Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط tina رها جون مگه نميدوني من ٨٠ سالمه و اقا كاظم ٩٥ رو رد كرده!!!:gah9: اااااااااا آبجی نگو اینو
نقل قول: نوشته اصلی توسط tina باز روز از نو روزي از نو....اي وااااااايي من!:afd: من که گفتم بنا به خبر گزاری سرکوچه این خبر هنوز تاید نشده
نقل قول: نوشته اصلی توسط sorna این که شد بابا اتی وقیصر:gah9::gah9::gah9::gah9::gah9: قضيه جالب شد نه ؟ فكر كن :كيييييييه؟كييييييييييييي يه؟قصي جووون!!!!:gah9:
نقل قول: نوشته اصلی توسط R A H A اااااااااا آبجی نگو اینو رها جون ابجي ببين كاظم خان در مورد دخترم چي ميگيه!!!! عيب رو دختر مثل دسته گلم ميزاره!:ashk:
نقل قول: نوشته اصلی توسط tina قضيه جالب شد نه ؟ فكر كن :كيييييييه؟كييييييييييييي يه؟قصي جووون!!!!:gah9: درسته دیگه کاظم خان هم همش با بابا رضا کل کل داره مثل بابا اتی و بابا شاه :gah9::gah9:
من این حرفها رو نمی دونم دختر باید شوهر کنه
نقل قول: نوشته اصلی توسط tina رها جون ابجي ببين كاظم خان در مورد دخترم چي ميگيه!!!! عيب رو دختر مثل دسته گلم ميزاره!:ashk: خواهر زادم گله آخه کجا دیدی که بابا در مورد دخترش اینطوری بگه
نقل قول: نوشته اصلی توسط r a h a درسته دیگه کاظم خانم همش با بابا رضا کل کل داره مثل بابا اتی و بابا شاه :gah9::gah9: خیلی ببخشید کاظم خانم کی
نقل قول: نوشته اصلی توسط krn7288 صبر کنید گل خشخاش داره میاد!اون شایع رو انداختم تا بتونه سالم از مرز عبور کنه! ببخشید کدوم شایه ؟
دخترم همش چند سال داره كه ميگه ٥٤ سال،من كه مامانشم اينه سنم ،اونوقت دخترم همسن مادر خدابيامرزمونه؟؟؟؟؟!!!!!