PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كاميابي‌نيا: روحم از دو اخطاره بودنم خبر نداشت

shirin71
06-24-2011, 02:25 PM
كاميابي‌نيا: روحم از دو اخطاره بودنم خبر نداشت

مهاجم تيم فوتبال اميد گفت: روحم هم از موضوع دو اخطاره بودن در ديدار با عراق خبر نداشت.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00029318.jpg
کمال کاميابي‌نيا بازيکن تيم ملي اميد در دقيقه 82 ديدار رفت مقابل عراق به ميدان رفت آن هم در حالي که دو اخطاره بود و به همين دليل کنفدراسيون فوتبال آسيا ايران را 3 بر صفر بازنده اعلام کرد.
کاميابي‌نيا در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: اصلا روح من خبر نداشت و وقتي صبح روز پنج‌شنبه چنين مسئله‌اي را شنيدم شوک روحي به من وارد شد. در آن لحظه به کادرفني و بچه‌ها استرس زيادي وارد شد و تمرکزمان را از دست داديم. نمي‌دانم چه بگويم و مقصر اصلي چه کسي است.
وي در خصوص اينکه هنگام شنيدن اين خبر چه حسي داشت، گفت: از ساعت 11 صبح که به من اين موضوع را اعلام کردند فقط گريه مي‌کردم. اگر اين اتفاق نمي‌افتد صددرصد صعود مي‌کرديم و شک نکنيد با آن بازي که در عراق انجام داد بوديم اين تيم اصلا توان ياري با ما را نداشت.
مهاجم راه‌آهن در ادامه صحبت‌هايش به خبرنگار فارس گفت: ديگر شانسي نداريم و 4 سال ديگر بازيکن تيم اميد نيستيم. خيلي ناراحتم‌ و معتقدم نسل ما سوخت.
کاميابي‌نيا در خصوص اينکه چه کسي مقصر بود گفت: روحم هم خبر نداشت که دو اخطاره هستم. نمي‌دانم چه کسي مقصر است و مردم مي‌توانند در اين خصوص قضاوت کنند اما آيا کسي در فدراسيون فوتبال نيست که بگويد کمال کاميابي‌نيا دو اخطاره است و نمي‌تواند بازي کند. من که از قوانين فيفا سر در نمي‌آورم. من يک بازيکن هستم و بايد کارم را انجام بدهم.