توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Sms اس ام اس
Mohamad
02-22-2010, 03:12 PM
شروع ماه شوال و عید فطر را به شما تبریك عرض میكنیم...دیدی چه زود تموم شد؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ستاد روحیه بخشی به روزه داران عزیز....
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
اس ام اس مخصوص ساعت 10 صبح:
سحرخيزان عزيز به افق اردبيل 10 دقيقه تا اذان صبح باقيست
مناجات روزه خواران با خدا:
خدایا ماه رمضان را مانند جام جهانی هر چهار سال یکبار وان را هر بار در یک کشور قرار بده
اس ام اس موقع افطار:
در این لحظات ملکوتی آرزو می کنم که هر مانعی جلوت هست از سر راهت کنار بره آخه می دونم که خر مثل اسب از موانع نمی تونه بپره !!!!
حلول ماه شوال و عید فطر مبارک
.
.
.
.
.
رصد خانه اردبیل
@
((
))
((
))
با شما كاری نداشتم....فقط دارم كرم میریزم
گه دیدی کسی محکم بهت لگد زد ناراحت نشو چون خیلی توپی
حامد کرزاي در مراسم استقبال از احمدي نژاد: ها، چارشنبه، تو بسيار نيرنگ باز هستي! چگونه خود را بر جاي يک ايراني جا زده اي؟
به یه نی نی میگن عشق یعنی چی؟
میگه عخش یعنی بذالی اونم از پفکت بخوله
اما فقط تو تا دونه ها!!!!
خيلي وقته كه مي خوام يه چيزي بهت بگم ولي تاحالا روم نشده. گفتنش برام خيلي سخته:
د . . . . . . . . . . . . . . . .
دو . . . . . . . . . . . . . . . .
دوس . . . . . . . . . . . . . . . .
دوسه ليتر بنزيِن داری به من بدي؟
ترکه داشته با یه خر فوتبال بازی می کرده، بهش می گن چرا با خر بازی می کنی؟
میگه همچین خرم نیست! دو-هیچ جلوه!!!
ترکه شیلنگ اب میگیره روی تلویزیون میگه نگفتم اینجا فوتبال بازی نکنید
به تركه میگن «سلام» ....
میگه علیك سلام ......
.
.
.
.
.
.
.
.
چیه ؟
.
.
.
.
دیگه جواب سلام كه بلده
یه سلام آلبالویی به تو كه خیلی هلویی، یه سلام توتفرنگی به تو كه خیلی قشنگی، یه سلام پرتقالی به تو كه خیلی باحالی
درجات دیوانگی:
1. گیج
2. خنگ
3. پپه
4. یول
5. اسکل
6. شاسکول
7. گاگول
8. لر
9. ترک
10. ... اسمت چی بود؟؟؟!
همه یه طرف........
تو هم همون طرف
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
دینگ دینگ..طبقه ی همكف.
میتونی از همین جا شروع كنی زمین و تی بكشی
دوستی شوخی سرد آدمهاست بازی شیرین گرگم به هواست واسه كشتن غرور من و تو دوستی توطئه ثانیه هاست
یادمان باشد فردا حتما ناز گل را بکشیم... حق به شب بو بدهیم... و نخندیم دیگر به ترکهای دل هر گلدان...!! و به انگشت نخی خواهیم بست تا فراموش نگردد فردا...! زندگی شیرین است! زندگی باید کرد... و بدانم که شبی خواهم رفت .... !!! و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی
آسمون را نگاه کن , ببین خدا دست فرشته هاش فانوس داده تا شب من و تو را روشن کنند تا ما در سیاهی شب همدیگر را گم نکنم
لبخند بهانه ای است برای زنده بودن لحظه هایت سرشار از این بهانه
تو دنیا بازی بهتر از پاسور ندیدم چون تنها بازیه که هیچوقت
شریکت بهت خیانت نمیکنه و پشتت رو خالی نمیکنه ....
مهم نیست كه دست خوب داری مهم اینه كه یار خوب داشته باشی
اینطور شاید بتونی بازی باخته رو ببری
درراستاي اهداف احمدي نژاد نوشيدن چاي شهرزاد براي آقايان و نوشيدن چاي احمد براي بانوان تا اطلاع ثانوي ممنوع شد!
دردناكتر از بيماري عشق راهيچ حكيمي به چشم نديده است وانسان دچارهردرد سختي هم باشد،دردعشق او بر تمامي دردهاي دنيا برتر است
I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U
تف .. تف ..
تف ..
تف .. تف ..
.
.
کاری باهات نداشتم فقط خواستم شیشه گوشیتو کثیف کنم
نمی دانم تا کدامین طلوع زنده خواهم ماند و در کدامین غروب خواهم رفت... اما دوست دارم تا اخرین لحظه بودنم تو را سر کار بگذارم
سلام عزيزم... مي دوني چه بلايي سرم اومده؟ پليس منو به جرم "زشت ترين" شهروند ايراني گرفته... جون هر كي كه دوست داري بيا و بهشون نشون بده كه دارن اشتباه مي كنن
این اس ام اس رو تا حالا واسه هیچ کس نفرستادم ...
...
...
...
پس واسه تو هم نمی فرستم
لپتو بیار جلو
1
2
3
4
5
تا 100 هم بشماری از بوس خبری نیست!
ببببببااااا آااابببب ددددااااد {به پا لال از دنیا نری خدا شفات بده}
الهي من خورشيد بشم تو ماه...كه تا قيامت ريختتو نبينم
خواستم ازت تشکر کنم وبگم به تو افتخار می کنم. چون تو تنها کسی هستی که هیچ وقت منواز سر کار گذاشتنت ناامید نمی کنی
هنوز در پی جراح زبر دستی میگردم که سرنوشت مرا به تو پیوند بزند
Mohamad
02-22-2010, 03:12 PM
بهت حسودیم میشه چون قلبم به جای اینکه اول برای خودم بتپه برای تو می تپه
دنیا زنگ تفریح نیست ساعت بعد حساب داریم
ما را يك دل از خوبان جدا نيست ، حيف خوبان را وفا نيست
به دوستان دل سپردن كار سهل است ، ز دوستان دل بريدن كار ما نيست
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خری که فکر می کنی خرابتم
هر گاه ديدي در اوج قدرت هستي به حباب فکر کن!
دفتر ریاست جمهوری سوخت گیری در بازی نید فور اسپید را بدون ارائه ی کارت هوشمند سوخت ممنوع کرد
زنها هرگز نميگويند ترا دوست دارم ولي وقتي از تو پرسيدند مرا دوست داري بدان كه درون آنها جاي گرفته اي
شکستن یک دل چقدر قدرت میخواست که پنداشتی تو قویترین بودی؟
دکتر علي شريعتي: در عجبم از مردمي که خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي مي کنند، و بر حسيني مي گريند که آزادانه زيست و آزادانه مرد
هیچ زمستانی ماندگار نیست حتی اگر همه شبهایش شب یلدا باشد
اگر خواهی زحال من بدانی / بذار آتش کف دست تا بدانی
Mohamad
02-22-2010, 03:13 PM
سر تو بزار رو شونه هام خوابت بگیره / جا خالی میدم بخوری زمین حالت بگیره
فراموش نكن:قطاری كه از ریل خارج شده ممكن است آزاد باشد اما راه به جایی نخواهد برد!!
انقدر درد درون را در دل خود ریختم. تا که عاقبت خود با درد هستی سوز خود آمیختم
به قول مرحوم هويدا : در ايران آمار مثل مايوي دو تکه است ، همه چيز را نشان مي دهد بجز چيزهاي اصلي !
بزرگترین متهم قلبی است که نمیداند برای چه می تپد
افتخار در خشک کردن قطره اشک است نه در جاری کردن سیل خون
دوست واقعی مانند تاکسی میمونه که تو روزای بارونی کمیاب میشه
پلهاي پشت سرت را خراب نكن، متعجب خواهي شد اگر بداني كه بارها ناچار خواهي بود از همان رودخانه عبور كني.................
هرکه سه بار از تو خشمگین شد و حرف زشتی نزد با او طرح دوستی افکن. امام صادق (عليه السلام)
عاشق هرکس شدم او شد نصيب ديگري ... دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجري ... من سخاوت ديده ام دل را به هرکس مي دهم ... شرم دارم پس بگيرم آنچه را بخشيده ام.............
يكي گفت : مادرم را ميفروشم . گفتند : كه چطور مادرت را ميفروشي ؟ گفت : قيمتي ميگم كه نخرند
يه توپ دارم قل قليه موهاي سرت فر فريه اس ام اس جديد نداشتم سرت کلاه گذاشتم
Mohamad
02-22-2010, 03:14 PM
سلام سلامتي مياره ، سلامتي نشاط مياره ، نشاط شادي مياره ، شادي زندگي مياره ، زندگي زن مياره ، زن بچه مياره ، بچه دردسر مياره ، دردسر بدبختي مياره ، اصلاً سلام نکن سنگين تری
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
من از نهایت شب حرف می زنم من از نهایت تاریکی و از نهایت شب حرف می زنم اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیار و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
يه توپ دارم قلقليه .موهاي سرم فرفريه. پيام جديد نداشتم . سرت کلاه گذاشتم
ترکه و لره داشتن با هم حرف مي زدن: لره: تو کجا به دنيا اومدي؟ ترکه: تو بيمارستان!! لره: آخي مريض بودي؟
پلکهاي مرطوب مرا باور کن ، اين باران نيست که ميبارد ، صداي خسته ي من است که از چشمانم بيرون ميريزند
هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند
درود بر تمام عاشقانی که راه عشق را پیمودند و عشق را در سینه حبس کردند و حرمت آنرا نگه داشتند... درود بر تمام عاشقانی که عشق را فهمیدند و از عشق به زیباییها رسیدند
ديده از ديدار خوبان بر گرفتن مشکل است / هر که را اين نصيحت ميکند بي حوصلست
خداوند به فرشتگان عقل داد بدون شهوت , حیوانات را شهوت داد بدون عقل و انسان را شهوت داد با عقل.هر انسانی عقلش به شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتگان است .هر انسانی شهوتش بر عقلش غلبه کند بدتر از حیوانات است
خون که قرمزه رنگ عشقه / اما اشک که بيرنگه درد عشقه
_________________ــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــ
نگاه کساني که پرواز را نمي فهمند :
هر چه بيشتر اوج بگيري ، کوچکتر خواهي شد .
یارو از طبقه ی صدم ساختمون میپره پایین میرسه به طبقه ی پنجاهم میگه آخیش تا این جا که به خیر گذشت
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
اگه همه ي گلهاي خوشبوي دنيا رو هم بريزم به پات بازم فرقي نداره چون پات خيلي بو ميده.
روز اول شوخي شوخي جدي شد شوخي ترين جدي عمرم دوست داشتن تو بود و جدي ترين شوخي عمرم از دست دادن تو
دوستي شايد عشقست که ميسازدو ميسوزد و شايد ترانه ايست که هر دم آوايش در دل جاريست ليکن هر جه هست زيباست
غضفر كلاس رقص ميزاره ورشكست میرن تحقيق ميكنن ميبينن سر كلاس شاباش ميداده...!
دبير فارسي بودم نامت را اولين غزل از صفحه کتابها مي نهادم اگر دبير جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش ميکردم تا معادله محبت پديد آيد اگر دبير هندسه بودم ثابت مي کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت
هر وقت پيشم نيستي دلم برات تنگ مي شه... هر وقت هم که پيشم هستي دلم برات تنگ مي شه... اي مردشورتو ببرن که بود و نبودت يکيه!
ما عاشق فهم و ادب و معرفتیم / ما خا قدوم هر چه زیبا صفتیم
از زشتی کردار دگر خسته شدیم / محتاج دو پیمانه می معرفتیم
سوختم باران بزن شايد تو خاموشم کني / شايد امشب سوزش اين زخم ها را کم کني
آه باران من سراپاي وجودم آتش است / پس بزن باران بزن شايد تو خاموشم کني
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
پروردگارابه من بياموز دوست بدارم کساني راکه دوستم ندارند ..عشق بورزم به کساني که عاشقم نيستند...بگريم براي کساني که هرگز غمم را نخوردند...به من بياموز لبخند بزنم به کساني که هرگز تبسمي به صورتم ننواختند... محبت کنم به کساني که محبتي درحقم نکردند...........
غضنفرميره کتابخونه کتابشو پس بده. کتابدار ازش ميپرسه کتاب چطور بود؟ ميگه : شخصيت زياد داشت ولي داستان و محتوا نداشت! کتابدار ميگه: اهه، دفتر تلفن من دست تو چيکار ميکنه؟
اگه ديدی تو آسمون هيچ ستاره ای نيست ناراحت نشو خودم حاضرم تا صبح برات چشمک بزنم تا بشم تک ستاره ی دلت
به غضنفر ميگن مياي بريم هفته دفاع مقدس؟
ميگه نه شما برين من برا چهلمش ميام
يه روز يه ترك رو به جرم دزدي مي برن دادگاه .قاضي مي گه خجالت بكش اين دفه چهارمه كه مياي دادگاه .تركه به قاضي مي گه تو خجالت بكش كه هر روز اينجا يي
اگر دنياي ما دنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق شدن از بحررنج است اگر عاشق شدن پس يک گناه است دل عاشق شکستن صد گناه است
امام جمعه اردبيل :اين لطف خدا بود که آمريکادر بازيهاي آسيايي حتي يک مدال هم نياورد
جدیدترین مصوبه ی مجلس
براي كاهش قيمت تخم مرغ به خروس ها وام ازدواج مي دهد
چه غريبانه ميگريست آن شب بي تو تکه ابري که سکوت وجودم رو فهميد و
چه غريبانه خنديدم آن روز که بي تو مرگم را فهميد
دلم را هيچکس باور نداشت / هيچکس کاري به کار من نداشت
بنويسيد بعد مرگم روي سنگ / با خطوطي نرم و زيبا و قشنگ
او که خوابيده است در اين گور سرد / بودنش را هيچکس باور نکرد
Mohamad
02-22-2010, 03:14 PM
اون چيه كه اولش منم دومش تويي سومش زبون؟!!!
چقدر منحرفي نه عزيزم اون نيست.
گل گاو زبونه.
---
ميدوني فرق بين ساعت و دختر چيه؟ ساعت اگه خواب بمونه ضد حال اما دختر اگه خواب بمونه عند حاله.
---
نگاه ساكت باران به روي صورتم دزدانه مي لغزد. ولي ياران نميدانند كه من دريايي از دردم. به ظاهر گرچه ميخندم ولي اندر سكوتي تلخ ميگريم!
---
با آهنگ بخوان: توي دنيا عاشقا چه بي كسن/ عاشقا عاقبتش خارو خسن/
اينارو گفتم برات تا بدوني/ عاشقي خيلي خطرناك حسن/
مينا
هر وقت تنها شدي ستاره ها رو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارون رو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن نه كم مياد نه بند مياد...!
---
تحفه اي يافت نكردم كه فداي تو كنم يك سبد عاطفه دارم همه ارزاني تو.
حسن آدينه (كوه دشت لرستان)
كاست جديد مهران مديري "دستا همه بالا مربا بده بابا"
پريسا
شده ماتم سرا دنياي هستي ز بنزين و بهشتي و مهستي..
---
هرگز كسي رو نااميد نكن، شايد اميد تنها دارايي او باشد.
---
لوتي ترين اس.ام.اس سال:
قرمزيه چشاتيم.. نفازلين بريز فنا شيم!
علي (اروميه)
اي عشق مدد كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم يا من برسم به يار يا يار به من يا هر دو بميريم و به پايان برسيم.
---
اداره مخابرات براي هزارمين بار به شهروندان ترك اخطار كرد با كارت هوشمند سوخت نميتوان تلفن زد.
علي
به تركه ميگن با "اشكال" جمله بساز. ميگه ننتو گائيدم! ميگن اين كه اشكال نداره. ميگه ايول پس آبجيتم گائيدم!
سينا.ق
سلام خوبی؟ فردا رو با کسی قرار نزار ، با بچه ها قرار بریم خونه ی رضا صادقی مشکیشو در بیاریم!!!
الهام
لذتی که در فراق است. در وصال نیست.! چون در فراق شوق وصال هست.. اما در وصال بیم فراق..!
علیرضا
از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.
فرشيد
از يه مرده ميپرسن آرزوت چيه؟ ميگه اي كاش ميشد زن رو هم مثل اسكناس خوردش كرد. مثلا يه چهل ساله بدي دو تا بيست ساله بگيري.
فرشيد
جيگرم نفسم عشقم نازم زندگيم خوشكلم ماهم ستارم فدات بشم الهي روزي صد بار برات بميرم. خوب يهتره ديگه از جلوي آينه برم كنار.
ستاره
تركه كلاس رقص ميزاره ورشكست ميشه تحقيق ميكنن ميبينن سر كلاس شاباش ميداده...!
سارا.ز
خروج افغانها از ايران تا آخر خرداد 86 تمديد شد... بي معرفت بدون خداحافظي از اينجا نري.
سارا.ز
اگه تمام زنبورهاي دنيا نيشت بزنن حقته چون خيلي گلي.
احسان
زندگي دو نيمه است: نيمه اول در انتظار نيمه دوم نيمه دوم در حسرت نيمه اول.
پوريا
يه روز پليس را اردبيل اعلام كرد ماشين هايي كه زنجير ندارند سينه بزنند.
پوريا
يه بار از كنار دريا عبور كردي يك عمر موجا براي بوسيدن جاي پات ميان و ميرن.
پوريا
تركه جلو مدرسه دخترونه مي افته تو جوب. بعد ميخواسته ضايع نشه. صداي قوطي در مياره.
ماني
به تركه ميگن كراوات چيه؟ ميگه خطي فرظي كه لوزه را به بيزه وصل ميكند.
ماني
هر شب برو كنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه كه ماهشون مال منه.
حسين
اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي. اگه عروسك بودي بقلي ترين بودي. اگه ستاره بودي روشن ترين بودي. و تا زماني كه دوست مني عزيزتريني.
Mohamad
02-22-2010, 03:15 PM
اون چيه كه اولش منم دومش تويي سومش زبون؟!!!
چقدر منحرفي نه عزيزم اون نيست.
گل گاو زبونه.
---
ميدوني فرق بين ساعت و دختر چيه؟ ساعت اگه خواب بمونه ضد حال اما دختر اگه خواب بمونه عند حاله.
---
نگاه ساكت باران به روي صورتم دزدانه مي لغزد. ولي ياران نميدانند كه من دريايي از دردم. به ظاهر گرچه ميخندم ولي اندر سكوتي تلخ ميگريم!
---
با آهنگ بخوان: توي دنيا عاشقا چه بي كسن/ عاشقا عاقبتش خارو خسن/
اينارو گفتم برات تا بدوني/ عاشقي خيلي خطرناك حسن/
مينا
هر وقت تنها شدي ستاره ها رو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارون رو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن نه كم مياد نه بند مياد...!
---
تحفه اي يافت نكردم كه فداي تو كنم يك سبد عاطفه دارم همه ارزاني تو.
حسن آدينه (كوه دشت لرستان)
كاست جديد مهران مديري "دستا همه بالا مربا بده بابا"
پريسا
شده ماتم سرا دنياي هستي ز بنزين و بهشتي و مهستي..
---
هرگز كسي رو نااميد نكن، شايد اميد تنها دارايي او باشد.
---
لوتي ترين اس.ام.اس سال:
قرمزيه چشاتيم.. نفازلين بريز فنا شيم!
علي (اروميه)
اي عشق مدد كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم يا من برسم به يار يا يار به من يا هر دو بميريم و به پايان برسيم.
---
اداره مخابرات براي هزارمين بار به شهروندان ترك اخطار كرد با كارت هوشمند سوخت نميتوان تلفن زد.
علي
به تركه ميگن با "اشكال" جمله بساز. ميگه ننتو گائيدم! ميگن اين كه اشكال نداره. ميگه ايول پس آبجيتم گائيدم!
سينا.ق
سلام خوبی؟ فردا رو با کسی قرار نزار ، با بچه ها قرار بریم خونه ی رضا صادقی مشکیشو در بیاریم!!!
الهام
لذتی که در فراق است. در وصال نیست.! چون در فراق شوق وصال هست.. اما در وصال بیم فراق..!
علیرضا
از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.
فرشيد
از يه مرده ميپرسن آرزوت چيه؟ ميگه اي كاش ميشد زن رو هم مثل اسكناس خوردش كرد. مثلا يه چهل ساله بدي دو تا بيست ساله بگيري.
فرشيد
جيگرم نفسم عشقم نازم زندگيم خوشكلم ماهم ستارم فدات بشم الهي روزي صد بار برات بميرم. خوب يهتره ديگه از جلوي آينه برم كنار.
ستاره
تركه كلاس رقص ميزاره ورشكست ميشه تحقيق ميكنن ميبينن سر كلاس شاباش ميداده...!
سارا.ز
خروج افغانها از ايران تا آخر خرداد 86 تمديد شد... بي معرفت بدون خداحافظي از اينجا نري.
سارا.ز
اگه تمام زنبورهاي دنيا نيشت بزنن حقته چون خيلي گلي.
احسان
زندگي دو نيمه است: نيمه اول در انتظار نيمه دوم نيمه دوم در حسرت نيمه اول.
پوريا
يه روز پليس را اردبيل اعلام كرد ماشين هايي كه زنجير ندارند سينه بزنند.
پوريا
يه بار از كنار دريا عبور كردي يك عمر موجا براي بوسيدن جاي پات ميان و ميرن.
پوريا
تركه جلو مدرسه دخترونه مي افته تو جوب. بعد ميخواسته ضايع نشه. صداي قوطي در مياره.
ماني
به تركه ميگن كراوات چيه؟ ميگه خطي فرظي كه لوزه را به بيزه وصل ميكند.
ماني
هر شب برو كنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه كه ماهشون مال منه.
حسين
اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي. اگه عروسك بودي بقلي ترين بودي. اگه ستاره بودي روشن ترين بودي. و تا زماني كه دوست مني عزيزتريني.
Mohamad
02-22-2010, 03:15 PM
صداقت خواستم داشتی، مهربانی خواستم داشتی، عشق خواستم داشتی،
قور قوری جون گل کاشتی! هر چی که خواستم داشتی!
یه توپ دارم قلقلیه. موی سرم فرفریه. اس ام اس جدید نداشتم سرت کلاه گذاشتم
زندگي را از تو نام برده اند !
ز : زاويه نگاه تو
ن : نواي كلام تو
د : درگاه ابروي تو
گ : گيسوي پريشان تو
ي : يارو سر كاري!
«ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها»
گزيدهاي از كنسرت يكي از استاتيد بزرگ موسيقي ايران!
آلبرت انيشتين ميگه: عشق مثل ساعت شني ميمونه همزمان كه قلبتو پر مي كنه مغزتو خالي مي كنه.
البته واسه اونايي كه مغزشون پره! تو راحت باش...
زندگی کوتاهتر از آن است که به خصومت بگذردو قلبها گرامی تر از آنند که ب######ند فردا طلع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم پس بیایید کارت سوختمان را به یکدیگر بدهیم.
پیر زنه از مکه برمیگرده توی کیفش یه بطر مشروب پیدا میکنند بهش میگن مادر این دیگه چیه؟
میگه : مادر من که پا نداشتم دور خونه خدا بگردم یه پک از این میزدم خونه خدا دور سر من میگشت.
فیلمهای برگریده جشنواذه قم: آخوندی با کفشهای کتانی امامه ای برای دو نفر صیغه شدگان ابا قرمزی من بچه شیخ 15 سال دارم
به تركه ميگن نظرت راجع به گل چيه ؟ ميگه همان بس که در قرآن آمده "گل هو الله احد"
به یه یارو میگن امام رضا چطور شهید شده؟ میگه تو حرمش بمب گذاشتن
یه آقایی رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي " امام با سالاد " ! ميگه مگه چيه؟از شما بهتره که مينويسين " خدا با ماست"
Mohamad
02-22-2010, 03:16 PM
جیر جیرک به خرس گفت دوستت دارم. خرس گفت الان وقت خواب زمستونیمه بعد صحبت میکنیم خرس رفت خوابید ولی نمیدونست که عمر جیرجیرک فقط 3روزه
خوش به حال آسمون كه هر وقت دلش بگيره بي بهونه مي باره ... به كسي توجه نمي كنه ... از كسي خجالت نمي كشه... مي باره و مي باره و... اينقدر مي باره تا آبي شه... آفتابي
مامانه به بچش ميگه كه عزيزم و قتي خاله اومد قشنگ ميري جلو سلام ميكني ميبوسيش بچهه ميزنه زيره گريه ميگه نه مامان من خاله رو بوس نميكنم! مامانه ميگه ا چرا عزيزم؟ بچهه ميگه آخه ديروز كه بابا ميخواست بوسش كنه زد تو صورتش
خانم ها مثل موبايل هستند : هر وقت كاري مهم پيش مي آيد در دسترس نيستند. خانم ها مثل گچ هستند : اگر چند دقيقه مدارا كنيد آنچنان سخت مي شوند كه هيچ شكلي نمي گيرند. خانم ها مثل كنتو ر برق هستند : هر از چند سالي يكبار سن آنها صفر مي شود. خانم مثل فلزياب هستند : هرگاه از نزديكي طلافروشي رد مي شوند عكس العمل نشان مي دهند
براي شکستن من يه اخم کافيه ... نيازي به فريادت نيست واسه اشک ريختنم سکوت تو کافيه ... نيازي به قهر نيست براي مردنم حرف رفتنت کافيه ... نيازي به انجامش نيست
انسانهای خوشبین و بدبین هر دو برای جامعه مفید هستند خوشبین هواپیما را اختراع می کند و بدبین چتر نجات را!!!!!!!!!!!!
يه روز يه تركه داشته زير آب غواصي مي كرده كه يهو سر و كله يه كوسه پيدا ميشه , كوسه به بنده خدا ميگه : تركي !!! تركه ميگه : از كجا فهميدي ؟!~~ كوسه ميگه آخه اونايي رو كه بستي پشتيت كپسول آتشنشانيه
Mohamad
02-22-2010, 03:16 PM
در سال 85 10% تلفات جاده اي داشته ايم. تا ساله 87 تلفات جاده اي به صفر خواهد رسيد .و انشااللّه تا ساله 89 در جاده ها زاد و ولد هم خواهيم داشت
همانا ما شما را به زور چک و لقد به بهشت می بریم (سوره ناجا آیه 110 )
خروسه، سگه و خره تصميم ميگيرن از ايران فرار کنن. ازشون مي پرسن چرا؟ خروسه مي گه آنقدر ساعتو عقب جلو مي کنن نفهميدم کي بايد بخونم. سگه مي گه نفهميدم من بايد بگيرم، 110 بايد بگيره يا بسيجيا. خره مي گه هويتمون گم شده نمي دونم من خرم، ترکا خرن يا لرها
يک دانشمند ترک پس از سالها تلاش ، يک چراغ قوه ساخته که با نور خورشيد کار مي کند
یارو گاوداری داشته ..مامور بهداشت میاد ازش میپرسه به گاوهات چی میدی بخورن میگه آت و آشغال..ماموره جریمه اش میکنه هفته بعد میاد میگه ..به گاو هات چی میدی بخورن ؟؟یارو میگه جوجه کباب دوباره جریمه اش میکنه دفعه بعد که میاد و ازش می پرسه ..میگه آقاجان والا اول صبح نفری 5 تومن میدم بهشون خودشون هرچی دوست دارن بخرن و بخورن
رئیس دادگاه به متهم گفت : زن شما شکایت دارد که سه سال تمام شما با او حرف نزده اید ، چرا ؟ متهم جواب داد : بلی درست است ، ولی تقصیر خودش است ، چون در تمام این مدت فقط خودش حرف می زد
زن - پناه بر خدا !! به مرد هر چه بگوئی از یک گوشش داخل و از گوش دیگرش خارج می شود . یک گوشش در است ، یک گوشش دروازه !! مرد - اما به زن هر چه بگوئی از دو گوشش داخل و از دهانش خارج می شود
اگه یه روز تنهای تنها شدی... ... ... ... تا کسی نیست دستتو بکن تو دماغت، حالشو ببر!
تركه از ژاپن برميگرده. بهش ميگن اونجا مشكل زبان نداشتي؟ ميگه: من نه، ولي ژاپني ها چرا
زندگي زيباست زشتيهاي آن تقصير ماست، در مسيرش هرچه نازيباست آن تدبير ماست! زندگي آب رواني است روان ميگذرد... آنچه تقدير من و توست همان ميگذرد
Mohamad
02-22-2010, 03:18 PM
دخترها مثل سيب هاي روي درخت هستند. بهترين هايشان در بالاترين نقطه درخت قرار دارند. پسرها نمي خواهند به بهترين ها برسند چون مي ترسند سقوط کنند و زخمي بشوند، بنابراين به سيب هاي پوسيده روي زمين که خوب نيستند اما به دست آوردنشان آسان است، اکتفا مي کنند. سيب هاي بالاي درخت فکر مي کنند مشکل ازآنهاست درحالي که آنها فوق العاده اند. آنها فقط بايد منتظر آمدن پسري بمانند که آن قدر شجاع باشد که بتواند از درخت بالا بيايد
Mohamad
02-22-2010, 03:19 PM
گه بگم برات می میرم
اگه بگم نمی تونم فراموشت کنم
اگه بگم دوست دارم
اگه بگم از جلوی چشمام یه لحظه کنار نمی ری
اگه بگم نفسم به نفست بستس
برام پفک می خری؟
الهی قربون چشات برم که دنبال اس ام اس میگرده
اصفهانی رو میخوان زجر بدند، میبندنش به تیر برق و بهش میگین: کوچه اونطرفی شام میدند
لره تلویزیون میخره بعد کنترلشو پس میاره به صاحب مغازه میگه بیاداداش اش این ماشین حساب توش بود ما حرومی بهمون نمیاد
سلام من مامور گاز هستم میخواستم بیینیم
اجازه میدی یه گاز از لپات بگیرم؟
جديدترين جمله عاشقانه : انرژي هسته اي من تویی
بسیجی موبایلشو میزاره رو پیغام گیر می گه لطفا پس از شنیدن دعا ی کمیل پیغام خود را بگذا رید
بسيجيه عاشق يه دختر ميشه شماره تلفن مسجد رو بهش مي ده
تركه قرص اكس ميخوره ميره نماز بخونه
اخر نماز كه ميشه ميگه:
اسلام و عليكم و رحمة و الله و بركاتو تو تو خودت قند نباتي شكلاتي ابنباتي
نگريستم به گريستنت، گريستم به نگريستنت، گريستم و تو نگريستي، نگريستم و تو گريستي، گريستم تا نگريستي! مخت چت كرد يا بازم بگم؟
امروز روزجهاني مزخرفترين دوست دنياست، تو هم مثل من اين اساماس رو به مزخرفترين دوستت بفرست
به رشتيه مي گن جون زن و بچت رو قسم بخور مي گه به جون رشت و حومه
درپي يك نظرسنجي درمورد برداشت مردم از سريال اغماء، برداشت عامه مردم از اين سريال اين بوده كه تنها شيطان است كه ميتواند سر مخابرات كلاه بگذارد
پليس بين الملل اعلام کرد: نشان مخصوص حاکم بزرگ ميتي کومان توسط قزوينيان به سرقت رفته مراقب باشيد احترام نگزاريد
آرزوی جوجه تیغی: بغلش کنن.
آرزوی پاندا: عکس رنگی بندازه
آرزوی گوسفند: رو صندلی جلو وانت بشینه
به يارو ميگن از اينکه همسرت را عزيزم خطاب ميکني چه احساسي داري ؟؟ ميگه احساس گناه !!!!!!!!! ميگن چرا ؟ ميگه آخه اسمش يادم نيست...
روزي تو را ز مستي تشبيه به ماه کردم . . لامپ 100 هم نبودي من اشتباه کردم ...
به لره ميگن "تور" را تعريف كن؟ ميگه: تور مجموعه سوراخهايي هستند كه با طناب به هم وصل شدهاند
تركه ميره خواستگاري پدر ومادر دختره ميگند دختر ما داره درس ميخونه ميگه باشه ميرم دو ساعت دیگه مي آيم ...
جدید ترین جمله عاشقانه : بنزین نگاهت رو برای قلبم سهمیه بندی نکن ...
خيلي بيكاري ببينم تو درس نداري ، كاروزندگي نداري ،خواب و خوراك نداري ؟... كه 24 ساعت تويه قلب مني ؟
تست ادبيات:در جمله( آرش بي تو سردمه)نقش آرش چيست؟(1)فعل (2)پتو (3) شوفاژ (4)بخار
در پي استقبال فراوان از سيم کارت ايرانسل ، سيم کارت ايران وبا ، ايران ايدر ، ايران کزاز ، ايران سرماخوردگي و ... نيز ارائه مي شود
Mohamad
02-22-2010, 03:19 PM
هرگاه دلت هوايم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببين که همچون دل من در هوايت مي تپند . *.*.*.*.*.*. *.*
شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به اميدي كه تو فانوس شب من باشي
موقعي كه مي خواستمت مي ترسيدم نگات كنم،موقعي كه نگات كردم ترسيدم باهات حرف بزنم. موقعي كه باهات حرف زدم ترسيدم نازت كنم،موقعي كه نازت كردم ترسيدم عاشقت بشم حالا كه عاشقت شدم ميترسم از دستت بدم
مورچه و يک زرافه باهم ازدواج مي کنند شب عروسي مورچه گم مي شه بعد از يک هفته پيداش مي شه زرافه بهش مي گه اين همه مدت کجا بودي مورچه مي گه :تو راه بودم که بيام بوست کنم
آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....تقديم به کسي که عادت به نديدنش مثل فراموش کردنش غيرممکنه
چرا غمگيني؟عاشق شدم!!!! آيا عشق شيرين است؟بله....شيرين تر از زندگي!!!! چرا تنهايي؟ويژگي عاشق هاست!!!! لذت تنهايي چيست؟فکر به او و خاطرات و!!!! چرا مي روي؟براي اينکه او رفت!!!! دلت کجاست؟پيش او!!!! قلبت کجاست؟او برده!!!! پس حتما بي رحم بوده؟نه...اصلا!!!! چرا؟چون باز هم او را مي پرستم
رشته هاي مخصوص آقايان:1.مخ كردن دختر بسيجي در 10 ثانيه 2.تحمل10 دختر سمج در 60 ثانيه 3. دوي استقانت در حياط مدرسه دخترانه در2 ثانيه 4. بستن بند كفش در قزوين(سنگين ترين رشته كه اغلب انصراف مي دن)
هرگز نديدم برلبي لبخند زيباي تو را .. هرگز نميگيرد كسي در قلب من جاي تو را ... هيجان زده نشو ! پشت يه كاميون نوشته بودن
ديشب که تو گفتي ندهـــم گير سه پيچ بستم دهنـــــــــــم با کمک مهره و پيچ آن مهره شکست و دهنم وا شد و گفت يا بي من و آزادي تو يــــــا من و هيچ
اگه یه روز تنهای تنها شدی... ... ... ... تا کسی نیست دستتو بکن تو دماغت، حالشو ببر!
قنـــــــــــــــــــاري زندگيمو به چنگ کرکس نميدم ستــــــــــــــــارهً بخت منه اونو به هيچکس نميدم ميخواي بگيري مال تو، هر چي که دادي خداجون نفس ، هوس ، مال خودت، عشقو بهت پس نميدم
همه جاي دنيا پسر ها و دختر ها در روز نيم ساعت با هم هستند و بيست و سه ساعت و نيم ديگه رو به کارهاي عادي زندگي خودشون مشغولن(خوردن ? خوابيدن? مطالعه? درس خوندن? کار کردن و..) اما تو ايران دختر ها و پسر ها بيست و سه ساعت و نيم به اين فکر مي کنن که چطوري ميشه نيم ساعت با هم باشن
Mohamad
02-22-2010, 03:20 PM
اميدوارم خوشبختي مثل سگ پاچتو بگيره، مثل سوسك از سر و روت بالا بره،
مثل انگل تو وجودت خونه كنه و مثل sms پشت سر هم واست بياد.
اتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت .
عمر بي حاصل ما اين همه افسانه نداشت .
برای عشق تمنا كن ولی خار نشو. برای عشق قبول كن ولی غرورت را از دست نده. برای عشق گریه كن ولی به كسی نگو. برای عشق مثل شمع بسوز ولی نگذار پروانه ببینه. برای عشق پیمان ببند ولی پیمان نشكن. برای عشق جون خودتو بده ولی جون كسی رو نگیر. برای عشق وصال كن ولی فرار نكن. برای عشق زندگی كن ولی عاشقانه زندگی كن. برای عشق بمیر ولی كسی رو نكش. برای عشق خودت باش ولی خوب باش
Mohamad
02-22-2010, 03:21 PM
نمينويسم، چون ميدانم هيچ گاه نوشتههايم را نميخواني، حرف نميزنم، چون ميدانم هيچ گاه حرفهايم را نميفهمي، نگاهت نميكنم، چون تو اصلا نگاهم را نميبيني، صدايت نميزنم، زيرا اشكهاي من براي تو بيفايده است، فقط ميخندم، چون تو در هر صورت ميگويي من ديوانهام
اگه کسي بهت گفت دوستت دارم. باور نکن. اگه ميخواي امتحانش کني بهش بگو کارت سوختت رو ميدي به من؟
به تركه ميگن مبارك باشه ازدواج كردي...ميگه دائمي نيست...اعتباريه
دو تا ترک به تاکسی میگن: آقا 3 نفر تا تجریش چقدر میگیری؟ راننده میگه: شما که 2 نفر هستید ! ترکه میگه: مگه خودت نمیخوای بیای
بس كه ديوار دلم كوتاه است هر كه ازكوچه ي تنهايي من مي گذرد به هواي هوسي هم كه شده سركي مي كشد و مي گذرد
تركا ميان يه شعر بسازن كه فارسا رو مسخره كنن، ميگن: تركا گل پسرن فارسا تركِ خرن!
كاش هرگزدرمحبت شك نبود ؛ تك سوارمهرباني تك نبود ؛ كاش برلوحي كه برجان دل است ؛ واژه تلخ خيانت حك نبود
سلام به قاصدكهاي خبر رسان كه محكوم به خبرند و سلام به شقايقهايي كه محكوم به عشقند و سلام به تو كه محكوم به دوست داشتني
لره میخواسته آتش نشان بشه توی آزمون استخدامی ازش میپرسند اگر جنگل آتش بگیره و اون اطراف آب نباشه چه کار میکنی؟ لره میگه: هیچی تیمّم می کنیم
رشتيه ميخواد به بچه محلهاش ضدحال بزنه٬ميره زن ايدزی ميگيره
بخشندگي را از کوير بياموزيم که دريا بودنش را به آسمان داده است
انگار کودکان در زندگي غمي مي بينن که آن را با گريه شروع مي کنن
صدايم در برابر صدايت بي صداست، چشمانم در برابر چشمانتنابيناست، خنده هايم در كنار خنده هايت خاليست، پس بدان بي تو هيچم، تنهايم نگذار تا با تو هم آواز شوم
اگر مي دانستي چه قدر دوستت دارم هيچ گاه براي آمدنت باران را بهانه نمي کردي رنگين کمان من
طبق آخرين اطلاعيه سازمان ديده بان حقوق بشر جوراب احمدي نژاد به عنوان يکي از سلاحهاي کشتار جمعي شناخته شده
قضنفر ميگن: يه ميوه خوشمزه، آبدار و شيرين نام ببر، ميگه: خيار! بهش ميگن: خيار كجاش آبدار و شيرينه؟قضنفر ميگه: با چايي شيرين بخور، نظرت عوض ميشه!
تنهايي را دوست دارم زيرا بي وفا نيست ... تنهايي را دوست دارم زيرا عشق دروغي در آن نيست ... تنهايي را دوست دام زيرا تجربه کردم ... تنهايي را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست .. . تنهايي را دوست دارم زيرا.... در کلبه تنهايي هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد
Mohamad
02-22-2010, 03:21 PM
يه يارو رفت حج نه نماز مي خوند . نه طواف ميكرد نه ...
ازش پرسيدن چرا ؟
گفت به ما گفتن همه چيز با كاروانه
چه ساده با گریستن خویش زاده میشویم و چه ساده با گریستن دیگران از دنیا میرویم و در میان این دو سادگی معنایی میسازیم به نام زندگی
ميدوني چرا وقتي گريه ميکني چشمت رو مي بندي؟ وقتي ميخواي بخندي،وقتي ميخواي کسي رو ببوسي وقتي ميخواي تو رويا بري چشمت رو مي بندي؟ چون قشنگترين چيزاي اين دنيا ديدني نيستند
داده هايت را ، نداده هايت را و گرفته هايت را دوست مي دارم كه داده هايت نعمت ، نداده هايت حكمت و گرفته هايت وسيله اي ست براي امتحان ميزان ايمان من...
الکساندر دوما ميگه : هيچ وقت قول يک پسر بچه را جدي نگير اما هميشه از تهديدات يک دختر بچه بترس
ياد گرفتم که عشق با تمام عظمتش دو سه ماه بيشتر زنده نيست ياد گرفتم که عشق يعني فاصله و فاصله يعني دو خط موازي که هيچگاه به هم نمي رسند ياد گرفتم در عشق هيچکس به اندازه خودت وفادار نيست و ياد گرفتم هر چه عا شق تري ، تنهاتري
خودتو براي ديگران ارام ورق بزن چون اگر تمام بشي مي رند سراغ ديگري
با صد هزار جلوه برون آمدی که من ، با صد هزار دیده تماشا کنم ترا
شاعر ترین فلاسفه چیزیست مثل آزاد ترین زندان؛ و آزاد ترین زندان چیزیست مثل من در چاله ی زمان
در مرام ما نیست رسم ترک دوست؛عهد با هر که ببندیم جانمان در دست اوست
عاشقي را شرط اول ناله وفرياد نيست تا کسي از جان شيرين نگذرد فرهاد نيست عاشقي مقدورهر عياش نيست غم کشيدن صنعت نقاش نيست
Mohamad
02-22-2010, 03:24 PM
خوبي خوبتر از تمام فصل هاي عاشق تو مهرباني مهربانتر از نسيمي كه به وقت تنهايي هم آواز دلتنگي ام بود.توعزيزي عزيزتر از هوايي كه هر لحظه مهمان وجودم مي شود.عاشقانه مي پرستمت واي كاش هرگز پناه امن دستهايت را از وجود بي ارزشم نگيري...دوستت دارم با تمام وجودم
محبت مثل يک سکه ميمونه که اگه بيفته تو قلک قلب ديگه نميشه درش آورد اگر هم بخواي درش بياري بايد اونو ب###ي
دخترک هميشه مي گفت من براي نجابت وفا و زيباييت عاشق تو شدم. پسرک براي روز تولدش سه حيوان خانگي به او هديه داد...........اسب سگ و يک پرنده زيبا. تا دخترک خواست دليلش رو بپرسه ......پسرک رفته بود .......براي هميشه
@ @ می دونی این چیه؟ یکیشو بگیر تو دستت... . . . آی قلوه قلوه قلوه!!!
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
اگه شب خوابت نبرد به آسمون نگاه کن.ستاره هارو بشمار کم اومد!برو قطرات بارون رو بمشار.کم اومد! به عشق من فکر کن چون هرگز کم نمی یاد!!!!
زندگي سه راه را دنبال کن: 1-دوست داشتن را براي يک تجربه. 2-عاشق شدن را براي يک هدف. 3-فراموش کردن را براي قبول واقعيت
معلم اظيظم عز اينکه خاندن و نوشطن به من ياد دادي حظار بار عذت ممنونم ... مهموود عهمدي نجاد
خبرها داشتيم که قرار است يک خودرو اسلامي با همکاري مالزي ساخته شود به نظرم اين كاركردها هم بايد به خودروي اسلامي اضافه بشه: 1- خودرو هنگام حركت بايد صلوات بفرسته 2- سرعت كه از 80 بالاتر رفت، آيت الكرسي بخونه 3- وقت رد كردن چراغ قرمز بگه "استغفرالله" 4- وقت رسيدن به جاده چالوس و موارد مشابه "فاتحه بخونه" 5- وقت سوار كردن دوست دختر– دوست پسرها صيغه محرميت بخونه 6- وقت پياده شدن بگه "صدقالله
قانون عشق: يك پسر با يك نگاه از يك دختر خوشش مياد ... و عشق از طرف اون شروع ميشه ... تا جايي كه زندگيش رو پاي عشقش ميذاره ... اما دختر باور نميكنه ... چون يك چيزهايي ديده و شنديده ... تا دختر مياد پسر رو باور كنه ، پسر دلسرد و خسته ميشه ... ميره با يكي ديگه ... بعد كه دختر تازه تونسته پسر رو باور كنه ميره طرفش ... اما پسر رو با يكي ديگه ميبينه ... اينجاست كه ميگه: حدسم درست بود
جمع و تفريق دانشجويي 1- يك دانشجوي پسر + يك دانشجوي پسر= انتظار براي دو دانشجوي ديگر جهت جور شدن پايه حكم. 2- يك دانشجوي دختر+ يك دانشجوي پسر = عشقولانه. 3- يك دانشجوي دختر+ يكدانشجوي دختر = غيبت از يك دانشجوي دختر يا پسر ديگر. 4- دو دانشجوي پسر +يك دانشجوي پسر = انتظار براي يك دانشجوي ديگر جهت جور شدن پايه حكم. 5- دو دانشجوي پسر + دو دانشجوي پسر = حكم. 6- بيست و سه دانشجوي دختر + هفت دانشجوي پسر = كلاس
يه جاپني بعد از 15 سال به يه مورچه ياد ميده که با چوب غذا بخوره بعد اون رو مياره تو ميدان تا به مردم نشون بده مردم هم دور تا دور واميستن تا نگاه کنن يه ترکه داشته از اونجا رد ميشده ميبينه همه عقب واستادن يه مورچه هم اون وسط هست ميره جلو مورچه رو له ميکنه ميگه اخه مگه مورچه هم ترس داره؟
هميشه با غمت من در ستيزم به اين خاطر هميشه اشک ريزم به هر برگ گلي اين را نوشتم : تويي اميد من تنها عزيزم
قانون 18 انيشتن :اگه بتوني با سرعت نور به تمام افتخاراتت گند بزني انوقت بهت مي گن زيند الدين زيدان
ساده بودم که تو را ساده تجسم کردم . بعد لبخند تو با گریه تبسم کردم . آشنا با تمام پنجره های شرم چون تو را پشت همین پنجره ها گم کردم . تو نمندی و صفا رفت و صمیمیت مرد . خویش را در قفسی تازه تجسم کردم . از تو یک خاطره یک خاطره باقی مانده است . بی تو با عکس تو یک عمر تکلم کردم .
گريه کردم که بدوني زندگي بي غم نميشه اگر دست مو بگيري از غرورت کم نميشه
میدونی فرق تو با خون چیه ؟ خون میره تو قلب و بر میگرده ولی تو رفتی تو قلب و بر نمیگردی
گفتم زندگي چند بخش است؟؟ گفت:: دو بخش گفتم كدامند؟؟ گفت : كودكي، پيري گفتم: پس جواني چه شد؟؟ گفت : با عشق ساخت...... با بي وفايي سوخت..... با جدايي مرد
چه میهمانان بی دردسری هستند مردگان !!! نه دستی ظرفی را چرک می کنند و نه به حرفی ؛ دلی را آلوده ... تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت !! به یاد آنان كه دوستشان داشتيم .
هیلتر به ناپلون میگه : مابرای شرف می جنگیم ولی شما برای پول . ناپلون می گه : هركس برای چیزی كه نداره میجگد
Mohamad
02-22-2010, 03:24 PM
قانون پایستگی عشق: عشق بوجود می آید,ولی هرگز از بین نمی رود,بلکه از صورتی به صورتی دیگر و از اشخاصی به اشخاصی دیگر منتقل و تبدیل میشود
دیشب تو فكرت بودم كه یه قطره اشك از چشمام جاری شد........ از اشك پرسیدم چرا اومدی؟؟ گفت آخه تو چشمات كسی هست كه دیگه اونجا جای من نیست
خواستم عشق رو تو دستام بگیرم ، ولی جا نشد . پس گذاشتمش تو جیبم ، ولی جا نشد . در كیفمو باز كردم ، ولی جا نشد . تصمیم گرفتم ببرمش توی اتاق ، ولی جا نشد . بنابراین یه خونه براش گرفتم ، ولی جا نشد . با خودم گفتم : یه باغ ! آره ! ولی جا نشد . پس گذاشتمش توی قلبم ، حالا دیگه جاش خوبه خوبه ... تازه می فهمم این كه می گن دل آدم می تونه از دنیا هم بزرگتر باشه یعنی چی!
زندگی چیست ؟ اگر خنده است چرا گریه میكنیم ؟ اگر گریه است چرا خنده میكنیم ؟ اگر مر گ است چرا زندگی می كنیم ؟ اگر زندگی است چرا می میریم ؟ اگه عشق است چرا به آن نمی رسیم ؟ اگه عشق نیست چرا عاشقیم
نابینا گفت : دوستت دارم ماه گفت تو که منو نمی بینی؟ چطوری دوستم داری . نابینا گفت :اگه می دیدمت ؟ عاشق زیبایت می شدم . اما حالا که نمی بینمت عاشق خودت هستم..
می دونی فلسفه اختراع سرسره برای بچه ها چیه؟ می خوان از بچگی به ادم یاد بدن كه صعود چقدر سخت و سقوط چه اسونه
عشق یعنی یک سلام بی جواب:::عشق یعنی حسرت . تشنه به آب عشق یعنی همچون من شیدا شدن .............عشق یعنی قطره و باران شدن.......................... عشق یعنی یک شقایق غرق خون ....................عشق یعنی دردمحنت در درون!!!!!.................... عشق یعنی سوز نی آه و شبان ..............عشق یعنی معنی رنگین کمان
دختری می رفت ، پسری او را دید و دنبال او روان شد . دختر پرسید که چرا پس من می آیی ؟ پسر گفت : برتو عاشق شده ام . دختر گفت : برمن چه عاشق شده ای ، خواهر من از من خوبتر است و از پس من می آید ، برو و بر او عاشق شو . پسر از آنجا برگشت و دختری بدصورت دید ، بسیار ناخوش گردید و باز نزد دختر رفت و گفت : چرا دروغ گفتی ؟ دختر گفت : تو راست نگفتی . اگر عاشق من بودی ، پیش دیگری چرا می رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه ادم یكی را دوست داشته باشه نه به خاطر اینكه نیازش رو برطرف كنه نه به خاطر اینكه كس دیگری رو نداره نه به خاطر اینكه تنهاست و نه از روی اجبار بلكه به خاطر اینكه اون شخص ارزش دوست داشتن رو داره
Mohamad
02-22-2010, 03:25 PM
اگر روزی دشمن پیدا كردی، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی! اگر روزی تهدیدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست! اگر روزی تركت كردند، بدان با تو بودن لیاقت می خواهد
نمی بخشمت .... بخاطر تمام خنده هایی كه از صورتم گرفتی .... بخاطر تمام غمهایی كه بر صورتم نشاندی .... نمی بخشمت .... بخاطر دلی كه برایم شكستی .... .. بخاطر احساسی كه برایم پرپر كردی ..... نمی بخشمت .... بخاطر زخمی كه بر وجودم نشاندی ..... بخاطر نمكی كه بر زخمم گذاردی .... و می بخشمت بخاطر عشقی كه بر قلبم حك كردی
اسمون به ماه میگه :عشق یعنی چی ماه میگه یعنی بودن درآغوش تو ماه میگه: توبگو عشق یعنی چی آسمون میگه انتظار دیدن تو
رسم زمونه : تو چشم میذاری من قایم میشم .........اما تو یكی دیگه رو پیدا میكنی
برات می نویسم دوستت دارم آخه می دونی آدما گاهی اوقات خیلی زود حرفاشونو از یاد می برن ولی یه نوشته , به این سادگیا پاک شدنی نیست . گرچه پاره کردن یک کاغذ از شکستن یک قلب هم ساده تره ولی من می نویسم .. ...من ... می نویسم دوست دارم
میگن لبخند ربطی به مرگ نداره ولی تو بخند تا من برات بمیرم
بچه بودیم دخترا عاشق عروسک بودن و پسرا عاشق مردای قوی....بزرگ شدیم دخترا عاشق مردای قوی شدن و پسرا عاشق عروسک
سه جمله ی زیبا : 1) اگر اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش می افتی . 2) لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراغ شوق وصال هست و در وصال بیم فراغ . 3) آغاز کسی باش که پایان تو باشد
بوسه زلب های تو در خواب گرفتم گویی که گل از چشمه ی مهتاب گرفتم در برکه ی اشکم همه دم نقش تو دیدم این هدیه ی خوبیست که از آب گرفتم هرگز نتوانی که زمن دور بمانی چون در دل خود عکس تو را قاب گرفتم
سلامتی سه تن ناموس و رفیق و وطن سلامتی سه کس سرباز و زندونی و بی کس
اگر دیدی ???نفر دوست دارن یکیش منم. لوتی اگر دیدی ?? نفر دست دارن یکیش منم. اگر دیدی یک نفر دوست داره اون یکی منم. اگر دیدی کسی دوست نداره بدون من مردم
به عشق گفتم : تا تورو دارم تنها نیستم منو تنها گذاشت و رفت... به احساس گفتم : تا تورو دارم تنها نیستم منو تنها گذاشت و رفت... به وفا گفتم : تا تورو دارم تنها نیستم اونم منو تنها گذاشت و رفت... ولی وقتی به تنهایی گفتم : تا تورو دارم تنها نیستم موندو همدم و مونسم شد
عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش
آغوش پارکینگی است که جریمه ندارد !!! بوسه تصادفی است که خسارت ندارد !!! . . . . . چیه دنبالم راه افتادی
Mohamad
کاش بودي تا دلم تنها نبود تا اسير غصه ي فردا نبود کاش بودي تا براي قلب من زندگي اين گونه بي معنا نبود کاش بودي تا لبان سرد من بي خبر از موج و از دريا نبود کاش بودي تا فقط باور کني بعد تو اين زندگي زيبا نبود
-----------------------------
به پايان فكر نكن .. انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند .. بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز
----------------------------
حقيقت انسان به آنچه اظهار مي کند نيست، بلکه حقيقت او نهفته درآن چيزي است که از اظهار آن عاجز است بنابراين اگر خواستي او را بشناسي نه به گفته هايش, بلکه به نا گفته هايش گوش كن
به نام خدا خالق انسان . به نام انسان خالق غم ها . به نام غم ها به وجود اورنده ي اشك ها . به نام اشك تسكين دهنده ي قلب ها . به نام قلب ها ايجاد گر عشق و به نام عشق زيباترين خطاي انسان
------------------------------
دل به دلداران سپردن کارهر دلدار نيست. من به تو جان مي سپارم دل که قابل دار نيست
---------------------------
لذت عشق ؛ زماني که آن را نثار ميکنيد بيشتر از زماني است که دريافتش ميکنيد!!!
-------------------------------
خداوند هر گاه بخواهد انساني را فاسد كند او را به تمامي آرزوهايش مي رساند
Mohamad
تجربه بهترين درس است هرچه که حق التدريس ان گران باشد.
من خودم را محتاج نمي دانم ،زيرا طريقه قناعت را ياد گرفته ام.
کاري که در راه خدا باشد ، مزد خداي همراه دارد.
نبوغ را مي توان به عبارت ديگر،پشتکارو بردباري و شکيبايي گفت.
اتلاف وقت،خودکشي واقعي است.
پرسش هاي ما افکار ما را مي سازد.
پيروزي نصيب کساني مي شود که بيش از همه استقامت دارند.
براي تقويت ارداه بهترين وقت ايام جواني است.
وقت سعادت مند بودن امروز است نه فردا.
جديت و پشتکار مقصد را نزديکتر مي کند.
راز موفقيت در ثبات قدم نهفته است.
راز موفقيت را در زندگي کساني اموخته اند که در زندگي موفق شده اند.
امروز تصميم بگيريد به جاي ان که قرباين تغيير باشيد ، استاد تغيير باشيد.
اگر ارده کنيد مشکلات در مقابل شما پوچ مي شوند.
اگر دشمنت با روي خوش نزديکت شد،در برابرش خموش باش و تنهايش بگذار.
Mohamad
02-22-2010, 03:26 PM
* دود اگر بالا نشيند كسرشنه شعله نيست !
* جاي چشم ابرو نگيرد گرچه او بالاتراست !
* روي دريا خز نشيند قهر دريا گوهر است
- سه جمله زيبا:
1)اگه اولش به فکر آخرش نباشى آخرش به فكر اولش می افتى.
2)لذتى که در فراغ هست در وصال نيست چون درفراغ شوق وصال هست و در وصال بيم فراغ
.3)آغاز کسى باش که پايان تو باشد.
- خنده هاتو به همه بده ولي لبخندتو به يک نفر،عشقتو به همه بده ولي وجودتو به يک نفر،بذار همه عاشقت باشن ولي خودت عاشق يه نفر باش.
Mohamad
من تو اين دنيا سه تا دوست دارم …خورشيد ،ماه و تو . اولي رو واسه
خودم دومي رو واسه شبام ولي تو رو واسه تک تک لحظه هام مي خوام
-من تورو فقط 15 تا دوست دارم!!!به اندازه يه 7 آسمون 7 دريا و يک دنياااااا
شناختم فهميدم عشق 3 بخشه:اتشه ديدنه تو…. شوقه با تو بودن….و اندوهه بي تو بودن!!!
-عاشقت هستم اگر چه هدفي بيهوده ست دوستت دارم اگر چه سخنه تکراري است
Mohamad
سلام… تو رو خدا ببخش… نمي خواستم اين موقع شب بيدارت کنم… واقعاً ببخش.. .سعي کن درکم کني… من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تا ببينم کجاست. شرمنده ام
غرض مزاحمت بود که به حمدالله حاصل شد
اين اس ام اس رو وقتي دوروبرت کسي نيست بخون. اگر هم عجله داري برو يه جاي خلوت و تنهايي بخونش
…
…
پشت سرتو بپا
…
…
کسي نيست داري مي خوني؟
…
…
خوب خدا را شکر کسي نيست ببين سرکاري!
و من خودم را با تو تعريف ميکنم
واسه همينه که زندگيم به گه کشيده شده !
بي تو هر گز نمي توانم بميرم
.
.
.
پس بيا با هم گور به گور بشيم!!!
از خدا پول خواستم، بانک داد، درخت خواستم، جنگل داد، اتاق خواستم، خونه داد، حالا مي ترسم ازش تو رو بخوام، يه گله گوسفند بده!
مي دوني شکست عشقي يعني چي؟
يعني بري پاي تخته کنفرانس بدي، بعد بفهمي زيپ شلوارت باز بوده!
مي دوني فرق تو با گه چيه؟……..شوخي کردم هيچ فرقي ندارين!
امشب ميخوام طي يه عمليات شهادت طلبانه
.
.
.
.فدات شم
اي مسيج که ميروي به سويش
از جانب من برين به رويش!
اگه عشق من تو نيستي
.
.
خوب حتما يکي ديگست
خيلي بي فرهنگ و بي شعوري
.
.
.در جامعه امروز بيداد مي کنه
عصاره همه مهرباني ها را گرفتند و از آن مادر ساختند. (ويليام شکسپير)
Mohamad
02-22-2010, 03:27 PM
قيمت ميوه در ميادين تره بار به شدت افزايش يافت. قدر خودتو بدون هلو
آدم تا وقتي زن نداره فقط زن نداره
وقتي زن داره فقط زن داره!
بار اول که نگاهم کردي فکر کردم عاشقي،… بار دوم فکر کردم ديوانه اي،… بار سوم فکر کردم دوستم داري… اما بعدها فهميدم آدم نديده اي!
مرد عاشق تا وقتي ازدواج نکرده ناتمام است
و وقتي که ازدواج کرد کارش تمام است!
اطلاعيه عمومي: از کليه طرفداران تيم استقلال دعوت مي کنيم
پول هاشون رو روي هم بذارن و يک دستگاه فاکس براي تيم بخرند تا دوباره آبروي ايران نره.
يه روز. هه
يه روز.. هه هه
يه روز… هه هه هه
ببخشيد الان خنده ام مي گيره بعدا برات تعريف مي کنم!
آمازون با تمام درختاش… آسمون با تمام ستاره هاش… دنيا با تمام آدمهاش… بارون با تمام قطراتش خلاصه اگر همه رو با هم جمع کني، خيلي مي شه!
ميدوني بني آدم اعضاي يکديگرند يعني چي؟ يعني مثلا تو جيگر مني
جهان بيش از ? ميليارد نفر جمعيت داره…عجب…يکي نيست به من ******** بگه: چرا واسه تو مسيج مي فرستم
هر زني دو مرد را دوست دارد.
يکي ساخته تخيلات اوست، و ديگري هنوز به دنيا نيامده!
فرخنده ميلاد باسعادت دومين گوسفند شبيه سازي شده بر شما و ساير گوسفندان اين مرز و بوم مبارک باد
زبان اجوج مجوج بلدي ؟ ” يراکرس متشون يسراف نزن روز يرايم راشف تدوخ هب يراد يليخ منکيم ساسحا ” لطفا از آخر بخون!
ببخشيد از شرکت گاز مزاحمتون ميشم ميشه يک گاز از لپتون بگيرم
يه خروس دارم روزي ? تا تخم مي ذاره
باور نمي کني؟ اينم عکسش:
_=/.l.\=
_(^\/^)
.\{= =}/
_j—–L
اين هم تخم هايي که مي ذاره:
O O 0O O 0
Mohamad
مشترک گرامی این اس ام اس برای بیدار کردن شما در نیمه شب فرستاده شده است لطفا پس از خواندنش لبخند بزنید و سعی کنید دوباره بخوابید !
———————–
شرمنده به خدا، آره میدونم خواب بودی، خوب بابا فحش نده دیگه، کارت داشتم که بیدارت کردم.
میخواستم بدونم ماهی وقتی غذا میخوره، آب نمیره تو دهنش؟
———————–
اومدم ازت معذرت خواهی کنم . میدونم خیلی تعجب کردی که واسه چی ؟ بعد وقتی میگم نمیفهمی ناراحت میشی . آخه الان مگه ساعت ۳ نصفه شب نیست . خب واسه اینکه نصفه شب بیدارت کردم اومدم ازت عذرخواهی کنم . میشه منو ببخشی !
Mohamad
می خواستم یه چیز مهم رو بگم
پاهات از زیر لحاف اومده بیرون . یه وقت سرما نخوری!
———————–
ببین یکی میخواست از خواب بیدارت کنه من نذاشتم
کار خوبی کردم؟
———————–
ببین عزیز دلم پاشو………..
اگه پا نشی قهر میکنما………….
خب دلم برات تنگ شده…………
جون من پاشو…………
پاشدی………….
افرین عزیزم…………
حالا که پاشدی ماچم کن بگیر بخواب!
———————–
یه سوال: اگه نصف شبی اس ام اس سرکاری بدم بیدارت کنم چی کار می کنی؟
———————–
می دونم خوابی عزیزم. ولی من از دوری و دلتنگی تو خوابم نمی بره، مطمئنم اگه می دونستی من به خاطر تو نخوابیدم تو هم نمی خوابیدی!
Mohamad
02-22-2010, 03:28 PM
غم عشقت بيابون پرورم كرد
هواي بخت بي بالو پرم كرد
بمو گفتي صبوري كن صبوري
صبوري طرفه خاكي بر سرم كرد
------------------------------------
تا خاک مرا به قالب آمیخته اند
بس فتنه که از خاک بر انگيخته اند
من بهتر از اين نمی توانم بودن
کز بوته مرا چنين برون ريخته اند
ای دل تو به ادراک معنا نرسی
در نکته زیرکان دانا نرسی
امروز ز می و جام بهشتی می ساز
کانجا که بهشت است رسی یا نرسی
امشب ز غمت میان خون خواهم خفت
وزبسترِ عافیت برون خواهم خفت
باور نکنی خیال خود را بفرست
تا در نگرد که بی تو چون خواهم خفت
نه یادم می کنی نه می روی یاد
به نیکی باد یادت ای پریزاد
عجب نبود کنی فایز فراموش
فراموشی است رسم آدمیزاد
Mohamad
سحرگه برگ گل تر شد ز شبنم
نسيم آهسته زلفش ريخت بر هم
بياور عطر زلفش سوي فايز
مرا فارغ کن از غم هاي عالم
به سیر باغ رفتم باختم من
نظر بر نو گلی انداختم من
الهی دیده فایز شود کور
که دلبر آمد و نشناختم من
شب آمد تا شب وصلم دهد یاد
دهد خاک وجودم جمله بر باد
یقین می سوخت فایز ز آتش دل
نمی کردش گر آب دیده امداد
بيا که از حد گذشت ايام دوری
کنم تا کی زمهجوری صبوری
اگرچه دوری از چشمان فايز
ولی با دل تو دايم در حضوری
خیالت آورد بــر من شــبیـخون
مرا بر خوان احـــسانت شـبیخون
شبیخون زد به فایــــز لشـکرغم
شبی آب آید از چشمم..شبی ..خون
دل من حالت پروانه دارد
به آتش سوختن پروا ندارد
به دل فایز چو مرغ پر شکسته
به هرجا کو فتد پروا ندارد
Mohamad
بیا تا برگ گل نا رفته بر باد
گلی چینیم و نشینیم دلشاد
بت فایز مکن تاخیر چندان
که تعجیل است عمر آدمیزاد
پيراهن خيس ابر تن پوش من است
صد باغ تبر خورده در آغوش من است
اين زندگی کبود اين تلخ بنفش
زخمی است که سالهاست بر دوش من است
از شهر تو رفت خواهم ای شهرآرای
جان را به وداع کوتهی روی بنمای
از جور تو در سفر بیفشردم پای
دل را به تو و تو را سپردم به خدای
نه اینکه بی تو نخندم...نه!
اما به نیامدن همیشه ی نگاهت قسم,
تمام خطوط این خنده های خواب آلود,
با های های گریه های شبانه,
از رخساره ی خسته و خیسم پاک می شوند!
غمم بی حد و دردم بی شماره
فغان کاین درد من درمان نداره
خداوندا نداند ناصح من
که فریاد دلم بی اختیاره
اندر دل بی وفا غم و ماتم باد
آن را که وفا نیست ز عالم کم باد
دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد
جز غم که هزار آفرین بر غم باد
Mohamad
02-22-2010, 03:29 PM
این کـوزه چو مـن عاشـق زاری بودست
در بنــــد ســر زلــــف نـــــگاری بودست
این دســـته که بـــــر گردن او می بینی
دستی اســت که بر گردن یاری بودست
یارب! نه دلم بستهی غمهای تو بود؟
چشمم شب و روز غرق نماهای توبود؟
بر جرم و خطای من چه میگیری خشم؟
چون جمله به امید کرمهای تو بود
نا کرده گنه در این جهان کیست بگو
وانکس که گنه نکرد چون زیست بگو
من بد کنم و تو بد مکافات کنی
پس فرق میان من و تو چیست بگو
نی هفت بند صدائی داره آخر
که هر یاری خدائی داره آخر
همه میگن که عاشق کشتنی بی
که عاشق هم خدائی داره آخر
ای مثل غرور ساده ی آيينه فاش
کاری نکنی شکستگی آيد و کاش
ديدار تو با آيينه حرفی دارد
هم با همه باش و هم جدا از همه باش
برخیز و بیا بتا برای دل ما
حل کن به جمال خویشتن مشکل ما
یک کوزه شراب تا بهم نوش کنیم
زان پیش که کوزه ها کنند از گل ما
چون عهده نمی شود کسی فردا را
حالی خوش کن تو این دل شیدا را
می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه
بسیار بتابد و نیابد ما را
فرستنده اس ام اس های زیر: آناهیتا از یزد
دلم برای دیدنت چه شاعرانه لک زده. بلور قلب کوچکم ز دوریت ترک زده
تازگی ها طلا شدی ، گم شدی کیمیا شدی . دیگه پیام نمیزنی ، مثل غریبه ها شدی...
آسمان می بارد گل میمیرد.تو نه گل باش نه آسمان .زمین باش تاآسمان برای تو بگرید و گل برای تو بمیرد
خود را به که بسپارم وقتی که دلم تنگ است پیدا نکنم همدل .دلها همه از سنگ است گویا که در این وادی از عشق نشانی نیست. گر هست یکی عاشق آلوده به صد رنگ است
صد جفا گل مي كند بلبل تحمل مي كند.....دوستي آن است كه بلبل مي كند.
ليوان ز لبت بوسه گرفت من ز ليوان
ديدي ز لبت بوسه گرفتن به چه عنوان؟
از بس ز لبت بوسه چون قند گرفتم
از قند لبت من مرض قند گرفتم...
تجربه شانه ايست که طبيعت وقتي ما کچل ميشويم, به ما مي دهد!
زندگی مثل یه دیکته است. مینویسم و پاک میکنیم غافل از روزی که میگن برگه ها بالا...
سلامی به گرمي آش رشته، كه روش با پيازداغ نوشته:
"دوست دارم فرشته "
Mohamad
02-22-2010, 03:29 PM
آينده جوانان را از روي خواسته ها ، و گفتار ساده اشان ، مي توان پي برد ، نپنداريم که ميزان دارايي و يا امکانات آنها ، دليلي بر پيروزي و شکست آنهاست ، تنها مهم خواسته و آرزوي آنهاست
کسي که مي ماند و نمي پرد به يک راز بزرگ آگاه گشته و آن فلسفه پرواز است. اُرد بزرگ
شيشه ها شكستنيست
زندگي گذشتنيست
اين فقط محبت است كه هميشه ماندنيست
زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ٬ ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟ زنده را تا زنده است قدرش بدان ٬ ورنه بر روی مزارش کوزه گل چیدن چه سود ؟
بهترین پیروزی ، پیروزی بر نفس است ، ما با عوض کردن خود می توانیم تمام زندگی و گرایش های اطرافیان خود را به سادگی عوض کنیم
اشک بهترين پديده ي دنياست ولي تا زيباترين چيز ها رو از انسان نگيره خودشو تقديم نميکنه
Mohamad
02-22-2010, 03:31 PM
سلام ... من از اداره برق مزاحمتون می شم ... شما شاکی خصوصی دارین !!!! اخه برق چشماتون یه نفر رو کشته
الهی تو خورشید بشی و من زمین تا سالی یک بار من دور تو بگردم و سالی 365 روز تو دور من بگردی
-----------------------------
چیه فکر کردی یک 1 اس ام اس جدیده ؟ یا فکر کردی کارت دارم ؟ نه بابا فقط می خواستم بگم دوستت دارم
برو بالا
.
بالا تر
.
تو هنوز فرق بالا و پایین رو نمی دونی ؟؟ تمرین کن فردا چپ و راست رو می پرسم
------------------------------
گر خدا كفیل رزق است غصه چرا
اگر رزق تقسیم شده است حرص چرا
اگر دنیا فریبنده است اعتماد به آن چرا
اگر بهشت حق است تظاهر به ایمان چرا
اگر قبر حق است ساختمانهای مجلل چرا
اگر جهنم حق است این همه ناحق چرا
اگر حساب حق است جمع مال چرا
اگر قیامتی هست خیانت چرا؟؟؟
Mohamad
02-22-2010, 03:33 PM
وقتي که وفا قصه برف به تابستان است و محبت گل نايابيست به چه کسي بايد گفت: با توخوشبخت ترين انسانم
کسايي که به فکرمون هستن رو به گريه مي اندازيم. ما گريه مي کنيم براي کسايي کهبه فکرمون نيستن. و ما به فکر کسايي هستيم که هيچوقت برامون گريه نمي کنن
دوست داشتن را بايد از دختر بچه ها ياد گرفت. آنها در مقابل محبتي كه به عروسكخود مي كنند از او انتظار ني و من ز تو دورم، بر جان تو سوگند که دوستدار توهستم
گفتم زندگي چند بخش است؟؟ گفت:: دو بخش گفتم كدامند؟؟ گفت : كودكي، پيري گفتم: پس جواني چه شد؟؟ گفت : با عشق ساخت...... با بي وفايي سوخت..... با جدايي مرد
عده ي زيادي هستند كه منتظر خوشبختي هستن. اما غافل از اينكه قانون طبيعت برعكسهاينه. اين ”خوشبختيه“ كه منتظر ماست. زيرا ما خالق او هستيم
هيچ وقت آرزو نكن جاي كس ديگه اي باشي.چون اون وقت جاي تو توي دنيا خالي ميشه
دوست دارم بي آنکه بداني هميشه به يادت هستم بي آنکه به يادم باشي هميشههمراهت هستم بي آنکه حضورم را احساس کني دوستت دارم
پرسيدم چرا دوستم داري؟ توي چشمام نگاه كرد وهيچي نگفت گفتم شايد واقعا دوستمنداره؟ وقتي رفت فهميدم دوست داشتن دل ميخواد نه دليل
درياها نماد فروتني هستند . در نهاد خود کوه هايي بلندتر از خشکي دارند وليهيچ گاه آن را به رخ ما نمي کشند
Mohamad
02-22-2010, 03:33 PM
يادمان باشد خطوط قلبمان را زياد اشغال نکنيم شايد خدا پشت خط باشد
آدمي ساخته ي افکار خويش است فردا همان خواهي شد که امروز بدان فکر مي کني
ماه به من گفت،اگر دوستت به تو پيامي نمي دهد چرا ترکش نمي کني؟ به ماه نگاهيکردم و گفتم آيا آسمان تو را ترک مي کند زماني که نمي درخشي؟
مي دوني بهترين دوست تو کيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسي که اولين اشک تو را ببينه دوميش را پاککنه سوميش را تبديل به خنده کند
عميق ترين درد زندگي مردن نيست بلکه نداشتن کسي است که الفباي دوست داشتن رابرايت تکرار کند و تو از او رسم محبت بياموزي
ارزش تو به اندازه آن چيزي است که به آن دل مي بندي پس مواظب باش که به کمتراز بي نهايت عشق ، دلبند نشوي
ستاره پنج انتها داره...مربع چهار انتها داره...مثلث سه انتها داره...خط دوانتها داره...زندگي يك انتها داره ...خدا كنه منو تو مثل دايره بي انتها باشه
خيانت تنها اين نيست که شب را با ديگري بگذراني خيانت ميتواند دروغ دوست داشتنباشد
بهتره ديگران از ما به خاطر آنچه که هستيم متنفر باشند تا اينکه مارو به خاطرآنچه که نيستيم دوست داشته باشن
ثمره عمر آدمي يك نفس است و آن نفس از براي يك همنفس است گر نفسي با نفسي هم نفساست آن يك نفس از براي عمري بس است
اگر مي دانستي چه قدر دوستت دارم هيچ گاه براي آمدنت باران را بهانه نميکردي رنگين کمان من
وقتي با کسي که عاشقشي هستي معمولا تو رفتارت راحت نيستي و خجالت ميکشي ولي وقتيبا کسي که دوستش داري هستي... تو خودت هستي و هر کاري دوست داري ميکني
ديروز ما زندگي را به بازي گرفته بوديم، امروز او ما را به بازي گرفته... اما فردا چه خواهد شد؟
عشق آن نيست که هر لحظه کنارش باشي عشق آن است که پيوسته به يادش باشي
بزرگترين آرزوم اينه کوچکترين آرزوت باشم
من به دو چيز عشق مي ورزم يكي تو و ديگري وجود تو، به دو چيزاعتقاد دارم يكيخدا وديگري تو، من در اين دنيا دو چيز ميخواهم يكي تو وديگري خوشبختي تو.
قلبمو هديه مي دم بهت . مواظبش باش . نه به خاطر اينکه قلبمه به خاطر اينکه توتوشي
نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبتء منم يه اسير جنگيء تو منو شکنجهميديءتوي اين قلعه ي سنگي
Mohamad
02-22-2010, 03:34 PM
اول به نام عشق. . . دوم به نام تو. . . سوم به ياد مرگ . . . بر لوح شيشه اي قلبت بنويس: يا تو و عشق، يا من و مرگ زمان! به من آموخت كه دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست
جاده ي خوشبختي در دست تعميره ! دور بزن برگرد اين اسمش تقديره
مي دوني بازي روزگار چيه؟؟ اين که تو چشم بذاري من قايم شم . بعد تو يکي ديگه رو پيدا کني
ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي تو بخند تا من برات بميرم
اي كاش آشنائيها نبود يا به دنبالش جدائي ها نبود يا مرا با او نمي كردي آشنا يا مرا از او نمي كردي جدا
ميدوني فرق لبخند تو با لبخند من چيه ؟ تو وقتي شادي ميخندي،من وقتي تو شادي ميخندم
Mohamad
02-22-2010, 03:35 PM
بابام گفت : عشق کشکه ! منم جواب دادم : زندگي هم آشه ؛ بدون کشک بي مزه ميشه
آرزويم اين است نرود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد......نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز........و به اندازه ي هر روز تو عاشق باشي........عاشق آنكه تو را مي خواهد.......و به لبخند تو از خويش رها مي گردد......... و ترا دوست بدارد به همان اندازه كه دلت مي خواهد
تا حالا به رابطه ي دو تا چشم دقت کردي ؟؟ با هم باز ميشن - با هم بسته ميشن - با هم ميخندن - با هم گريه ميکنن - با هم ميچرخن . جالب اينجاس که هيچکدوم هم اون يکي رو نميبينه . دوستي يعني اين !!!! حالا دقت کردي اين دو تا چشم فقط زماني که يه دختر جلوشون ظاهر ميشه يکيشون بسته ميشه و اون يکي باز ميمونه (چشمک) . نتيجه گيري اخلاقي : دختر حتي بهترين و محکم ترين روابط دوستي رو هم به هم ميزنه
چهار چيز است که نمي توان آن ها را بازگرداند... سنگ ... پس از رها کردن! حرف ... پس از گفتن! موقعيت... پس از پايان يافتن! و زمان ... پس از گذشتن!
Mohamad
خواستم عشق رو تو دستام بگيرم ، ولي جا نشد . پس گذاشتمش تو جيبم ، ولي جا نشد . در كيفمو باز كردم ، ولي جا نشد . تصميم گرفتم ببرمش توي اتاق ، ولي جا نشد . بنابراين يه خونه براش گرفتم ، ولي جا نشد . با خودم گفتم : يه باغ ! آره ! ولي جا نشد . پس گذاشتمش توي قلبم ، حالا ديگه جاش خوبه خوبه ... تازه مي فهمم اين كه مي گن دل آدم مي تونه از دنيا هم بزرگتر باشه يعني چي .!؟!؟
بعضي عشق ها آتشين اما كم عمق و سطحي هستند گردبادي بر پاي مي كنند و زود هم سرد مي شوند اما بعضي عشق ها عميق است و ملايم چون يك نخ باريك شروع مي شود و در طول زمان استمرار مي يابد.
ثمره عمر آدمي يک نفس است و آن نفس از براي يک همنفس است گر نفسي با نفسي هم نفس است آن يک نفس از براي عمري بس است
شمع داني به دم مرگ به پروانه چه گفت؟ گفت اي عاشق بيچاره فراموش شوي... سوخت پروانه ولي خوب جوابش را داد گفت طولي نکشد نيز تو خاموش شوي
سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد كرد
Mohamad
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
عشقي که تو را نثار ره کردم در سينه ي ديگري نخواهي يافت ... زان بوسه که بر لبانت افشاندم سوزنده تر آذري نخواهي يافت
هرگز هيچ حسرتي در دنيا اين چنين يک جا جمع نمي شود که در اين سه واژه کوتاه : او دوستم ندارد
هر کي با زمزمه عشق دو سه روزي عاشقم شد عشق اون باعث زجر همه دقايقم شد اون که عاشق بود و عمري از جدا شدن مي ترسيد همه هراس و ترسش به دروغش نمي ارزيد
عشق====>سرکاريه ... محبت====>تظاهره ... مهربوني====>مسخرست ... وفا====>مرده ... عهدوپيمون====>دلخوشيه ... عاطفه====>تموم شده ... مهر====> مدرسه باز ميشه
عشق يعني شب نخفتن تا سحر عشق يعني سجده ها با چشم تر عشق يعني در جهان رسوا شدن عشق يعني سست و بي پروا شدن عشق يعني ديدن بر در دوختن عشق يعني در فراقش سوختن عشق يعني سوختن يا ساختن عشق يعني زندگي را باختن عشق يعني قطعه ي شعري نا تمام عشق يعني بهترين حسن ختام
دلم گرفته دلم گرفته به ايوان مي روم و انگشتانم را بر پوست كشيده شب مي كشم چراغهاي رابطه تاريكند كسي مرا به آفتاب معرفي نخواهد كرد كسي مرا به ميهماني گنجشكها نخواهد برد پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردني است...
دلم براي کسي تنگ است که طلوع عشق را به قلب من هديه مي دهد دلم براي کسي تنگ است که با زيبايي کلا مش مرا در عشقش غرق مي کند دلم براي کسي تنگ است که تنم اغوشش را مي طلبد دلم براي کسي تنگ است که قلب من براي داشتنش عمرها صبر مي کند دلم براي کسي تنگ است.
Mohamad
02-22-2010, 03:36 PM
يک جام پر از شراب دستت باشد تا حال من خراب دستت باشد اين چند هزارمين شب بي خوابيست اي عشق فقط حساب دستت باشد
خدا به انسان 2 گوش و 2 چشم و 2 دست و 2 پا داد.اما ميدوني چرا 1 قلب داد؟ چون ميخواست تو دنبال دوميش باشي
گر با غم عشق سازگار ايد دل بر مرکب و ارزو سوار ايد دل ور دل نبود کجا وطن سازد عشق ور عشق نباشد به چه کار ايد دل
چند تا دوسم داري ؟ هميشه وقتي يکي ازم مي پرسيد چند تا دوسم داري يه عدد بزرگ ميگفتم... ولي وقتي تو ازم پرسيدي چند تا دوسم داري گفتم : يکي !!! ميدوني چرا ؟چون قوي ترين و بزرگترين عدديه که ميشناسم ... دقت کردي که قشنگترين و عزيز ترين چيزاي دنيا هميشه يکين ؟ ماه يکيه ... خورشيد يکيه ... زمين يکيه ... خدا يکيه ... مادر يکيه ... پدر يکيه ... تو هم يکي هستي ... وسعت عشق من به تو هم يکيه ... پس اينو بدون از الان و تا هميشه : يکي دوست دارم
Mohamad
به تو سپرده بودمش..... به هزار و يک اميد..... و امروز براي هزار و يکمين بار...... دلم را ميبرم ...... تا شکستگي اش را ....گچ بگيرند؟؟؟
هيچوقت از دوست داشتن انصراف نده..حتي اگه کسي بهت دروغ گفت بازم بهش فرصت بده...عشق رو تجربه كن... حتي اگر توش شکست بخوري .......اينو بدون که اگه کسي وارد زندگيت شد و گذاشت رفت علاوه بر اينکه خاطره بجا ميزاره مي تونه يه تجربه هم بجا بزاره
اميد را هيچ وقت ازکسي نگيريد شايد اين تنهاچيزي است که او دارد
چارلي چاپلين: در دنيا جاي كافي براي همه هست پس بجاي اينكه جاي كسي را بگيري سعي كن جاي خودت را پيدا كني
Mohamad
باد مي وزد …
ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي
تصميم با تو است . . .
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
زيباترين حکمت دوستي ، به ياد هم بودن است ، نه در کنار هم بودن . . .
دوست داشتن بهترين شکل مالکيت
و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن است . . .
خوب گوش کردن را ياد بگيريم…
گاه فرصتها بسيار آهسته در ميزنند . . .
اگر يک روز هيچ مشکلي سر راهم نبود ، ميفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
Mohamad
02-22-2010, 03:37 PM
وقتي از شادي به هوا ميپري ، مواظب باش کسي زمين رو از زير پاهات نکشه . . .
مهم بودن خوبه ولي خوب بودن خيلي مهم تره . . .
فراموش نکن قطاري که ار ريل خارج شده ، ممکن است آزاد باشد
ولي راه به جائي نخواهد برد . . .
انتخاب با توست ، ميتواني بگوئي : صبح به خير خدا جان
يا بگوئي : خدا به خير کنه ، صبح شده . .
( وين داير )
اگر در کاري موفق شوي ، دوستان دروغين و دشمنان واقعي
بدست خواهي آورد . . .
قلب شکستن هنر انسان هاست ، گر شکستي قلبي
فردا ميشکند دگري قلب تو را . . .
.
زندگي کتابي است پر ماجرا ، هيچگاه آن را به خاطر يک ورقش دور نينداز . .
Mohamad
02-22-2010, 03:38 PM
مثل ساحل آرام باش ، تا مثل دريا بي قرارت باشند . . .
.
جائي در پشت ذهنت به خاطر بسپار ، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست . . .
يک دوست وفادار تجسم حقيقي از جنس آسماني هاست
که اگر پيدا کردي قدرش را بدان . . .
هميشه خواستني ها داشتني نيست ، هميشه داشتني ها خواستني نيست . . .
بيا لبخند بزنيم بدون انتظار هيچ پاسخي از دنيا . . .
به کم نور ترين ستاره ها قانع باش ، چراکه چشم همه به سوي پر نور ترين ستاره هاست . . .
فکر کردن به گذشته ، مانند دويدن به دنبال باد است . . .
کسي که به فکر درست کردن آينده خودش نيست ، نميتونه آينده کسي باشه . . .
Mohamad
آدمي ساخته افکار خويش است ، فردا همان خواهد شد که آنروز به آن مي انديشد . . .
امروز را براي ابراز احساس به عزيزانت غنمينت بشمار
شايد فردا احساس باشد اما عزيزي نباشد . . .
هيچ وقت به خدا نگو يه مشکل بزرگ دارم
به مشکل بگو من يه خداي بزرگ دارم . . .
اگر صخره و سنگ در مسير رودخانه زندگي نباشد
صداي آب هرگز زيبا نخواهد شد . . .
کسي را که اميدوار است هيچگاه نا اميد نکن ، شايد اميد تنها دارائي او باشد . . .
شاد بودن تنها انتقامي است که ميتوان از دنيا گرفت ، پس هميشه شاد باش . . .
توي دنيا دو نفر باش يکي واسه خودت و يکي براي ديگري
واسه خودت زندگي کن و براي ديگري زندگي باش . . .
هيچ گاه از دوست داشتن انصراف نده ، حتي اگه بهت دروغ گفت
بازم بهش فرصت جبران را بده . . .
Mohamad
هميشه يادمان باشد که زندگي پيمودن راهي براي رسيدن به خداست
و قدم هايمان بايد طوري باشد که حتي دانه کشي زير پايمان له نشود . . .
براي روز هاي باراني سايه باني بايد ساخت / براي روزهاي پيري اندوخته اي بايد داشت . . .
زندگي همچون بادکنکي است در دستان کودکي
که هميشه ترس از ترکيدن آن لذت داشتن آن را از بين ميبرد . . .
براي آنان که مفهوم پرواز را نميفهمند ، هر چه بيشتر اوج بگيري کوچکتر ميشوي . . .
برنده ميگويد مشکل است اما ممکن
بازنده ميگويد ممکن است اما مشکل . . .
فرق است بين دوست داشتن و داشتن دوست
دوست داشتن امري لحظه ايست
ولي داشتن دوست استمرار لحظه هاي دوست داشتن است . . .
….
وقتي پايت خواب مي رود نمي تواني درست راه بروي لنگ مي زني!
وقتي قلبت خواب مي رود نمي تواني درست فکر کني عاشق مي شوي . .
Mohamad
اگر روزي عقل را بخرند و بفروشند ما همه به خيال اينکه زيادي داريم فروشنده خواهيم بود
علف هرز چيه؟؟!
گياهي که هنوز فوايدش کشف نشده . . .
از انسانها غمي به دل نگير؛ زيرا خود نيز غمگين اند؛
با آنکه تنهايند ولي از خود ميگريزند زيرا به خود و به عشق خود و به حقيقت خود
شک دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند . . .
زنان هوشيارتر از آن هستن که مردانگي خود را به همسران خود نشان بدهند . . .
تاريک ترين ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشيد است
پس هميشه اميد داشته باش . . .
چه خوب مي شد اگر ، اطلاعات را با عقل اشتباه نمي گرفتيم و عشق را با هوس
و حقيقت را با واقعيت و حلال را با حرام و دنيا را با عقبي و رحمان را با شيطان. .
Mohamad
02-22-2010, 03:39 PM
نام خدايي كه هستي را با مرگ ،دوستي رابي رنگ ، زندگي را با رنگ ، عشق را رنگارنگ ،رنگين كمان را هفت رنگ ، شاپرك را صد رنگ … و من را دلتنگ تو آفريد …
با وفا باشي، جفايت مي كنند. بي وفايي كن، وفايت مي كنند. مهرباني گر چه آييني خوش است، مهربان باشي، رهايت مي كنند…
به بزرگترين عشق در کوتاه ترين جمله ي ممکن به روي لطيف ترين گل سرخ يراي تو بهترين کس دنيام مي نويسم دوستت دارم
نگو هرگز خداحافظ كه از تنهايي بيزارم/ زپيش من نرو هرگز كه من تنها تورا دارم
ميگن به ياد يكي بخوابي خوابشو ميبيني! مي ميرم برات تا هميشه ببينمت!
گل را يک روز ، تو را هر روز ، گل را تا وقت پژمردن ، تو را تا وقت مردن ، دوستت دارم.
باغبان درب را نبند من فرد گلچين نيستم ، من اسير يک گلم دنبال هر گل نيستم.
دلم احساس غم دارد/ در اين انبوه ويراني/كمي تا قسمتي ابري/ و شايد باز باراني
با اينکه مي دانم دوست داشتن گناه است دوستت دارم با اينکه مي دانم پرستش کار کافر است مي پرستمت با اينکه مي دانم آخر عشق رسوايي است عاشقت مي شوم پس گناهکارم ، کافرم ، رسوايم ولي همچنان دوستت دارم
اون منم که عاشقونه شعر چشماتو مي گفتم….هنوز هم خيس مي شه چشمام وقتي ياد تو مي افتم…
مهم نبوده سوختنم، دور از تو پرپر زدنم، مهم تو بودي عشق من، نه قصه شكستنم، به افتخار عشق تو ميگم كه بازنده منم…
Mohamad
02-22-2010, 03:39 PM
بدهی
مشترک گرامی بدلیل بدهی قبلی ، هرجا گیرت بیارم .... میبوسمت
استاد
در وفا هیچ کس استاد نیست اما در بی وفایی همه استادن، چطوری استاد؟!
مهم اینه که
مهم نیست فردا چی میشه ... مهم اینه که امروز دوستت دارم
مهم نیست فردا کجا میری ... مهم اینه که هرجا باشی دوستت دارم
مهم نیست تا ابد باهم باشیم ... مهم اینه که تا ابد دوستت دارم
مهم نیست قسمت چیه ... مهم اینه که قسمت شد دوستت دارم
سه راه
درزندگی سه راه را دنبال كن:
1-دوست داشتن را برای یك تجربه.
2-عاشق شدن را برای یك هدف.
3-فراموش كردن را برای قبول واقعیت
Mohamad
02-22-2010, 03:40 PM
قفسم را مشکن ، تو مکن آزادم / گر رهایم سازی به خدا خواهم مرد
من به زنجیر تو عمریست گرفتار شدم . . .
-_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
در فصل تگرگ عاشقت میمانم / با ریزش برگ عاشقت میمانم
هر چند تبر به ریشه ام میکوبی / تا لحظه مرگ عاشقت میمانم . . .
دلت را خانه ما کن مصفا کردنش با من / به ما درد دل افشا کن ، مداوا کردنش با من
اگر گم کرده ای ای دل کلید استجابت را / بیا یک لحظه با ما باش ، پیدا کردنش با من
چون روزگار بر همه کس پایدار نیست / بهتر از دوست در جهان یادگار نیست . . .
اشک هایم را برایت پست خواهم کرد ، روزی تو باید از احساس قلبم با خبر باشی . . .
دست از سر ما بردار کنار تو نمیمونم / یه روز میگفتم عاشقم اما دیگه نمیمونم
تقصیر هیچکس دیگه نیست قصه ما تموم شده / حیف همه خاطره ها به پای کی حروم شده
جایگاه همیشگی تو در قلب منه ، اگه صدف قلبم لایق مروارید وجودت باشد . . .
آسمان جای عجیبیست نمیدانستیم / عاشقی کار غریبیست نمیدانستیم
عمر مدیون نفس نیست نمیدانستیم / عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم . . .
ای که با یاد تو در آتش تب میسوزم / یاد من کن که به یادت همه شب میسوزم . . .
چه شود به چهره زرد من نظری برای خدا کنی / که اگر کنی همه درد من به یکی اشاره دوا کنی
.
.
.
چقدر روح ، محتاج فرصت هایی است که هیچ کس در آن نباشد . . .
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد
کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد
از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد
سر نماز اول وقت حاضر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا در زمین باشد . . .
Mohamad
نرسد دست تمنا چو به دیدار شما / میتوان چشم دلی دوخت به ایوان شما
از دلم تا لب ایوان شما راهی نیست / نیمه جانیست در این فاصله قربان شما . . .
این اس ام اس از کشور عشق ، شهر مهر ، محله مصفا ، پلاک محبت
طبقه رفاقت ،زنگ صداقت اومده تا بهت بگه دوستت دارم . . .
نگاهم میکنی اما به سردی / نه تنها من ، تو هم دنیای دردی . . .
شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را
قلم گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این بار غم را . . .
عاشقان هرچند مشتاق حال دلبرند / دلبران در عاشقی از عاشقان عاشقترند . . .
در این شب ها اگر باران چشمانت فرو ریخت / کویر قلب ما را هم دعا کن . . .
تو طراوت باران ، تو سخاوت زمینی / تو کرانه های قلبم ، بهترین ، تو بهترینی . . .
به لبخنذی مرا از غم رها کن / مرا از بی کسی هایم جدا کن
اگر مردن سزای عاشقان است / برای مردنم هر شب دعا کن . . .
آنچنان کز برگ گل عطر گلاب آید برون / تا که نامت میبرم از دیده آب آید برون . . .
به خدا این دل من در تب و تاب تو گذشت / مکتب عشق تمامش به کتاب تو گذشت . . .
تقصیر دلم نیست که در کنج دلم جا داری / خوشگلی ، با نمکی ، دو چشم زیبا داری . . .
یار با ماست ، چه حاجت که زیادت طلبیم . . .
احساس مهربان تو عطریست که هر لحظه به مشامم میرسد
نازنینم فردا زیباست و تو زیباتر از فرداها . . .
من آن موجم که عشقت ساحلم شد . . .
اگر شورم سزا باشد ، اگر دردم دوا باشد / از این بدتر کجا باشد که دوست از دوست جدا باشد
Mohamad
دل تمنا میکند تا من بسازم خانه ای / عاشقان کی خانه داند ، دل مگر دیوانه ای ؟
سفر غریبی داشتم توی اون چشم سیاهت / سفری که بر نگشتم ، گم شدم توی نگاهت
میبخشم شهر دلم را به گل خنده های تو ، ای کلامت معنی هستی . . .
زندگی با تو برایم بوی ریحان میدهد / بی تو اما بوی ریحان ، بوی زندان میدهد . . .
ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند
پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟
من از یاران عاشق مینویسم ، ز اسرار حقایق مینویسم
نه از گل نه از شبنم نه از باد ، برای آن یار عاشق مینویسم . . .
من سبز ترین واژه ملموس غروبم ، کاش در این وسعت سبز یک نفر درد مرا میفهمید . . .
آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است
یاد آر که محتاج دعایت هستم . . .
در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود / در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود
میشود حتی برای دیدن پروانه ها / شیشه های مات یک متروکه را الماس بود
کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود / هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود
من ناخدای عشقم ، طوفان حریف من نیست / من عاشق تو هستم مجنون رقیب من نیست . . .
دوستی شوخی سرد ادمهاست / بازی شیرین گرگم به هواست
واسه کشتن غرور من و تو / دوستی ، توطئه ثانیه هاست . . .
به یاد تو نوشتم که از جنس بهاری / که در اعماق قلبم همیشه ماندگاری
قلب من جایگاه رفیقی است که شقایق ها حسرت آن را میخورند . . .
کبوترم ، لانه من بام تو است ، کجا روم ، مرغ دلم راه تو است
پادشه کشور عشقم ولی ، نگین انگشتری ام نام تو است . . .
Mohamad
بهای دوست نه از زیبایی اوست و نه از دارایی اوست بلکه تنها به وفاداری اوست.
Mohamad
02-22-2010, 03:43 PM
قصه ی عشق من وتو به قشنگیه خیاله من وتوماهی و آبیم که جداییمون محاله
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
در مدرسه از نشاط من کم کردند...
از فرصت ارتباط من کم کردند...
هر وقت به هم عشق تعارف کردیم...
از نمره ی انضباط ما کم کردند...
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ، هر که با ما بود از ما می گریخت ، چند روزی هست حالم دیدنیست ، حال من از این و آن پرسیدنیست ، گاه بر روی زمین زل می زنم ، گاه بر حافظ تفاءل می زنم ، حافظ فالم را گرفت ، یک غزل آمد که حالم را گرفت ، ما ز یاران چشم یاری داشتیم ، خود غلط بود آنچه می پنداشتیم .
Mohamad
02-22-2010, 03:43 PM
خیلی ببخشید..مثل اینکه موقع بدی مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردی آفتابه رو کجا گذاشتی
سلام نمیدونی چقدر خوابم میاد
به یك عدد مرغ گیر حرفه ای در سطح تیم ملی احتیاج است ....
سلام .... تو رو خدا ببخش...نمیخواستم این موقع شب بیدارت كنم ..... واقعاً ببخش....سعی كن دركم كنی ... من موبایلم گم شده زنگ بزن به گوشیم تا ببینم كجاست .شرمندهام.شرمنده
-
بیدار شو وقت نمازه ..............
02-22-2010, 03:44 PM
سلام . معذرت میخوام بد موقع مزاحم شدم . شرمنده ام . میخواستم ببینم اشنا نداری پرونده ایرانو از شورای امنیت بکشی بیرون ؟
...!!
همه جا امن و امانه! تو راحت بگیر بخواب
حواسم نبود ایناها ساعتم پبدا شد
تو بخواب ...
02-22-2010, 03:44 PM
بار اول که نگاهم کردی فکر کردم عاشقی،… بار دوم فکر کردم دیوانه ای،… بار سوم فکر کردم دوستم داری… اما بعدها فهمیدم آدم ندیده ای!
آمازون با تمام درختاش… آسمون با تمام ستاره هاش… دنیا با تمام آدمهاش… بارون با تمام قطراتش خلاصه اگر همه رو با هم جمع کنی، خیلی می شه!
فردا ماه گرفتگی شروع می شه. اگر منو گرفتن، تو مواظب خودت باش!
زبان اجوج مجوج بلدی ؟ ” یراکرس متشون یسراف نزن روز یرایم راشف تدوخ هب یراد یلیخ منکیم ساسحا ” لطفا از آخر بخون!
دومی ها… سومی ها… دیپلمه ها… دانشجویان… مهندسان… وکلا… پزشکان… هنرمندان …
همتون فدای کسی که الان داره این اس ام اس رو می خونه …
یارو میره معدن
.
.
.
.
.
. بقیش باشه بعدن
این اس ام اس رو میفرستم برای همه خوب ها که سخت مشغول شطرنج زندگی هستند و نمیدونند که ما ، مات رفاقتشون هستیم . . .
Mohamad
02-22-2010, 03:45 PM
الهی چوب بشی من پشمک بشم دورت بگردم
): دوستان شرح پریشانی من گوش کنید داستان غم پنهانی من گوش کنید قصه بی سر و سامانی من گوش کنید گفت وگوی من و حیرانی من گوش کنید شرح این آتش جان سوز نگفتن تا کی سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی
حسين پناهي: من از اين مي ترسم كه دوست داشتن را مثل مسواك زدن بچه ها به من و تو نذكر بدهند
آن کس که با داشته های خوب خود خوشحال نیست ، با برآورده شدن آرزوهایش نیز خوشحال نخواهد بود.
خيلي تلخه اگه ببيني يه آهو اسير پنجه هاي شير شده ولي تلخ تر اينه كه ببيني يه شير اسير چشماي آهو
آدما بازي رو دوست دارن ، اين تويي كه انتخاب كني اسباب بازيشون باشي يا هم بازيشون
زندگي آنقدر عجيب نيست كه شما تصور مي كنيد، زندگي آنقدر عجيبه كه شما نمي تونيد تصور كنيد
برات كارپيدا
كردم تومرغدارى برى
مرغهاى فلج راببرى دست شويى!
به علت نبودن چرت و پرت از هم اکنون سال نو را به شما تبریک عرض مینماییم..
.
.
.
.
.
.
از طرف انجمن بیکاران اس ام اس باز ایران
Mohamad
02-22-2010, 03:46 PM
به پیره زنه میگن :
ننه ؛ شوهرت بدیم یا بفرستیمت مکه؟؟
میگه: ننه ؛ مکه که فرار نمیکنه!!!
پارسی زبان عزیز:
پارس کنید جایزه بگیرید
هر پارس در هر روز 1 امتیاز
"بانک پارسیان"
Mohamad
02-22-2010, 03:46 PM
سکوتم:صدای تو ؛ هوایم:هوای تو
دلتنگم:برای تو ؛ تنهایم:برای تو
زندگیم:فدای تو
یادته بهت گفتم که خشت دیوار دلتم! تو هم منو شکستی ولی اشکال نداره ،
حالا خاک زیر پاتم...
Mohamad
02-22-2010, 03:47 PM
خیلی سخته که ببینی یه آهو اسیر پنجه های یه شیر شده!!!
ولی تلخ تر از اون اینه که ببینی یه شیر اسیر چشمهای یه آهو شده!!!
آدما....
آدما از جنس برگن،
گاهی سبزن گاهی پاییزن و زردن زمستون دیده نمیشن،
تابستون سایبون سبزن آدما خیلی قشنگن حیف که هر لحظه یه رنگن
Mohamad
02-22-2010, 03:47 PM
از خدا پرسیدم:گل بی خار وجود داره؟؟؟
گفت:هیسسس داره اس ام اس میخونه!
جاده ی خوشبختی در دست تعمیره!
دور بزن برگرد این اسمش تقدیره!
Mohamad
02-22-2010, 03:48 PM
یکی بهم گفت این جاده رو برو تا به آخرش برسی ،آخر جاده تو رو دیدم بعد از کلی فکر کردن تازه فهمیدم که تو آخرشی...
مرد آمد و دردی به دل عالم شد
از روز اول هم قسم زن ، غم شد
در دفتر خاطرات حوا خواندم
جانم به لبم رسید تا آدم ، آدم شد
Mohamad
02-22-2010, 03:48 PM
مرغ و خروس با هم میرن مغازه ی پروتئینی
خروسه میگه:ببخشید یه شونه تخم مرغ بدین!
فروشنده بهش میگه : شما دیگه چرا؟؟
مرغه با خجالت میگه:آخه ما هنوز نامزدیم!
هیچ وقت نذار هر رهگذری که رد میشه روی دلت یاد گاری بنویسه ، چون بعدا پاک کردنش خیلی سخته....!!!
Mohamad
02-22-2010, 03:49 PM
چه کسی میداند که تو در پیله ی تنهایی خود تنهایی؟
چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟
پیله ات را بگشا....تو به اندازه ی یک دنیایی!
شاید آن روز که سهراب نوشت:
تا شقایق هست زندگی باید کرد
خبری از دل پر درد گل یاس نداشت
باید اینجور نوشت:
هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس ؛
زندگی اجبار است!
صدا کن مرا که صدایت زیباترین نوای عالم است
صدا کن مرا که صدایت قلب شکسته ام را تسکین میدهد
صدا کن مرا تا بدانم که هنوز از یاد نبرده ای مرا
نشسته ام تا شاید صدایم کنی
صدایم کنی و محبت بی دریغت را نثارم کنی
"بانک پارسیان"
Mohamad
02-22-2010, 03:49 PM
ديشب فرشته اي فرستادم تااز تو مواظبت كند اما وقتي رسيد توخواب بودي زودبرگشت وگفت هيچ فرشته اي نمي تواند مواظب فرشته اي ديگر باشد.
مي خواهم گلي را برايت بفرستم اما ميترسم از اينكه پژمرده شود پس:
\"س\" را از \"گل سرخ\" و \"ل\" را از گل \" لاله\" ، \" ا \" را از گل \"اطلسي\" و
\"م\" را از گل \" مريم\" بر ميدارم و سلام را تقديمت مي كنم.
خوشبخت ترين پسر كسي هست كه اولين عشق يه دختر باشه و خوشبخترين دختر كسي هست كه آخرين عشق يه پسر باشه.!
Mohamad
02-22-2010, 03:50 PM
گه بگي ديگه دوستم نداري جوجه مي شم مي رم توي باغچه اينقدر جيك جيك ميكنم تا پيشي بياد منو بخوره.
گر چه از دوري اين فاصله ها مأ يوسم
از همين فاصله دور تو را مي بوسم
Mohamad
02-22-2010, 03:50 PM
عشق ورزيدن خطاست حاصلش ديوانگي است
عشق ها بازيچه اند عاشقان بازيگراين بازي طفلانه اند
عشق كو ؟! عاشق كجاست ؟! معشوق كيست؟
آن قدر رنجي كه دنيا بر دل ما مي كند
بر دل هر كس كند او ترك دنيا مي كند
Mohamad
02-22-2010, 03:51 PM
باران باش كه در باريدنش علف هرز و گل سرخ از برايش به يك معناست.
هنگامي كه قطره هاي باران تيرگيهاي دل را مي شويد وبه جان صفا مي بخشد من در جستجوي لبخندي هستم كه طراوت لحظه هايم را به من باز گرداند و بامن همراه شود...
Mohamad
عشق نميپرسه كه تو كي هستي؟
فقط ميگه كه تو مال من هستي عشق نميپرسه كه اهل كجايي؟
فقط ميگه كه تو قلب من هستي عشق نميپرسه كه تو چيكار ميكني؟
فقط ميگه باعث بشي قلبم به ضربان بيافته عشق نميپرسه چرا دور هستي؟
فقط ميگه هميشه با من هستي عشق نميپرسه كه دوستم داري؟
فقط ميگه عاشقانه دوستت دارم
چقدر آشنايي خوب است .حتي اگر كهنه شده باشد . حتي اگر از دور كه نگاهش كني دلت بلرزد و بترسي براي ناشناخته ماندن چقدر در كفش هاي روز سوت سوتك كودكي را باد كنيم و ژست بچه هاي كلاس بالاتر بگيريم . براي من فارغ از تمام لحظه ها شب ها جايگاه تو است كه من فقط آن را با ماه يك كمي كجتر از معمول تقسيم كرده ام.
هيچوقت شخصيت خودت رو براي كسي تشريح نكن. چون كسي كه تو رو دوست داشته باشه بهش نيازي نداره، و كسي كه ازت بدش بياد باور نمي كنه.
اعتياد يعني كه من خاموشم مدهوش بي هوشم
آنقدر غرقم در اعماق وجود ديگران خود را فراموشم
اعتياد بيماري اين قرن نيست
آدم و حوا برايش فرق نيست
Mohamad
زندگي قشنگه اگه با تو باشه...
مرگ قشنگه اگه براي تو باشه...
دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه...
من قشنگم اگه با تو باشم...
اما تو هر كار بكني قشنگ نميشي پس بيخود زور نزن
سلام يه كاري دارم كه مي خوام واسم انجام بدي، اينجا هوا ابريه امشب ماه معلوم نيست ميشه امشب تو آسمون باشي آخه ماه تر از تو پيدا نكردم.
Mohamad
هي فلاني،
زندگي شايد همين باشد
يك فريب ساده و كوچك
آن هم از دست عزيزي كه تو دنيا را جز براي او و جز با او نمي خواهي
آري، زندگي شايد همين باشد.
Mohamad
02-22-2010, 03:52 PM
نون و پنير و سبزي ميبوسمتبلرزي نون و پنير و گندم يادت تو قلبه مردم نون و پنير و فندق لبت هميشه خندون نونو پنير و رامک !جيگر عيدت مبارک:::
امروز دو نفر از من ادرس و شماره تو رو گرفتن..منهم بهشون دادم..يکيخوشبختي..يکي موفقيت
تو سال جديد هر روز ميان سراغت
دنيا رو برات شاد شاد و شادي و برات دنيا دنيا آرزو ميکنم *** عيدت مبارک عزيزم***
فرخنده باد بر همگان مقدم بهار
نوروز , جاودانه ترين جشن روزگار
سال 7029 میترایی آریایی، 3745 زرتشتی، 2566 شاهنشاهی و 1386 خورشیدی. اگرچه پیامبر 1386سال پیش هجرت کردند ولی سرزمین آریایی من 5644 سال پیش از آن نوروز را جشن می گرفت و 2360 سال پیش از آن مردمان این دیار، خدای را ستایش می کردند و کوروش 1181 سال پیش از آن دوستی را در جهان گسترانید.
پیشینه سرزمین من بسی بیشتر از 1386 سال می باشد. بر سرزمین خود ببالید
بهار بهترين بهانه براي اغاز واغاز بهترين بهانه براي زيستن
آغاز بهار بر شما مبارک
بر خیز که باد صبحنوروز
در باغچه کند گلاقشان
خاموشی بلبلانمشتاق
در موسم گل نداردامکان
نوروزتان مبارک
سلام، ببخشيد مزاحم ميشم. خواستم يادآوري كنم: سال نو نزديكه. كمكم بايد از خواب زمستوني بيدار بشي!
نيکلاس کيج . جنيفر لوپز . آنجلينا جولي . تامکروز . رابرت دنيرو. خود من و بقيه ستارگان جهان سال جديد را به شما تبريک ميگوييم
عطر نرگس، رقص باد
نغمه شوق پرستوهاي شاد
خلوت گرم کبوترهاي مست
نرم نرمک مي رسد اينک بهار
خوش به حال روزگار
نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه های نیمه باز
ز کوي يار مي آ يد نسيم باد نوروزي از اين باد ار مدد خواهي چراغ دل برافروزي . نوروز مبارک
آسمان را می خواهم برای عبور ، جاده باریکست …..
ماهرا می خواهم برای نور ، راه تاریکست ……
تورو می خواهم برای نظافت ، عید نزدیکست …..
==== امیدوارم سال خوبی داشته باشد ====
ساقيا آمدن عيد مبارک بادت
وان مواعيد که دادي مرواد از يادت
سال نو و نوروز باستاني مبارک
يک شاخه رز سفيد تقديم تو باد
رقصيدن شاخ بيد تقديم تو باد
تنها دل ساده ايست دارايي ما
آن هم شب عيد تقديم تو باد
دنيا را برايتان شاد شاد
و شادي را برايتان دنيا دنيا آرزومندم
هر روزتان نوروز
سال و مال و فال و حال و اصل و نسل و بخت و تخت
بادت اندر شهرياري برقرار و بر دوام
سال خرم، فال نيكو، مال وافر، حال خوش،
اصل ثابت، نسل باقي، تخت عالي، بخت رام
Mohamad
02-22-2010, 03:53 PM
روزمحشروقت پرسيدن زمن رب جلى*
گفت توغرق گناهي؟ گفتمش يارب بلى*
گفت پس آتش نميگيرد چرا جسم وتنت؟*
گفتمش چون حك نمودم روي قلبم ياعلى.*
لحظات شادي خداراستايش كن لحظات سختي خداراجستجوكن لحظات آرامش خدارامناجات كن لحظات دردآوربه خدااعتمادكن ودرتمام لحظات خداوندراشكركن
در كمند عشق زينب منزلم
نام او ذكر تپشهاي دلم
در حريم قرب او پر مي زنم
يا حسين مي گويمو پر مي زنم
دنبال تو گشتم گل نرگس همه جا را
بر دار برد عشق تو آخر سر ما را
بردي دل ما را ، دل ما را !
” اللهم عجل لوليك الفرج ”
فرمانده عشاق دل آگاه حسين است
بيراهه مروساده ترين راه حسين است
ازمردم گمراه جهان راه مجوييد
نزديك ترين راه به الله حسين است
شبي در محفلي ذكر علي بود
شنيدم عالمي فرزانه فرمود
اگر دوزخ به زير پوست داري
نسوزي گر علي را دوست داري
وگر مهر علي در سينه ات نيست
بسوزي گر هزاران پوست داري
Mohamad
02-22-2010, 03:54 PM
اگه گفتی پنج شنبه شب بعد ساعت 12 چی میشه ؟
.
.
.
.
.
.
خوب معلومه دیگه جمعه میشه خنگ خدا !
02-22-2010, 03:56 PM
سعی کن مثل خورشید زیاد نور ندی که همه از نورت استفاده کنند و یا اصلا" نگات نکنن -
مثل ستاره کم نور باش تا تو خلوت شب هاشون دنبالت بگردند
Mohamad
طوطیم اندر قفس ، اما دلم پیش توست ، گر قفس را بشکنم پرواز من سوی توست
Mohamad
مقتی خاطره های ادما زیاد میشه دیوار اتاقاشون پر عکس میشه ولی همیشه دلت واسی اونی تنگ میشه که نمیتونی عکسشو به دیوار بزنی !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mohamad
02-22-2010, 03:57 PM
سلام
سلامی به چشمان مهستی
به ابهای لیلا
صداقت داریوش
صدای دلنشین امید
چشمان کم نور معین
غریبی حمیرا
زیبایی شکیلا
و تابوت پر شکوه هایده
Mohamad
02-22-2010, 03:57 PM
اون چیه که اولش منم
دومش تویی
و سومش زبونه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوب معلومه دیگه : گل گاو زبون
Mohamad
02-22-2010, 03:59 PM
خبرگزاري ببم جان پرس اعلام كرد: با توجه به اينكه وقتي گوشيهاي نوكيا رو روشن ميكنيد يه نفر دست يه بچه رو ميگيره،
صاحب شركت نوكيا متولد شهر ببمجان است!
سرتو بذار رو شونه هام خوابت بگيره...
جاخالي بدم، بخوري زمين، حالت بگيره
اگه جوك جديد نداري عكست رو بده يه كم بخنديم
نفرین جدید: الهی سهمیه بنزٍینت نصف بشه!
آقاهه تو موزه لوور فرانسه خسته مي شه يه صندلي خالي مي بينه ميره مي شينه. مامور موزه با سرعت به طرفش مياد و بهش ميگه: آقا پاشو اين صندلي ناپلئونه!!! ميگه: خُب بابا ! هر وقت اومد بلند ميشم
آقاهه ميره مسجد، نماز مي خونه، مياد بيرون، مي بينه كفشاش نيست. مي گه: خدايا! من كي رفتم؟
غضنفر به رفیقش میگه: می خوام دیگه سوتی ندم رفیقش میگه: آفرین از کی؟ میگه: از هر کی.
پادشاه قلبم, با وجودتو خوش بخت ترین پرنسس روی زمینم,اما بی تو من همون سیندرلای کفش کتونی می مونم.
Mohamad
02-22-2010, 03:59 PM
تو گلي مثل گلهاي قشنگ قالي، تو به ظرافت تار و پود فرشاي زيبايي ايراني، اصلا تو خود فرش پاتريسي، همون كه يه تختهاش كمه!
من آزاد دادم، يعني چارهاي نداشتم، مجبور بودم، آخه بهش نياز داشتم! كاشكي تو هم ميومدي تا با هم ميداديم، ولي اشكال نداره، خودت رو آماده كن براي سال ديگه، براي يك دانشگاه دولتي
يه روز تو كوچه ديدمت و عاشقت شدم، فرداش توي خيابون ديدمت و ديوونهات شدم، امروز توي اتوبان ديدمت، خدا آخر و عاقبتم رو به خير كنه، عجب 206ي هست
بنده خدا ميره جهنم ميبينه همه دارن ترتيب همديگه رو ميدن! ميپرسه: اينجا چه خبره؟ ميگن: هر كسي به هر كي كه تجاوز كرده، حالا بايد پس بده! بنده خدا ميگه: واي . . . . . اون خره!
Mohamad
02-22-2010, 04:00 PM
بنده خدا دوست دخترش رو ميبره خونه، دختره بهش ميگه: من پريودم! بنده خدا ميگه: من ميميرم واسه اسمهاي خارجي
چه ببمجان از مربي شنا ميپرسه: حالا اگه انگشتت رو از باسنم در بياري، واقعا غرق ميشم؟!
خوش غيرت با زنش ميره عربستان، يه عربه بهشون ميگه: اهلا و سهلا. خوش غيرت ميگه: والا من كه اصلا، ولي خانوم هم اهلا و هم سهلا!
Mohamad
02-22-2010, 04:00 PM
يارو سيدي منتسب به يكي از بازيگران رو ميبينه و ميگه: نامردا ، سريال نرگس رو هم سانسور كرده بودن!
ميدونيد فلسفه خميازه كشيدن چيه؟ شيطون مياد در گوش ضمير ناخودآگاهت و ازت ميپرسه: اندازه سوراخ باسنت چقدره!
چرخش روزگار رو ببين: سوسك از موش ميترسه، موش از گربه، گربه از سگ، سگ از مرد، مرد از زن، زن از سوسك!
Mohamad
02-22-2010, 04:01 PM
تو غلللط مي کني!
جوادترين اس ام اس لاو 2008: لاستيک دلمو را با ميخ نگاهت پنچر نکن
تو تكدرخت زندگي من هستي كه الاغم را به آن مي بندم
ملوسم...
دلم برات تنگ شده.
قربانت گل مراد
Mohamad
02-22-2010, 04:02 PM
ميخواي با سه شماره هيبنوتيزمت كنم و بگم چه جور آدمي هستي؟ خوب، پس با شماره 3 آروم چشمات رو ببند: . . . . . 1 . . . . . 2 . . . . . 3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . هنوز كه چشمات بازه؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ميگم چشماتو ببند! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چرا زير چشمي نگاه مي كني؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اصلا نيازي به هيبنوتيزم نيست، هر خري ميفهمه كه چقدر فضولي
+ - + - + - + - + - + - + - +- + - +
- + - + - + - + - + - + - + - + - + -
+ - + - +- + - + - + - + - + - + - +
-+- + - ++ - + - + - + - + - + - + -
بشين جمع و منها کن ببين چندمين باره سرکار رفتي؟
گل مراد داره مي خنده.چرا؟چون ملوس داره اس ام اس مي خونه
سريع ترين دوربين جهان اختراع شد. اين دوربين مي تونه از خانم ها در لحظه اي که دهانشون بسته است عکس بگيره!
توانا بود هرکه دانا بود / دم گربه ها رو به بالا بود
وقتی به چهره تو می نگرم به شوخ طبعی خدا پی می برم.
سرسبزترین خیار تقدیم تو باد, آواز شغال تقدیم تو باد, گویند لحظه ایست آمدن سوسک, آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد.
Mohamad
02-22-2010, 04:03 PM
به نام خداوندی که طاووس را افرید تا کلاغی مثل تو قیافه نگیره :khe:zaboon draz:::jadoo gar::zaboon:
Mohamad
02-22-2010, 04:03 PM
نوشته: 8,805
سپاس: 4,136
سپاسگزاري شده: 2,373 بار در 1,408 پست
حالت من :
ویترین مدال ها
مجموع مدال ها: 3
پاسخ : Sms دونی سایت ...!
عروس خانم دوشیزه ... آیا وکیلم شما را به مهر : گوگل عدد سکه بهار آزادی / یک وب کم / سند یک سایت اینترنت اختصاصی دات کام / یک مودم Dsl / اینترنت پرسرعت به اندازه طول عمر نوح! / Lcd و شمعدان / یک هدست بی سیم / چهارده روم اختصاصی به نیت چهارده ... / پنج گیگا بایت میل باکس اختصاصی به نیت پنج ... به عقد دائم آقای در بیاورم ؟ جمعیت : عروس رفته آف هاش رو چک کنه!!! حاج آقا : برای بار دوم آیا وکیلم ؟ جمعیت : عروس رفته ویروس کش آپدیت کنه!! حاج آقا :!!!buzz , برای بار سوم
4 هزار دستگاه ريو، صد دستگاه آپارتمان، هزار سكه طلا و ميلياردها ريال اسكناس دو هزارتوماني فداي يه تار موي گلي مثل تو!
برو بالا . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بالا . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تو هنوز فرق بالا و پايين رو نميدوني؟! تمرين كن، فردا چپ و راست رو تمرين ميكنيم!
Mohamad
02-22-2010, 04:04 PM
پنج نوع كردن داريم: برنج دم كردن، بادبادك هوا كردن، خيت كردن، سوزن نخ كردن، اونايي كه فكر بد كردن!
مزاياي شير خانمها: استفاده براي تمام سنين، بسته بندي جذاب، دسترسي آسان، بدون تاريخ مصرف، يكي بخر دو تا ببر!
راننده تاكسي: خانم، شما سومين زن بارداري هستيد كه امشب رسوندم فرودگاه. زن: اما من كه باردار نيستم. راننده تاكسي: ما هم هنوز به فرودگاه نرسيديم!
زنه چاق بوده، يارو ...ش رو نميتونسته پيدا كنه. به زنه ميگه: آبجي، ميشه يه باد صدادار بدي، ما يه سرنخي دستمون بياد؟!
Mohamad
02-22-2010, 04:04 PM
بنده خدا زنگ ميزنه پيتزا سفارش ميده، مسئول سفارش ميگه: به نام؟ بنده خدا ميگه: خدا!
(اگر اينو ترجمه ميكردم مزه نداشت) آمريكاييها ميگن: Life is too short و هموطنان عزيز ما ميگويند: Life is tu short
طبق آخرين مصوبه وزارت دادگستري، خل بودن جرم نيست، آزادانه به كارت برس!
می دونید اولین بار که آدم حوا رو دید بهش چی گفت؟ گفت اوووووووووو چه خانم با شخصیتی! با من ازدواج می کندندی
لرزش صدات، برق نگات، طپش قلبت، نفسهاي تندت و عرقي كه رو پيشونيت نشسته، همه گوياي يك چيزه:.............................. تيروئيدت پركاره، برو دكتر!
Mohamad
02-22-2010, 04:05 PM
قلب من، دل من، خون تو رگهاي من، نفس من، جيگر من، خلاصه... همه وجودم درد ميكنه، بايد برم دكتر ببينم چرا اينطوري شدم!
Mohamad
02-22-2010, 04:05 PM
به تركه مي گن اگه يه دختره خوشگل و باحال بهت راه بده چي كار مي كني ...؟مي گه ازش سبقت مي گيرم
-------------------------.
از تركه مي پرسن اسم كوچيك فردوسي چيه ؟
مي گه : ميدان
------------------------------------------
يکي رو مي خواستند اعدام کنند ازش مي پرسند اقا اخره عمرته حرفي چيزي نداري طرف ميگه نه شروع مي کنند مي بندنش به جرثقيل وقتي مي برنش بالا دست و پا مي زنه به اينکه حرف دارم ميارنش پايين ازش مي پرسند چي شده بابا تو که گفتي حرف نداري برگشت به دوستش گفت محسن خونتون از اينجا معلومه!!!!
-----------------------------------
به ترکه میگن چی شد ترک شدی؟؟
میگه ایلده خر هار گازم گرفت!!
Mohamad
02-22-2010, 04:06 PM
ترکه ماه رمضون میره خونه دوستش می خوابه دوستش بهش میگه سحر صدات کنم؟؟ ترکه می گه نه همون غضنفر صدام کنی بهتره!!
---------------------------------------
یه لره رفت پارتی. فرداش رفیقش ازش پرسید چطور بود. لره گفت: خیلی عالی بود . روی من اسم یه گل گذاشته بودن و هی صدام میکردن. رفیقش گفت چی میگفتن. لره گفت: من و انداخته بودن وسط و هی دورم میچرخیدن میگفتن اسگله رو اسگله رو
--------------------------------
خيلي ببخشيد..مثل اينکه موقع بدي مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردي آفتابه رو کجا گذاشتي
-------------------------------
يك روز سه تا ديوونه رو مياندازند توي اتاق جلوي يك تلويزيون برفكي. بعد ميبينند دو تا از ديوونهها با دقت به صفحه تلويزيون چشم دوختهاند و سومي نگاه نميكه. ازش ميپرسند: «تو چرا نگاه نميكني؟» ديوونه ميگه: «من پارسال اين برنامه رو ديدهام.»
---------------------------------
به تركه مي گن دگرگوني يعني چه ؟
مي گه يعني اين گوني نه . يك گوني ديگه
Mohamad
به دريا شكوه بردم از شب دشت، وز اين عمري كه تلخ تلخ بگذشت، به هر موجي كه مي گفتم غم خويش؛ سري ميزد به سنگ و باز مي گشت .!
----------------
.پازل دل یکی رو بهم ریختن هنر نیست ..... هر وقت با تیکه های شکسته ی دل یک نفر یک پازل دل جدید براش ساختی هنر کردی
--------------------
من غروب عشق خود را در نگاهت ديده ام.... من بناي ارزو ها را زهم پاشيده ام.... آنچه بايد من بفهمم اين زمان فهميده ام.... در دل خود من به عشق پوچ تو خنديده ام
-------------------
فقط کسي معني دل تنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد پس هيچوقت به کسي وابسته نشو که سر انجام آن وابستگي دلتنگيست
Mohamad
خداوند به سه طريق به دعاها جواب مي دهد:
او مي گويد آري و آنچه مي خواهي به تو مي دهد.
او ميگويد نه و چيز بهتري به تو مي دهد.
او مي گويد صبر كن و بهترين را به تو مي دهد
در اندرون همه ما خزانهاي بيكران از عشق و شادماني و نعمت هست كه ميتواند آنچه را كه در آرزوي آنيم، برايمان فراهم كند
------------------------
دوست خوب داشتن بهتر از تنهایی و تنهایی بهتر از با هر کس بودن است
اگر بدانم که خواب تو را بیشتر خواهم دید برای همیشه دیدن تو هرگز بیدار نمی شوم
اگر بدانم که مردگان تو را بیشتر خواهند دید برای همیشه دیدن تو قید زنده بودن راخواهم زد
پا شو سرت از رو متکا افتاده پايين
ببين عزيز دلم پاشو.............اگه پا نشي قهر ميکنما.........................خب دلم برات تنگ شده.......جون من پاشو..........پاشدي...................ا �� �رين عزيزم................حالا که پاشدي ماچم کن بگير بکپ
سلام .... تو رو خدا ببخش...نميخواستم اين موقع شب بيدارت كنم ..... واقعاً ببخش....سعي كن دركم كني ... من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تا ببينم كجاست .شرمندهام
--------------------------------------
خوش حالم که خوابي عزيزم
چون اگه بيدار بودي و مي دونستي از دلتنگي تو خوابم نمي بره حتما خوابت نمي برد
-----------------------
اين اس ام اس رو فرستادم فقط براي اينکه مشغول باشي و دست تو دماغت
نکني !!!
Mohamad
02-22-2010, 04:07 PM
يه روز يك دختر زشت از دوست پسرش مي پرسه شباهت من با خورشيد چيه ؟
پسره مي گه : هر دوتاتون نمي شه مستقيم بهتون نگاه كرد .
-----------------------
میدونی فرق آدما با سگا چیه ؟
اينه که آدما اين قابليت را دارن که مثل سگ دروغ بگن ولي سگا از اين کارا بلد نيستن !!!
--------------------------
به قزوینیه می گن چه اهنگی دوست داری؟ می گه اون اهنگ معین که می گه. پشتت رو کردی بر من بگو مگو نداره
------------------------
یه روز یه رشتیه با یه ترکه با یه تهرانیه با یه امریکاییه با یه ابادانیه با یه اصفهانیه با یه مکزیکیه با من تصمیم گرفتیم بذاریمت سر کار
-----------------------
از یارو مي پرسند چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز مي کنن ؟ ميگه : آخه پياده خيلي راهه
-------------------------
به رشتيه ميگن: تو 8 سال اسير بودي، چطور بچه 2 ساله داري؟ ميگه: من اسير بودم، خانوم كه اسير نبوده
-------------------------
دختر اصفهانيه به دوست پسرش ميگه : شب بيا خونه مون , اگه موقعيت خوب بود يه سكه ميندازم پائين .. شب ميشه . دختره يه سكه ميندازه پائين . ولي هر چقدر صبر ميكنه مي بينه پسره نمياد بالا سرش رو از پنچره بيرون ميكنه ميپرسه : چرا نمياي؟ پسره ميگه : دارم دنبال سكه مي گردم . دختره ميگه :بيا بالا . بهش كش بسته بودم . الان تو دست خودمه
مامانه به بچش ميگه که عزيزم وقتي خاله اومد قشنگ ميري جلو سلام ميکني ميبوسيش بچهه ميزنه زيره گريه ميگه نه مامان من خاله رو بوس نميکنم! مامانه ميگه ا چرا عزيزم؟ بچهه ميگه آخه ديروز که بابا ميخواست بوسش کنه زد تو صورتش
روی در توالت های قزوین نوشته :
اینجا دیگه آخره خطه بخوای نخوای باید بکشی پائین
لرزش صدات ، برق نگات ، تپش قلبت ، نفس هاي تند و عرقي كه روي پيشونيت نشسته همه گوياي يه چيز هستن : تيروئيدت پركاره . برو دكتر
قسمت ميوه در ميادين تره بار به شدت افزايش يافت
.
قدر خودتت رو بدون هلو
!!
Mohamad
02-22-2010, 04:07 PM
ه رشتی به دوستش میگه : جایی رو سراغ دارم اگر بریم شام میدن... تریاک میدن بکشیم... انواع مشروبات میدن بخوریم... و کلی هم حال میدن و حمام مجانی و آخر سر ۵۰۰۰ تومان هم میدن! دوستش میگه : کجاست؟ رشتیه میگه : خودم نرفتم زنم رفته!!!
----------------------------------
به اصفهانیه می گن شیرین تر از عسل چی خوردی می گه ترشی مفتی
Mohamad
02-22-2010, 04:08 PM
دو تا آدم برفي دو طرف رودخونه عاشق هم ميشناز آتيش عشق همديگه آب ميشن تا بلكه وسط رودخونه به هم برسن...
به من ميگفت : آنقدر دوست دارم که اگر بگويي بمير مي ميرم . . . . . . . باورم نمي شد . . . . فقط براي يک امتحان ساده به او گفتم بمير . . . ! سالهاست که در تنهايي پژمرده ام کاش امتحانش نمي کردم
مي دوني اگه خورشيد بميره چي مي شه . اونوقت زمين دورتومي گرده . ولي من نمي زارم چون فقط من بايد دورت بگردم
يه روز مادرم منو نفرين کرد و گفت: الهي درد بي درمون بگيري. نفرينش گرفت و عاشق شدم!
گويند غروب جايي است که آسمان زمين را مي بوسد امشب برايت غروب ميکنم اسمان من کجايي؟
Mohamad
02-22-2010, 04:08 PM
پيف... اه اه اه... چه بوي گندي... خفه شديم... چه خبرته؟ مگه چي خوردي؟
حمييييييييييييد!
.
.
.
تبرکه خانوم...کنسرو لوبیای تبرکه
(تبلیغ کنسرو لوبیای تبرک)
هیچ وقت آرزو نکن توی دنیا جای کسی باشی!آخه اگه براورده شه جای خودت خیلی خالی میشه.
غضنفر تلفن کرد به 118 و پرسید :
امسال چارشنبه سوری به چند شنبه میافته ؟!
يادته بهت گفتم كه خشت ديوار دلتم، تو هم منو شكستي
ولي اشكالي نداره، حالا خاك زير پاتم !
قاب عكستو زدم جاي ساعت ديواري
از اون موقع به بعد تو شدي تمومه لحظه هام . . .
Mohamad
02-22-2010, 04:09 PM
نقاشی تو را می کشم ولی به جای رنگ قرمز به قلب فلزی ات ضد زنگ می زنم !
تا از آسیب اشک هایم در امان باشد!!!
اگه 2تا برگ باشیم ، دوست دارم وقتی خزون شد اولین برگی که افتاد من باشم تا وقتی میوفتی تو بغلم بگیرمتو
خورد شدنتو نبینم.
گفتم چون عید داره نزدیک میشه برات سبزه عید بفرستم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی گفتم شاید طاقت نیاری و تا عید بخوریش...
اگر چشمان من درياست
تويي فانوس توي شب هاش
اگه حرفي زدم از گل
بدون كه اين تويي معناش
گاهي وقتا همه ي اون چيزاي كه دنبالشونيم جلوي نگاهمونه
ولي كم سويي چشمامون ما رو به بيراه ميكشونه
كاش درست نگاه كنيم
غبار از چهره ي نازت بگيرم
يك شب من پردا از رازت بگيرم
تو در چشمان من يك سيب سرخي
خدا قسمت كند گازت بگيرم
هميشه سعي كنيد نفرت را به زير راديكال و محبت را به توان 2 برسانيد
هر از گاهي توقف فرصت مناسبي است براي ديدن مسير طي شده
و نگريستن به راه پيش رو
گاهي براي رسيدن بايد نرفت
عشق يعني چون خورشيد تابيدن بر شب هاي دوست
و چون برف ذوب شدن به غم هاي دوست
من بايد كدوم كشور رو فتح كنم تا تو حاضر بشي منو شهردار ثابت دهكده ي قللبت بكني ؟
o
<|>
\/
چيه؟...
دلم خواسته الکي اينجا وايستم!
.
.
.
بابا! شايد يکي اين پايين شلوار پاش نباشه! همين جوري مياي پايين که چي؟
فقط تنبلها معتقدند کاري را که ميتوان پسفردا انجام داد، نبايد به فردا موکول کرد!
کميته ي امداد طي اطلاعيه اي ضمن تشکر از مردم انسان دوست از آنان خواست تا لوله هاي گاز خود را از صندوق هاي صدقات خارج کنند
اگه زنبوري دنبال يه گل خوشکل مي گشت جون هر کي دوست داري نگو من کجام.
يواش يواش برو پايين ميخوام يه چيزي بگم
.
.
.
نه ! تند اومدي ( نميگم ) دوباره بیا شاید بهت گفتم!
يادي نکردي از من،رسم رفاقت اين نيست،اشکي برام نريختي عشق و صداقت اين نيست.
پينوكيو ميره سرخاك باباش، ميگه: عروسكي بودم برات، كه تو بهم نفس دادي
مرد: عزیزم اصلاً دیگه نگران نباش، اگه بلایی سر من بیاد، آینده تو تامینه، چون من خودمو [دوست گرامی برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید - ثبت نام در سایت] عمر کردم.
زن: نگرانی من اینه که نکنه بلایی سرت نیاد!
به حیف نون ميگن بن بست روتعريف كن.
ميگه:ميري ... ميري... ديگه نميري!
اصفهانیه میره مکانیکی، به [دوست گرامی برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید - ثبت نام در سایت] می گه: 1 قطره روغن تو [دوست گرامی برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید - ثبت نام در سایت]، 1 لیوان آب تو رادیات، 1 لیتر بنزین تو باک بریز. تعمیرکاره می گه: لاستیکتم کم بادس! می خوای توش بگو..م؟
خيلي آشغالي ها
.
.
.
براي تميز موندن شهر زحمت مي کشند...!
"(@o@)""(@o@)"
"(@o@)""(@o@)"
"(@o@)""(@o@)"
نترس اينا چون خوشکل نديدن اينطوري نگاه مي کنند!
دانشمندان اخيرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ي دختر هاي ايراني در زبان فارسي ( پ ) و ( خ ) مي باشد ، مثلا: دوست دارند که :
( پول ) ( خرج ) کنند.
( پسر ) ( خر ) کنند.
( پدر ) ( خام ) کنند.
( پرايد ) ( خراب ) کنند.
جيب ( پيرمرد ) ها رو ( خالي ) کنند.
( پاسپورت ) بگيرند برن ( خارج)
و ........
مي خوام برم روي بلندترين قله زمين و داد بزنم: به اندازه يک دنيا دلم برات تنگ شده...
اما جون شما حسش نيست!
تو دست انداز لوطي گري
شاه فنر معرفتم شكست
Mohamad
02-22-2010, 04:09 PM
در ميان هر سيب دانه ها محدود است.
در دل هر دانه سيب ها نامحدود
چيستانيست عجيب!!!
دانه باشيم نه سيب.
Mohamad
02-22-2010, 04:10 PM
چمن زیر پاتیم..یه وقت خر نشی بخوریمون ..
تيزى شاقول به انعطاف پذيرى طناب به لبريزى دوغاب به سفيدى سيمان سفيد
به صافى ماله به قشنگى كمچه به وسعت بشكه به معرفت عمله
خاك پاي دوست شدن در نزد ما يك آرزوست
گر دوست قابل بداند جان من تقديم اوست
اگر شغلي داري كه هيچ سختي در آن نيست
پس بدان كه اصلاً شغل نداري
سعی نکنیم بهتر یا بدتر از دیگران باشیم،
بکوشیم نسبت به خودمان بهترین باشیم
دلم بدجور هواي دستها ت رو كرده.
لحظه شماري مي كنم براي اون لحظه كه
حقت رو كف دستت بذار
نماز زیبا ، بزرگترین هدیه انسان به آسمان است .
انسان هنگامي كه ميل به اوجگرفتن را حس ميكند،
هرگز راضي نميشود لنگانلنگان راه برود.
"هلن كلر"
انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست.
انتخاب با خودت است.
تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی
میدونی اسکل یعنی چی؟؟؟
گوشیتو برگردون...اهان یعنی همین ..
Mohamad
02-22-2010, 04:10 PM
روباهي به زاغي گفت: جوون، چه سري، چه دمي، عجب پايي؟ زاغ عصباني شد و گفت: بيتربيت! خجالت بكش. اون موقع من كلاس پنجم بودم. حالا شوهر دارم
Mohamad
02-22-2010, 04:11 PM
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني… آن وقت است كه ديگر عشق نيست صدقه است
ایمان داشته باش که کوچکترین محبت ها از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمیشوند. (ویکتور هوگو )
يک نصيحت انگليسي : با تمام فقر هرگز محبت را گدايي نکن و با تمام ثروت هرگز عشق را خريداري نکن … مسلما آنچه که بدست مي آيد .. عشق و محبت نخواهد بود
خواستم زندگي کنم ، راهم را بستند ستايش کردم ، گفتند خرافات است عاشق شدم ، گفتند دروغ است گريستم ، گفتند بهانه است خنديدم ، گفتند ديوانه است دنيا را نگه داريد ، مي خواهم پياده شوم ! <<دکتر علي شريعتي>>
پنجره باز و بسته كن ياد هوای ابری و ابرهای دل شكسته كن پنجره باز و بسته كن ياد پرنده آسمان نسيم ريشه بسته كن در پی پاره تنم زخمی و دربه در منم لالام و در سكوت خود بر سر و سينه می زنم روزی نمی رسد كه من به دوری تو خو كنم خواب تو را عزيز من چگونه آرزو كنم
يادم زوفاي اشجع الناس آيد
وزچشم ترم سوده الماس آيد
آيد به جهان اگر حسين دگري
هيهات برادري چو عباس آيد
دیباچه عشق و عاشقیباز شود دلها همه آماده برواز شود با بوی محرم الحرام تو حسین ایام عزا و غصه آغاز شود
السلام علیک یا ابا عبدالله
به فدای چشم مست تو یا خاتم الحجج - اللهم عجل لولیک الفرج
وفاتش مانند غروب دلگير و غم آلوده است انگار دنيا در تاريكي فرورفته است
گفتم که از تو پرسم جانا نشان کویت - گفتا نشان چه پرسی! آن کوی بی نشان است
خستگان عشق را ایام درمان خواهد آمد - غم مخور آخر طبیب دردمندان خواهد آمد
تركه كيف سامسونيت ميخره از خونه كه مياد بيرون يكي بهش ميگه: آقا شما تركيد؟ ميگه: از كجا فهميدي؟ ميگه واسه اينكه كيفو گذاشتي تو زنبيل
Mohamad
02-22-2010, 04:11 PM
پرسید کدام راه نزدیک تر است ؟
گفتم به کجا ؟ گفت به خلوتگاه دوست
گفتم مگر فاصله ای می بینی
بین دل و آنکه دل منزل اوست
---
تو مثل اون گل سرخی كه گذاشتم لای دفتر
مثل تقدیر...مثل قسمت....مثل الماسی
كه هیچكس واسه اون نذاشته قیمت
---
در پیاده رو هر خیابانی همیشه
رهگذری هست كه در حال راه رفتن
دارد خواب می بیند!!!
---
گاهی بخوان از دفتر شعرم ترانه ای
بنگر كه غم به وادی مرگم كشانده است.
تنها مرا به تشنه طوفان من مبین
ای بس حدیث تلخ كه ناگفته مانده است
---
گفتم: ز سرنوشت بیندیش و آسمان
گفتی:غمین مباش كه آن كور و این كر است
دیدی كه آسمان كر و سرنوشت كور
صد مرتبه از ما قویتر است!!!
---
در پاسخ نامه ام گل یخ دادی ،
هر دفعه مرا وعده ی دوزخ دادی ،
یك ماه برو كلاس خیاطی عشق
شاید كه خدا خواست به ما نخ دادی
---
از هزاران یک نفر اهل دل اند
آن هم تویی ؛
مابقی تندیسی از آب و گلند
---
غم اگر هم روزی مثل باران بارید
یا دل شیشه ایت از پس پنجره عشق
زمین خورد و شكست
با نگاهت به خدا چتر شادی باز كن و بگو
با دل خود كه خدا هست هنوز
از شکستن دو چیز بترس
دلی که عاشقانه دوستت داره
و دلی که صادقانه به یادته
---
ای دوست دلت همیشه زندان من است
آتشکده عشق تو از آن من است
آن روز که لحظه وداع من و توست
آن شوم ترین لحظه پایان من است
---
کبوترهای خانه بیقرارند،
به شوقت لحظه ها رو میشمارند ،
پرستوی دلم در حال كوچ است ،
جهان بی تو برایم هیچ و پوچ است!
---
تصویر چشمان تو را در رویا ها کشیدم، باغ گلی از جنس مریم ها کشیدم، تو گم شدی در جاده های ساکت و دور، من هم به دنبال نفس هایت دویدم
---
برای شنیدن صدای که دوستش میداری همین لحظه هم بسیار دیر است، افسوس خواهی خورد زمانی را که آن سوی سیم ها کسی بی احساس میگوید:
برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر مقدور نمی باشد !!!!
---
اگر طاووس برای ناز کردن و روباه برای فریب دادن وتمساح برای اشک ریختن وکلاغ برای قارقار کردن داشته باشی دیگر نیازی به زن گرفتن نداری
---
اولی: امان از دست این زنها! زنم تمام دارائی ام را برداشت و رفت.
دومی: خوش به حالت! زن من تمام دارائی ام رو برداشت و نرفت!
Mohamad
02-22-2010, 04:12 PM
سـلام به رفیقی که وقتی روی ترازو میره ,
معـــرفتش از وزنــــش سنگـــــین تره !!!
صبر کردن دردناک است ، و فراموش کردن دردناکتر ، ولی از این دو دردناک تراین است که ندانی باید صبر کنی یا فراموش
قفل ها كه بی كلید شدن. چشم ها به در سفید شدن . چه امتحان خوبیه . دوریت عجب غروببیه
چرا رو نقاشی ها بی خودی سایه می زنی
این همه حرف خوب داریم حرف گلایه می زنی
اگه منو دوست نداری اینو راحت بهم بگو
چرا با حرفات و نگات بهم کنایه می زنی
یل دریا گر کنی ، من دیده را دریا کنم
میل صحرا گر کنی ٬ من سینه را صحرا کنم
نا امیدم گر کنی میمیرم اما باز هم
در همان حالت که میمیرم دعایت می کنم
20بار دیدمت------19بارخندیدم------18باربه من اخم کردی---------17بارازدستم خسته شدی---- 16بار دیگه سعی کردم----------15بار14جمله [دوست گرامی برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید - ثبت نام در سایت] رو به 12 زبان و11 لهجه به کمک 10 نفر بهت گفتم------------9بار صورتت رو از من برگردوندی-------------8روزازت خبری نبود 7بار برات مردم---[دوست گرامی برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید - ثبت نام در سایت]--- 6بار قوربونت رفتم---------5بار واست ضعف کردم-------4بار قهر کردی------3بار نازتو کشیدم----2بار نازکردی خندیدی وجونم به لب رسوندی-----تا 1بار بهم بگی دوستم داری
هنوز در به در کوچه های خاطره ام / هنوز اسم تو مانده گوشه حنجره ام /هنوز مثل نخستین نگاه عاشق تو / در انحصار غم عشق در محاصره ام
تمام امید آسیابان به وزش باده تاآسیابش از کارنیافتده،قلبم آسیاب، خودم آسیابان ونفسهایت باد.!
هیچگاه نگذار در کوهپایه های [دوست گرامی برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید - ثبت نام در سایت] کسی دستت را بگیرد که احساس میکنی در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد.
میدونی قشنگی زندگی به چیه ؟؟ اینه که تو بی خبر باشی یکی به خاطر تو با خدا راز و نیاز می کنه
گر چه ما را نکنی یاد ولی ما هستــــیــــم
دل به امید پیامی که ندادی بســــتـــــیـــم
عطر حرفات واسه من بوی گل شقایقه . تو رو دیدن واسه من قشنگ ترین دقایق
نخواهم گل که گل بی اعتبار است
تمام عمر گل فصل بهار است
تو را خواهم من از گلهای عالم
که عطر تو همیشه ماندگار است
عشق لالایی بارون تو شباست / نم نم بارون پشت شیشه هاست / لحظه ی شبنم و برگ گل یاس / لحظه ی رهایی پرنده هاست / لحظه ی عزیز با تو بودنه / آخرین پناه موندن منه
برقرار باشی و سبز ، گل من تازه بمون ، نفسام پیشکش تو ، جای من زنده بمون
مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا بی قرارت باشند
غیر از غم عشق تو ندارم غم دیگر / شادم كه جز این نیست مرا همدم دیگر .
تنها ارزوم همینه. تا یادم نرفته راستی كاش یك روز بهم بگی من همونم كه میخواستی
تو باغ ها گل سرخی تو آسمون ستاره
جایی رو سراغ ندارم كه نشون از تو نداره
شبی از پشت یك تنهایی نمناك و بارانی تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا كردم،تمام شب برای با طراوت ماندن باغ قشنگ ارزوهایت دعا كردم.
هزار سال در این آرزو توانم بود تو هر چه دیر بیایی ، هنوز باشد زود
شبی پرسیدمش با بیقراری به غیر از من کسی را دوست داری به چشمش اشک شد
از شرم ساری میان گریه هایش گفت آری
Mohamad
خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست طاقت بار فراق این همه ایامم نیست
گو همه شهر به جنگم به در آیند و خلاف منکه درخلوت خاصم خبراز عامم نیست به خدا و به سرا پای تو کز دوستیت خبر از دشمن و اندیشه ز دشنامم نیست
دوستت دارم اگر لطف کنی گر نکنی به دوچشم توکه چشم از تو به انعامم نیست
Mohamad
وقتي خاطره هاي آدم زياد ميشه ديوار اتاقش پر از عكس ميشه اما هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسش رو به ديوار بزني!
اميدوارم تو اقيانوس خوشبختي طوري غرق شي كه هيچوقت نجات پيدا نكني.
مي خوام ببينمت ولي حيف كه بليط سرزمين فرشته ها خيلي گرونه!
01409 اين شماره پينوكيوست زنگ بزن ببين چطور آدم شد شايد تو هم بشي،فرشته.
زندگي ما اقيانوس است و اهداف ما جزيره براي رسيدن به اهدافمان بايد پارو بزنيم،پارو بزنيم،پارو بزنيم...sms نخون! پارو بزن!!
يك به يك با مژه هايت دل من مشغول است ميله هاي قفسم را نشمارم چه كنم.
.....I..U..O
...L...........Y
.....O..V..E
do you want to know why i wrote it in circle?........Beacuase Line has an end but circle has no end.
Mohamad
02-22-2010, 04:13 PM
يه کبوتر هميشه بايد عشق پرواز داشته باشه ، وگرنه اسير ميشه
يه قناري بايد به خوش آوازيش ايمان داشته باشه وگرنه ساکت ميشه
يه لب هميشه بايد توش خنده باشه وگرنه زود پير ميشه
يه صورت هميشه بايد شاد باشه وگرنه به دل هيچ کس نمي چسبه
دفتر نقاشي بايد خط خطي باشه وگرنه با کاغذ سفيد فرقي نداره
يه جاده بايد انتها داشته باشه وگرنه مثل يه کلاف سردرگمه
يه قلب پاک هميشه بايد به يه نفر ايمان داشته باشه وگرنه فاسد ميشه
يه ديوار بايد به يه تير تکيه کنه وگرنه ميريزه
يه چشم اشک آلود ، يه دل غم آلود ، يه کبوتر عاشق ، يه قناري خوش آواز ، يه لب خندون ،
يه صورت شاد ، يه جاده با انتها ، يه دفتر نقاشي ، يه قلب پاک، يه ديوار استوار ،
فقط يه جا معني داره ،
جائي که چشماي اشک آلودت رو من پاک کنم ، دل غم آلودت رو من شاد کنم ، جفت کبوتر عاشقي مثل من باشي ، شنونده آواز قشنگت من باشم ، لباي کوچيکت رو من خندون کنم ،
نقاش دفتر خاطرات من باشم ، پاکي قلبت رو با سلامت عشقم معني کنم ، و فقط از اينکه به من
تکيه مي کني احساس مسئوليتم بيشتر ميشه
Mohamad
قیامت بی حسین غوغا ندارد"شفاعت بی حسین معنا ندارد"حسینی باش كه در محشر نگویند"چرا پرونده ات امضاء ندارد
آبروی حسین به كهكشان می ارزد ، یك موی حسین بر دو جهان می ارزد ، گفتم كه بگو بهشت را قیمت چیست ، گفتا كه حسین بیش از آن می ارزد
Mohamad
ای وجودت عشق را معنای حسین عالمی یك قطره تو دریا حسین فرا رسیدن ماه محرم را به تمامی مسلمانان جهان تسلیت می گم
Mohamad
02-22-2010, 04:14 PM
اردوی محرم به دلم خیمه به پا كرد
دل را حرم و بارگه خون خدا كرد
محرم آمد و ماه عزا شد
مه جانبازی خون خدا شد
جوانمردان عالم را بگویید
دوباره شور عاشوار به پا شد
Mohamad
یه جائیه تو دنیا همه براش می میرن
تموم حاجتا رو همه از می گیرن
بین دو نهر آبه ، یه سرزمین خشکه
شمیم باغ و لاله اش خوشبو ز عط مُشکه
شبای جمعه زهرا زائر این زمینه
سینه زن حسینه ، یل ام البنینه ...
Mohamad
دوست دارم هر چی دارم بدم به راه تو حسین
تا که سینه خیز بیام میون بین الحرمین
السلام ای وادی کرببلا
السلام ای سرزمین پر بلا
السلام ای جلوه گاه ذوالمنن
السلام ای کشته های بی کفن
کاش بودیم آن زمان کاری کنیم
از تو و طفلان تو یاری کنیم
کاش ما هم کربلایی می شدیم
در رکاب تو فدایی می شدیم
السلام علیک یا ابا عبدالله ...
كربلا لبریز عطر یاس شد. . . .نوبت جانبازی عباس شد
Mohamad
02-22-2010, 04:15 PM
دلها همه آماده ی پرواز شود
با بوی محرم الحرام تو حسین
ایام عزا و غصه آغاز شود
نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز
دانشآموزان عالم را همه دانا کند
Mohamad
02-22-2010, 04:15 PM
بعد از آن با خون هفتاد و دو تن امضا کند
دل را اگر از حسین بگیرم چه كنم
بی عشق حسین اگر بمیرم چه كنم
فردا كه كسی را به كسی كاری نیست
دامان حسین اگر نگیرم چه كنم
گویند كه در روز قیامت علمدار شفاعت زهراست . . . علم فاطمه دست قلم عباس است.
پرسیدم از هلال چرا قامتت خم است ؟
آهی کشید و گفت ماه محرم است...
باز محرم رسید، ماه عزای حسین
سینهی ما میشود، كرب و بلای حسین
كاش كه تركم شود غفلت و جرم و گناه
تا كه بگیرم صفا، من ز صفای حسین
فرشتهها از امشب صبوی غم مینوشن
دوباره اهل جنت پیرهن سیاه میپوشن
Mohamad
02-22-2010, 04:16 PM
خواهید مه سربلند و جاوید شوید
تا آخر عمر تکیه بر ارباب کنید
فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد
باز محرم شدو دلها شکست از غم زینب دل زهرا شکست
باز محرم شد و لب تشنه شد از عطش خاک کمرها شکست
آب در این تشنگی از خود گذشت دجله به خون شد دل صحرا شکست
قاسم ولیلا همه در خون شدند این چه غمی بود که دنیا شکست
محرم ماه غم نیست ماه عشق است محرم مَحرم درد حسین است
هر دم به گوش می رسد آوای زنگ قافله ، این قافله تا كربلا دیگر ندارد فاصله . حلول ماه محرم ، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه تسلیت باد . التماس دعا
نام من سرباز کوی عترت است ، دوره آموزشی ام هیئت است . پــادگــانم چــادری شــد وصــله دار ، سر درش عکس علی با ذوالفقار . ارتش حیــدر محــل خدمتم ، بهر جانبازی پی هر فرصتم . نقش سردوشی من یا فاطمه است ، قمقمه ام پر ز آب علقمه است . رنــگ پیراهــن نه رنــگ خاکــی است ، زینب آن را دوخته پس مشکی است . اسـم رمز حمله ام یاس علــی ، افسر مافوقم عباس علی (ع)
عالم همه محو گل رخسار حسین است ، ذرات جهان درعجب از كار حسین است . دانی كه چرا خانه ی حق گشته سیه پوش ، یعنی كه خدای تو عزادار حسین است
عالم همه قطره و دریاست حسین ، خوبان همه بنده و مولاست حسین ، ترسم كه شفاعت كند از قاتل خویش ، از بس كه كَرَم دارد و آقاست حسین
Mohamad
02-22-2010, 04:16 PM
تو پادگان چشمات راه رفتم بی معرفت....سهم من از عشقت کلاغ پر بود؟؟!!!؟
بمیرد آنکه غربت را بنا کرد
تورا از من، مرا از تو جدا کرد
عشق من تو باش نه برای اینکه در این دنیای بزرگ تنها نباشم.تو باش تا در دنیای بزرگ تنهاییم تنها ترین باشی..
آری دوستی دو نیمه دارد نیمی از آن عشقی است که دل تو را بیقرار کرده است و نیمی دیگر آن محبتی است که در دل من می تپد
چه بسیارند كسانی كه به هنگام غروب ، از غصه ناپدید شدن آفتاب چنان می گریند كه ریزش اشك ها مانع از دیدن ستارگان می شود
اس ام اس ها گاهی پیامی ندارند ، فقط ارسال میشوند تا باور کنی اونی که فکرش رو نمیکنی به یادته ...
وقتی میرفتی بهار بود ..تابستون نیومدی ..پاییز شد ..پاییز که نیومدی پاییز ماند ..زمستان که نیای ..باز پاییز میماند
تروخدا فصل ها رو به هم نریز و زودتر بیا
زندگی چیست ؟ اگر خنده است چرا گریه میكنیم ؟ اگر گریه است چرا خنده میكنیم ؟ اگر مر گ است چرا زندگی می كنیم ؟ اگر زندگی است چرا می میریم ؟ اگه عشق است چرا به آن نمی رسیم ؟ اگه عشق نیست چرا عاشقیم
زندگی پژمردن یک برگ نیست بوسه ای در کوچه های مرگ نیست زندگی یعنی ترحم داشتن با شقایقها تفاهم داشتن
یك گنج یك دوست همیشگی نیست
اما یك دوست یك گنج همیشگیه
عشق محکومی است که محاکمه نمی شود....دیوانه ایست که معالجه نمی شود....بیگانه ایست که شناخته نمی شود....سکوتی است که شکسته نمی شود....وفریادی ایست که ارام نمی شود
انتظار مثل دریا می مونه هر چقدر جلوتر میری عمیقتر میشه
وقتی از دنیا و آدماش خسته شدی ، برو توی کوه و داد بزن :
آیا بازم امیدی هست ؟ اونوقت تو جواب میشنوی : هست ، هست ، هست ...
مرگ هیجان انگیز ترین صحنه ی زندگی ماست كه هیچ گاه آن را برای دیگران تعریف نمی كنیم.
Mohamad
02-22-2010, 04:17 PM
به دلیل هم زمان شدن ایام كریسمس با محرم بابا نوئل اعلام کرد امسال قمه میزند...
پیروزی حق بر باطل و آزادگی بر اسارت مبارک. جانشینی یوزارسیف بر تمامی آمون ستیزان خجسته باد !
خبر فوری : شناسایی و دستگیری جاسوسان معبد آمون در قصر توسط سربازان گمنام یوزارسیف
توره : خواب دیدم من و نیکبخت و کریم در هفت بازی هفت پنالتی رو از دست دادیم تعبیرش چیه؟!
یوزارسیف : این فصل همچین خوش میدرخشید که لنگیا به روح "پایان رافت" صلوات میفرستن
میلاد مبشر عدالت حضرت عیسی مسیح (ع) و عید کریسمس به شما و خانواده ی محترم هیچ ربطی ندارد .به فکر محرم و لباس مشکی و هیئت باشید .
سوال امتحان غضنفر !
2 طفلان مسلم چند نفر بودند ؟ نام پدرشان چه بود ؟!!!؟!!
ترکه ماهواره میخره زنش بهش میگه پولشو از کجا آوردی ؟ میگه : تلوزیون رو فروختم !!!
خدایا به من کمک کن که وقتی میخوام درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم
با کفشهای او راه بروم . . .
گدا چیست ؟ موجودی است زنده که موبایل دارد ولی اس ام اس نمیدهد
ارزشمند ترین اتفاقات زندگی معمولا دیده نمیشوند یا لمس نمیشوند
بلکه در دل حس میشوند . .
تست معرفت:
1-اگه دوسم داری یك جوك بفرست
2-اگه عاشقمی بهم زنگ بزن
3-اگه برات مهمم یك تك زنگ بزن
4-اگه دوست داری منوببینی یك اس ام اس خالی بفرست
5-اگه ازمن خوشت نمیادهیچ كاری نكن
نبرد رستم و بنده خدا:
چنانت بكوبم به گرز گران كه دیگر نیایی به مازندران
پاسخ بنده خدا: چنان ایزنم بر سرت با بلوك كه ترتر برینی به گور بووت !!!
ببين مي خوام حالتو بگيرم ولي هيچ اس ام اسي ندارم خودت سعي كن يه جوري حال خودتو بگير.
قابل توجه آقایان: با توجه به در نظر گرفتن قیمت جدید سكه دیه از مهریه ارزانتر است.. حالا تصمیم با شماست
سه نفر را بوسیدن رواست
.
.
.
.
نمیدونم کیا ولی تو هم توشون بودی
Mohamad
02-22-2010, 04:17 PM
یه گاز از دماغت میدی؟ ......... از عاشقانه های خرگوش و آدم برفی
یک باب خانه در نیاوران به مساحت ۴۵۰ متر مفید، سونا استخر جکوزی و پکیج، با دید بسیار عالی… به خدا خوشبختی نمیاره، برو سر خونه زندگیت
اگه یه روز چشات پر از اشک شد و نیاز به شونه ی کسی داشتی اصلا رو من حساب نکن چون شونه مثل مسواک یه وسیله شخصیه
ترکه میره ماشینشو بیمه کنه طرف میگه ایشالله هیچ وقت از بیمتون استفاده نکنین ترکه هم شاکی میشه میگه ایشالله شما هم از این پول خیر نبینین
مشترک گرامی موجودی شما رو به پایان نیست !! اما خفمون کردی چقدر اس ام اس بازی میکنی عجب غلطی کردیم تو رو وارد طرح قرمز کردیم
امروز روز اختراع کبریته ،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
روزت مبارک آتیش پاره
Mohamad
02-22-2010, 04:18 PM
امروز سالروز در گذشت مخترع sms است. برای شادي روحش 3 تا اس ام اس بلند بفرست!
حتی اگه خدا رودررو ما رو به راه راست هدایت کنه ، ما عوضی می ریم . چون سمت راست اون می شه سمت چپ ما.!
همه نابغه ها یکی یکی از بین ما رفتند ، سعدی ،حافظ ، ابن سینا .......
منم حال خوشی ندارم .!
مردن واسه زني كه عاشقشي خيلي آسون تر از زندگي با اونه
مردها ۳ تا آرزو دارند
۱.اونقدر كه مادرشون ميگه، خوش تيپ باشن۲
۲.اونقدر كه بچه شون ميگه، پولدار باشن
۳.اونقدر كه زنشون شك داره ، زن داشته باشن
قابل توجه کلیه کشاورزان محترم..
.
.
.
از اول دی ماه برای دریافت تسهیلات وام کشاورزی می توانید
.
.
.
به دفتـر جناب یـــوزارسیف مراجعه فرمایید .. !!
Mohamad
02-22-2010, 04:18 PM
بالاخره واست کار پیدا کردم ,
.
.
این آگهی رو ببین !
.
.
شرکت داروگر به علت فرار بابا قور قوری از کلیه واجدین شرایط . . . . . !!!
موفق كسی است كه با لنگه کفشهایی كه به سمتش پرتاب می شود مغازه کفش فروشی بزند
میلاد حضرت عیسی مسیح و آغاز سال جدید میلادی به شما و خانواده محترمتان هیچ ربطی نداره.
شما تا عید نوروز باید صبر کنید.
Mohamad
02-22-2010, 04:19 PM
موفق كسی است كه با لنگه کفشهایی كه به سمتش پرتاب می شود مغازه کفش فروشی بزند
میلاد حضرت عیسی مسیح و آغاز سال جدید میلادی به شما و خانواده محترمتان هیچ ربطی نداره.
شما تا عید نوروز باید صبر کنید.
آرزو می کنم غمهای دلت ،
*
*
*
همه برن زیر برفهای زمستونی
*
*
*
و دلت سفید و همیشه بدون غم بمونه
خدا دنیا را ساخت بدون زنجیر ، انسان زنجیر ساخت ،
.
.
.
شیطان به او کمک کرد ، پس از آن دل زنجیر شد و انسان ها زنجیری ...
Mohamad
02-22-2010, 04:20 PM
دعای خیر مردونه :
.
.
.
الهی زلیخـــا دنبـــــالت كنه و هیچ دری به روت بازنـــشــــه.
هوا داره سرد میشه
.
.
.
.
.
.
.
مواظب باش کسـ ـ ـــی از سرمـــای هوا
.
.
.
.
به گرمی قلبت پناه نبره !
هرگاه دلت هوایم را کرد،
*
*
*
*
به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچو دلم در هوایت می تپند
اگه گفتی شباهت زن ایرانی با کفش ملی چیه؟
.
.
باشه بابا فهمیدم می دونی، نمیگم. فقط می خواستم یادآوری کرده باشم.
اگر 50 میلیون نفر به یک چیز ********انه اعتقاد داشته باشند ان چیز همچنان ********انه هست
Mohamad
به "پذیرفتن آنچه که پذیرفتنی نیست" مومن شدن، عین خریت است.
دکتر شریعتی
خبر فوری : زن آمن هوتب چهارم به یوزارسیف شماره داد !!!
آزادی یوزارسیف موجی از شادیی قزوین را فراگرفت
شعار زندانیان زابیرا هنگام آزادی یوزارسیف :
ایول ایول ! داش یوزارو ایول !!!
ایول ایول ! داش یوزارو ایول !!!
صبح که از خواب پا میشی 2 کار انجام بده
1.خدا رو شکر کن که زنده ای
2. برو حمام چون بقیه هم میخوان زنده باشن و زندگی کنن !!!
-
-
-
-
-
-
-
این پیامک جهت خراب کردن دکمه پائین شما بوده ! و ارزش دیگری ندارد !!!
Mohamad
تو باغ دلم
تو تنهائی ،
تنهای تنها ،
پس سعی کن درست به گلها آب بدی !! تنها آفتابه موجود !!!
من هم یک روز اسکانیا بودم ! غم روزگار این چنینم کرد !
نوشته پشت نیسان !!!
هرچی هستی همون باش و هرچی نیستی نگو کاش !
Mohamad
02-22-2010, 04:21 PM
از غضنفر می پرسند پتروس که بود؟ می گه یه دهقان فداکار بود که وقتی گرگ به
گوسفندانش حمله کرد، رفت زیر تانک و انگشتشو کرد تو چشم راننده قطار!
---------------------
در پاسخ نامه ام گل يخ دادي
هربار مرا وعده دوزخ دادي
يک بار برو کلاس خياطي عشق
شايد که خدا کرد و به ما نخ دادي!!
به ترکه می گن : حالت چطوره ؟
میگه موکت کردم
تست شاعري
لطفا متن زير را با صداي رسا و بلند بخوانيد
عشق تو آتش زد بر خرمنم
واي خرمنم
واي خرمنم
.
.
.
.
خب بسه- خريت شما تاييد ميشود !
ایا می دانستید ؟ بز بز قندی اولین بز دیابتی در تاریخ است
Mohamad
غضنفر سوار موتور بوده، نامزدش رو هم ترک موتور سوار کرده بوده.
دختره می گه: چشمات مال منه، قلبت مال منه، عشقت مال منه...
یه دفعه غضنفر توقف می کنه، دختره رو پیاده می کنه، می گه: اگه بخوای همین جوری پیشاین اس ام اس جهت تبریك گفتن بچه های كوچك به باباشون هست و برای بقیه سنین توصیه نمیشود ، حتی شما دوست عزیز : بابای من بهترین بابای دنیاست ، هی . بابای من روی سر همه باباهاست ، هی بری حتماً می گی این موتور هم مال توه!
اینو من نباید بهت بگم ولی تو یه عیب خیلی بزرگ داری
که... نمی شه دوست نداشت!
--------------------
آنقدر دل اتم پر بود که با شکافتنش دنیایی لرزید ،
دل من نیز پر بود ، وقتی شکست ، سکوتی کرد که به دنیایی می ارزید
--------------------
یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کُند بشه!
نه این که هیزمش زیاد باشه . تبر ما انسانها باورهامونه نه آرزوهامون...
Mohamad
می گن شیشه عمر آدما اگه خیس بشه عمرشون کم می شه!
می دونستی چشات شیشه عمر منه؟
--------------------
هیچ می دونستی هربار که تو پلک می زنی من نفس می کشم؟
پس مواظب باش به کسی خیره نشی که من خفه می شم!
سلام ببخشيد اين وقت شب مزاحم مي شم, يه سوال خيلي مهم برام پيش اومده:
.
.
.
.
چرا با اينهمه پيشرفت تکنولوژِي نوار غزه به سي دي تبديل نشده؟؟؟
در دایره عشق اگر باران بلا بارید ٬ عاشق آن است که از دایره بیرون نرود
پروانه احساسم در دام عنکبوتی افتاد ٬ که عنکبوتش سیر است ٬ نه میتواند پرواز کند ٬ نه میتواند بمیرد
دلم تنگ است ٬ دلم میسوزد از باغی که میسوزد . نه دیداری ٬ نه بیداری ٬ نه دستی از سر یاری مرا آشفته میدارد چنین آشفته بازاری
اگر خودکارت اندازه یک جمله جوهر داشته باشه ٬ برام چی مینویسی
Mohamad
02-22-2010, 04:22 PM
گر سهم من از اين همه ستاره فقط سوسوي غريبي است، غمي نيست. همين انتظار رسيدن شب برايم كافيست
Mohamad
02-22-2010, 04:22 PM
ازدواج
بارداري
زايمان
فقط در ده دقيقه
"گروه مشاوره يوزارسيف و ياران"
Mohamad
02-22-2010, 04:23 PM
خبر فوري:
ماهواره بي جنبه ايراني از ناهيد خواستگاري كرد.
نام الهام حميدي بازيگر زن سريال يوزارسيف
به علت سرعت عملش در حاملگي و بقاي
نسل به *الهام ماكروفر *تغيير يافت.
Mohamad
02-22-2010, 04:23 PM
بدنبال خالی شدن سیلوهای گندم کاهنان معبد آمون، آنها اقدام به خرید کمربندهای لاغری کردند!
----------
ششمین پیام ماهواره امید مخابره گردید: پنچرگیری کجاست؟
---------
وزیر بهداشت: پدر شدن یوزارسیف ١٥دقیقه پس از ازدواج، ازجمله دستاوردهای باشکوه دولت نهم است
--------------
پنجمین خبر از ماهواره امید: من خسته شدم دارم بر میگردم
--------------
عربستان و بسیاری از کشورهای عربی فردا را ولنتاین اعلام کردند
---------------
ماهواره ایرانی امید از کشف یک امامزاده بین زحل و مریخ خبر داد
----------------
افشای راز ذخیره گندم توسط یوزارسیف به کاهنان معبد آمون، هیات دولت اعلام کرد: میوه شب عید با درخت در انبارها ذخیره خواهد شد
Mohamad
02-22-2010, 04:24 PM
چهارمین خبر دریافتی از ماهواره امید: من گم شدم!!!
-------
دولت طی اطلاعیه ای از مردم همیشه در صحنه خواست بعلت نتیجه نگرفتن از کوبیدن مشت محکم به دهان آمریکا، امسال لگد به ت.خ.م آمریکا بزنند.
---------
آخرین پیغام زلیخا به یوزارسیف: یوسف جونم بیا قصر خالیه هیچکی نیست الان وقتشه!
----------
و اما سومین پیام ارسالی از ماهواره امید: غیر از کره زمین در هیچ کره دیگری حیات وجود ندارد!
منتظر بقیه پیام های دریافتی از این ماهواره باشید
---------------------
سلام.. خوبی . . . . . . . . جمعه با کسی قرار نذار . . . . . . . . . . می خوایم بریم کمک یوزارسیف گندم درو کنیم
Mohamad
02-22-2010, 04:25 PM
دومین پیام از ماهواره امید: خورشید به دور زمین میچرخد!
------------
میگن نارنگی چون پوستش زود کنده میشه، پیش مرگ همه ی میوه هـــاست !.
.
.
.
.
نارنگیتیم هـــلــــو !
--------
سلام خوبی؟ یه سوال داشتم. تو دل منو ندیدی؟ آخه از وقتی اومد دنبال تو دیگه برنگشت !
Mohamad
از قلبم پرسیدم عزیزت کیه؟ گفت اس ام اس بزن ببین کجا میره!
--------------
موسسه آموزشی بانو دانشجو می پذیرد: آموزش گیتار توسط بانو زلیخا، با تخفیف ویژه! آدرس: مصر، پشت معبد آمون، نرسیده به سیلوهای گندم. 50% تخفیف برای کسانی که نامشان یوسف است!
-----------
احمدینژاد دستور داد: با ورود ماهوارهٔ امید به فضا، سیارهٔ زهره باید چادر سرش کنه
-------
در پی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره امید و دستیابی ایران به تکنولوژی فضایی ، نام کهکشان راه شیری به بزرگراه شیخ فضل الله نوری تغییر یافت!
--------------حماس اعلام کرد: تا آخرین قطره نفت ایران با اسراییل مبارزه خواهیم کرد!
-------------
رابطه مگس با انسان در جهان هستی دو نوع بیشتر نمیباشد:
رابطه اول مگس روی شما مینشیند: در این رابطه معلوم میشه که شما چه انسان گوهی هستی!
رابطه دوم مگس روی شما نمیشیند: به خودتان افتخار نکنید در این رابطه نیز معلوم میشود که شما هیچ گوهی نیستی!
-------------------
با افشای راز ذخیره گندم توسط یوزارسیف، ساکنان شهر اردبیل میوه شب عید خود را با درخت انبار کردند
----------------
اولین پیام از ماهواره امید دریافت شد: زمین گرد است!!!
Mohamad
مصادف شدن میلاد دخت یوزارسیف با دهه فجر را تبریک عرض می نماید
-------------------- به زودی گندم های آفت زده کاهنان از طریق کالا برگ به فرهنگیان عزیز اهدا میشود !!!
--------
مردم لرستان برای همدردی با مردم غزه کودکان خود را به گلوله بستند
--------------
آلبرت انیشتین: دستهایت را برای یک دقیقه بر روی بخاری بگذار، این یک دقیقه برای تو مانند یک ساعت میگذرد. با یک دختر خوشگل یک ساعت همنشین باش، این یک ساعت برای تو به سرعت یک دقیقه میگذرد و این همان قانون نسبیت است
------------------
در پی ازدواج یوزارسیف فردا در بسیاری از مدارس دخترانه عزای عمومی اعلام شد
----------------------
ازدواج، بارداری، زایمان; فقط در 10 دقیقه!
مشاور مامایی یوزارسیف
--------------------
درگذشت کاریماما، ازدواج یوزارسیف، قدم نو رسیده، آغاز خشکسالی و پدر بزرگ شدن یعقوب تبریک، تهنیت و تسلیت باد
Mohamad
02-22-2010, 04:26 PM
بوش هشت سال طول کشید تا رفت ................ دیگه نچسی هااا
-------------------
لره داشته به قصد کشت، خودش رو میزده! بهش میگن: چی شده؟ میگه: منه بی غیرت الان فهمیدم از کجای ننهام در اومدم
---------------
ترکه زن ژاپنی میگیره، 5 دقیقه یه بار بهش میگه خوابت میاد برو بگیر بخواب!!
-----------------------
آمریکا: دیگه به ایران گندم صادر نمی کنیم
ترکها: ****** لقت، نون خالی می خوریم
--------------------
ضرب المثل قزوینی:
هر چی جنگه سر ****** تنگه !!!
(تو خیالت راحت باشه)
-----------------
نصیحت روز: هرجا که هستید، هر از گاهی دستی به جیب خود بکشید تا مطمئن شوید کیف پولتون سر جاشه. همین روش را در مورد دوست دختر یا دوست پسر خود نیز اعمال کنید!
ترکه رو بهش کار میدن که کف اتوبان رو لاین بکشه... روز اول 6 کیلومتر رنگ میزنه... روز دوم 3 کیلومتر رو و روز سوم کمتر از یه کیلومتر... صاحاب کارش بهش میگه هوی چرا تو هر روز کمتر از دیروز کار میکنی...؟ میگه: "من نمیتونم بهتر از این کار کنم... چون هر روز دارم از قوطی رنگ دورتر میشم"
----------------------
شماره تلفن زلیخا: ¥ŧψγπξλθωζθδњљ
نگین من دادما
----------------------
آب مایه حیات است. لطفا در مصرف برق صرفه جویی کنید! (اداره گاز)
Mohamad
02-22-2010, 04:27 PM
امروز بهترین ساعتم را شکستم چون لحظه های بی تو بودن را به رخم می کشید
--------------------
قتی که خیلی دیره ، تازه می فهمی که اونی که از همه ساکت تر بود بیشتر از همه دوستت داشت. ولی تو حواست به شیرین زبونی یه عشق دروغی...
----------------------
هیچ چیز واقعا خراب نیست!!! ... حتی ساعتیکه از کار افتاده دو بار در روز زمان را درست نشان میدهد
-------------------
ترس پسرها از ازدواج دل بستن به یه دختر نیست دل بریدن از بقیه دخترهاست!!
--------------------
به غضنفر میگن میزان تحصیلات؟ میگه PHD
میگن یعنی چی؟ میگه:
Passed Highschool with Difficulties
----------------
به غضنفر میگن لپ لپ می خری؟
میگه : آره ! میگن حالا جایزه هم توش داره؟
میگه فکر نمی کنم ،من لپ لپ رو واسه کیفیتش می خرم !!!
-------------------
می دونی مثل چی هستی ؟ مثل یک تصادف وحشتناک که کشته و مُرده زیاد داری!
Mohamad
می دونی مثل چی هستی ؟ مثل یک تصادف وحشتناک که کشته و مُرده زیاد داری!
--------------------
سلام به رفیقی که وقتی روی ترازو میره معرفتش از وزنش سنگین تره...
-------------------
به یه ترکه میگن تو چرا ریش نداری میگه اخه من به مامانم رفتم
Mohamad
ترک میره خواستگاری می بینه عروس سیبل داره
میخنده عروس قهر میکنه میره توی اتاق، ترک میره
دلداریش بده. میگه گریه نکن ! مرد که گریه نمیکنه
میدونی چرا ۲ تا ترک نمیتونن پیش
هم بخوابن چون تا صبح سراینکه کدوم
وسط بخوابه دعوا میکنن!!
عکس یه دایناسورو به ترک نشون میدن
میگن شما به این چی میگین؟ میگه : کی
جرات داره به این چیزی بگه ...!
ترک تابستون میره زیر پتو: بهش میگن
ترکی؟ میگه ای بابا مگه از زیر پتو هم پیداس!
Mohamad
02-22-2010, 04:28 PM
به یه ترک میگن بزرگترین آرزوت چیه ؟ میگه
تبریز بشه پایتخت . میگن چرا؟ میگه اون وقت
من میشم بچه تهران
ترک خواب می بینه تو بازی کامپیوتری زنشو میکشه.
از خواب که پا میشه می بینه زنش کنارشه.
میگه : آه خر شدمsave نکردم
به ترک میگن چرا جورابت یکی آبی یکی قرمز؟
میگه نمیدونم یه جفت هم خونه دارم همین جوره
ترک میره جوراب فروشی میگه آقا من یه جوراب
میخواهم فروشنده میگه مردونه؟ترک دستشو
دراز میکنه دست میده میگه "مردونه"
Mohamad
02-22-2010, 04:28 PM
- آخرین اخطار ماهواره امید به سیاره بهرام: فاصله خودتو با زهره و ناهید حفظ کن
- آخرین پیام از ماهواره امید: من شارژم تموم شده بهتون میسکال میزنم
- درخواست زلیخا از دزدان قصر : هر چی دلت میخواد ببر، گیتارو باخودت نبر
- ماهواره امید بعلت لایی کشی بین کرات، سرعت غیر مجاز، بوق زدن و ایجاد مزاحمت برای نوامیس فضایی به پارکینگ هدایت شد
- در پی از بین رفتن آمون توسط زلیخا, سه بار با صدای بلند بگو: بت شکنی زلیخا, جان منی زلیخا
- بدنبال خالی شدن سیلوهای گندم کاهنان معبدآمون, آنها اقدام به خریدکمربندهای لاغری کردند
- یک پیام کوتاه, من مانده ام و این ۱۶۰ حرف, برای پر کردن فاصله های بلند, با یک پیام کوتاه, بگذار سیزده بار بنویسم: دوستت دارم طبق عادت با سه علامت تعجب !!!
Mohamad
02-22-2010, 04:29 PM
- نهمین پیام از ماهواره امید: من از این بالا روی اسرائیل تف کردم
- دهمین پیام از ماهواره امید: جون مادرتون اینقدر مسخرم نکنید
- عشق توئی, عاشق منم٬ دریا توئی, قایق منم٬ اگر دزدیدند قایقت را٬ غم مخور٬ سارق منم
- هیچ چیز واقعا خراب نیست، حتی ساعتیکه از کار افتاده دو بار در روز زمان را درست نشان میدهد
- دوست داشتن تنها چیزیه که نوبتی نیست . . . پس خارج از نوبت دوست دارم
- سومین پیام از ماهواره امید: یه دونه کارت شارژ ۵۰۰۰ تومانی ایرانسل بفرستید تا بازم پیام بدم
Mohamad
چهارمین پیام از ماهواره امید: من دارم با زهره ازدواج کنم
- ششمین پیام از ماهواره امید: بنزینم تموم شده, کارت سوخت بفرستید
Mohamad
شروع سفرهاي استاني جناب يوزارسيف را به عموم ملت مصر تبريك عرض ميكنيم
در پي تغيير دين آمون هوتب چهارم، مراسم ختنه سوران وي فردا با حضور شما آمون ستيزان گرامي برگزار خواهد شد
صندوق ذخيره ارزي ، امروز صبح با حضور احمدي نژاد غبار روبي شد !!!
شوراي تدوين كتب درسي ، دفاعيه دكتر كردان را جايگزين متن چوپان دروغگو كرد !!!
ببخشيد مزاحم شدم مهرتون تو دلم جا مونده بود ، گفتم دنبالش نگردي
Mohamad
02-22-2010, 04:30 PM
تعريف مادر زن: مادر زن اسلحه اي است انفرادي كه با عيال حمل ميشود وبا مهمات دروغ همسايگان مسلح شده وبا زخمي كردن داماد بيچاره خنك ميشود . اين اسلحه بدون عقب نشيني بوده وشرايط جوي به هيچ وجه در او اثر ندارد مادر زن گاهي تك تير وگاهي رگبار شليك مي كند طول مادر زن بدون سر نيزه 2 متر ميباشد. تعداد تير در هر ثانيه يك ميليون فحش وناسزا بوده وبرد موثر ان انتقال داماد به بيمارستان وبرد نهايي ان انتقال داماد به بهشت زهرا !!
ببخشيد اشتباهي اس ام اس دادم ! خواستم واسه گل فروش بفرستم ، به خود گل فرستادم !!!
براي دريافت وام كشاورزي از ابتداي اسفند ماه به يوزارسيف مراجعه كنيد.
ترس پسرها از ازدواج دل بستن به يه دخترنيست، دل بريدن ازبقييه دخترهاست
Mohamad
02-22-2010, 04:31 PM
دوستان شما مثل طلا و جواهر هستند، به دست آوردنشون سخته، ولي نگه داشتنشون سخت تره... لطفا در نگهداري من كوشا باشيد!
از اونجا كه شتر در خواب بيند پنبه دانه ،گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه، وظيفه خود دونستم بيدارت كنم آخه داشتي بالشو مي خوردي
ميدونيد بسيج مخفف چيه؟ " بنياد سازمان دهي يك مشت جوجه
Mohamad
02-22-2010, 04:31 PM
آرامش در زندگي بهترين چيزه
بيا به آرامش فكر كنيم
به زندگي
به عشق
به زيبايي
به بهشت
به جهنم
به درك
به تو چه
به من چه
برو اعصاب ندارم
Mohamad
02-22-2010, 04:32 PM
با گوشيت چيكار كردي ميگه مشترك مورد نظر
لوسه،بهت نميده بوسه....
-------------------
اگه بگم خرابتم،،قول ميدي منو نبري نعميرگاه...
------------------
به سلامتي رفيقي كه زرنگه
وجودش قشنگه
قلبش يه رنگه
عشقش پررنگه
آخرش،دل ما واسش تنگه
Mohamad
آخرين خبر از فضا:ناهيد حامله شد،گشت
ارشاد بدنبال اميد مي گردد.
Mohamad
پنج تا داداش پولاشونو رو هم می ذارن تاکسی می خرند.
بعد از چند وقت ورشکست می شن. اگه گفتی چرا ؟
.
.
آخه پنج تایی با هم می رفتن مسافرکشی !
اگه گفتین پس از مرگ مدیرعامل گوگل ( البته بعد از صد و بیست سال! ) به فرزندش چی میرسه ؟
.
.
.
- گوگل ارث !
می دونی معنی : سی ان جی چیه ؟
یعنی : سوخت نداریم جیگر !!!
غضنفر می خواسته آتش نشان بشه
توی آزمون استخدامی ازش میپرسند : اگر جنگل آتش بگیره و اون اطراف آب نباشه چه كار می كنی ؟
.
.
غضنفر می گه : هیچی تیمّم می كنیم ...
Mohamad
02-22-2010, 04:35 PM
چرا بعضی ها با دو دست دست می دهند ؟
.
.
.
چون فرق راست و چپشونو بلد نیستند !
از بچه های پیش دبستانی این سؤال پرسیده شد :
«اتوبوس توی شکل زیر به کدوم طرف میره؟ چپ یا راست؟»
http://forum.azardl.com/attachment.php?attachmentid=107&stc=1&d=1266842012
.
.
با دقت به شکل نگاه کن.
می تونی جواب بدی
.
(جواب های ممکن چپ یا راست هست)
درباره اش فکر کن
.
هنوز نمی دونی؟
.
.
.
باشه، من بهت میگم.
.
.
بچه های پیش دبستانی همگی جواب دادند : «چپ»
.
وقتی ازشون پرسیدن : «چرا فکر می کنید اتوبوس داره به طرف چپ میره؟»
اونا جواب دادن :
«چون تو نمی تونی در رو ببینی.»
.
.
.
الآن چه احساسی داری ؟؟؟
اگه گفتین نیوتن چه جوری اثبات می کنه که : نیوتن نیستم ؟
جواب : یه روز اینشتین و نیوتن داشتن با هم قایم موشک بازی می کردن.
انیشتن چشم می ذاره و نیوتن می ره پشت سر انیشتن یه مربع به ضلع یک متر می کشه و توی اون مربع می ایسته !
وقتی شمارش انیشتن تموم می شه بر می گرده و نیوتن رو می بینه!
اینشتین می گه : نیوتن ! سوک سوک !
نیوتن می گه : من نیوتن نیستم !
الان ثابت می کنم : مساحت این مربع 1 متر در 1 متر می شه 1 متر مربع و من هم که روی این مربع ایستادم ! بنابراین نیوتن بر متر مربع می شه پاسکال !!!
اگه گفتی احتمال ازدواج در چه نرم تنی بیشتره ؟
.
.
.
در حلزون
چون هم خونه داره هم ماشین !!!
می دونی فرق پیاز با هندوانه کال چیه؟
وقتی پیاز رو قارچ می کنی چشت می سوزه
اما هندوانه کال رو که قارچ می کنی دماغت می سوزه !!!
Mohamad
الهی عاشق یکی بشه مثل قل مراد که هرچی بهش بگی دوستت دارم بگه : ها
. وقتی كسی ناراحتت میكنه 24 تا ماهیچه استفاده میكنی تا اخم كنی،
اما فقط 4 تا ماهیچه لازمه تا دستتو دراز كنی و بزنی پس كلش!!!
3.دو
دو
دوو
دو و سه تا شش تا
سر کار بودی عزیزم فکر کردی دوستت دارم
ای اس ام اس برو پیش اونی که دارم بهش فکر می کنم.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه دونه بزن تو سرش برگرد بیا با هم بهش بخندیم
Mohamad
1.هرچه گشتم در این شهر نبود اهل دلی که بداند غم دلتنگی وتنهایی ما ...!
۲.هیچکس تنهایی ام را حس نکرد...لحظه های ویرانم را حس نکرد..در تمام لحظه هایم هیچکس وسعت حیرانم را حس نکرد ...آن که سامان غزلهایم از اوست بی سروسامانیم را حس نکرد چرا؟
۳.چی بگم دفعه اول تو کوچه دیدمش گفت داداشی میای بازی کنیم؟بعده اینکه بازیمون تموم شد گفتی تو بهترین داداشه دنیایی،وقتی بزرگتر شدم به دانشگاه رفتم چشام همش اونو میدید و میخواستم از ته قلبم بگم عاشقشم دوسش دارم اما اون گفت تو بهترین دادشه
۴.دنیایی وقتی ازدواج کرد من ساقدوسش بودم بازم گفت تو بهترین دادشه دنیایی و وقتی مرد من زیره تابوتشو گرفتم مطمئن بودم اگه میتونست حرف بزنه میگفت تو بهترین دادشه دنیایی چند وقت بعدی وقتی دفتره خاطراتشو خوندم دیدم نوشته عاشقت بودم دوست داشتم اما میترسیدم بگم برا همین میگفتم تو بهترین دادشه دنیایی
۵.به دریا شكوه بردم از شب دشت، وز این عمری كه تلخ تلخ بگذشت، به هر موجی كه می گفتم غم خویش؛ سری میزد به سنگ و باز می گشت .!
۶.این اس ام اس صرفا جهت دویدن شما به طرف موبایل بوده و هیچ ارزش دیگری ندارد
۷.نگاهت چون عقاب .دلت چون دریا. دستانت چون اتش گرم.قدت چون سرو . صدایت چون اوازه پرنده..........خداییش هیچیت مثل ادم نیست
Mohamad
02-22-2010, 04:37 PM
.خیلی ببخشید..مثل اینکه موقع بدی مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردی آفتابه رو کجا گذاشتی
۹.اگه مردونگی مرده - اگه رفاقت رنگ باخته - اگه عشق دیگه معنا نداره - اگه دنیا پر نامردیه - اگه آرامش دیگه خواب و رویاست - تو چی کار داری بشین جوکت رو بخون.
10.چرا عاقل کند کاری که بعداً خود به خود گوید خودم کردم که لعنت بر خودم بادا بادا مبارک بادا !!!
.11خونی كه در رگ ماست حق مسلم ماست!!
Mohamad
این اس ام اس رو تا ....روز دیگه نخون
.
.
.
چیه؟؟ فکر مری میخوام عیدو تبریک بگم؟؟
یادت باشه اولین کسی بودم که سال۸۸ سرکارت گذاشتم
=========================================
شیشه می شکند و زندگی می گذرد.نوروز می اید تا به ما بگوید تنها محبت ماندنی است پس دوستت دارم چه شیشه باشم چه اسیر سرنوشت.
با تو از خاطره ها سرشارم.جشن نوروز تو را کم دارم.سال تحویل دلم می گیرد با تو تا اخر خط بیدارم.
کارگردانی است نوروز که می گوید نور ..صدا...حرکت و من برای به دست اوردنت همه نقشهای عالم را بازی می کنم.
Mohamad
آلبرت انيشتين، زکرياي رازي، اسحاق نيوتن، پروفسور حسابي،
من و ساير دانشمندان، سال خوشي را براي شما آرزومنديم
چه افسانه ی زیبایی... زیباتر از واقعیت .. راستی مگر هر شخصی احساس نمیکند که نخستین روز بهار گویی نخستین روز آفرینش است؟
***نوروز مبارک***
Mohamad
02-22-2010, 04:38 PM
در بستر تنهايي
شب تا به سحر بيدار مانده بود
و من، غرق روياي شيرين دوست داشتنها
با هم بودنها
آسمان دلم پر ستاره بود
ماه در کنارم آرميده بود
به هر کجا که مي نگريستم
روشنايي بود و نور
تلاءلو مهتاب
آه روياي قشنگ با تو بودن
در سپيده دم بيداري
شب آرام
در کنار بسترم خوابيده بود
Mohamad
از سوی یک منبع کاملا" آگاه اعلام شد:!!!
پروفسور بیژن شکیبا ! گزینه اصلی فدراسون فوتبال برای جانشینی علی دایی در تیم ملی!!
شرط دل دادن ٬ دل گرفتنه وگرنه یکی بی دل میشه و یکی دو دل !
ای کاش باران بودم، تا غبار رویت می شستم
خودت که سال به سال صورتت رو نمی شوری!
سیب، هلو، موز، آناناس، انجیر، پرتقال...
این همه میوه... تو چرا شبیه شلغم شدی؟
Mohamad
خبر فوری:....بالاخره لحظاتی پیش ماهواره امید موفق شد بین دو ماهواره روسی و آمریکایی پارک دوبله کند !
بزرگترین رنجها از آن کسانی است که رنج نمیکشند .
*
*
*
سالی مملو از رنج و زحمت برات آرزو دارم !!!
2تا گل بگیر دستت ، یکی دست راست ، یکی دست چپ
ولی من گل وسطی رو دوست دارم !
Mohamad
02-22-2010, 04:39 PM
جوانان عزيز در سال اصلاح الگوي مصرف، درست مصرف کنيد. بازيافت هر گونه پيرزن به دختر 14 ساله. مرکز بازيافت يوزارسيف
ازدواج يوسف و زليخا را تبريک مي گوييم اتحاديه 2 زنيها به اميد رسيدن وحي براي تمام مردان باخدا !!!
Mohamad
دوره ارزانيست ... شرف اينجا ارزان ... تن عريان ارزان ... آبرو قيمت يک تکه نان ... و دروغ از همه چيز ارزانتر ... و چه تخفيفي خوردست ، قيمت هر انسان!!
----------------------------------------
چه کنم ؟چاره کجاست؟ سهم من دردل اين ويراني يک سبد بي تابي است غم من تا به گل لاله سرخ دوشقايق باقيست ديده ام باراني است کاش آنجا که دل از عشق سخن ها ميگفت قلب ها ست نبود کاش دراين دل تنگ مهردربند نبود...
چه زيبا! گفتم دوستت دارم !چه صادقانه پذيرفتي! چه فريبنده ! آغوشم برايت باز شد !چه ابلهانه! با تو خوش بودم !چه كودكانه ! همه چيزم شدي ! چه زود ! به خاطره يك كلمه مرا ترك كردي ! چه ناجوانمردانه ! نيازمندت شدم ! چه حقيرانه! واژه غريبه خداحافظي به من آمد! چه بيرحمانه! من سوختم...
خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ... خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ... خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد !
Mohamad
آسمان وقف نگاهت گل من، مانده ام چشم به راهت گل من، هر كجا هستي و باشي گويم، كه خدا پشت و پناهت گل من...
سرنوشت تصميم ميگيرد كه تو در زندگي با چه كسي ملاقات كني اما تنها قلب توست كه مي تواند تصميم بگيرد چه كسي در زندگي تو باقي ميماند.
اون منم که عاشقونه شعر چشماتو مي گفتم....هنوز هم خيس مي شه چشمام وقتي ياد تو مي افتم....هنوز هم مي ياي تو خوابم تو شباي پر ستاره....هنوز هم مي گم خدايا کاشکي برگرده دوباره.
هر لحظه يادت ميكنم شايد تو هم يادم كني، همواره در فكر توام با يك نگاه شادم كني، هرگز نديدم از كسي لبخند زيباي تو را هرگز نميگيرد كسي در قلب من جاي تو را...
مهم نبوده سوختنم، دور از تو پرپر زدنم، مهم تو بودي عشق من، نه قصه شكستنم، به افتخار عشق تو ميگم كه بازنده منم...
خيلي سخته اون كه ميگفت واسه چشات ميميره، بره و ديگه سراغي از تو و نگات نگيره، خيلي سخته توي پاييز با غريبي آشنا شي، اما وقتي كه بهار شد يه جوري ازش جدا شي، خيلي سخته كه دلي رو با نگات دزديده باشي، وسط راه اما از عشق يه كمي ترسيده باشي، خيلي سخته بري يك شب واسه چيدن ستاره، ولي تا رسيدي اونجا ببيني روز شد دوباره...
Mohamad
02-22-2010, 04:40 PM
بخاطر تو قلب پر از کینه ام را پر از لطف و صفا می کنم
بخاطر تو همسفر باد می شوم و به دنبال تو می آیم
بخاطر تو هزاران ماهی سرخ را در دریای عشقت رها می کنم
بخاطر تو لحظات پایانی عمر را از نو آغاز می کنم
یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کُند بشه! نه این که هیزمش زیاد باشه . تبر ما انسانها باورهامونه نه آرزوهامون
آنقدر دل اتم پر بود که با شکافتنش دنیایی لرزید ، دل من نیز پر بود ، وقتی شکست ، سکوتی کرد که به دنیایی می ارزید
چشاي پرستو بي اشک ميميره صداي قناري بي تو ميگيره اگه تو نباشي پيشم عزيزم هر چي شاديست توي قلبم ميميره آسمون عشق پوسيده مي شه هواي عشق مه الوده مي شه
به نام خدايي كه هستي را با مرگ ، دوستي رابي رنگ ، زندگي را با رنگ ،عشق را رنگارنگ ، رنگين كمان را هفت رنگ ، شاپرك را صد رنگ ... و من را دلتنگ دوستان آفريد ...
خود را به که بسپارم
وقتی که دلم تنگ است
پیدا نکنم همدل
دلها همه از سنگ است
گویا که در این وادی
از عشق نشانی نیست
گر هست یکی عاشق
آلوده به صد رنگ است
Mohamad
02-22-2010, 04:40 PM
به پندار تو:
جهانم زيباست!
جامه ام ديباست!
ديده ام بيناست!
زيانم گوياست!
قفسم طلاست! به اين ارزد كه دلم تنهاست؟
کاش میشد سرنوشت خویش را از سر نوشت
کاش می شد اندکی تاریخ را بهتر نوشت
کاش می شد پشت پا زد بر تمام زندگی
داستان عمر خود را گونه ای دیگر نوشت
Mohamad
02-22-2010, 04:41 PM
همه در زندگی شطرنج بازیم
نباید بی جهت هرسو بتازیم
اگر تکنیک دلها را بدانیم
همیشه برده و هرگز نبازیم
اگر با گريه دريايي بسازم
اگر با خنده رويايي بسازم
اگر خنده شود در من فراموش
اگر گريه شود با من هم آغوش
تو را هرگز نخواهم كرد فراموش
Mohamad
02-22-2010, 04:42 PM
آدما از آدما دلگير ميشن ، آدما از آدما زود سير ميشن
آدما رو عشقشون پا ميذارن ، آدما آدمو تنها ميذارن ...
Mohamad
02-22-2010, 04:59 PM
همه وقتي از زندگي خسته ميشن ميگن خدا نفسمو بگير
ولي من هيچ وقت اينو نمي تونم بگم ، آخه تو نفس مني
سحرگاهان كه شبنم آيتي از پاك بودن را به گل ها هديه مي بخشد
به آن محراب پاكش آرزو كردن برايت:
خوب ديدن ، خوب بودن ، خوب ماندن را
Mohamad
02-22-2010, 04:59 PM
وقتي ناله هاي خرد شدنت زير پاي باران نواي دل انگيزي شد چه فرقي مي كند برگ سبز كدام درختي
اي كه از يار وفا مي طلبي يار كجاست؟
همه يارند ولي يار وفا دار كجاست
گونی گونی دوستت دارم
ولي قربونت گونی هاشو پس بده مال مردمه
اتل متل ستاره ، گلم دوسم نداره ! نه اس ام اس نه یک زنگ ، دلم براش شده تنگ
مرز عشق اين روزها شباهت زيادي به آدامس داره:
اول شيرين ، بعد دوست داشتي ، سپس تكراري و خسته كننده و در آخر دور انداختني
گاهي وقتا زندگي كردن پرنده ها توي قفس از هر كاري بهتره
به شرطي كه اون پرنده تو باشي و اون قفس دل يارت
نمي دانم چرا ما انسان ها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد با اينكه مي دانيم روزي بسته خواهد شد اما آسمان كي بسته خواهد شد
خوب رويان جهان رحم ندارد دلشان *** بايد از جان گذرد هر كه شود همدمشان
روزي كه سرشتند ز گل پيكرشان *** سنگي اندر گلشان بود و همان شد دلشان
عشق را با تو تجربه کردم ، اميد به زندگي را در تو آموختم
محبت را در قلب تو يافتم ، اي شاپرک شبهاي تنهاييم با هر تپش قلبم مي گويم
دوستت دارم
چشمان هميشه عاشقم در انتظار توست
Mohamad
02-22-2010, 05:00 PM
وقتي که ميگويي دوستت دارم اول روي اين جمله فکر کن شايد نوري را روشن کني که خاموش کردن آن به خاموش شدن او ختم شود
تحملي که داده بودي داره تموم ميشه
مگه نگفتي همه جا مال مني تا هميشه
دلم داره شور ميزنه اين دل رو بي خبر نذار
توروخدا با خوبي هات روي هيچ دلي اثر نذار
من هنوز وفادار و تو هنوز چشم انتظاري ...
من براي بغض صداي تو دلتنگم و براي چشمان تو ميميرم ، من تو را با عشق لمس مي کنم و با تو به گذشت زمان عشق مي ورزم و بي تو به گذشت زمان افسوس مي خورم و هنوز با اندوخته هايي از عطر شانه هاي تو تنفس مي کنم
Mohamad
02-22-2010, 05:00 PM
به تو عادت دارم
مثل پروانه به آتش، مثل عابد به عبادت
و تو هر لحظه كه از من دوري، من به ويرانگري فاصله مي انديشم
در كتاب احساس واژه فاصله يك فاجعه معنا شده است
تو توانايي آنرا داري كه به اين فاجعه پايان بخشي
مي خوام از تو بنويسم براي تو كه در تمام لحظاتم وجود داري خنده هايم براي توست با تو بودن مرا شاد مي كند و بي تو بودن مرا گريان. تو با من هستي در حالي كه در كنارم نيستي تو با مني چون در قلب مني. قلبم را با دنيا عوض نمي كنم چون تو در آني و من تنها تو را دوست دارم كه سبزي مانند بهار ، استواري مانند كوه ، لطيفي مانند گل و رواني همچون دريا
امشب به سوگ ارزوهايم نشسته ام و در غم نبودنت اشك فراق مي ريزم...
امشب شمع حسرت ارزوهاي بر باد رفته ام ذره ذره اب ميشود...
امشب براي مرگ ارزوهايم لباس سياه پوشيده ام ...
كاش امشب كسي براي عرض تسليت به خانه دلم مي امد...
كاش امشب تو بودي و دلداري ام ميدادي و دفتر كال ارزوهايم را ورق ميزدي ...
اما...اما افسوس كه تو نيستي و زندگي بي تو قشنگ نيست
همه کلمات با آنچه ميان من و توست بيگانه اند و من هيچ کلمه اي را براي گفتگوي با تو شايسته تر از سکوت نيافته ام ، آيا سخن مرا ميشنوي؟؟؟
مهربان من آهنگ حضورت آنچنان لطيف و شاعرانه است که من را مدهوش مي کند ، تو تنها چيزي هستي که براي من ارزش فکرکردن را داري ! نمي دانم چقدر از شهر من دوري اما همه جا حست ميکنم ، ميشنومت . تو تکرار هميشگي عشقي و من فقط انعکاس بي ارزش نور تو هستم و ديگر هيچ
مردم این شهر غریبن، میخام برگردم
قصدشون فریبه ، میخام برگردم
یه نفر بود که دل به نگاهش بستم
نگاهش سردو غریبه، میخام برگردم
به چشمانه مهربانه تو می نویسم حکایت بی نهایت عشق را تا بدانی که محبت و عشق را در چشمان تو آموختم و با تو آغاز کردم به پاکی چشمانم قسم که تا ابد... دوستت دارم
نیمکت چوبی کهنه نم گرفته زیر بارون
زیر سقف بی قرار شاخه های بید مجنون
ابر بی طاقت پاییز مثل من چه بی ستارست
مثل من شکسته از این نامه های پاره پارست
Mohamad
02-22-2010, 05:01 PM
طوفان باهمه ی شدت خود به س****** و آرامش منتهی میشود و حتی در بحبوحه ی شدت خود در جستجوی آرامش است.
من نیز همه ی عصیانم به عشق تو ختم میشود و یگانه فریاد درونم این است که تورا...تنها تورا
تو را هيچگاه نمي توانم از زندگي ام پاک کنم چون تو پاک هستي مي توانم تو را خط خطي کنم که آن وقت در زندان خط هايم براي هميشه ماندگار ميشوي و وقتي که نيستي بي رنگي روزهايم را با مداد رنگي هاي يادت رنگ مي زنم
امشب گريه ميكنم .گريه ميكنم برا تو براي خودم براي تموم اونايي كه خواستن گريه كنن نتونستن. برا ي تمام اون چيزي كه خواستي ونبودم خواستم وبودي. امشب گريه ميكنم به وسعت دريا به وسعت بيشه به وسعت دل عاشق.براي تو...براي تو....و به پاس احترام تمام تحقيرهايي كه از ديگران شنيدم وهنوز شكست نخوردم
اگه يه روز نشه که ديگه با تو باشم
برات می نويسم خدا نخواست ما با هم باشيم
ولی بدون اون روز روزه مرگ عشق منه
انگار ولگرد شده بودم به جستجوي نشاني ات به تمام جهان سر زدم اما نبودي به دور رفتم حتي به سرزمين خوشبختي در افسانه هاي پدربزرگ كه حقيقت نداشت هيچ كس نبود انگار تو هم ولگرد شده بودي
وقتی با 1 انگشت به سمت کسی اشاره مي کنی و مسخرش ميکنی اگه خوب به دستت دقت کنی 3 تا انگشتت به سمت خودته
می خواستم دسته گلی برات بفرستم ء اما گفتم تا بدسستت برسه پژمرده میشهءبنابراین حرف س رو از گل سوسنءحرف ل رو از گل لاله ء حرف ا رو از گل اطلسی وحرف م رو از گل مریم بعنوان دسته گلی بنام سلام تقدیمت میکنم دسته گلم را پذیرا باش .
انسانها یک به یک در خاک رفتند یکی شاد و یکی غمناک رفتند .چون باید رفت از این خاک خوشا آنها که مثل گل پاک رفتند.
Mohamad
در پی تصمیم اخیر یوزارسیف از این پس در قزوین ارائه بنزین فقط با آوردن برادر كوچكتر امكان پذیر است
آموزشگاه زبان اشاره ی یوزارسیف و زلیخا. نرسیده به 4 راه آتون , قصر عزیز مصر حتما یه سر بزن
وزیر بهداشت در خصوص لوازم آرایشی با مارک تقلبی یوزارسیف هشدار داد
در سال اصلاح الگوی مصرف بازگشت بانو زلیخا را به چرخه مصرف تبریک میگوئیم !!!
هموطنان عزيز توجه کنند هرشبي که فرداش تعطيل بود شب جمعه نيست......ستاد اصلاح الگوي مصرف
یارانه دستانت را قطع نکن من زیر خط فقر محبتهایت هستم
دفترچه خاطرات غضنفر : خيلي فقير بوديم ،هيچ پولي نداشتيم ، مادرم قادر به زاييدن من نبود ، خاله ام مرا زاييد
شرط دل دادن ? دل گرفتنه وگرنه یکی بی دل میشه و یکی دو دل !
Mohamad
یک منبع اگاه گفت مایلی کهن از چلنگر برای عضویت در تیم ملی دعوت کرد ....
گفته مث اینکه بچه ها از این بیشتر حرف شنوی دارن
Mohamad
02-22-2010, 05:02 PM
جوایز قرعه کشی بانک معتادان جوان :
۱۰۰۰دستگاه پیک نیک
۱۰۰کمک هزینه خرید منقل و بافور
۱۰هزینه سفر به زاهدان
و هزاران جایزه یک مثقالی
واگذاری زمین های جنگجویان دامون به صورت نقد و اقساط
یکی بخر مفت
دوتا بخر سوسانو ببر
به یوسف گفتن آسنات خوشگل تره یا زلیخا ؟ آهی کشیدو گفت سوسانو
رفتم دكترگفت چشمام دو درجه ضعیف شده پس این پیراهنت كی میرسه؟
با پایان یافتن سریال یوسف پیامبر و نظر به استقبال بی نظیر مردم از یوزارسیف جومونگ از یوزارسیف دعوت کرد تا همراه با فراریان چوسان قدیم ارتش دامون را بازسازی کنند
بیانیه جدید مایلی کهن برای قطبی :
ای س*وس*و*ل منچ باز ! من که میدونم تو کره همش مار پله بازی میکردی
تو جومونگ هم نیستی ! چه برسه به امپراتور
Mohamad
02-22-2010, 05:02 PM
تو سیب سرخ كدامین درخت پرتقالی كه هر دانه انارت به سرخی گیلاس های درخت موز است ای گلابی من .شاعر: بنده خدا
---------
به جای ریختن آب پشت سر مسافر انداختن تف کفایت می کند ... ستاد اصلاح الگوی مصرف
-------
در ماهیتابه عشقت سوختم بی وفا روغن بریز!!!!
--------
اس م اس های ضد حال شمارا به بالاترین قیمت خریداریم سازمان حال و احوال کشور !
---------
رئیس جمهور: در سال اصلاح الگوی مصرف رای گیری مجدد لازم نیست رای دفعه قبل را بشمارید
Mohamad
02-22-2010, 05:03 PM
عشقی ترین اس ام اس ترکی : عزیزم بیا با قایق عشق با هم پرواز کنیم
--------
فحش ترکی جدید : زبون کلفت گردن دراز
-------
برسیدند بهشت خواهی یا دوست كفتم جهنم است بهشت بی دوست
-------
با پایان یافتن سریال یوسف پیامبر و نظر به استقبال بی نظیر مردم از یوزارسیف جومونگ از یوزارسیف دعوت کرد تا همراه با فراریان چوسان قدیم ارتش دامل را بازسازی کنند
------
بانو یومیول بعد از دیدن یوزارسیف و سجده یازده دوازده خورشید و ماه و ستاره بر او تحت تاثیر قرار گرفت و اعتراف کرد که تمام پیشگوییهایش از جانب یوزارسیف بوده.
Mohamad
02-22-2010, 05:03 PM
به مير حسين موسوي راي بدهيد،
شب خواب خاتمي را خواهيد ديد،
اين اس ام اس را براي 12 نفر بفرستيد،
كوتاهي نكنيد،يك نفر بي توجهي كرد،
خواب احمدي نژاد را ديد!
دستور زبان انتخابات:
من راي نميدهم،تو راي نميدهي،او راي مي آورد...
پس من راي ميدهم،تو راي مي دهي،تا او راي نياورد!
ما بصيجيان و دوكتورها به اهمدي نجاد رعي
مي دهيم.رعيص صطاد عنتخابات اهمدي نجاد
در طحران.(علي كردان فارق الطحسيلين عاكسفورت)
Mohamad
02-22-2010, 05:04 PM
تبليغات احمدي نژاد:
خدايا ترا به جد مير حسين و قداست لباس كروبي
و دلاور مرديهاي رضائي در 8 سال دفاع مقدس،
احمدي نژاد را پيروز فرما!
-----------------------------------
هربار غمي به خانه اش برد ونگفت
غم حنجره اش به درد افشرد و نگفت
از مير حسين موسوي مي شنويم
هر حرف كه خاتمي فرو خورد ونگفت
شعار انتخاباتي يزديها:
فالوده فقط شير حسين/راي فقط مير حسين
Mohamad
02-23-2010, 02:20 PM
نامه عذر خواهی تونی بلر:
Ozrkhahi very much From You.
Please I and Our malavanan ra bebakhsh.
We did ghalat and eat goh.I is Your NOKAR.
گفتنیست دکتر کردان با تلاش شبانه روزی
سعی در ترجمه این نامه داردکه در صورت
موفقیت در اختیار مردم قرار می گیرد.
Mohamad
02-23-2010, 02:21 PM
شعار انتخاباتي يک لر:
1- انتقال برج میلاد به خرم آباد
2- لوله کشی نوشابه به درب منازل
3- افزایش امامزاده ها به سه برابر
4- مسقف کردن کل شهر
5- احداث اتوبان خرم آباد به نیویورک
6- افزایش شبهای جمعه
.
.
.
دوستان عزیز توجه کنید !
لطفا انگشتان را در دماغ خود فرو نبرید ! قرار است این انگشتان حماسه بیافرینند !!!
Mohamad
02-23-2010, 02:22 PM
اگر كسي يك بار به تو خيانت كرد.اين
اشتباه اوست...اگر كسي دوبار به تو
خيانت كرد ...اين اشتباه توست...
--------------------------------------
عمو آمار باف؟ بله...
دروغاتو خوب بافتي؟بله...
به ملت انداختي؟بله....
عمو اومده...چي چي را برده؟شرم و حيا...
با صداي چي؟؟بگم؟؟بگم؟؟
Mohamad
02-23-2010, 02:25 PM
اصفهانیه به مهمونش میگه اگه گرسنه ای مرغ هست برم بگم برات تخم کنه
---×××××××××××××××××××-------××××××××××××××××××××
یه دقیقه سکوت به احترام همه ی اون اس ام اس هایی که هیچ وقت به مقصد نرسیدند
××××××××××××××××××××××××
۱ ..۲ ..۳..
امتحان میکنیم.
وصله؟...
.
قطعه؟
.
.
وصله؟...
.
ستاد اطلاع یابی از وصل شدن سامانه اس ام اس
Mohamad
02-23-2010, 02:25 PM
تا حالا به مظلومیت زن جومونگ پی بردی ؟!
گوشت به این خوبی ، بهش میگن سویا
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
یه دقیقه سکوت به احترام همه ی اون اس ام اس هایی که هیچ وقت به مقصد نرسیدند
دوست عزیز این اس ام اس صرفا برای اگاهی از وصل شدن سامانه اس ام اس میباشد و هیچ ارزش دیگری ندارد لطفا خونسردی خود را حفظ کرده ومثل ندید بدیدها به گوشی خود خیره نشوید.
.
.
متشکرم
شنیدم معروف شدی ! انقدر که یه شبکه مــــــاهــــــــ.واره ای از زندگیت فیلم برداری کرده و پخش میکنه
اسم شبکه اش هم اینه
animals tv !!!
سلام خوبی ؟ خواستم بهت بگم دیگه رفتیم تو فصل تابستون ! بیماری وبا تو این فصل زیاد میشه
!!!کمتر با آفتابه آب بخور
به غضنفر میگن متاهلی یا مجرد ؟ میگه : به نام خدا ، کشاورزم!!!
پروانه اگر سوخت به درک، دور شمع چه غلطی میکرد !!!
معلم: فعل کشیدن را صرف کن . شاگرد کشیدم کشیدی پاره شد !!!!
Mohamad
02-23-2010, 02:26 PM
پایان قطع اس ام اس بر ملت شریف اس ام اس پرور مبارک
پیامک را خدا آزاد کرد
این اس ام اس رو فرستادم تا کارمندای مخابرات بیشتر از این گشنه نمونن
پایان قطع اس ام اس مبارک
*۱۴۰*#دوستت دارم*#
.
.
.
شارژجدیدقلب
جمله عاشقانه همدانی:
با تمام چفته چولیت، شته شولیت، پته پیسیت، قد یه خیار چولسیده داغانتم!
البته هنوز وصل نشده ها ولی برای تسکین روح خوبه
Mohamad
02-23-2010, 02:26 PM
دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه و تنهايي قشنگتره اگه به انتظار تو باشه
در دنيا عشق ابديست ، غم رفتني ، خاطره ماندني و گيرنده پيام دوست داشتني است
اگه ديدي دنيا برات مفهومي نداره تحمل كن آخه خودت دنياي مني
قدر هزارتا آبنبات به خاطر رنگ لبات از راه دور بهت ميگم تموم زندگيم فدات
گدا چيست؟ موجوديست زنده كه موبيل دارد ولي sms نمي ده
فكر كردي sms فرستادم كارم پيشت لنگه يا دستم زير سنگه؟ نه خره دلم واست تنگه
اگه دنبال يه خرابه ميگردي كه غم هاتو توش خالي كني ما خراب وجودتيم
Mohamad
02-23-2010, 02:27 PM
روزگار گله مندي شده است من بگريم تو بخندي شده است از دلم ياد نكردي هرگز شايد عشق هم سهميه بندي شده است
نبودن هرگز به تلخي از دست دادن يك بودن نيست بودني هايت را از دست نده
ميدوني چرا بعضي شبها زود صبح ميشه ؟ آخه خورشيدم دلش واسه چشمات تنگ ميشه
دفتري گر بنويسد زخوبان جهان تو به سر دفتر خوبان جهان قهرستي!
نون و پنير و سبزي بوست كنم بلرزي نون و پنير و نمك جيگر مني با نمك
خورشيد موقع غروب آسمان را مي بوسد حالا من دارم غروب ميكنم كجايي آسمونم
Mohamad
بازي روزگار رو نمي فهمم من تو رو دوست دارم تو ديگري را ديگري مرا و همه ي ما تنهاييم
ستاره در كنار ماه تابان كند زيبايي شب را دو چندان ولي ابر سياهي گر كه آيد كند زيبايي شب را پريشان
دريا خيلي با معرفته ... چون اگه يك بار از ساحلش عبور كني تا ابد با موجهاش جاي پايت را مي بوسه... ( درياتم رفيق )
الهي روزگارت آفتابي / الهي شامگاهت مهتابي / الهي در همه دوران عمرت / به قلب هر كه خواهي راه يابي
ضربان قلبم را روي صداي خنده ي تو تنظيم كردم پس بخند تا من زنده بمانم
اگرچه نازنينان را وفا نيست / گلستاني چو باغ آشنا نيست / اگر بر چرخ هفتم پا گذارم دلم يك لحظه از يادت جدا نيست
عشق را از ماهي بياموز كه چه بي منت آب را پر از بوسه هاي بي پاسخ مي كند
دنيا مث پاييزه هم قشنگه هم غمنگيزه قشنگيش بخاطر تو غم انگيزيش بخاطر دوري تو
با كلاس ترين SMS سال :
lim f(x) = love
x------>u
با شرط : x=1
Mohamad
شنیدم معروف شدی ! انقدر که یه شبکه ماهواره ای از زندگیت فیلم برداری کرده و پخش میکنه
اسم شبکه اش هم اینه
animals tv !!!
.
.
.
سلام خوبی ؟ خواستم بهت بگم دیگه رفتیم تو فصل تابستون ! بیماری وبا تو این فصل زیاد میشه
!!!کمتر با آفتابه آب بخور
.
.
.
به غضنفر میگن متاهلی یا مجرد ؟ میگه : به نام خدا ، کشاورزم!!!
.
.
.
یه شب ستاره آرزو ها از آسمون اومد پایین گفت : یه آرزو بکن
منم تو رو خواستم
گفت نمیشه
گفتم چرا ؟
گفت : ما تو جنس بنجل نیستیم
Mohamad
02-23-2010, 02:28 PM
تو مثه جومونگ میمونی
.
.
.
آخه مثل اون همیشه تیرت به هدف میخوره تیر نگاهات بدجوری قلبمو شکافته
هش چیست ؟
جد بزرگ ترمز ای بی اس بدون انداختن خط ترمز
>>>=======>
تیر جومونگ بخوره توقلب دشمنات
Mohamad
02-23-2010, 02:28 PM
چـــخــه چیست ؟
.
.
.
.
.
کلمه ایست مغناطیسی که سگ را در چند متری نگه میدارد ..
گل خوش بو ی من باش تا محتاج ادکلن۲۱۲ فرانسوی نباشی!!!
زلزله در شهر غضنفر اینا ۸۹ نفر کشته داشت ۹ نفر هنگام زلزله۸۰ نفر هنگام تقسیم چادر
Mohamad
02-23-2010, 02:33 PM
همه جا هر شب و هر روز شرابم بدهید...
آخرین لحظه ی عمرم می نابم بدهید...
وقت غسلم قفس سینه ی من چاک دهید...
اندرون دل من یک قلم تاک نهید...
همه را مست از می انگور کنید...
هر که شیون کند از دور و برم دور کنید...
نگذارید بیاید به نمازم واعظ...
پیر میخانه بخواند غزلی از حافظ...
جای تلقین به بالای سرم دف بزنید...
شاهدی رقص کند جمله همه کف بزنید...
روی قبرم بنویسید وفادار به میخانه بمرد...
بنویسید که آن عاشق دل سوخته بمرد...
Mohamad
02-23-2010, 02:33 PM
دو رشته ی جدید المپیک آخوندا :
1. شنا در بیت المال.
2. سوار کاری بر ملت.
هیچ وقت کسی که زیباست عزیز نیست.همیشه اون کسی که عزیز است زیباست.تقدیم به تو که عزیزی.
پیرزن چیست؟
موجودی ریزه میزه٬لاغر اندام٬فتنه انگیز٬خسیس٬فضول٬عاشق کمیته امداد. !
اتل متل توتوله ...
گاو حسن چه جوره...نشسته توی خونه٬داره اس ام اس میخونه ... !
به چشم گفتم برات اشک نریزه ...
دلم گفت ببار که خاطرش خیلی عزیزه.
Mohamad
02-23-2010, 02:34 PM
حرف های نگفتنی ات را شبها برای او بنویس٬راه آسمان خلوت است.
دنیا را بدون خانمها تصور کنید:
1. بازارها خلوت.
2. پولها محفوظ.
3. اعصابها آرام.
4. مخابرات ورشکسته.
5. شیطان بی کار.
6. همه با هم میریم بهشت. !
اسپانیایی: Dekaso
ترکی: Binolma
عربی: Alvahno
روسی: Lucat
ایتالیایی: Olmanro
انگلیسی: Pitaction
چینی: Chamso il
هندی: Mirahe
ژاپنی: Chang so
بلژیکی: Kateli
فارسی: Sare kari
از حیرونی نگاهت٬از تپش قلبت٬از هیاهوی درونت٬از قر کمرت٬از ناز و ادات معلومه که
.
.
.
.
.
معلومه که
.
.
.
.
.
جیش داری !!!
ستاره ها وقتی میشکنن میشن شهاب٬اما دلی که میشکنه میشه سوال بی جواب ...
? IDOOB EDOHS FALA RDAHGNE SMS EY ERAS TERMO OOT ALAH AT ,,,
از پایین بخون برو بالا !!!
Mohamad
02-23-2010, 02:34 PM
تو نعمت با ارزشی هستی برای سینه پر درد من...
.
.
.
.
عطر وجودت را برای شفا میبویم...
.
.
.
.
ای شلغم. !!!
با تمام شیرینی وجودم دوستت دارم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
امضاء:
لیموترش. !!!
از رخش رستم به الاغ ملا نصر الدین !
الاغ ملا اگه در دسترس هستی یه اس ام اس قشنگ بده...!!!
Mohamad
02-23-2010, 02:35 PM
قوربونت برم که مثل قورباغه می پری رو گوشیت٬هیچ خبری نیست.
منم !!!
تو زندگی مثل زود پز باش که هر وقت جوش آوردی با کمال آرامش سوت بزن نه اس ام اس... !
برو پایین !
.
.
.
.
.
.
نه برو پایین تر !
.
.
.
.
.
.
.
دلم خنک شد خیت شدی !!!
یه بوسه تقدیم به آنکه دارمش دوست
تقدیم به آنکه قلبم از آن اوست
اگر مهتاب از تن بر کند پوست
جدا هرگز نگردد یادم از دوست
Mohamad
02-23-2010, 02:35 PM
از يكي مي پرسن:چرا پرنده ها زمستونها از شمال به جنوب پرواز ميكنند؟ ميگه : آخه پياده خيلي راهه!
☺☺☺
لبخند راهي ست براي زيبا شدن..... تو نيشت رو ببند! فايده نداره!
☺☺☺
به مردي كه در عشق شانس دارد "مجرد" مي گويند!
☺☺☺
اشك زن نيرومند ترين ماده سيال روي زمين است!
☺☺☺
يك روز درون خانه چون زال شدم / فرياد زدم كمي سبكبال شدم / سرگرم رجز خواني خود بودم كه / مادر زن بنده آمد و... لال شدم!
☺☺☺
دنيا براي مرد يك لبخند است و لبخند براي زن يك دنياست!
☺☺☺
مي خواست در مصرف عقل صرفه جويي كند عاشق شد!
☺☺☺
"عشق" جزيره اي ست در آبهاي دور دست! Sms نخون! پارو بزن!
☺☺☺
خيلي پستي................. و بلندي بايد رفت تا به گلي چون تو رسيد!
☺☺☺
اتل متل توتوله.... گاو حسن چه جوره؟... نشسته توي خونه داره sms مي خونه!...
☺☺☺
آيا فكر مي كنيد بي عرضه هستيد؟ فكر مي كنيد به درد هيچ كاري نمي خوريد؟ فكر مي كنيد بي مصرف هستيد؟ به خدا درست فكر مي كنيد!
☺☺☺
اگه خواستي يه كسي... عاشقي همنفسي... عمرش رو حيرونت كنه... خودش رو قربونت كنه.... جون مادرت رو من يكي حساب نكن!
☺☺☺
يك مدير با سابقه مديريت و تسلط به زبان انگليسي و آشنايي كامل به كامپيوتر و برنامه فتوشاپ و طراحي وب.... جهت كار در ساندويچي نيازمنديم!
Mohamad
02-23-2010, 02:37 PM
اتل متل توتوله...گاو حسن چه جوره...نشسته توي خونه، داره اس ام اس مي خونه !!!
Mohamad
02-23-2010, 02:38 PM
اصلاح الگو مصرف لرها :
غذا: كشك
يخچال : مشك
حمام : تشت
دستشويي : دشت
Mohamad
02-23-2010, 02:38 PM
خرپیری زمان مردن خرهای دیگر را وصیت میکند :
سر یه مشت علف دعوا نکنید.
مواظب گورخر باشید پسر عمویتان است.
ترکها نسبتی با ما ندارند الكي خودشون رو به ما چسبوندن ما اصليتمون تهرانيه!!!
Mohamad
02-23-2010, 02:39 PM
انك معتادين جوان به زودي قرعه كشي خواهد كرد با جوايز نفيس شامل :
500 كيلو ترياك
100دستگاه پيك نيك
20 عدد سيم سنجاق
1گاو صندوق هروئين
1000كمك هزينه خريد منقل بافور
100سفرتفريهي به زاهدان و زابل .
هدف ما رفع خماري شماست .
معتاد بانك *بانك شما !!!
Mohamad
شروع = قلبم
نوع مسير= sms
هدف = دوستي
طول = بينهايت
مقصد = قلب شما
امضا = love
Mohamad
قدقدقدا قدقدقدا قدقدقدا امروز اينو تمرين كن تا فردا يادت بدم تخم بذاري!!!
Mohamad
02-23-2010, 02:40 PM
اماکن دیدنیه رشت :
کلوچه پزی پسر و پدران !
کتیبه ی زن با وفا !
مجسمه ی مرد با غیرت !
میدان شهید حلال زاده !
پارک زیبا دماق !
Mohamad
بزرگترین عیب آن است که چیزی را عیب بدانی که مانند آن در خود توست
امروز از دیروز به مرگ نزدیك تریم به خدا چطور
پیامبر (ص):
بهترین انسانها کسانی هستند که دیربه خشم می آیند و زودراضی میشوند
مبادا آرزوها بر شما چیره گردد،مپندارید که عمر طولانی خواهید داشت/نهج البلاغه
هرگز به احساساتی که در اولین برخورد از کسی پیدا میکنید اعتماد نکنید
هیچ وقت خودت را برای کسی شرح نده
کسی که تو را دوست داشته باشد نیازی به این کار ندارد
و کسی که تو را دوست ندارد آن را باور نخواهد کرد
در قرض دادن به دوستان احتیاط كن. مبادا هر دو را از دست بدهی
چنان باش که بتوانی به هر کس بگوئی ، مثل من رفتار کن
زندگی مثل یه پل قدیمیه!
به این فكر نكن كه اگه تنها ازش بگذری دیرتر خراب میشه،
به این فكر كن اگه افتادی یكی باشه دستتو بگیره
ازبخشش نترس،ازان بترس که روزی لازم شود بخشیده شوی
دربی کران زندگی،دوچیزافسونم می کند:آبی آسمان راکه می بینم ومی دانم که نیست وخداراکه نمی بینم ومی دانم که هست!
تجربه اسمی است كه افراد به اشتباهاتشان میدهند
اسرار خویش به کسی مگوی زیرا سینه ای که در حفظ راز خود به ستوه آید ،از سینه دیگران نباید انتظار امانت داشته باشد
شرّ با شرّ خاموش نشود، چنانكه آتش با آتش. بلكه شرّ را خیر فرو می نشاند و آتش را آب
اگر در جریان رودخانه صبرت ضعیف باشد ، هر تکه چوبی ، مانع عظیمی
بر سر راهت خواهد شد
آن که امروز را از دست میدهد فردا را نخواهد یافت ، هیچ روزی از امروز با ارزش تر نیست
محبت همه چیز را شکست میدهد و خود شکست نمیخورد
Mohamad
بر زمین لجبازی پای مفشار که بد لغزنده است
از اندیشه ها و آرزوهای دیگران ، برای موفقیت خود کمک بگیرید
سکوت سرشار از نگفته هاست و نا گفته ها پر بها ترین داشته هاست
گاهی هدف خود ، سد دید آدمی است ، باید دور شد و آنگاه برگشت ،
چه درخشان هویداست
وقتی انسان دوست واقعی دارد که خودش دوست واقعی باشد
برای هر کس زمان معینی وجود دارد که قابل انتقال نیست
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتی ، کسی باش که تا به حال نبودی
اکثر ما نه به خاطر یافتن فردی کامل ، بلکه به خاطر کامل دیدن
یک فرد نا کامل عاشق میشویم
اگر در جریان رودخانه صبرت ضعیف باشد ، هر تکه چوبی ، مانع عظیمی
بر سر راهت خواهد شد
Mohamad
02-23-2010, 02:41 PM
سخنان مردان بزرگ تاریخ
وقتی ارتباط عاشقانه ات به انتها میرسد ، فقط به سادگی بگو : همه اش تقصیر من بود
جکسون براون
شادمانی اسطوره ایست که در جستجویش هستیم
جبران خلیل جبران
اگر به مهمانی گرگ می روید ، سگ خود را به همراه ببرید
گوته
آن کسی که از رنج زندگی بترسد ، از ترس در رنج خواهد بود
چینی
وقتی نانوا نان را با دقت و وسواس می پزد و به دست مشتری میدهد ، خدا با او در کنار تنور ایستاده است
کریستیان بوبن
اگر قرار است برای چیزی زندگی خود را خرج کنیم ، بهتر آن است که آنرا خرج لطافت یک لبخند و یا نوازشی عاشقانه کنیم
شکسپیر
استعداد در فضای آرام رشد میکند و شخصیت در جریان کامل زندگی
گوته
بیش از هر چیز نخست بدان که چه میخواهی .
فوخ
Mohamad
بردن ، همه چیز نیست ، اما تلاش برای بردن چرا .
لومباردی
اگر خاموش بنشینی تا دیگران به سخنت آورند ، بهتر از آنست که سخن بگویی و خاموشت کنند
سقراط
عادتمند کسی است که به مشکلات و مصائب زندگی لبخند بزند
شکسپیر
از استثنائـات است که کسی را بـه خاطر آنچه که هست دوست بدارند . اکثر آدمها چیزی را در دیگران دوست دارند که خود به آنها امانت می دهند : خودشان را ، تفسیر و برداشت خودشان را از او
گوته
ماهی و مهمان دو روز اول خوب هستند ، از روز سوم بو می گیرند
( البته از دید اسپانیولی ها )
در روز عشاق برای دوستت کارتی بفرست و روی آن بنویس : " از طرف کسیکه فکر میکند تو بی نظیری"
براون
مردان آفریننده کارهای مهمند و زنان به وجود آورنده مردان
رومن رولان
جریان زندگی چیزی جز مبارزه میان عاطفه وعقل نیست
مارک تواین
آزادی متعلق به یک نفر نیست ، مال همه است
اسپنسر
هر کس مرتکب اشتباهی شده ، اکتشافی هم نکرده است
گالیله
با دیگران آنگونه رفتار کن که میخواهی با تو رفتار شود
براون
نیاسائید ، زندگی در گذر است . بروید و دلیری کنید ، پیش از آنکه بمیرید ، چیزی نیرومند و متعالی از خود بجای گذارید ، تا بر زمان غالب شوید .
گوته
عشق ما را می کشد تا دوباره حیاتمان بخشد
شکسپیر
لبخند، حتی زمانیکه بر لبان یک مرده می نشیند ، بازهم زیباست
کریستیان بوبن
هرگز فرصت گفتن « دوستت دارم » را از دست مده
براون
امید با مرگ هم به گور نمی رود
شیلر
مرور زمان به خودی خود بسیاری از نگرانی ها را از بین می برد
دیل کارنگی
هر چه نور بیشتر باشد ، سایه عمیق تر است
گوته
Mohamad
من آینده را دوست دارم چون بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم
کترینگ
برای آنکه عمر طولانی باشد ، باید آهسته زندگی کنیم
سیسرون
• به گونه ای زندگی کنید که وقتی فرزندانتان به یاد عدالت ، صداقت و مهربانی می افتند ، شما در نظرشان تداعی شوید
جکسون براون
هرکس باید روزانه یک آواز بشنود ، یک شعر خوب بخواند و در صورت امکان چند کلمه حرف منطقی بزند
گوته
تواضع بیجا آخرین حد تکبر است
لابرویر
هیچکس بدبخت تراز کسی نیست که همیشه خوشبخت است
هلندی
آنها که غائب اند ، کمال مطلوب اند و حاضرین معمولی و پیش و پا افتاده اند
گوته
فقط به ندای کودک درون خویش گوش بسپار نه هیچ ....
کریستیان بوبن
سعادت دیگران بخش مهمی از خوشیختی ماست
رنان
با مردمان نیک معاشرت کن تا خودت هم یکی از آنان به شمار روی
ژرژهربرت
با تقوی و خوبی میتوان سعادت آفرید
زنون
برای شب پیری در روز جوانی چراغی باید تهیه کرد
پلوتارک
Mohamad
02-23-2010, 02:42 PM
اولین گام در راه آگاهى، درک جهل است . بى پیماستر
بیهوده گویان پند آموزند ، زیرا هشیاران عیب ایشان را به دیده می نگرند و از بیهوده گویی می پرهیزند . بزرگمهر
زن مانند شیشۀ ظزیف و شکستنی است . هرگز توانایی مقاومت او را نیازمایید . زیرا ممکن است شیشه ناگهان بشکند . سروانتس
فرمان ایزد به جهانداران داد و دهش است . فردوسی خردمند
فکر نو بسیار ظریف و حساس است ،با یک ریشخند کوچک می میرد و کنایه ای کوچک آن را بسختی مجروح می کند. هربرت اسپنسر
هرگاه بتوانیم از نیروی تخیل به همان اندازه استفاده کنیم که از نیروی بصری استفاده می کنیم هر کاری انجام پذیر است .کارلایل
پشیمانی، اولین گام برای پوزش است. ارد بزرگ
عشق حیات عاشق را تشکیل می دهد و الا معشوق بهانه است . آلفونس کار
رایزنی که کار ، اجرایی می کند ، قابل اعتماد نیست . ارد بزرگ
به خاطر داشته باشید که امروز همان فردایی است که دیروز درباۀ آن نگران بودید . از خود بپرسید اقلاً این چیزی که درباره اش نگرانم به وقوع خواهد پیوست یا خیر ؟ . استرن
آدم بی مغز و پرگو چون آدم ولخرج و بی سرمایه است .پاسکال
بیشترین تأثیر افراد خوب زمانى احساس مى شود که از میان ما رفته باشند. امرسون
آدمها میوه های درختانی هستند که ریشه ای از دیرینه دارند . ارد بزرگ
تاریخ تکرار بى پایان خطاهاى زندگى است. لورنس دورل
سربر گریبان فرو بر، از دل خویش بپرس آنچه را که مى داند. شکسپیر
Mohamad
چه بسیار گردن کشانی که به آنی دچار زبونی شدند . ارد بزرگ
نشانه مهارت، دانستن بیشترین ها در مورد کوچک ترین ها است . اچ لاسکى
رایزن کسی است که می تواند از درون پیچیده ترین مشکلات ، ساده ترین و بهترین راهها را بیابد . ارد بزرگ
خداوندا، نمى توانیم از تو چیزى بخواهیم که تو نیازهاى ما را مى دانى، پیش از اینکه در ما پدیدار شود . جبران خلیل جبران
فرهنگ رودخانه اى است به قدمت تاریخ. یونگ
بی گمان اولین باژ ، آخرین باژ نخواهد بود . ارد بزرگ
آزادی ابر انسان تنها در صورتی واقعی است که در زمان فراشد و در ساختن آینده ای بر پایه گذشته عملی شود . فردریش نیچه
خوشبختی میان پرده بدبختی است . دن مارکی
بازده ساختار بیمار ، درد و سیاهی ست . ارد بزرگ
هیچ هنجاری نمی تواند فراتر از جان بی گناهی باشد چه باژ باشد و چه غیر آن . ارد بزرگ
آزادگان را کاهلی ، بنده می سازد . فردوسی خردمند
Mohamad
در هستی جنبش حشرات هم چهار چوبی دارد . ارد بزرگ
تجربه را بر روی رختخواب نرم معطر و متکای پر قو نمی توان بدست آورد . اوری پید
زن همیشه سن خود را از تاریخ ازدواج حساب می کند ، نه تاریخ تولد . ارهارد
اگر هنجار ها و کارآگان سست باشند همان بهتر که باژ را بدهی . ارد بزرگ
آدمی شاگردی است که درد و اندوه او را تعلیم می دهد و هیچکس بدون احساس این معلم قادر به شناسایی خود نیست . آلفرد دوموسه
حیات خوابی است ، و محبت رؤیای آن . آلفرد دوموسه
تا ساختارها سامان نیابد رشدی هویدا نمی گردد . ارد بزرگ
هر چه بیشتر عمر می کنم بیشتر اطمینان پیدا می کنم که تفاوت عمده انسانها ، تفاوت بین انسان ضعیف و قوی ، بین انسان بزرگ و کوچک میزان توانایی یا اراده استوار و خلل نا پذیر آنهاست . به این معنی که انسان قدرتمند هنگامی که هدفی را برای خود مشخص می کند دو راه بیشتر پیش رو ندارد : یا مرگ یا پیروزی. توماس فاول باکستون
اگر باژ دادی ایمین مباش ! که این درد را درمانی دگر است. ارد بزرگ
باید از دگم گرایی ها در اندیشه فلسفی دوری کرد . فردریش نیچه
هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری، آرزوی دیگران است؟! . جک لندن
Mohamad
02-23-2010, 02:43 PM
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری . جبران خلیل جبران
باید در محدوده ی امکانات زمینی بیافرینیم، و در آفرینش به زمین وفادار بمانیم . فردریش نیچه
آنکه باژ می گیرد زندگیش بسیار کوتاه است . ارد بزرگ
زندگی خود را تبدیل به مدرسه ای برای یاد گرفتن کن . جان دیوی
برای ارواح بشری چه چیزی بالاتر از این است که در هر رنج و محنتی غمخوار یکدیگر و در هر شادی شریک خنده های هم و در خلوت خاطرات یکدیگر تنها تصاویر ماندگار و ابدی وجود هم باشند . جرج الیوت
به کوهستان می نگرم ، درونم سرشار از نیرو می شود کوهها سر فرود می آورند ، و می گویند : باز ما را درخواهی نورد . ارد بزرگ
آنگاه که سندانی ، پا برجا باش ، روزی که چکش گشتی محکمتر بکوب . جان قلوریو
ساختاری که با سرشت آدمی سازگار نباشد توان پایداری ندارد . ارد بزرگ
اراده زندگی برتر و نیرومند تر در مفهوم ناچیز نبرد برای زندگی نیست، بلکه در اراده جنگ اراده قدرت و اراده مافوق قدرت است! . فردریش نیچه
Mohamad
آنکه باج می گیرد زندگیش بسیار کوتاه است . ارد بزرگ
زندگی خود را تبدیل به مدرسه ای برای یاد گرفتن کن . جان دیوی
برای ارواح بشری چه چیزی بالاتر از این است که در هر رنج و محنتی غمخوار یکدیگر و در هر شادی شریک خنده های هم و در خلوت خاطرات یکدیگر تنها تصاویر ماندگار و ابدی وجود هم باشند . جرج الیوت
به کوهستان می نگرم ، درونم سرشار از نیرو می شود کوهها سر فرود می آورند ، و می گویند : باز ما را درخواهی نورد . ارد بزرگ
آنگاه که سندانی ، پا برجا باش ، روزی که چکش گشتی محکمتر بکوب . جان قلوریو
ساختاری که با سرشت آدمی سازگار نباشد توان پایداری ندارد . ارد بزرگ
اراده زندگی برتر و نیرومند تر در مفهوم ناچیز نبرد برای زندگی نیست، بلکه در اراده جنگ اراده قدرت و اراده مافوق قدرت است! . فردریش نیچه
به رویاها ایمان بیاورید که دروازه های ابدیت اند . جبران خلیل جبران
باری ؛ بدترین چیز خرداندیشی ست. به راستی ؛ شرارت به که خرداندیشی! . فردریش نیچه
هواخواه مرگ در راه سربلندی وطن یا با قهرمانی به شهادت می رسد یا زندگی شرافتمندانه ای بدست می آورد. جمال الدین اسدآبادی
بزرگداشت ، بخشش بی ریای مهر است مهری که با آن می توان بوی بهار را همیشه همراه داشت . ارد بزرگ
تمام وجودم را برای سرفرازی میهن بخشیدم به این امید که افتخاری ابدی برای کشورم کسب کنم . نادر شاه افشار
Mohamad
چه کشیدم و چه دیدم ، نشنیدم و ندیدم / که کسی کشیده باشد ، ستمی که من کشیدم
یک صندلی خالی کنار رویاهام از آن توست بنشینی یا بروی ، دوستت دارم
تو از زیبا ترین نیلوفر من ، بخوان غم را تو از چشم تر من
بدان این روی زرد از دوری توست ، که سر بیرون زد از خاکستر من
بیا اینجا صداقت میفروشم / برای تو محبت میفروشم
بیا بهر نگاهی از تو ای دوست / دلم را زیر قیمت به تو عاشق ترینم میفروشم
میخوام به زودی ببینمت ، کنار چهار راه دلتنگی ، خیابان تنهایی ، کوچه دوستی
دستت رو بذار رو قلبت قد فاصله دو ضربان قلب از یادت غافل نیستم
باگوشیت چیكار کردی هرچی میزنگم میگه مشترك مورد نظر لوسه به تونمیده بوسه
سحرگاهان که شبنم ، آیتی از پاک بودن رابه گلها هدیه می بخشد ، به آن محراب پاکش آرزو کردم برایت خوب دیدن ، خوب بودن ، خوب ماندن را..!
ماومجنون درس عشق از یك ادیب آموختیم،اوبه ظاهرگشت عاشق،مابه معنا سوختیم
دل تو وقتی میگیره دل من میخواد بمیره حاضرم دلم فدات شه تاكه قلب تو نگیره
Mohamad
02-23-2010, 02:44 PM
از عطر نگاه باغ ها دانستم ، نام دگر بهار ، لبخند خداست
گلت خشک شد ولی هرگز نمرده / زمان بوی تو رو از خونه برده
دلم خوش بود میآیی یه شب تو خوابم / ولی چند ماهه که خوابم نبرده
به چه مانند کنم در همه آفاق تو را / هر چه در ذهن من آمد تو از آن خوب تری..
جهان بی دوست زندان جان است / صفای زندگی با دوستان است
الف را از ازل آغاز عشق است / ب بسم الله را اعجاز عشق است
انجماد قلب ها را از خشک سالی چشم ها میتوان فهمید
چشمی که گریستن نمیداند ، زیستن نمیتواند
بی احساس و بی عاطفه بودن ، انسان را از واقعیت دور میکند
امیر احساسات باشیم ، نه اسیر آن
گلی دارم که تو گلها غریبه / نه نارنجه و نه لیمو و نه سیبه
گلی دارم به دست کس نمیدم ، خریدم گوهری و پس نمیدم
گل فرستادم ، تو بو کن ، اگر رفتم تو با گل گفتگو کن
اگر مردم فدای تار مویت ، اگر ماندم ، که باز آیم به سویت
حمد میگویم خدای مهربان / خالق و سازنده این مکان
آفریده این زمین و آسمان / کائنات و جمله موجود آن
Mohamad
اگر روزی عقل را بخرند و بفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم فروشنده خواهیم بود
از انسانها غمی به دل نگیر؛ زیرا خود نیز غمگین اند؛
با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود
شک دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند
تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است
پس همیشه امید داشته باش
دل های بزرگ و احساس های بلند ، عشق های زیبا و پر شکوه می آفرینند
که جان دادن در کنارش آرزوئی شور انگیز است ، اما کدامین معشوق مخاطب راستین چنین معشوقی خواهد بود و او فقط خداوند است
دوست داشتن بهترین شکل مالکیت و مالکیت بدترین شکل دوست داشتن است
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی
که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد
یک دوست وفادار تجسم حقیقی از جنس آسمانی هاست که اگر پیدا کردی قدرش را بدان
همیشه خواستنی ها داشتنی نیست ، همیشه داشتنی ها خواستنی نیست
Mohamad
تو اگر میدانستی که چه زخمی دارد خنجر از دست رفیقان خوردن
از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهائی
وقتی پایت خواب می رود نمی توانی درست راه بروی لنگ می زنی!
وقتی قلبت خواب می رود نمی توانی درست فکر کنی عاشق می شوی
در عشق اگر عذاب دنیا بکشی، با اشک دو دیده طرح دریا بکشی،تاخلوت من هزار فرصت باقیست،تنها نشدی که درد تنها بکشی
دوستیت زلال،مرامت وفا،یاریت سکوت،باطنت دریا،وجودت عزیز،داشتنت رویا،ارزشت بالاتر از طلا،حافظت خدا
کاش می دانستم بعد از مرگم اولین اشک از چشمان چه کسی جاری میشود و آخرین سیاهپوش که مرافراموش میکند چه کسی خواهد بودتا قبل از مرگ جانم را فدایش کنم
کهنه فروش تو کوچمون داد می زد، چراغ کهنه می خریم،وسایل شکسته می خریم،بی اختیار داد زدم قلب شکسته هم می خری؟ګفت؛اګه ارزش داشت که نمیشکستنش
آبمیوه صداتم،چرخ کرده نگاتم،قربون اون چشاتم،کشته خنده هاتم،من مرده حیاتم ،تاعمر دارم فداتم
از جداشدن نوشتی روتن زخمیه هر برگ،گریه کردمو نوشتم نازنینم یا تو یامرگ
یکی رفت یکی نرفت،اون که رفت تو بودی ،اون که بخاطر تو توو دل کسی نرفت من بودم
Mohamad
02-23-2010, 02:45 PM
دیوارها اگرچه متهم به ایجاد فاصله هستند، اما این دستان دیوار ساز ما هستند كه تبرئه میشوند...
من همونم كه مثل كوهى بلند سنگ صبوره
دل من صاف وزلال، عین یك جام بلوره
تو همونى كه دلم عاشقو سر به راهشه
تو صدایى كه شنیدنش واسم اوج غروره،
باهم میشه آفتابو صدا كرد
خاكو معتبر مثل طلا كرد
باهم میشه سنگ بی صدا رو با ناز ترانه آشنا كرد.
آنكه میگفت زیك گل نشودفصل بهار. چه خبر داشت كه همچون تو گلی میروید
آن سوی دلتنگی ها همیشه" خدایی" هست كه داشتنش جبران همه نداشتن ها ست..
تصویر چشمان تورا در رویاها کشیدم،باغ گلی از جنس مریم ها کشیدم،تو گم شدی در جاده های ساکت و دور،من هم دنبال نفسهایت دویدم
خداوندا مپسند که لوتیان خارشوند،که نی صفتان شیشه به دست وارد میدان شوند
میخواستم بروم تا انتهای عدم،می خواستم نیست شوم،گم شوم،قلب شیشه ای غرورم افتادو شکست،حتی آهی نکشیدم چون زندگی را با حضورت دوست دارم،تورا قسم میدهم به شبنم شفاف،تورا قسم میدهم به پاکی محبتکه بمانی،توراقسم میدهم به اب و آیینه که بمانی،،،،،،همه رفتند ،تو بمان
گاهی وقتا آدما در عرض چند ثانیه دل اونایی رو که دوستش دارن میشکنن منو بابت اون ثانیه ها ببخش
گفتی که دگر در تو چنان حوصله ای نیست،گفتم که مرا دوست نداری گله ای نیست،رفتی خدا پشت و پناهت به سلامت،بگذار بسوزد دل من مساله ای نیست
Mohamad
*عشق چراغ هدایتیست برای هر گم کرده راهی*
.
.
.
بی جهت نیست که در خونمون چادر زدی..!!
مهر دل ما مدام تقدیم شما ، عمری كه شود به كام تقدیم شما ، پیدا نشد آن هدیه كه در شأن شماست ، یك باغ گل سلام تقدیم شما
لای خاطرات تلخم یاد تو همیشه شیرین، تا ابد فكر تو هستم نازنین رفیق دیرین
همه هست آروزیم كه ببینم ازتورویی ، چه زیان رسد كه از تو برسم به آرزویی
کم کم ز یادم میروی این روزگارو رسم اوست ! این جمله را با تلخی اش صد بار تضمین میکنم
براى داشتن چیزى كه تا حالا نداشتى، كسى باش كه تاحالا نبودى.
باهم میشه آفتابو صدا كرد خاكو معتبر مثل طلا كرد باهم میشه سنگ بی صدا رو با ناز ترانه آشنا كرد.
-
خیالتو به من بده كه دلخوشم به یادت
باچشم خیسم بی تو، من راهیم به راهت
چشام به یادتو خوشن به یاد روى ماهت
جواب دل روچى بدم كه عاشقه به چشمون سیاهت.
من همونم كه مثل كوهى بلند سنگ صبوره
دل من صاف وزلال، عین یك جام بلوره
تو همونى كه دلم عاشقو سر به راهشه
تو صدایى كه شنیدنش واسم اوج غروره،
از پرچین امیدهایت چتری برایم بفرست خیس دلتنگی هاتم
کهنه فروش داد میزنه: چراغ شکسته میخریم... کفشای پاره میخریم... اسباب کهنه میخریم... بی اختیار داد میزنم:کهنه فروشقلب شکسته میخری؟؟؟
Mohamad
تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
در فصل تگرگ عاشقت میمانم / با ریزش برگ عاشقت میمانم
هر چند تبر به ریشه ام میکوبی / تا لحظه مرگ عاشقت میمانم
آسمان جای عجیبیست نمیدانستیم / عاشقی کار غریبیست نمیدانستیم
عمر مدیون نفس نیست نمیدانستیم / عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم
شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را
قلم گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این بار غم را
تو طراوت باران ، تو سخاوت زمینی / تو کرانه های قلبم ، بهترین ، تو بهترینی
زندگی با تو برایم بوی ریحان میدهد / بی تو اما بوی ریحان ، بوی زندان میدهد
ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند
پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟
در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود / در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود
میشود حتی برای دیدن پروانه ها / شیشه های مات یک متروکه را الماس بود
کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود / هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود
من ناخدای عشقم ، طوفان حریف من نیست / من عاشق تو هستم مجنون رقیب من نیست
در ان زمان که وفا قصه برف و تابستان است ، و صداقت گل نایابی است
به چه کسی باید گفت ، با تو خوشبخت ترین انسانم . . . ؟
Mohamad
02-23-2010, 02:46 PM
منحنی قلب من مشتق گیسوی توست خط مماس دلم تابع ابروی توست
زندگی مثل یه پل قدیمیه!
به این فكر نكن كه اگه تنها ازش بگذری دیرتر خراب میشه،
به این فكر كن اگه افتادی یكی باشه دستتو بگیره...
کاش درآسمان سکوتت لکه ابری بودم تابرای همه دلتنگیهایت میباریدم(بیشتر از ضربان قلبت دوستت دارم)
امشب به رسم عاشقی یادی زیاران می كنم، درغربتی تاریك و سرد از غم حكایت می كنم، امشب وجودم خسته است از سردی دلهای سرد، آیا توهم دریاد من هستی در این شبهای سرد...؟
خداوندا ! به پیمان مقدس دوستی سوگند،بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستیهایم را میبینند و باز دوستم دارند
شبی از پشت یك تنهایی نمناك و بارانی، تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا كردم، تمام شب برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا كردم
اگر فكر كردى ازت خوشم میادو برام خیلى عزیزى و دلواپستم واگه نبینمت دلم برات تنگ میشه
.
.
.
.
براى اولین بار درست فكر كردى
Mohamad
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد
کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد
از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد
سر نماز اول وقت حاضر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا باشد در زمین
آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است
یاد آر که محتاج دعایت هستم
ضربان قلب من با تو : __ \_/ __ \_/
دور از تو : __ \__ \__ \__ \
بدون تو : ____________
درطلوع یك دوستی هرگز غروبی نیست پس زندگی كن برای كسی كه دوستش داری
دیدمت یك شب به دریا خیره بودی تا سحر/ كاش دریای تو بودم دل به دریا میزدی...
نه ازآشنایان وفا دیده ام نه از باده . نوشان صفا از نامردمیها نرنجد دلم که ازچشم خودهم خطادیده ام
هم رازكویرم تب باران دارم. درسینه دلی شكسته پنهان دارم . برگوشه سنگ قبرمن بنویسید. من هرچه كه دارم ازرفیقان دارم
تبسم تو تجسم تمام خوبی هاست
به تبسمت سوگند كه شاد بودنت آرزوی ماست
Mohamad
توی زندگی دو نفر باش.یکی برای خودت برای زندگی و دیگری برای دیگران زندگی باش
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
اگر همواره مانند گذشته بیندیشید، همیشه همان چیزهایی را بهدست میآورید كه تا بحال كسب كردهاید .( فاینمن)
یا چنان نمای که هستی، یا چنان باش که مینمایی (بایزید بسطامی)
این شیوه آدم هاست که وقتی می خواهند چیزی را نابود کنند ، از آن هیولایی در ذهن دیگران و یا خود ترسیم می کنند.
كسی كه دوبار از روی یك سنگ بلغزد، شایسته است كه هر دو پایش بشكند
Mohamad
02-23-2010, 02:47 PM
چون غنچه ء گل قرا به پرداز شود
نرگس به هواى مى قدح ساز شود
فارغ دل آن كسى كه ماند حباب
هم در سر میخانه سر انداز شود
Mohamad
02-23-2010, 02:49 PM
آن کیست که بیجرم و گنه زیست؟ بگو بیجرم و گناه در جهان کیست؟ بگو
من بد کنم و تو بد مکافات کنی پس فرق میان من تو چیست؟ بگو
Mohamad
چنان عاشق چنان ديوونه حالم
که مي خوام از تو و از دل بنالم
هنوزم با همين ديوونه حاليم
يه رنگم، صادقم، صافم، زلالم
Mohamad
بي تو گلشن چو زندونه به چشمم
گلستون آذر ستون به چشمم
بي تو آرام و عمر زندگاني
همه خواب پريشونه به چشمم
بابا طاهر
Mohamad
02-23-2010, 02:50 PM
امه ی غضنفر به دوست دخترش:
مهم نیست که قشنگ نیستی، قشنگ اینکه مهم نیستی.!!!!
Mohamad
روش آدم شدن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کنجکاو نشو تو آدم بشو نیستی!!!
Mohamad
دایناسور پسر به دایناسور دختر:
میای بریم خونمون؟ نه
میای بریم خونتون؟ نه
همین کار ها رو کردی که نسلمون منقرض شد
Mohamad
02-23-2010, 02:51 PM
به میرزا پور میگن چرا موقع سرود ملی همش میخندی ؟میگه اخه چیکار کنم وقتی دایی کنارم میگه شرزدز افق
Mohamad
شباهت دختر خوب با دايناسور: نسل هر دو منقرض شده!
شباهت پسر خوب با پري دريايي : هردو از اول افسانه بوده اند!
يکي دلش براي ماهي مي سوزه، يکي براي ماهيگير. اما هيچ کس دلش براي تو که سر قلابي نمي سوزه!
تو خيلي ميفهمي. . . . . . . . . . . . . . . . . .
تو خيلي باهوشي. . . . . . . . . . . . . . . . . .
ميفهمي . . . . . . . . . . . . . . . . . .
باهوشي . . . . . . . . . . . . . . . . . .
(اساماس تلقيني براي مونگولا)
Mohamad
قاضی ميشه غضنفر بهش ميگن حكم كن، ميگه پيك !!!
تركه ميره جلو آينه خودشو ميبينه
با خودش ميگه خدايا من اين يارو رو كجا ديدم؟
بعد از يك ساعت فكر كردن ميگه:
آها... حالا يادم اومد هفته پيش تو سلمونی ديدمش
Mohamad
دنيا رو بد ساختن .. کسي را که دوست داري . تو را دوست نمي دارد .. کسي که تو را دوست دارد . تو دوستش نمي داري .. اما کسي که تو دوستش داري و اوهم تو را دوست دارد به رسم و ايين هرگز به هم نمي رسند و اين رنج است
Mohamad
02-23-2010, 02:52 PM
دستت رو بکن تو موهات .. يه تارش رو بگير دستت .. همونو به يک دنيا نمي دم
چيه فکر کردي يک 1 اس ام اس جديده ؟ يا فکر کردي کارت دارم ؟ نه بابا فقط مي خواستم بگم دوستت دارم
دو تا ادم برفي در دو طرف رودخانه اي با ديدن هم عاشق هم مي شن . اونا از عشق هم اب شدن تا شايد تو اب رودخانه بهم برسن
Mohamad
02-23-2010, 02:52 PM
عشق گلي است که دو باغبان آن را مي پرورانند
عشق آن است که همه خواسته ها را براي او آرزو کني
من يه ليوان چاي داغ رو به تو ترجيح مي دم . چون چاي فقط زبونم رو مي سوزونه . ولي تو دلمو
قلب پسرا مانند پاركينگي است كه هيچ گاه تابلوي ظرفيت تكميل براي ان نصب نميشود
Mohamad
02-23-2010, 02:53 PM
برو پايين
.
سر كار نيستي برو پايين
.
يه خورده پايين تر
.
اها ... حالا برو بالا
نه . نرو . چون بالا بري پايين بياي من دوستت دارم
يه روز عشقت رو دزديدم و براي اينکه جاش مطمئن باشه اون رو تو قلبم قايم کردم اما نمي دونستم که يه روز براي اينکه اون رو پس بگيري قلبم رو مي شکني
پازل دل يکي رو بهم ريختن هنر نيست ..... هر وقت با تيکه هاي شکسته ي دل يک نفر يک پازل دل جديد براش
ساختي هنر کردي
Mohamad
02-23-2010, 02:53 PM
وقتي دل تنگ شدي به ياد بيار کسي رو که خيلي دوستت داره،وقتي نا اميد شديبه ياد بيار کسي رو که تنها اميدش تويي. وقتي ساکت شدي به ياد بيار کسي رو که به شنيدن صداي تومحتاجه
وقتي دلت تنگ شدي وقتي چشات تر شدوقتي ديگه نبود کسي اميد يا يه همنفسي بدون که اينجا هست کسي که تو واسش همه کسي
تنها يک سقوط است که جاذبه زمين مسئول آن نيست فرو افتادن در عشق
Mohamad
02-23-2010, 02:54 PM
حيف که فقط تو يکي رو دارم ........ اگه از تو يه عالمه داشتم .... تا حالا يه گاوداري زده بودم ...
بي معرفت شدي . محل نمي ذاري . اس ام اس نمي دي . خودت رو واسه من مي گيري . اين همه بي محلي واسه چي ؟؟ حالا خوبه كه فقط عكست رو چي
توز هستش
برو بالا
.
بالا تر
.
تو هنوز فرق بالا و پايين رو نمي دوني ؟؟ تمرين کن فردا چپ و راست رو مي پرسم
.
.
.
.
چيه امدي پايين هنوز برنگشته که من جکش رو بگم!
.
.
.
.
.
Mohamad
02-23-2010, 02:54 PM
براي يه نفر اس.ام.اس مياد . ميگه : آخ جون جوك .....ميپره گوشيشو برميداره بعدش مي بينه جوك نبوده كلي ضايع مي شه مثل تو كه الان همين فكر و كردي و
ضايع شدي
اين يه دونه وحشتناک نيستند !!!
.:.loading.:.
مغز پيدا نشد!!
پاهت را ميگيرم بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
بعد پوشکت را عوض ميکنم عزيزم.جيگر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Mohamad
02-23-2010, 02:55 PM
اول شلوارتو در ميارم بعد ميكشمت جلو بعد بوست ميكنم بعد پوشكتو عوض ميكنم ني ني كوچولوي من
نشدي
Mohamad
02-23-2010, 02:55 PM
خيلي دوست دارم يه روزميام دنبالت ومي برمت جايي كه دست هيچكس بهت نرسه... قربانت..عزراييل..!!!
02-23-2010, 02:56 PM
روي تو يه حساب ويژه ميکردمو ناراحت نشو ولي تازه مي فهمم همه راس مي گن
تو يه آدم دورو هستي
1 روت ماه!
1 روت گل!
يکي از يکي قشنگتر
وقتي صدام مي كني آرزو مي كنم كاش كر بودم
تو كه لال نمي شي ...
اگه پاک کني عاشقمي
اگه جواب بدي ديوونمي
اگه جواب ندي يعني من و ميخواي
حا لا چي کار مي کني؟
يک دختر خانم جـــــوان و تحصيلکرده مســـلط به زبان فرانسه, خوش برخورد و خوش بيان با ظاهري آراسته و آشنا با موسيقي کلاسيک و تبحر در نواختن پيانو ,
جهت نظافت منزل نيازمنديم
پنجره زيباست اگر بگذارند چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند من از اظهار نظرهاي دلم فهميدم عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند
Mohamad
02-23-2010, 02:57 PM
سرتو بزار رو شونه هام خوابت بگيره
بزار تا آروم دل بي تابت بگيره
بهم نگو از ما کذشته ديگه ديره
حتي من از شنيدنش گريم مي گيره
بزار رو سينم سرتو چشماي خيس و ترتو
بزار تا سير نگاهت کنم بو بکشم پيرهن تو
بغل کن و بچسب بهم بکش دوباره دس بهم
جز تو کسي رو ندارم نزديک تر از نفس بهم
Mohamad
گفت: به من بگو چقدر دوستم داري؟
گفتم:تو را به بلندي کوهها، پهناي دشتها، عمق درياها و به زيبايي گلها دوست دارم.
تو را به اندازهي تمام وجودت دوست دارم
زيرا هيچکس را بدينسان دوست نداشتهام!
با حسرت سري جنباند و گفت:
متاسفم از اينکه نميتوانم حرفهايت را باور کنم
زيرا ;قلب کوچک من تحمّل، عشق بزرگ تو را ندارد!
Mohamad
جلوي من قدم بر ندار،
شايد نتونم دنبالت بيام.
پشت سرم راه نرو،
شايد نتونم رهرو خوبي باشم.
کنارم راه بيا و دوستم باش
هروقت تونستي برف روسياه كني... پر كلاغ رو سفيد كني.... آتش رو بوس كني... توي آب يه نفس عميق بكشي...
اون موقعس كه من ميتونم فراموشت كنم
راز آرامش درون در داشتن وجداني پاك است. به آرمان هايت پاي بند باش.
بزرگترين آرزويم اين بود که کوچك ترين آرزوي تو باشم.
Mohamad
02-23-2010, 02:58 PM
مي گفني كه دوستم داري
به تعداد قطره هاي باراني كه بر صورتت مي ريزد .
من نيز دوستت دارم بدون توجه به چتري كه روي سرت گرفتي...
تلخترين لحظه هارو كسي براي آدم مي سازه كه قشنگترين
لحظه هارو باهاش داشتي....
پازل دل يکي رو بهم ريختن هنر نيست .....
هر وقت با تيکه هاي شکسته ي دل يک نفر ، يک پازل جديد براش ساختي هنر کردي
عشق ايستادن زير باران و خيس شدن با هم نيست
عشق آنست كه يكي براي ديگري چتر شود و او هيچ وقت نفهمد كه چرا خيس نشده
آنچه مرا ناراحت كرده است آن نيست كه به من دروغ گفته اي › بلكه اين است كه از اين به بعد ديگر نمي توانم تو را باور كنم
هر كجاي زمين را مايلي بكن ، گنجي خواهي يافت البته به شرط اينكه با ايمان يك كشاورز زمين را بكني
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.