستانت قرارده
.
درتمام چیزها روشنایی ودرخشندگی راببین
.
بدان که دومین گناهی که مرتکب شده ای به دلیل آن بود که توبه
پس ازگناه اول رابابخشودن خود کامل نکرده ای
.
به یادداشته باش که غفلت...........بهای سنگینی دارد
.
ازموفقیتهای دیگران شادشو
.
من برنده ام چون میدانم بهترین دوستم کسی
است که خطاهایم رافراموش کند
.
آنکه انتقام میگیرد یک روز خوشحال است وآن که می بخشد یک عمر
.
ثروت رابرای زندگی بخواهید نه زندگی رابرای ثروت
.
کسیکه بیش ازاندازه فکرمیکند کمترنتیجه بدست می آورد
.
زندگی کردن آسان اما بندگی کردن سخت
.
پرحرفی وپرگویی جمال تفکروتعقل راازانسان میگیرد
.
آسایش آدمی درزندانی کردن زبان است
.
بهترین طرف معامله خداست
.
من برنده ام چون میدانم مطمئن ترین رشته ای که می توانم بگیرم رشته بین من وخداست
زندگی بی عشق،مثل دریای بی ماهی است
.
سلام دادن راتوآغازکن
.
خوش بین باش
.
......
مثبت ترین وسرزنده ترین فردی باش که می شناسی.
آنچنان زندگی کن گویی که فردا خواهی مرد.
آنچنان بیاموز گویی که تاابد زنده خواهی ماند.
عاشق بهترین ها نباش،بهترین باش تابهترین ها عاشق توباشند.
مهم نیست درزندگی چه داری؟مهم اینکه چه کسی راداری!
وقتی قلبت کوه آتشفشان است،چگونه انتظارداری دردستانت گل بروید؟
دوست شایسته مثل عطرفروشه،اگه چیزی ازعطرش بهت نده،بوی عطرش بهت می رسه.
یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کندبشه!نه این که هیزمش زیاد باشه.تبرماانسان ها باورهامونه،نه آرزوهامون............
چنان قوی باش که هیچ عاملی آرامش فکرتورابرهم نزند.
آنقدربزرگ باش که نگران نشوی،آنقدر نجیب باش وموقر که خشمگین نشوی.
منظم باش وقدمهای خودرایکی یکی بردار.
اهل علم باش،مغز خودرابیش ازجسم خودبه کاربگیر.
پشتکارداشته باش،مسیرخودراازدست نده.
درهرعملی که انجام میدهی،هرگزجلب رضایت خالق رافراموش نکن.
روشن ترازخاموشی چراغی ندیدم وسخنی به ازبی سخنی نشنیدم تاساکن سرای سکوت شدم.
سعی کن یک مشت آب را در دست بفشاری. خواهی دید که بسرعت ناپدید می شود. اما اگر به آرامی دست ات را در همان آب رها کنی می بینی که با تمام وجود آب را حس می کنی.
اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ میگوید!!! حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند.
اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد.
بعضی فکر می کنند منصفانه نیست که خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است .بعضی دیگر خدا را ستایش می کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است.
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دید
گر خودت را دوست نداشته باشی چگونه می توانی دیگران رادوست بداری؟
عشق حقیقی انجاست و به دنبال هیچ کسی نیست پس برو و ان را دریاب.
هرچه بیشتر عاشق باشی هم بیشتر ازار می بینی و هم بیشتر لذت می بری.
عشق مانند یک الا کلنگ پر فرازونشیب است.
تورابه مسیر دیگر منحرف نخواهد کرد وبا تمام فرازو نشیب هایش به مقصد خواهد رساند.
قلب یک زن اقیانوسی از رازهاست.
با تو بودن مثل قدم زدن در صبحی بسیار روشن است بی گمان شور تعلق به انجا را دارم.
عشق بسیار شبیه یک کرگدن است کوته نظر و عجول.
اگر نتواند راهی پیدا کند ان را خواهد ساخت.
وقتی مرد جوانی شکایت می کند
که زنی قلب ندارد
علامت مطمئنی است
که ان زن قلبش را ربوده است.
می توان در یک ان عاشق شد.
رها شدن از عشق است که زمان می طلبد.
عشق یعنی هیچگاه نگویی
(پشیمانم).
عشق همچون سنگ ثابت و همیشگی نیست
بلکه همچون نان است که هر روز باید از نو ساخته شود.
قبل از عاشق شدن
بیاموز
چگونه در برف بدوی
بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری.
عشق
چگونه چنین کلام کوچکی معنایی چنان بزرگ دارد؟
کسانی که عشقی ورای دنیا دارند نمی توانند
از ان جدا باشند.
هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق.
وقتی کسی را دوست داری به او بگو
فریاد بزن:from me :
دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکديگــر نگــــاه کنيم.
زندگي مثل بازي حکمه!! مهم نيست که دست خوبي نداري مهم اينه که يار خوبي داشته باشي؛ اينطوري شايد حتي بتوني بازي باخته رو ببري.
از زندگي لذت ببر چون آخر جاده زندگي يه تابلو هست كه روش نوشته دور زدن ممنوع .
دستم بوی گل ميداد من رو به جرم گل چيدن گرفتند و محاکمه کردند ولی کسی فکر نکرد شايد من گل کاشته باشم.
سرنوشت تعيين ميكنه كه چه شخصي تو زندگيت وارد بشه، اما قلب حكم مي كنه كه چه شخصي در قلبت بمونه"
زندگی چون قطره های باران است
هر قطره
روزی زاینده
مبادا که هدر رود
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست بازهم می خندم انقدر میخندم که غم از روی رود
امواج زندگی را با آغوش باز پذیرا باش
حتی اگر گاهی تورا به قعر دریا ببرد
آن ماهی که همیشه بر سطح آب میبینیم
مرده است
گشاده دست باش، جاری باش، کمک کن (مثل رود)
• باشفقت و مهربان باش (مثل خورشید)
• اگرکسی اشتباه کردآن رابه پوشان (مثل شب)
• وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ)
• متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
• بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا )
• اگرمی خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه )
زندگی را از درخت باید بیاموز ، وقتی شکست خوردی ، تسلیم نشو ، دوباره امکان جوانه زدن هست
کاش در کتاب قطور زندگي سطري باشيم ماندني ... نه حاشيه اي از ياد رفتني
بسیار وقتها با یكدیگر از غم و شادی خویش سخن ساز میكنیم.
اما در همه چیزی رازی نیست؛گاه به سخن گفتن از زخمها نیازی نیست.
سكوتِ ملالها از راز ما سخن تواند گفت
سکوت سرشار از ناگفتههاست
برای اينکه بت پرست نباشی، کافی نيست که بت ها را شکسته باشی ، بايد خوی بت پرستی را ترک گفته باشی.
زندگی کتابی است که نویسنده اش خودت هستی.
آنان که توان آزردن دارند و هیچکس را نمی آزارند ، بدرستیکه وارثان شکوه ملکوت اند
"آري،باش و زندگي كن...كه دوست داشتن از عشق برتر است ومن هرگز خود را تا سطح بلندترين قله هاي عشق هاي بلند، پايين نخواهم آورد"
این جمله رو خودم خیلی دوست دارم:
اديسون ميگويد: « مشكل افرادي كه شكست خوردهاند و دست از تلاش برداشتند ، اين بود كه نميدانستند كه در يك قدمي پيروزياند » و ميگفت: راز توفيقم اين بود كه هرگاه براي باز كردن دري تلاش ميكردم و باز نميشد ، بارها و بارها تلاش ميكردم و با خود ميگفتم: حتماً اين كليد ، درب را در صدمين بار، باز خواهد كرد
هدافتان را دنبال کنید و پشتکار داشته باشید خداوند یاریتان خواهد کرد
كسانی كه مىخواهند همه از آنها راضى باشند، عملاً در تلاشند كه خود نباشند! همه، مجموعهاى از آدمها هستند با نگرشها و ذهنیتها و ارزشها و عقاید و سلیقههاى متفاوت، كسى كه میخواهد همه از او راضى باشند، مجبور است در آن واحد، ارزشها، باورها وسلیقههاى مختلفى را بپذیرد و چه وحشتناك!.
مالتس: در میان تمامى دامها و نشیب و فرازهایى كه در زندگى هست، نداشتن احترام به خود از همه مرگبارتر و تسلط بر آن، ازهمه دشوارتر است.
دوست داشتن خویش براى زندگى در حكم یك ضرورت است!
تا خود را دوست نداشته باشید و از خود خوشنود نباشید، كسى را نخواهید یافت كه شما را دوست بدارد و شادمانى برایتان به ارمغان آورد. اما اگر خود را از عشق و محبت سرشار كنید و احساس دلپذیر رضایت از خویش را در دل بپرورانید، اطمینان داشته باشید كه همه جا و همه كس را دوست داشتنى خواهید یافت. اگر تلاش شما به كسب شادمانى از وجود دیگران بیانجامد تلاشی بىاثر كردهاید و نفعى از آن نخواهید برد...
اگر كسى را دوست دارید و مطمئنید بدون او نمی توانید زندگى كنید، مطمئن باشید اگر به وصال هم برسید زندگى شاد و خوشى نخواهید داشت، زیرا واقعیت خود و دوستى با خویشتن را انكار كردهاید، اگر عشق و محبت و شادى و سرور را ازخود دریغ كنید از دیگران چه انتظارى دارید كه آنرا به شما ارزانىكنند؟
اگر عشق و شادى و صفا و آرامش و اعتدال را از دنیایى جز دنیاى درون خویش توقع داشته باشید به خطا رفتهاید!
اغلب مردم، دیگران (و یا اتفاقات و پدیدههاى خارجى) را نقطه خشم و عصبانیت خود مىدانند. در حالی که دكتر وین دایر روانشناس مشهور مىگوید: اگر پرتقالى را نصف كنید و نیمى از آن را بچلانید،آنچه از خود دارد، یعنى همان عصارهاش را بیرون مىریزد. بنابراین اگر كسى ما را از كوره بدر كند و به عبارت بهتر بچلاند، خشم ما ظاهر مىشود و بیرون مىریزد! خشم ما احساسى است كه سالها در ضمیر باطن ما ساكن بوده است و ما بهطور ناخودآگاه بر آن سرپوش گذاردهایم. پس باید بپذیریم كه این مردم نیستند كه ما را خشمگین مىكنند آنان تنها خشم نهفته در درون ما را تحریك مىكنند!
وقتى احساس بدى در مورد خود داریم، مایلیم آنرا از خود بیرون بیندازیم و این مىتواند به اشكال گوناگون از قبیل: خوردن بیش ازاندازه، تصادف، بیمارى و... ظاهر شود و این الزاماً یك عمل هشیارانه نیست، رفتارى كه با خود پیش مىگیریم، در تمام لحظات و بهطور خود كار بازتاب میزان علاقه ما به خویش است.
ناپلئون گفته است:آنچه را كه با عشق و اشتیاق بخواهیم و دردستیابى به آن پافشارى كنیم بىتردید به دست خواهیم آورد.
هر كارى را كه در دست گرفتید كاملاً خود را در آن غوطهورسازید . ایدهها، هوش، ذكاوت، آگاهى، درك، به كسانى داده مىشودكه با تمام وجود خود را در حرفه و یا هر كار سازندهاى غرق كنند، اگربخواهید براى كسب ایدههاى جدید مدت زمانى دست از تلاش بردارید و به استراحت بپردازید بسیار راه بیهودهاى را پیمودهاید... نابغهشدن 90% به تلاش بستگى دارد، براى اینكه در حرفه خود نابغهشوید خود را در آن غوطهور سازید.
كسانى در زندگى موفق هستند كه سماجت و استقامت ازخودشان نشان مىدهند، كسانى كه هرگز مأیوس نمىشوند و عادت بهانجام كارهایى دارند كه دیگران از آنها مأیوس شدهاند.
آیا تا كنون به برق چشمان دانشجویى كه كاملاً غرق مطالعه وتحصیل است توجه كردهاید؟ وجود این دانشجویان پرتو خاصىدارد، هر كسى كه كاملاً جذب كارى شود به همین گونه تابناك وپرجلا مىشود!
تلاشهاى تردیدآمیز هرگز كسی را به درجات عالى نمىرساند،چند سال قبل، با یكى از اعضاى تیم مجارستان كه برنده مسابقاتاروپایى شده بودند، مصاحبهاى صورت گرفت، یكى از خبرنگاران ازاین بازیكن درباره رمز موفقیتش سؤال كرد، او پاسخ داد هر وقت فرصت كند توپ مىزند و وقتى توپ نمىزند درباره فوتبال صحبتمىكند و زمانى كه درباره فوتبال صحبت نمىكند درباره آن فكرمىكند!.
ورشال دوبرا گفته است:مهم این است كه در هر لحظه بتوانیم آنچه را كه هستیم قربانى آنچه را كه مىتوانیم باشیم كنیم.
كرایسلر یكى از موسیقىدانان بزرگ، پس از اجراى یك برنامه، مخاطب یكى از حضار قرار گرفت:
آقاى كرایسلر، حاضر بودم نیمى از زندگى خود را بدهم تا بتوانم مثل شما ویلن بزنم!
كرایسلر در پاسخ گفت:من هم همین كار را كردم !
لائوتسه فیلسوف چینى م 500 ق.م:طولانىترین سفر هم بایك قدم آغاز مىشود.
این چه نیرو و قدرتى است؟ باور كنید نمىتوانم بیان كنم! آنچهفقط مىتوانم بگویم این است كه وقتى انسان در چنان حالت روحى قرار مىگیرد، كه دقیقاً مىداند چه مىخواهد و از صمیم قلب مصمماست كه تا زمانیكه به خواسته خود نرسیده دست از تلاش برندارد، این توان و نیروى جادویى كه استقامت و پشتكار است در او ظاهرمىشود. الكساندر گراهام بل.
تنها كسى كه می تواند شما را به تحقیق رؤیاها و آرزوها یتانكمك كند خودتان هستید. وقتى این موضوع را خوب بفهمید و آنرابپذیرید، دیگر هیچ چیز و هیچ كس نمىتواند سّد راه موفقیت شمابشود... ویلزر. ویتنى.
رى كراك معتقد بود كه درد و رنج قابل تحملتر از تنبلى و بطالت است.
توماس جى.واتسون، مؤسس كارخانه آى.بى.ام : راهدستیابى به موفقیت، مضاعف كردن میزان شكستهاست!من كار را از همان جایى كه دیگران تركش كردهاند شروع كرده و پیگیرى مىكنم.
موفقیت همان شكست است كه پشترو نشسته است!ناشناس. خولیو ایكلسیاس، در سن 20 سالگى در جریان یك حادثهرانندگى از ناحیه كمر به پایین فلج شد، ظاهراً او مىبایست بقیه عمرخود را روى صندلى چرخدار سپرى كند، اما خولیو حاضر به قبول ایناحتمال نشد، فقط براى اینكه بتواند انگشت كوچك پایش را حركت دهد، به مدت دو ماه و روزى دوازده ساعت به تمرین پرداخت. پساز مدتى نزدیك به دو سال توانست ذره به ذره اندامهاى از كار افتادهرا دوباره بكار اندازد... نهایت همین عزم و تعهد فوقالعاده او كه باعث بازسازى بدن وى شد، دوره زندگى او را تبدیل به یك پدیدهشاخص جهانى كرد.
یكى از نكاتى كه افراد موفق را از ناموفق جدا مىكند این است كهافراد كوفق تلاش مىكنند و منتظر مىمانند اما افراد ناموفق فقط منتظرمىمانند.
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو:به عقیده من شاید علت اختلاف اقتصادى ملّتهاى شمال وجنوب اروپا را مىتوان به عادت استراحت ظهر و خواب نیمروزىنسبت داد!... البته این موضوع براى ملت بر جنبوجوش كره خیلى عجیب بنظر مىرسد؛ من هنوز نمىتوانم بفهمم كه چگونه فردىمىتواند در اوقات مهم و باارزش روز بخوابد!... در حقیقت من آنرا ازعلایم بیمارىِ كار در حد رفع تكلیف و ضرورت مىبینم.
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو:مهم نیست كه من چه كارى انجام مىدهم، هر چه باشد دوستدارم آنرا به نحو احسن و تا انتها انجام دهم.
▪ هر روز قبل از این که به گفتن حرف های ناخوشایند فکر کنی، به کسی فکر کن که نمی تواند حرف بزند.
▪ قبل از این که از طعم یک غذا شکایت کنی، به کسی فکر کن که هیچ چیزی برای خوردن ندارد.
▪ قبل از این که از همسرت گله کنی، به کسی فکر کن که با گریه از خدا یک همراه و همدم می خواهد.
▪ امروز قبل از این که از زندگی شکوه کنی، به کسی فکر کن که خیلی زود از دنیا رفته.
▪ قبل از این که از بچه هایت گله کنی، به کسی فکر کن که آرزوی بچه دار شدن دارد.
▪ قبل از این که به خاطر خانه به هم ریخته و نامرتب با کسی که آن را تمیز نکرده دعوا کنی، به کسانی فکر کن که در خیابان زندگی می کنند.
▪ قبل از این که از طولانی بودن مسیری که با ماشین طی می کنی بنالی، به کسی فکر کن که همین مسیر را مجبور است پیاده طی کند.
▪ زمانی که خسته ای و از شغلت ناراضی و گله مندی، به کسانی فکر کن که بیکار هستند، به ناتوان ها و کسانی که آرزو می کنند شغل تو را داشته باشند.
▪ انسان هم ميتونه دايره باشه هم يه خط راست. انتخاب با خودت است. تا ابد دور خودت بچرخي يا تا بي نهايت ادامه بدي
▪ انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز
▪ اگر در زندگي به ناگاه يكي از سيمهاي سازت پاره شد آهنگ زندگي را آنچنان ادامه بده كه هيچ كس نداند بر تو چه گذشت
▪ غرور هديه شيطان است و عشق هديه خداوند، و ما هديه شيطان را بهم مي دهيم ولي هديه خداوند را از يكديگر پنهان مي كنيم
من به چشمانم می آموزم که تنها زیبایی ها را ببیند .
من به زبانم می آموزم که فقط زمانی انتقاد کند که راهی دیگر برای اصلاح امور وجود نداشته باشد .
من به دستانم می آموزم تا نوازش بر سر انسانها ، حیوانات ، گیاهان و اشیاء را یاد بگیرند .
من به پاهایم می آموزم از جایی عبور کنند و به جایی بروند که شاهراهی برای سعادت و تکامل باشد .
من به قلبم می آموزم برای قلبی بتپد که لایق عشق من باشد .
من به گوشهایم می آموزم که تنها جملات مثبت را بشنوند تا از منفی بافی ها و کینه ها دور باشم .
من به خود می آموزم که خود می توانم معلم خود باشم ، به شرط آن که ، هر آنچه را که می آموزم به نفع خود تمام کنم .
من به دلم می آموزم که آرام و دریایی باشد تا بتوانم دیگران را در قطرات عشقم سهیم سازم .
من به روحم می آموزم که خدایی باشد تا بتوانم سخاوت ، صداقت ، ایمان ، عشق ، خلوص ، پاکی ، نجابت ، زیبایی ، و لطافت را به خود و دیگران تقدیم کنم .
من به خود می آموزم ، چرا که من آموزگار خویشم ...
http://www.hamdardi.net/imgup/12/125...3f960c3fd2.jpg
سازندهترين كلمه گذشت است... آن را تمرين كن
پرمعنيترين كلمه ما است... آن را به كار ببر
عميقترين كلمه عشق است ... به آن ارج بنه
بي رحمترين كلمه تنفر است از بين ببرش
سركشترين كلمه حسد است ... با آن بازي نكن
خودخواهانهترين كلمه من است... از آن حذر كن
ناپايدارترين كلمه خشم است... آن را فرو ببر
بازدارنده ترين كلمه ترس است ... با آن مقابله كن
با نشاطترين كلمه کار است ... به آن بپرداز
پوچ ترين كلمه طمع است ... آن را بكش
سازنده ترين كلمه صبر است... براي داشتنش دعا كن
چیزی نخواهم جز بوی گندم / جز برق شادی در چشم مردم / جز یک ترانه جز یک ترنم / یک غنچه لبخند یک گل تبسم
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود، دری دیگر باز میشود ولی اما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم
برای بدست آوردن چیزهایی که تاکنون نداشته ای، باید کسی شوی که تاکنون نبوده ای
ای کاش میدانستم، ای کاش میدانستم پس از مرگم اولین قطره ی اشک را چه کسی برایم میریزد و آخرین کس که مرا فراموش میکند کیست
روزگاری بیدی را شکستند / به نامردی تبر به ریشه اش بستند / ولی افسوس همانهایی شکستند / که روزی زیر سایه اش می نشستند
مگر میشود با سنگ انداختن پیاپی در آب، ماه را از حافظه ی آب گرفت؟
ساقه شکستن قانون طوفان است، تو نسیم باشو نوازش کن
سه چیز در زندگی هست که وقتی رفت.. دیگر قابل بازگشت نیست
سخن...موقعیت...زمان
سه چیز در زندگی هست که باعث میشه تو شخص بزرگی بشی
سختکوشی..صداقت...موفقیت
سه چیز در زندگی هست که شخصیت انسان را از بین میبرد
حرص...غرور..خشم
سه چیز در زندگی هست که هیچ زمان نباید از دست داد
آرامش...امید...شرافت
سه چیز در زندگی هست که همیشگی و قطعی نیست
رویاهای انسان...موفقیت ...شانس
سه چیزدر زندگی هست که انها را نباید فراموش کرد
مهم بودن محترم بودن مفیدبودن
ز دست مردمان عقرب صفت
http://forum.p30parsi.com/image.php?...ine=1279370551
دوستی با مار کبرایم آرزوست
اگر درونی آرام داشته باشید، دلیل کافی برای لذت بردن از زندگی دارید
آنجا که چشمان مشتاقی برای انسان اشک میریزد زندگی به رنج کشیدنش می ارزد
راز دریا را بیاموز .
دریا با آنکه عمیق است امواجی راکه در سطحش
هستند؛سرکوب نمیکند بلکه اجازه میدهد به ساحل برسند.
تو هم مثل دریا امواج سطحی وزود گذر زندگی ات را به سمت بهترین ها هدایت کن!
دریا؛هم سطح دارد وهم عمق....
راز دریا در نگه داشتن تعادل بین این دو است!
تو هم این تعادل را حفظ کن تا سالم به مقصد برسی!
در عین حال که به سلامتی بدن فکر میکنی به دنبال سلامت جان (روان-روح)هم باش......
مثل دریا پر باش از بیکرانگی.
اجازه بده تا رودخانه های معرفت در تو بریزندغتا تمام نشدنی باشی.
تا هرگز تمام نشوی.!
مثل دریا پر از تلاطم باش و از سکون بپرهیز.
از تند باد حوادث بیم نداشته باش؛مگذار که مرداب شوی!
مثل دریا ثروتمند باش وسخاوتمند.
سفره ات را برای همه پهن کن
بگذار تا هر کس هر چه نیاز دارد از تو برگیرد.به ماهیگیر مهی بده وبه مرد گوهری ؛مروارید!
مثل دریا که دلش رنگ آسمان را به خود گرفته،تو هم آبی باش.
انعکاس باش از آسمانها ؛از خدا........
خداگونه باش...
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود.مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود.مراقب رفتارت باش که عادت می شود.مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود.مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود(بر گرفته از کلام امیر)
« به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کنید»
«نگاه ساکت باران به روي صورتم دزدانه ميلغزد ولي باران نمي داند که من دريايي از دردم به ظاهر گر چه مي خندم ولي اندر سکوتي تلخ مي گريم»
به من بفهمون کجای سرنوشتم *** دارم میرم جهنم یا راهی بهشتم
از این دوراهی دل خوشی ندارم *** یا میخورم به پاییز یا میرسه بهارم
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری
(دکتر علی شریعتی)
الان بخواهی یا نخواهی زنده هستی پس لطفا زنـدگـی کـن
مثل ساحل آرام باش ...تا دیگران مثل دریا... بی قرارت باشـند.
آرزوی روزی رو دارم که بگن امروز همون روزی هست که منتظرش بودی:gol roz:
هيچوقت به خدا نگوييد: من يك مشكل بزرگ دارم به مشكلتان بگوييد: من يك خداي بزرگ دارم. « اسپايک ميليگان »
مراقب باشيد چيزهايي را كه دوست داريد بدست آوريد وگرنه مجبور خواهيد بود چيزهايي را كه بدست آورده ايد دوست داشته باشيد. « جرج برنارد شاو »
فرق ما با ديوانه ها در اين است که ما در اکثريت هستيم. « ميشل فوکو »
پول خوشبختي نميآورد .... اما شکل دلپذيرتري از بدبختي را برايتان فراهم ميسازد.
من از چشمان خود آموختم رسم محبت را که هر عضوي به درد آيد به جايش ديده مي گريد
خدايا! چگونه زيستن را به من بياموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت.
چشمهايت زمين سبز محبت بود و من قانون جاذبه اش را وقتي سيب سرخ دلم افتاد فهميدم.
آدم وقتي جوونه سلامتيشو از بين ميبره تا به پول برسه و وقتي که پير شد پولاشو از بين ميبره تا سلامتيشو دوباره بدست بياره....
خوشبختي توپي است که وقتي مي رود به دنبالش مي دويم و وقتي مي ايستد به آن لگد مي زنيم.
در جواني به خود ميگفتم شير شير است اگر چه پير بود چون به پيري رسيدم فهميدم پير پير است اگر چه شير بود
من ستايشگر معلمي هستم که انديشيدن را به من بياموزد نه انديشه هارا. « استاد مطهري »
امروز روز مهمي است ، زيرا اولين روز از باقيمانده عمر توست !!!
هرگز اميد را از کسي سلب نکن, شايد اين تنها چيزي باشد که دارد.
شاديهاي شما همان غمهاي شماست که نقابش را برداشته اند . و چاهي که خنده هايتان از آن مي جوشد همان است که از اشکهايتان پر شده است.
امروز همان فردايي است كه ديروز در انتظارش بودي !!!
دستم بوي گل ميداد مرا به جرم چيدن گل محکوم کردند اما هيچکس فکر نکرد که شايد من گلي کاشته باشم.
براي ازدواج کردن لحظهاي درنگ نکنيد. اگر زن خوبي نصيبتان شود، خوشبخت ميگرديد و اگر زن بدي گيرتان آمد [مثل من] فيلسوف ميشويد. « سقراط »
زندگي گل زردي است به نام غم فرياد سياهي است به نام آه رشته کوهي است به نام آرزو و رودخانه اي است به نام عشق که به درياي صفا مي ريزد زندگي يعني عشق، محبت، اميد و آرزو که در آخر به بياباني به نام وداع منتهي مي شود.
..::سارتو::..
انسان همان جایى است که تصمیم مى گیرد باشد
..::اُرد بزرگ::..
هر آنکه خردمندتر است اهریمن بیشتر به او حمله می کند . در میدان جنگ و آورد او هزاران فتنه و افسون کشته شده را خواهی دید
..::پلو تارک::..
ستون تمدن , کتاب و مطبوعات است
..::پل نیسن::..
اگر در دل شوق و عشق داری از زندگی خود بهره بسیار به دست آر چون عشق همواره آدمی را به سوی کمال راه می نماید
..::فردریش نیچه::..
بشر برای فرار از خدا طبیعت را عامل همه چیز می داند و قانونی در طبیعت در کار نیست بلکه پدیده های طبیعی به دلیل قدرت به وجود می آیند
اگر عشق بورزید می گویند که سبک مغزید...اگر شاد باشید می گویند که ساده لوح وپیش پا افتاده اید....اگر سخاوتمند و نوعدوست باشید می گویند که مشکوکید...اگر گناهان دیگران را ببخشید می گویند ضعیف هستید...اگر اطمینان کنید می گویند که احمقید...اگر تلاش کنید که جمع این صفات را در خود گرد آورید٬مردم تردید نخواهند کرد که شیاد و حقه بازید.(لئو بو سکا لیا)
بکوش "عظمت" در نگاه تو باشه نه در چیزی که به آن می نگری
آندره ژید
شكسپير: خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ...خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد !خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ...خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد!
حرفهايی است برای گفتن
كه اگر گوشی نبود نمیگوييم
و حرفهايی است برای نگفتن
حرفهايی كه هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند
حرفهای شگفت,زيبا و اهورايی همين هايند
و سرمايه ماورايی هركس به اندازه حرفهايی است كه براي نگفتن دارد
حرفهای بيتاب و طاقت فرسا
كه همچون زبانه های بيقرار آتشند
و كلماتش, هريك، انفجاری را به بند كشيده اند
كلماتی كه پاره های بودن آدم اند...
اينان هماره در جستجوی مخاطب خويشند
اگر يافتند، يافته می شوند...
...و
در صميم وجدان او آرام می گيرند
و اگر مخاطب خويش را نيافتند، نيستند
و اگر او را گم كردند، روح را از درون به آتش میكشند
و دمادم
حريق های دهشتناك عذاب بر او میافروزند...
دکتر علی شریعتی
فرصت ها هیچ وقت از دست نمی روند بلکه فقط به کس دیگری داده می شوند
در دشمنی دورنگی نيست. کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ريا بودند.
دکتر شریعتی
دکتر شریعتی :
هرگاه خواستی خردمند را از نادان بازشناسی با او از کارهای نا ممکن و محال سخن بگوی. اگر پذيرفت بدان که احمق است وگرنه عاقل
------------------------------------------------------
انسان هرچه بالاتر رود احتمال ديدن وصله شلوارش بيشتر است.
-------------------------------------------------------
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جريان آب حرکت کند.
--------------------------------------------------------
اگه آدما همونقدر که در صحبت کردن توانا هستن.در سکوت کردن هم توانا بودن زندگی خيلی زيباتر از اين ميشد.
برتری همیشه منفور بوده است ، و هنگامیکه برتری از همه بیشتر منفوری .
گراسیان
هنر ، قدرت و توانایی نیست بلکه تسلی خاطر است .
توماس مان
آینده از آن کسانی است که به استقبالش می روند .
فردریش نیچه
و کدامین ثروت است که محفوظ بدارید تا ابد ؟
آنچه امروز شما راست ، یک روز به دیگری سپرده شود .
پس امروز به دست خویش عطا کنید ، باشد که شهد گوارای سخاوت ، نصیب شما گردد ، نه مرده ریگی وارثانتان .
جبران جلیل جبران
رهایی و آزادی ، برآیند پرستش خرد است و دانایی .
ارد بزرگ
حاشا که آواز آزادی از پس میله و زنجیر به گوش تواند رسید و از گلوگاه مرغان اسیر .
جبران خلیل جبران
هرکس قادر به تملک و ارادۀ نفس خود باشد آزادی حقیقی را به دست آورده است .
پرسلیس
پاسکال :
محبت برتر از عقل است و بنیاد علم و اعتقاد بر اشراق قلبی است .
دل دلایلی دارد که عقل را به آن دسترسی نیست .
هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری، آرزوی دیگران است؟! .
جک لندن
زن مانند شیشۀ ظزیف و شکستنی است . هرگز توانایی مقاومت او را نیازمایید . زیرا ممکن است شیشه ناگهان بشکند .
سروانتس
گریه در روزهای مصیبت ، چون باران در صحرای سوزان سبب ادامه زندگی می گردد .
فرانسوا کوپه
سکوت شمشیری بوده است که من همیشه از آن بهره جسته ام .
نادر شاه افشار
اهل سیاست پاسخگو هستند ! البته تنها به پرسشهایی که دوست دارند !!!
ارد بزرگ
تواناترین آدمها ، بیشتر زمانها خود را ناتوان می یابند .
ارد بزرگ
آدمها را آنگونه که هستند بخواهیم نه آنگونه که می خواهیم .
ارد بزرگ
تمام افکار خود را روي کاري که داريد انجام مي دهيد متمرکز کنيد . پرتوهاي خورشيد تا متمرکز نشوند نمي سوزانند " . گراهام بل
http://blogme.com/uploads/i/iran/1033.jpg براي اداره کردن خويش ، از سرت استفاده کن . براي اداره کردن ديگران ، از قلبت " . دالايي لاما
http://blogme.com/uploads/i/iran/1032.jpg" انسان بايد از هر حيث چه ظاهر و چه باطن , زيبا و آراسته باشد " . چخوف
http://blogme.com/uploads/i/iran/1038.jpg" پيروزي آن نيست که هرگز زمين نخوري، آنست که بعد از هر زمين خوردني برخيزي" . مهاتما گاندي
http://blogme.com/uploads/i/iran/1039.jpg " کسي که داراي عزمي راسخ است ،جهان را مطابق ميل خويش عو مي کند " . گوته
http://blogme.com/uploads/i/iran/1044.jpgاگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي شد، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
http://blogme.com/uploads/i/iran/1048.jpg" لحظه ها را گذرانديم که به خوشبختي برسيم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختي بودند " . علي شريعتي
هفت بار روح خویش را تحقیر کردم:
نخستین بار هنگامی بود که برای رسیدن به بلندمرتبگی، خود را فروتن نشان میداد.
دومین بار آن هنگام که در مقابل فلجها میلنگید.
سومین بار آن زمان که در انتخاب خویش بین آسان و سخت، آسان را برگزید.
چهارمین بار وقتی که مرتکب گناهی شد و به خویشتن تسلی داد که دیگران هم گناه میکنند.
پنجمین بار آنگاه که به علت ضعف و ناتوانی از کاری سر باز زدو صبر را حمل بر قدرت و تواناییاش دانست.
ششمین باز زمانی که چهرهای زشت را تحقیر کرد در حالی که نمیدانست آن چهره یکی از نقابهای خویش است.
و هفتمین بار وقتی که زبان به مدح و ستایش گشود و انگاشت که فضیلت است.
«شاید کسی را که با او خندیدهای فراموش کنی، اما هرگز کسی را که با او گریستهای از یاد نخواهی برد.»
جبران خلیلی جبران
جملاتی زیبا از نیچه
حقیقت
آنچه هستی باش.
خیانت
بشر بیرحمترین حیوانات نسبت به خود است.
زن
زن بهتر از مرد روحیه اطفال را میفهمد ولی مرد از زن به بچه شبیهتر است، در مرد حقیقی روح طفل نهفته است و برای بازی روحش پرواز میکند.
فروتنی
آنکه پرنده نیست نباید بر پرتگاهها آشیان سازد.
قدرت
در کوهستان کوتاهترین راه، از قلهای به قله دیگر است اما برای گذشتن باید پاهای دراز داشت.
جملاتی از چرچیل
موفقیت
از مخالفت نهراسید فقط وقتی بادبادک میتواند بالا رود که با باد مخالف مواجه شود.
تفکر
مابین اندیشه و عمل فاصله ای نیست.
تجربه
تجربه همیشه به نفع انسان نیست زیرا هیچ حادثهای دو بار به یک شکل رخ نمی دهد.
علم
قرون تاریک بازخواهد گشت، عصر حجر بر بالهای درخشان دانش بازخواهد گشت، چه بسا امروز برکات بی قیاس به شهر ارزانی میدارد تا یک روز مایه نابودی او شود، زنهار فرصت از دست نرود.
دانش آموزی
من شخصاً دوست دارم بیاموزم، اگرچه همیشه نفرت دارم از اینکه به من بیاموزند.
حقیقت
پای افراد بشر غالب اوقات به سنگ حقیقت میخورد ولی غالب آنان زود برمی خیزند و چنان راه خود را میگیرند که گویی هرگز پایشان به سنگ نخورده است.
صلح
شاید اخلاقیون این اندیشه را مالیخولیایی بیش ندانند که امروز صلح تکیه گاهی جز ترس متقابل ندارد.
عشق از نگاه جبران خلیل جبران
عشق
عشق هنگامی که شما را میپرورد شاخ و برگ فاسد شده را هرس میکند.
رابطه دلی دو دوست نیاز به بیان الفاظ و عبارات ندارد.
عاقلترین فرد از میان ما، زیر بار سنگین عشق خم میشود، حال آنکه عشق به ملایمی نسیم خوش لبنان باشد.
شما دل به یار خود بسپارید، ولی نه برای نگهداری آن، زیرا فقط گرمی زندگی است که میتواند دلها را حفظ کند.
چون عاشقی آمد، سزاوار نباشد این گفتار که: خدا در قلب من است، شایستهتر آن که گفته آید: من در قلب خداوندم.
عشق همچون مرگ همه چیز را تغییر میدهد.
سخنانی از گاندی
پیروزی
بزرگترین پیروزی آنست که نوعی رفتار کنیم که مبارزان قوی تر از آن بشوند که در شروع کار مبارزه بودهاند.
اندیشه
فرصت بیماری را صرف تفکر و بهبودی روح کنیم، طبیعت در کار مداوای جسم ما کار خود خواهد کرد.
صلح
ارکان اتحاد جهانی فقط میتواند براساس عدم خشونت استوار گردد، به همین جهت در روابط بین المللی جداً باید از خشونت پرهیز کرد.
حقیقت
تنها فضیلتی که خواهان آنم حقیقت و عدم توسل به زور است.
گناه
از گناه تنفر داشته باش نه از گناهکار.
راستکاری
راستی نخستین چیزی است که انسان باید به جستجویش بپردازد.
جملاتی بسیار زیبا از گوته
انسان
هرکسی نمیتواند یک انسان باشد.
مادر
مادر شاهکار طبیعت است.
تصمیم
با داشتن اراده قوی مالک همه چیز هستید.
جوانی
جوانی نیز مانند پاک ترین و بهترین عشقها سرانجامی ندارد.
خودپسندی
قلب مغرور و خودخواه هرگز نمی تواند از سرگیجه و بی حوصلگی بگریزد.
خوشبخت
خوشبخت ترین موجود کسی است که خوشبختی را در خانه خود جستجو کند.
"بزرگترین اشتباهی كه كسی مرتكب میشود، این است كه دائم از اشتباه كردن بترسد".
آلبرت هوبارد
==========================
"انسان هیچ وقت بیشتر از آن موقع خود را گول نمیزند كه خیال میكند دیگران را فریب داده است".
لاروشفوكولد
بشر به خوشبختی خیلی زود عادت میکند و چون خیلی زود عادت میکند خیلی زود هم فراموش میکند که خوشبخت است".
آندره مصورا
یا چنان نمای که هستی، یا چنان باش که مینمایی".
بایزید بسطامی
فرقی نمیکند گودال آبی کوچک باشی یا دریایی بیکران، زلال که باشی آسمان در توست.
ناشناس
"هر روز همان روز را زندگی کن و بدین سان تمامی عمر را زندگی کردهای".
نانسی سیمس
"در دنیا جای كافی برای همه هست پس بجای اینكه جای كسی را بگیری سعی كن جای خودت را پیدا كنی".
چارلی چاپلین
آن کس که مالک نفس خویش نیست آزاد نیست.
(اپیکتوس)
تمام مردم آزادی را دوست می دارند ولی مهارت عجیبی در معدوم کردن آن به کار میبرند.
(ولتر)
نخستین گام به سوی دانایی این است که بدانیم نادانیم.
(لرد دیوید سیسیل)
اگر قصد پیشرفت نامحدود را دارید ، محدودیت ها را در همه جهات کشف کنید.
(جان ولفگانگ)
زندگی یعنی مشکلات و حل مشکلات تنها با ارتقای دانش خواهد بود.
(گیلفورد)
آنانکه می گویند این کار شدنی نیست، به زودی باید از سر راه کسانی که آن کار را انجام می دهند کنار بروند.
(بارکر)
همه کارها به صورت تیمی انجام میشود نه به صورت فردی نتیجه کار یک مدیر نتیجه کار تیم اوست
" تریسی "
برترین کلمات این است : همه اینجورند
" تولستوی "
چنان باش که بتوانی به هر کس بگویی مثل من رفتار کن
" کانت "
شرافت و نفع پرستی در یکجا جمع میشوند
" هربرت "
صاحبان اخلاق . روح جامعه خود هستند
" امرسون "
کج خلقی . شامگاه آشفتگی است
" لاندور "
کسی که اخلاق ندارد انسان نیست . جزء اشیا است
" شانفور "
مردها دارای قوه بینایی هستند ولی زنها از بینش برخوردارند.
"ویکتور هوگو"
اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد سعی و عمل دیگر معنی نداشت.
"مترلینگ"
هرجا که هستید و با هرچه در اختیار دارید کاری کنید ( روزولت )
«ارد بزرگ»
« آن که زیبایی خرد را ندید، گرفتار زیبایی آدمیان شد، و بدین گونه از هر چه داشت، تهی گشت. »
« اگر از خودخواهی کسی به تنگ آمدهای او را خوار مساز، بهترین راه آن است که چند روزی رهایش کنی. »
« تاریخ هیچگاه تکرار نشده و نخواهد شد آنچه روی داده و در حال رخ نمودن است پیراسته شدن ایدههای بشری از ناراستی هاست. »
کتاب هاي روان شناسي را
خط به خط مي خواني
در انتظار معجزه ؟!
ببين پيامبر قلبت چي ميگويد
نويسنده ها امامزاده نيستند!!!
یک پنجره برایم کافیست
زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند
زندگی شیرین است،مثل شیرینی یک روز قشنگ
زندگی رویایست،مثل رویای یک کودک ناز
زندگی زیباست،مثل زیبایی یک غنچه ی ناز
زندگی تک تک این ساعتهاست،زندگی چرخش این عقربه هاست
زندگی راز دل مادر من،زندگی پینه ی دست پدر است
زندگی مثل زمان در گذر است
زندگی آب روانی است روان میگذرد...
آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد
زندگي زيباست زشتي هاي ان تقصير ماست
در مسيرش هر چه نازيباست تدبير ماست
زندگي اب رواني است روان مي گذرد
انچه تدبير من وتوست همان مي گذرد
من از بــــيــقـدري خار ســر ديوار دانستــم
کـه ناکس کس نميــگردد از اين بالانشـينيها
عشق گلی است که در زمین اعتماد می روید.
راهی را که در زندگی برگزیده ایم می تواند برآیند بازخورد کنش دیگران ، با ما باشد . پرسش آن که :
آیا ماخویشتن خویشتنیم ؟
و آیا همواره باید پاسخگوی برخوردهای بد دیگران باشیم ؟
این پرسش ها را که پاسخ گفتیم ! آزادی در ما بارور می شود .
وپس از آن ، آرمانی بزرگ همچون عشق به میهن در چشمه وجودمان جاری می گردد . ارد بزرگ
ابلهان در سرزمین های کوچک همواره سنگ کشورهای بزرگ را به سینه می زنند و هم میهنان خویش را تشویق به بخشش میهن و ناموس خود می کنند . ارد بزرگ
آنهایی که از زادگاه خود می روند تا رشد کنند با سپری شدن روزگار می فهمند بزرگترین گنج زندگی را از دست داده اند و آن زادگاه و میهن است . ارد بزرگ
صوفی مسلکان برای آنکه افکار اهریمنی خویش را گسترش دهند می گویند نیاز را باید از بین برد چون نیاز سبب دگرگونی می گردد و دگرگونی از دیدگاه آنان رنج آور است ! حال آنکه هدف آدمی از زیستن پیشرفت و درک زوایای پنهان دانش است .
بجای گوشه نشینی و خرده گیری باید با ابزار دانش سبب رشد میهن شد و امنیت را برای خود و آیندگان بدست آورد . ارد بزرگ
میهن پرستی ، همچون عشق فرزند است به مادر . ارد بزرگ
میهن دوستی ، دسته و گروه نمی خواهد ! این خواستی است همه گیر ، که اگر جز این باشد باید در شگفت بود . ارد بزرگ
ستایش گران میهن ، زنان و مردان آزاده اند . ارد بزرگ
میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است . ارد بزرگ
آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد . ارد بزرگ
سرپرستانی که از ارزش سربازی می کاهند ، و پدر و مادرانی که ، پیشدار میهنداری فرزندان خویش می شوند ، به کشورشان پشت کرده اند . ارد بزرگ
برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است. ارد بزرگ
آنگاه که آزادی فدای میهن پرستی می شود و وارون بر این میهن پرستی فدای چیزهای دیگر ، کشور رو به پلشدی می گرایید و درد . ارد بزرگ
میهن پرستی و آزادیخواهی کلید درمان بسیاری از ناراستی هاست . ارد بزرگ
از سفر کرده ، ارزش سرزمین مادری را بپرس . ارد بزرگ
روزی که میهن و کشور خویش را از یاد ببریم امنیت خویش را از دست داده ایم . ارد بزرگ
عشق به میهن نشان پاکی روان آدمی ست . ارد بزرگ
فداکاری در راه میهن ، خوی بزرگان و جاودانه هاست . ارد بزرگ
فر میهن ، به جوانان راستین اوست . ارد بزرگ
شورانگیزترین عشق ، دلدادگی به میهن است . ارد بزرگ
اگر ارزش های میهنی کمرنگ شوند یکپارچگی کشورها به خطر می افتد . ارد بزرگ
ابلهانی با روان نازک و نرم (رمانتیک) ، دشمنانه دستاوردها و پیروزیهای میهن خویش را به چالش گرفته اند . ارد بزرگ
خودخواه ترین آدمیان آنانی هستند که چشمشان را بر سرنوشت هم میهنانشان بسته اند . ارد بزرگ