توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فایروال eset
Ezaafi
05-30-2012, 12:52 AM
سلام!
دیدم چند وقتی نبودم خیلی خوش گذروندین و هی کیف کردین، هی کیف کردین و بسی خوشحال و راضی بودین که هی نباس جواب بدین و مشکلات عجیب و غریبی بشنوید و ببینید، واسه همین دوباره اومدم که هم ضد حالی زده باشم، هم حالی برده باشم!!
دیگه لودگی بسه، برم سر سوال این هفته! :d:
دوستان، من تازگی ویندوز رو از نو نصب کردم. (بگو ماشالا، پوستم کنده شد. چشام تیره شد. چند روزی از نت تنفر پیدا کرده بودم! نزدیک سی تومن دادم به شرکته از بس دانلود کردم و خراب از کار دراومد) بعد هم طبق معمول همیشه ESET Smart Security نسخه پنج رو نصب کردم. دو سه روز اول خوب بودش، منتها یهو مشکلات شروع شد. دیدم هیچ سایتی رو باز نمیکنه. رفتم همه جا سرک کشیدم تا اینکه فهمیدم وقتی فایروال فعال باشه، کلاً نت تعطیله. وقتی فایروال رو فعال میکنم و سایتی رو باز میکنم، دیگه مشکل اون سایت برطرف میشه، ولی بقیه سایتها کماکان باز بشو نیستش. از اون کاراست ها! باید همه سایتها رو دستی و به این روش باز کنم! ویندوز هم میگه که فایروال اجازه دسترسی رو نمیده. همه تنظیماتش رو هم چک کردم (البته تا اونجایی که به دانشم مربوط میشه!) ولی مشکل سر جاشه و نمیدونم باید چه جوری حلش کنم.
حالام دیگه دست به دامان شما شدیم... طبق معمول. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه. فقط خدا کنه تو پیشنهادات، نصب مجدد ویندوز یا آنتی ویروس نباشه!!
به هر حال قول میدم و به شرافتم قسم میخورم وقتی حرفه ای شدم و از همه زدم جلو (:gah9:) جبران کنم! :d: (ببخشین، خوشمزگی بودش!)
سلام ممد خان ، بزرگ سوال پرس فروم
فایروال در چه حالیه
auto یا rule داره ؟
...کلاً نت تعطیله
سایت ها منظورته یا کل ارتباط ( حتی برنامه های دیگه غیر از بروزر ها )
Ezaafi
05-30-2012, 01:10 AM
سلام به دوست خوب خودم. دلم واستون تنگ شده بود ها! لقبه همچین عجیب بهم میادش!! :gah9:
همه جوره فایروالشو امتحان کردم. همه نظیماتش رو. Rule داره. منظور از سایت هم کل اینترنت بودش. اصلاً هیچ ارتباطی با اینترنت ندارم. مثل اینکه آی پیم بلاک شده باشه.
فایروال رو در حال اتوماتیک قرار بده همه ی رول ها رو که تعریف کردی حذف کن
dns ها اوضاع شون چه جوره اتومات یا کاستمایز شده ؟
احتمالا سرویس دی ان اس رو در رول ها بلاک کردی
Ezaafi
05-30-2012, 01:19 AM
آقا کاستمایر DNSدیگه چه جوره؟ugly2
نه دوست من، تنها و تنها دو تا برنامه ASC 5 و Total Uninstall 6 رو گذاشتم تو لیست. هیچ چیز دیگه ای رو بلاک نکرده.
این که بدون فایروال همه چی آرومه و با فایروال همه چی قطعه معنیش اینه که یکی از سرویس های اصلی اینترنت ( شبکه ) رو سرویس کردی :d: اگه فایروال رو در حالت یادگیری قرار داده باشی هر برنامه ای که بخاد وصل شه ازت درخواست تعیین تکلیف می کنه این شامل سرویس ها هم میشه اگه فرضا ( به احتمال 98.32 درصد ) دی ان اس رو بلاک کرده باشی اونوقت هیج ادرسی برگردان نمی گیره و ...
در حالت اتومات هم قطعی ؟
همه ی رول ها رو حذف کردی امتحان کردی ؟
Ezaafi
05-30-2012, 01:34 AM
آره تو حالت اتوماتیک هم همون آشه و کاسه معروف
رولا رو حذف نکردم. آخه غیر از اون دو تا برنامه و سرویسهای پیش فرض چیز دیگه ای اضافه نشده. دست بهش نزدم داداش! واجبه پاک کنم؟ غیر از اون دو تا برنامه که دیگه بقیه شون حذف نمیشه اصلاً
خوب یه عکس از اینجا البت اکسپند شده + تب بغلیش بزار تا ببینیم در چه حالیه
10792
Ezaafi
05-30-2012, 02:06 AM
بفرمایین اینم دو تا عکس.
فقط یه نکته: تو اون تب کناری، همون تب Zones همش دو سه تا پورت اتومات میاد. که تو عکس نیستش.
10793 10794
آهان، این سه تا آخریه:
10795
به نظرم یه بار تنظیمات فایروال رو ریست کنیم بهتره چون بررسی تک تک آیتم ها خیلی زمان گیره
یه نیگا به این بنداز
How do I restore default settings to the Personal firewall? - ESET Knowledgebase (http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN941)
اگه خواستی بگو تا فارسیش رو اینجا بنویسم ولی خیلی تابلو آسونه
اول از خود همون منوی فایروال هم به دیفالت برش گردون
10796
Ezaafi
05-30-2012, 02:18 AM
مرسی. من الان انجامش میدم و خبرش رو میدم.
اگه خوابیدین که دیگه بقیه ش میفته واسه صبح!
میخوامت. پس فعلا!
Ezaafi
05-30-2012, 02:32 AM
:afd:::w8:
نخیر... ضد حاله شروع شد!
مرسی بابت راهنمایی، ولی بعد از ریست کردن تنظیمات فایروال، بازم مشکل سر جاشه. کماکان فایروال جلو پیشرفتمو گرفته.
راستی، این دو تصویر رو ببینین. رو چه حالتی بذارمشون بهتره؟
10797 10798
اولی رو بزار رو strict protection و تصویر دوم یعنی این که از حالت اتومات استفاده نمی کنی داره یاد می گیره فایرواله بزار تو حالت اتومات ، دیگه نباید اون بنجره دومی رو ببینی
اما اگه اصرار داری از حالت اینترکتیو یا هر مد دیگه ای استفاده کنی با این پنجره سبزه رو برو میشی که بهتر یه بار اول با دقت اگه می خای اجازه بدی remember action رو تیک بزنی و اجازه بدی اما اگه مورد اساسی رو تیک بزنی و اجازه ندی اونوقت در دفعات اتی دیگه ازت نمی پرسه و اجازه نمی ده نتیجتا اینترنتت قطع می گردد برادر
Ezaafi
05-30-2012, 02:46 AM
مرسی
ولی رو اتوماتم که بذارم بازم مشکلش سر جاشه ها. اینو گذاشتم که ببینم کار این سرویسه چیه.
خب، ویندوزمون که تر و تمیز شد و بی نقص، ولی مثل اینکه مشکلات عجیبم سر از جاهای دیگه درآورده!!:d:
Ezaafi
05-30-2012, 02:56 AM
خب دوست خوبم، خیلی بهت زحمت دادم. شرمنده م. مرسی که وقت گذاشتی و کمکم کردی. نمیدونم چشه این آنتی ویروس که گیر داده.
بازم راهکاری به ذهنت رسید، دریغ نکنی!
قربونت
چاکریم داش ممد
یه بار دیگه ریست کن اما این بار کل مجموعه رو نه فقط فایروال
Advanced setup > default > revert all settings to default
بعدش ریست و بعد ببین چی میشه
Ezaafi
05-30-2012, 03:25 AM
قبلاً این راه ها رو رفتم! الان هم انجام دادم، بازم نشد
S.M.P
05-30-2012, 03:43 AM
سلام _ ممد اینم یه تست بکن ببین چی میشه ؟ ایست در ورژن جدید از HIPS استفاده کرده در محصولاتش ؟ این قسمت هم میتونه جلوی اجرای نرم افزارها و سرویسها رو بگیره و نزاره که به درستی انجام بشه :دی _ اینجا رو ببین و اون قسمتی که نوشته __Advanced HIPS Functionality__ ESET Smart Security 5 :: Internet Firewall, Antivirus, Antispam :: ESET (http://www.eset.com/home/products/smart-security)
یه چیز دیگه به نظرم می رسه
- اگه ستاپ نصب رو داری اجراش کن و ریپیر کن
راستی اون راهی رو که تو How do I restore default settings to the Personal firewall? - ESET Knowledgebase (http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN941) گفته شد بود امتحان کردی ؟ این دیگه فایل هایی رو که کانفیک درش ذخیره میشن رو هم پاک می کنه
یه حسی بهم می گه مشکل مربوط به این قسمت از تصویر زیر میشه :
10799
ببین تو این قسمت ایتمی Deny شده یا نه؟
اگه بود allow شون کن ببین جواب میده ؟
Ezaafi
05-30-2012, 03:55 AM
ممنون از S.M.P عزیز. سر زدم به اونجا، ولی چیزی دستگیرم نشد. خب اصلاً چیزی ننوشته بود که بتونه کمک کنه. یا بلکم من درست متوجه نشدم؟! فقط توضیح داده سرویسه چیه.
از turk عزیز هم ممنونم. آره، اون راه رو که همون اولی که بهم پیشنهاد دادی انجام دادم رفیق. و تو اون قسمتی که تو عکس گذاشتی هم، 4تا ورودی و 4تا خروجی بلاک شده هستن. ولی پیش فرضه دیگه. من دست نداشتم توش!!
S.M.P
05-30-2012, 04:01 AM
سلام _ ممد برو به تنظیمات این قسمت در ایست اسمارت سکیوریتی و این بخش هم ریست بکن تا ببینی درست میشه یا نه ؟ متاسفانه ایست نصب ندارم و الا بهتر راهنماییت میکردم :دی _ در ضمن مگه تو اسم من رو نمیدونی که نام کاربری من رو میگی :دی کتک میخوای مگه :دی
Ezaafi
05-30-2012, 04:11 AM
مرسی آقا مصطفی! رفتم اسمتو نگاه کردم!!
اقا تنظیمات اونم قبلاً ریست کردم، غیر فعالشم کردم ولی درست نشد. کلاً عجیبم ها
S.M.P
05-30-2012, 04:18 AM
سلام _ آفرین الان شد :دی _ ممد وقتی ایست کاملا غیر فعال هست تو هیچ مشکلی نداری که به اینترنت وصل بشی منظورم اینه که غیرفعال هست هیچ مشکلی در اینترنت نداری ؟ خب حالا میمونه اون قسمتهایی که باعث میشه جلوی اینترنت رو بگیره ؟ یه یه کاری بکن تک تک قسمتهاش رو فعال و غیرفعال بکن و به نت وصل بشو تا ببینی مشکل زا کدوم قسمتش هست ؟ فایروال که میگی نیست و هیپس هم که میگی نیست و این قسمت هم نگاه بکن نمیدونم امکانات چیه ولی شاید از اینجا هم باشه :دی Parental Control
و تو اون قسمتی که تو عکس گذاشتی هم، 4تا ورودی و 4تا خروجی بلاک شده هستن. ولی پیش فرضه دیگه. من دست نداشتم توش!!
یه بار اون چهار تا رو اجازه بده ببین کار میده یا نه حقیقتش الان برگشتم رو این یکی سیستمم و eset رو ندارم ببینم واسه خودم چه شکلی ولی یادم میاد یه مشکلی مشابه مورد شما داشتم که به اونجا مربوط میشد در مورد پیشفرض بودن نمی دونم پیشفرض هست یانه اما اگه استدلالت اینه که چون دست بهش نزدی پس پیش فرضه ممکنه اون موقعی که در حالت فیر اومات بودی سهوا غیر فعال شده باشن ..
اگه جواب نداد دوباره به همون حالت برشون گردون مایش چند تا کلیکه دیگه
Ezaafi
05-30-2012, 04:24 AM
مرسی مصطفی جان. مشکل که میدونیم از فایرواله. هر وقت فایروال غیرفعال باشه، به سرعت میچسبم به نت! هیچ مشکلی هم نداره. ولی همین که فعال شه دیگه همه چی تعطیله! اون Parental Control رو هم قبلاً چک کردم. هم غیر فعالش کردم، هم تنظیماتشو عوض کردم. دیگه داره میره رو اعصابم!!!
بازم ممنون turk عزیز. از اون جهت گفتم پیش فرض که همیشه همینا رو دیدم! رو ویندوز قبلیم هم همینجور بود. از همین ورژن هم استفاده میکردم. همین دو روز پیش! یادش بخیر!!
ولی اجازه تغییر تو اون قسمت رو ندارم. نه حذف و نه ویرایش. برا این میگم پیش فرض!
Ezaafi
05-30-2012, 04:34 AM
آقا شرمنده م. کلی شمارم معطل کردم.
میگم دیگه بریم بخوابیم که فردایی هم هست! ممکنه خواب بیفتیم و دیگه بیچاره شیم!! الان هم چرت افتاده به کله م! sle:.:
از راهنمایی هاتون بی نهایت ممنونم.
تا فردا که باز مزاحم شم
S.M.P
05-30-2012, 04:37 AM
ممد اگه نشد و هر کاری کردی درست نشد و با Repair هم تعمیر و درست نشد > باید یه بار به طور کلی حذفش کنی وپاکش کنی و بعد از اینکه ریستارت کردی دوباره بنصبی تا بینی درست شده یا نه ؟
H_F_G
05-30-2012, 09:34 AM
سلام بچهها
من که از این تاپیک چیزی نفهمیدم
یه حدس در مورد این مشکل دارم، و یه راه کار
حدس میزنم مشکل از اونجایی باشه که وقتی شما برای اولین بار اسمارت رو نصب میکنی در مورد تنظیمات شبکه ازت سول میکنه که Allow Sharing یا نه، که شما اینو رد کردی، به هر حال راه داره درست بشه ولی طولانیه، که بهتره شما از طریق Start و All Program حذفش کنی تا تمام تنظیماتش پاک بشه و بعد دوباره نصبش کنی.
اما یه راه کار راحت تر:
گویا turk (http://forum.p30ask.com/members/turk-132687/) هم اسمارت نسخه 5 نصب دارند، اگر ایشون آدرش مودمشون 192.168.1.1 هست و تنظیمات اینترنت با تنظیمات اینترنت ممد یکی هست، بهتره از تنظیمات اسمارت یک خروجی بگیرند و برای ممد بفرستند، احتمالا مشکل حل بشه.
من نسخه 4 دارم وگرنه خودم این کارو میکردم.
سلام بچهها
حدس میزنم مشکل از اونجایی باشه که وقتی شما برای اولین بار اسمارت رو نصب میکنی در مورد تنظیمات شبکه ازت سول میکنه که Allow Sharing یا نه، که شما اینو رد کردی، به هر حال راه داره درست بشه ولی طولانیه، که بهتره شما از طریق Start و All Program حذفش کنی تا تمام تنظیماتش پاک بشه و بعد دوباره نصبش کنی.
اما یه راه کار راحت تر:
گویا turk (http://forum.p30ask.com/members/turk-132687/) هم اسمارت نسخه 5 نصب دارند، اگر ایشون آدرش مودمشون 192.168.1.1 هست و تنظیمات اینترنت با تنظیمات اینترنت ممد یکی هست، بهتره از تنظیمات اسمارت یک خروجی بگیرند و برای ممد بفرستند، احتمالا مشکل حل بشه.
من نسخه 4 دارم وگرنه خودم این کارو میکردم.
سلام مجدد خدمت دوستان واساتید گرام
در رابطه با مورد اولی که دوست عزیز جناب H_F_G تحت عنوان Allow Sharing اشاره کردند احتمالا منظورشان مورد زیر است :
10802
این مورد که در اتصال به شبکه های جدید نمایان می شود حالات مربوط به دسترسی به کامپیوتر شما در شبکه را تعیین می کند استفاده از گزینه ی اول strict protection بخصوص در زمانی که از یک شبکه ی عمومی مانند اینترانت داخلی دانشگاه استفاده می کنید بسیار خوب است و باعث می شود هر جوجه فوکولی که داره با یه اسکنر شبکه رو اسکن می کنه نتونه ایجاد مزاحمت کنه.
و اما در مورد راه پیشنهادی این دوست عزیز ، چشم من تنظیمات خودم رو قرار می دم اگه کمکی می کنه
رسیدم به چیزی که می خواستم بگم.
اول فایروال رو بزار رو اوتومات:
10803
حالا در زون ستاپ موردی رو که در تصویر سلکته حذف کن ( Dnsip ) اون ایتم های بالایی باید بمونن ( همه ی موارد مشابه ایتم سلکت شده رو پاک کن اگه بیش از یکی ازش هست )
10804
حالا در اتصال بعدی باید اون پنجره ی new network ( تصویر اولی ) رو ببینی ، مورد اول رو ( strict protection ) رو انتخاب و تایید کن ، الان در قسمت زون باید دوباره DnsIp ( همون که حذف کردی ) ایجاد شده باشه و تو توضیحاتش هم همونی که واسه من در تصویر بالا هست باشه یعنی اتوماتیک گارانت
خوب از بقیه ی تنظیمات فایروال خودم هم عکس می زارم هر جایی لازم بود تنظیمات خودت رو درست کن !
1080510806
10807
خدا بگم چیکارت کنه ممممد گیج شدم بشین دو دقیقه دوباره نصبش کن .
Ezaafi
05-30-2012, 06:04 PM
ممد اگه نشد و هر کاری کردی درست نشد و با Repair هم تعمیر و درست نشد > باید یه بار به طور کلی حذفش کنی وپاکش کنی و بعد از اینکه ریستارت کردی دوباره بنصبی تا بینی درست شده یا نه ؟
سلام دوباره به همه بر و بچه های گل و گلاب. مصطفی، موقع ریپیر این ارور رو میده:
10813
سلام بچهها
اما یه راه کار راحت تر:
:^: ممنون. ولی چرا نگرفتی مشکلم چیه؟!! تابلوئه که. بابت پیشنهاد و کمکت هم ممنون. ولی اون قسمتی که گفتین ردش کردم، به اون ربطی نداشت.
خوب از بقیه ی تنظیمات فایروال خودم هم عکس می زارم هر جایی لازم بود تنظیمات خودت رو درست کن !
:^: مرسی. ولی اینام فکر نکنم مشکل رو حل کنه. ولی الان امتحان میکنم دوباره. فکر کنم باید از نو نصبش کنم. (گرچه یه چیزی میگه اونم بهم گیر میده!!)
خدا بگم چیکارت کنه ممممد گیج شدم بشین دو دقیقه دوباره نصبش کن .
:afd: چشم. راه دیگه ای واسم نمونده.
در آخر از همه دوستای خوبم که کمک و راهنماییم کردن صمیمانه سپاسگذارم. دم همگی گرم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.