mehraboOon
05-29-2012, 10:28 AM
كوكوى لوبیا سـبز
لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشمبلبلی، چیتی و ... است. تا وقتی كه لوبیاسبز و تازه است در گروه سبزیها جای دارد كه در مقایسه با لوبیای خشك كالری كمتری را داراست. اما از نظر تغذیه بسیار مقوی است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/3/5/83696_695.jpg
برترین ها:
مواد لازم برای 4 تا6 نفر
گوشت چرخكرده: 200 گرم
پیاز رندهشده: یك عدد متوسط
رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
تخممرغ: 6 تا 8 عدد
لوبیا سبز ریز خردشده و پختهشده: 250 گرم
هویج نگینی خردشده و پختهشده: 2عدد متوسط
سیبزمینی نگینی خردشده و سرخشده: 2 عدد متوسط
بكینگپودر: یك قاشق چایخوری
زعفران: یك قاشق چایخوری
نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
روش تهیه :
1- لوبیاسبز را پاك كرده، بشویید، به قطعات كوچك تقسیم كنید و بعد آن را در 3 پیمانه آب با در باز بپزید. این كار باعث میشود كه رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود.
2- هویج را پوست گرفته ،خرد كنید و بپزید.
3- سیبزمینی را خرد كرده، سرخ كنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
4- در این مرحله، گوشت چرخكرده را با یك عدد پیاز رندهشده، ربگوجهفرنگی، زعفران، نمك، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط كرده و ورز دهید تا گوشت مزهدار شود.
5- سپس همه مواد را با هم مخلوط كنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه كوكو درون تابه بریزید و روی آن را صاف كنید، حرارت را كم كرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا كوكو مغزپخت شود.
میتوان كوكو را در طبقه وسط فر و با دمای 180درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینكه درون تاب روی آن یك طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.
این كوكو را به صورت قاشقی یا در قالبهای شكلدار دلخواه نیز درست میكنند.
نکات آشپزی
1- لوبیای مورد استفاده برای كوكو باید نازك باشد و ریز خرد شود تا از انسجام كوكو جلوگیری نكند.
2- چون اندازه تخممرغها متفاوت است آنها را دانهدانه به مایه كوكو اضافه كنید.
لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشمبلبلی، چیتی و ... است. تا وقتی كه لوبیاسبز و تازه است در گروه سبزیها جای دارد كه در مقایسه با لوبیای خشك كالری كمتری را داراست. اما از نظر تغذیه بسیار مقوی است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/3/5/83696_695.jpg
برترین ها:
مواد لازم برای 4 تا6 نفر
گوشت چرخكرده: 200 گرم
پیاز رندهشده: یك عدد متوسط
رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
تخممرغ: 6 تا 8 عدد
لوبیا سبز ریز خردشده و پختهشده: 250 گرم
هویج نگینی خردشده و پختهشده: 2عدد متوسط
سیبزمینی نگینی خردشده و سرخشده: 2 عدد متوسط
بكینگپودر: یك قاشق چایخوری
زعفران: یك قاشق چایخوری
نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
روش تهیه :
1- لوبیاسبز را پاك كرده، بشویید، به قطعات كوچك تقسیم كنید و بعد آن را در 3 پیمانه آب با در باز بپزید. این كار باعث میشود كه رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود.
2- هویج را پوست گرفته ،خرد كنید و بپزید.
3- سیبزمینی را خرد كرده، سرخ كنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
4- در این مرحله، گوشت چرخكرده را با یك عدد پیاز رندهشده، ربگوجهفرنگی، زعفران، نمك، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط كرده و ورز دهید تا گوشت مزهدار شود.
5- سپس همه مواد را با هم مخلوط كنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه كوكو درون تابه بریزید و روی آن را صاف كنید، حرارت را كم كرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا كوكو مغزپخت شود.
میتوان كوكو را در طبقه وسط فر و با دمای 180درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینكه درون تاب روی آن یك طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.
این كوكو را به صورت قاشقی یا در قالبهای شكلدار دلخواه نیز درست میكنند.
نکات آشپزی
1- لوبیای مورد استفاده برای كوكو باید نازك باشد و ریز خرد شود تا از انسجام كوكو جلوگیری نكند.
2- چون اندازه تخممرغها متفاوت است آنها را دانهدانه به مایه كوكو اضافه كنید.