tina
02-05-2011, 06:56 PM
مواد لازم:
اسپاگتی= 1 بسته 500گرمی
کلم بروکلی= 300گرم
سینه مرغ= 300گرم
پیاز 100=گرم
سیر =1حبه
سس سویا= 2 قاشق سوپ خوری
سس گوجه= 2 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز =1/2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتداکلم بروکلی را خرد کرده و به مدت 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم .سینه مرغ را هم صورت حبه قند خرد کرده و تفت می دهیم .درون تابه ای روغن ریخته وپیاز نگینی را ریخته تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر ساطوری شده را اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی بوی سیر به مشام رسید سینه مرغ و بروکلی را اضافه کرده و سس ها را بهمراه تخم گشنیز و نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم . این سس را در وسط اسپاگتی ریخته و سرو میکنیم.
برای تهیه اسپاگتی : ظرف بزرگی را پر از آب کرده نمک و روغن می ریزیم (در صورت دلخواه می توان به آن کمی زرد چوبه هم زد) پس از اینکه به جوش آمد اسپاگتی را ریخته و به مدت 20 دقیقه می جوشانیم سپس آبکش نموده و با سس سرو می نماییم.
تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است خوردن آن معده را تقویت می کند و به هضم غذا کمک می کند
اسپاگتی= 1 بسته 500گرمی
کلم بروکلی= 300گرم
سینه مرغ= 300گرم
پیاز 100=گرم
سیر =1حبه
سس سویا= 2 قاشق سوپ خوری
سس گوجه= 2 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز =1/2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتداکلم بروکلی را خرد کرده و به مدت 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم .سینه مرغ را هم صورت حبه قند خرد کرده و تفت می دهیم .درون تابه ای روغن ریخته وپیاز نگینی را ریخته تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر ساطوری شده را اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی بوی سیر به مشام رسید سینه مرغ و بروکلی را اضافه کرده و سس ها را بهمراه تخم گشنیز و نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم . این سس را در وسط اسپاگتی ریخته و سرو میکنیم.
برای تهیه اسپاگتی : ظرف بزرگی را پر از آب کرده نمک و روغن می ریزیم (در صورت دلخواه می توان به آن کمی زرد چوبه هم زد) پس از اینکه به جوش آمد اسپاگتی را ریخته و به مدت 20 دقیقه می جوشانیم سپس آبکش نموده و با سس سرو می نماییم.
تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است خوردن آن معده را تقویت می کند و به هضم غذا کمک می کند