tina
08-01-2011, 01:04 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/19/16662_745.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
مواد لازم:
زرده تخممرغ: 6 عدد
شكلات سياه:200 گرم
شكلات مارس: 4 عدد بزرگ
شير: 500 ميلي ليتر
فندق خردشده:100 گرم
آرد گندم: 4 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو: 40 گرم
پنير خامهاي: 200 گرم
شكر: 50 گرم
روش تهيه:
ابتدا يك فنجان از شير را كنار گذاشته و بقيه شير را با كل شكلاتها داخل ظرف مخصوص كرم پزي ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا شكلاتها ذوب شده و شير به جوش آيد. زردههاي تخممرغ را با شكر توسط همزن برقي به هم ميزنيم تا پف كنند، يك فنجان از شير را با آرد و پودر كاكائو به مواد زرده اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. اين مايه را به همراه فندق خرد شده به شير اضافه كرده و آنقدر به هم ميزنيم تا كرم غليظ و يكدست شود. وقتي كه كرم را از روي حرارت برداشتيم، پنير خامهاي را داخل مواد ميريزيم و با همزن برقي آنقدر مخلوط ميكنيم تا كرم يكدستي حاصل شود. داخل ظرف آماده شده را مقداري موز خرد شده و كمپوت آناناس ميريزيم و به مقدار كافي از كرم روي آنها قرار ميدهيم. ظرفها را به مدت 6 ساعت در يخچال قرار ميدهيم و در نهايت روي آنها را با بيسكويت و فندق تزئين ميكنيم.
مواد لازم:
زرده تخممرغ: 6 عدد
شكلات سياه:200 گرم
شكلات مارس: 4 عدد بزرگ
شير: 500 ميلي ليتر
فندق خردشده:100 گرم
آرد گندم: 4 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو: 40 گرم
پنير خامهاي: 200 گرم
شكر: 50 گرم
روش تهيه:
ابتدا يك فنجان از شير را كنار گذاشته و بقيه شير را با كل شكلاتها داخل ظرف مخصوص كرم پزي ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا شكلاتها ذوب شده و شير به جوش آيد. زردههاي تخممرغ را با شكر توسط همزن برقي به هم ميزنيم تا پف كنند، يك فنجان از شير را با آرد و پودر كاكائو به مواد زرده اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. اين مايه را به همراه فندق خرد شده به شير اضافه كرده و آنقدر به هم ميزنيم تا كرم غليظ و يكدست شود. وقتي كه كرم را از روي حرارت برداشتيم، پنير خامهاي را داخل مواد ميريزيم و با همزن برقي آنقدر مخلوط ميكنيم تا كرم يكدستي حاصل شود. داخل ظرف آماده شده را مقداري موز خرد شده و كمپوت آناناس ميريزيم و به مقدار كافي از كرم روي آنها قرار ميدهيم. ظرفها را به مدت 6 ساعت در يخچال قرار ميدهيم و در نهايت روي آنها را با بيسكويت و فندق تزئين ميكنيم.