لوله بخاری استاد فیزیک کوانتوم که سرطان ریه دارد،مرغوب نیست !!!
به این میگن جمله سازی !
درود گری-بک اسپیس-یالغوز ! کلماتو اصالاٌ عوض نکنید.
Printable View
یه بچه درودگری موقع کار همیشه بک اسپیس می داد. باباش بهش می گقت: یالغوز نی نیسن؟
صندلی دسته دار ، ترک 6 سیلندر ، شبستر
( خود من هم آذری زبان هستم و به این افتخار می کنم. از اطراف شبستر.)
تو سرکندیزج (دهات خودمون) نشسته بودم و داشتم راحت الحقوم می خوردم که یه دفعه یادم افتاد که ریگلاتور شیر گاز رو عوض نکردم.:star20:
ارتشاو چيه؟
فکر کنم منظورشون همون ارتشاو بود ؛ ریشه این کلمه اگر اشتباه نکنم همون رشوه هست و منظور رشوه خواری در مسائل مالی و اداری شرکتها ، سازمانهاو ادارات رو با این کلمه بیان می کنند .
نقل قول:
چهارشنبه 8 قوس 1385 خورشيدی برا بر با 29 نومبر2006 ميلادی
کابل ، آژانس خبرى پژواک ، زينب محمدى
کنفرانسى به هدف همکارى مشترک سه قوۀ مقننه ، قضائيه و اجرائيه دولت ، در مبارزه با ارتشا و فساد ادارى ، امروز ٨ قوس در کابل آغاز گرديد .
اين کنفرانس دوروزه، از سوى شوراى ملى کشور به اشتراک نمايندگان اين شورا ، وزارت هاى مختلف و سازمان هاى بين المللى در هوتل کابل سرينا تدوير يافته است .
سيد حسين عالمى بلخى رييس کميسيون امورعدلى وقضائى ، اصلاحات ادارى و مبارزه با فسادادارى ولسى جرگه به خبرنگاران گفت که هدف از اين کنفرانس، بحث و بررسى علل فسادادارى ويافتن راه حل هايى براى مبارزه با آن مى باشد .
وى ضمن اشاره به گسترش فساد ادارى در کشور ، گفت که آنها مصمم هستند تا به همکارى سه قوۀ دولت ،قدم هاى عملى را در اين راستا بردارند .
موصوف افزودکه آنها در اين راستا به مردم و جامعۀ جهانى تعهد سپرده اند .
همچنان محمد يونس قانونى رييس ولسى جرگه در محفل افتتاحيه اين کنفرانس ، در ايجاد يک ستراتيژى مبارزه با فساد ادارى وبه وجود آوردن مکانيزمى جهت عملى ساختن آن تاکيد نمود .
وى از وضع قوانين ، عملى شدن آنها و نظارت بر تطبيق آن نيز به عنوان راه حلى جهت حل مشکل فساد ادارى نام گرفت .
همچنان در پيام حامدکرزى رييس جمهور کشور که توسط فاروق وردک وزير امور پارلمانى درمحفل مذکور خوانده شد ، تاکيد بسيار در مبارزه با فساد ادارى به همکارى سه قوه صورت گرفته بود .
پوهاند عبدالسلام عظيمى رييس ستره محکمه و رييس کميسيون طرح ستراتيژى مبارزه با فساد ادارى نيز در محفل يادشده ، از فساد ادارى به عنوان بيمارى ياد نمودکه هنوز واکسين آن کشف نشده است .
وى افزودکه در کنفرانس دو روزه مذکور، بايد براى يافتن اين واکسين و راهکارهاى عملى جهت مبارزه با فساد ادارى تلاش نهايى صورت گيرد .
موصوف در بيانيه خود درکنار تاکيد بروى وضع قوانين به استفاده از رسانه هاى اطلاعات جمعى در راستاى روشن ساختن اذهان جامعه نيز، تاکيد نمود .
در کنفرانس مذکور از مقررات پيچيده در ادارات ، معاشات ناکافى ، مشکلات نظام حقوقى وغيره به عنوان عمده ترين دلايل فساد ادارى د رکشور ياد گرديد .
همچنان در پيش نويس اعلاميه تهيه شده از سوى اشتراک کنندگان کنفرانس ياد شده که در پايان کنفرانس تصويب خواهد شد ، از موضوعاتى چون تصويب کنوانسيون ملل متحد عليه فساد ادارى ، همکارىقواى ثلاثه ، وضع قوانين ضد فساد و ايجاد ستراتيژى مبارزه با فساد ادارى به عنوان راه هايى جهت مبارزه با فساد ادارى يادشده است .
فساد ادارى يکى از چالش هاى عمدۀ در کناربى امنيتى و مواد مخدر در کشور مى باشد که مبارزه با آن ،از اولويت هاى دولت در ستراتيژى ملى انکشافى است .
به اساس اين ستراتيژى ، تا ختم سال ١٣٨٧ ، معاهده ملل متحددر مورد فساد ادارى تصويب، قوانين داخلى کشور بر اساس آن تعديل و يک ميکانيزم نظارتى بر تطبيق اين قوانين ايجاد خواهد گرديد.
منبع :nawaaye-afghanistan.net/spip.php?article2650
همسر عزیزم . اگه میخوای پیامی مبنی بر شخص خاصی بدی بهتره روی اسم کاربری شخص کلیک کنی و برای همون شخص خاص پیغام مربوطه رو قرار بدی . اینجوری بهتره عزیزم . امیدوارم ناراحت نشده باشی . همه مون در ابتدای کار با سایت ازین اشتباهات رو داشتیم و زمان همه چیز رو حل می کنه . ممنونم .
نه داداش منظورم همون ارن شاو بود که یه نظریه ی فیزیکیه با این کارم خواستم بگم از این نوع کلمات استفاده نکنید دوستان در تاپیک های قبل یه کلماتی به کار بردن که برای دونستن معنی اون ها باید استاد فیزیک باشی
خودم یه جمله میگم وخلاص
من رابطه ی فیثاقورس رو بلد هستم ولی چیز زیادی در مورد نظریه ی گرین و ارن شاو نمیدونم:l:
سه کلمه ی بعدی
الاغ- شلغم- سایت
عماد راستی میتونی یه تاپیک بزنی که با این چنتا کلمه یه شعر بگو خیلی باحال تر میشه
همون قدر که الاغ دوست داره شلغم بخوره من دوست دارم تو این سایت جمله بسازم.
سیستم صوتی ، کیرشهف ، دوران جسم صلب
کیرشهف = اسم یکی از دانشمندانی که درباره جریان الکتریکی زیاد کار کرده. هر کی فیزیک 3 دبیرستان رو پاس کرده با اسم این یارو آشناست.
:nasihat7868:
فهش----خلیج فارس---بنزین لیتری 700 تومان(این رو شما یه کلمه حصاب کنید)
سلام..شما از قوانین عبور کردین دوسته عزیز...جمله آخر سیاسیه
میم،عشق،لاو
وقتی داشتم به کسانی که خلیج فارس را خلیج عرب می نامیدند فحش می دادم،بنزین لیتری 700 تومان شد.
پارکور-دست فرمون-شات گان
من در حال كيف كردن با دست فرمونم بودم كه ديدم parkour star nhvi پاركور كار ميكنه كه من شات گان زدمش!!!:shokhei::shokhei:
مار ماهي . شلوار . گل ميخك
می شه از مشتقات هشتن استفاده کنیم؟ آپیس یعنی چی؟؟
قیلوله رفته بودم که اپیس اومد به خوابم و گفت مرا در طویله هشتن
قیلوله(خواب ظهر هنگام)
اپیس(گاو مقدس)
هشتن(قرار دادن)
لرستان- نوشابه- آجر
كارگران ساختماني انگور مي خوردند كه درباره سياست چگونه گچ كشته كشيدن صحبت مي كردن.
:nish::nish::nish::nish::nish::nish::nish::nish::n ish:
مويز . تسمه موتور . دجال
وقتی تسمه موتور ماشینم خراب شد،یک مویز خوردم و در مورد خر دجال فکر کردم !
دراز آویز زینتی-کاراکاس-شغال
شغالی را دیدم که دراز آویز زینتی بر گردن داشت که مشغول نگاه کردن کاراکاس بود.
شتر گاو پلنگ-قزوین-آبگوشت
تو قزوین داشتم آبگوشت می خوردم که دیدم 4تا شتر گاو پلنگ دارن به یه آقا نگاه می کنن!!!!!!!!
تبریز . شبستر . سرکندیزج
(دهات ما)
میگم وقتی میاین تبریز یه سر هم به شبستر بزنید یه سر هم به دهات دوست عزیزمون سرکندیزج بزنید
3 تا کلمه ی شما کو؟؟؟ :s0::gham714:
چون 3 تا کلمه ننوشته شما با این کلمات جمله بسازید
ساعت چشمات موز
با چشمات ساعت شکل موز را ببین
خوب جمله بساز
اتاق - رضا - باران
تو اتاق داشت بارون می اومد، رضا از تعجب نمی دونست چی کار کنه! آخه هوا بیرون آفتابی بود.
:d::d::d::d::d:
من ، تو ، ایشان
من به تو گفم که به ایشان خبر بدی
:eni:
برف قوری بستنی
قوری رو از بستنی پر کردم ،رفتم تو برف خوردم
هویج قیمه پلو زردآلو:d:
آقا بهزاد کلمه نزاشتی با اجازتون من این کارو میکنم
قابلمه_خروس_نخود