خوب با این وضع uploadorb باید بره گدایی کنه چون هیچ چیزی از بابت فضای 100 گیگ از کاربراش نمیگره در مورد فضای 200 گیگ آپلودفا بگم من با 3 ایمیل از uploadorb اکانت دارم یعنی 300 گیگ از آپلودفا هم بیشتر ، در مورد لیچ کلی سایت قدرتمند و رایگان لیچ هست که آپلودفا دربرابرش عددی هم نیست ، درمورد ماندگاری فایلها مدیافایر از همشون بهتره من با اینکه عضو فری هستم ولی به مدت دو سال هست که حتی یک فایلم هم پاک نشده ، که هیچ آپلود سنتر به مدیا فایر نمیرسه با انتخاب این مجموعه ها در کنار هم البته uploadorb یکی از انها هست بی نیاز از خدمات پولی آپلودفا هستیم (فردا ایمیل میزنند میگند به خاطر توقیف سرورهایمان در آلمان و ..........از شما معذرت میخواهیم ). ودرکل ریموت و لیچ آپلودفا خیلی ضعیف هست مخصوصا اگه بخواهی از سرورهای خارجی مثل فایل سونیک یا لیچر هایی که درکشورهایی نظیر امریکا و اروپا قرار داره ، اگه قدرتمند هستی نیاز به تبلیغ نداری ولی با این وضع uploadorb باید خیلی وقت ها پیش درش تخته میشد در مورد دانلود از uploadorb باید بگم موقعی که تنها آپلودسنتر رایگان با امکانات عالی uploadorb بود فشار وارده بر سرورهای uploadorb خیلی بیشتر بود که با پدید آمدن سایر آپلود سنترها این مشکل حل شده است .موفق باشید