Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط r a h a http://www.dkimages.com/discover/pre...778/290548.jpg یه سوال داشتم حالا اینو چه جوری می خورنش
سلام من تازه عضو شدم به همه شما هم درود میفرستم وارزو خوشبختی دارم براتون
نقل قول: نوشته اصلی توسط spm سلام من تازه عضو شدم به همه شما هم درود میفرستم وارزو خوشبختی دارم براتون سلام خوش اومدین
نقل قول: نوشته اصلی توسط spm سلام من تازه عضو شدم به همه شما هم درود میفرستم وارزو خوشبختی دارم براتون سلام و درود بر اقا سعید گلم خوش امدی عزیزم
سلام به همگی اقا رضا خونه رو گذاشتی رو سرت چقدر داد میزنی
نقل قول: نوشته اصلی توسط sorna یه سوال داشتم حالا اینو چه جوری می خورنش نمیگم تا آجیم فردا بیاد بهت بگه داماد خان چقدر جاش خالیه
نقل قول: نوشته اصلی توسط r a h a نمیگم تا آجیم فردا بیاد بهت بگه داماد خان چقدر جاش خالیه پس دو سه تا بده ببرم خونه ابجیت بیاد بهم اموزش بده که چه جوری بخورمش
نقل قول: نوشته اصلی توسط sorna پس دو سه تا بده ببرم خونه ابجیت بیاد بهم اموزش بده که چه جوری بخورمش آجیم خودش بلده درست کنه ولی چون آجیم تازه فردا میاد و خسته هست خودم درست میکنم و فردا با بابا رضا افطار میایم خونتون
نقل قول: نوشته اصلی توسط R A H A آجیم خودش بلده درست کنه ولی چون آجیم تازه فردا میاد و خسته هست خودم درست میکنم و فردا با بابا رضا افطار میایم خونتون قدمتون روی چشم ولی یه مشکل هست درست می کنی میاری من اموزش خوردنش ندیدم پس شماها بخورید من نگاه دهنتون بکنم::w8:
نقل قول: نوشته اصلی توسط sorna قدمتون روی چشم ولی یه مشکل هست درست می کنی میاری من اموزش خوردنش ندیدم پس شماها بخورید من نگاه دهنتون بکنم::w8: نه شما هم یاد میگیری