PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سكنجبين



mohamad.s
04-09-2011, 11:47 AM
سكنجبين
مواد لازم:


شكر 3 كيلو
نعناع 2 كيلو
سركه 0.5 تا 1 پيمانه
گلاب كمي

طرز تهيه:
شكر را با آب به اندازه كافي مي جوشانيم و صاف مي كنيم. نعناع را پاك كرده و مي شوييم. نعناع را 3 تا 4 دسته مي كنيم و با نخ يا چوب مي بنديم. سپس داخل شكر آب ريخته آنقدر بجوشانيد تا به قوام آيد. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذاريد كمي بجوشد. هر گاه با كفگير مايع را برداشته ريختيم مايع در لبه كفگير نيم دايره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبين آماده است.
موارد مورد توجه:


سكنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي شود.
در بعضي از نقاط كشور سكنجبين با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده مي شود.