-
مشکل با فایروال eset
سلام!
دیدم چند وقتی نبودم خیلی خوش گذروندین و هی کیف کردین، هی کیف کردین و بسی خوشحال و راضی بودین که هی نباس جواب بدین و مشکلات عجیب و غریبی بشنوید و ببینید، واسه همین دوباره اومدم که هم ضد حالی زده باشم، هم حالی برده باشم!!
دیگه لودگی بسه، برم سر سوال این هفته! :d:
دوستان، من تازگی ویندوز رو از نو نصب کردم. (بگو ماشالا، پوستم کنده شد. چشام تیره شد. چند روزی از نت تنفر پیدا کرده بودم! نزدیک سی تومن دادم به شرکته از بس دانلود کردم و خراب از کار دراومد) بعد هم طبق معمول همیشه ESET Smart Security نسخه پنج رو نصب کردم. دو سه روز اول خوب بودش، منتها یهو مشکلات شروع شد. دیدم هیچ سایتی رو باز نمیکنه. رفتم همه جا سرک کشیدم تا اینکه فهمیدم وقتی فایروال فعال باشه، کلاً نت تعطیله. وقتی فایروال رو فعال میکنم و سایتی رو باز میکنم، دیگه مشکل اون سایت برطرف میشه، ولی بقیه سایتها کماکان باز بشو نیستش. از اون کاراست ها! باید همه سایتها رو دستی و به این روش باز کنم! ویندوز هم میگه که فایروال اجازه دسترسی رو نمیده. همه تنظیماتش رو هم چک کردم (البته تا اونجایی که به دانشم مربوط میشه!) ولی مشکل سر جاشه و نمیدونم باید چه جوری حلش کنم.
حالام دیگه دست به دامان شما شدیم... طبق معمول. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه. فقط خدا کنه تو پیشنهادات، نصب مجدد ویندوز یا آنتی ویروس نباشه!!
به هر حال قول میدم و به شرافتم قسم میخورم وقتی حرفه ای شدم و از همه زدم جلو (:gah9:) جبران کنم! :d: (ببخشین، خوشمزگی بودش!)
-
سلام ممد خان ، بزرگ سوال پرس فروم
فایروال در چه حالیه
auto یا rule داره ؟
سایت ها منظورته یا کل ارتباط ( حتی برنامه های دیگه غیر از بروزر ها )
-
سلام به دوست خوب خودم. دلم واستون تنگ شده بود ها! لقبه همچین عجیب بهم میادش!! :gah9:
همه جوره فایروالشو امتحان کردم. همه نظیماتش رو. Rule داره. منظور از سایت هم کل اینترنت بودش. اصلاً هیچ ارتباطی با اینترنت ندارم. مثل اینکه آی پیم بلاک شده باشه.
-
فایروال رو در حال اتوماتیک قرار بده همه ی رول ها رو که تعریف کردی حذف کن
dns ها اوضاع شون چه جوره اتومات یا کاستمایز شده ؟
احتمالا سرویس دی ان اس رو در رول ها بلاک کردی
-
آقا کاستمایر DNSدیگه چه جوره؟ugly2
نه دوست من، تنها و تنها دو تا برنامه ASC 5 و Total Uninstall 6 رو گذاشتم تو لیست. هیچ چیز دیگه ای رو بلاک نکرده.
-
این که بدون فایروال همه چی آرومه و با فایروال همه چی قطعه معنیش اینه که یکی از سرویس های اصلی اینترنت ( شبکه ) رو سرویس کردی :d: اگه فایروال رو در حالت یادگیری قرار داده باشی هر برنامه ای که بخاد وصل شه ازت درخواست تعیین تکلیف می کنه این شامل سرویس ها هم میشه اگه فرضا ( به احتمال 98.32 درصد ) دی ان اس رو بلاک کرده باشی اونوقت هیج ادرسی برگردان نمی گیره و ...
در حالت اتومات هم قطعی ؟
همه ی رول ها رو حذف کردی امتحان کردی ؟
-
آره تو حالت اتوماتیک هم همون آشه و کاسه معروف
رولا رو حذف نکردم. آخه غیر از اون دو تا برنامه و سرویسهای پیش فرض چیز دیگه ای اضافه نشده. دست بهش نزدم داداش! واجبه پاک کنم؟ غیر از اون دو تا برنامه که دیگه بقیه شون حذف نمیشه اصلاً
-
1 فایل پیوست
خوب یه عکس از اینجا البت اکسپند شده + تب بغلیش بزار تا ببینیم در چه حالیه
فایل پیوست 10792
-
3 فایل پیوست
بفرمایین اینم دو تا عکس.
فقط یه نکته: تو اون تب کناری، همون تب Zones همش دو سه تا پورت اتومات میاد. که تو عکس نیستش.
فایل پیوست 10793 فایل پیوست 10794
آهان، این سه تا آخریه:
فایل پیوست 10795
-
1 فایل پیوست
به نظرم یه بار تنظیمات فایروال رو ریست کنیم بهتره چون بررسی تک تک آیتم ها خیلی زمان گیره
یه نیگا به این بنداز
How do I restore default settings to the Personal firewall? - ESET Knowledgebase
اگه خواستی بگو تا فارسیش رو اینجا بنویسم ولی خیلی تابلو آسونه
اول از خود همون منوی فایروال هم به دیفالت برش گردون
فایل پیوست 10796