PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Sms اس ام اس

صفحه ها : 1 [2]

Mohamad
02-23-2010, 02:58 PM
بي شك در نمك نيروي شگفت و مقدسي است

نيرويي كه در اشك ما و در دريا وجود دارد

اغلب از فردايمان قرض مي گيريم تا ديون ديروزمان را بپردازيم

پرنده بهشتي فقط روي دستي فرود مي آيد كه چنگ نزند

زندگي آنقدر كوتاه است كه حتي فرصت افسوس خوردن هم باقي نمي گذارد

بهتر است غرورتان را بخاطر كسي كه دوستش داريد از دست بدهيد تا اينكه او را بخاطر غرورتان از دست بدهيد

شايع ترين کلمه "شهرت" است... دنبالش نرو.

لطيف ترين کلمه "لبخند" است...آن را حفظ کن.

حسرت انگيز ترين کلمه "حسادت" است... از آن فاصله بگير.

ضروري ترين کلمه "تفاهم" است... آن را ايجاد کن.

سالم ترين کلمه "سلامتي" است... به آن اهميت بده.

اصلي ترين کلمه "اطمينان" است... به آن اعتماد کن.

بي احساس ترين کلمه "بي تفاوتي" است... مراقب آن باش.

يك روز رسد غمي به اندازه كوه

يك روز رسد نشاطي به اندازه دشت

افسانه زندگي چنين است عزيز

در سايه كوه بايد از دشت گذشت

Mohamad
02-23-2010, 03:00 PM
هيچ وقت نذار هر رهگذري که رد ميشه رو دلت يادگاري بنويسه چون بعدا پاک کردنش خيلي سخته
-----------------------------------------------------------------
قانون چهار نیوتن " زمین هیچ جاذبه ای ندارد . سیبها برای تو می افتد چون تو تنها جاذبه زمینی!!!!!
--------------------------------------------------
به کجا باید رفت بعد از آن خاطره ها که همه هستی من از آن است!من به هر جا که روم همه جا چهره توست.همه جا خاطره دارم با تو!!!!!!
-----------------------------------------------------
چند تا آدمن که تنشون ميخاره 1.اونايي که چشمک ميزنن ولي شماره نميدن 2.اونايي که شماره ميگيرن ولي زنگ نميزنن 3.اونايي که حموم نميرن 4.اونايي که آف تو رو واسه خودت ميفرستن
--------------------------------------------------------------
انسان با سه بوسه تکميل مي شود 1-بوسه مادر که با آن پا عرصه خاکي مي گذاري 2- بوسه عشق که يک عمر با ان زندگي مي کني 3- بوسه خاک که با ان پا به عرصه ابديت مي گذاری
------------------------------------------------------------
ميدوني چرا دل به دلت دادم؟ به خاطر شباهت زيادت به ماه
با اين تفاوت که ماه سه حرف داره ولي تو حرف نداري

Mohamad
02-23-2010, 03:00 PM
اگه تو رو دوست دارم خیلی زیاد!خاک بر سرم! اگه توی اونی که دلم می خواد حتما خرم!
----------------------------------------------------------------
براي عشق تو در قلبم سه کوه ساختم اولي کوه وفا دومي کوه صداقت سومي....... کوهي که هر وقت بهم گفتي دوست ندارم از اون بندازمت پايين
-----------------------------------------------------------
اگه شب خوابت نبرد به آسمون نگاه کن.ستاره هارو بشمار کم اومد!برو قطرات بارون رو بمشار.کم اومد! به عشق من فکر کن چون هرگز کم نمی یاد!!!!!!!!!!!!!!!
مي دوني چرا بين انگشتان دست فاصله هست؟ چون يه روزي يه دستي پيدا مي شه كه اين فاصله رو پر كن
به او گفتم غمگين ترين ترانه را برايم بخوان چشمهايش را بست و آرام آرام گريست
---------------------------------------------------------
مواظب افکارت باش آنها تبديل به کلمات مي شوند. مواظب کلماتت باش آنها اعمالت مي شوند. مواظب اعمالت باش آنها عاداتت مي شوند. مواظب عاداتت باش آنها شخصيتت مي شوند. مواظب شخصيتت باش آن سرنوشتت مي شود

Mohamad
02-23-2010, 03:01 PM
ساعت ۳ بامداد قراره عقب مونده ها شفا بگیرن اس ام اس زدم خواب نمونی

--------------------------------------------------------

يه بار به يه نفر ميگن با زنبور و خر و گاو جمله بساز ميگه زنبور خره گاو منه

-------------------------------------------------------------

یکی خودشو دار می زنه بر اثر ضربه مغزی می میره .تحقیق می کنن می بینن خودشو با کش دار زده!

-------------------------------------------------------

به جاسم میگن می خوای سحر صدات کنیم؟ میگه:نه منو همون جاسم صدا کنین

------------------------------------------------------

تو تیمارستان نوار کاست دعا می ذارن همه پا میشن می رقصن به جز یکیمی میگن این حتما سالمه ازش می پرسن تو چرا نمی رقصی ؟ میگه:آخه من عروسم

-------------------------------------------------

هر جا شنیدی حسین حسین می گن برو شام می دن هر جا شنیدی علی علی می گن نرو ماشین هل می دن....!

-----------------------------------------------------

داشتم یک دلو ان هم به تو کردم تقدیم
بیش از این از من مسکین چه تمنا داری

Mohamad
02-23-2010, 03:01 PM
اینگونه زندگی کن:ساده اما زیبا،مصمم اما بیخیال، متواضع اما سر بلند،مهربان اما جدی،سبز اما بی ریا،عاشق اما عاقل

اگه تو دنیا هیچی هیچی نداشته باشی مطمئن باش سه چیز همیشه مال تو هست:خدای مهربون، فکرای قشنگ،قلب کوچیک من

---------------------------------------------------------------

زندگی عشق است .عشق افسانه نیست انکه عشق را افرید دیوانه نیست. عشق ان نیست که کنارش باشی!عشق آن است که به یادش باشی!!!!!

تو را از شير ميگیرن تا بوي كودكي ات را از ياد ببري, و هميشه ارزو بدل بماني
تو را از شير ميگیرن , و اين اولين تجربه دوري تو از چيزي است كه دوست مي داشته اي

Mohamad
02-23-2010, 03:02 PM
دو چيز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنهی کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نيستم! آلبرت انشتين

من میخوام با تو به فردا برسم تو بهار به شب یلدا برسم!

گل یکدونه ی گلدون بلور زندگی
چی دارم برات به جز یه عالمه شرمندگی!

اینو میدونن تودنیا همه
هرچی از تو بنویسم کمه

fekr nakon az khateram to rafti hanozam to yade man neshasti rafti ama khateratet injast toyi ke ghalbe mano shekasti lahzehaye khobe ba to bodan hamishe to khateram mimone oon hame sedaghato yek rangi oon hame harfaye asheghone...

گفت : عاشقي مرد ، بیا به یادش لحظه ای سکوت کنیم .
گفتم : اگر بخواهیم برای عاشقان سکوت کنیم ، باید عمری را ساکت باشیم ...

Mohamad
02-23-2010, 04:20 PM
Love مخفف عبارات:

Lake of sorrow (درياچه ي غم)

Ocean of tears (اقيانوس اشك)

Valley of death (دره مرگ)

End of life (آخر زندگي)!

Mohamad
02-23-2010, 04:21 PM
عميق ترين درد در زندگی مردن نيست،بلکه نداشتن کسی است که الفباي دوست داشتن را برايت تکرار کند،و تو از اون رسم محبت بياموزی

زندگی به من آموخت كه چگونه گریه كنم ام گریه به من نیاموخت كه چگونه زندگی كنم.....تو نیز به آموختی چگونه دوست بدارم اما به من نیاموخت كه چگونه تو رو فراموش كنم

عشق چون ساعت شني است . با خالي شدن مغز ، قلب پر مي شود

خدا تنها معشوقی است که عاشقانی دارد که هیچ یک از بودن دیگری ناراضی نیست و هیچگاه یکی از آنها معشوقش را تنها برای خود نمی خواهد

Mohamad
02-23-2010, 04:22 PM
يک رنگي و بوي تازه از عشق بگير...پر سوزترين گدازه از عشق بگير در هر نفسي که مي تپي اي دل من...يادت نرود اجازه از عشق بگير

زندگي مثل پيانو است ، دكمه هاي سياه براي غم ها و دكمه هاي سفيد براي شادي ها . اما زماني ميتوان آهنگ زيبايي نواخت كه دكمه هاي سفيد و سياه را با هم فشار دهي

داستان غم انگيز زندگي اين نيست که انسانها فنا مي شوند ، اين است که آنان از دوست داشتن باز مي مانند

Mohamad
اگر انسانها بدانند فرصت باهم بودنشان چقدر محدود است محبتشان نسبت به يکديگر نامحدود می شود.

هميشه هر چيزی را که دوست داری به دست نمی آوريم پس بياييد آنچه را که به دست می آوريم دوست بداريم.

بهاي عشق چيست بجز عشق ؟ (ماري لولا)

نمي خوام بگم قدر 1 دنيا دوست دارم چون دنيا 1روز تموم مي شه
نمي خوام بگم سياهي چشات مثل شب پر ستاره است چون شب هم بالاخره تموم مي شه
نمي خوام بگم دوست دارم چون دوست ندارم بلكه عاشقتم

Mohamad
ديدگان تو در قاب اندوه سرد و خاموش خفته بودند
زودتر از تو ناگفته ها را با زبان نگاه گفته بودند
از من و هرچه در من نهان بود مي رميدي مي رهيدي
يادم آمد كه روزي در اين راه ناشكيبا مرا در پي خويش ميكشيدي

Mohamad
02-23-2010, 04:23 PM
ای کاش می شد مثل یه برگ زرد توی پاییز زندگی رو رها کرد و خود رو به دست باد سپرد... ای کاش می شد.

هر كسي هم نفسم شد دست آخر قفسم شد. من ساده به خيالم كه همه كار و كسم شد. اون كه عاشقانه خنديد خنده هاي من دزديد زير چشمه مهربوني خواب يك توطئه ميديد

هميشه انقدر ساده نرو و مگذر لااقل نگاهي به پشت سرت کن...! شايد کسي در پي تو مي دود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند...! و تو... هيچ وقت او را نديده اي

به من ميگفت : آنقدر دوست دارم که اگر بگويي بمير مي ميرم . . . . . . . باورم نمي شد . . . . فقط براي يک امتحان ساده به او گفتم بمير . . . ! سالهاست که در تنهايي پژمرده ام کاش امتحانش نمي کردم

Mohamad
عشق در لحظه اي پديد می آيد ، دوست داشتن در امتداد زمان ، اين اساسی ترين تفاوت ميان عشق و دوست داشتن است .

اي مرغ سحر عشق ز پروانه بياموز كان سوخته را جان شد و آواز نيامد

اين مدعيان در طلبش بي خبرانند كان را كه خبر شد خبري باز نيامد

خوشبختي به كساني روي مي آورد كه براي خوشبخت كردن ديگران مي كوشند

عشق ، سپيده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق . ( بالزاك )

محبت را به هيچ چيز تشبيه نتوان كرد زيرا كه هيچ چيز دقيق تر و لطيف تر از محبت نيست. (سمنون محب)

Mohamad
عشق هرگز به رنگ ترديد در نمي آيد . (بوبن)

ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است . (آلبرت کامو)

اگر کسی ترا آنطور که میخواهی دوست ندارد، به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد. (مارکز)

شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید. (کیم وو چونگ)

عشق، افسر زندگی و سعادت جاودانی است. (گوته)

Mohamad
02-23-2010, 04:24 PM
عشق نور است که هرچه را در مسیرش قرار بگیرد - از جمله قلب ها را - از خود روشن می سازد. (باربارا دی آنجلیس)

عشق همانند مغناطیسی است که ما را به مبدا خود جذب می کند. (باربارا دی آنجلیس)

آنان که از خود عشق ساطع می کنند با عشق زندگی می کنند و با عشق نیز نفس می کشند ، دیگران را به سمت خود می کشانند. (باربارا دی آنجلیس)

عاشق هر که هستید ، با وفاداری به او عشق بورزید. (باربارا دی آنجلیس)

تنها با عشق میان دلهای شماست که عشق میان شما عمق و استحکام واقعی خود را نشان خواهد داد. (باربارا دی آنجلیس)

عشق قانون نمی شناسد ، دوست داشتن اوج احترام به مجموعه ای از قوانين عاطفی است

Mohamad
عشق ويران کردن خويش است ، دوست داشتن ساختن است .

عشق و دوست داشتن از پی هم می آيند ، اما هر گز در يک خانه منزل نمی کنند.

يافتن دوستان خوب سخت است سخت تر از آن ترک آنهاست فراموش کردنشان غير ممکن است .

فاصله تابش خود را بر ديگران تنظيم کن خداوند خورشيد را در جايی نهاد که گرم کند ولی نسوزاند .

هر كسي هم نفسم شد دست آخر قفسم شد. من ساده به خيالم كه همه كار و كسم شد. اون كه عاشقانه خنديد خنده هاي من دزديد زير چشمه مهربوني خواب يك توطئه ميديد

Mohamad
داشتن علم بهتر از داشتن ثروت است، ولي نداشتن ثروت بدتر از نداشتن علم است => شكسپير

يادت در ذهنم و عشقت در قلبم و عطر مهربانيت در تمام وجودم است عزيزم محبت را در پاکي نگاهت و صداقت را در وجود مهربانت معني کردم وبدان که زيباترين لحظه هايم در کنار تو بودن است

لحظه ها گذرا و خاطرات ماندگارند حاضرم تمام هستيم را بدهم تا لحظه ها ماندگار و خاطرات گذرا شوند...

عشق فوران می کند چون آتش فشان ، دوست داشتن جاری می شود چون رودخانه ای با شيب نرم

Mohamad
02-23-2010, 04:25 PM
هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند

حقيقت انسان به آن چه اظهار ميکند نيست بلکه حقيقت او نهفته در آن چيزي است که از اظهار آن عاجز است بنابراين اگر خواستي او را بشناسي نه به گفته هايش بلکه به ناگفته هايش گوش فرا بسپار

هميشه انقدر ساده نرو و مگذر لااقل نگاهي به پشت سرت کن...! شايد کسي در پي تو مي دود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند...! و تو... هيچ وقت او را نديده اي

چه خوب می شد اگر، اطلاعات را با عقل اشتباه نمی گرفتیم و عشق را باهوس و حقیقت رابا واقعیت و حلال را با حرام و دنیا رابا عقبی و رحمان را با شیطان

در عزاي عشق نشسته ام و هيچ نمي گويم همه گويند كه ... هي !! فلاني عاشق است

Mohamad
02-23-2010, 04:26 PM
وقتياز كسي كينهاي به دل ميگيري در واقع دشمن را به قلب خود راه داده و براي او جايي تعيين كردهاي. سعي كن خانه دلت را تنها از دوستان پركني و هرگز گوشهاي از آن را در اختيار دشمنان نگذاري

به من ميگفت : آنقدر دوست دارم که اگر بگويي بمير مي ميرم . . . . . . . باورم نمي شد . . . . فقط براي يک امتحان ساده به او گفتم بمير . . . ! سالهاست که در تنهايي پژمرده ام کاش امتحانش نمي کردم

آغوش پارکينگي است که جريمه ندارد !!! بوسه تصادفي است که خسارت ندارد !!! . . . . . چيه دنبالم راه افتادي !؟

شب براي چيدن ستاره هاي قلبت خواهم آمد .بيدار باش من با سبدي پر از بوسه مي آيم و آن را قبل از چيدن روي گونه هايت ميکارم تا بداني اي خوبم دوستت دارم

اشكي كه بيصداست پشتي كه بيپناست دستي كه بسته است پايي كه خسته است دل را كه عاشق است حرفي كه صادق است شعري كه بيبهاست شرمي كه آشناست دارايي من است ارزاني شماست

شمع داني به دم مرگ به پروانه چه گفت؟
گفت اي عاشق بيچاره فراموش شوي...
سوخت پروانه ولي خوب جوابش را داد
گفت طولي نکشد نيز تو خاموش شوي

Mohamad
02-23-2010, 04:26 PM
شكوه اي نيست ز طوفان حوادث ما را
دل به دريا زدگان خنده به سيلاب كنند

اي دوست دلت هميشه زندان من است
آتشكده عشق تو از آن من است
آن روز كه لحظه وداع من و توست
آن شوم ترين لحظه پايان من است

چقدر عجیبه : تا وقتی مریض نباشی کسی برات گل نمیاره تا فریاد نزنی کسی به سویت باز نمیگرده تا گریه نکنی کسی نوازشت نمیکنه تا قصد رفتن نکنی کسی به دیدنت نمیاد و تا وقتی که نمیری کسی تو رو نمیبخشه

هيچ وقت رازت رو به کسي نگو. وقتي خودت نميتوني حفظش کني چطور انتظار داري کسي ديگهاي برات راز نگهدار

تو را آتش عشق اگر بسوخت مرا بين كه از پاي تا سر بسوخت. (مولوي)

قلب خانه اي است با دو اتاق خواب در يك رنج و در ديگري شادي زندگي مي كند. نبايد زياد بلند خنديد و گرنه رنج در اتاق ديگري بيدار مي شود. (فرانسيس كافكا)

Mohamad
02-23-2010, 04:27 PM
بايد خريدارم شوي تا من خريدارت شوم
با جون و دل يارم شوي تا عاشق زارت شوم
من نيستم چون ديگران بازيگر بازيگران
اول به دام آرم تو را وانگه گرفتارت شوم

دلم همچو آسمان، پر از ابرهای بارانی است، ای کاش دلم امشب بگرید، شاید که بغض عشق در چشمانم بشکند....

بگذار خيال كنم "دوستم داري " و از اين خيال شبها تا سپيدي روز با ستاره ها باشم

عشق گلي است كه اگر آن را به قصد تجزيه و تحليل پرپر كنيد، هرگز قادر نخواهيد بود كه آن را دوباره جمع كنيد

هميشه دوست داشتم ابر باشم.چون ابر انقدر شهامت داره که هر وقت دلش ميگيره جلوي همه گريه کنه

تو در من آن تب گرمي كه آبم ميكند كم كم, نگاهت نيز چون مستي خرابم ميكند كم كم, منم آن كهنه ديواري به جا از قلعه هاي سنگ كه باد و آفتاب آخر خرابم ميكند كم كم

yek sabad gol barat mifrestam ke 10 ta gol dare 9 tash tabieee yekish masnoeee.roye gol ye kart mizanam ke roye kart neveshte ta pajmorde shodane akharin gol DOSET DARAM....

Mohamad
ba negaham be gol goftam:az to zibatar chist?goft:zendegi.zendegi kardam didam zibast ama bivafast.be zendegi goftam:az to zibatar chist?goft:eshgh faghat ESHGH!!!!....

cheshmhaye to afsane nist ke tamame khabo khiyalam bod taghdire man eshghe to shod ke hamishe fekre mahalam bod.....!!!

man mikham kabotare dele to ro asir konam in dele teshne ro az cheshme eshghet sir konam bezanam be moje daryaye khiyale eshghe to ey aziz tarin bahane zendegim......doset daram

عشق تنها براي يک بار مي ايد و براي تمام عمرش مي ايد عشق همان بود که به تو ورزيدم حقيقتا همان يک بار حقيقتا همان يک بار و از بس بدان اويختم تا هميشه همه ي زندگي ام با ان بيش خواهد رفت بس تا هميشه عا شقت مي مانم

Mohamad
چشمانت را براي زندگي مي خواهم اسمت را براي دلخوشي مي خوانم دلت را براي عاشقي مي خواهم صدايت را براي شادابي مي شنوم دستت را براي نوازش و پايت را براي همراهي مي خواهم عطرت را براي مستي مي بويم خيالت را براي پرواز مي خواهم و خودت را نيز براي پرستش

چه قدر دوست داشتم تمام دلتنگي هاي اين روز ها را با كسي تقسيم مي كردم ، و يا كسي بود براي گوش دادن و درد دل كردن ، بماند كه آنقدر فاصله زياد شده كه هرچه فرياد مي زنم گويا صدايم را نه تو مي شنوي و نه هيچ كس ديگر

دوست داشتن کسي که سزاوار دوستي نيست، اسراف در محبت است. اگر ميخواهي هميشه آرام باشي، دلگيريهايت را روي ماسه و شاديهاي خود را بر روي سنگ مرمر بنويس. اگر کسي را دوست داري که تو را دوست ندارد، سعي نکن از او متنفر شوي، بلکه سعي کن او را فراموش کني

عشق يعني خاطرات بي غبار دفتري از شعر و از عطر بهار عشق يعني يك تمنا , يك نياز زمزمه از عاشقي با سوز و ساز عشق يعني چشم خيس مست او زير باران دست تو در دست او

Mohamad
02-23-2010, 04:28 PM
نمي دانم تو مي خواني ز چشمم حرفهايم را نمي دانم تو مي بيني نگاه بي صدايم را كه مي گويد بدون مهربانيهاي بي حدت... بدون عشق تو، هيچم...

مي داني كه من دلواپس فرداي خود هستم مبادا گم كنم راه قشنگ ارزو ها را... مبادا گم كنم اهداف زيبا را... مبادا جا بمانم از قطار موهبتهايت... دلم بين اميد و ناميدي ميزند پرسه ميكند فرياد ...ميشود خسته... مرا تنها تو نگذاري ...

تو ميداني ... و ميداني كه من ، بي تو و مهر تو ، مي ميرم تو دستش را بگير تا او نترسد از سيا هي ها، سختي ها ، دو رنگي ها و بداند دوستش داري دوستت دارم خداي مهربانيها

اگر باد بودم می وزيدم، اگر ابر بودم می باريدم، اگر مهر بودم می تابيدم، اگر خدا بودم می آفريدم تا بدانی دوستت دارم ....

اگر ابر بودی به انتظار اشکت می نشستم، اگر مهر بودی در پرتو ات خود را گرم می کردم، اگر باد بودی چون برگ خزان خود را بدستت می سپردم، اگر خدا بودی به تو ايمان می آوردم تا بدانی دوستت دارم، اگر هيچ بودی از تو ابر سپيدی می ساختم، از تو خورشيد با شکوهی بوجود می آوردم، تو را نسيم ملايمی می کردم از تو خدايی بزرگ می ساختم، تا بدانی که فقط تو را دوستت دارم....

زندگي زيباست ؛ نه در رويا بوسه زيباست ؛ نه براي هوس پرنده زيباست ؛ نه براي قفس دوست داشتن زيباست ؛ نه براي لمس کردن ؛ براي حس کردن پس بدون چه کسي تو رو دوست داره ؛ بخاطره خودت

ای دو چشمت سبزه زاران گريه ات اشک بهاران ميروم غمگين و نالان اشک غم ديگر نيافشان ای سراپا مهربانی ای نگاهت آسمانی در دل نامهربانم شوق ماندن می نشانی عاشق و چشم انتظاری پاک و روشن چون بهاری هرچه گفتم باورت شد حيف از احساسی که داری چشمه ايی خشک و سياهم خسته ايی گم کرده راهم بگذر از من چونکه ديگر زشت و سرتاپا گناهم

Mohamad
ترسم آخر در کنارم خسته وآزرده گردی با همه خوبی و پاکی در خزان پژمرده گردی ميروم تا نشنوم آواز باران دو چشمت ميروم چون می هراسم شعله ايی افسرده گردی ای که در خوبی و پاکی چلچراغ آسمانی قلب سردم را چه بی حاصل به سويت ميکشانی قصه تلخ مرا کاش از نگاهم خوانده بودی من گنهکارم تو خوب و مهربانی

Mohamad
عشق از هر گل سرخي دلپذير تر است ، اما خارهاي آن قلب تو را عميق تر از هر خاري سوراخ مي كند .

"love is sweeter than any rose . love pricks you far deeper than any thorn "

عشق ابدي است و اگر نباشد عشق نيست .

"love is for ever and if it doesn 't last forever it isn't love"

آتش عشق تو شد باده و درجام افتاد هر که نوشيد از آن در نظر عام افتاد قسمت ما شد آن باده و آن آتش عشق نوش کرديم،چه نوشي،چه سرانجام افتاد

عشق را با هيچ تصويري نميتوان نشان داد ...ولي همه تصويري از عشق در ذهن خود دارند!

کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت...

بي تو يک عمر فرصت براي گريستن دارم اما فرصت نظاره رفتن تو را نخواهم داشت.....

تا که بودیم نبودیم کشت ما را غم بی همنفسی

حال که رفتیم همه یار شدند خفته ایم همه بیدار شدند

بودیم کسی باور نمی داشت که هستیم

باشد که نباشیم بدانند که بودیم

قدر آیینه بدانیم تا چو هست

نه در آن روز که افتاد و شکست

Mohamad
02-23-2010, 04:29 PM
ای کاش همچو شبنمی از چشمان زیبایت بر صورت پر رازت جاری می شدم و آن را بوسه باران می کردم...

عاشق آن کسی باش که به دو طرفه بودن عشق اصرار دارد.

روزي کـه دلـم پيش دلت بود گرو
دستان مـرا سخت فشردي کـه نرو
روزي که دلت به ديگري مايل شد
کـفـشـان مـرا جفت نمودي که برو ...

اگر بهترين دوست نيستی اقلا بهترين دشمنم باش . اگه غمخوارم نيستی اقلا بزرگترين غمم باش . هرچه هستی هميشه بهترين باش جون بهترينها هميشه در ياد خواهند ماند . پس در بدترين خاطراتم بهترين باش .

فرستنده متن زیر : سپیدار

عشق يعني بيستون كندن به دست
زندگي عشق مي آفريند...عشق زندگي مي بخشد

هر مرگ اشارتي ست به حياتي ديگر
بهترين چيز رسيدن به حياتي ست ...كه از حادثه ي عشق تر است

چه خوش باشد كه بعد از انتظاري به اميدي رسد اميدواري
وزآن خوشتر وزآن بهتر نباشد دمي كه مي رسد ياري به ياري

Mohamad
02-23-2010, 04:29 PM
از جلوی گل فروشی رد میشدم دیدم قشنگترین گلش نیست , نگران شدم , پس تو کجایی؟

عشق می ورزیم چرا که او نخست به ما عشق ورزید چرا که خدا عشق است

فقط موجهای دریا هستند که عاشقن آره فقط اونا هستن با اینکه میدونن اگر برسن به ساحل میمیرن بازم بیقرار رسیدن

دریا باش که اگر کسی سنگ به سویت پرتاب کرد سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی

فرشتگان روزی از خدا پرسیدند : بار خدایا تو که بشر را اینقدر دوست داری غم را چرا آفریدی؟ خداوند گفت:غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من که خوب می شناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی افتد

اگه سهم من از این همه ستاره فقط سو سوی غریبی است , غمی نیست . همین انتظار رسیدن شب برایم کافی است.

ابر بارنده به دریا می گفت من نبارم تو کجا دریایی , در دلش خنده کنان دریا گفت ابر بارنده تو خود از مائی

ستاره به چشم کوچک می نماید , اما این گناه چشم است نه کوچکی ستاره , درستهایی که کمک میرسانند , مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می کنند.

Mohamad
02-23-2010, 04:31 PM
عشق نمي پرسه تو کي هستي؟ عشق فقط ميگه: تو ماله مني . عشق نمي پرسه اهل کجايي؟ فقط ميگه: توي قلب من زندگي مي کني .عشق نمي پرسه چه کار مي کني؟ فقط ميگه: باعث مي شي قلب من به ضربان بيفته . عشق نمي پرسه چرا دور هستي؟ فقط ميگه: هميشه با مني . عشق نمي پرسه دوستم داري؟ فقط ميگه: دوستت دارم

گفتم دوستت دارم نگاهي به من کرد و گفت:چند تا؟ دستام رو بالا آوردم و تمام انگشتهاي دستمو نشونش دادم اما اون به کف دستام نگاه مي کرد که خالي بود

آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم
از شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم
تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم
شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیریم

آسمون به ماه میگه: عشق یعنی چی؟
ماه میگه: یعنی اومدن دوبارهی تو
ماه میگه؟ تو بگو عشق یعنی چی؟
آسمون میگه : انتظار دیدن تو

انسان با سه بوسه تکميل مي شود 1-بوسه مادر که با آن با يه عرصه خاکي مي گذاري 2- بوسه عشق که يک عمر با ان زندگي مي کني 3- بوسه خاک که با ان با به عرصه ابديت مي گذاري

با چنان عشقی زندگی کن که حتی اگر بنا به تصادف در جهنم افتادی خود شيطان تو را به بهشت بازگرداند

Mohamad
02-23-2010, 04:31 PM
به دست آوردن خوشبختي بزرگ ترين فتح زندگي است.

هر وقت تونستی برف رو سیاه کنی .پر کلاغ رو سفید کنی.آتیشو بوس کنی توی آب یه نفس عمیق بکشی .اون موقع منم میتونم فراموشت کنم...

زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد . با وفا ترين دوست به مرور زمان بي وفا شد . اين پرپر شد ن از گل نيست از طبيعت است و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است...

وقتی دلم برات تنگ ميشه ميرم اون بالا پشت ابرا ريز ريز گريه ميکنم
پس هر وقت ديدی داره بارون مياد بدون دلم برات خيلی تنگ شده.

اگه کسی رو دوست داشتی امتحانش کن که اگه دوستت داشته باشه امتحانت ميکنه.

دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکديگــر نگــــاه کنيم.

دوستت داشتم ...يادت هست ؟ ...گفتم دوستت دارم ...و تو گفتي كوچكي براي دوست داشتن ....رفتم تا بزرگ شوم ...اما انقدر بزرگ شدم كه يادم رفت دوستت داشتم.

عشق،عشق مي آفريند. عشق زندگي مي آفريند. زندگي رنج به همراه دارد. رنج دلشوره مي آفريند. دلشوره جرات مي بخشد. جرات اعتماد به همراه دارد. اعتماد اميد مي آفريند. اميد زندگي مي بخشد. زندگي عشق مي آفريند. عشق عشق مي آفريند. (احمدشاملو)

گفتم دوستت دارم نگاهي به من کرد و گفت:چند تا؟ دستام رو بالا |آوردم و تمام انگشتهاي دستمو نشونش دادم اما اون به کف دستام نگاه مي کرد که خالي بود.

اگه 1 روز نتونستی گناهه کسي رو ببخشی از بزرگيه گناهه اون نيست از کوچيکيه قلبه تو!

اگر در قلبتان عشق باشد٬ می توانيد هر روز معجزه کنيد...

Mohamad
02-23-2010, 04:32 PM
زندگی آب راهايی است به نام وفا... ميريزد به جويی به نام صفا... ميرود به رودی به نام عشق... ميرسد به دريايی به نام وداع...
غروب شد....خورشید رفت ....افتابگردان دنبال خورشید می گشت ... ناگهان ستاره ای چشمک زد .. افتابگردان سرش را پایین انداخت اری گلها هرگز خیانت نمی کنند
تا حالا از گرمای خورشید ناراحت شدی ؟!
من هیچ وقت ناراحت نمیشم چون تو آتش عشق تو سوختم...
چشم های تو را دوست دارم ... نه به خاطر زیبائیشون ... بلکه به خاطر اینکه چشم های تو هستند...
عده اي دايم مي نالند که گل سرخ خار دارد ما يايد شاد باشيم که خارها گل دارند
كاش 1000 بار نوشتن دوستت دارم جريمه ي مدرسه ام بود
ازگل پرسيدم محبت چيست گفت : ازمن زيباتراست .
ازافتاب پرسيدم محبت چيست گفت: ازمن سوزانتراست.
ازشمع پرسيدم محبت چيست گفت:ازمن عاشقتراست.
از خود محبت پرسيدم محبت چیست گفت: تنهايک نگاه است...
شراب را دوست دارم چون رنگ خون است خون را دوست دارم چون در رگ جريان دارد رگ را دوست دارم چون به قلب راه دارد قلب را دوست دارم چون جايگاه توست...
اگر كليد قلبي را نداري قفلش نكن اگر خداحافظي در راه است سلام نكن اگر دستي را گرفتي رهايش نكن...

Mohamad
مهموني يه تو آسمون... خدا مي خواد قشنگ ترين فرشته رو انتخاب كنه ولي اون به اين جشن نمي رسه ... چون داره اين پيغامو مي خونه

من روي تو يه حساب ديگه باز كرده بودم.
.
.
.
.
.
.
ناراحت نشو ولي تازه فهميدم تو يه ادم دو رويي هستي.
.
.
.
.
يه روت گله و يه روت ماه...

من گمان می کردم دوستی4 فصلش همه آراستگیست من چه می دانستم هیبت باد زمستانی هست من چه می دانستم سبزه می پژمرد از بی آبی سبزه یخ می زند از سردی دی من چه می دانستم دل هر کس دل نیست قلبها آهن و سنگ قلبها بی خبر از عاطفه اند من چه می دانستم....

خدايا تو خود ميداني انسان بودن و ماندن در اين دنيا چه دشوار است
چه زجر ميكشد آن كس كه انسان است و از احساس سرشار است
آن هنگام كه با بخار احساس وجودم روي جام دلت نوشتم دوستت دارم آيا دلت به حالم گريست؟!
خدايا به من توفيق:
عشق، بي هوس
تنهايي ، در انبوه جمعيت
دوست داشتن ، بي آنکه دوست بداند
عطا کن.

اگر بگریم گویند که عاشق است
اگر بخندم گویند که دیوانه است
پس می گریم و می خندم
که بگویند یک عاشق دیوانه است
به چشمانت بياموز که هر کسي ارزش ديدن ندارد....
به دستانت بياموز که هر گلي ارزش چيدن ندارد....
به قلبت بياموز که هر بي سرو پايي در ان جايي ندارد....
به دلت بياموز اگه روزي تنها ماند طلب عشق زهر بي سرو پايي نکند ....

اگر كسي را دوست ميداري تركش كن. اگر قسمت تو باشد باز ميگردد. اگر هم باز نگشت يعني به تو تعلق نداشت. پس همان بهتر كه رفت...

دوست داشتن خيلي بهتر از عشق است. من هيچ گاه دوست داشتن خود را تا بالا ترين قله هاي عشق پايين نمي اورم(دكتر علي شريعتي)

Hame migan 1sa@t yani 60 daghighe,1 daghighe yani 60 saniye,ama hichkas behem nagoft ke 1saniye bi to yani 60 sal

آنكه هر روز هوس سوختن ما مي كرد
كاش امروز بود تماشا مي كرد!

گفتی ستاره موندنیست دیدی ستاره هم شکست؟!
عهدی میون ما نبود عهد نبسته هم گسست

Mohamad
تركه شبا يه پارچ آب خالي بالا سرش ميذاشته و مي خوابيده ازش مي پرسن آخه خنگ چرا اينجوري مي كني؟ ميگه : خوب يه موقع نصفه شب از خواب پا پيشم مي بينم تشنم نيست .. اونوقت چيكار كنم؟

دوتا پسر حوصلهشان سر رفته بود. يكي از آنها گفت: بيا شير يا خط بيندازيم. اگر شير شد ميريم دوچرخه سواري، اگر خط شد ميريم ماهواره نگاه ميكنيم و اگر سكه روي لبهاش ايستاد ميريم درس ميخونيم

Mohamad
02-23-2010, 04:36 PM
پليس ماشين مسافر کشي را که با سرعت در خيابان ميراند ، متوقف کرد و گفت : هشت تا مسافر داری و با اين سرعت هم ميراني راننده با عجله گفت : آخه اگه تندتر نرم ، اون سه نفری که توی صندوق عقبند خفه ميشند

Mohamad
02-23-2010, 04:40 PM
تركه زنگ ميزنه 118 ميگه يه 110 بفرستين بقيه اش رو هم آدامس بدين

تركه يه بسته هزار تومني ميشمره، 250 تومن كم مياره

Mohamad
02-23-2010, 04:42 PM
بذار يه ديوونه نگات كنه اما نذار يه نگاه ديوونت كنه

--------------------------------------------------------------------------------

حكايت جالبيست كه فراموش شدگان فراموش كنندگان را هرگز فراموش نمي كنن

--------------------------------------------------------------------------------

اي كاش به دل كسي پا نمي گذاشتيم و كسي به دلمون پا نمي گذاشت . اي كاش اگر كسي به دلمون پا كذاشت ديگه دلمون رو تنها نمي ذاشت.اي كاش اگه يه روز دلمون رو تنها گذاشت رد پا هاشو روي دلمون جا نمي گذاشت

هميشه يادت باشه چيزي كه امروز داري شايد آرزوي ديروزت بوده وشايد بزرگترين آرزوي فردات باشه .پس هميشه سعي كن قدر چيزي رو كه امروز داري خوب بدوني. زندگي دو نيمه دارد نيمه ي اول در انتظار نيمه ي دوم نيمه ي دوم در حسرت نيمه ي اول هميشه حرفي رو بزن كه بتوني بنويسيش چيزي رو بنويس كه بتوني پاش امضا كني چيزي رو امضا كن كه بتوني پاش بايستي

امروز روز جهاني بهترين دوست هاي جهانه . اگه من يكي از دوست هاي خوبت هستم اين رو برام بفرست و اين پيغام رو براي همه بفرست ببين چندتاش به خودت برمي گرده ؟ اگه 7 تاش بهت برگشت بدون دوست داشتني هستي روزت بخي

دل به كف عشق هر آنكس سپرد جان به در از وادي محنت نبرد زندگي افسانه محنت فزاست زندگي يك بي سر و ته ماجراست غير غم و محنت و اندوه و رنج نيست در اين كهنه سراي سپنج

قزوينيه بن لادن رو پيدا مي کنه مي ره به بوش مي گه: من بن لادن رو بهتون مي دم ولي به جاش شماهم بايد اين پسره تو تايتانيک رو به من بدين

Mohamad
02-23-2010, 04:42 PM
پازل دل يکي رو بهم ريختن هنر نيست ..... هر وقت با تيکه هاي شکسته ي دل يک نفر ، يک پازل جديد براش ساختي هنر کردي

اگه اين روزا ديدي يه پيره مرد با ريش سفيد تو رو تو كيسه كرد نا راحت نشو بدون اون بابا نويل هستش ويكي تورو ارزو كرده

مغزهاي بزرگ, درخصوص ايده ها صحبت مي کنند مغزهاي متوسط , در مورد حوادث بحث مي کنند مغزهاي کوچک, درباره مردم بحث مي کنند

mesle setare ha mimooni mese oona ziba messe oona dast nayaftani amma faghat ye farghi ba oona dari ke oona kheili ziadan vali to taki *s-a-b*

به یکی ميگن وقتي حضرت يونس رفت تو دهن نهنگ چي شد ؟ ترکه ميگه : يه سازماني تشکيل شد به نام يونس کو

یکی خيلي شاكي ميره تو آزمايشگاه داد ميزنه:پس چرا جواب خون شهدا رو نمي ديد؟

وقتي گلدون خونمون شکست !! پدرم گفت: قسمت اين بود... مادرم گفت:هيف شد... خواهرم گفت: قشنگ بود... داداشم گفت : کاش دوتا داشتيم...... اما وقتي دل من شکست کسي به فکرش نبود

يك روز شيطان قرص اكس مي خورد همه را براي نماز صبح بيدار مي كند.

خيلي بي معرفتي ! خيلي بد جنسي ! خيلي نامردي ! خيلي بي مرامي ! آخه نا لوطي ! من از روي چي توز بايد بفهمم موتور خريدي؟

بي خيال که نارفيقه روزگار دله تنگت نداره سايه سار بي خيال اگه زير اين گنبد کبود از شروع قصه هات هيچکي نبود

در دياري كه در آن نيست كسي يار كسي يارب اي كاش نيفتد به كسي كار كسي

يه ترکه ميخواسته بميره بچه هاشو جمع ميکنه دور هم نصيحتشون کنه نفری يه چوب کبريت ميده بهشون ميگه بش******ين ميش******ن ده تاميده ميش******ن يه بسته ميده نميتونن بش******ن ترکه ميگه ها اين نتيجه متحد بودنه اگه با هم متحد باشين هيچ مشکلی براتون پيش نمياد پسره ترکه ياد می گيره ميخواسته بميره بچه هاشو جمع ميکنه دور هم نفری يه دسته بيل ميده بهشون ميگه بش******ين ميش******ن دوتا دسته بيل ميده ميش******ن ده تا دسته بيل ميده ميش******ن ترکه ميگه آه بابا شما خيلی خرين

ترکه به زنش ميگه اگه بچه مون پسر بود اسمه بابا منو روش ميزاريم اگه دختر بود اسم بابا تو رو

وقتي دلم برات تنگ ميشه يه ستاره از اسمون ميوفته اگه اسمون بي ستاره شد تقصير خودته........ دنيا هيچ وقت فراموشت نمي کنه

عشق مثل آب ميمونه.....که ميتوني توي دستت قايمش کني..آخرش يه روز دستت رو باز ميکني ميبيني نيست... قطره قطره چکيده بي انکه بفهمي.. اما دستت پر از خاطره است

شرايط پرواز در ايران: 1. اصل شناسنامه 2. پول بليط 3. دو قطعه عکس 20 در 25 براي سر قبر 4. فتوکپي برابربا اصل وصيت نامه

مردها كلا به سه گروه اصلي تقسيم ميشن: گروه اول مردهائي هستند كه دوست دارن خودشون رو بدبخت كنند! اين دسته از مردان ميرن زن ميگيرن! گروه دوم مردهائي هستند كه دوست ندارن خودشونو بدبخت كنن، ولي تا چشم باز ميكنن ميبينن سه، چهار تا بچه مردم رو بدبخت كردهاند! اين گروه ميرن كشيش كليساهاي كاتوليك ميشن! آخرين گروه هم مرداني هستند كه ميرن زن ميگيرن، بعدش باز هم ميرن زن ميگيرن، اونوقت ميرن يه زن ديگه هم ميگيرن و يه دو جين هم صيغه ميكنن! اين گروه ميرن فقيه مي شن

بنوش به سلامتي هر چي عاشقه 1- به سلامتي سه كس : غريب ، تنها ، بي كس 2- به سلامتي گاو چون كه نگفت من ، گفت ما ?- به سلامتي كرم خاكي به خاطر خاكي بودنش ?- به سلامتي خيار به خاطر اينكه يار داره 5- به سلامتي شلغم به خاطر اينكه غم داره 6- به سلامتي كلاغ ، هر چند كه سياهه ولي عوضش يه رنگه 7- به سلامتي ديوار كه هر مرد و نامردي بهش تكيه ميكنن 8- به سلامتي شمع که تا آخرش به پات ميسوزه

Mohamad
02-23-2010, 04:43 PM
روباه میره زیر درخت به کلاغه میگه به به چه سری چه دمی ...کلاغه میگه زر نزن من خودم دوم دبستانم

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ

ترکه اسم بچه اش رو میزاره اس ام اس میگن این چه اسمیه ؟ میگه چیه از پیام که با کلاس تره !

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ

در پي باخت تيم ايران و جريحه دار شدن امت هميشه در صحنه نام ميوه پرتقال به نارنگي محمدي تغيير کرد!!!

طبق تفاهم نامه بين وزارت جهاد كشاورزي و سازمان تربيت بدني قرار شد از اين پس كليه زمينهاي ورزشي براي كاشت سيب زميني در اختيار كشاورزان عزيز قرار گيرد در اين تفاهم نامه قيد گرديده از علي دايي نيز به عنوان مترسك در اين اراضي استفاده گردد

میتونم یه چیزی بهت بگم مطمین باش که از ته قلبم میگم همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خدا یکیشو به من داد مال من نوکیاست مال تو چیه؟

اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ میگوید!!! حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند

تنها كساني كه مارا ميرنجانند. عزيزاني هستند كه هميشه كوشيده ایم از ما نرنجند.

پس از آخرین دیدار با دوستانت یادت باشد که ، به دوستانی فکر کن که دیگر فرصتی برای در آغوش کشیدن یکدیگر ندارند

سعي کن يک مشت آب را در دست بفشاري. خواهي ديد که بسرعت ناپديد مي شود. اما اگر به آرامي دست ات را در همان آب رها کني مي بيني که با تمام وجود آب را حس مي کني

اگر هميشه همان کاري را که انجام داده ايد تکرار کنيد ، چيزي بيش از آنچه تا کنون به دست آورده ايد، به دست نخواهيد آورد.

بعضي فکر مي کنند منصفانه نيست که
.خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است
.بعضي ديگر خدا را ستايش مي کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است

خطر متفاوت بودن را بپذيريد اما بياموزيد بدون جلب توجه متفاوت باشيد.

Mohamad
02-23-2010, 04:43 PM
در پناه حضور سبز تو ، طوفان غم ، مرا جا می گذارد . در کنارت ژرفای آرامش را احساس میکنم و بی تو سیل بی رحم تنهایی مجالم نمی دهد

اگر از پايان گرفتن غم هايت نا اميد شده اي ، به خاطر بياور زيباترين صبحي که تا به حال تجربه کرده اي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي که هيچ دليلي براي تمام شدن نمي ديد ...

اگر مي دانستي چه قدر دوستت دارم
هيچ گاه براي آمدنت باران را بهانه نمي کردي
رنگين کمان من!!!

Mohamad
02-23-2010, 04:45 PM
آگهي استخدام : به یک دختر خانم جـــــوان و تحصیلکرده مســـلط به زبان فرانسه, خوش برخورد و خوش بیان با ظاهری آراسته و آشنا با موسیقی کلاسیک و تبحر در نواختن پیانو , جهت نظافت منزل نیازمندیم

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ

عهد کردم اگر بوسه داد توبه کنم... بوسه ای داد؛ چو برداشت لب از روی لبم، توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم

همیشه انقدر ساده نرو و مگذر لااقل نگاهی به پشت سرت کن...! شاید کسی در پی تو می دود و نامت را با صدای بی صدایی فریاد میزند...! و تو... هیچ وقت او را ندیده ای...

به نام خدا قسمت ، دروغ عاشق و کلک به چشم بارونی ندیدن با چشم باز ، گریه برای یک نگاس ؛ قسمت یعنی قطع اُمید ، از هرچی دوست داشتنیه فراموشی خاطرات ، سفر به مرز عادتِ ، قسمت ، غبار آینه هاس ، ازش سریع باید گذشت ؛ قسمت ، جواب نامه هاس تو کاغذای خط خطی ؛ قسمت در آخر ، دو چشمِ ، دو چشمِ پُر ابر و سفید ، دو چشم پُر ز عادتُ ، پُر از نگاه آخرین

به نام خدا قسمت ، دروغ عاشق و کلک به چشم بارونی ندیدن با چشم باز ، گریه برای یک نگاس ؛ قسمت یعنی قطع اُمید ، از هرچی دوست داشتنیه فراموشی خاطرات ، سفر به مرز عادتِ ، قسمت ، غبار آینه هاس ، ازش سریع باید گذشت ؛ قسمت ، جواب نامه هاس تو کاغذای خط خطی ؛ قسمت در آخر ، دو چشمِ ، دو چشمِ پُر ابر و سفید ، دو چشم پُر ز عادتُ ، پُر از نگاه آخرین ...

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
کسی که رنگ پریدگی خزان را ادراک کرده باشد به نیرنگ گل های رنگ رنگ دل نخواهد سپرد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ

شرکت نوکيا براي رفاه حال اس ام اس نويسان محترم ايراني يک گوشي جديد طراحي کرده که با فشردن تنها يک دکمه مي نويسه "يه روز يه ترکه

Mohamad
سه نفر میرن دزدی
صابخونه بیدار میشه و دزدا میرن هر کدوم تو یه گونی قایممیشن!
صابخونه میاد و به گونی اول لگد میزنه..
صدای نون خشک در میاره!
به دومی لگدمیزنه ..
صدای گردو در میاره!
به گونی سوم لگد میزنه ...
هیچ صدایی درنمیاد..
دویاره محکمتر لگد میزنه...
باز صدا نمیده!؟
دفعه سوم که لگد میزنه ترکه باعصبانیت میاد بیرون
میگه بابا ..آرده ، آرد ..آرد صدا نداره میفهمی

Mohamad
اس ام اس هايي براي آغاز يک زندگي

ناداني ديگران مي تواند بهترين معلم انسان باشد.

در اين زندگي هيچ تاميني وجود ندارد،انچه هست فرصت است.

کسي که خدمت نکرده نمي تواند فرمانده شود.

با خوب بودن مي توانيد ديگران را بهتر کنيد.

هر جا اراده باشد ، راهي نيز وجود دارد.

هوس و مال پرستي،بزرگترين سرچشمه غم ورنج است.

پيام من به شما اين است که ،شجاع ، نيرومند وتوانا باشيد

نيرومند ترين مردم ان است که خشم خود را نگه دارد.

بدبختي انسان از جهل نيست ، از تنبلي است

Mohamad
02-23-2010, 04:49 PM
اين اس ام اس شما فقط براي دويدن شما به دنبال گوشي ارسال شده و ارزش ديگري ندارد !
-----------------------------------
دوست داشتم جيگرتو بخورم. اما حيف بايد تا عيد قربان سال ديگه صبر كنم !
-------------------------------------

طبق آخرين مصوبه وزارت دادگستري . خل بودن جرم نيست . ازادانه به كارت برس !
--------------------------------------

قلب من . دل من . خون تو رگهاي من . نفس من جيگر من . خلاصه .... همه وجودم درد مي كنه . بايد برم دكتر ببينم چرا اينطوري شدم !
--------------------------------
اگه منو دوست داري كه هيچ چ چ چ چ ... اما اگه نداري ........ تو غللللط مي كني !
....

......

.......

فضول اگه چيزي مي خواستم بنويسم بگم همون بالا مي گفتم
جواد ترين اس ام اس لاو ???? : لاستيك دلمو را با ميخ نگاهت پنچر نكن

Mohamad
02-23-2010, 04:50 PM
هميشه عكس همسرت رو توي كيفت داشته باش تا هر وقت مشكلي داشتي ببينيش و يادت بياد كه مشكل بزرگتري هم هست!!!!!!!!

عشقت را نصيب كسي كن كه لايق آن باشد نه تشنه ي آن زيرا هر تشنه اي روزي سيراب ميشود.

خيلي پستي . . . . . . . . . و بلندي بايدرفت تا به گلي چون تو رسيد…!!

قلب خسته ي منو بيدار کردي…چشم تنهاي منو بي خواب کردي….بعد بي خبر خودتو خواب کردي….عزيزم رسم رفاقتو خراب کردي..

قصه از کجا شروع شد…. از چت و ميل شبونه…. از پي ام دادن تو روم و…..يه سلام عاشقونه آن شدم به مهربوني….تا بگم با تو مي چتم….تا بگم بموني آنلاين….اي فرند ليست قشنگم بازم آف عاشقونه….ايميل هاي بي نشونه….اين ياهو کاشکي ….همين جوري بمونه بازم آف عاشقونه….ايميل هاي بي نشونه…..اين ياهو کاشکي …..همين جوري بمونه

Mohamad
02-23-2010, 04:52 PM
چه بسيارند كساني كه به هنگام غروب ، از غصه ناپديد شدن آفتاب چنان مي گريند كه ريزش اشك ها مانع از ديدن ستارگان مي شود

----------------------------

حقيقت انسان به آنچه اظهار مي کند نيست ،بلکه حقيقت او نهفته درآن چيزي است که از اظهار آن عاجز است ،بنابراين اگر خواستي او را بشناسي نه به گفته هايش بلکه به نا گفته هايش گوش بسپار

یه روز تو جهنم همدیگرو میبینیم تو به جرم اینکه قاب منو دزدیدی منم به خاطر اینکه خدا رو ول کردم و تورو پرسدیدم!

حتي وقتي همه وجودم براي ديدنت چشم مي شود...

اهميتي نمي دهي.

پروا کن از روزي که همه جانت دل شود..اما

ديگر هيچ خريداري نباشد!
------------------------

ميشه مثل يه قطره اشك بعضيا رو از چشمت بندازي .... ولي هيچ وقت نمي توني جلوي اشكي رو بگيري كه با رفتن بازيا از چشمت جاري ميشه

Mohamad
02-23-2010, 04:55 PM
وقتي كه بارون مياد هر چند تا قطره كه تونستي بگيري منو دوست داري و هر چند تا كه نتونستي بگيري من تو رو دوست دارم!

تو زندگيت دنبال كسي نباش كه بتوني باهاش زندگي كني... دنبال كسي باش كه بدون اون نتوني زندگي كني!

روزي تو را محاکمه مي کنند

به حبس ابد محکوم ميشوي

جرمت مشخص نيست شواهد زيادي هم از جنايت وجود ندارد

فقط اثر انگشتت را روي قلبي يافته اند

اندازه يه قابلمه..........
با هر چي لب تو عالمه......
مي بوسمت يه عالمه........
سکوتم را به باران هديه کردم , تمام زندگي را گريه کردم , نبودي در فراق شانه هايت ، به هر خاکي رسيدم تکيه کردم.
افسوس که عشق جاودانه نيست.عشق گل سرخيست که طاقت طوفان را ندارد. عشق يک خاطره سبز است که از آمدن پاييز ميترسد.

Mohamad
02-23-2010, 04:55 PM
هيچ گاه چشمانت را براي كسي كه مفهوم نگاهت را نميفهمد گريان نكن

اگر خودم به فکر خودم نباشم چه کسي خواهد بود و اگر فقط به فکر خودم باشم ، چه هستم ؟

----------------------------------

خوشبخت ترين آدم ها پر تلاش ترين آنهاست .

------------------------------

براي زندگي فکر و انديشه کنيد ولي غضه و غبطه نخوريد .

شکست وجود ندارد مگر در ذهن سازنده اش .

رودخانه هاي عميق هميشه آرامند .

---------------------------------------------------------

ذهن مثل چتر نجات وقتي باز شود عمل مي کند .
---------------------------------
موفقيت اگر حتي در يک قدمي تو باشد تا آن قدم را برنداري به آن نخواهي رسيد .
مراقب گرماي دلت باش تا کاري که زمستان با زمين کرد زندگي با دلت نکند

Mohamad
02-23-2010, 04:56 PM
خون که قرمزه رنگ عشقه / اما اشک که بيرنگه درد عشقه

آه باران من سراپاي وجودم آتش است / پس بزن باران بزن شايد تو خاموشم کني

پروردگارابه من بياموز دوست بدارم کساني راکه دوستم ندارند ..عشق بورزم به کساني که عاشقم نيستند...بگريم براي کساني که هرگز غمم را نخوردند...به من بياموز لبخند بزنم به کساني که هرگز تبسمي به صورتم ننواختند... محبت کنم به کساني که محبتي درحقم نکردند...........

چه غريبانه ميگريست آن شب بي تو تکه ابري که سکوت وجودم رو فهميد و

چه غريبانه خنديدم آن روز که بي تو مرگم را فهميد

بنويسيد بعد مرگم روي سنگ / با خطوطي نرم و زيبا و قشنگ

او که خوابيده است در اين گور / بودنش را هيچکس باور نکرد

Mohamad
02-23-2010, 04:57 PM
من از نهايت شب حرف مي زنم من از نهايت تاريکي و از نهايت شب حرف مي زنم اگر به خانه ي من آمدي براي من اي مهربان چراغ بيار و يک دريچه که از آن به ازدحام کوچه ي خوشبخت بنگرم

پلکهاي مرطوب مرا باور کن ، اين باران نيست که ميبارد ، صداي خسته ي من است که از چشمانم بيرون ميريزند

هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند

درود بر تمام عاشقاني که راه عشق را پيمودند و عشق را در سينه حبس کردند و حرمت آنرا نگه داشتند... درود بر تمام عاشقاني که عشق را فهميدند و از عشق به زيباييها رسيدند

Mohamad
02-23-2010, 04:58 PM
قفسم را مشکن ، تو مکن آزادم / گر رهایم سازی به خدا خواهم مرد
من به زنجیر تو عمریست گرفتار شدم . . .
ღ♥ღ
در فصل تگرگ عاشقت میمانم / با ریزش برگ عاشقت میمانم
هر چند تبر به ریشه ام میکوبی / تا لحظه مرگ عاشقت میمانم . . .
ღ♥ღ
دلت را خانه ما کن مصفا کردنش با من / به ما درد دل افشا کن ، مداوا کردنش با من
اگر گم کرده ای ای دل کلید استجابت را / بیا یک لحظه با ما باش ، پیدا کردنش با من
ღ♥ღ
چون روزگار بر همه کس پایدار نیست / بهتر از دوست در جهان یادگار نیست . . .
ღ♥ღ
اشک هایم را برایت پست خواهم کرد ، روزی تو باید از احساس قلبم با خبر باشی . . .
ღ♥ღ

دست از سر ما بردار کنار تو نمیمونم / یه روز میگفتم عاشقم اما دیگه نمیمونم
تقصیر هیچکس دیگه نیست قصه ما تموم شده / حیف همه خاطره ها به پای کی حروم شده
ღ♥ღ
جایگاه همیشگی تو در قلب منه ، اگه صدف قلبم لایق مروارید وجودت باشد . . .
ღ♥ღ
آسمان جای عجیبیست نمیدانستیم / عاشقی کار غریبیست نمیدانستیم
عمر مدیون نفس نیست نمیدانستیم / عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم . . .

Mohamad
ای که با یاد تو در آتش تب میسوزم / یاد من کن که به یادت همه شب میسوزم . . .
ღ♥ღ
چه شود به چهره زرد من نظری برای خدا کنی / که اگر کنی همه درد من به یکی اشاره دوا کنی
.
.
.
چقدر روح ، محتاج فرصت هایی است که هیچ کس در آن نباشد . . .
ღ♥ღ
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد
کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد
از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد
سر نماز اول وقت حاضر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا در زمین باشد . . .
ღ♥ღ
نرسد دست تمنا چو به دیدار شما / میتوان چشم دلی دوخت به ایوان شما
از دلم تا لب ایوان شما راهی نیست / نیمه جانیست در این فاصله قربان شما . . .
ღ♥ღ
این اس ام اس از کشور عشق ، شهر مهر ، محله مصفا ، پلاک محبت
طبقه رفاقت ،زنگ صداقت اومده تا بهت بگه دوستت دارم . . .
ღ♥ღ
نگاهم میکنی اما به سردی / نه تنها من ، تو هم دنیای دردی . . .
ღ♥ღ
شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را
قلم گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این بار غم را . . .
ღ♥ღ
عاشقان هرچند مشتاق حال دلبرند / دلبران در عاشقی از عاشقان عاشقترند . . .
ღ♥ღ
در این شب ها اگر باران چشمانت فرو ریخت / کویر قلب ما را هم دعا کن . . .
ღ♥ღ
تو طراوت باران ، تو سخاوت زمینی / تو کرانه های قلبم ، بهترین ، تو بهترینی . . .
ღ♥ღ
به لبخنذی مرا از غم رها کن / مرا از بی کسی هایم جدا کن
اگر مردن سزای عاشقان است / برای مردنم هر شب دعا کن . . .
ღ♥ღ
آنچنان کز برگ گل عطر گلاب آید برون / تا که نامت میبرم از دیده آب آید برون .

Mohamad
به خدا این دل من در تب و تاب تو گذشت / مکتب عشق تمامش به کتاب تو گذشت . . .
ღ♥ღ
تقصیر دلم نیست که در کنج دلم جا داری / خوشگلی ، با نمکی ، دو چشم زیبا داری . . .
ღ♥ღ
یار با ماست ، چه حاجت که زیادت طلبیم . . .
ღ♥ღ
احساس مهربان تو عطریست که هر لحظه به مشامم میرسد
نازنینم فردا زیباست و تو زیباتر از فرداها . . .
ღ♥ღ
من آن موجم که عشقت ساحلم شد . . .
ღ♥ღ
اگر شورم سزا باشد ، اگر دردم دوا باشد / از این بدتر کجا باشد که دوست از دوست جدا باشد
ღ♥ღ
دل تمنا میکند تا من بسازم خانه ای / عاشقان کی خانه داند ، دل مگر دیوانه ای ؟
ღ♥ღ
سفر غریبی داشتم توی اون چشم سیاهت / سفری که بر نگشتم ، گم شدم توی نگاهت
ღ♥ღ
میبخشم شهر دلم را به گل خنده های تو ، ای کلامت معنی هستی . . .
ღ♥ღ
زندگی با تو برایم بوی ریحان میدهد / بی تو اما بوی ریحان ، بوی زندان میدهد . . .
ღ♥ღ
ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند
پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟

Mohamad
من از یاران عاشق مینویسم ، ز اسرار حقایق مینویسم
نه از گل نه از شبنم نه از باد ، برای آن یار عاشق مینویسم . . .
ღ♥ღ
من سبز ترین واژه ملموس غروبم ، کاش در این وسعت سبز یک نفر درد مرا میفهمید . . .
ღ♥ღ
آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است
یاد آر که محتاج دعایت هستم . . .
ღ♥ღ
در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود / در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود
میشود حتی برای دیدن پروانه ها / شیشه های مات یک متروکه را الماس بود
کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود / هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود
ღ♥ღ
من ناخدای عشقم ، طوفان حریف من نیست / من عاشق تو هستم مجنون رقیب من نیست . . .
ღ♥ღ
دوستی شوخی سرد ادمهاست / بازی شیرین گرگم به هواست
واسه کشتن غرور من و تو / دوستی ، توطئه ثانیه هاست

Mohamad
02-23-2010, 04:59 PM
به یاد تو نوشتم که از جنس بهاری / که در اعماق قلبم همیشه ماندگاری
ღ♥ღ
قلب من جایگاه رفیقی است که شقایق ها حسرت آن را میخورند . . .
ღ♥ღ
کبوترم ، لانه من بام تو است ، کجا روم ، مرغ دلم راه تو است
پادشه کشور عشقم ولی ، نگین انگشتری ام نام تو است . . .

Mohamad
ای دل دیوانه ، بشنو این مرام زندگی است / او که گریان کرد چشمی را نصیبش خنده نیست

ღ♥ღ

سبد سبد شقایق ، دلت پر از حقایق / خدا کنه بخندی ، تموم این دقایق . . .

ღ♥ღ

بعد تو کسی نیومد که بتونه جاتو بگیره / که به خاطرش بمیرم ، که به خاطرم بمیره . . .

ღ♥ღ

رد پای اشک هایم را بگیر ، تا بدانی خانه عشق کجاست . . .

ღ♥ღ

آن که دلی برای دوست داشتن به ما داد / کاش صبری هم برای دوری ها میداد . . .

ღ♥ღ

آن جا که چشمان مشتاقی برایت اشک میریزد ، زندگی به رنج کشیدنش می ارزد . . .

ღ♥ღ

صفای اشک آهم داد این عشق / دل دور از گناهم داد این عشق

دو چشمونت یه شب آتش به جون زد / خیال کردم پناهم داد این عشق . . .

ღ♥ღ

آنان که ز ما دور ، ولی در دل و جانند / بسیار گرامی تر از آنند که دانند . . .

ღ♥ღ

دوستی را باید از کویر آموخت ، که به عشق خورشید ، از دریا بودن گذشت .

Mohamad
آن کیست که بی جرم و گنه زیست ؟ بگو / بی جرم و گنه در جهان کیست ؟ بگو
بگو من بد کنم و تو بد مکافات کنی / پس فرق میان من و تو چیست ؟ بگو . . .
ღ♥ღ
چنان عاشق ، چنان دیوانه حالم / که میخوام از تو و از دل بنالم
هنوزم با همین دیوونه حالیم / یه رنگم ، صادقم ، صافم ، زلالم . . .
ღ♥ღ
جز نقش تو در نظر نیامد ما را / جز کوی تو رهگذر نیامد ما را
خواب از چه خوش آمد همه را در عهدت / حقا که به چشم در نیامد ما را
ღ♥ღ
میروم خسته و افسرده و زار ، سوی منزلگه ویرانه خویش
به خدا میبرم از شهر شما ، دل شوریده و دیوانه خویش . . .
ღ♥ღ
دلی دارم در آتش خانه کرده ، میان شعله ها کاشانه کرده
دلی دارم که از شوق وصالت / وجودم را ز غم ویرانه کرده . . .

Mohamad
02-23-2010, 05:00 PM
امشب این خانه عجب حال و هوائی دارد / گفتگو با دل دیوانه عجب صفائی دارد
همه رفتند و از این خانه ولی غصه نرفت / باز این یار قدیمی چه وفائی دارد . . .
ღ♥ღ
عشق اگر با تو بیاید به سراغ دل من / شب هجران نکند قصد دل آزاری من
ღ♥ღ
تو آسمون قلبم خدا خودش نوشته/ یه لحظه با تو بودن آخر سرنوشته . . .
ღ♥ღ
تبسم عشق ، گوشه ای از نگاه خداست ، به نگاه او میسپارمت . . .
ღ♥ღ
میدونی اگه یه روز پادشاه بشم ، بزرگترین آرزوم چیه!؟
میخوام بشی تاج سرم !
ღ♥ღ
تو تمام طول جاده که افق برابرم بود / فکر تو توشه راه و عشق تو همسفرم بود . . .

Mohamad
02-23-2010, 05:01 PM
نیستی تا به هوایت نفسی تازه کنم / رو برویت بنشینم عمری تازه کنم . . .
ღ♥ღ
تو که رفتی پریشون شد خیالم / همه گفتند که من دیوانه حالم
نمیدانند که این دیوانه در فکر شفا نیست / که هرچی باشه اما بی وفا نیست . . .
ღ♥ღ
در ساربان عاشقی در کوی عهد و دلبری / خوبان فراوان دیده ام ، اما تو چیز دیگری . .
.
ღ♥ღ
نازنین تر از تو کس نیست که یادش بکنم / سر و دل عاشق یک بار نگاهش بکنم
تا زمین هست و زمان هست بگویم ای دوست / تو عزیزی و عزیزان به فدایش بکنم . .

Mohamad
02-23-2010, 05:02 PM
عاشقانه دوستت دارم و هدیه ام قلبی است که تا ابد برایت خواهد تپید . . .
ღ♥ღ
دوست دارم زندگی را به شرط چاقو !
نه چاقوئی که هندوانه رو مبره ، چاقوئی که قسمتی از اقبالم با اون بریده میشه !
ღ♥ღ
جز خدا کیست که در سایه مهرش باشیم / رحمت اوست که پیوسته پناه من و توست
ღ♥ღ
همیشه با من بمان ، با من ای فصل نا تمام / با من که تنها با تو عاشقم رنگین کمان
ღ♥ღ
دلم بی تو سایه بی بهاره ، همیشه به خیالت بی قراره
اگه باور نداری قلب بشکاف ، ببین بی تو دل ما در چه حاله . . .
ღ♥ღ
یار دل آزار من وفا نشناسد / راستی عجب نعمتی است یار وفادار . . .
ღ♥ღ
اتل متل یه گلدون ، فرستادم براتون !
گل نداره ببخشید ! شما بشید گل اون !
ღ♥ღ
مدتی میگذرد از تو ندارم خبری / مگر این دوری من بر تو ندارد اثری . . .
ღ♥ღ
تو گرانمایه ترین اثری ، من اگر قاب تو باشم کافی است . . .
ღ♥ღ
توی کلبه تو بیشه ، رو بخار گرم شیشه / مینویسم با تو هستم ، از گذشته تا همیشه

Mohamad
ای کاش دلت از دل تنگم گذری داشت / ای کاش نگاه تو بر این سو نظری داشت . . .
ღ♥ღ
تنها ترین آدم دنیا کسی است که دلش زندانی دیگری باشد . . .
ღ♥ღ
یک لحظه لبخندت میلاد عشق من است ، سجده شکر به درگاه خداوند
میگذارم که تو را به من هدیه داد . . .
ღ♥ღ
از هر کس محبت خواستیم بر سرمان منت گذاشت
حیف این دل عاشق که به این دیار پا گذاشت . . .
ღ♥ღ
کاسه هفت آسمان گر بشکند فکرش نباشد
ظرف دل گر بشکند وانگه قیامت میشود . . .
ღ♥ღ
بعضی ها میگن دنیا ارزش نداره ، مگه میشه دنیایی که تو رو داره بی ارزش باشه !!؟
ღ♥ღ
صد بهارانم بی تو ، سخت تر از یک زمستانم است . . .
ღ♥ღ
مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است / من که به معجزه عشق ایمان دارم
میکشم آخرین دانه کبریتم را در باد ، هر چه بادا باد . . .
ღ♥ღ
هر وقت کسی تونست اسمتو با یخ روی خورشید بنویسه
بدون از من بیشتر دوست داره !
ღ♥ღ
شنیدم جومونگ دنبال نمک اومده ایران !
مواظب خودت باش با نمک !!!
ღ♥ღ
ای مایه اصل شادمانی غم تو / خوش تر ز حیات جاودانی غم تو
از حسن تو راز ها به گوش دل من / گوید به زبان بی زبانی غم تو . . .
ღ♥ღ
غم عشقت ز گنج رایگان به / وصال تو ز عمر جاودان به
کی از خاک کویت در حقیقت / خدا دونه که از ملک جهان به . .

Mohamad
زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است .
--------------------------
چقدر سخت است منتظر كسي باشي كه هيچ وقت فكر آمدن نيست.
زندگي کتابي است پرماجرا ، هيچگاه آنرا به خاطر يک ورقش دور مينداز
نگامي که خدا انسان را اندازه مي گيرد متر را دور ''قلبش '' مي گذارد نه دور سرش
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
------------------------------
آنكه از ما بالاتر است ما را بدبخت مي داند ، آن كه از ما پائين تر است ما را خوشبخت تصور مي كند ، اما هر دو در اشتباهند ، زيرا ما گاهي خوشبختيم و غالبا بدبخت : بدبختي ما در آن ايامي است كه به نقايص زندگي خود توجه داريم و خوشبختي ما در لحظات كوتاهي است كه به نعمتهاي زندگي خود نظر مي اندازيم .
دواي همه دردها نيكي است ، به شرط آنكه ندانند شما نيكيد وگرنه نخواهند گذاشت نيك بمانيد .

ثروتمند كسى نيست كه بيشترين ها را دارد؛بلكه كسى است كه به كمترين ها نياز دارد
درعالم دوچيزازهمه زيباتر است: آسمان پرستاره و وجداني آسوده
دليل موفقيت برخي از افراد انجام دادن کارهايي است که ديگران از انجام دادن آن سر باز ميزنند

Mohamad
02-23-2010, 05:03 PM
خداوند به هر پرنده اي دانه اي ميدهد ، اما آن را در داخل لانه اش نمي اندازد
ه
بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش ميكند را هم خوش بو ميكند
وقتي که ديگر نبود من به بودنش نيازمند شدم وقتي که ديگر رفت به

انتظار آمدنش نشستم وقتي ديگر نمي توانست مرا دوست بدارد من اورا

دوست داشتم وقتي اوتمام شد من اغاز شدم و چه سخت است تنها متولد

شدن مثل تنها زندگي کردن مثل تنها مردن....
گذشته کتابي است که بايد بارها خواند واز ان تجربه امو خت اينده کتابي است که اکنون توسط تو نوشته مي شو دبکو ش تا انچه را مي نگاري بعد ازخواندنش لذت ببري..
صدا كن مرا كه صدايت زيباترين نواي عالم است
صدا كن مرا كه صدايت قلب شكسته ام را تسكين ميدهد
صدا كن مرا تا بدانم كه هنوز از ياد نبرده اي مرا
نشسته ام تا شايد صدايم كني
صدايم كني ومحبت بي دريقت را نثارم كني
هنگامي که محبت به شما اشاره مي کند،
به دنبالش برويد،
اگر چه داراي راههاي دشوار و پر فراز و نشيب بوده باشد.
--------------------------

مغزهاي بزرگ درباره ايده ها فکر مي کنن
مغزهاي متوسط درباره حوادث
مغزهاي کوچک درباره مردم

Mohamad
وقتي كه بارون مياد هر چند تا قطره كه تونستي بگيري منو دوست داري و هر چند تا كه نتونستي بگيري من تو رو دوست دارم!

تو زندگيت دنبال كسي نباش كه بتوني باهاش زندگي كني... دنبال كسي باش كه بدون اون نتوني زندگي كني!

روزي تو را محاکمه مي کنند

به حبس ابد محکوم ميشوي

جرمت مشخص نيست شواهد زيادي هم از جنايت وجود ندارد

فقط اثر انگشتت را روي قلبي يافته اند

اندازه يه قابلمه..........
با هر چي لب تو عالمه......
مي بوسمت يه عالمه........
سکوتم را به باران هديه کردم , تمام زندگي را گريه کردم , نبودي در فراق شانه هايت ، به هر خاکي رسيدم تکيه کردم.
افسوس که عشق جاودانه نيست.عشق گل سرخيست که طاقت طوفان را ندارد. عشق يک خاطره سبز است که از آمدن پاييز ميترسد.

Mohamad
همه در دایره ی دوست گرفتار شدند ، بی نوا دل که در این دایره پرگار نشد ، عاشقان سایه گریز و سایه ی یار شدند ، یار از خون دل عشق خبردار نشد ، چشم ها مست ز هوشیاری و در خواب شدند ، خواب از یاد رخ دوست بیدار نشد .

داستان زندگی من قصه ای است که متن آن وجود توست و پایانش نبود توست .

چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد ، چه نکوتر آنکه مرغی ز قفس پریده باشد ، پر و بال ما بریدند و در قفس گشودند ، چه رها چه بسته مرغی که پرش بریده باشد .

دلم با عشق تو عاشق شد ، تمام لحظه هایم بهترین شد ، ولی بی مهریت کار دلم ساخت ، دل تنهای من تنهاترین شد .

دوست داشتن همیشه گفتن نیست ، گاه سکوت است و گاه انتظار .

Mohamad
02-23-2010, 05:04 PM
خنده بر لب می زنم تا کس نداند راز من ، ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت .

عشق فرآیندی است که در طی آن من به تو کمک کنم تا به خود واقعی ات نزدیکتر شوی ، نه آنچه من می خواهم .

شمع سوزان توام اینگونه خاموشم مکن ، از کنارت رفته ام اما فراموشم مکن .

آنچه که هستی هدیه ی خداوند به توست و آنچه که می شوی هدیه تو به خداوند است ، پس بی نظیر باشد .

بی تو گلشن چو زندونه به چشمم ، گلستون آذر ستونه به چشمم ، بی تو آرام و عمر زندگانی ، همه خواب پریشونه به چشمم .

دور بودن از عزیزان مشکل است ، امتحان با وفایی در جدایی حاصل است ، گرچه من دورم ز پیشت ای رفیق ، دوریت دریا و یادت ساحل است .

من اسیر واژه محبتم ، خالی از کینه دل و حسادتم ، عاشق دست های با رفاقتم ، زندگی اینجوری داده عادتم .

Mohamad
روزم خوش است چراکه برای تو میخوانم ، شبم خوش است چراکه برای من میخوانی ، روزگارم خوش نیست چراکه با هم نمیخوانیم .

خستگی من از رودها نیست ، خستگی من از ماهی هایی است که به زیبایی دریاها نمی اندیشند ، پس ای دوست زیبانگر باش !

آنقدر دوستت دارم که خدا داند ، این اسرار فقط باد صبا داند ، نخواهم گل که گل بی اعتبار است ، تمام عمر گل فصل بهار است ، تو را خواهم از گلهای عالم ، که عطر تو همیشه ماندگار است .

عشق گلی است که دو باغبان آن را می پرورانند ، عاشق و معشوق .

عشق در یک لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان ! این اساسی ترین تفاوت بین دوست داشتن و عشق است .

من با تو چقدر ساده رفتم بر باد ، تو نام مرا چه زود بردی از یاد ، من حبه ی قند کوچکی بودم که ، از دست تو در پیاله ی چای افتاد .

چه بسیار نگاه ها در جهان سرگردانند که در چشمی جای گیرند و چه بسیار فریادهایی که بر سنگ خاموش بوسه می زنند .

Mohamad
تا کجای قصه باید ز دلتنگی نوشت ، تا به کی بازیچه بودن توی دست سرنوشت ، تا به کی با ضربه های درد باید رام شد ، یا فقط با گریه های بی قرار آرام شد ، بهر دیدار محبت تا به کی در انتظار ، خسته از این زندگی با غصه های بی شمار .

سهم هر کسی که باشی خوش به حال روزگارش ، آخه پاییز و زمستونش میشه رنگ بهارش .

بودنت یک جور ، نبودنت یک جور ، در این دنیای جور وا جور ، دوست دارم بد جور .

دنیا رو خیلی کوچیک می بینم که بخوام بگم یه دنیا دوست دارم

من تو را ای عشق از کف داده ام. هم خودم را هم تو را گم کرده ام . آن من عاشق ، من دیوانه ، من نمیدانم کجا گم کرده ام. من نشانی های خود را می دهم . یک نفر باید مرا پیدا کند . یک نفر باید که با طوفان عشق ، این برکه خشکیده را دریا کند /.

دنیا روخیلى كوچیك مى بینم كه بخوام بگم

یه دنیا دوست دارم!

Mohamad
02-23-2010, 05:05 PM
ای مایه اصل شادمانی ، غم تو / خوش تر از حیات جاودانی ، غم تو

از حسن تو رازها به گوش دل من / گوید به زبان بی زبانی ، غم تو . . .

بی تو گلشن چو زندونه به چشمم / گلستون آذر ستونه به چشمم

بی تو آرام و عمر زندگانی / همه خواب پریشونه به چشمم . . .

دور بودن از عزیزان مشکل است / امتحان با وفائی ، در جدائی حاصل است

گرچه من دورم ز پیشت ای رفیق/ دوریت دریا و یادت صاحل است . . .

ای از خدا رسیده ، ای که تمام عشقی / در چسم خالی من ، روح کلام عشقی . . .

نمیدانم گنجشک ها که شبیه هم هستند ، چه طور همدیگر و میشناسن

و نمیدانم چند نفر شبیه من هستند که تو دیگر مرا نمیشناسی . . .

سیل دریا دیده هرگز باز نمیگردد به جوی / نیست ممکن هرکه عاشق شد

مگر عاقل شود . . .

من اسیر واژه محبتم ، خالی از کینه دل و حسادتم

عاشق دست های با رفاقتم ، زندگی اینجوری داده عادتم . . .

Mohamad
روزم خوش است ، چراکه برای تو میخوانم

شبم خوش است ، چراکه برای من میخوانی

روزگارم خوش نیست ، چراکه باهم نمیخوانیم . . .

غمناک ترین ناله دلم ، بهانه دیدن توست ، تو بگو با دل بی قرارم چه کنم ؟

گریه کن ای ابرک من همچون ستاره بر زمین

روز میلاد مرا در شب بی صحر ببین . . .

عشق است در فال همه ، جز من که دارم واهمه . . .

در ان زمان که وفا قصه برف و تابستان است ، و صداقت گل نایابی است

به چه کسی باید گفت ، با تو خوشبخت ترین انسانم . . . ؟

کاش میشد همچو آواز خوش یک "دوره گرد"

زندگی را بار دیگر ، دوره کرد . . .

بعد تو دگر هستی ما پا نگرفت / بعد از تو کسی در دل ما جا نگرفت

در کلبه تنهائی خود پوسیدم / بعد از تو کسی سراغ ما را نگرفت . . .

Mohamad
به سکوت سرد مرداب قسم که تو نیلوفر چشمان منی

و دل خسته من میترسد که تو پژمرده شوی

که تو مرا به فراموشی شب ها سپری

که مبادا به دلم زنگ سیاهی بزنی

و به شب های امیدم تو تباهی بزنی

گر تو را با ما تعلق نیست ، مارا شوق هست

گر تو را بی ما صبوری هست ، ما را تاب نیست . . .

زندگی در گذر حادثه هاست ، گاه تلخ است و گهی شیرین است

دل ما در پس این تلخی و شیرینی هاست ، صاف و صادق بماند زیباست . . .

من غروب غم انگیز خورشید را زمانی دوست دارم که بدانم فردایش تو را میبینم . . .

دل من ترانه دارد ، غم عاشقانه دارد / به هوای روی ماهت ، همه شب بهانه دارد . . .

Mohamad
بازدلم یادشمامیكند یادهمان لطف وصفا میكند

این دل بی كینه همیشه تورا

برسر سجاده دعا میكند

گرچه درون دل ماجای توست

بازدلم یادشما میكند

هيچ وقت چيزي رو خوب نميفهمي مگر اينکه بتوني به مادربزرگت توضيحش بدي

بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند.قاب عکس توست اما شيشه ي عمرمن است بوسه بر مويت زنم ترسم که
تارش بشکند.تارموي توست اما ريشه ي عمر من است

گفتمش دل میخری ؟
پرسید چند؟
گفتمش دل مال تو تنها بخند
خنده ای کرد و دل ز دستانم ربود
تا به خود باز امدم او رفته بود
دل زدستش روی خاک افتاده بود
جای پایش روی دل جا مانده بود

تو اگر باز کني پنجره اي سمت دلت
ميتوان گفت که من چلچله لال توام
مثل يک پوپک سرمازده در بارش برف
سخت محتاج به گرماي پر و بال توام . . .

به من گفتي که دل دريا کن اي دوست
همه دريا از آن ما کن اي دوست
دلم دريا شد ودادم به دستت
مکش دريا به خون پروا کن اي دوست

Mohamad
02-23-2010, 05:06 PM
راز دل با كس نگفتم چون ندارم محرمي
هر كه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم!
راز دل با آب گفتم تا نگويد با كسي!
عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم . . .

مرا هم یاد کن آن شب که من در زیر خاک سرد تنهایم . . .

برنگرد،

که بر نمی گردی تو هیچوقت

نمی خواهمم داشته باشمت،نترس

فقط بیا

در خزان خواسته هام

کمی قدم بزن

تا ببینمت

دلم برای راه رفتنت تنگ شده است...

امشب تمام حوصله ام را

در یک کلام کوچک

از تو

خلاصه کردم

ای کاش می شد

یک بار

تنها همین یک بار

تکرار می شد!

تکرار

وقتی دل تنها کالائیست که خدا شکسته ی آن را می خرد

پس چرا من به دست کسی که دلم را شکست بوسه نزنم؟!

Mohamad
رفتی دلم شكستی این دل شكسته بهتر پوسیده رشته ی عشق از هم گسسته بهتر

من انتقــام دل را هرگــــــز نگیـــــرم از تو این رفتــه راه ناحــق در خون نشستــــه بهتر

کاش گل بودی تا به تلافی همه ی بدیهایت تو را پرپر میکردم

چند روز پیش نشستم خلوتمو کشیدم... دیدم تو خلوته من دیگه جایی نداری...

شب شرابی خوردم و مستی مرا در بر گرفت , دوریت آمد به یادم , هستیم آتش گرفت.

قلب من تقدیم به کسی که هر از گاهی یادی از دل خسته ما می کند.

ما كه همسایه اشكیم ولى با دل تنگ ..... گر لبى خنده كند یاد شما مى افتیم .

دلم شكسته تر از شیشه های شهر شماست

شكسته باد آن كه دلش این چنین می خواست....

شانه هایم زیر بار غم شکست

شاخه های سبز امیدم شکست

عشق ما در شیشه فرهاد بود

عشق شیرین ریشه اش در باد بود

هیچ کس حرف صداقت را نزد

هیچ کس دل را بر این دریا نزد

یک نفر امروز در چشمم شکست

یک نفر بار سفر بست و گسست

یک نفر با خاطراتم دور شد

یک نفر با قصه ها محشور شد

در این بازار نامردی به دنبال چه می گردی؟ .....

نمی یابی نشان هرگز تو از عشق و جوانمردی ......

برو بگذر از این بازار ، از این مستی و طنازی .....

اگر چون کوه هم باشی در این دنیا تو می بازی

دل ز دستم رفت و جان هم بی دل و جان چون كنم
سرّ عشقت آشكارا گشت پنهان چون كنم

Mohamad
فکر میکنم دلم میخواد که فکر کنی که من به تو فکر میکنم ؛ نفس

هر وقت خواستی بفهمی چند تا دوستت دارم انگشتت و بذار رو نبضت میبینی که دوستت داشتن تمومی نداره

چون غروب خیلی قشنگه ؛ تو خود ؛ خود غروبی

چی بگم قهطی واژه ست هر چی هستی خیلی خوبی

یکم گوشیتو بیار بالاتر ؛ یکم پایین حالا سمت چپ،خوبه؛حالا صورتت رو ریلکس کن آروم زل بزن تو گوشیت ، خوب فقط میخواستم بگم دیونه ی همین نگاتم دیونه!

لحظه رفتني ست و خاطره ماندني،

تمام ادبيات عشق را به يك نگاه مي فروختم

اگر لحظه ماندني بود و خاطره رفتني ...

Mohamad
آه ای مردم
دلی گم کردم اما در عبور از هم زاران با همه سوداگری
در بلندای خیال قله ی نیلوفری
گر کسی خواهد به من باز آردش این نشانی.
کوی بی نام و نشان. سایه سر عاشقان بزمگاه بی دلان
مژگانی : هر که پیدایش کند مال خودش.

================================================== ==

من به تنهایی یک چلچله در کنج قفس،
بند بند وجودم همه در حسرت یک پرواز است.
من به پرواز نمی اندیشم. به تو می اندیشم
که تو زیبا تر از اندیشه ی یک پروازی.

نرنجم که با دیگران خو کنی / تو با ما چه کردی که با او کنی.

دیر زمانیست که هیچ گلی در کویر زندگی ام نرووییده ،هیچ بارانی قلب تشنه ام را سیراب نکرده و دیر زمانیست که خورشید وجود سرد و یخ زده ام را به گرمی نوازش نکرده و هیچ صدایی به مهرانی صدایم نزده است
گویی من خاطره ای بیش نیستم که غبار آن را در خود مدفون کرده.

================================================

من زندگی را در عشق؛ عشق را در قلب ، قلب را به خاطر اینکه خانه ی توست دوست دارم.
من اندوه را در اشک، اشک را در چشم، چشم را به خاطر دیدن تو دوست دارم.
من سکوت را تنهایی، تنهایی را به خاطر تپیدن قلبم ، قلبم را برای تو و تو را هچون قلبم دوست دارم

Mohamad
02-23-2010, 05:07 PM
بزرگی را گفتم زندگی چند بخش است؟ گفت دو بخش کودکی و پیری
گفتم پس جوانی چه شد؟ گفت : با بی وفایی ساخت، با عاشقی سوخت ، با جدایی مرد.

================================================== =

دل تو وقتی می گیره که دلم بخواد بمیره / حاضرم دلم فدات شه تا که قلب تو نگیره

==================================================

غمگین و بی قرارم/ زخمی تر از سه تارم/ وقتی تو رو ندارم /نفرین به هر چی دارم.

شبی پرسیدمش با بی قراری/ به غیر از من کسی را دوست داری؟
به چشمش اشک شد از شرمساری/ میان گریه هایش گفت اری

آنقدر زیر لبم نام تو را زمزمه کردم/که لبم سوخت و لی نام تو را توبه نکردم.

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم / از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

===============================================

عمری با عشقت نشستم ، با تو پیوستم ، از خود گسستم/ اما سر نوشتم این سه حرف بود
تو را دیدم ، پرستیدم ، شکستم.

اگر خوابی ، اگر بیدار و یا در عالم دیدار/ بدان قلبی برای تو همیشه می تپد ای یار

Mohamad
الان هوا ابریه، ماه معلوم نیست ، میشه امشب تو اسمون باشی ، آخه ماهتراز تو پیدا نکردم.

خاطرمان باشد ، شاید سالها بعد در گذار جاده ها بی تفاوت از کنار هم عبور کنیم ، و بگوییم این غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود.
=================================================

کاش در اسمان سکوتت لکه ابری بودم ، تا برای تمام دلتنگی هایت می باریدم.

هر وقت دلتنگ شدی به یاد کسی بیفت که خیلی دوست داره، هر وقت نا امید شدی به یاد کسی بیفت که تنها امیدش تویی، هر وقت پر از سکوت شدی به یاد بیار کسی رو که به صدات محتاجه ، هر وقت دلت خواست از غصه بشکنی به یاد بیار کسی رو که تو دلت یه کلبه ساخته.

یه نفر
یه جایی
یه وقتی
تموم ارزوش لبخند تو بود
پس یه جایی
یه وقتی
با یه لبخند یادش کن.

اسمونی ، یا زمینی هر چی هستی بهترینی/ واسه قلب کوچیک من همیشه عزیز ترینی.

تو ساحل سرخ دلت اسم کسی رو حک نکن/ به اینکه من دوست دارم حتی یه ذره شک نکن.

Mohamad
سعی کن همیشه کم باشی تا کمبودت حس بشه ، نه اینکه نباشی و نبودت عادت بشه

تا کجا باید سفر کرد، تا کجا باید دوید/ از کجا باید گذر کرد تا به قلب تو رسید.

ابر چشمم به هوای رخ تو بارانیست/ پشت مژگان دو چشمت دل من زندانیست.

تو ای زیبا ترین شعر خدایی/ تو ای گلبرگ سرخ اشنایی/ میان کوچه های قلب تارم/ به دنبال تو می گردم کجایی؟

با خون غم نوشتم ، غربت مکان ما نیست،/از یاد بردن دوست هرگز مرام ما نیست.

امشب به رسم عاشقی یادی ز یاران می کنم
در غربتی تاریک و سرد از غم حکایت می کنم
امشب وجودم خسته است از سردی دلهای سرد
آیا تو هم در یاد من هستی در این شبهای درد.

بنویس نام مرا در کف دستت ای دوست/ تا به هنگام قنوتت نبری از یادم.

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند.......چه تلخ است قصه ی عادت..!

تو اگر هیچ شوی گوهر زیبای منی/ خودمانی به تو گویم که تو دنیای منی.

Mohamad
02-23-2010, 05:08 PM
یکی بود یکی نبود، وقتی این یکی بود اون یکی نبود ،وقتی اون یک بود این یکی نبود، مهم نیست کی بود کی نبود، مهم اینه که هیچ وقت این یکی با اون یکی نبود.

================================================== ===

گویند مرا بهشت خواهی یا دوست؟/ گفتم ای بی خبران بهشت با دوست نکوست.

یه عشق برات کشیدم میون موج دریا / رو ماسه هاش نوشتم دست دارم یه دنیا.

مال هر کسی که باشی خوش به حال روزگارش /پاییزو زمستوناش هم میشه هم رنگ بهارش.

اسمان وقف نگاهت گل من/مانده ام چشم به راهت گل من/ هر کجا هستی و باشی گویم / که خدا پشت و پناهت گل من.

گر با غم دوریت نسازم چه کنم؟...............................با یاد تو گر عشق نبازم چه کنم؟
چون در نظرم فقط تویی مایه ی ناز.......................گر من به تو ای دوست ننازم چه کنم؟

آن زمان که باید دوست بداریم کوتهی می کنیم، آن زمان که دوستمان دارند لجبازی می کنیم ، و برای چیزی که از دست رفته آه می کشیم.

کاش می شد تو روزگارت / تو بهار موندگارت / میون این همه یارت / من بشم دار و ندارت.

درد من دیدار توست/ دل فقط بیمار توست / شادی و عشق امید / هدیه ی چشمان توست.

مثل باران چشمهایت دیدنیست./ شهر خاموش صدایت دیدنیست.
مهربانی معنی لبخند توست / خنده هایت بی نهایت دیدنیست.
گونه هایت ساحل مژگان توست/ روس ساحل رد پایت دیدنیست.

==============================================

اندکی عاشقانه تر زیر بارن بمان.ابر را بوسیده ام تا بوسه بارانت کند

Mohamad
کلاس عشق ما دفتر ندارد شراب عاشقی ساغر ندارد بدو گفتم که مجنون تو هستم هنوز آن بی وفا باور ندارد

به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدنرابهتر از مشت شدن بلد است

هیچگاه نگذار در کوهپایه های عشق کسی دستت را بگیرد که احساس میکنی در ارتفاعات هستی

در عشق حداقل قطره ای جنون هست
و در جنون هم همیشه دریائی از عشق . . .

در کتاب واژه ها زیباترین معنا توئی / من چگونه در کتاب عشق تو معنا شوم ؟
از تو گفتن کار هر کس نیست ای بالاترین / من برای گفتنت باید که مولانا شوم . . .

مینویسم من که عمری با خیالت زیستم / گاهی از من یاد کن ، اکنون که دیگر نیستم

گفتی محبت کن برو ، باشد خدا حافظ ولی / رفتم که تو باور کنی دارم محبت میکنم . . .

کاش میدانستم چشمانت چه زمان خواهد یافت ، که "نگاه ، زاده علاقه است" . . .

Mohamad
تمام آسمان من خلاصه در دو چشم توست ، مراقبشان باش . . .

همه لرزش دست و دلم از آن بود که عشق ز دستم برود . . .

هر جا تو باشی دل من همون جاست / حتی اگه فاصلمون یه دنیاست . . .

اشک نشان دل شکستگی ، سکوت نشان تنهائی و لبخند نشان مهر
و اس ام اس نشان یاد توست . . .

دوست داشتن تو ، مثل خود نفس کشیدن است . . .

وقتی که با نمکی ، خیلی تکی !
منم دوست دارم ، با هر کلکی !!

پایان حکایتم شنیدنی است ، من عاشق او بودم و او عاشق او . . .

ما به لطف هر رفیقی دلخوشیم / هر رفیقی را نبینیم نا خوشیم . . .

اگر عاشقی رسواگری باشد ، خواهم که در عالم رسواترین رسوا شوم . . .

Mohamad
نه بلبل خواهد ز بوستان ها جدائی / نه گل دارد خیال بی وفائی
ولیکن چرخش چرخ ستمگر / زند بر هم رسوم آشنائی . . .

دفتر بغض مرا باز کنید که دلگیرم / حدیث غم مرا بخوانید که از گریه سرازیرم . . .

دوست دارم دوستم تو باشی / مریض باشم پرستارم تو باشی !

زندگی اگر هزار بار دیگر بود ...
بار دیگر تو ، بار دیگر تو ، بار دیگر تو . . .

بگذار بگریم چون ابر در بهاران / کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
هر کس درد جدائی چشیده باشد / داند که سخت باشد قطع امیدوارن . . .

سایه ها محصول پشت کردن دیوار ها به آفتابند ، گستاخی دیوارها
را تقلید نکنیم تا آفتابی بمانیم . . .

تا کجای قصه باید ز دلتنگی نوشت ؟ / تا به کی بازیچه بودن توی دست سرنوشت
تا به کی با ضربه های درد باید رام شد / یا فقط با گریه های بی قرار آرام شد
بهر دیدار محبت تا به کی در انتظار / خسته از این زندگی با غصه های بی شمار . . .

امشب شب آخریه که مزاحم دلت شدم / خورشید فردا مال تو ببخش که عاشقت شدم . . .

بر درت میآمدم هر شب مرا وا میزدی / گفتمت نا مهربانی دم ز حاشا میزدی
دیدمت یک شب به دریا خیره بودی تا سحر / کاش دریای تو بودم دل به دریا میزدی

Mohamad
02-23-2010, 05:09 PM
تک کل واشده ای گفت صبا را عشق است / بلبل آمد به میان گفت صدا را عشق است

گل و بلبل بنشسته به کنار / سنبل آمد بی میان گفت وفا را عشق است . . .

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

غرق ترانه میشوم از نگاه گاه گاه تو / کاش خانه ای بنا کنم در حوالی نگاه تو . . .

گفتی چو خورشید زنم سوی تو پر / چون ماه شبی میکنم از پنجره سر

اندوه که خورشید شدی تنگ غروب / افسوس که مهتاب شدی وقت سحر . . .

یادت باشه یادتو به یادم میمونه / یادی کن که یاد ما هم به یادت بمونه . . .

مهم این نیست که در عشق شکست بخوری ، مهم این است که در عشقی

که به خدا داری شکست نخوری . . .

همین امروز دوستم بدار ، شاید فردائی نباشد . . .

دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست / نصفش رخ عاشق است ، نصفش رخ دوست . . .

Mohamad
باز آمدنم به خدمتت دیر نشد / اندیشه مکن دلم ز تو سیر نشد

یک موی تو را به عالمی نفروشم / تو جان منی ، کسی ز جان سیر نشد . . .

من کویر خسته ام نوئی نم نم بارون / دلم برات تنگ شده کجائی ای مهربون . . .

در مدرسه زندگی در کلاس دنیا ، سر زنگ املا ، یادمان باشد برای محبت

تشدید بگذاریم تا نیم نمره از محبت ها کم نشود . . .

من به چشمان پر از مهر تو عادت دارم / به تو و طرز نگاه تو ارادت دارم

عطش حسرت دیدار تو را پایان نیست / اشتیاقی است که هر لحظه و هر ساعت دارم

سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد / اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد . . .

می نالم از جدائی ، ای نازنین کجائی / سوزم ز هجرت ای بهترین کجائی

در باغ آرزوها دیگر گلی نمانده / در حسرت گل هستم ای باغبان کجائی

Mohamad
دلتنگی همیشه از ندیدن نیست ، لحظه های دیدار با همه زیبائی گاه پر از دلتنگی است

گرچه میدانم نمی آیی ولی هر دم ز شوقت / سمت در می آیم و هر سو نگاهی میکنم

منو ببخش که ندیده میگرفتم التماس اون نگاه نگرونو

منو ببخش که گرفتم جای دست عاشق تو ، دست عشق دیگرونو

لایق عشق بزرگ تو نبودم . . .

دوست داشتن ساده اما دل سپردن سخت است / دل دادن ساده اما فراموش کردن سخت است

عاشق شدن ساده اما عاشق ماندن سخت است . . .

امید ، اشکی پر از شوق است که با لبخندی عمیق جاری است . . .

دست من گیر که این دست همان است که من / بارها در غم هجران تو بر سر زده ام . . .

دلا تا کی اسیر یاد یاری ، ز هجر یار تا کی داغداری

بگو تا کی ز شوق روی لیلی ، چو مجنون پریشان روزگاری .

Mohamad
اگرچه قلبم برای بودن کوچک است / اما برای همیشه مهمان این خانه کوچک باش . . .

جانم ز فراق ، رنج بسیار کشید / با رفتن تو همیشه آزار کشید

ما همسفر راه درازی بودیم / بین من و تو زمانه دیوار کشید . . .

آره من اونم که گفتم واسه چشم تو دیوونم

آره من قول داده بودم تا تهش باهات بمونم

ولی پس دادی نگامو زیر رگبار غرورت

من فقط یه کم شکستم ، خوب نگام کنی همونم . . .

برای تو که هیچ وقت یاد نگرفتی بد باشی ، یه دنیا خوبی آرزو میکنم . . .

دل رو زدم به دریا زدم برات پیامی / فقط برای اینکه نگی که بی مرامی !

گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری

گفتی نمی خواهی ببارم عشق ، اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری . . .

دریاچه دل پاک و نجیبی دارد / بنگر که چه حالت غریبی دارد

آن موج که سر به صخره ها میکوبد / با من چه شباهت عجیبی دارد . . .

Mohamad
02-23-2010, 05:10 PM
دوست داشته باش و زندگی کن ، زمان همیشه از آن تو نیست . . .

هر گاه قادر به شمردن قطرات باران شدی ، خواهی دانست که چقدر دوستت دارم . . .

گناه من گناه بی گناهیست / تمام هستی ام غرق سیاهیست

به هر کس دل دادم بی وفا شد / چو پابندش شدم از من جدا شد . . .

هر رهگذری محرم اسرار نگردد / صحرای نمکزار چمن زار نگردد

هر جا که رسیدی طرح رفاقت مکش ای دوست / هر بی سر و پا یار وفادار نگردد . . .

قبر واقعی آدم در خاک نیست ، بلکه در قلب کسی است که فراموشت نمیکند . . .

نمیدونم چون عزیزی دوستت دارم یا چون دوستت دارم عزیزی !؟

در میان بغض کوچه ها من همان تنها ترینم / گر میان هر نگاهی صوت غمگینی شنیدی

یاد کن از قلب بی تابی که هر دم یاد معشوق است . . .

در فلسفه وفا چنین آمده است ، دل وقف شکستن است ، بیهوده نرنج . . .

تو در انجا ، من اینجا بی قرارم / دل صبری تو داری من ندارم

به قربون دل صبرت بگردم / به دیدار شریفت انتظارم . . .

دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی / لحظه های بی تو بودن میگذره اما به سختی . . .

Mohamad
میدونی چقدر دوستت دارم ؟ یه دونه ! ولی مردونه !!
( به ادامه مطلب مراجعه کنید )

میدونی چقدر دوستت دارم ؟ یه دونه ! ولی مردونه !!

اگه به زور روزگار از زندگیت میرم کنار

میرم که ثابت بکنم عاشقتم دیوونه وار . . .

با دوست عشق زیباست ، با یار بیقراری

از دوست درد ماند و از یار یادگاری . . .

اگر یاد گلی کردی نگاهی بر رخ خود کن

اگر یاد خزون کردی نگاهی جانب ما کن . . .

عشق او اندر آوردم به بند

کوشش بسیار نامد سودمند . . .

چه روزگاری ، چقدر سرکاری ، خصالم کن از این عشق
بگو دوستم نداری . . .

کسی را دل مگر سنگ باشد / که بگذارد کسی دلتنگ باشد . . .

نام تو را تا میبرم قلبم غریبی میکند / چشم انتظاری در دلم درد عجیبی میکند . . .

از آبشار پرسیدم تو کیستی ؟ گفت : اشک کوه
گفتم : از چه میگریی ؟ گفت : از جدائی دوست . . .

سلامت بگویم که در خاطری / گر از چشمم دوری به دل حاضری . . .

زندگی را دوست دارم در پناه نام دوست / نام دلجوئی که همراهان نام اوست . . .

تنها کسانی ما را می رنجانند که همیشه کوشیدیم از ما نرنجند . . .

مگر میشود با سنگ انداختن های پیاپی در آب ، ماه را از آب گرفت . . . ؟

Mohamad
اگر در جریان رودخانه صبرت ضعیف باشد ، هر تکه چوبی ، مانع عظیمی
بر سر راهت خواهد شد . . .

آن که امروز را از دست میدهد فردا را نخواهد یافت ، هیچ روزی از امروز با ارزش تر نیست

مشکلی که بوجود آمده ، بگرد و راه حلش را پیدا کن ، دنبال این نگرد که چرا بوجود آمده

هرگز به احساساتی که در اولین برخورد از کسی پیدا میکنید اعتماد نکنید . . .

هیچ وقت خودت را برای کسی شرح نده
کسی که تو را دوست داشته باشد نیازی به این کار ندارد
و کسی که تو را دوست ندارد آن را باور نخواهد کرد . . .

محبت همه چیز را شکست میدهد و خود شکست نمیخورد . . .

آن که میتواند انجام میدهد و آن که نمیتواند انتقاد میکند . . .

چنان باش که بتوانی به هر کس بگوئی ، مثل من رفتار کن . . .

عشق زائیده تنهائی است و تنهائی زائیده عشق . . .

اکثر ما نه به خاطر یافتن فردی کامل ، بلکه به خاطر کامل دیدن
یک فرد نا کامل عاشق میشویم . . .

Mohamad
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتی ، کسی باش که تا به حال نبودی . . .

ستاره بخت کسی شوم نیست ، این ما هستیم که آن را بد تعبیر میکنیم . . .

بر زمین لجبازی پای مفشار که بد لغزنده است . . .

از اندیشه ها و آرزوهای دیگران ، برای موفقیت خود کمک بگیرید . . .

چیزی را که ما نمیتوانیم بفهمیم ضد و نقیض زندگی انسان است . . .

اگر هر روز راهت را عوض کنی ، هیچ وقت به مقصد نخواهی رسید . . .

در اندیشه آنچه کردی مباش ، در اندیشه آنچه نکردی باش . . .

درباره درخت بر اساس میوه هایش قضاوت میکنند ، نه برگ هایش . . .

وقتی انسان آرامش را در خود نیابد ، جستجوی آن در جایی دیگر ، کار بیهوده ای است

سکوت سرشار از نگفته هاست و نا گفته ها پر بها ترین داشته هاست . . .

اینکه تا چه حد در مورد خودتان مثبت فکر میکنید ، بستگی دارد تا چه حد
زندگی تان را تحت کنترل دارید . . .

گاهی هدف خود ، سد دید آدمی است ، باید دور شد و آنگاه برگشت ،
چه درخشان هویداست . . .

وقتی انسان دوست واقعی دارد که خودش دوست واقعی باشد . . .

برای هر کس زمان معینی وجود دارد که قابل انتقال نیست . .

Mohamad
02-23-2010, 05:11 PM
تو مثل اون گل سرخی که گذاشتم لای دفتر، مثل تقدیر، مثل قسمت، مثل الماسی که هیچکس، واسه اون نذاشته قیمت..

سهم هر کسی که باشی خوش به حال روزگارش، آخه پاییز و زمستونش میشه رنگ بهارش..

ببین که چشم عاشق، داره ستاره میشماره
به انتظار چشمات، هر شب داره می باره
می خواد که فریاد بزنه که دل چه بی قراره، نمی تونه، نمیشه..
آخه عشق که صدا نداره..

کبوترم، لانه ی من بام توست، کجا روم؟ مرغ دلم رام توست، پادشه کشور عشقم ولی، نگین انگشتری ام نام توست..

میگن اگه میخوای تو عشقت شکست نخوری فقط یکی رو دوست داشته باش و بهش بگو تو رو بیشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم!

اگر همون قدر که ستاره در آسمون هست ماه بود، باز هم آسمون بدون تو سیاه بود!

برای من که دلم چون غروب پاییز است، صدای گرم تو از دور هم دل انگیز است..

Mohamad
میگن عاشقا عشقشون رو زیبا می بینن. این دفعه که دیدمت خیلی زیبا شده بودی. نمی دونم تو هر دفعه داری زیباتر میشی یا من عاشقتر؟!

شبی پرسیدمش با بی قراری، به غیر از من کسی را دوست داری؟ دو چشمش اشک شد از شرمساری، میان گریه هایش گفت: آری!؟..

مژه بر هم نزن ای دوست که بادم ببرد، چون سبک تر شده ام از پر کاهی ز غمت!

بنویس با خط الماس، رو تن نازک شیشه، که بدون نور چشمات شب من سحر نمیشه..

Mohamad
سلامتي اوني که دوسش دارمو نميدونه

سلامتي اوني که دوسم داره و نميدونم

با خون غم نوشتم غربت مکان ما نيست

از ياد بردن دوست ، هرگز کار ما نيست
زنده باد آن کس که گاهي يادي از ما ميکند

از خجالت ما غريبان را غرق دريا ميکند
حال ما ميپرسد و از مهرباني هاي خود
اين دل رنجور ما را عطر گل ها ميکند

جفايت با وفايت هر دو نيکوست
تو را هر جا که باشي دارمت دوست

گويند سلام طلائي ترين کليد براي صعود به تالار آشنائي هاست
پي صميمي ترين سلام تقديم تو باد

زدي تيري به قلبم رد نکردم
جدائي را تو کردي ، من نکردم

Mohamad
در انتظار ديدنت به دشت غم نشسته ام
رها نکن دل مرا بيا که دل شکسته ام

مرا از ياد ميتواني ببري ، اما از خاطر من نميتواني بروي

به دريائي گرفتارم که موجش عالمي دارد
که من با دل و دريا و موجش عالمي دارم

يادت هميشه سبز است در خلوت خيالم
خوبم به خوبي تو ، هرچند نپرسي حالم

يه ذغال بر ميدارم و دورت ميکشم و مينويسم
اين بي معرفت دنياي منه

بر سنگ مزارم بنويسيد
اشفته دلي خفته در اين خلوت خاموش
او زاده غم بود که از خاطر دوستان گشت فراموش

هر دو بالم را شکستي باورم را پس بده

مانده خالي خالي هستي ام را پس بده

دفتر شهر را پر پر کن اما خوب من
اشک هاي بيت بيت دفترم را پس بده

به کم نور ترين ستاره ها قانع باش ، چرا که چشم همه به سوي پر نور ترين ستاره هاست
نه از قايق مينويسم

نه از زخم شقايق مينويسم
به ياد لحظه هاي با تو بودن
به ياد آن دقايق مينويسم

اين اس ام اس رو ميفرستم براي همه خوب ها که سخت مشغول شطرنج
زندگي هستند و نميدونند که ما ، مات رفاقتشون هستيم

Mohamad
02-23-2010, 05:12 PM
مشکلات به سبکی هوا ، عشق به عمق اقیانوس ، دوستی به محکمی الماس ، موفقیت به درخشانی طلا ... اینها آرزوهای من برای توست

ما در هیج سرزمینی زندگی نمی كنیم. منزل ما قلب كسانی است كه دوستشان داریم

از من آزرده مشو، میروم از خانه ی تو، قبل رفتن تو بدان عاشق و بی تقصیرم، تو اگر خسته ای از دست دلم حرفی نیست، امر كن تا كه بمیرم به خدا می میرم..
جملات عاشقانه.......جملات عشقولانه

من همان قاب تهی خسته و بی تصویرم،
كه برای تو و تصویر دلت می میرم..

پرستوهای محبت از سرزمین دل انسان ها پر كشیده اند، به را ه های دور..
دیگر گلهای مهربانی در دل كسی جوانه نمی زند.
نشانی از عشق اگر هست، تنها رد پایی است.
آن هم سال هاست كه پوشیده شده، با برف های سرد و سنگین بی اعتنایی

روزی به عقب نگاه می كنید و به آنچه " گریه دار " بود می خندید ...
شیطان عاشق خدا بود ... می خواست تنها عاشقش باشد ... فریاد زد ... خدا نفهمید ! . . . خدا بزرگ بود ... می خواست عاشقی کند ... آدم را آفرید! . . . سالها پیش آدم خدا را از یاد برد ... آدم عاشق شیطان شد ! این وسط خدا تنها ماند ... به همین سادگی

شخصی را به جهنم می بردند . در راه بر می گشت و به عقب خیره می شد . ناگهان خدا فرمود : او را به بهشت ببرید . فرشتگان پرسیدند چرا ؟ پروردگار فرمود : او چند بار به عقب نگاه کرد ... او امید به بخشش داشت

Mohamad
هنر شمشیر اینه كه یكی رو دو تا می كنه،بنازم هنر عشقو كه دو تا رو یکی می کنه

افتادن در گل و لای ننگ نیست. ننگ در این است كه آنجا بمانی

گفتی دور منو خط بکش ، کشیدم حالا تو در محاصره ی منی!love struck

الهی همیشه مثل چراغ راهنمایی باشی لپت همیشه قرمز،روی دشمنات زرد دلت همیشه سبز

دو چیز هیچ وقت از یاد آدمها نمیره یکی: دوست های خوب یکی: روزهای خوب یه چیز هم هیچ وقت از دل آدمها بیرون نمیره روزهای خوب که با دوستهای خوب داشتی

تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیباست حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست من تشنه یک لحظه تماشای تو هستم افسوس که یک لحظه تماشای تو رویاست

عشق عینك سبزیست كه كاه را یونجه می بیندI don't know - New!

چندی ست که بیمار وفایت شده ام …... در بستر غم چشم به راهت شده ام …... این را تو بدان اگر بمیرم روزی …... مسئول تویی که من فدایت شده ام

ینویسم من که عمری با خیالت زیستم / گاهی از من یاد کن ، اکنون که دیگر نیستم

Mohamad
گفتی محبت کن برو ، باشد خدا حافظ ولی / رفتم که تو باور کنی دارم محبت میکنم . . .

.................................................. ...

کاش میدانستم چشمانت چه زمان خواهد یافت ، که "نگاه ، زاده علاقه است" . . .

اگه عشق نبود
از تشنگی می مردیم
خدا رو شکر عشق هست و خون دل می خوریم تا زنده بمونیم
——————–
نه شاعرم تا بتونم واسه نگاهت غزل بگم / نه قادرم تا بتونم واسه چشات قصه بگم
فقط اینو خوب میدونم تا زند ه ام تا جون دارم دوست دارم . .
برای خواندن متن کامل به ادامه بروید

——————–
ببخشید اشتباهی اس ام اس دادم !
خواستم واسه گل فروش بفرستم ، به خود گل فرستادم !!!
——————–
خدا از بهترین ها فقط یه دونه خلق کرده ، دقت کردی که چقدر تنهائی ؟؟
——————–
در دایره عشق اگر باران بلا بارید ٬ عاشق آن است که از دایره بیرون نرود . . .
——————–
پروانه احساسم در دام عنکبوتی افتاد ٬ که عنکبوتش سیر است ٬ نه میتواند پرواز کند ٬ نه میتواند بمیرد . . .
——————–
طعنه بر خاریی من ای گل بی خار مزن
من به پای تو نشستم که چنین خار شدم…
——————–
ای کاش دنیا ساعت بود و من و تو عقربه های آن تا هر یک ساعت یک بار به هم میرسیدیم . . . !
——————–
امواج زندگی حتی اگه تو را به ته دریا میبرد با آغوش باز پذیرا باش
آن ماهی که همیشه بر سطح آب میبینی ” مرده ” است . . .

Mohamad
02-23-2010, 05:13 PM
غربت را نباید در شهری غریب یا در گم شدن لحظه آشنا جستجو کرد. هرگاه عزیزت نگاهش را به دیگری تعارف کرد،آنگاه تو غریبی.
اس ام اس های عاشقانه , اس ام اس عاشقانه , اس ام اس عشقولانه

http://img03.picoodle.com/img/img03/5/11/8/t_500819h0e2qm_8c62bf8.gif
سلام، این چه اخلاق بدیه که تو داری؟ چرا هر چی از آدم برمیدری دیگه نمیدی.نمیگی من دلمو لازم دارم؟

http://img03.picoodle.com/img/img03/5/11/8/t_500819h0e2qm_8c62bf8.gif
تصور کن شلور بچه 6 ساله رو پوشیدی! حس میکنی چقدر تنگه! دلم همون قدر برات تنگ شده!

http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000200BF.gif
میدونی چرا قلب آدم دو بار پشته سر هم میزنه؟چون یکی واسه زنده موندنه خودش میزنه یکی هم واسه زنده بودنه اون کسی که دوسش داره.

تو رو اون لحظه که دیدم به بهانههام رسیدم از تو تصویری کشیدم که اونو هیچ جا ندیدم...

http://img32.picoodle.com/img/img32/5/11/14/t_597892mp32qm_22e172d.gif

انسان عزیزانش رو فراموش نمیکنه بلکه تنها به ندیدنشون عادت میکنه. تقدیم به تو، به کسی که عادت به ندیدنش مثل فراموش کردنش غیرممکنه..
اگر كسی برات اس ام اس خالی فرستاد ناراحت نشو بدون انقدر دوست داره كه نمی دونه چی بگه.

دوثت دارم، دوصت دارم، دوسط دارم، دوثط دارم، دوصط دارم، دوست دارم. خلاصه همه جوره دوست دارم...!

Mohamad
02-23-2010, 05:13 PM
هرگز برای عاشق شدن به دنبال باران و بهار و بابونه نباش گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس به غنچه ای میرسی که ماه را بر لبانت می نشاند

هر قطره اشک نشانه غمه، هر سکوت نشانه تنهائیست، هر لبخند نشانه مهربانی

تصویر چشمان تو را در رویا ها کشیدم، باغ گلی از جنس مریم ها کشیدم، تو گم شدی در جاده های ساکت و دور، من هم به دنبال نفس هایت دویدم

تو اون فرشته ای که وقتی در فصل بهار قدم میزنی برگ درختان انتظار پائیز را می کشند تا جای پاهات رو بوسه بزنند

کاش می شد عطش زمزمه یاد تو را در شط فاصله ها شست و فراموشت کرد

خوردن شیرینی خیلی راحته٬ خوندن داستان شیرین هم راحته٬ اما پیدا کردن دوست شیرینخیلی سخته! تو چطوری منو پیدا کردی؟

تنهایی، این واژه را بلندترین شاخه درخت خوب می فهمد

جاده عشق همسفر می خواست و من، تو را برگزیدم به خاطر قلب مهربانت

کاش بدانی روشن ترین ستاره بخت منی . پس بتاب و دنیای مرا روشن کن .

من تو را پرسیدم : ایا خدا تنهاست؟ گفتی خدا هر جا همراه آدم هاست، گفتی خدا خوب است، گفتی که زیباروست، هر انچه ما داریم گفتی فقط از اوست

Mohamad
02-23-2010, 05:14 PM
برای رسیدن به تو لحظه ها را سفر کردم، اما تو به اندازه فاصله ها از من دوری

هر چی عشقه با نگینشهر چی خوبه بهترینش آسمونا با زمینش همشون فدای تو

به صلیب سینه هایت ، به خماری نگاهت ، به غروب غم گرفته ، بهتمام خواب هایت ، که در این جهان هستی ، گل من فقط تو هستی

یادته یه روز گفتی چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم؟ عکسشو بده جنازه شو تحویل بگیر! خودت بگو چی شد که امروز به جای جسدش کارت دعوت عروسی تون به دستم رسید

خدایا به هر که دوست می داری بیاموز که sms 15 تومن بیشتر نیست و به هر که بیشتر دوست می داری بیاموز که ارزش یک دوست بیش از 15 تومن است .

تنها تکیه گاهم بود ان که با اولین نسیم در هم شکست

دیروز ما زندگی را به بازی گرفته بودیم، امروز او ما را به بازی گرفته... اما فردا چه خواهد شد؟

Mohamad
گفتگومان همیشه شیرین بود / لحظه هامان به خنده افرین بود / شکستی و رفتی بی وفا کی قرارمون این بود

نه بلبل خواهد از زمستان جدایی / نه گل دارد خیال بی وفایی / ولیکن چرخش چرخ ستمگر / زند بر هم رسم اشنایی

مینویسم نامه را با برگ چایی / که هر وقت میخوری یادم بیاری

عابر شهر چشاتیم / دل من اهل ریانیست / اونی که مثل تو باشه / حتی توی قصه ها نیست

شمع سوزان توام اینگونه خاموشم نکن/ گر چه دور افتاده ام هرگز فراموشم نکن

دنیا هم به ادمهای خوشبین نیاز داره هم بدبین چون ادمهای خوشبین هواپیما میشازن اما ادمهای بدبین چتر نجات

اگر یادت کنم پروانه میشم / فراموشت کنم دیوانه میشم / غروب عاشقان رنگ طلاییست / اگر چه اخرش مرگ و جداییست

هر شهری یک شاهی داره هر شاهی یک تاجی داره من شاه و شما تاج سر ما هستی .

هر جا بری ما باهاتیم مثل علف زیر پاتیم مثل عسل رو لبهاتیم مثل غنچه رو دستاتیم

دوصت دارم با ص صابون تا همه تو کفش بمونن.

Mohamad
دوست داشتم همیشه یک ابر بودم چون ابر اونقدر شهامت داره که وقتی دلش میگیره پیش عالم و ادم گریه میکنه .

تا جام عجل نکرده ام نوش هرگز نکنم تو را فراموش.

بوسه تنها تصادفی است که خسارتی ندارد- اغوش تنها پارکینگی است که جریمه ندارد – محبت تنها کادویی است که هدیه ندارد و تو تنها کسی هستی که همتا نداری.

10 تا گل دوست دارم 9 تا طبیعی و 1 مصنوعی تا اخرین گل پژمرده شود دوستت دارم.

پس از عرض سلام چاکرانه به سویت میکنم نامه روانه امیدوارم خدا یار تو باشد به هر جا میروی نگهدار تو باشد

بگیر از من گل یادبودی / که تنها لایق ان تو بودی / هزاران خواستند ان را بگیرند / ندادم چون عزیزترین تو بودی

من در این کلبه خوشم تو در ان اوج که هستی خوش باش من به عشق تو خوشم تو به

نشنو از نی نی حصیری بی نواست/ بشنو از دل دل حریم کبریاست/ نی بسوزد خاک وخاکستر شود /دل بسوزد خانه دلبر شود

Mohamad
خسته از بیم و امید عشق رنجورم ارامش جاودانه میخواهم بر حسرت دل دگر نیفزایم اسایش بیكرانه میخواهم پا بر سر دل نهاده می گویم بگذشتن از ان ستیزه جو خوشتر یك بو...

دوستیت : زلال مرامت : عسل ظاهرت : طلا وجودت : نعمت داشتنت : غنیمت

یه کامیون ارادت داریم سریع خالی کن کامیون بعدی تو راهه

ابیتر از انیم که بی رنگ بمیریم / از شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم
تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم / شاید که خدا خواست دل تنگ بمیریم

اگه میخوای دوست داشته باشم برو پایین ................................ دیدی کمبود محبت داری

میدونم بیداری داری ستاره ها رو میشماری یک ستاره کمه چون داره برات اس ام اس میفرسته منم خوابم نمیاد دارم خوشکلا رو میشمارم اما یکیش کمه چون داره اس ام اس میخونه

خاک پای دوست شدن در نزد ما یک ارزوست/ گر دوست قابل بداند جان من تقدیم اوست

اگر ده تا گل ناز گرفتی دستت و رفتی جلوی اینه دیدی یازده تاست تعجب نکن معلومه که یکیش خودتی

Mohamad
02-23-2010, 05:15 PM
اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست وفا ان است که نامت را همیشه زیر لب دارم

اگر باران بودم انقدر میباریدم تا غمهایت را بشویم
اگر گل بودم تقدیم وجودت میگشتم
اگر تار بودم اهنگ دلنواختت را می نواختم دریغا که نه گلم نه تارم و نه بارانم ولی هر کیو هر جا که باشم دوستت دارم.

ای اس ام اس برو پیش کسی که خیلی دوستش دارم اگه کار داشت مزاحمش نشو اگه خواب بود اروم ببوسش و اگه تو رو خوند بهش بگو خیلی دوستت دارم

5جره چشاتیم / 4 پایه نگاتیم / 3 تاره شباتیم / 2 رشکه صفاتیم / 1 کلام خاک پاتیم

زندگی زندان عشق است ما بدان دلباختیم / خوبی هایش را ندیدیم با بدیهایش ساختیم / درباره زندگی تا میتوانستیم تاختیم / مثل گمار پست هر چه کوشیدیم باختیم

لیوان ز لبت بوسه گرفت و من بوسه ز لیوان دیدی ز لبت بوسه گرفتم به چه عنوان

به من میگفت: انقدر دوستت دارم که اگر بگویی بمیرمیمیرم... باورم نمی شد... فقط یک امتحان ساده به او گفتم بمیر...! سالهاست در تنهایی پژمرده ام... - کاش امتحانش نمی کردم

امشب به خاطر غزل آخرم بخند….امشب که از همیشه شاعرترم بخند….تا پر شود نگاه من از رنگ زندگی….تا حس بودنت بشود باورم بخند

Mohamad
نشد ز عشق برای همیشه دور بمانم….. شکوه چشم تو نگذاشت با غرور بمانم

در دادگاه عشق ... قسمم قلبم بود. وکیلم دلم و حضار جمعی از عاشقان و دلسوختگان . قاضی نامم را بلند خواند و گناهم را دوست داشتن تو اعلام کرد و سپس محکوم شدم به تنهایی و مرگ . کنار چوبیه دار از من خواستند تا اخرین خواسته ام را بگویم و ومن گفتم : به تو بگویند ... دوستت دارم

گفتمش: دل میخری؟! پرسید چند؟! گفتمش: دل مال تو، تنها بخند. خنده کرد و دل ز دستانم ربود تا به خود باز آمدم او رفته بود دل ز دستش روی خاک افتاده بود جای پایش روی دل جا مانده بود

باغبان ز من آزرده مشو غنچه نچیدم ……پاره های جگر است اینکه به دامن دارم

پلکهای مرطوب مرا باور کن ، این باران نیست که میبارد ، صدای خسته ی من است که از چشمانم بیرون میریزند

فراموش كن چیزی را كه نمیتوانی به دست اوری.............و به دست اور چیزی را كه نمیتوانی فراموش كنی

صدام به خاطر تیر باران مردم اعدام شد، چه آینده ای در انتظار توست که قلب مرا بمبارن کردی؟؟؟؟؟

قوری ز قلم قلم ز قوری تو عشق منی گو گور مگوری

اگر در گلبرگ دست هایت از برای من مهربانی می آوردی بر انگشتان خواهشت پیوسته می باریدم تا طراوت را در آنها جاودان سازم

Mohamad
سهراب : گفتی چشمها را باید شست ! شستم
ولی..... گفتی جور دیگر باید دید! دیدم
ولی..... گفتی زبر باران باید رفت رفتم
ولی او نه چشم های خیس و شسته ام را نه نگاه دیگرم را
هیچکدام را ندید فقط در زیر باران با طعنه ای خندید و گفت : دیوانه ی باران ندیده

کسی که رنگ پریدگی خزان را ادراک کرده باشد به نیرنگ گل های رنگ رنگ دل نخواهد سپرد

همیشه دو درس را در زندگی خود به یاد داشته باشید: 1- جسارت در بیان عقیده 2- جرأت در پذیرش اشتباه

آبی تر از آنیم كه بی رنگ بمیریم شیشه نبودیم كه با سنگ بمیریم تقصیر كسی نیست كه اینگونه غریبیم شاید كه خدا خواست كه دلتنگ بمیریم

کردگارا، احساس را زمن مگیر که بنده ام به درگاهت با دلی خون ز بندگانت و مرا رها مکن در این دنیای مکر که دل آتش می زنند و عاشق می کشند. کردگارا، مرا تنها مگذار

لحظه ها گذرا و خاطرات ماندگارند حاضرم تمام هستیم را بدهم تا لحظه ها ماندگار و خاطرات گذرا شوند...

ای آسمان رفت عشق من از دست من.... عشق همیشه مست من..... یک عمر..... با بخت بدش بگریستم..... بگریستم...... باری نپرسید از دلم، من کیستم؟ من چیستم......

این جمله همیشه یادت باشه : زندگی گل سرخئ است که گلبرگهایش خیالی وخارهایش واقعی است

تو آنجا من اینجا در جمع ولی محزون و تنها از عالم ترا می خواهم و بس ترا دیوانه عشق تو را بیگانه از هر آشنایی

شاید كسی را كه با تو خندیده فراموش كنی اما كسی را كه با تو اشك ریخته هرگز....

سایه ام عاشق سایه ات شده می خواستم ببینم می تونیم همسایه شویم ؟

هفت شهر عشق شهر اول : نگاه و دلربایی شهر دوم : دیدار و آشنایی شهر سوم : روزهای شیرین و طلایی شهر چهارم : بهانه،فکر،جدایی شهر پنجم : بی وفایی شهر ششم : دوری و بی اعتنایی شهر هفتم : اشک،آه،تنهایی

که چون بر گونه هایش بوسه زنم مرا سیلی می نوازد و چون او را سیلی زنم به خاک افتاده و بر پاهایم بوسه می زند؟

هر گاه خواستی از جاده شب بگذری در این اندیشه مباش که خورشید بر تو بیگاه طلوع کند!

فرشتگان روزی از خدا پرسیدند : بار خدایا تو كه بشر را اینقدر دوست داری غم را دیگر چرا آفریدی؟ خداوند گفت : غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من كه خوب می شناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی افتد

ابر بارنده به دریا میگفت من نبارم تو كجا دریایی در دلش خنده كنان دریا گفت ابر بارنده تو خود از مائی

هر وقت تونستی برفو سیاه کنی-پر کلاغ رو سفید کنی-آتیشو بوس کنی-آبو یه نفس عمیق بکشی-اون موقع بدون که میتونم فراموشت کنم

گفتم دوستت دارم نگاهی به من کرد و گفت:چند تا؟
دستامو بالاآوردم و تمام انگشتهای دستمو نشونش دادم
اما اون به کف دستام نگاه می کرد که خالی بود.

Mohamad
دیروز رفته بودم نمایشگاه کتاب که یکدفعه یه کتاب صورتی رنگ توجهمو جلب کرد. اسمش "عشق" بود. بازش کردم دیدم نوشته: بخش نخست: صداقت..

تو مثل اون گل سرخی که گذاشتم لای دفتر، مثل تقدیر، مثل قسمت، مثل الماسی که هیچکس، واسه اون نذاشته قیمت..

سهم هر کسی که باشی خوش به حال روزگارش، آخه پاییز و زمستونش میشه رنگ بهارش..

ببین که چشم عاشق، داره ستاره میشماره
به انتظار چشمات، هر شب داره می باره
می خواد که فریاد بزنه که دل چه بی قراره، نمی تونه، نمیشه..
آخه عشق که صدا نداره..

کبوترم، لانه ی من بام توست، کجا روم؟ مرغ دلم رام توست، پادشه کشور عشقم ولی، نگین انگشتری ام نام توست..

میگن اگه میخوای تو عشقت شکست نخوری فقط یکی رو دوست داشته باش و بهش بگو تو رو بیشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم!

Mohamad
02-23-2010, 05:16 PM
اگر همون قدر که ستاره در آسمون هست ماه بود، باز هم آسمون بدون تو سیاه بود!

عشق زائیده ی تنهایی است و تنهایی نیز زائیده ی عشق!

با یه قامت شکسته، با نگاهی مات و خسته، سرشو برده تو شونش، یه نفر تنها نشسته، توی تنهاییش یه درده، جای پای قلبی سرده، گل سرخی بوده اما، دیگه پژمرده و زرده، فارغ از دیروز و فرداش، غرقه تو دریای درداش، حسرتش یه عشق نابه، که وفا کنه به عهداش..

برای من که دلم چون غروب پاییز است، صدای گرم تو از دور هم دل انگیز است..

ما می رویم، عشق می ماند، پس عاشق باش تا بمانی..

امروز با هم بودن را تجربه می کنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را، پس امروز را بیا زیبا زندگی کنیم، به حرمت خاطرات فردا!

Mohamad
02-23-2010, 05:17 PM
میگن عاشقا عشقشون رو زیبا می بینن. این دفعه که دیدمت خیلی زیبا شده بودی. نمی دونم تو هر دفعه داری زیباتر میشی یا من عاشقتر؟!

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند، آسمان را دریاب!

دوست دارم بمیرم و سیاه پوشت کنم، دوست ندارم بمانم و فراموشت کنم..

تا نباشد این جدایی ها، کس نداند قدر یاران را، کویر خشک می داند، بهای قطره باران را..

شبی پرسیدمش با بی قراری، به غیر از من کسی را دوست داری؟ دو چشمش اشک شد از شرمساری، میان گریه هایش گفت: آری!؟..

بی تو در سینه ی من دل دیگه جایی نداره، زندگی بی گل روی تو صفایی نداره، از غم دوری تو ای گل یکدونه ی من، دردی افتاده به جونم که دوایی نداره..

خدا کند که بدانی چه قدر محتاج است، نگاه خسته ی من بر دعای چشمانت..

Mohamad
02-23-2010, 05:17 PM
هر وقت حس کردی فاصله ها ما را از هم دور کرده اند به یاد خاطره های با شکوهمان بیفت. باور کن فاصله ها هیچ وقت حریف خاطره ها نمی شوند..

مژه بر هم نزن ای دوست که بادم ببرد، چون سبک تر شده ام از پر کاهی ز غمت!

بنویس با خط الماس، رو تن نازک شیشه، که بدون نور چشمات شب من سحر نمیشه..

تو که آهسته می خوانی قنوت گریه هایت را، میان ربنای سبز دستانت دعایم کن، که محتاج دعای جمله یارانم..

عشق یعنی همه چیز را برای یک هدف دادن و به پاداشش هیچ چیز نخواستن!

Mohamad
02-23-2010, 05:18 PM
زندگی غمکده ای بیش نبود / بهر ما جز غم و تشویش نبود
به کدام خاطره اش خوش باشم / که کدام خاطره اش نیش نبود . . .
.
.
.
چه سخته در جمع بودن ولی در گوشه ای تنها نشستن
به چشم دیگران چون کوه بودن ولی در خود به آرامی شکستن . . .
.
.
.
ساکنان دریا پس ار مدتی صدای امواج را نمیشنوند
چه سخت است قصه عادت . . .
.
.
.
روزگاری جاده ای بودم غرق تردد ، جاده ای که از رفت و آمد لحظه ای خالی نمیشد
من که بسیار غریبان را به آبادی رساندم ، عاقبت خود ماندم و ویرانه و تنهائی خود . . .
.
.
.
سنگ هائی که من از یاد تو بر دل میزدم ، خانه ای میشد اگر خانه بنا میکردم . . .
.
.
.
زندگی ام یه سان پروانه ایست که دور شمعی خاموش پرهایش میسوزد
و من چه بیهوده به فکر نشسته ام حسرت پرواز را . . .
.
.
.
پروانه به دور شمع چرخید و بال و پرش سوخت ، بیچاره از این عشق
فقط سوختن آموخت . . .
.
.
.
چه خوب بود همه آدمها میفهمیدند فبل از اینکه فسیل شوند ، به یکدیگر محبت کنند . . .

Mohamad
روزی با خودم فکر میکردم که اگر او را با غریبه ای ببینم شهر را به آتش میکشم
اما الان حتی حاضر نیستم کبریتی روشن کنم تا ببینم او کجاست . . .
.
.
.
شبیه برگ پائیزی پس از تو قسمت بادم / خدا حافظ ولی هرگز نخواهی رفت از یادم . . .
.
.
.
دل من در سوگ یاران ماتم گرفته / گل من پژمرده در باد فصل بهاران غم گرفته
اینجا غمگینن شب در کمینن یار من کو ؟ یاری نمیبینم . . .
.
.
.
آنسوی ناکامی ها خدائی هست که داشتنش برای همه
جبران همه نداشتن هاست . . .
.
.
.
ابر هم در بارشش قصد فداکاری نداشت / عقده در دل داشت روی خاک خالی کرد و رفت
.
.
.
نخواستم با غم بسازی نخواستم هیچی نگی
نخواستم درد دلتو دیگه با هیچکی نگی
آخه عشق اجبار نیست تو زندون من نمون
حالا که فکر رفتنی ، دیگه از موندن نخون . . .
.
.
.
زندگی دفتری از خاطره هاست یک نفر در دل شب ، یک نفر در دل خاک
یک نفر همدم خوشبختی هاست یک نفر همسفر سختی هاست
و تو بدان عشق فراموش کردنی نیست . . .
.
.
.
بگو چی شد که قلبت خالی شد از حضورم / مگه باهات چه کردم که میشکنی غرورم
بگو چی بود گناهم چی بوده اشتباهم / که اینگونه گذشتی از منو از نگاهم . . .
.
.
.
ای چرخ و فلک دوندگی ما را کشت / بر درگاه خالق بندگی ما را کشت
این زحمت روزگار ، این منت خلق ، ای مرگ بیا که زندگی ما را کشت . . .
.
.
.
گرچه محتاجیم ، چشم اغنیا بر دست ماست
هر کجا دیدم آب از جو به دریا میرود . . .

Mohamad
در فصل تگرگ عاشقت میمانم / با ریزش برگ عاشقت میمانم
هر چند تبر به ریشه ام میکوبی / تا لحظه مرگ عاشقت میمانم . . .
.
.
.
آسمان جای عجیبیست نمیدانستیم / عاشقی کار غریبیست نمیدانستیم
عمر مدیون نفس نیست نمیدانستیم / عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم . . .
.
.
.
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد
کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد
از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد
سر نماز اول وقت حاظر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا باشد در زمین . . .
.
.
.
این اس ام اس از کشور عشق ، شهر مهر ، محله مصفا ، پلاک محبت
طبقه رفاقت ،زنگ صداقت اومده تا بهت بگه دوستت دارم . . .
.
.
.
شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را
قلم گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این بار غم را . . .
.
.
.
تو طراوت باران ، تو سخاوت زمینی / تو کرانه های قلبم ، بهترین ، تو بهترینی . . .
.
.
.
آنچنان کز برگ گل عطر گلاب آید برون / تا که نامت میبرم از دیده آب آید برون . . .

Mohamad
02-23-2010, 05:20 PM
تقصیر دلم نیست که در کنج دلم جا داری / خوشگلی ، با نمکی ، دو چشم زیبا داری . . .
.
.
.
یار با ماست ، چه حاجت که زیادت طلبیم . . .
.
.
.
احساس مهربان تو عطریست که هر لحظه به مشامم میرسد
نازنینم فردا زیباست و تو زیباتر از فرداها . . .
.
.
.
اگر شورم سزا باشد ، اگر دردم دوا باشد / از این بدتر کجا باشد که دوست از دوست جدا باشد
.
.
.
دل تمنا میکند تا من بسازم خانه ای / عاشقان کی خانه داند ، دل مگر دیوانه ای ؟
.
.
.
سفر غریبی داشتم توی اون چشم سیاهت / سفری که بر نگشتم ، گم شدم توی نگاهت
.
.
.
زندگی با تو برایم بوی ریحان میدهد / بی تو اما بوی ریحان ، بوی زندان میدهد . . .
.
.
.
ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند
پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟
.
.
.
آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است
یاد آر که محتاج دعایت هستم . . .
.
.
.
در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود / در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود
میشود حتی برای دیدن پروانه ها / شیشه های مات یک متروکه را الماس بود
کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود / هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود
.
.
.
من ناخدای عشقم ، طوفان حریف من نیست / من عاشق تو هستم مجنون رقیب من نیست . . .
.
.
.
قلب من جایگاه رفیقی است که شقایق ها حسرت آن را میخورند . . .
.
.
.
کبوترم ، لانه من بام تو است ، کجا روم ، مرغ دلم راه تو است
پادشه کشور عشقم ولی ، نگین انگشتری ام نام تو است .

Mohamad
کلمه جادويي که شما را به همه آرزو هايتان ميرساند
( خ-و-ا-س-ت-ن ) است . . .
.
.
.
افسوس که جواني المثني ندارد . . .
.
.
.
بزرگ ترين اقياوس جهان (آرام) است ، پس آرام باش تا (بزرگ) باشي . . .
.
.
.
خدايا ، چه گم کرد آنکه تو را يافت ، و چه يافت آنکه تو را گم کرد . . .
.
.
.
همه روياهاي ما ميتواند محقق شوند ، اگر ما شجاعت دنبال کردن آن ها را داشته باشيم
.
.
.
هميشه سخت ترين سيلي را از کسي ميخوري که روزي بهترين نوازشگرت بود . . .
.
.
.
آتش فرياد را با آب سکوت خاموش کن . . .

.
.
.
آن که ميخواهد روزي پرواز عشق را تجربه کند ، نخست بايد روي پاي خود ايستادن
را بياموزد ، پرواز را که با پرواز آغاز نميکنند. . .
.
.
.
باران باش و ببار ، نپرس پياله هاي خالي از آن کيست . . .
.
.
.
زندگي جدولي است که هر کس در صدد حل آن بر آيد ، جايزه اش مرگ است . . .

Mohamad
شنیدم جومونگ دنبال نمک اومده ایران !
مواظب خودت باش با نمک !!!
.
.
.
ای دل دیوانه ، بشنو این مرام زندگی است
او که گریان کرد چشمی را نصیبش خنده نیست
.
.
.
بعد تو کسی نیومد که بتونه جاتو بگیره / که به خاطرش بمیرم ، که به خاطرم بمیره . . .
.
.
.
رد پای اشک هایم را بگیر ، تا بدانی خانه عشق کجاست . . .
.
.
.
آن کیست که بی جرم و گنه زیست ؟ بگو / بی جرم و گنه در جهان کیست ؟ بگو
بگو من بد کنم و تو بد مکافات کنی / پس فرق میان من و تو چیست ؟ بگو . . .
.
.
.
چنان عاشق ، چنان دیوانه حالم / که میخوام از تو و از دل بنالم
هنوزم با همین دیوونه حالیم / یه رنگم ، صادقم ، صافم ، زلالم . . .
.
.
.
تو آسمون قلبم خدا خودش نوشته/ یه لحظه با تو بودن آخر سرنوشته . . .
.
.
.
میدونی اگه یه روز پادشاه بشم ، بزرگترین آرزوم چیه!؟
میخوام بشی تاج سرم !
.

Mohamad
02-23-2010, 05:21 PM
اولین جلسه عشقان برگزار نمیشه ! چون عشقم الان داره اس ام اس میخونه !
.
.
.
دوست دارم زندگی را به شرط چاقو !
نه چاقوئی که هندوانه رو مبره ، چاقوئی که قسمتی از اقبالم با اون بریده میشه !
.
.
.
جز خدا کیست که در سایه مهرش باشیم / رحمت اوست که پیوسته پناه من و توست
.
.
.
دلم بی تو سایه بی بهاره ، همیشه به خیالت بی قراره
اگه باور نداری قلب بشکاف ، ببین بی تو دل ما در چه حاله . . .
.
.
.
یار دل آزار من وفا نشناسد / راستی عجب نعمتی است یار وفادار . . .
.
.
.
اتل متل یه گلدون ، فرستادم براتون !
گل نداره ببخشید ! شما بشید گل اون !
.
.
.
تو گرانمایه ترین اثری ، من اگر قاب تو باشم کافی است . . .
.
.
.
ای کاش دلت از دل تنگم گذری داشت / ای کاش نگاه تو بر این سو نظری داشت . . .
.
.
.
یک لحظه لبخندت میلاد عشق من است ، سجده شکر به درگاه خداوند
میگذارم که تو را به من هدیه داد . . .
.
.
.
از هر کس محبت خواستیم بر سرمان منت گذاشت
حیف این دل عاشق که به این دیار پا گذاشت . . .
.
.
.
بعضی ها میگن دنیا ارزش نداره ، مگه میشه دنیایی که تو رو داره بی ارزش باشه !!؟
.
.
.
صد بهارانم بی تو ، سخت تر از یک زمستانم است . . .
.
.
.
مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است / من که به معجزه عشق ایمان دارم
میکشم آخرین دانه کبریتم را در باد ، هر چه بادا باد . . .
.
.
.
هر وقت کسی تونست اسمتو با یخ روی خورشید بنویسه
بدون از من بیشتر دوست داره !
.
.
.
ای مایه اصل شادمانی غم تو / خوش تر ز حیات جاودانی غم تو
از حسن تو راز ها به گوش دل من / گوید به زبان بی زبانی غم تو . . .
.
.
.
غم عشقت ز گنج رایگان به / وصال تو ز عمر جاودان به
کی از خاک کویت در حقیقت / خدا دونه که از ملک جهان به . . .

Mohamad
02-23-2010, 05:22 PM
فرا رسیدن ماه زولبیا بامیه، ماه در رفتن از زیر کار به بهانه عبادت، و ماه مهمانی خدا، خونه ی مردم مبارک:dast::

Mohamad
02-23-2010, 05:22 PM
می رسد از جاده های انتظار
می دهد پیراهنش بوی بهار
خانه ی دل را چراغان می کند
تک سوار جاده های بی سوار!

Mohamad
02-23-2010, 05:23 PM
آب مایه حیات است در مصرف برق صرفه جویی کنید.
روابط عمومی شرکت گاز!

Mohamad
02-23-2010, 05:29 PM
وقتي که ديگر نبود من به بودنش نيازمند شدم
وقتي که ديگر رفت به انتظار امدنش نشستم
وقتي که ديگر نمي توانست مرا دوست بدارد
من او را دوست داشتم
وقتي او تمام شد من اغاز شدم و چه سخت است ...
تنها متولد شدن
مثل تنها زندگي کردن
مثل تنها مردن ...

Mohamad
02-23-2010, 05:32 PM
http://forum.azardl.com/attachment.php?attachmentid=139&stc=1&d=1266931890
مثل یه بچه گوریل که موز میدن دستش ذوق کردی! فکر کردی میخوام بگم دلم برات تنگ شده؟ نه جونم! از بی کاری گفتم یه SMS بدم!
...............................................
از وزارت کشاورزی مزاحمتون می شم...
شما به عنوان بهترین چغندر سال انتخاب شدید!
.................................................. .
به طرف میگن مربا بالنگ خوردی میگه : نه تاحالا هرچی خوردم بادست خوردم!!
...............................................
غضنفر میخواسته از همسایه شون نردبون قرض بگیره. با خودش فکر میکنه، میگه: الان اگه برم بگم نردبونتون رو بدین، شاید همسایه بگه نردبون ما کوتاهه، یا بگه نردبون ما شکسته، یا بگه نردبون رو به یکی دیگه قرض دادیم. خلاصه میره دم خونه همسایه در میزنه، همسایه میاد دم در میگه: بله بفرمایید... غضنفر میگه: برو بابا شما هم با این نردبونتون!
.................................................. .
غضنفر تو قسمت کامپیوتر استخدام میشه. در پایان روز اول، رئیس ازش میپرسه: خوب، امروز چه کار کردی؟ غضنفر میگه: هیچی، کلیدهای کیبورد نامرتب بودن، به ترتیب الفبا مرتبشون کردم!:a69::a69:

Mohamad
02-23-2010, 05:33 PM
برداشتن قدم های بزرگ در زندگی… .
.
.
پاره شدن شلوار را در پی دارد!
.........................
دستت رو ببر تو موهات، یکیشون رو بگیر، فکر کردی اینو با صدتا دنیا عوض می کنم؟
کور خوندی… از خدا می خوام مو خوره بگیره همش بریزه!
...........................
چندتا توله سگ برای باباشون تولد می گیرن روی کیک می نویسن: پدرسگ! تولدت مبارک!

Mohamad
02-23-2010, 05:34 PM
برق نگاهت
چشماي خمارت
لهجه ي حرف زدنت
منو ياد گداي سر کوچمون ميندازه !posi{Fsa;lk

از خدا مي خوام توي زندگي موانع رو از سر راهت برداره
...
چون خر نمي تونه مثله اسب از روي موانع بپره !!lairhjiera'k^$

Mohamad
براي نشون دادنه علاقم به تو 3تا کوه ميسازم:
اولي کوه وفا
دومي کوه صداقت
سومي کوهي که هر وقت بهم گفتي دوستت ندارم از اون بالا پرتت کنم پايين !

وقتي اومدم چنان حالتو ميگيرم ،
که نفست بند بياد
از ترس پاهات بلرزه
همچين آبروتو ميبرم که سرتو بالا نکني
سوسول من قبض موبايلتم !

Mohamad
زندگي مثل بازي شطرنجه... البته توخيلي بچه اي، برو همون منچتو بازي كن!
زندگي بدون عشق مثل شلوار بدون کشه... عشق من کجايي؟ آبروم داره مي ره!
مي دوني فرق تو با ميرزا نوروز چيه؟
ميرزا نوروز پول داشت، کفش نمي خريد، تو موبايل داري SMS نمي دي!
مخصوص نيمه شب:
عروسک قشنگ من قرمز پوشيده / تو رختخواب مخمل آبيش خوابيده
عروسک من چشماتو وا کن / اس ام اس تو حالا نگاه کن
عروسکم اوسگول شدي برو لالا کن!
09351234567 اين شماره پينوکيو است، بهش زنگ بزن ببين چه طوري آدم شده، شايد تو هم آدم شدي!
#####0>==<#####
فکر کردي الان مي گم اين منم که از دوري تو روي ريل قطار خوابيدم؟ اگه گوشيتو 90 درجه به سمت چپ بچرخوني مي بيني که دارم از نردبان ترقي بالا مي رم.
از يه کچل مي پرسن اسم شامپوت چيه؟ مي گه من از شيشه پاک کن استفاده مي کنم!
از بچه اصفهانيه مي پرسن وقتي مي ري سر يخچال چي مي خوري؟ مي گه: کتک!
معلم: بگو ببينم... اگه توي خيابون يه نفر يه خري رو گرفته و مي زنه، و من برم جلو و از اين کارش ممانعت کنم، به اين کار چي مي گن؟
شاگرد: آقا اجازه، حس برادري!
ترکه ميره توالت، زنش زنگ مي زنه ميگه كجايي؟ حيف نون ميگه خونه بابات! زنش ميگه همون جا يه چيزي بخور بيا من چيزي درست نكردم!
2 نفر مي رن سوراخ لايه اوزون رو بدوزن، خودشون مي مونن اون طرف!
از ترکه مي پرسن دانشگاه مي ري؟ ميگه: اگه بار بخوره همه جا مي ريم... دانشگاه، انقلاب، ميدون آزادي...
زني 2قلو مياره، پسرش داد مي زنه مادرم يه بچه آورده با يه زاپاس!
از ترکه مي پرسن باد صدادار چه شكليه؟ ميگه حلقه اي. ميگن چرا؟ ميگه چون هر وقت هر کي باد مي ده، مي اندازه گردن من!
ترکه يه آينه رو زمين پيدا مي كنه. برش مي داره، عكسش مي افته توش، ميگه: ببخشيد نمي دونستم مال شماست!
مباني کامپيوتر: آن بخش از يک سيستم را که ميتوان با چکش خرد کرد، سختافزار و آن قسمت را که فقط ميتوان به آن فحش داد، نرمافزار ميگويند!
اخيرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ي دختر هاي ايراني در زبان فارسي ( پ ) و ( خ ) مي باشد، مثلا : دوست دارند که ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پرايد ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگيرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ... ادامه دارد
كوچيك كه بوديم تنها كفشامون رو اشتباه مي پوشيديم ، اما حالا چي؟ حالا كه بزرگ شديم تنها كار درستمون پوشيدن كفشامونه
دستم بوي گل مي داد. مرا به جرم چيدن گل محکوم کردند، اما هيچکس فکر نکرد که من شايد يک گل کاشته باشم.
بد ترين درد اين نيست که عشقت بميره، بد ترين درد اين نيست که به اوني که دوستش داري نرسي بد ترين درد اين نيست که عشقت ندونه دوستش داري
عكستو زدم جاي ساعت ديواري از اون موقع به بعد تو شدي تمومه لحظه هام
ترکه براي درد بيضـه ميره پيش دکتر:دکتر به اونجاش دست ميزنه ميگه: الان چه حسي داري؟ ترکه ميگه: دوستت دارم دکتر جون بمال
اولين دوره المپيک لرها، موسوم به "لرمپيک" با رشته هاي زير آغاز شد: - شناي با مانع، - کشتي پروانه، - پرش روي نيزه، - شيــــــــــرجه روي چمن، اسب سواري با سگ
ترکه يه سگ فلج داشته، هر وقت دزد ميومده، سگه رو مي گذاشته توي فرغون و دنبال دزده ميدويده
خيلي سخته توي پاييز با غريبي آشنا شي اما وقتي که بهار شد يه جوري ازش جدا شي خيلي سخته يک غريبه به دلت يک وقتي بشينه بعد اون بگه که هرگز نمي خواد تو رو ببينه
اگه از تو ننوشتم ، فکر نکن سرم شلوغه توي زندگي يه وقتا ، تنهايي رمز عبوره اگه از چشمات گذشتم ، فکر نکن عاشق نبودم مطمئن باش توي دنيا ، دل به تو سپرده بودم .
ترکه يه چک سفيد امضا پيدا ميکنه جلو مبلغش مينويسه" خدا تومن" ميبره ميده به بانک. بعد ميبينن ترکه داره کيسه کيسه پول از بانک ميبره بيرون ميرن ببينن چه جوريه که بهش پول دادن ميبينن رئيس بانکه لر بوده
رشتيه با خانمش دعواش ميشه, قهر مي کنه دست بچه هاش رو مي گيره که بره ,خانمش ميگه با من دعوا داري بچه هاي مردم رو کجا مي بري
هر وقت تنها شدي ستاره ها را بشمار اگه کم اومد .قطر هاي بارانو را بشمار .اگه بند اومد رو رفا قت من حساب کن که نه کم مياره و نه بند مياد
نظريهء يک جامعه شناس ترک :آدما 3 دسته هستند : دسته اول ، دسته دوم ، و از همه مهمتر دسته سوم
انواع قهوه : 1- شيرين مثل لبات 2 - رقيق مثل قلبت3- تلخ مثل دوريت
بيــا تا از همــه دنيا رهـا شيـم بيا مانند روح آدما شيم بياتا از ميون اين همه درد يه درموني واسه ديوونه ها شيم بيــا تا از ميون اين ضوابط يه پارتي اي واسه رابطه ها

عاشقانه
چه غريبانه ميگريست آن شب بي تو تکه ابري که سکوت وجودم رو فهميد و چه غريبانه خنديدم آن روز که بي تو مرگم را فهميد اگر دنياي ما دنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق شدن از بحررنج است اگر عاشق شدن پس يک گناه است دل عاشق شکستن صد گناه است اگه ديدي تو آسمون هيچ ستاره اي نيست ناراحت نشو خودم حاضرم تا صبح برات چشمک بزنم تا بشم تک ستاره ي دلت پروردگارابه من بياموز دوست بدارم کساني راکه دوستم ندارند ..عشق بورزم به کساني که عاشقم نيستند...بگريم براي کساني که هرگز غمم را نخوردند...به من بياموز لبخند بزنم به کساني که هرگز تبسمي به صورتم ننواختند... محبت کنم به کساني که محبتي درحقم نکردند سوختم باران بزن شايد تو خاموشم کني / شايد امشب سوزش اين زخم ها را کم کني

آه باران من سراپاي وجودم آتش است / پس بزن باران بزن شايد تو خاموشم کني دبير فارسي بودم نامت را اولين غزل از صفحه کتابها مي نهادم اگر دبير جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش ميکردم تا معادله محبت پديد آيد اگر دبير هندسه بودم ثابت مي کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت دوستي شايد عشقست که ميسازدو ميسوزد و شايد ترانه ايست که هر دم آوايش در دل جاريست ليکن هر جه هست زيباست خون که قرمزه رنگ عشقه / اما اشک که بيرنگه درد عشقه هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند از جلو گل فروشی رد شدم دیدم زیباترین گلش نیست sms زدم ببینم کجایی ميدوني چرا وقتي گريه ميکني چشمت رو مي بندي؟
وقتي ميخواي بخندي،وقتي ميخواي کسي رو ببوسي وقتي ميخواي تو رويا بري چشمت رو مي بندي؟
چون قشنگترين چيزاي اين دنيا ديدني نيستند آرزو مي کنم:
زندگي مال تو….مرگ مال من
راحتي مال تو….گرفتاري مال من
شادي مال تو…..غم مال من
همه مال تو ولي تو مال من يه روز دل تصميم مي گيره سنگ شه تا ديگه عاشق نشه ميره و سنگ مي شه و ميره قاطي سنگ ها اما اونجاهم عاشق يه سنگي ميشه مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم در عرض يک دقيقه مي شه يک نفر رو خرد کرد... در يک ساعت مي شه يک نفر رو دوست داشت و در يک روز فقط يک روز مي شه عاشق شد ولي يک عمر طول مي کشه تا کسي رو فراموش کرد من نشاني از تو ندارم اما نشاني ام را براي تو مي نويسم: درعصرهاي انتظار،به حوالي بي کسي قدم بگذار! خيابان غربت را پيدا کن و وارد کوچه پس کوچه هاي تنهايي شو! کلبه ي غريبي ام را پيدا کن، کناربيدمجنون خزان زده و کنارمرداب ارزوهاي رنگي ام! درکلبه را باز کن و به سراغ بغض خيس پنجره برو! حرير غمش را کنار بزن! مرا مي يابي چشماتو دايورت كردي رو قلبم خيالي نيست حداقل از رو ويبره درش بيار تا اينقدر دلمو نلرزونه عشق مثل آب ميمونه.....که ميتوني توي دستت قايمش کني..آخرش يه روز دستت رو باز ميکني ميبيني نيست... قطره قطره چکيده بي انکه بفهمي.. اما دستت پر از خاطره است تکيه بر دوست مکن محرم اسرار کسي نيست ما تجربه کرديم کسي يار کسي نيست عشقم را نثار تو کردم...اما نپذيرفتي. عشقم را به تو هديه کردم آن را دور انداختي، زندگيم را وقف تو کردم اما در کنارم نماندي، کاش روزي آن را برگرداني!

Mohamad
02-23-2010, 05:35 PM
یه اتاقی باشه گرمه گرم..روشنه روشن..
تو باشی منم باشم..
کف اتاق سنگ باشه سنگ سفید..
تو منو بغلم کنی که نترسم..که سردم نشه..که نلرزم..
اینجوری که تو تکیه دادی به دیوار..پاهاتم دراز کردی..
منم اومدم نشستم جلوت و بهت تکیه دادم..
با پاهات محکم منو گرفتی ..دو تا دستتم دورم حلقه کردی..
بهت می گم چشماتو می بندی؟
میگی اره بعد چشماتو می بندی ...
بهت می گم برام قصه می گی ؟ تو گوشم؟
می گی اره بعد شروع می کنی اروم اروم تو گوشم قصه گفتن..
یه عالمه قصه طولانی و بلند که هیچ وقت تموم نمی شن..
می دونی؟
می خوام رگ بزنم..رگ خودمو..مچ دست چپمو..یه حرکت سریع..
یه ضربه عمیق..بلدی که؟
ولی تو که نمی دونی می خوام رگمو بزنم ..تو چشماتو بستی ..نمیدونی

من تیغ رو از جیبم در میارم..نمی بینی که سریع می برم..نمی بینی
خون فواره می زنه..رو سنگای سفید..نمی بینی که دستم می سوزه
و لبم رو گاز می گیرم که نگم اااخ که چشماتو باز نکنی و منو نبینی..

تو داری قصه می گی..
من شلوارک پامه..دستمو می ذارم رو زانوم..خون میاد از دستم میریزه
رو زانوم و از زانوم میریزه رو سنگا..قشنگه مسیر حرکتش..
حیف که چشمات بسته است و نمی تونی ببینی..
تو بغلم کردی..می بینی که سرد شدم..محکم تر بغلم میکنی که گرم بشم..
می بینی نا منظم نفس می کشم..تو دلت میگی آخی دوباره نفسش گرفت.
می بینی هر چی محکم تر بغلم می کنی سرد تر میشم..
می بینی دیگه نفس نمی کشم..
چشماتو باز میکنی می بینی من مردم..
می دونی ؟ من می ترسیدم خودمو بکشم از سرد شدن ..از تنهایی مردن..

از خون دیدن..وقتی بغلم کردی دیگه نترسیدم..
مردن خوب بود ارومه اروم...
گریه نکن دیگه..من که دیگه نیستم چشماتو بوس کنم بگم

خوشگل شدیاااا

بعدش تو همون جوری وسط گریه هات بخندی..

گریه نکن دیگه خب؟ دلم می شکنه..

دل روح نازکه.. نشکونش خب؟؟

اگه واسم اس.ام.اس نزنی:
الهی رو جوجه تیغی بشینی,الهی بری قزوین بند کفشت بازشه,الهی تو خیابون دستشوییت بگیره
کمربندت باز نشه,الهی هر کانالی میزنی احمدی نژاد ببینی...

پنج وارونه چه معنا دارد ؟!
خواهر کوچکم از من پرسيد
من به او خنديدم
کمي آزرده و حيرت زده گفت
روي ديوار و درختان ديدم
باز هم خنديدم
گفت ديروز خودم ديدم پسر همسايه
پنج وارونه به مينو ميداد
آنقَدَر خنده برم داشت که طفلک ترسيد
بغلش کردم و بوسيدم و با خود گفتم
بعدها وقتي غم
سقف کوتاه دلت را خم کرد
بي گمان مي فهمي
- پنج وارونه چه معنا دارد

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد بهت قول نميدم که مي خندومت ولي مي تونم باهات گريه کنم اگه يه روز نخواستي به حرفهام گوش بدي خبرم کن........قول مي دم که خيلي ساکت باشم اگه يه روز خواستي در بري بازم خبرم کن......قول نمي دم که ازت بخوام وايسي اما ميتونم باهات بدوم اما.....................اگه يه روز سراغم رو گرفتيو خبري نشد..........سريع به ديدنم بيا حتمآ بهت احتياج دارم

گه بي هوا کسي وارد زندگيت شد ؛ بدون کار "خدا" بوده ! , اگه بي محابا دلها قبل از دستها بهم گره خورد ؛ بدون کار "خدا" بوده ! , اگه گريه هات تو خنده غفلت ديگران شنيده نشد تا خورد نشي ؛ بدون تنها محرمت "خدا" بوده ! , حالا هم اگه دلت شکسته و بغض تنهائي خفت کرده ؛ شک نکن تنها مرهمت "خداست" که ؛ از سر تواضع يه بهونه واسه نوازشت گير آوورده ! آخه مي دوني ؟ : "خدا" خيلي تنهاست

عشق جامي است كه آنرا سر ميكشيم بي آنكه بدانيم شراب است يا زهر و در هر دوحالت هنگام نوشيدن آن حس خوبي داريم

من ترا در تو جستجو كردم
نه در آن خواب هاي رويائي
در دو دست تو سخت كاويدم
پر شدم؛ پر شدم؛ ز زيبايي

Mohamad
02-23-2010, 05:36 PM
[1) بسيجي مي ره دم مغازه عروسک فروشي مي پرسه ببخشيد آقا اين خواهرا چندند ؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------
2) يه روز يه ترکه از تير مي ره بالا از شهريور مي آيد پايين .
------------------------------------------------------------------------------------------------------
3) 3. اگه گفتي آخوند را برعکس کني چي ميشه ؟ . . . . . . . . امامش مي افته.
4) ترکه بچش نمي خوابيده بهش ژل مي زنه .
5) يه روز ترکه داشته پشت بام خونش آسفالت مي کرده ، آسفالت زياد مي ياره سرعتگير مي ذاره !------------------------------------------------------------------------------------------------------
6) ترکه مي خواسته گردو بشکنه ،گردو را مي ذاره زير پاش با آجر مي زنه تو سرش .
7) آخونده سوار تاکسي ميشه جلو ميشينه ميگه آقا لطفا منو دو نفر حساب کن! راننده ميگه برو بابا من تو رو تخممم حساب نمي کنم!
8) ترکه مي ره آمپول بزنه. دکتره ميپرسه چپ بزنم يا راست؟ ترکه ميگه کون مارو سياسيش نکن وسط بزن!
9) رشتي بچه دار ميشه! سر کوچه اش يک پلاکارد ميزنه با تشکر از اهالي محل !!!!
10) خروسه دسته مرغه رو ميگيره ميبره مغازه مرغ فروشي ميگه نگاه کن خانوم من وقتي ميام خونه تو بايد مثل اين باشي!
11) به ترکه ميگن چرا اينقدر سي ديت خش داشت؟ ميگه آخه آهنگ قشنگاشو علامت زدم!
12) از ترکه ميپرسن از چه رنگي خوشت مياد ميگه از قهوه اي نوک ****** اي!
13) ترکه خيلي خوابش ميامده دوتا رختخواب ميندازه!
14) ترکه زن اسرائيلي ميگيره شب اول رو تشک حاضر نميشه!
15) به ترکه ميگن عاشورا چه روزيه؟ ميگه فکر ميکنم روز جهاني قيمه!
16) ترکه دفترچه خاطراتش پر ميشه ميندازش دور!
17) ترکه ميره از بانک وام بگيره ضامن نداشته منفجر ميشه!
18) ترکه ميره نماز جمعه جوگير ميشه موج مکزيکي ميده!
19) ترکه ميره سربازي دور کلاش قرمزي - يه روز يه ترکه ميخوره زمين هوا ميره
20) يه جانباز 40 درصد با يه جانباز 60 درصد ازدواج ميکنه بچشون شهيد ميشه

Mohamad
02-23-2010, 05:37 PM
sms مثل فاتحه است که وقتی به دست طرف میرسه روحش شاد میشه
مردم آزاری نصف شبی
باخبر کردن از حال خود
سر کار گذاشتن
شوخی کردن
احساس محبت
گفتن لطیفه
مزاحم شدن
نشان دادن شماره خود
بی حوصلهگی
دادن اطلاعات
اشتی کردن

Mohamad
02-23-2010, 05:37 PM
هموطن گرامی!شما جزو خوشه بندی قرار نمی گیرید.خوشه شما رو بز خورده مرکز آمار ایران

این اس ام مس رو بخون!!!
باور کن جدی میگم خودم قبول نداشتم........
مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قل قلی داد.

تا حالا شده فکر کنی اگه
1-عمر نوح رو داشتی
2-صبر ایوب
3-خشم بروسلی
4-هیکل آرنولد
5-مغز انیشتن
6-جذبه هیتلر
و تبحر من در سر کار گذاشتن تو
چی می شد؟!!!

mozhgan
06-21-2010, 05:03 AM
زغال قليونتم رفيق! ميسوزم تا بسازمت!!!
.................................................. .................................................. .......................................
سوزن رفاقت در تيوپ قلبم فرو رفت و گفت: فييييييييييس تازه فهميدم پنچرتم رفيق!
.................................................. .................................................. ........................................
پدال دنده موتورتيم با پا بزن تو سرمونو خلاصمون کن!
.................................................. .................................................. .........................................
پوست موز زير پاتم ، حال ميکنم اگه افتخار بدي پاتو بذاري روم !
.................................................. .................................................. ..........................................
به لوتي ميگم : آب بده دريا ميده، ميگم گل بده گلستان ميده ، ميگم معرفت و دوستي بده همش شماره تو رو ميده !!
.................................................. .................................................. ...........................................
آب دماغتيم…آنتي هيستامين بخور ، فنا شيم
.................................................. .................................................. ...........................................
قرمزي چشاتم نفازلين بريز فنا شيم
بند کفشتيم گره بزن خفه شيم
کش شلوارتم رفيق ولم کن تا آبروتو ببرم
سيگارتيم بکش تا دود شيم
زنگ در خونتم هر کس تو رو بخواد بايد منو بزنه
چروک لباستيم اتو بزني هلاک شديم!
تريپ مرام : کلنگتم عمله !!
سلامي به گرمي آش رشته که با پيازداغ روش نوشته : “مرامت منو کشته“
ميگن نارنگي چون پوستش زود کنده ميشه پيش مرگ همه ي ميوه هاست ! نارنگيتيم هلو !
اين اس ام اس رو ميزنم به سلامتي همه خوبا که سخت مشغول شطرنج زندگي اند و نميدونن ما مات رفاقتشون هستيم
ديروز روز جهاني آوارگان بود،توقع داشتم يه تشکر خشک و خالي از ما ميکردي که يه عمريه آوارتيم !!!