توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساكت استعفا كرد ؛ رحيمي مديرعامل سپاهان شد
shirin71
08-10-2011, 01:10 AM
اعضاي هيئت مديره باشگاه سپاهان با استعفاي ساكت مديرعامل اين باشگاه موافقت كردند. http://media.farsnews.com/Media/8905/Images/jpg/A0887/A0887644.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، هيئت مديره باشگاه سپاهان امروز نشستي برگزار كرد و در اين نشست اعضاي هيئت مديره باشگاه با اكثريت آرا با استعفاي محمدرضا ساكت مديرعامل اين باشگاه موافقت كردند.
هيئت مديره باشگاه سپاهان همچنين عليرضا رحيمي را به عنوان مديرعامل و جانشين ساكت انتخاب كرد.
shirin71
08-10-2011, 01:12 AM
محمدرضا ساكت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: با توجه به وضعيت جسمانيام كه در دو ماه اخير داشتهام و كسالت وارده با مسئولان و مديران ارشد كارخانه فولاد مباركه و اعضاي هيئت مديره صحبتهايي را در زمينه كنار رفتنم از سمت مديرعاملي باشگاه سپاهان داشتم. متأسفانه وضعيت جسمانيام طوري بود كه نميتوانستم به طور كامل به كارها و وظايفم در سپاهان برسم و علاوه بر اين ديگر مسائل شخصي نيز مرا مجاب كرد كه از سمت مديرعاملي باشگاه سپاهان استعفا كنم.
مديرعامل سابق سپاهان تأكيد كرد: من عاشق سپاهان هستم و سپاهان با برنامهمحوري و ثباتي كه دارد به كار خود با قدرت ادامه خواهد داد. اين باشگاه متكي به يك فرد نيست و اطمينان دارم با كنار رفتن من نيز خللي در برنامههاي اين باشگاه به وجود نخواهد آمد. بايد از همه مسئولان فولاد مباركه از جمله سميعينژاد و ساير مديران نهايت تشكر را داشته باشم و از همه حلاليت ميطلبم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه استعفا كردن شما كمي مشكوك به نظر ميرسد، گفت: اين طور نيست من خودم را از خانواده سپاهان ميدانم و دوست ندارم صدمهاي از طرف اينجانب به اين باشگاه وارد شود. آقايان سميعينژاد و ساير مديران به من لطف داشتند و با وجود كنار رفتنم از بنده خواستند كه همچنان با عنوان نايب رئيسي در باشگاه سپاهان به فعاليتم ادامه دهم.
ساكت در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس كه آيا اختلاف باشگاه استقلال و سپاهان در خصوص پرونده خسرو حيدري تأثيري بر اين بركناري داشت يا خير، گفت: هرگز چنين موردي صحت ندارد بحث خسرو حيدري يك جزء بسيار كوچكي از فعاليتهاي موجود در باشگاه سپاهان است كه آن را دو باشگاه حلوفصل ميكنند و اين موضوع هيچ تأثيري در كنار رفتن من نداشته است.
ساكت گفت: من همواره آرزوي سربلندي و موفقيت را براي تيم سپاهان داشتهام و قهرماني در آسيا در برنامههاي تيمي ما بوده است و اطمينان دارم كه با همين قوت به كارمان ادامه بدهيم و جام حذفي را براي هواداران اصفهاني به ارمغان آوريم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.