PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كرم تيراميسو



tina
07-14-2011, 08:43 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/19/16660_834.jpg (http://www.bartarinha.ir/)


مواد لازم:


پنير خامه‌اي: 400گرم


خامه فرم‌گرفته: 400 گرم


پودر شكر: 150‌ گرم


پودر نسكافه: 3 قاشق غذاخوري


بيسكويت ليدي فينگر: به تعداد لازم


قهوه فرانسه دم كرده : يك فنجان



روش تهيه:

ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك مي‌كنيم، پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط مي‌كنيم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقي هم مي‌زنيم. نيمي از مخلوط پودر شكر و پودر نسكافه را به مواد اضافه مي‌كنيم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم مي‌زنيم. ظرف ترجيحا چيني يا سراميك با ارتفاع نسبتا كم در نظر مي‌گيريم. مقداري از كرم آماده را داخل ظرف ريخته و پخش مي‌كنيم و از مخلوط پودري روي سطح آن الك مي‌كنيم. چند ليدي فينگر را داخل قهوه فرانسه زده و روي كرم مي‌چينيم و دوباره روي آن را با كرم مي‌پوشانيم. اين كار را ادامه مي‌دهيم تا ظرف پر شود. روي ظرف را در نهايت از پودري كه داريم الك كرده و با شكلات تزئين مي‌كنيم. سپس آن را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. حتما تيراميسو بايد يك شب در يخچال بماند تا لذيذ و آماده مصرف شود.

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir (http://bartarinha.ir/)