توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جملات دوست داشتنی
Sara12
07-16-2010, 01:03 PM
در این تاپیک بیاین جملات دوست داشتنی که شنیدیم، خوندیم بذاریم تا دیگر دوستانم استفاده کنن
Sara12
07-16-2010, 01:19 PM
بالای کوه چیزی بیشتر یا کمتر از پائین کوه نیست. در حقیقت ما
با خود جابجا می شویم. ما در درون خودمان جابجا می شویم.
در آن سر دنیا و آن سر حیات به یک اندازه شگفتی وجود دارد
.
آدم نادان در دوردست دنبال خوشبختی می گردد.آدم عاقل خوشبختی را زیر پایش می بیند.
---
--------------------------------------
هدف نهایت بشر نیست گذر از هدف نهایت است.
...
ماندگاری عشق بر جاذبه ایست که در عمق نگاه موج می زند .
تواناترین مترجم هستی کسی است که سکوت دیگران را ترجمه کند!
__________________________________________________ __________________
در زندگی خود دو نفر باش. یکی برای خودت و یکی برای
دیگران! برای خودت زندگی کن و برای دیگران زندگی باش!
افکار محرمانه ات رادردل نگه دار
.
روزتولد دیگران رابه خاطربسپار
.
تقلید مکن مبتکرباش
.
برآرامش درونیت تمرکزکن
.
سلام کردن شرط ادب است
.
اراده ای راسخ،اماقلبی رئوف
داشته باش
.
زلال که باشی آسمان درتوست
.
خیال نکن آسایش وراحتی شادی آفرین است.شادی ونشاط نتیجه
کاروتلاش است
.
دربخشش وگذشت قدم نخست راتوبردار
.
خودرابیشترازهرلحظه دوست بدارتا همیشه اولین کاشف
سرزمین واستعدادهای خود باشی
.
همین الان یک روز را تعیین کن تاتمام وقتت راصرف بودن
درکنار خانواده ات کنی
.
ثبات هدف اولین اصل موفقیت است
.
بدان ترس زاده جهل است وشهامت خوب بودن،فرزندآگاهی
.
بانیکی کردن درحق دشمنانت آنها رادرزمره دوستانت قرارده
.
درتمام چیزها روشنایی ودرخشندگی راببین
.
بدان که دومین گناهی که مرتکب شده ای به دلیل آن بود که توبه
پس ازگناه اول رابابخشودن خود کامل نکرده ای
.
به یادداشته باش که غفلت...........بهای سنگینی دارد
.
ازموفقیتهای دیگران شادشو
.
من برنده ام چون میدانم بهترین دوستم کسی
است که خطاهایم رافراموش کند
.
آنکه انتقام میگیرد یک روز خوشحال است وآن که می بخشد یک عمر
.
ثروت رابرای زندگی بخواهید نه زندگی رابرای ثروت
.
کسیکه بیش ازاندازه فکرمیکند کمترنتیجه بدست می آورد
.
زندگی کردن آسان اما بندگی کردن سخت
.
پرحرفی وپرگویی جمال تفکروتعقل راازانسان میگیرد
.
آسایش آدمی درزندانی کردن زبان است
.
بهترین طرف معامله خداست
.
من برنده ام چون میدانم مطمئن ترین رشته ای که می توانم بگیرم رشته بین من وخداست
زندگی بی عشق،مثل دریای بی ماهی است
.
سلام دادن راتوآغازکن
.
خوش بین باش
.
......
Sara12
07-16-2010, 01:26 PM
مثبت ترین وسرزنده ترین فردی باش که می شناسی.
آنچنان زندگی کن گویی که فردا خواهی مرد.
آنچنان بیاموز گویی که تاابد زنده خواهی ماند.
عاشق بهترین ها نباش،بهترین باش تابهترین ها عاشق توباشند.
مهم نیست درزندگی چه داری؟مهم اینکه چه کسی راداری!
وقتی قلبت کوه آتشفشان است،چگونه انتظارداری دردستانت گل بروید؟
دوست شایسته مثل عطرفروشه،اگه چیزی ازعطرش بهت نده،بوی عطرش بهت می رسه.
یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کندبشه!نه این که هیزمش زیاد باشه.تبرماانسان ها باورهامونه،نه آرزوهامون............
چنان قوی باش که هیچ عاملی آرامش فکرتورابرهم نزند.
آنقدربزرگ باش که نگران نشوی،آنقدر نجیب باش وموقر که خشمگین نشوی.
منظم باش وقدمهای خودرایکی یکی بردار.
اهل علم باش،مغز خودرابیش ازجسم خودبه کاربگیر.
پشتکارداشته باش،مسیرخودراازدست نده.
درهرعملی که انجام میدهی،هرگزجلب رضایت خالق رافراموش نکن.
روشن ترازخاموشی چراغی ندیدم وسخنی به ازبی سخنی نشنیدم تاساکن سرای سکوت شدم.
Sara12
07-16-2010, 01:50 PM
سعی کن یک مشت آب را در دست بفشاری. خواهی دید که بسرعت ناپدید می شود. اما اگر به آرامی دست ات را در همان آب رها کنی می بینی که با تمام وجود آب را حس می کنی.
اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ میگوید!!! حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند.
اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد.
بعضی فکر می کنند منصفانه نیست که خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است .بعضی دیگر خدا را ستایش می کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است.
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دید
Sara12
07-16-2010, 09:19 PM
گر خودت را دوست نداشته باشی چگونه می توانی دیگران رادوست بداری؟
عشق حقیقی انجاست و به دنبال هیچ کسی نیست پس برو و ان را دریاب.
هرچه بیشتر عاشق باشی هم بیشتر ازار می بینی و هم بیشتر لذت می بری.
عشق مانند یک الا کلنگ پر فرازونشیب است.
تورابه مسیر دیگر منحرف نخواهد کرد وبا تمام فرازو نشیب هایش به مقصد خواهد رساند.
قلب یک زن اقیانوسی از رازهاست.
با تو بودن مثل قدم زدن در صبحی بسیار روشن است بی گمان شور تعلق به انجا را دارم.
عشق بسیار شبیه یک کرگدن است کوته نظر و عجول.
اگر نتواند راهی پیدا کند ان را خواهد ساخت.
وقتی مرد جوانی شکایت می کند
که زنی قلب ندارد
علامت مطمئنی است
که ان زن قلبش را ربوده است.
می توان در یک ان عاشق شد.
رها شدن از عشق است که زمان می طلبد.
عشق یعنی هیچگاه نگویی
(پشیمانم).
عشق همچون سنگ ثابت و همیشگی نیست
بلکه همچون نان است که هر روز باید از نو ساخته شود.
قبل از عاشق شدن
بیاموز
چگونه در برف بدوی
بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری.
عشق
چگونه چنین کلام کوچکی معنایی چنان بزرگ دارد؟
کسانی که عشقی ورای دنیا دارند نمی توانند
از ان جدا باشند.
هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق.
وقتی کسی را دوست داری به او بگو
فریاد بزن:from me :
Sara12
07-17-2010, 08:23 PM
دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکديگــر نگــــاه کنيم.
زندگي مثل بازي حکمه!! مهم نيست که دست خوبي نداري مهم اينه که يار خوبي داشته باشي؛ اينطوري شايد حتي بتوني بازي باخته رو ببري.
از زندگي لذت ببر چون آخر جاده زندگي يه تابلو هست كه روش نوشته دور زدن ممنوع .
دستم بوی گل ميداد من رو به جرم گل چيدن گرفتند و محاکمه کردند ولی کسی فکر نکرد شايد من گل کاشته باشم.
سرنوشت تعيين ميكنه كه چه شخصي تو زندگيت وارد بشه، اما قلب حكم مي كنه كه چه شخصي در قلبت بمونه"
Sara12
07-17-2010, 11:54 PM
زندگی چون قطره های باران است
هر قطره
روزی زاینده
مبادا که هدر رود
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست بازهم می خندم انقدر میخندم که غم از روی رود
امواج زندگی را با آغوش باز پذیرا باش
حتی اگر گاهی تورا به قعر دریا ببرد
آن ماهی که همیشه بر سطح آب میبینیم
مرده است
گشاده دست باش، جاری باش، کمک کن (مثل رود)
• باشفقت و مهربان باش (مثل خورشید)
• اگرکسی اشتباه کردآن رابه پوشان (مثل شب)
• وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ)
• متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
• بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا )
• اگرمی خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه )
Sara12
07-18-2010, 06:26 PM
زندگی را از درخت باید بیاموز ، وقتی شکست خوردی ، تسلیم نشو ، دوباره امکان جوانه زدن هست
کاش در کتاب قطور زندگي سطري باشيم ماندني ... نه حاشيه اي از ياد رفتني
بسیار وقتها با یكدیگر از غم و شادی خویش سخن ساز میكنیم.
اما در همه چیزی رازی نیست؛گاه به سخن گفتن از زخمها نیازی نیست.
سكوتِ ملالها از راز ما سخن تواند گفت
سکوت سرشار از ناگفتههاست
برای اينکه بت پرست نباشی، کافی نيست که بت ها را شکسته باشی ، بايد خوی بت پرستی را ترک گفته باشی.
زندگی کتابی است که نویسنده اش خودت هستی.
آنان که توان آزردن دارند و هیچکس را نمی آزارند ، بدرستیکه وارثان شکوه ملکوت اند
"آري،باش و زندگي كن...كه دوست داشتن از عشق برتر است ومن هرگز خود را تا سطح بلندترين قله هاي عشق هاي بلند، پايين نخواهم آورد"
این جمله رو خودم خیلی دوست دارم:
اديسون ميگويد: « مشكل افرادي كه شكست خوردهاند و دست از تلاش برداشتند ، اين بود كه نميدانستند كه در يك قدمي پيروزياند » و ميگفت: راز توفيقم اين بود كه هرگاه براي باز كردن دري تلاش ميكردم و باز نميشد ، بارها و بارها تلاش ميكردم و با خود ميگفتم: حتماً اين كليد ، درب را در صدمين بار، باز خواهد كرد
Sara12
07-21-2010, 12:14 AM
هدافتان را دنبال کنید و پشتکار داشته باشید خداوند یاریتان خواهد کرد
كسانی كه مىخواهند همه از آنها راضى باشند، عملاً در تلاشند كه خود نباشند! همه، مجموعهاى از آدمها هستند با نگرشها و ذهنیتها و ارزشها و عقاید و سلیقههاى متفاوت، كسى كه میخواهد همه از او راضى باشند، مجبور است در آن واحد، ارزشها، باورها وسلیقههاى مختلفى را بپذیرد و چه وحشتناك!.
مالتس: در میان تمامى دامها و نشیب و فرازهایى كه در زندگى هست، نداشتن احترام به خود از همه مرگبارتر و تسلط بر آن، ازهمه دشوارتر است.
دوست داشتن خویش براى زندگى در حكم یك ضرورت است!
تا خود را دوست نداشته باشید و از خود خوشنود نباشید، كسى را نخواهید یافت كه شما را دوست بدارد و شادمانى برایتان به ارمغان آورد. اما اگر خود را از عشق و محبت سرشار كنید و احساس دلپذیر رضایت از خویش را در دل بپرورانید، اطمینان داشته باشید كه همه جا و همه كس را دوست داشتنى خواهید یافت. اگر تلاش شما به كسب شادمانى از وجود دیگران بیانجامد تلاشی بىاثر كردهاید و نفعى از آن نخواهید برد...
اگر كسى را دوست دارید و مطمئنید بدون او نمی توانید زندگى كنید، مطمئن باشید اگر به وصال هم برسید زندگى شاد و خوشى نخواهید داشت، زیرا واقعیت خود و دوستى با خویشتن را انكار كردهاید، اگر عشق و محبت و شادى و سرور را ازخود دریغ كنید از دیگران چه انتظارى دارید كه آنرا به شما ارزانىكنند؟
اگر عشق و شادى و صفا و آرامش و اعتدال را از دنیایى جز دنیاى درون خویش توقع داشته باشید به خطا رفتهاید!
اغلب مردم، دیگران (و یا اتفاقات و پدیدههاى خارجى) را نقطه خشم و عصبانیت خود مىدانند. در حالی که دكتر وین دایر روانشناس مشهور مىگوید: اگر پرتقالى را نصف كنید و نیمى از آن را بچلانید،آنچه از خود دارد، یعنى همان عصارهاش را بیرون مىریزد. بنابراین اگر كسى ما را از كوره بدر كند و به عبارت بهتر بچلاند، خشم ما ظاهر مىشود و بیرون مىریزد! خشم ما احساسى است كه سالها در ضمیر باطن ما ساكن بوده است و ما بهطور ناخودآگاه بر آن سرپوش گذاردهایم. پس باید بپذیریم كه این مردم نیستند كه ما را خشمگین مىكنند آنان تنها خشم نهفته در درون ما را تحریك مىكنند!
وقتى احساس بدى در مورد خود داریم، مایلیم آنرا از خود بیرون بیندازیم و این مىتواند به اشكال گوناگون از قبیل: خوردن بیش ازاندازه، تصادف، بیمارى و... ظاهر شود و این الزاماً یك عمل هشیارانه نیست، رفتارى كه با خود پیش مىگیریم، در تمام لحظات و بهطور خود كار بازتاب میزان علاقه ما به خویش است.
ناپلئون گفته است:آنچه را كه با عشق و اشتیاق بخواهیم و دردستیابى به آن پافشارى كنیم بىتردید به دست خواهیم آورد.
هر كارى را كه در دست گرفتید كاملاً خود را در آن غوطهورسازید . ایدهها، هوش، ذكاوت، آگاهى، درك، به كسانى داده مىشودكه با تمام وجود خود را در حرفه و یا هر كار سازندهاى غرق كنند، اگربخواهید براى كسب ایدههاى جدید مدت زمانى دست از تلاش بردارید و به استراحت بپردازید بسیار راه بیهودهاى را پیمودهاید... نابغهشدن 90% به تلاش بستگى دارد، براى اینكه در حرفه خود نابغهشوید خود را در آن غوطهور سازید.
كسانى در زندگى موفق هستند كه سماجت و استقامت ازخودشان نشان مىدهند، كسانى كه هرگز مأیوس نمىشوند و عادت بهانجام كارهایى دارند كه دیگران از آنها مأیوس شدهاند.
آیا تا كنون به برق چشمان دانشجویى كه كاملاً غرق مطالعه وتحصیل است توجه كردهاید؟ وجود این دانشجویان پرتو خاصىدارد، هر كسى كه كاملاً جذب كارى شود به همین گونه تابناك وپرجلا مىشود!
تلاشهاى تردیدآمیز هرگز كسی را به درجات عالى نمىرساند،چند سال قبل، با یكى از اعضاى تیم مجارستان كه برنده مسابقاتاروپایى شده بودند، مصاحبهاى صورت گرفت، یكى از خبرنگاران ازاین بازیكن درباره رمز موفقیتش سؤال كرد، او پاسخ داد هر وقت فرصت كند توپ مىزند و وقتى توپ نمىزند درباره فوتبال صحبتمىكند و زمانى كه درباره فوتبال صحبت نمىكند درباره آن فكرمىكند!.
ورشال دوبرا گفته است:مهم این است كه در هر لحظه بتوانیم آنچه را كه هستیم قربانى آنچه را كه مىتوانیم باشیم كنیم.
كرایسلر یكى از موسیقىدانان بزرگ، پس از اجراى یك برنامه، مخاطب یكى از حضار قرار گرفت:
آقاى كرایسلر، حاضر بودم نیمى از زندگى خود را بدهم تا بتوانم مثل شما ویلن بزنم!
كرایسلر در پاسخ گفت:من هم همین كار را كردم !
لائوتسه فیلسوف چینى م 500 ق.م:طولانىترین سفر هم بایك قدم آغاز مىشود.
این چه نیرو و قدرتى است؟ باور كنید نمىتوانم بیان كنم! آنچهفقط مىتوانم بگویم این است كه وقتى انسان در چنان حالت روحى قرار مىگیرد، كه دقیقاً مىداند چه مىخواهد و از صمیم قلب مصمماست كه تا زمانیكه به خواسته خود نرسیده دست از تلاش برندارد، این توان و نیروى جادویى كه استقامت و پشتكار است در او ظاهرمىشود. الكساندر گراهام بل.
تنها كسى كه می تواند شما را به تحقیق رؤیاها و آرزوها یتانكمك كند خودتان هستید. وقتى این موضوع را خوب بفهمید و آنرابپذیرید، دیگر هیچ چیز و هیچ كس نمىتواند سّد راه موفقیت شمابشود... ویلزر. ویتنى.
رى كراك معتقد بود كه درد و رنج قابل تحملتر از تنبلى و بطالت است.
توماس جى.واتسون، مؤسس كارخانه آى.بى.ام : راهدستیابى به موفقیت، مضاعف كردن میزان شكستهاست!من كار را از همان جایى كه دیگران تركش كردهاند شروع كرده و پیگیرى مىكنم.
موفقیت همان شكست است كه پشترو نشسته است!ناشناس. خولیو ایكلسیاس، در سن 20 سالگى در جریان یك حادثهرانندگى از ناحیه كمر به پایین فلج شد، ظاهراً او مىبایست بقیه عمرخود را روى صندلى چرخدار سپرى كند، اما خولیو حاضر به قبول ایناحتمال نشد، فقط براى اینكه بتواند انگشت كوچك پایش را حركت دهد، به مدت دو ماه و روزى دوازده ساعت به تمرین پرداخت. پساز مدتى نزدیك به دو سال توانست ذره به ذره اندامهاى از كار افتادهرا دوباره بكار اندازد... نهایت همین عزم و تعهد فوقالعاده او كه باعث بازسازى بدن وى شد، دوره زندگى او را تبدیل به یك پدیدهشاخص جهانى كرد.
یكى از نكاتى كه افراد موفق را از ناموفق جدا مىكند این است كهافراد كوفق تلاش مىكنند و منتظر مىمانند اما افراد ناموفق فقط منتظرمىمانند.
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو:به عقیده من شاید علت اختلاف اقتصادى ملّتهاى شمال وجنوب اروپا را مىتوان به عادت استراحت ظهر و خواب نیمروزىنسبت داد!... البته این موضوع براى ملت بر جنبوجوش كره خیلى عجیب بنظر مىرسد؛ من هنوز نمىتوانم بفهمم كه چگونه فردىمىتواند در اوقات مهم و باارزش روز بخوابد!... در حقیقت من آنرا ازعلایم بیمارىِ كار در حد رفع تكلیف و ضرورت مىبینم.
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو:مهم نیست كه من چه كارى انجام مىدهم، هر چه باشد دوستدارم آنرا به نحو احسن و تا انتها انجام دهم.
Sara12
07-22-2010, 01:20 PM
▪ هر روز قبل از این که به گفتن حرف های ناخوشایند فکر کنی، به کسی فکر کن که نمی تواند حرف بزند.
▪ قبل از این که از طعم یک غذا شکایت کنی، به کسی فکر کن که هیچ چیزی برای خوردن ندارد.
▪ قبل از این که از همسرت گله کنی، به کسی فکر کن که با گریه از خدا یک همراه و همدم می خواهد.
▪ امروز قبل از این که از زندگی شکوه کنی، به کسی فکر کن که خیلی زود از دنیا رفته.
▪ قبل از این که از بچه هایت گله کنی، به کسی فکر کن که آرزوی بچه دار شدن دارد.
▪ قبل از این که به خاطر خانه به هم ریخته و نامرتب با کسی که آن را تمیز نکرده دعوا کنی، به کسانی فکر کن که در خیابان زندگی می کنند.
▪ قبل از این که از طولانی بودن مسیری که با ماشین طی می کنی بنالی، به کسی فکر کن که همین مسیر را مجبور است پیاده طی کند.
▪ زمانی که خسته ای و از شغلت ناراضی و گله مندی، به کسانی فکر کن که بیکار هستند، به ناتوان ها و کسانی که آرزو می کنند شغل تو را داشته باشند.
Sara12
07-22-2010, 01:21 PM
▪ انسان هم ميتونه دايره باشه هم يه خط راست. انتخاب با خودت است. تا ابد دور خودت بچرخي يا تا بي نهايت ادامه بدي
▪ انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز
▪ اگر در زندگي به ناگاه يكي از سيمهاي سازت پاره شد آهنگ زندگي را آنچنان ادامه بده كه هيچ كس نداند بر تو چه گذشت
▪ غرور هديه شيطان است و عشق هديه خداوند، و ما هديه شيطان را بهم مي دهيم ولي هديه خداوند را از يكديگر پنهان مي كنيم
Sara12
07-22-2010, 06:39 PM
http://up.iranblog.com/3/1256989827.jpg
من به چشمانم می آموزم که تنها زیبایی ها را ببیند .
من به زبانم می آموزم که فقط زمانی انتقاد کند که راهی دیگر برای اصلاح امور وجود نداشته باشد .
من به دستانم می آموزم تا نوازش بر سر انسانها ، حیوانات ، گیاهان و اشیاء را یاد بگیرند .
من به پاهایم می آموزم از جایی عبور کنند و به جایی بروند که شاهراهی برای سعادت و تکامل باشد .
من به قلبم می آموزم برای قلبی بتپد که لایق عشق من باشد .
من به گوشهایم می آموزم که تنها جملات مثبت را بشنوند تا از منفی بافی ها و کینه ها دور باشم .
من به خود می آموزم که خود می توانم معلم خود باشم ، به شرط آن که ، هر آنچه را که می آموزم به نفع خود تمام کنم .
من به دلم می آموزم که آرام و دریایی باشد تا بتوانم دیگران را در قطرات عشقم سهیم سازم .
من به روحم می آموزم که خدایی باشد تا بتوانم سخاوت ، صداقت ، ایمان ، عشق ، خلوص ، پاکی ، نجابت ، زیبایی ، و لطافت را به خود و دیگران تقدیم کنم .
من به خود می آموزم ، چرا که من آموزگار خویشم ...
Sara12
07-22-2010, 06:40 PM
http://www.hamdardi.net/imgup/12/1259687094_12_3f960c3fd2.jpg
سازندهترين كلمه گذشت است... آن را تمرين كن
پرمعنيترين كلمه ما است... آن را به كار ببر
عميقترين كلمه عشق است ... به آن ارج بنه
بي رحمترين كلمه تنفر است از بين ببرش
سركشترين كلمه حسد است ... با آن بازي نكن
خودخواهانهترين كلمه من است... از آن حذر كن
ناپايدارترين كلمه خشم است... آن را فرو ببر
بازدارنده ترين كلمه ترس است ... با آن مقابله كن
با نشاطترين كلمه کار است ... به آن بپرداز
پوچ ترين كلمه طمع است ... آن را بكش
سازنده ترين كلمه صبر است... براي داشتنش دعا كن
Sara12
07-28-2010, 11:29 PM
چیزی نخواهم جز بوی گندم / جز برق شادی در چشم مردم / جز یک ترانه جز یک ترنم / یک غنچه لبخند یک گل تبسم
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود، دری دیگر باز میشود ولی اما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم
برای بدست آوردن چیزهایی که تاکنون نداشته ای، باید کسی شوی که تاکنون نبوده ای
ای کاش میدانستم، ای کاش میدانستم پس از مرگم اولین قطره ی اشک را چه کسی برایم میریزد و آخرین کس که مرا فراموش میکند کیست
روزگاری بیدی را شکستند / به نامردی تبر به ریشه اش بستند / ولی افسوس همانهایی شکستند / که روزی زیر سایه اش می نشستند
مگر میشود با سنگ انداختن پیاپی در آب، ماه را از حافظه ی آب گرفت؟
ساقه شکستن قانون طوفان است، تو نسیم باشو نوازش کن
Sara12
07-31-2010, 01:48 PM
سه چیز در زندگی هست که وقتی رفت.. دیگر قابل بازگشت نیست
سخن...موقعیت...زمان
سه چیز در زندگی هست که باعث میشه تو شخص بزرگی بشی
سختکوشی..صداقت...موفقیت
سه چیز در زندگی هست که شخصیت انسان را از بین میبرد
حرص...غرور..خشم
سه چیز در زندگی هست که هیچ زمان نباید از دست داد
آرامش...امید...شرافت
سه چیز در زندگی هست که همیشگی و قطعی نیست
رویاهای انسان...موفقیت ...شانس
سه چیزدر زندگی هست که انها را نباید فراموش کرد
مهم بودن محترم بودن مفیدبودن
Sara12
08-09-2010, 06:04 PM
ز دست مردمان عقرب صفت
http://forum.p30parsi.com/image.php?u=32695&type=sigpic&dateline=1279370551
دوستی با مار کبرایم آرزوست
اگر درونی آرام داشته باشید، دلیل کافی برای لذت بردن از زندگی دارید
آنجا که چشمان مشتاقی برای انسان اشک میریزد زندگی به رنج کشیدنش می ارزد
Sara12
08-11-2010, 01:11 AM
راز دریا را بیاموز .
دریا با آنکه عمیق است امواجی راکه در سطحش
هستند؛سرکوب نمیکند بلکه اجازه میدهد به ساحل برسند.
تو هم مثل دریا امواج سطحی وزود گذر زندگی ات را به سمت بهترین ها هدایت کن!
دریا؛هم سطح دارد وهم عمق....
راز دریا در نگه داشتن تعادل بین این دو است!
تو هم این تعادل را حفظ کن تا سالم به مقصد برسی!
در عین حال که به سلامتی بدن فکر میکنی به دنبال سلامت جان (روان-روح)هم باش......
مثل دریا پر باش از بیکرانگی.
اجازه بده تا رودخانه های معرفت در تو بریزندغتا تمام نشدنی باشی.
تا هرگز تمام نشوی.!
مثل دریا پر از تلاطم باش و از سکون بپرهیز.
از تند باد حوادث بیم نداشته باش؛مگذار که مرداب شوی!
مثل دریا ثروتمند باش وسخاوتمند.
سفره ات را برای همه پهن کن
بگذار تا هر کس هر چه نیاز دارد از تو برگیرد.به ماهیگیر مهی بده وبه مرد گوهری ؛مروارید!
مثل دریا که دلش رنگ آسمان را به خود گرفته،تو هم آبی باش.
انعکاس باش از آسمانها ؛از خدا........
خداگونه باش...
Sara12
08-18-2010, 02:25 AM
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود.
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود.
مراقب رفتارت باش که عادت می شود.
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود.
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود
(بر گرفته از کلام امیر)
Sara12
08-20-2010, 01:38 AM
« به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کنید»
«نگاه ساکت باران به روي صورتم دزدانه ميلغزد ولي باران نمي داند که من دريايي از دردم به ظاهر گر چه مي خندم ولي اندر سکوتي تلخ مي گريم»
به من بفهمون کجای سرنوشتم *** دارم میرم جهنم یا راهی بهشتم
از این دوراهی دل خوشی ندارم *** یا میخورم به پاییز یا میرسه بهارم
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری
(دکتر علی شریعتی)
الان بخواهی یا نخواهی زنده هستی پس لطفا زنـدگـی کـن
مثل ساحل آرام باش ...تا دیگران مثل دریا... بی قرارت باشـند.
آرزوی روزی رو دارم که بگن امروز همون روزی هست که منتظرش بودی:gol roz:
Sara12
08-20-2010, 01:46 AM
هيچوقت به خدا نگوييد: من يك مشكل بزرگ دارم به مشكلتان بگوييد: من يك خداي بزرگ دارم. « اسپايک ميليگان »
مراقب باشيد چيزهايي را كه دوست داريد بدست آوريد وگرنه مجبور خواهيد بود چيزهايي را كه بدست آورده ايد دوست داشته باشيد. « جرج برنارد شاو »
فرق ما با ديوانه ها در اين است که ما در اکثريت هستيم. « ميشل فوکو »
پول خوشبختي نميآورد .... اما شکل دلپذيرتري از بدبختي را برايتان فراهم ميسازد.
من از چشمان خود آموختم رسم محبت را که هر عضوي به درد آيد به جايش ديده مي گريد
خدايا! چگونه زيستن را به من بياموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت.
چشمهايت زمين سبز محبت بود و من قانون جاذبه اش را وقتي سيب سرخ دلم افتاد فهميدم.
آدم وقتي جوونه سلامتيشو از بين ميبره تا به پول برسه و وقتي که پير شد پولاشو از بين ميبره تا سلامتيشو دوباره بدست بياره....
خوشبختي توپي است که وقتي مي رود به دنبالش مي دويم و وقتي مي ايستد به آن لگد مي زنيم.
در جواني به خود ميگفتم شير شير است اگر چه پير بود چون به پيري رسيدم فهميدم پير پير است اگر چه شير بود
من ستايشگر معلمي هستم که انديشيدن را به من بياموزد نه انديشه هارا. « استاد مطهري »
امروز روز مهمي است ، زيرا اولين روز از باقيمانده عمر توست !!!
هرگز اميد را از کسي سلب نکن, شايد اين تنها چيزي باشد که دارد.
شاديهاي شما همان غمهاي شماست که نقابش را برداشته اند . و چاهي که خنده هايتان از آن مي جوشد همان است که از اشکهايتان پر شده است.
امروز همان فردايي است كه ديروز در انتظارش بودي !!!
دستم بوي گل ميداد مرا به جرم چيدن گل محکوم کردند اما هيچکس فکر نکرد که شايد من گلي کاشته باشم.
براي ازدواج کردن لحظهاي درنگ نکنيد. اگر زن خوبي نصيبتان شود، خوشبخت ميگرديد و اگر زن بدي گيرتان آمد [مثل من] فيلسوف ميشويد. « سقراط »
زندگي گل زردي است به نام غم فرياد سياهي است به نام آه رشته کوهي است به نام آرزو و رودخانه اي است به نام عشق که به درياي صفا مي ريزد زندگي يعني عشق، محبت، اميد و آرزو که در آخر به بياباني به نام وداع منتهي مي شود.
Sara12
08-21-2010, 12:30 PM
..::سارتو::..
انسان همان جایى است که تصمیم مى گیرد باشد
..::اُرد بزرگ::..
هر آنکه خردمندتر است اهریمن بیشتر به او حمله می کند . در میدان جنگ و آورد او هزاران فتنه و افسون کشته شده را خواهی دید
..::پلو تارک::..
ستون تمدن , کتاب و مطبوعات است
..::پل نیسن::..
اگر در دل شوق و عشق داری از زندگی خود بهره بسیار به دست آر چون عشق همواره آدمی را به سوی کمال راه می نماید
..::فردریش نیچه::..
بشر برای فرار از خدا طبیعت را عامل همه چیز می داند و قانونی در طبیعت در کار نیست بلکه پدیده های طبیعی به دلیل قدرت به وجود می آیند
Sara12
08-21-2010, 12:40 PM
اگر عشق بورزید می گویند که سبک مغزید...
اگر شاد باشید می گویند که ساده لوح وپیش پا افتاده اید....
اگر سخاوتمند و نوعدوست باشید می گویند که مشکوکید...
اگر گناهان دیگران را ببخشید می گویند ضعیف هستید...
اگر اطمینان کنید می گویند که احمقید...
اگر تلاش کنید که جمع این صفات را در خود گرد آورید٬
مردم تردید نخواهند کرد که شیاد و حقه بازید.
(لئو بو سکا لیا)
بکوش "عظمت" در نگاه تو باشه نه در چیزی که به آن می نگری
آندره ژید
شكسپير: خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ...
خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد !
خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ...
خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد!
Sara12
08-21-2010, 12:56 PM
حرفهايی است برای گفتن
كه اگر گوشی نبود نمیگوييم
و حرفهايی است برای نگفتن
حرفهايی كه هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند
حرفهای شگفت,زيبا و اهورايی همين هايند
و سرمايه ماورايی هركس به اندازه حرفهايی است كه براي نگفتن دارد
حرفهای بيتاب و طاقت فرسا
كه همچون زبانه های بيقرار آتشند
و كلماتش, هريك، انفجاری را به بند كشيده اند
كلماتی كه پاره های بودن آدم اند...
اينان هماره در جستجوی مخاطب خويشند
اگر يافتند، يافته می شوند...
...و
در صميم وجدان او آرام می گيرند
و اگر مخاطب خويش را نيافتند، نيستند
و اگر او را گم كردند، روح را از درون به آتش میكشند
و دمادم
حريق های دهشتناك عذاب بر او میافروزند...
دکتر علی شریعتی
Sara12
08-21-2010, 01:00 PM
فرصت ها هیچ وقت از دست نمی روند بلکه فقط به کس دیگری داده می شوند
در دشمنی دورنگی نيست. کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ريا بودند.
دکتر شریعتی
دکتر شریعتی :
هرگاه خواستی خردمند را از نادان بازشناسی با او از کارهای نا ممکن و محال سخن بگوی. اگر پذيرفت بدان که احمق است وگرنه عاقل
------------------------------------------------------
انسان هرچه بالاتر رود احتمال ديدن وصله شلوارش بيشتر است.
-------------------------------------------------------
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جريان آب حرکت کند.
--------------------------------------------------------
اگه آدما همونقدر که در صحبت کردن توانا هستن.در سکوت کردن هم توانا بودن زندگی خيلی زيباتر از اين ميشد.
Sara12
08-21-2010, 01:05 PM
برتری همیشه منفور بوده است ، و هنگامیکه برتری از همه بیشتر منفوری .
گراسیان
هنر ، قدرت و توانایی نیست بلکه تسلی خاطر است .
توماس مان
آینده از آن کسانی است که به استقبالش می روند .
فردریش نیچه
و کدامین ثروت است که محفوظ بدارید تا ابد ؟
آنچه امروز شما راست ، یک روز به دیگری سپرده شود .
پس امروز به دست خویش عطا کنید ، باشد که شهد گوارای سخاوت ، نصیب شما گردد ، نه مرده ریگی وارثانتان .
جبران جلیل جبران
Sara12
08-21-2010, 01:08 PM
رهایی و آزادی ، برآیند پرستش خرد است و دانایی .
ارد بزرگ
حاشا که آواز آزادی از پس میله و زنجیر به گوش تواند رسید و از گلوگاه مرغان اسیر .
جبران خلیل جبران
هرکس قادر به تملک و ارادۀ نفس خود باشد آزادی حقیقی را به دست آورده است .
پرسلیس
پاسکال :
محبت برتر از عقل است و بنیاد علم و اعتقاد بر اشراق قلبی است .
دل دلایلی دارد که عقل را به آن دسترسی نیست .
هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری، آرزوی دیگران است؟! .
جک لندن
زن مانند شیشۀ ظزیف و شکستنی است . هرگز توانایی مقاومت او را نیازمایید . زیرا ممکن است شیشه ناگهان بشکند .
سروانتس
گریه در روزهای مصیبت ، چون باران در صحرای سوزان سبب ادامه زندگی می گردد .
فرانسوا کوپه
سکوت شمشیری بوده است که من همیشه از آن بهره جسته ام .
نادر شاه افشار
Sara12
08-21-2010, 01:09 PM
اهل سیاست پاسخگو هستند ! البته تنها به پرسشهایی که دوست دارند !!!
ارد بزرگ
تواناترین آدمها ، بیشتر زمانها خود را ناتوان می یابند .
ارد بزرگ
آدمها را آنگونه که هستند بخواهیم نه آنگونه که می خواهیم .
ارد بزرگ
تمام افکار خود را روي کاري که داريد انجام مي دهيد متمرکز کنيد . پرتوهاي خورشيد تا متمرکز نشوند نمي سوزانند " . گراهام بل
http://blogme.com/uploads/i/iran/1033.jpg (http://blogme.com/uploads/i/iran/1033.jpg) براي اداره کردن خويش ، از سرت استفاده کن . براي اداره کردن ديگران ، از قلبت " . دالايي لاما
http://blogme.com/uploads/i/iran/1032.jpg (http://blogme.com/uploads/i/iran/1032.jpg)" انسان بايد از هر حيث چه ظاهر و چه باطن , زيبا و آراسته باشد " . چخوف
http://blogme.com/uploads/i/iran/1038.jpg (http://blogme.com/uploads/i/iran/1038.jpg)" پيروزي آن نيست که هرگز زمين نخوري، آنست که بعد از هر زمين خوردني برخيزي" . مهاتما گاندي
http://blogme.com/uploads/i/iran/1039.jpg (http://blogme.com/uploads/i/iran/1039.jpg) " کسي که داراي عزمي راسخ است ،جهان را مطابق ميل خويش عو مي کند " . گوته
http://blogme.com/uploads/i/iran/1044.jpg (http://blogme.com/uploads/i/iran/1044.jpg)اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي شد، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
http://blogme.com/uploads/i/iran/1048.jpg (http://blogme.com/uploads/i/iran/1048.jpg)" لحظه ها را گذرانديم که به خوشبختي برسيم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختي بودند " . علي شريعتي
Sara12
08-21-2010, 01:11 PM
هفت بار روح خویش را تحقیر کردم:
نخستین بار هنگامی بود که برای رسیدن به بلندمرتبگی، خود را فروتن نشان میداد.
دومین بار آن هنگام که در مقابل فلجها میلنگید.
سومین بار آن زمان که در انتخاب خویش بین آسان و سخت، آسان را برگزید.
چهارمین بار وقتی که مرتکب گناهی شد و به خویشتن تسلی داد که دیگران هم گناه میکنند.
پنجمین بار آنگاه که به علت ضعف و ناتوانی از کاری سر باز زدو صبر را حمل بر قدرت و تواناییاش دانست.
ششمین باز زمانی که چهرهای زشت را تحقیر کرد در حالی که نمیدانست آن چهره یکی از نقابهای خویش است.
و هفتمین بار وقتی که زبان به مدح و ستایش گشود و انگاشت که فضیلت است.
«شاید کسی را که با او خندیدهای فراموش کنی، اما هرگز کسی را که با او گریستهای از یاد نخواهی برد.»
جبران خلیلی جبران
Sara12
08-21-2010, 01:12 PM
جملاتی زیبا از نیچه
حقیقت
آنچه هستی باش.
خیانت
بشر بیرحمترین حیوانات نسبت به خود است.
زن
زن بهتر از مرد روحیه اطفال را میفهمد ولی مرد از زن به بچه شبیهتر است، در مرد حقیقی روح طفل نهفته است و برای بازی روحش پرواز میکند.
فروتنی
آنکه پرنده نیست نباید بر پرتگاهها آشیان سازد.
قدرت
در کوهستان کوتاهترین راه، از قلهای به قله دیگر است اما برای گذشتن باید پاهای دراز داشت.
Sara12
08-21-2010, 01:13 PM
جملاتی از چرچیل
موفقیت
از مخالفت نهراسید فقط وقتی بادبادک میتواند بالا رود که با باد مخالف مواجه شود.
تفکر
مابین اندیشه و عمل فاصله ای نیست.
تجربه
تجربه همیشه به نفع انسان نیست زیرا هیچ حادثهای دو بار به یک شکل رخ نمی دهد.
علم
قرون تاریک بازخواهد گشت، عصر حجر بر بالهای درخشان دانش بازخواهد گشت، چه بسا امروز برکات بی قیاس به شهر ارزانی میدارد تا یک روز مایه نابودی او شود، زنهار فرصت از دست نرود.
دانش آموزی
من شخصاً دوست دارم بیاموزم، اگرچه همیشه نفرت دارم از اینکه به من بیاموزند.
حقیقت
پای افراد بشر غالب اوقات به سنگ حقیقت میخورد ولی غالب آنان زود برمی خیزند و چنان راه خود را میگیرند که گویی هرگز پایشان به سنگ نخورده است.
صلح
شاید اخلاقیون این اندیشه را مالیخولیایی بیش ندانند که امروز صلح تکیه گاهی جز ترس متقابل ندارد.
Sara12
08-21-2010, 01:14 PM
عشق از نگاه جبران خلیل جبران
عشق
عشق هنگامی که شما را میپرورد شاخ و برگ فاسد شده را هرس میکند.
رابطه دلی دو دوست نیاز به بیان الفاظ و عبارات ندارد.
عاقلترین فرد از میان ما، زیر بار سنگین عشق خم میشود، حال آنکه عشق به ملایمی نسیم خوش لبنان باشد.
شما دل به یار خود بسپارید، ولی نه برای نگهداری آن، زیرا فقط گرمی زندگی است که میتواند دلها را حفظ کند.
چون عاشقی آمد، سزاوار نباشد این گفتار که: خدا در قلب من است، شایستهتر آن که گفته آید: من در قلب خداوندم.
عشق همچون مرگ همه چیز را تغییر میدهد.
Sara12
08-21-2010, 01:15 PM
سخنانی از گاندی
پیروزی
بزرگترین پیروزی آنست که نوعی رفتار کنیم که مبارزان قوی تر از آن بشوند که در شروع کار مبارزه بودهاند.
اندیشه
فرصت بیماری را صرف تفکر و بهبودی روح کنیم، طبیعت در کار مداوای جسم ما کار خود خواهد کرد.
صلح
ارکان اتحاد جهانی فقط میتواند براساس عدم خشونت استوار گردد، به همین جهت در روابط بین المللی جداً باید از خشونت پرهیز کرد.
حقیقت
تنها فضیلتی که خواهان آنم حقیقت و عدم توسل به زور است.
گناه
از گناه تنفر داشته باش نه از گناهکار.
راستکاری
راستی نخستین چیزی است که انسان باید به جستجویش بپردازد.
Sara12
08-21-2010, 01:16 PM
جملاتی بسیار زیبا از گوته
انسان
هرکسی نمیتواند یک انسان باشد.
مادر
مادر شاهکار طبیعت است.
تصمیم
با داشتن اراده قوی مالک همه چیز هستید.
جوانی
جوانی نیز مانند پاک ترین و بهترین عشقها سرانجامی ندارد.
خودپسندی
قلب مغرور و خودخواه هرگز نمی تواند از سرگیجه و بی حوصلگی بگریزد.
خوشبخت
خوشبخت ترین موجود کسی است که خوشبختی را در خانه خود جستجو کند.
Sara12
08-21-2010, 01:17 PM
"بزرگترین اشتباهی كه كسی مرتكب میشود، این است كه دائم از اشتباه كردن بترسد".
آلبرت هوبارد
==========================
"انسان هیچ وقت بیشتر از آن موقع خود را گول نمیزند كه خیال میكند دیگران را فریب داده است".
لاروشفوكولد
بشر به خوشبختی خیلی زود عادت میکند و چون خیلی زود عادت میکند خیلی زود هم فراموش میکند که خوشبخت است".
آندره مصورا
یا چنان نمای که هستی، یا چنان باش که مینمایی".
بایزید بسطامی
فرقی نمیکند گودال آبی کوچک باشی یا دریایی بیکران، زلال که باشی آسمان در توست.
ناشناس
"هر روز همان روز را زندگی کن و بدین سان تمامی عمر را زندگی کردهای".
نانسی سیمس
"در دنیا جای كافی برای همه هست پس بجای اینكه جای كسی را بگیری سعی كن جای خودت را پیدا كنی".
چارلی چاپلین
Sara12
08-21-2010, 01:18 PM
آن کس که مالک نفس خویش نیست آزاد نیست.
(اپیکتوس)
تمام مردم آزادی را دوست می دارند ولی مهارت عجیبی در معدوم کردن آن به کار میبرند.
(ولتر)
نخستین گام به سوی دانایی این است که بدانیم نادانیم.
(لرد دیوید سیسیل)
اگر قصد پیشرفت نامحدود را دارید ، محدودیت ها را در همه جهات کشف کنید.
(جان ولفگانگ)
زندگی یعنی مشکلات و حل مشکلات تنها با ارتقای دانش خواهد بود.
(گیلفورد)
آنانکه می گویند این کار شدنی نیست، به زودی باید از سر راه کسانی که آن کار را انجام می دهند کنار بروند.
(بارکر)
Sara12
08-21-2010, 01:20 PM
همه کارها به صورت تیمی انجام میشود نه به صورت فردی نتیجه کار یک مدیر نتیجه کار تیم اوست
" تریسی "
برترین کلمات این است : همه اینجورند
" تولستوی "
چنان باش که بتوانی به هر کس بگویی مثل من رفتار کن
" کانت "
شرافت و نفع پرستی در یکجا جمع میشوند
" هربرت "
صاحبان اخلاق . روح جامعه خود هستند
" امرسون "
کج خلقی . شامگاه آشفتگی است
" لاندور "
کسی که اخلاق ندارد انسان نیست . جزء اشیا است
" شانفور "
Sara12
08-21-2010, 01:22 PM
مردها دارای قوه بینایی هستند ولی زنها از بینش برخوردارند.
"ویکتور هوگو"
اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد سعی و عمل دیگر معنی نداشت.
"مترلینگ"
هرجا که هستید و با هرچه در اختیار دارید کاری کنید ( روزولت )
«ارد بزرگ»
« آن که زیبایی خرد را ندید، گرفتار زیبایی آدمیان شد، و بدین گونه از هر چه داشت، تهی گشت. »
« اگر از خودخواهی کسی به تنگ آمدهای او را خوار مساز، بهترین راه آن است که چند روزی رهایش کنی. »
« تاریخ هیچگاه تکرار نشده و نخواهد شد آنچه روی داده و در حال رخ نمودن است پیراسته شدن ایدههای بشری از ناراستی هاست. »
Sara12
08-22-2010, 02:01 PM
کتاب هاي روان شناسي را
خط به خط مي خواني
در انتظار معجزه ؟!
ببين پيامبر قلبت چي ميگويد
نويسنده ها امامزاده نيستند!!!
یک پنجره برایم کافیست
زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند
زندگی شیرین است،مثل شیرینی یک روز قشنگ
زندگی رویایست،مثل رویای یک کودک ناز
زندگی زیباست،مثل زیبایی یک غنچه ی ناز
زندگی تک تک این ساعتهاست،زندگی چرخش این عقربه هاست
زندگی راز دل مادر من،زندگی پینه ی دست پدر است
زندگی مثل زمان در گذر است
زندگی آب روانی است روان میگذرد...
آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد
Sara12
08-22-2010, 02:16 PM
زندگي زيباست زشتي هاي ان تقصير ماست
در مسيرش هر چه نازيباست تدبير ماست
زندگي اب رواني است روان مي گذرد
انچه تدبير من وتوست همان مي گذرد
من از بــــيــقـدري خار ســر ديوار دانستــم
کـه ناکس کس نميــگردد از اين بالانشـينيها
عشق گلی است که در زمین اعتماد می روید.
http://www.animaatjes.de/bilder/b/blumen/18rose.gif
Sara12
08-25-2010, 11:41 PM
راهی را که در زندگی برگزیده ایم می تواند برآیند بازخورد کنش دیگران ، با ما باشد . پرسش آن که :
آیا ماخویشتن خویشتنیم ؟
و آیا همواره باید پاسخگوی برخوردهای بد دیگران باشیم ؟
این پرسش ها را که پاسخ گفتیم ! آزادی در ما بارور می شود .
وپس از آن ، آرمانی بزرگ همچون عشق به میهن در چشمه وجودمان جاری می گردد . ارد بزرگ
ابلهان در سرزمین های کوچک همواره سنگ کشورهای بزرگ را به سینه می زنند و هم میهنان خویش را تشویق به بخشش میهن و ناموس خود می کنند . ارد بزرگ
آنهایی که از زادگاه خود می روند تا رشد کنند با سپری شدن روزگار می فهمند بزرگترین گنج زندگی را از دست داده اند و آن زادگاه و میهن است . ارد بزرگ
صوفی مسلکان برای آنکه افکار اهریمنی خویش را گسترش دهند می گویند نیاز را باید از بین برد چون نیاز سبب دگرگونی می گردد و دگرگونی از دیدگاه آنان رنج آور است ! حال آنکه هدف آدمی از زیستن پیشرفت و درک زوایای پنهان دانش است .
بجای گوشه نشینی و خرده گیری باید با ابزار دانش سبب رشد میهن شد و امنیت را برای خود و آیندگان بدست آورد . ارد بزرگ
میهن پرستی ، همچون عشق فرزند است به مادر . ارد بزرگ
میهن دوستی ، دسته و گروه نمی خواهد ! این خواستی است همه گیر ، که اگر جز این باشد باید در شگفت بود . ارد بزرگ
ستایش گران میهن ، زنان و مردان آزاده اند . ارد بزرگ
میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است . ارد بزرگ
آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد . ارد بزرگ
سرپرستانی که از ارزش سربازی می کاهند ، و پدر و مادرانی که ، پیشدار میهنداری فرزندان خویش می شوند ، به کشورشان پشت کرده اند . ارد بزرگ
برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است. ارد بزرگ
آنگاه که آزادی فدای میهن پرستی می شود و وارون بر این میهن پرستی فدای چیزهای دیگر ، کشور رو به پلشدی می گرایید و درد . ارد بزرگ
میهن پرستی و آزادیخواهی کلید درمان بسیاری از ناراستی هاست . ارد بزرگ
از سفر کرده ، ارزش سرزمین مادری را بپرس . ارد بزرگ
روزی که میهن و کشور خویش را از یاد ببریم امنیت خویش را از دست داده ایم . ارد بزرگ
عشق به میهن نشان پاکی روان آدمی ست . ارد بزرگ
فداکاری در راه میهن ، خوی بزرگان و جاودانه هاست . ارد بزرگ
فر میهن ، به جوانان راستین اوست . ارد بزرگ
شورانگیزترین عشق ، دلدادگی به میهن است . ارد بزرگ
اگر ارزش های میهنی کمرنگ شوند یکپارچگی کشورها به خطر می افتد . ارد بزرگ
ابلهانی با روان نازک و نرم (رمانتیک) ، دشمنانه دستاوردها و پیروزیهای میهن خویش را به چالش گرفته اند . ارد بزرگ
خودخواه ترین آدمیان آنانی هستند که چشمشان را بر سرنوشت هم میهنانشان بسته اند . ارد بزرگ
Sara12
08-25-2010, 11:50 PM
آنانکه از رسیدن به ریشه ها هراس دارند ، در روزمرگی دست و پا می زنند . ارد بزرگ
پرداختن به ریشه ها ، کار ریش سفیدان و اهل دانش است . ارد بزرگ
ریشه آدم های سست بنیاد همانند درختان ریشه در مرداب ، لرزان است . ارد بزرگ
وارون بر رشد و شکوه دانش آدمی ، ریشه ادب و منش آدمها ، از دوران دیرین تا کنون بسیار اندک دگرگون شده است . ادب تازیان ، مردم افرنگ و یا خاور نشینان کمترین دگرگونی را در خود داشته است . آنچه دگرگون شده دانش و خرد است . اما ریشه همان دردهای دیرین خویش را بر پشت دارد . ارد بزرگ
آدمها میوه های درختانی هستند که ریشه ای از دیرینه دارند . ارد بزرگ
ریشه رشد تبهکاری در امنیت بزهکار است . ارد بزرگ
بستر جامعه همچون دریاست هیچ بنایی بر آن پایدار نخواهد بود مگر آنکه خود را با بسامدهای (امواج) آن همراه سازد . ارد بزرگ
پنجره شناخت درست آدمیان ، بازبینی زندگی نیاکان آنهاست . ارد بزرگ
Sara12
08-25-2010, 11:53 PM
خود را ، تا هنگاهی همراه داری که دلداده نشده ایی ، دلبسته با خویشتن خویش بیگانه است. ارد بزرگ
خودآختگی قابلیتی است که بسیاری ندارند . ارد بزرگ
خودت را بشناس اما به آن مبال . ارد بزرگ
در برف ، سپیدی پیداست . آیا تن به آن می دهی ؟ بسیاری با نمای سپید نزدیک می شوند که در ژرفنای خود نیستی بهمراه دارند . ارد بزرگ
برای کسب خرد ، سختی را بر خود هموار کن . ارد بزرگ
خود کامگان در ژرفنای وجود خویش گم می شوند . ارد بزرگ
خود را می توان نابود ساخت ! نخست با گردن نهادن بر پیشگاه ناداوری فرمانروایان و دیگر تن دادن به رسوایی و بدنامی . ارد بزرگ
Sara12
08-25-2010, 11:54 PM
آدمی ریشه در خاک و طبیعت زیبا دارد آنانی که پاکروانند نسیم دل انگیز این زیبایی اند . ارد بزرگ
سرود طبیعت ضربانی ملایم و کشیده دارد . ارد بزرگ
طبیعت زنده و پویاست نکوداشت آن ، گرامی داشتن ریشه گاه آدمیان است . ارد بزرگ
آدمیانی که طبیعت خویش را نابود می کنند براستی بی ریشه و مزدورند . ارد بزرگ
طبیعت زیبا آدمیان را در گذر زندگی همواره شاداب و جوان نگاه می دارد . ارد بزرگ
روان رنجور ، در طبیعت سبز دوباره پیوند خواهد زد و به زندگی خویش ادامه خواهد داد . ارد بزرگ
در طبیعت فصل بهار ، تنها سه ماه است ، اما آدمی می تواند همواره بهاری باشد . ارد بزرگ
خوی مهربان ، ریشه در طبیعت گل ها دارد . ارد بزرگ
Sara12
08-25-2010, 11:59 PM
آموزگار بالهای بزرگی ست که دانش آموز را به فرای آنچه می داند می برد ، آن فرا اگر روشنی باشد دودمانهای آینده را شکوهی شگفت انگیز فرا خواهد گرفت . ارد بزرگ
یک آموزگار می تواند با رفتار و گفتارش کشوری را دگرگون سازد . ارد بزرگ
آموزگاری ، عشق است چنین جایگاهی هیچگاه به دست غیر مباد. ارد بزرگ
دانش آموزان جوانه های برخواسته از وجود آموزگاران اند که با آسمانها می آمیزند و ریشه گاهشان همان خاک پر ارزش است . ارد بزرگ
یک آموزگار خام می تواند شاگردان خویش را برای همه زندگی سرگردان کند . ارد بزرگ
طبیعت ، آموزگار بزرگیست ، خردمندان از آن درس ها می گیرند . ارد بزرگ
poliyananilo
08-26-2010, 06:08 PM
نه گل خواهد ز بوستان ها جدائي ، نه دل دارد خيال بي وفائي
وليکن چرخش چرخ ستمگر زند بر هم رسوم آشنائي . . .
poliyananilo
08-26-2010, 06:09 PM
هر آنکه از رفاقت دم ميزد / ولي ناخوداگاه از خيانت دم ميزد
تو روياهام که با هر يک رفيقو / که با هر يک غم و شادي شريکو
به وقت خوش همه با تو رفيقو / به مشکل ميرسي هر يک غريب
توي گفنار خويش دم از رفاقت / ولي بوئي نبردند از صداقت
Sara12
08-26-2010, 11:28 PM
فرداهای درخشان (http://golestane42.blogfa.com/post-46.aspx) گاهی پیش می آید که ابرهای سیاه روزهای ما را تاریک کنند و
شب هایمان را در ظلمات ژرفی فرو برند.
در چنین لحظاتی بیاد آوریم که:
در جهان قدرت بزگ و مهربانی وجود دارد که پروردگار نامیده می شود.
او می تواند در مواقع لزوم راه ما را روشن و
امروزهای تاریک را به فرداهای درخشان بدل کند.
این تنها امیدی است که بتوانیم
مردمان بهتری باشیم و جهان زیبا تری بنا نماییم.
"دکتر مارتین لوترکینگ"
http://images.veer.com/IMG/PIMG/AGP/AGP0011796_P.JPG
Sara12
08-27-2010, 11:56 AM
http://www.hamdardi.net/images/smilies/305.gif (http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5259&pid=52574#pid52574)خود را مجبور کنید که کارها را تمام کنید . وقتی کاری را شروع می کنید تا تمام نشده است دست از کار نکشید
علی علیه السلام : در دگرگونی روزگار , گوهر شخصیت مردان شناخته میشود
بدترین توشه برای قیامت ستم بر بندگان است
جسم از سختی خار و خاشا ک و رنج ها فرو بند تا همواره خشنود باشی با سکوت , وقار انسان بیشتر شود ...و با شکیبایی برابر بی خرد , یاران انسان زیاد گردند
اگر کوهی مرا دوست بدارد در هم فرو می ریزد ( یعنی مصیبت ها به سرعت به سراغ او اید )
هر گاه نیکوکاری بر روزگار و مردم ان غالب اید, اگی کسی به دیگری گمان بد برد , د رحالی که از او عمل زشتی اشکار نشده , ستمکار است , و اگر بدی برزمانه و مردم ان غالب شود و کسی به دیگری خوش گمان باشد , خود را فریب داد
بیایید قوانین هستی را بشناسیم.
از طبیعت الهام بگیریم وسنتهای الهی را زندگی کنیم
که به لطف الهی شایسته عشق وهدایتیم وسزاوار افزونی وبرکت...
Sara12
08-27-2010, 11:58 AM
خدایا ! مرا به ابتذال آرامش و خوشبختی مکشان
اضطراب های بزرگ، غم های ارجمند و حیرت های عظیم را به روحم عطا کن
لذت ها را به بندگان حقیرت بخش و درد های عزیز بر جانم ریز.
دکتر علی شریعتی
آیا میدانید که انسان چیست؟ آیا نسب و زیبایی و خوش اندامیو سخنگویی و مردانگی و دانشوری و بزرگ منشی و فضیلت و جوانی و کَرم و چیزهای دیگری از این قبیل، نمک و چاشنی یک انسان نیستند؟
-------------------------------------
آنچه را داریم و از آن لذت میبریم چندان که باید ارزش نمینهیم و قدر آن را نمیشناسیم و چون از دست برود به ارزش آن پی میبریم، در این هنگام است که به این حقیقت متوجه میشویم تا مالک چیزی هستیم از مالکیت خود بی خبریم.
----------------------------------------
شکسپیر
Sara12
08-27-2010, 12:12 PM
اگر میخواهی خوشبخت باشی،برای خوشبختی دیگران بکوش
زیرا آن شادی که ما به دیگران میدهیم،به دل ما برمی گردد
"بتهوون"
درطوفان زندگي باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.
کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی
چـیزی که نپرسند تو از پیش مـــگوی
دادنـد دو گــوش و یـــک زبـان از آغــاز
یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
اگر ميخواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض كن .
emad176
08-27-2010, 12:13 PM
جمال شخص نه رو روی است و چشم و عارض و خط
هزار نکته درین کار و بار دلداری است
(حافظ )
Sara12
09-25-2010, 09:57 PM
http://www.hamdardi.net/images/smilies/305.gif (http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5259&pid=52574#pid52574)گذشتن از سختی های پیش رو ، چندان سخت تر از آن چه پشت سر گذاشته ایم نخواهد بود
پرنده ای که اوج می گیرد، نه به پرواز، که به بامی دیگر می اندیشد...
اگر ميخواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض كن
در انجام کارها برای پاداش دادن به خودتان نیز برنامه ریزی داشته باشید هر قسمت کوچکی از کار که تمام می شود پاداش کوچکی به خودتان بدهید
http://www.hamdardi.net/images/smilies/305.gif (http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5259&pid=52574#pid52574)بدترين و خطرناکترين کلمات اينست: همه اين جورند
Sara12
09-30-2010, 01:34 PM
-کسی که از شکست می هراسد به شکست خود اطمینان دارد
۲-نا امیدی آخرین نتیجه گیری بی خردان است
۳-زنان بخوبی مردان می توانند در نگهداری اسرار محفوظ باشند ولی به یکدیگر می گویند که در حفظ آن شریک باشند.
۴-تنها چهار چیز غیر قابل برگشت است:جمله خارج شده از دهان، تیر رها شده از کمان،زندگی گذشته و فرصت های از دست رفته.
۵-ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم بلکه اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.
۶-وقتی ارتباط عاشقانه ات به پایان می رسد فقط به سادگی بگو همه اش تقصیر من بود.
۷-بهترین ها را در خودتان خواهید یافت وقتی در دیگران خوبی بجویید.
۸-چشم دیگران آدم را ورشکست می کند.
۹-باید از بدی کردن بیشتر بترسیم تا بدی دیدن.
۱۰-عظمت زندگی در علم نیست بلکه در عمل است.
۱۱-اجازه ندهید نا امیدی های دیروز بر آرزوهای فردای شما سایه افکند.
۱۲-ثروت مند کسی نیست که بیشترین ها را دارد بلکه کسی هست که به کمترین ها نیاز دارد.
۱۳-هرگز نپندارکه همه کور بودند و تو را ندیدن.
۱۴-نفرت اسیدی است که بیشتر به ظرف خود صدمه می زند تا به جایی که می ریزد.
۱۵-باخت در یک نبرد کوچک را به قصد برد در یک نبرد بزرگ بپذیریم.
۱۶-بردن همه چیز نیست،ولی تلاش برای بردن چرا؟
۱۷-جایی که عشق هست خدا هست
۱۸-نشان دوست خوب آن است که خطای تو را بپوشد و تو را پند دهد و رازت را آشکار نسازد.
۱۹-هرگز به زنی برخورد نمی کنی که چیزی از بزرگی در او نباشد.
۲۰-اگر به مهمانی گرگ می روید سگ خود را با خود ببرید.
۲۱- دو نفر می توانند به یک نقطه نگاه کنند ولی آنرا متفاوت ببینند.
۲۲-به بیگانه لاف بزن و فقط با دوستان درد دل بگو.
۲۳-تملق غذای ابلحان است.
۲۴-زمانی که همه چیز بر ضد شماست به یاد بیاورید هواپیما همیشه برخلاف جهت باد اوج می گیرد.
۲۵-برای شبهای پیری باید در جوانی چراغ تهیه کرد.
۲۶-اگر قرار است برای زندگی خرج کنیم در خریدن نوازش عاشقانه و زیبایی لبخند صرف کنیم.
۲۷-زنان بهتر از مردان امیال خود را پنهان می کنند.ولی مردان بهتر از زنان امیال خود را کنترل می کنند.
۲۸-رمز خوشبختی داشتن ذهن سالم در بدن سالم (ولت).
۲۹-بالاترین الویت هایتان را تعیین و سپس با تمام قوا بروی آنها تمرکز کنید وبدانید فرمان صحیح هنگام خونسردیست.
۳۰-عشق ما را می کشد تا دوباره حیاتمان بخشد.
۳۱-بادیگران آنگونه رفتار کن که می خواهی با تو رفتار شود.
۳۲-قدرت تصور، از واقعیات برتر است.
۳۳-استعداد در انتخاب آنهاست.
۳۴-کافی نیست فقط دیگران را ببخشیم بلکه باید گاهی خود رانیز ببخشیم.
۳۵-سعادت، آرامش خاطر است.
۳۶-هدف در مدرسه من رسیدن به پیروزی با هر وسیله ایست.
۳۷-چیزی برای ترسیدن وجود ندارد جز خود ترس.
۳۸-خوشبینان در هرخطری فرصتی می بینند و بدبینان در هر فرصتی خطری می بینند.
۳۹-بجای اینکه به تاریکی لعنت بفرستید یک شمع روشن کنید.
۴۰-مردان وجود آورنده ی کارهای بزرگند و زنان وجودآورنده ی مردان.
۴۱-آنچه ما خوشبختی می نامیم نبودن بدبختیست،بشر تابحال رنگ خوشبختی را به خود ندیده است.
۴۲-لبخند حتی وقتی بر لبان یک مرده هم می نشیند باز هم زیباست.
۴۳-تنها مقصود از زندگی عشق ورزیدن بهمدیگر است که اگر از انجام این مهم برنیامدیم حداقل همدیگر را نیازاریم.
۴۴-انسان برکه ای است که بدون تغییر مداوم مرداب خواهد شد.
۴۵-زیاد تقلا نکن بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که غیرمنتظره است.
۴۶-ایمان همسایه آسمان روی زمین است.
۴۷-کسی که از هیچ چیز کوچکی خوشحال نمی شود هرگز خوشبخت نخواهد شد.
۴۸-عالم برای مرد قلب است و قلب برای زن عالمی است.
۴۹-هرکس مرتکت اشتباهی نشد اکتشافی نکرده است.
۵۰-در دنیا خفتگانی هستند که بیداریشان همچون بیدارشدن اژدها وحشتناک است.
۵۱-هرگز تسلیم نشوید.
۵۲-آنچه مرد را وادار می کند بی وفایی زنش را نبیند اعتماد به حسن اخلاقی زنش نیست بلکه ضعف اخلاقی خودش است.
۵۳-خدا به ما دو دست می دهد اما برای ما پل نمی سازد.
۵۴-کسی که از احمق تعریف کند احمقتر از اوست.
۵۵-حقیقت را دوست بدار اما اشتباه را عفو کن.
۵۶-بهترین شکل حکمرانی سلطنت بر روی قلبهاست.
۵۷-هرلحظه از زمان را از آن خود گردان.
۵۸-بهترین زمان برای کنترل احساس لحظه ی آغاز آن است.
۵۹-وقتی آنچه داریم می بخشیم آنچه را نیازمند آنیم دریافت خواهیم کرد.
۶۰-شکستی نیست مگر دست کشیدن از تلاش.
۶۱-اشتباه را تصحیح نکردن،خود اشتباه دیگری است.
۶۲-گرمای یک دوست در کنار شما می تواند به مراتب ازگرمای یک کد گرانقیمت تر باشد.
۶۳-فضیلت انسان زیر زبانش نهفته است.
۶۴-در هرکجا که هستید با هر چه دارید کاری بکنید.
۶۵-خرابکاری یک مملکت از دو چیز است: نبودن مردمان دانا و لایق ونبودن انها در راس امور مملکت
۶۶-در روز عشاق برای دوستت کارتی بفرس و روی آن بنویس از طرف کسی که فکر می کند تو بی نظیر هستی.
۶۷-اگرخاموش بشینی و دیگران به سخنت آورندبهتر از زمانیست که سخن بگویی ودیگران خاموشت کنند.
۶۸-بدون خطر نمی توان بر خطر غلبه کرد.
۶۹-ابتدای زندگی مشترک برای مهم ترین چالش های زندگی چاره اندیش وما بقی را فراموش کن.
۷۰-از اشتباهات بقیه درس عبرت بگیر چون آنقدر عمر نمی کنی که همه ی اشتباهات را تجربه کنی.
۷۱-به گوش و دل خودبخوانید که همیشه از شادی دیگران شاد می شوید.
۷۲-عاقل آنچه را که می داند نمی گوید ولی آنچه را که می گوید می داند.
۷۳-من تورا دوست دارم نه برای خودت بلکه برای خودم هنگامی که آن کسی می شوم که با توام .
۷۴-نه طوطی باش که گفته های دیگران را تقلید کنی و نه بلبل باش که گفته های خودت را هدر دهی.
۷۵-هرگز قبل از فکر کردن حرف نزن وکاری انجام مده.
۷۶-مشکلات خود را بر ماسه ها بنویسید و موفقیت هایتان را بر سنگ مرمر بنویسید.
۷۷-رمز پیروزی اراده است.
۷۸-از نادانان بیش از متقلبان باید ترسید.
۷۹-نعمت های خویش را بشمار نه محرومیت ها را.
۸۰-هیچکس استحقاق اشکهای تورا ندارد وآنکه استحقاق اشکهای تورا دارد هیچگاه باعث گریه ی تو نمی شود.
۸۱-هرکس پشت سر کسی حرف بزند دیگر وقت نمی کند کسی را دوست بدارد.
۸۲-تو ممکن است یک انسان در این دنیا باشی ولی برای برخی انسان ها دنیایی هستی.
۸۳-هيچ زني در راه رضاي خدا با مرد ازدواج نمي کند .
۸۴-ازدواج کردن و ازدواج نکردن هر دو موجب پشيماني است(سقراط).
۸۵-ازدواج هميشه به عشق پايان داده است.(ناپلئون) .
۸۶-من تنها با مردي ازدواج مي کنم که عتيقه شناس باشد تا هر چه پيرتر شدم، براي او عزيزتر باشم.(آگاتا کريستي).
۸۷-بزرگترین درس زندگی اینست که گاهی ابلحان درست می گویند.
۸۸-گر انسان واقعی باشید،بدترین رنج هایتان مشاهده کردن رنج دیگران است.
۸۹-اکثر مردم در برابرتغییر، مقاومت می کنند در حالی که تنها راه پیشرفت تغییر است.
۹۰-ماهی و مهمان دو روز اول خوب هستند از روز سوم بو می گیرند.
۹۱-آزادی هرگز متعلق به یک نفر نیست و مال همه است.
۹۲-یک ساعت بامداد بهتر از دو ساعت شب است.
۹۳-کاری که واقعا دوست دارید انجام دهید.
۹۴-تواضع بیجا آخرین حد تکبر است.
۹۵-چیزهای کم اهمیت را تشخیص دهیم و آنها را نادیده بگیریم.
۹۶-اگر می خواهی برای حال و آینده مفید باشی از گذشته درس بگیر.
۹۷-کسی که فکر نمی کند به ندردت دم فرو می بندد.
۹۸-بهترین زمان برای سکوت زمانی است که حس می کنید باید جوابی بدهید.
۹۹-گنجینه دانش را بهر قیمتی بخرند ارزان است.
۱۰۰-به گذشته ی خود هرگز نمی اندیشم مگر وقتی که بخواهم از آن نتیجه ای بگیرم(نهرو)
....""
Sara12
09-30-2010, 01:51 PM
**زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي ....آلبرت انيشتين
-----------------------------------------------------------------------------
**جرج آلن: اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته ميمانند، ميشكنند
**ميان انسان و شرافت رشته باريکي وجود دارد و اسم آن قول است . توماس براس
**همه دوست دارند به بهشت بروند,اما كسي دوست ندارد بميرد .بهشت رفتن جرأت مردن ميخواهد.
**شريف ترين دلها دلي است که انديشه ي آزار کسان درآن نباشد. زرتشت
**چارلي چاپلين: خوشبختي فاصله اين بدبختي است تا بدبختي ديگر.
**روزی روزگاری اهالی یه دهکده تصمیم گرفتند تا برای نزول باران دعا کنند, در روز موعود همه مردم برای مراسم دعا در محلی جمع شدند و تنها یك پسر بچه با خودش چتر آورده بود و این یعنی ایمان.
**بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد.
**برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در انتهای کمال
**بنگر که تو چگونه می افتی
-----------------------------------------------------------------------
**فریدریش نیچه : 'آشفتگی من از این نیست که تو به من دروغ گفته ای، از این آشفته ام که دیگر نمیتوانم تو را باور کنم.
--------------------------------------------------------------------------
**چیزی را که دوست داری به دست آور وگر نه مجبوری چیزی را که به دست می آوری دوست داشته باشی.
------------------------------------------------------------------------
**از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.
---------------------------------------------------------------------------
**شکسپیر: همیشه به کسی فکر کن که تو رو دوست دارد، نه کسی که تو دوستش داری **
**وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها ميكند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود....
دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است- دكتر x**
**اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید. (کورش کبير)
**چارلي چاپلين: وقتي زندگي 100 دليل براي گريه كردن به تو نشان ميده تو 1000 دليل براي خنديدن به اون نشون بده
**موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد.
**تمدن جديد زن را كمي عاقلتر كرده است، اما به واسطه آزمندي مرد، بر رنج زن افزوده است.
زن ديروز همسري خوشبخت بود اما زن امروز معشوقه اي بي نوا.
**شکسپير:عشق مثل آبه، مي توني تو دستات قايمش کني ولي يه روز دستاتو باز مي کني مي بيني همش
چکيده بي اينکه بفهمي دستت پر ازخاطرست.
**زندگي مثل پياز است كه هر برگش را ورق بزني اشكتو در مي ياره.
**پيچ جاده، آخر راه نيست مگر اينكه تو نپيچي.
**دكتر x: لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينكه خوشبختي درآن لحظه هابودكه گذرانديم.
**انيشتين: اگر انسان ها در طول عمر خويش ميزان كاركرد مغزشان يك ميليونيوم معده شان بود اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت.
**تا چیزی از دست ندهی چیز دیگری بدست نخواهی آورد این یک هنجارهمیشگی است.
اُرد بزرگ
** نصیحت Mr. y:گشاده دست باش جاری باش کمک کن (مثل رود)
باشفقت و مهربان باش (مثل خورشید)اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب)
وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ)متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا)اگر می خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آیینه)
**چهار چيز است که قابل بازيابي نيست سنگ پس از پرتاب شدن، سخن پس
از گفته شدن، فرصت پس از از دست رفتن، و زمان پس از سپري شدن.
**اختلاف زن و مرد در اين است كه مردان هميشه آينده را مي نگرنند وزنان گذشته را بخاطر مي آورند.
- زن مخلوقي است كه عميق تر ميبيند و مرد مخلوقي است كه دورتر را ميبيند.
عالم براي مرد يك قلب است و قلب براي زن عالمي است.
**عجب معلم بدي است اين تجربه٬ که اول امتحان ميگيرد بعد درس ميدهد.
**به پسران در کودکي شير سگ دهيد، شايد در بزرگي وفا بياموزند. شکسپير:g::g::g:
**زندگي تاس خوب آوردن نيست، تاس بد را خوب بازي کردنه.
Sara12
09-30-2010, 08:02 PM
شکسبیر:
اگر انسان در مقابله با سختی ها عادت کند سختی ها برایش اسان می شودو از ان نمی هراسد.
یا به اندازه ارزو هایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت ارزو کن
اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته ميمانند،ميشکنند
جرج آلن
http://www.hamdardi.net/images/smilies/323.gif شکسبیر : درجه سختی ادم ها توی روز های سخت معلوم میشه.؟
http://www.hamdardi.net/images/smilies/324.gif- کوشش های سیاسی برای جوانان ، مردابی مرگبار است . ارد بزرگ
اگر به ازادی بیا ن برای اشخاصی که تحقیرشان می کنیم اعتقاد نداریم به ان ازادی اصلا اعتقاد نداریم . نوام چومسکی
اسمان بطور معمول آبی است ولی در واقع قرمزاست . آلبرتو ژیاکومتی
موفقیت با عشق ارتباط مستقیم دارد . ویلیام شکسپیر
- بخشنده از دست نمی دهد او همواره در حال بدست آوردن است . ارد بزرگ
- بذله گویی کوششی است برای فراموش کردن بیهودگی . ریموند کوآنو
- معمولا افرادی که کم میدانند زیاد حرف میزنند و افرادی که زیاد میدانند کم حرف میزنند . ژان ژاک روسو
Sara12
09-30-2010, 08:05 PM
هرکه بخواهد بر عوامل تاثیرگذار بیرونی غلبه کند، باید نخست بر هیجانات درونی خود مسلط شود. (بنیامین دیزریلی)
بزرگترین آزمون شهامت، تحمل شکست بدون از دست دادن امید است. (رابرت اینگروسل)
یکی از قویترین عللی که منجر به ورود آدمی به عرصهء علم و هنر می شود فرار از زندگی روزمره است.
حقیقت آن چیزی است که از آزمون تجربه، سربلند بیرون آید.
سعی نکنید موفق شوید، بلکه سعی کنید با ارزش شوید...
Sara12
11-04-2010, 10:58 PM
1-كسي كه هدف ثابتي ندارد سرگردان است.
2-زندگي بدون تجربه ارزشي ندارد.
3-بشر براي موفقيت به دنيا آمده است نه براي شكست.
4-زندگي سعادتمند آن است كه مطابق با طبيعت خودش باشد.
5-هيچ بشري به تنهاي و به اندازه كافي عاقل نيست.
6-ما به اعتماد زيادي نياز داريم كه بتوانيم به اهدافمان دست پيدا كنيم.
7-من به نظريات همه گوش خواهم داداما خواهش ميكنم ترديدها يتان را براي خودتان نگه داريد.
8-افتخار پيروزي به سختي به دست مي آيد.
9-زندگي شما چيزي است كه افكارتان آن را مي سازد.
10-مادر سرنوشت پشتكا راست.
11-هر چه مشكلات بيشتر باشد شكوه و جلال بيشتر است.
12-تحمل و پافشاري رنجي است كه به افراد خوب برمي گردد.
13-براي رسيدن به هدفمان نياز داريم روي آن چه براي رسيدن به موفقيت لازم است تمركز كنيم.
14-مهم نيست چند بار شكست خورديدشما به دنيا آمديد كه پيروز شويد.
15-به خاطر داشته باشيدكه موفقيت پاداش رنج و زحمت است.
16-كارهاي بزرگ باقدرت انجام نشده اند بلكه با پشكار انجام شده اند.
17-درطي اولين دوره ي زندگي بشربزرگترين خطر ريسك نكردن است
18-چيزها هميشه آن طوركه به نظر مي رسند نيستند.
19-زماني كه عشقو مهارت كنار هم هستند منتظر شاهكار باشيد.
20-وظيفه يتان را انجام دهيد و باقي را براي خدا بگذاريد.
Sara12
11-24-2010, 01:15 AM
کنفوسیوس: آموختن و بکار بستن خوشنودی خاطر می آورد.
وین دایر: سعی کن در برخورد با دیگران آنها را همچون معلمی بپنداری.
بدي را با عدالت پاسخ دهيد، مهرباني را با مهرباني" . كنفوسيوس
بی خردی اسارت بدنبال دارد .و خرد موجب آزادی و رهایی است . فردوسی خردمند
Sara12
12-04-2010, 12:36 PM
خدا به زمان احتياج ندارد و هرگز دير نمي کند
وقتي نانوا نان را با دقت و وسواس مي پزد و به دست مشتري ميدهد ، خدا با او در كنار تنور ايستاده است
آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است
قبول حقیقت از بیان حقیقت سختتر است
فرزانگان سخن نمی گویند، بلکه با استعدادان سخن می گویند و تهی مغزان بگومگو می کنند
بزرگترین بدبختی آن است که طاقت کشیدن بار بدبختی را نداشته باشیم
بردن همه چیز نیست ؛ امّا تلاش برای بردن چرا
نفهمی و نادانی سه نوع است : یکی آنکه انسان هیچ نداند ، دوم آنکه آنچه را که لازم است نداند ، و سوم آنکه آنچه را نباید بداند، بداند
خالق بزرگ خلاقیت را به ما اعطا کرده است. پیشکش ما نیز به او به کار بردن آن خلاقیت است
شانس هرگز کافی نیست
وقتی که شما به بدبینی عادت کنید ، بدبینی به اندازۀ خوشبینی مطلوب و دوست داشتنی است
انسان! خودت به یاری خود برخیز
http://pinkurocks.typepad.com/photos/pink_fix/spring_in_japan.jpg
نگران نباشید که مردم در مورد شما چه فکر می کنند . آنها احتمالا اصلا در مورد شما فکر نمی کنند
انسان وقتی در خانه نشسته است خواهان حادثه ای در زندگی و هنگامی که دچار حادثه می شود طالب زندگی آرام در خانه است
توهین ها مانند سکۀ تقلبی اند . ما ناگزیریم آنها را بشنویم ، ولی مجبور نیستیم قبولشان کنیم
با تکرار مرتب این جمله در خود انگیزه ایجاد کنید : کار را همین الان انجام بده کار را همین الان انجام بده
Sara12
12-04-2010, 12:37 PM
خشم با ديوانگي آغاز مي شود و با پشيماني پايان مي پذيرد
نو آوري نتيجه خواست و تلاش ماست نه رخدادهاي ناگهاني
كسي كه هميشه مي خواهد اشتباه ديگران را ثابت كند , آنها را از خود دور مي كند
بزرگترين اشتباهي كه كسي مرتكب مي شود , اين است كه دائم از اشتباه كردن بترسد
اگر باور داشته باشي كه مي تواني , حتما مي تواني
انسان هیچ وقت بیش تر از آن موقع خود را گول نمیزند که خیال میکند دیگران را فریب داده است
بشر به خوشبختی خیلی زود عادت می کند و چون خیلی زود عادت می کند خیلی زود هم فراموش می کند که خوشبخت است
اگر در کارتان در حال پیشرفت نیستید و بهتر نمی شوید ، پس دارید بدتر می شوید
بيش از هر چيز نخست بدان كه چه ميخواهي
بدگمان کسی است که خیال می کند تمام مردم دنیا به بدی او هستند
ريشه ، گلي است که به شهرت پشت کرده است
در زندگی افرادی هستند که مثل قطار شهربازی هستند از بودن با اونا لذت می بری ولی باهاشون به جایی نمی رسی
بدبختي مي تواند به ما بياموزد كه خوشبخت باشيم
آتش خشم را با آب سکوت خاموش کن
کسی که آدم پیش رویش را آنگونه که هست نمی بیند خیلی زود به مرز جدایی می رسد
http://p.webshots.com/ProThumbs/13/66113_wallpaper280.jpg
زندگان، مردگاني هستند که در تعطيلات به سر مي برند
وجود کارمندان ناشایست ، برآیند دوام مدیران نالایق است
چيزي ساده تر از بزرگي نيست آري ساده بودن همانا بزرگ بودن است.
Sara12
12-04-2010, 12:38 PM
ما ديگران را فقط تا آن قسمت از جاده كه خود پيمودهايم ميتوانيم هدايت كنيم
باور بدبختی از خود بدبختی دردناکتر است
برده يك ارباب دارد اما جاهطلب به تعداد افرادي كه به او كمك ميكنند
هيچ چيزدر زير خورشيد زيباتر از بودن در زير خورشيد نيست
من تنها يك چيز ميدانم و آن اينكه هيچ نميدانم.
خداوند،روي خطوط كج و معوج، راست و مستقيم مينويسد
تو ارباب سخناني هستي كه نگفتهاي ولي حرفهايي كه زدهاي ارباب تو هستند
رشد آدمیان تنها زمانی پایدار خواهد بود که بر اساس شایستگی ها و توانایی آنها باشد
ضعيفالاراده كسي است كه با هر شكستي بينش او نيز عوض شود
به جاي اينكه به تاريكي لعنت بفرستي يك شمع روشن كن.
ادمي اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودي موفق ميگردد
ولي او مي خواهد خوشبخت تر از ديگران باشد و اين مشگل است
زيرا او ديگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور ميکند
خوشبختي، فاصله ي اين بدختي تا بدبختي بعدي است
از گناه تنفر داشته باش نه از گناهكار
تقريبآ همه مردم بخشي از عمرشان را در تلاش براي نشان دادن ويژگي هايي که ندارند ، تلف مي کنند.
آینده از آن کسانی است که به استقبالش می روند.
Sara12
12-04-2010, 12:38 PM
پوزش خواستن از پس اشتباه ، زیباست حتی اگر از یک کودک باشد
قدرزمان حال را بدانيد كه گذشته بر نميگردد و آينده شايد نيايد.
حقیقت می تواند مدتی در حجاب تعویق و تأخیر بماند ولی همیشه جوان بوده و خود را معرفی خواهد نمود .
حسد همچون مگس است که همه جای بدن سالم را رها می کند و بر روی زخمهای آن می نشیند .
بعضی ها طوری هستند که دوستانشان هرقدر از آنها پایین تر باشند بیشتر دوستشان دارند .
هيچچيز غرور مرد را مثلشاديزنشارضا نميكند; چونهميشهآنرا مربوط بهخود ميداند
انسان همان چیزی است که باور دارد
اگر می خواهی خوب باشی باید اول معتقد باشی که بد هستی
از خصوصیات زمان ما این است که متأسفانه فقط افراد پست و پلید ، صاحب اراده و پشتکار می باشند
به انسان تندرستی و ثروت بدهید ، او هر دو را در جستجوی سعادت از دست خواهد داد
تنها مادر و پدر خواست های فرزند را بی هیچ چشم داشتی بر آورده می سازند .
به ياد داشته باش كه امروز طلوع ديگري ندارد
چنان باش که به هر کس بتوانی بگویی «مثل من رفتارکن».
http://www.the-x-fusion.co.uk/images/seagul-388x240.jpg
مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و ازآنها غولی بوجود می آورند که نامش تقدیر است
شیرین ترین سخنان در زندگی ، خوش آمد گویی بی غل و غش زن به شوهر خویش است
زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست
Sara12
12-04-2010, 12:39 PM
برای تلفظ کوتاهترین کلمه "بله" یا "نه" خیلی بیشتر از یک نطق باید فکر کرد
بسياری از دين ها به شيشه پنجره می مانند.
راستی را پس آنها می بينيم
اما خود، ما را از راستی جدا می كنند
هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری، آرزوی دیگران است؟!
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری
اگر از خودخواهی کسی به تنگ آمده ای او را خوار مساز ، بهترین راه آن است که چند روزی رهایش کنی .
هنگامی که همه مانند یکدیگر می اندیشند، در واقع کسی نمی اندیشد
پر حرفی در هنگام اندرز ، از اثر آن می کاهد
زندگی مانند نقش و نگارهای قالی ایرانی است که زیبا هست ولی درک معنای آن مشکل است .
زیباترین خوی زن ، نجابت اوست.
ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای موج را نمی شنوند
وچه تلخ است قصه ی عادت
آن روز که بر مزار من گریه کنی میفهمی
خاک سرد است و کسی هست که گرمت سازد
زندگی من صدف خالی یک تنهاییست
و تو چون مروارید گردن آویز دگری
تو را برای وفای تو دوست می دارم وگرنه دلبر پیمانه شکن فراوان است
اگه تورو خواستن اشتباهه ، اگه با تو بودن اشتباهه
اگه عاشق تو بودن اشتباهه ،
اگه واسه تومردن اشتباهه
تو بهترين و قشنگترين اشتباه زندگي من هستی
ای کاش می دانستم چيست؟ آنچه از چشم تو تا عمقِ وجودم جاريست
عشق مانند جنگ است، آسان شروع می شود و سخت پایان می پذیرد
اگه عشق دیوانگی نباشد، عشق نیست!!
اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با
کلماتي که ناگفته ميمانند، ميشکنند
من اصولآ خیلی فکر نمی کنم! اما هر وقت فکر بکنم، به تو فکر می کنم!!
خدايا ... به من رفيقی بده که با من گريه کند . دوستی که با من بخندد
را خودم پيدا خواهم کرد
Sara12
12-04-2010, 12:40 PM
بودیم و کسی پاس نمیداشت که هستیم
باشد که نباشیم و بدانند که بودیم
با خیال تو به سر بردن اگر هست گناه
با خبر باش که من غرق گناهم هر شب
در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد
حالتی رفت که مهراب به فریاد آمد
نمی گوییم فراموشم مکن هرگز
ولی گاهی به یاد آور
رفیقی را که می دانی
نخواهی رفت از یادش
منم عاشق مرا غم سازگار است
تو معشوقی تو را با غم چه کارست
عاشقان تو همه نام و نشانی دارند
آنکه در کوی تو بی نام ونشان است منم
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم
به یاد آرزوهایم سکوتی می کنم بالاتر از فریاد
در حسرت دیدار تو آواره ترینم
مرا کم ولی طولانی دوست بدار.کریستفر مارلو
دنيا مث بازي گل يا پوچ ميمونه .......**.......با تو گل بي تو پوچ
حالا یه داستان کوتاه
مردي که خيلي عاشق بود ، پشت شيشه آسمان خراش نشسته بود و سيگار مي کشيد .
آنقدر عاشق بود که وقتي آخرين پک را به سيگارش زد ، يادش رفت که بايد ته سيگارش را
پايين بيندازد ، نه خودش را
اینجا هم چند تا جمله پندآموز گذاشتم :
همنشيني با افراد فاسق، انسان را در معرض اتهام قرار ميدهد.امام حسین (ع)
ضربات کوچک درختان عظیم را از پا در می آورد
كسي كه خوب فكر مي كند لازم نيست زياد فكر كند. (مثل آلماني)
سرچشمه همه فسادها بيكاري است، شيطان براي دست هاي بيكار، كار تهيه مي كند. (پاسكال)
غذايي را بخور كه مي پسندي ,لباسي را پبوش كه مردم مي پسندند
در پشت هیچ در بسته ای ننشینید تا روزی باز شود . راه کار دیگری جستجو کنید
و اگر نیافتید همان در را بشکنید
هرگز وقتت رو برای کسی که حاضر نیست وقتشو برای تو بگذرونه ، نگذار
وقتی لاک پشت ها عاشق میشن تحمل دوری خیلی واسشون راحته.
چون حداقل عشقشون آروم آروم ترکشون می کنه
دنیا هم به آدمهای خوش بین نیاز داره هم به آدمهای بد بین
آدمهای خوشبین هواپیما میسازن و آدمهای بد بین چتر نجات
دوستان عبارت از خانواده ای هستند که انسان اعضای آن را به اختیار خود انتخاب کرده است
در اینجا هم می خواهم واستون دعا کنم :
برایت دعا می کنم که
خدا از تو بگیرد
هر آنچه که
خدا را از تو می گیرد
Sara12
12-04-2010, 01:22 PM
قلب شما در سکوت و آرامش ، به اسرار روزها و شبها شناخت مي يابد ولي گوشهايتان در حسرت و آرزويند که آواي چنين شناختي را که بر قلبهايتان فرود مي آيد ، بشنوند . جبران خليل جبران
.
.
آنانيکه هميشه در آرامش هستند لاابالي ترين آدمهايند . ارد بزرگ
.
.
لحظه پيروزي براي من از آن جهت شيرين است که پيران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببينم . نادر شاه افشار
.
.
بجاست دوستي بخواهي که به روزهايت تلاش و به شبهايت آرامش بخشد. جبران خليل جبران
.
.
ما بايد طبيعت را به چشم مادرمان بنگريم و با آرامش خودمان را به او تسليم کنيم تا بتوانيم خيلي راحت احساس کنيم که به جهان باز مي گرديم همانطور که همه موجودات ديگر باز مي گردند. همه ما در حقيقت جزء جدايي ناپذير اين کليم. طغيان عبث است، ما بايد خودمان را به اين جريان بزرگ واگذاريم . هرمان هسه
.
.
آرامش اگر هميشگي باشد سستي و پلشتي در پي دارد . ارد بزرگ
.
.
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کني. ديپاک چوپرا
.
.
ما در بين کساني که با ما هم عقيده اند، احساس آرامش داريم، ولي وقتي بزرگ مي شويم که بين کساني باشيم که با ما هم عقيده نباشند. فرانک
.
.
تنها آرامش و سكوت سرچشمهي نيروي لايزال است. داستايوفسكي
.
.
انديشه برتر در روزهاي توفاني و آشوب و در همان حال خموشي و آرامش ، توانايي برتر خويش را از دست نمي دهد. ارد بزرگ
.
.
آرامش گهواره اي ست بر دامن خاک و سنگ پله هايي به جانب افلاک . جبران خليل جبران
.
.
به زيبائي بيانديش ، نه براي انگيزش ، که در جهت تعالي . زيبائي به هر جا آرامش مي آورد ، چه دست ساز انسان چه طبيعي. پاول ويلسون
.
.
وقتي انسان آرامش را در خود نيابد ، جستجوي آن در جاي ديگر کار بيهوده اي است.لارو شفوکو
.
.
آرامش،زن دلانگيزي است كه در نزديكي دانايي منزل دارد. اپيكارموس
.
.
جايي که شمشير است آرامش نيست . ارد بزرگ
.
.
دانش امروز فر بسياري در پي داشته ، اما نيروي جاري سازي آرامش به روان ما را ندارد . امنيت را بزرگان خردمند به ما مي بخشند . ارد بزرگ
.
.
آرامش مدام نيز کسل کننده است. گاهي طوفان هم لازم است . فردريش نيچه
.
.
مي گويند رسيدن به آرامش هدف است بايد گفت آرامش تختگاه نوک کوه است آيا کوهنورد هميشه بر آن خواهد ماند ؟ بيشتر زمان زندگي او در پايه و دامنه کوه مي گذرد به اميد رسيدن به آرامشي اندک و دوباره نهيب دل و دلدادگي به فرازي ديگر . ارد بزرگ
Sara12
12-04-2010, 01:35 PM
آزادی در نگاه بزرگان
بی خردی اسارت بدنبال دارد .و خرد موجب آزادی و رهايی است . فردوسی خردمند
آزادی متعلق به يک نفر نيست ، مال همه است . اسپنسر
آزادی باجی به مردم نيست ! چرا که مال و داشته آنهاست. ارد بزرگ
هرکس قادر به تملک و ارادi نفس خود باشد آزادی حقيقی را به دست آورده است . پرسليس
آزادی تلاش خردمندانi آدمی در جستجوی علت حادثه هاست . هربرت مارکوزه
رهايی و آزادی ، برآيند پرستش خرد است و دانايی . ارد بزرگ
آزادی اين نيست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقيقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظايف خود می کند .ماکدونال
آزادی حقيقی آن نيست که هرچه ميل داريم انجام بدهيم ، بلکه آن است که آنچه را که حق داريم بکنيم . ويکتور کوزن
حاشا که آواز آزادی از پس ميله و زنجير به گوش تواند رسيد و از گلوگاه مرغان اسير .. جبران خليل جبران
Sara12
12-04-2010, 01:36 PM
ثروت از ديدگاه بزرگان
هيچکس آنقدر ثروتمند نيست که بتواند گذشتهی خود را بخرد. اسکار وايلد
سياست، هنر به دست آوردن پول از ثروتمندان و رای از فقرا به بهانه حفاظت هرکدام از اين دو دسته از ديگری می باشد . اسکار آمرينگر
بهتر است ثروتمند زندگی کنيم تا اينکه ثروتمند بميريم. جانسون
وقتی ثروتمندان جنگ به پا می کنند ، اين فقرا هستند که می ميرند . ژان پل سارتر
و کدامين ثروت است که محفوظ بداريد تا ابد؟
آنچه امروز شما راست ، يک روز به ديگری سپرده شود.
پس امروز به دست خويش عطا کنيد ، باشد که شهد گوارای سخاوت ، نصيب شما گردد ، نه مرده ريگی وارثانتان. جبران خليل جبران
ثروتمند واقعی کسد است که بخششی داشته باشد. کسی که از اين عمل امتناع کند مسکينی بيش نيست. سوجين
در زندگی ثروت حقيقی مهربانی است ، و بينوايی حقيقی خودخواهی . وينه
خوب است آدم فقير باشد اما سالم باشد . اما من اعتقاد دارم آدم بايد هم سالم باشد و هم ثروتمند. حسين ثابت
بخيل برای ثروت خود نگهبان است و برای ارث انباردار . بزرگمهر
گروهی از مردمند که اندکی از ثروت کلان خويش را می بخشند و آرزويی جز شهرت ندارند . اين خودخواهی و اين شهرت پرستی که به طور ناخودآگاه گرفتارش هستند بخشش آنان را ضايع می سازد . جبران خليل جبران
وقتی انسان آنقدر ثروتمند شد که بتواند هر چه دلش می خواهد بخرد ، می بيند معده اش بيمار است و همه چيز را هضم نمی کند . شاتو بريان
آنکه ثروت خود را باخت ، زياد باخته است ولی آنکه شهامت خود را باخت پاک باخته است . سروانتس
به انسان تندرستی و ثروت بدهيد ، او هر دو را در جستحوی سعادت از دست خواهد داد . پوشه
تو ثروتمند نيستی مگر آنکه چيزی داشته باشی که با پول نتوان خريد. کارت بروکس
دهش (بخشش )، آنگاه که از ثروت است و از مکنت ، هر چه بسيار ، باز اندک باشد ، که واقعيت بخشش ، ايثار از خويشتن است . جبران خليل جبران
کسی که ثروتی ندارد ، خود را دارد. فرانکلين
ثروت و افتخاری که از راه نامشروع به دست آمده مانند ابری زودگذر است. کنفوسيوس
ثروت دانا ، همان علم و دانش اوست.. پاسکال
نگهداری ثروت به مراتب دشوار تراز کسب آن است. گورکی
فقط مرد عاقل ، ثروتمند واقعی است. مثل اسپانيائی
Sara12
12-04-2010, 01:36 PM
کشور از ديدگاه بزرگان
ز بهر بر و بوم و فرزند خويش// زن و کودک و خرد و پيوند خويش// همه سر به سر تن به کشتن دهيم// از آن به که کشور به دشمن دهيم . فردوسی
ميهن دوستی ، دسته و گروه نمی خواهد ! اين خواستی است همه گير ، که اگر جز اين باشد بايد در شگفت بود . ارد بزرگ
هنگامی که برخواستم از ايران ويرانه ای ساخته بودند و از مردم کشورم بردگانی زبون ، سپاه من نشان بزرگی و رشادت ايرانيان در طول تاريخ بوده است سپاهی که تنها به دنبال حفظ کشور و امنيت آن است . نادر شاه افشار
فتح هند افتخاری نبود ، برای من دستگيری متجاوزين و سرسپردگانی مهم بود که بيست سال کشورم را ويران ساخته و جنايت و غارت را در حد کمال بر مردم سرزمينم روا داشتند . اگر بدنبال افتخار بودم سلاطين اروپا را به بردگی می گرفتم . که آنهم از جوانمردی و خوی ايرانی من بدور بود . نادر شاه افشار
لحظه پيروزی برای من از آن جهت شيرين است که پيران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببينم . نادر شاه افشار
برای اراضی کشورم هيچ وقت گفتگو نمی کنم بلکه آن را با قدرت فرزندان کشورم به دست می آورم . نادر شاه افشار
با احساس می شود پند و اندرز داد اما سامان دهی به کشور نياز به هنجار و چهارچوبی توانمند دارد . ارد بزرگ
شالوده و زيربنای گسترش هر کشور ، فرهنگ است . ارد بزرگ
کارمندان نابکار ، از دزدان و آشوبگران بيشتر به کشور آسيب می رسانند. ارد بزرگ
گفتاری که موجب گسستن همبستگی کشور گردد ، ريشه در سخيفی انديشه گوينده آن دارد . ارد بزرگ
خدا و ميهن تيم شکست ناپذيری را تشکيل می دهند که همه ی رکورد های سرکوب و خونريزی را می شکند . لوئيس بونوئل
Sara12
12-04-2010, 01:37 PM
اگر کسی ترا آنطور که ميخواهی دوست ندارد به اين معنی نيست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد. گارسيا مارکز
اگر انتظار و توقع نداشته باشی همه دوست تو اند . رابيندرانات تاگور
بهترين و حقيقی ترين دوستانم از تهی دستانند . توانگران از دوستی چيزی نمی دانند . موزارت
نهال دوستی واقعی ، آهسته رشد می کند. ژرژ واشنگتن
من آينده را دوست دارم چون بقيه عمرم را بايد درآن بگذرانم. کترينگ
تنها راه ماندگاری هر مراوده دوستانه ايی ، درک درست واقعيات طرف پيش رويمان است .. ارد بزرگ
راز خوشبختی در اين است که کاری را که مجبور به انجام آن هستيد دوست بداريد . هاکسلی
خدايا: به هرکه دوست می داريش بياموزکه: عشق از زندگی کردن بهتر است و به هرکه دوست تر می داريش بچشان که: دوست داشتن از عشق برتر است. علی شريعتی
من در جهان يک دوست داشته ام و آن خودم بوده ام ! ناپلئون
اگر انتظار و توقع نداشته باشی همه دوست تو اند . رابيندرانات تاگور
آخرين بار که به عشق و شور زندگی نهفته در وجود خود اجازه داديد تا بيرون آيد و کمی بازيگوشی کند کی بود؟ آخرين باری که از بازی با بچه هايتان به همان اندازه ی آنها لذت برديد ، کی بود؟ آخرين باری که از زنده بودن خود به هيجان آمديد کی بود؟ نگران نباشيد ديگران درباره شما چه فکر می کنند. به اين فکر نکنيد که آن چه را دوست داريد انجام بدهيد چقدر عملی ، مفيد ، يا موثر است. مضحک باشيد ، عاشق باشيد ، با شور و حال زندگی کنيد . خودتان باشيد . باربارا دی آنجليس
آنکه دوستی و همسر خواهی خويش را اينچنين بازگو می کند : بدنبال نيمه ديگر خود هستم .
براستی نيمه خود را نيز گم خواهد نمود . ارد بزرگ
دوست داشتن انسانها به معنای دوست داشتن خود به اندازه ی ديگری است. اسکات پک
در دردها دوست را خبر نکردن خود يک عشق ورزيدن است. علی شريعتی
دوستی با کار ، عشق به زندگی است . جبران خليل جبران
آنکه مدام از کمبودها و ناراستی های زندگی خويش سخن می گويد دوست خوبی برای تو نخواهد بود . ارد بزرگ
دوست برای آن است که نيازت را برآورد نه اينکه تهی بودنت را پر کند . جبران خليل جبران
وقتی انسان دوست واقعی دارد که خودش هم دوست واقعی باشد . امرسون
دو زن هرگز با يکديگر دوستی و محبت نمی ورزند مگر به خاطر توطئه بر عليه زن سوم . آلفونس کار
لبخند زن دردو موقع آسمانی و فرشته مانند است : يکی هنگامی که برای اولين بار با لبخند به معشوق می گويد دوستت دارم وديگر هنگامی که برای اولين بار به روی نوزادش لبخند می زند . ويکتور هوگو
دوستی تنها برآيند نياز ما نيست از خودگذشتگی نخستين پايه دوستی ست . ارد بزرگ
ميهن دوستی ، دسته و گروه نمی خواهد ! اين خواستی است همه گير ، که اگر جز اين باشد بايد در شگفت بود . ارد بزرگ
برای من بزرگترين مسئله دو جانبه در زندگی اين است که عاشق کسی باشم که عاشقانه دوستم دارد! . ماريا مُراستُود
اهل سياست پاسخگو هستند ! البته تنها به پرسشهايی که دوست دارند !!!. ارد بزرگ
نفرت به همان اندازه دوست داشتن ، خوب است . يک دشمن می توان به خوبی يک دوست باشد . برای خود زندگی کن، زندگيت را بزيی، سپس به راستی دوست انسان خواهی شد . جبران خليل جبران
داشتن يا بدست آوردن کسی آنقدر ها مهم نيست آنچه مهم است اين است که عاشقانه يکديگر را دوست داشته باشند ! . اوآ سی دبرِرگ
دوستی مهم ترين نيکبختی انسان است. هيوم
دوستت دارم ؛ نه به خاطر شخصيت تو ؛ بلکه به خاطر شخصيتی که در هنگام با تو بودن پيدا می کنم . گابريل گارسيا مارکز
دوستی تنها برآيند نياز ما نيست از خودگذشتگی نخستين پايه دوستی ست . ارد بزرگ
دوستس مسئوليتی شيرين است. نه يک فرصت. جبران خليل جبران
مرا اندکی دوست بدار ولی طولانی . کريستوف مارلو
عظمت بشر در آنست که پل است نه مقصد.بشر را از اين نظر ميتوان دوست داشت که يک مرحله تحول و يک دوره گذرانيست . نيچه
آن که طالب آسايش جان و تن است بايد شکيبا و بردبار باشد ، در دوستی و داد و ستد با مردم کژی و کاستی و فريبکاری نکند . چون گناهی از کسی بيند و بر او دست يابد ببخشد ، و کينه خواه و تيز خشم و دشمن سوز و نا بردبار نباشد . بزرگمهر
وقتی که شما به بدبينی عادت کنيد ، بدبينی به اندازه خوشبينی مطلوب و دوست داشتنی است . آرنالد بنت
Sara12
آنگاه که همه نيک سخن می گويند، پليد انديشی عين خرد است . آلفرد مارشال
آزادی تلاش خردمندانه آدمی در جستجوی علت حادثه هاست .. هربرت مارکوزه
آدم خردمند ، تار و پودهای اصلی زندگی را می يابد . ارد بزرگ
آن که در طلب کمال است بايد خرد ور و با دانش باشد . بزرگمهر
آن که پيروی خرد است دل به هوس نمی سپارد . بزرگمهر
آسودگی آدمی ، به گنج و دينار نيست که به خرد است و روشن بينی . ارد بزرگ
آنکه به خرد توانا شد ، ترس برايش نامفهوم است . ارد بزرگ
آنکه همه چيزش را به جهان می سپارد و خود سخن تازه ايی ندارد نبايد مدعی داشتن خرد باشد و دانش . ارد بزرگ
آنکه زيبايی خرد را نديد ، گرفتار زيبايی آدميان شد و بدين گونه از هر چه داشت تهی گشت . ارد بزرگ
آنانی که در کنار ما زندگی می کنند اما کنشی ندارند و وارستگی را در پشت کردن به جهان می دانند گوشه نشينی می کنند و همه چيز را گذرا می دانند تکه گوشتهای هستند که هنوز از جهان حيوانی خود به دنيای آدميان پا نگذاشته اند . آنکه ما را به اين جهان آورد فر و خرد را مايه رشد ما قرار داد ، بايد به آنان گفت خرد و دانش را انکار کردن با خوابيدن و مردن تميزی ندارد . ارد بزرگ
انسان خردمند فرصت ها رامی سازد،نه اينکه درانتظار آنها بنشيند . بيکن
اهل خرد ، پيشتاز روزگار خويش اند . ارد بزرگ
اهل خرد و فرهنگ هميشه زنده اند . ارد بزرگ
ارزش هر کس به قدر خرد اوست . بزرگمهر
بازده خرد برای اهل معنا ، کلام سکرآور است . ارد بزرگ
برای شناخت آدميان ، بجای کنکاش در انديشه تک تک آنها ، بدنبال شناخت پيشوای انگاره و خرد آنها باشيد . ارد بزرگ
برای کسب خرد ، سختی را بر خود هموار کن . ارد بزرگ
Sara12
برای دلهره شبانگاهان ، نسيم گرما بخش خرد را همراه کن . ارد بزرگ
با آدمی گفتگو کن که رسيدن به خرد و آگاهی انديشه اوست نه خويشتن خويش . ارد بزرگ
با خرد ، به سرچشمه پاکی بيانديش . آدمی گاهی مبدا را اشتباه می گيرد ، برسان زمانی که رودها را سر چشمه درياها می نامد ، حال آنکه ابرها از درياها برمی خيزند و رودها و چشمه ها را لبريز می کنند . ارد بزرگ
بی مايگی و بدکاری پاينده نخواهد بود ، گيتی رو به پويندگی و رشد است . با نگاهی به گذشته می آموزيم آدميان، اشتباهاتی همچون : برده داری ، همسر سوزی و ... را رها نموده است ، خردورزی ! آدمی را پاک خواهد کرد . ارد بزرگ
بی خردی است، که بگويم کسی بدی را بی بهانه (دليل )انجام می دهد . فردوسی خردمند
بی خردی اسارت بدنبال دارد .و خرد موجب آزادی و رهايی است . فردوسی خردمند
تنها تنهايی کارآمد است که همراه باشد با پژوهيدن و کاويدن در خرد و دانش . ارد بزرگ
خرد در پيکار با ديوان برنده ترين سلاح ها ااست در برابر شمشير تيز ديو ، خرد جوش است و جان بدان روشن . بزرگمهر
خرد بر سر جان چون افسری تابنده است و مدارا و مهربانی به قدر همسنگ خرد است . بزرگمهر
خرد در نظر گاه مردمان آزاده و نيکخو جهان پر از شادی و شکوه می نمايد . بهره خردمندان و اميد واران هميشه شادکامی است . بزرگمهر
خرد و دانش مرد دانا در گفتار او هويداست . فردوسی خردمند
خرد برترين هديه آسمانی است . فردوسی خردمند
خرد ابتدا به انديشه پناه می برد . ارد بزرگ
خردورزان هميشه به راه آزادگان و راستان می روند . بزرگمهر
خود را به هوس نزريک مکن که خرد را از تو روی بر می تابد. بزرگمهر
خردمند هر آنچه را که می داند نمی گويد و هر آنچه را که بگويد می داند. ارسطو
خردمند آن نيست که چون در کاری میافتد بکوشد تا از آن کار بيرون آيد، خردمند آنست که بکوشد در کاری نيفتد . نصيحه الملوک
خردمندی که بخشنده و دانشور و دادگر و نژاده باشد هرگز بد خو نمی شود . بزرگمهر
خرد ، آدمی را گرانبهاترين چيز است ، و خداوند خرد در هر دو جهان کامروا و سرافراز است . و اگر از خلعت خرد محروم بود دانش بجويد ، چه دانشور سرور سروران است . و اگر از آن هم بی بهره بود بايد دلير باشد و در ميدان نبرد بی باک باشد تا در نظر پادشاه گرامی ، و پيوسته شاد و فرمانروا باشد .و اگر اين نيز نداشت ديگر درخور زنده ماندن نيست ، و بهتر است که مرگ وی را دريابد . بزرگمهر
جام عمر را جز با می دلدادگی به خرد و دانش پر مکن . ارد بزرگ
چراغ مايه دفع تاريکی است ، بدی جوهر تاريکی در زندگی آدمی است
Sara12
12-04-2010, 01:38 PM
قلب شما در سکوت و آرامش ، به اسرار روزها و شبها شناخت می يابد ولی گوشهايتان در حسرت و آرزويند که آوای چنين شناختی را که بر قلبهايتان فرود می آيد ، بشنوند . جبران خليل جبران
آنانيکه هميشه در آرامش هستند لاابالی ترين آدمهايند . ارد بزرگ
لحظه پيروزی برای من از آن جهت شيرين است که پيران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببينم . نادر شاه افشار
بجاست دوستی بخواهی که به روزهايت تلاش و به شبهايت آرامش بخشد. جبران خليل جبران
ما بايد طبيعت را به چشم مادرمان بنگريم و با آرامش خودمان را به او تسليم کنيم تا بتوانيم خيلی راحت احساس کنيم که به جهان باز می گرديم همانطور که همه موجودات ديگر باز می گردند. همه ما در حقيقت جزء جدايی ناپذير اين کليم. طغيان عبث است، ما بايد خودمان را به اين جريان بزرگ واگذاريم . هرمان هسه
آرامش اگر هميشگی باشد سستی و پلشتی در پی دارد . ارد بزرگ
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی. ديپاک چوپرا
ما در بين کسانی که با ما هم عقيده اند، احساس آرامش داريم، ولی وقتی بزرگ می شويم که بين کسانی باشيم که با ما هم عقيده نباشند. فرانک
تنها آرامش و سکوت سرچشمهی نيروی لايزال است. داستايوفسکی
انديشه برتر در روزهای توفانی و آشوب و در همان حال خموشی و آرامش ، توانايی برتر خويش را از دست نمی دهد. ارد بزرگ
آرامش گهواره ای ست بر دامن خاک و سنگ پله هايی به جانب افلاک . جبران خليل جبران
به زيبائی بيانديش ، نه برای انگيزش ، که در جهت تعالی . زيبائی به هر جا آرامش می آورد ، چه دست ساز انسان چه طبيعی. پاول ويلسون
وقتی انسان آرامش را در خود نيابد ، جستجوی آن در جای ديگر کار بيهوده ای است.لارو شفوکو
آرامش،زن دلانگيزی است که در نزديکی دانايی منزل دارد. اپيکارموس
جايی که شمشير است آرامش نيست . ارد بزرگ
دانش امروز فر بسياری در پی داشته ، اما نيروی جاری سازی آرامش به روان ما را ندارد . امنيت را بزرگان خردمند به ما می بخشند . ارد بزرگ
آرامش مدام نيز کسل کننده است. گاهی طوفان هم لازم است . فردريش نيچه
می گويند رسيدن به آرامش هدف است بايد گفت آرامش تختگاه نوک کوه است آيا کوهنورد هميشه بر آن خواهد ماند ؟ بيشتر زمان زندگی او در پايه و دامنه کوه می گذرد به اميد رسيدن به آرامشی اندک و دوباره نهيب دل و دلدادگی به فرازی ديگر . ارد بزرگ
Sara12
12-04-2010, 01:39 PM
«تجربه» يک معلم سختگير است: اول امتحان میکند، بعد درس میدهد. ورنون لاو
گزينش می تواند درست و يا نادرست باشد ، گزينش گری يک هنر است . بهره بردن از تجربه های ديگران می تواند به گزينش راه درست کمک کند . ارد بزرگ
حتی ضرب المثل های کوتاه، بدنبال تجربه های طولانی ساخته شده اند. سروانتس
تجربه ميوه ای است که آن را نمی چينند مگر پس از گنديدن. ارسطو
با سالخوردگان و افراد با تجربه مشورت کنيد که چشمهايشان ، چهره ی سالها را ديده و گوشهايشان ، نوای زندگی را شنيده است . جبران خليل جبران
تجربه بالاتر از علم است . ابوعلی سينا
تجربه بهترين درس است هر چند حق التدريس آن گران باشد. کارلايل
تجربه به معلم سختگيری است . او اول امتحان ميکند و بعد درس می دهد . کارايل
انسان ها به نسبت هر ظرفيتی که برای کسب تجربه دارند عاقلند نه به نسبت تجاربی که اندوخته اند . برنارد شاو
به تجربه آموختم که انسانها هرگز از تجربه چيزی نمی آموزند. برنارد شاو
کاش گوش به تجربه ها بسپاريم آموختن تجربه ها مانع از رسيدن به زاری و زبونی است.. ارد بزرگ
تجربه نامی است که تمام افراد بر روی اشتباهات خود می گذارند.. اسکاروايلد
تجربه درسی است گرانبها که ارزش آن ازکليه دروس مهم اساتيد عاليقدر بالاتر است. سيسرون
تجربه را بر روی رختخواب نرم معطر و متکای پر قو نمی توان بدست آورد . اوری پيد
تجربه ، مدرسه ای است که محصلين خود را با قيمتی گران ، بار می آورد. فرانکلين
کسی که درد روشنگری و بازگويی تجربه را ندارد خود نيز زمانی برای بهره از آن را نخواهد يافت . ارد بزرگ
انسان تنها يکبار زندکی ميکند درنتيجه , امکان آن بسيار کم خواهد بود که چيزی را دوبار تجربه کند که بيشترين شوق و هيجان را باو ميداد!!! . لانگه لونينگ
Sara12
12-04-2010, 01:40 PM
هميشه برا کسي بخند که ميدوني به خاطر تو شاد ميشه واسه کسي گريه کن که مي دوني وقتي غصه داري و اشک مي ريزي برات اشک مي ريزه برا کسي غمگين باش که در غمت شريک باشه عاشق کسي باش که دوست دارهب.ظ): هيچ وقت دل به كسي نبنديد چون ،اين دنيا اينقدر كوچيكه كه توش دوتا دل كنار هم جا نمي شه... ولي اگر دل بستيد هيچ وقت ازش جدا نشيد چون، اين دنيا اينقدر بزرگه كه ديگه پيداش نمي كنيدب.ظ): يادم باشه كه يادت باشه كه يادم بياري كه يادت بدم كه ياد بگيري كه يادم بياري كه هميشه به يادتم و يادت هيچوقت از يادم نميره.
Sara12
12-04-2010, 01:48 PM
آنان که بيد مجنون هستند در سخت ترين بادهاي روزگار همچون عمارتي مستحکم و پا برجا در برابر شلاقهاي آسماني تواني خارج از حد تصور خواهند داشت وضربه هاي آذرخش جان سوز را به آساني تحمل خواهند کرد چرا که افتاده ترينند و بس
جدايي رو دوست داشتم وقتي رفتي و تنهام گذاشتي دلتنگي رو دوست داشتم وقتي بهت فكر ميكردم گريه كردن رو دوست داشتم وقتي فراموشم كردي وقتي مرگ رو با تمام وجودم حس كردم وقتي حس كردي بي تفاوتي تو رو دوست داشتم زمين خوردنم رو دوست داشتم وقتي تو يادم مي افتادي بي تو بودن رو دوست داشتم مثل طعم نون گرم مثل آب منتظر صدات بودم زير نور آفتاب داغ تابستان مثل بارون غروب دوست داشتنت رو مثل تاريكي روزگارم دوست داشتم من تو رو دوست نداشتم
Sara12
12-04-2010, 01:58 PM
چه آماده باشي چه نباشي روزي همه چيزبه پايان ميرسد.
ذيگر خورشيدي طلوع نخواهد کرد و روزها ساعات و دقايقي وجود نخواهد داشت.
همه چيزهايي را که جمع کرده اي خواه ارزشمند باشد يا فراموش شده به ديگري منتقل خواهد شد.
ثروت شهرت و پيروزي موقتي تو محو خواهد گرديد.آنچه تصاحب کرده اي ديگر اهميت نخواهد داشت.
کينه ها خشم ها شکستها حسادتهاي تو سرانجام ناپديد خواهد شد.
اميدها روياها ونقشه ها و فهرست برنامه هايت جملگي تمام خواهد شد.پيروزيها و شکستهايي که روزگاري بسيار مهم به نظر ميرسيدند رنگ خواهند باخت و بتدريج محو خواهد شد.
اهميت نخواهد داشت که از کدام مکان امده اي يا در کدام سمت جاده زندگي ميکردي .
آنچه اهميت دارد چيزي نيست که آنرا خريداري کني ،بلکه چيزي است که خودت بنيان مينهي.
چيزي نيست که بدست مي آوري، بلکه چيزي است که به ديگران مي بخشي.
آنچه اهميت خواهد داشت موفقيت تونيست، بلکه اهميت و معناي وجودي توست.
آنچه اهميت خواهد داشت چيزي نيست که تو آموخته اي، بلکه چيزي است که به ديگران آموزش داده اي.
آنچه مهم خواهد بود لياقت و توانايي ظاهري تو نيست ،بلکه شخصيت و ماهيت دروني توست.
آنچه اهميت خواهد داشت تعداد افرادي نيست که تو ميشناسي، بلکه به همان تعداد افرادي است که وقتي از ميان ،نها رفتي کمبود وجودت را حس کنند.
آنچه اهميت خواهد داشت خاطرات تو نيست ،بلکه خاطرات آناني است که به وجودت عشق مي ورزيدند.
انچه اهميت خواهد داشت اين است که در چه مدتي ،توسط چه کسي و براي چه چيزي در ياد و خاطره ها زنده خواهي شد.../
Sara12
12-15-2010, 03:59 PM
یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد
Sara12
12-15-2010, 04:00 PM
"الله نه یهوه , نه مسیح , نه ویشنو , نه زئوس و اهورامزدا , رب العالمین است."
دکترشریعتی
Sara12
12-15-2010, 04:11 PM
نه تو ماني و نه اندوه نه هيچ يك از مردم اين آبادي...
به حباب لب يك رود قسم
و به كوتاهي آن لحظه شادي كه گذشت
غصه هم ميگذرد
آنچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند
لحظه ها عريانند
به تن لحظه خود جامه اندوه نپوشان هرگزhttp://forum.isatice.com/images/smilies/smilies/smilies2/smoke.gif
Sara12
12-15-2010, 04:11 PM
سفر مرا به زمين هاي استوايي برد
چه خوب يادم هست
عبارتي كه به ييلاق ذهن وارد شد
وسيع باش،و تنها، و سر به زير،و سخت
وسيع باش و تنها و سر به زير و سخت
Sara12
12-15-2010, 04:15 PM
انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست
انتخاب با خودته
تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی
Mohamad
12-15-2010, 07:35 PM
خداوند مردان را نیرومندتر آفریده است 'اما نه لزوما باهوشتر. او به زنان فراست و زنانگی داده است و اگر این دو با هم خوب بکار روند میتواند مغز هر مردی را که تا بحال دیده ام مختل کند.
(فرا فاوست)
زنان از مردان عاقلترند. چون که کمتر میدانند و بیشتر میفهمند.
(جیمز تربر)
مردها همه مانند هم هستند فقط چهره هایشان با هم فرق دارد تا بتوان آنها را از هم تشخیص داد.
(ناشناس)
یک مرد عبارت است از کلیه ادا و اطوارهای گذشته و امروزش. .. (http://forum.isatice.com/showthread.php?t=54459)
(الکسی کارلایل)
بنی اسراییل 40 سال در بیابان سرگردان بودند. مردها حتی در آن زمان هم مسیر را نمی پرسیدند.
(ناشناس)
عوض کردن شوهر فقط عوض کردن مشکل است.
(کاتلین نوریس)
مرد نثر آفرینش است و زن شعر آن.
(ناپلئون)
بسیاری از مردان باهوش زن کودنی دارند 'اما به ندرت زن باهوشی پیدا میشود که شوهر کودنی داشته باشد. .. (http://forum.isatice.com/showthread.php?t=54459)
(اریکا یونگ)
هر زنی برای شناخت مردان کافیست یکی از آنها را خوب بشناسد. ولی یک مرد حتی اگر با تمام زنها آشنا باشد یکی از آنها را هم خوب نمی شناسد.
(هلن رولند)
همه ی مردها بد نیستند. بدتر و بدترین هم دارند.
(ناشناس)
در طول تاریخ نمی توانید مردی را بیابید که اسیر زن نشده باشد.
(ضرب المثل هندی)
مامانم به من گفت: تنها دلیل وجود مردها برای چمن زنی و پنچر گیری اتومبیل است.
(تیم آلن)
افکار مردان اوج میگیرد و بالا میرود 'همسطح زنانی که با آنها معاشرت میکنند'
(الکساندر دوما)
بهترین مردان بزرگ همواره بدترین شوهرانند.
(کریستوفر مارلو)
چرا مردان زنان باهوش را دوست دارند؟
بخاطر اینکه دو قطب غیر همنام همدیگر را می ربایند.
(کتی لت)
مردی بزرگ است که معایبش قابل شمارش باشد.
(ضرب المثل آمریکایی)
اگر میخواهی فقط حرف کاری زده شود از مرد بخواه و اگر میخواهی آن کار انجام شود از زن بخواه.
(مارگارت تاچر)
اگر در دنیا یک زن بد باشد همه ی مردها تصور می کنند زن آنهاست.
(ضرب المثل روسی)
تنها یکی از 1000 مرد رهبر مردان دیگر می شود. 999نفر دیگر دنباله رو زنهایشان هستند.
(گروچو مارکس)
مردان از دو نوع خارج نیستند; یا روی سرشان خالیست یا توی سرشان.
(توفیق)
من خواهان سه چیز در یک مرد هستم: ملاحت ، شجاعت و بلاهت.
(دوروتی پارکر)
عاقلترین مردان دچار اشتباه شده اند و زنان آنها را فریفته اند ولی همچنان ادعا میکنند که زن عاقل نیست.
(جان میلتون)
مردها مثل نوزاد هستند..... توی اولین نگاه شیرین و با مزه هستند اما خیلی زود از تمیز کردن و مراقبت از آنها خسته میشید.
(ناشناس)
اگر زنان در مورد شخصیت مردان کمی نکته سنج باشند 'هیچگاه تن به ازدواج نخواهند داد'
(جورج برنارد شاو)
Sara12
12-18-2010, 09:49 PM
وقتي خواسته و آرزويي نباشد هيچ راهي وجود ندارد. (جرج برنارد شاو)
http://blogfa.com/images/smileys/24.gifکسی که می تواند، انجام می دهد و کسی که نمی تواند یاد می دهد.
http://blogfa.com/images/smileys/24.gifانسان منطقی خود را با جهان وفق می دهد. انسان غیرمنطقی
تلاش می کند که جهان را با خود وفق دهد. (جرج برنارد شاو)
Sara12
12-18-2010, 09:51 PM
یک نفر دوست باش و با هیچ کس دشمن نباش.
بنجامین فرانکل
http://blogfa.com/images/smileys/24.gifبا همه مؤدب، با بیشتر کسان اجتماعی، با تعداد کمی صمیمی، با یک
http://blogfa.com/images/smileys/24.gifحماقت یعنی کار واحدی را بارها و بارها انجام دادن و انتظار نتایج مختلف
داشتن.
http://blogfa.com/images/smileys/24.gifکسی که عاشق خودش باشد هیچ رقیبی نخواهد داشت.
Sara12
12-18-2010, 09:52 PM
http://blogfa.com/images/smileys/24.gifیا چیزی بنویس که ارزش خواندن را داشته باشد یا کاری بکن که ارزش
نوشتن داشته باشد.
http://blogfa.com/images/smileys/24.gifمراقب خرجهای کوچک باش،شکافی کوچک می تواند کشتی بزرگی را
غرق کند.
بی خردی اسارت بدنبال دارد .و خرد موجب آزادی و رهایی است . فردوسی خردمند
آزادی متعلق به یک نفر نیست ، مال همه است . اسپنسر
آزادی باجی به مردم نیست ! چرا که مال و داشته آنهاست. ارد بزرگ
هرکس قادر به تملک و ارادۀ نفس خود باشد آزادی حقیقی را به دست آورده است . پرسلیس
آزادی تلاش خردمندانۀ آدمی در جستجوی علت حادثه هاست . هربرت مارکوزه
رهایی و آزادی ، برآیند پرستش خرد است و دانایی . ارد بزرگ
آزادی این نیست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند .ماکدونال
آزادی حقیقی آن نیست که هرچه میل داریم انجام بدهیم ، بلکه آن است که آنچه را که حق داریم بکنیم . ویکتور کوزن
حاشا که آواز آزادی از پس میله و زنجیر به گوش تواند رسید و از گلوگاه مرغان اسیر . جبران خلیل جبران
" هرگز کسی که استعداد خوبی در تایپ کردن دارد پروفسور نخواهد شد!!!" . لوسی اسمیت
" زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!!" . فرد هند فاین
" بدي را با عدالت پاسخ دهيد، مهرباني را با مهرباني" . كنفوسيوس
" در پشت هیچ در بسته ای ننشینید تا روزی باز شود . راه کار دیگری جستجو کنید و اگر نیافتید همان در را بشکنید" . ارد بزرگ
" اگر قرار است انسان روزی تعادل روحی خود را از دست بدهد و بشکند بهتر آن است که در جوانی باشد چرا که بعد از آن محکمتر وقدرتمند تر زندگی خواهیم کرد!" . آرید هالاند
" زندگی کردن چون مجموعه ای ست از لایه های زیرین یک سازنده گی عاشقانه ایست که دوباره و دوباره در طول زندگی بازسازی می شود اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!" . بیورنست یئرن
" انسان آن چیزی خواهد شد که خود باور دارد!" . أودنه ساندروُل
" هر چیزی که بیرون از محدوده آبرو باشد جز شکست وتباهی نتیجه ای نخواهد داشت!!" . سامر سومروم
" اگر می خواهی بزرگ شوی ، از کردار نیک دیگران فراوان یاد کن" . ارد بزرگ
" پيروزی آن نيست که هرگز زمين نخوری، آنست که بعد از هر زمين خوردنی برخيزی" . مهاتما گاندی
" از ابرانسان است كه انسان هاي برتر دلگرمی و شجاعت مي گیرند" . فردریش نیچه
" رنجدیده ! اگر بکوشی تا چیزی از مال خویش را به مردم بذل کنی بی تردید رستگاری" . جبران خلیل جبران
" برای کوبیدن یک حقیقت ، خوب به آن حمله مکن ، بد از آن دفاع کن" . علی شریعتی
" اولین درسی که والدین باید به فرزندان خود بیاموزند، صداقت است" . شوپنهاور
" چون دل راست اندیش و زبان راستگو باشد در کاستی و نادرستی بسته می شود" . بزرگمهر
" بدون باختن برنده نمي شوي" . مثل روسي
" انسان فرزند كار و زحمت خويش است" . داروين
" مردم پست و دون همانند سراب مانند كه چون كمي به آنان نزديك شوي به زودي پستي و ناچيزي خود را بر تو آشكار سازند" . گوته
" در همه چیز همه چیز هست!!!" . ضرب المثل فرانسوی
" اینکه من چیزهائی خوبی آموختم که هیچ جوابی برآن پیدا نمی شود!" . هلگه توُروُند
" بهترین چیزهائی که همیشه منظور من بوده است, آرزو می کردم که مد نظرم نبود!!!" . فرانس ویندر بررگ
" وسرانجام اینکه من از حماقت های خود در زندگی پخته شده ام!" . الینُور فلور
" جایی که شمشیر است آرامش نیست" . ارد بزرگ
" هرگز نمی توانیم صفت خوبی را در دیگران بشناسیم مگر اینکه از آن بویی برده باشیم " . چینگ
" اگر امروز حتی یک کلمه از دیروز بیشتر بدانید مسلماً شخص دیگری هستید" . چاحیت
" از دشتمن خودت يكبار بترس و از دوست خودت هزار بار" . چارلي چاپلين
" علت هر شكستي عمل كردن بدون فكر است" . الكس مكنزي
" بدبختي انسان از جهل نيست از تنبلي است" . ديل كارنگي
" آنچه ما بكاريم درو مي كنيم و سرنوشت ما را به جزاي كارهايمان خواهد رسانيد" . اپيكوس فيلسوف
" در این روزگار ما به خاطر اندیشه ها می جنگیم و روزنامه ها سنگرهای ما هستند" . هاینه
" اگر به سخنی که گفته اید با تمام وجود پایبند هستید، دیگر نیازی نیست برای آن پوزش بخواهید" . ارد بزرگ
" به سراغ زنان می روی ؟ تازیانه را فراموش مکن !" . فردریش نیچه
" سرچشمه همه فسادها بيكاري است، شيطان براي دست هاي بيكار، كار تهيه مي كند" . پاسكال
" كار و كوشش ما را از سه عيب دور مي دارد، افسردگي، دزدي و نيازمندي" . ولتر
" بيش از حد عاقل بودن، كار عاقلانه اي نيست" . مثل فرانسوي
" جواهر بدون تراش و مرد بدون زحمت ارزش پيدا نمي كنند" . مثل چيني
" آنکه از دشمن داشتن می ترسد ، هرگز دوست واقعی نخواهد داشت" . هزلت
" حسد همچون مگس است که همه جای بدن سالم را رها می کند و بر روی زخمهای آن می نشیند" . چایمن
" ریشه کارمند نابکار ، در نهاد سرپرست و مدیر ناتوان است" . ارد بزرگ
" شايد بتوانيد دست و پای مرا به غل و زنجير کشيد و يا مرا به زندانی تاريک بيافکنيد ولی افکار مرا که آزاد است نمی توانید به اسارت در آوريد" . جبران خلیل جبران
" زن کودکی است که با اندک تبسم خندان و با کمترین بی مهری گریان می شود" . هرود
" چون دانستی که خدا از خاکت آفریده کردنکشی و خود رایی مکن" . بزرگمهر
" شاخ پربار سر بر زمين مي نهد و عظمت آن هم چنان در فروتني او جلوه گر است" . گاندي
" تولد و مرگ اجتناب ناپذيرند، فاصله اين دو را زندگي كنيم" . سانتابان
" همت آن است كه هيچ حادثه و عارضه اي، مانع آن نگردد" . ابن عطا
" مرد بلند همت تا پايه بلند به دست نياورد از پاي طلب ننشيند" . كليله و دمنه
" صاحب همت در پيچ و خم هاي زندگي، هيچ گاه با ياس و استيصال رو به رو نخواهد شد" . ناپلئون
" بعضی ها طوری هستند که دوستانشان هرقدر از آنها پایین تر باشند بیشتر دوستشان دارند" . چترفیلد
" برای پویایی و پیشرفت ، گام نخست از پشت درهای بسته برداشته می شود" . ارد بزرگ
" باری ؛ زرتشت در مردم نگریست و حیران بود. سپس چنین گفت :
انسان بندی است بسته میان حیوان و ابر انسان ؛ بندی بر فراز مغاکی.
فرارفتنی ست پر خطر ؛ در – راه – بودنی پر خطر ؛ واپس نگریستنی پر خطر ؛ لرزیدن و درنگیدنی پر خطر.
آنچه در انسان بزرگ است این است که او پل است نه غایت ؛ آنچه در انسان خوش است این است که او فراشدی ست و فروشدی" . فردریش نیچه
" نوابغ بزرگ زندگي نامه بسيار كوتاهي دارند" . امرسون
" نه ترن، نه ريل ها، اصل نيستند، اصل حركت است" . ژيلبر سيسبرون
" مصمم به نيك بختي باش، نيك بخت مي شوي" . لينكلن
" بدي را با عدالت پاسخ دهيد، مهرباني را با مهرباني" . كنفوسيوس
" اگر مي خواهي در برابر قاضي نايستي، قانونمند زندگي كن" . ولتر
" جهان را نگه دارید، می خواهم پیاده شوم" . اوبالدیا
" دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد" . ارد بزرگ
" كسي كه حق اظهار نظر و بيان فكر خود را نداشته باشد، موجودي زنده محسوب نمي شود" . مونتسكيو
" زندگي دشمن شما نيست، اما طرز فكرتان مي تواند دشمن شما باشد" . ريچارد كارسون
Sara12
12-24-2010, 02:36 PM
زیباترین ها زیباترین مرگ: شهادت
زیباترین اشک: اشك توبه
زیباترین كلام:لا اله الا الله
زیباترین عبادت:نماز
زیباترین آواز:اذان
زیباترین قیام:ظهور حجت
زیباترین شب:قدر
زیباترین خاك: تربت کربلا
زیباترین سرمایه:تقوی
زیباترین حرف:حق
زیباترین صحنه:عاشورا
زیباترین سوره:حمد
زیباترین سفر:معراج
زیباترین میعاد:معاد
زیباترین جنگ:جنگ با نفس
زیباترین شروع:بسم الله
زیباترین سلسله:انبیا
زیباترین دین:اسلام
زیباترین بانگ :الله اكبر
زیباترین خانه:كعبه
زیباترین غنچه:علی اضغر(ع)
زیباترین لباس:تقوی
زیباترین چشمه:زمزم
زیباترین ندا:فطرت
زیباترین معجزه:قران
زیباترین روز:جمعه
زیباترین ناله:نیایش
زیباترین بیابان:عرفات
01-23-2011, 12:34 AM
از خدا پرسيدم: خدايا چطور مي توان بهتر زندگي کرد؟
خدا جواب داد: گذشته ات را بدون هيچ تاسفي بپذير،
با اعتماد زمان حال ات را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو.
ايمان را نگهدار و ترس را به گوشه اي انداز .
شک هايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن.
زندگي شگفت انگيز است فقط اگربدانيد که چطور زندگي کنيد
مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی
كوچك باش و عاشق ... كه عشق می داند آئین بزرگ كردنت را
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقيت پيش رفتن است نه به نقطه ي پايان رسيدن
فرقى نمي كند گودال آب كوچكى باشى يا درياى بيكران ... زلال كه باشى، آسمان در توست!
نلسون ماندلا
Sara12
05-21-2011, 11:11 AM
زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است .
--------------------------
چقدر سخت است منتظر كسي باشي كه هيچ وقت فكر آمدن نيست.
زندگي کتابي است پرماجرا ، هيچگاه آنرا به خاطر يک ورقش دور مينداز
نگامي که خدا انسان را اندازه مي گيرد متر را دور ''قلبش '' مي گذارد نه دور سرش
-----------------------------------
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
------------------------------
آنكه از ما بالاتر است ما را بدبخت مي داند ، آن كه از ما پائين تر است ما را خوشبخت تصور مي كند ، اما هر دو در اشتباهند ، زيرا ما گاهي خوشبختيم و غالبا بدبخت : بدبختي ما در آن ايامي است كه به نقايص زندگي خود توجه داريم و خوشبختي ما در لحظات كوتاهي است كه به نعمتهاي زندگي خود نظر مي اندازيم .
----------------------------------
دواي همه دردها نيكي است ، به شرط آنكه ندانند شما نيكيد وگرنه نخواهند گذاشت نيك بمانيد .
--------------------------------
ثروتمند كسى نيست كه بيشترين ها را دارد؛بلكه كسى است كه به كمترين ها نياز دارد
درعالم دوچيزازهمه زيباتر است: آسمان پرستاره و وجداني آسوده
دليل موفقيت برخي از افراد انجام دادن کارهايي است که ديگران از انجام دادن آن سر باز ميزنند
-------------------------------
خداوند به هر پرنده اي دانه اي ميدهد ، اما آن را در داخل لانه اش نمي اندازد
----------------------------------
ه
بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش ميكند را هم خوش بو ميكند
Sara12
05-21-2011, 11:12 AM
امده ام تا بگويم بي نهايت رسيدن عشق تقديم تو باد امده ام تاسکوت بي دليل گذشته را به فريادهاي بي امان تبديل کنم امده ام تا بگويم بهانه کافيست .چشمانم فداي يک لحظه آمدنت سخنانی از حضرت علی (ع)
مراقب افکارت باش که گفتارت میشود
مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود
مراقب رفتارت باش که عادتت میشود
مراقب عادتت باش که شخصیتت میشود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت میشود
Sara12
05-23-2011, 02:30 PM
گفتند ستاره را نمي توان چيد ... و آنان که باور کردند... براي چيدن ستاره ... حتي دستي دراز نکردند... اما باور کن ... که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره... دست دراز کردم... و هر چند دستانم تهي ماند ... اما چشمانم لبريز از ستاره شد ..
عبادت بجز خدمت خلق نيست
به تسبيح و سجاده و دلق نيست
آدما،ازجنس برگن.گاهي سبزن،گاهي پاييزن و زردن . زمستون ديده نميشن . تابستون،سايه بون سبزن
آدما،خيلي قشنگن . حيف كه...هرلحظه يه رنگن!
پروردگارا!
هر آنکه به خاطر به دست آوردن چیزی،تو را فراموش کرده چه به دست آورده؟
و آنکس که به خاطر رضای تو همه چیز را فراموش کرده،چه چیزی را از دست داده
Sara12
05-23-2011, 11:48 PM
http://static1.cloob.com//public/user_data/club_photo/4/29767-b.jpg?6177088
امروز، همان فردای دیروز توست پس، فردای امروزت را دریاب آینده جایی است که اتفاقها خواهند افتاد. میشنوم که گریه میکنی، آینده جایی است که تو ممکن است موفق، شاد، پولدار، زیبا، مشهور، مشغول به کار، و غرق در بهترینها شوی. اینها نقشه یا رویا یا چیزهای دیگر هستند، اما دوباره باید بگویم که زمان حال جایی است که تو واقعاً در آن هستی و رویایی هم در كار نیست !این لحظه، همان زمانی است که از ابتدای زندگی تا به حال منتظر آن بوده ای این لحظه، همان زمانی است که بدون در نظر گرفتن هیچ چیزی باید قدر آن را بدانی. مشتاق بودن واقعاً شیرینترین چیزهاست. داشتن رویا مانند برلیان میدرخشد. قدر این لحظات را بدان و به هیچکس هم درباره آن حرفی نزن و اجازه نده که دیگران دربارهاش برایت اظهار عقیده کنند. از زنده بودن خود لذت ببر و از اینکه قدرت و توانایی آرزو داشتن را داری، استفاده کن. نباید پا روی پا بیاندازی و نفسهای عمیق بکشی، خوب است که هراز گاهی به خودت سری بزنی و بیاندیشی. شاکر باشی که زنده هستی و به زندگیات نگاهی بیاندازی. نمیتوانیم همه شادیهای آینده را در آینده به دنبالش بگردیم. از آرزو داشتن و مشتاق بودن، لذت ببر یعنی که فکر کنی اگر پولدارتر بودم، جوانتر، سالمتر، عاشقتر، وابستگی کمتر، کار بهتر، فرزندان بهتر، ماشین بهتر، لاغرتر، بلندتر، موی بیشتر، دندانهای بهتر، لباسهای بهتر داشتم ... این لیست پایان ناپذیر است. اگر فقط این یا آن عوض میشد همه چیز کامل میشد. اینطور نیست؟ در جواب باید بگویم که متاسفانه اینطور نیست. اینجوری جوابی نمیگیری. وقتی که این و آن هم عوض شوند، چیز دیگری پیش میآید. برای مثال، وقتی ناگهان خود را بهتر و بهتر ببینی، تازه آن موقع به دنبال مثلا پول بیشتر خواهی بود. آن موقع است که دوباره به دنبال چیزهای جدید دیگر برای خوشحال شدن خواهی بود. در این لحظه زندگی کردن به این معنا نیست که مسئولیتها و وظایف خود را کنار بگذاری، نه، اینطور نیست. لاغرتر، بهتر، پولدارتر و بزرگتر شدن را فراموش کنید. قدردان آنچه که هم اكنون دارید و همین الان از آن بهره مند هستید باشید. کلید خوشبختی در اینجاست. به اینکه فقط به آنچه که هستید راضی باشید، همیشه کافی نیست. اما اینها به جای خود با آنچه واقعاً هستید شاد باشید، زیرا که حقیقت محض همان است. من واقعی تو، همان من امروز توست من آینده هنوز به دنیا نیامده و ممکن است به دنیا هم نیاید. پس جوهر امروز من واقعی، قابل لمس و استوار است. رویاها عالی هستند، اما واقعیت هم در نوع خود فوقالعاده است چون تحت هر شرایطی ملموس تر از رویاست. سعی كنید به شكلی امروزتون رو ترسیم كنید، كه ادامه ی گامهای دیروزی باشه كه با آرزوها و خواست های آینده تون رنگ گرفته، رنگی كه هرگز نشانی از یكنواختی و سكون رو در خودش نخواهد داشت و از بین تمام رنگ های هستی، همواره خوشبختی و سعادت رو واضح تر و دلپذیرتر نمایان خواهد ساخت
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.