s.rozekabood
11-26-2013, 12:06 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1789.jpg
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه مواد لازم : برای 4 نفر
پودر شکر
30 گرم
خامه پر چرب
235 گرم
شیر
350 میلی لیتر
وانیل
2 قاشق چای خوری
روغن گیاهی
4.5 قاشق غذاخوری
نمک
1/4 قاشق چای خوری
شکر
100 گرم
پودر کاکائو
25 گرم
آرد
175 گرم
بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
شکلات آب شده
90 گرم
توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه)
به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1790.jpg
سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1791.jpg
یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1792.jpg
سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1793.jpg
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1794.jpg
بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1795.jpg
سپس برای خودتان قهوه آماده کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1796.jpg
روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1789.jpg
و از همه مهمتر از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1797.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/pastry/chocolate1-cake1-pancakes1.html)
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه مواد لازم : برای 4 نفر
پودر شکر
30 گرم
خامه پر چرب
235 گرم
شیر
350 میلی لیتر
وانیل
2 قاشق چای خوری
روغن گیاهی
4.5 قاشق غذاخوری
نمک
1/4 قاشق چای خوری
شکر
100 گرم
پودر کاکائو
25 گرم
آرد
175 گرم
بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
شکلات آب شده
90 گرم
توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه)
به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1790.jpg
سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1791.jpg
یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1792.jpg
سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1793.jpg
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1794.jpg
بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1795.jpg
سپس برای خودتان قهوه آماده کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1796.jpg
روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1789.jpg
و از همه مهمتر از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1797.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/pastry/chocolate1-cake1-pancakes1.html)