s.rozekabood
05-21-2012, 07:57 PM
مواد لازم
كره: 150 گرم
شكر: یكدوم پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
بیكنیگپودر: یك قاشق چایخوری
وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
آرد: 250 گرم
پرك بادام: 150 گرم
مارمالاد گیلاس یا آلبالو: یك پیمانه
روش تهیه:
1 - كره نرم شده و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
2 - تخممرغها را دانهدانه همراه وانیل اضافه كرده و با همزن بزنید.
3 - آرد و بیكینگپودر را اضافه كرده و خمیر را داخل قالب پهن كنید.
4 - مارمالاد دلخواهتان را روی خمیر بریزید و صاف كنید.
5 - پرك بادام را روی مارمالاد بپاشید و در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
6 - پس از خنك شدن برش بزنید و میل كنید.
فوت قنادی
برای تهیه این شیرینی، همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
كره: 150 گرم
شكر: یكدوم پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
بیكنیگپودر: یك قاشق چایخوری
وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
آرد: 250 گرم
پرك بادام: 150 گرم
مارمالاد گیلاس یا آلبالو: یك پیمانه
روش تهیه:
1 - كره نرم شده و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
2 - تخممرغها را دانهدانه همراه وانیل اضافه كرده و با همزن بزنید.
3 - آرد و بیكینگپودر را اضافه كرده و خمیر را داخل قالب پهن كنید.
4 - مارمالاد دلخواهتان را روی خمیر بریزید و صاف كنید.
5 - پرك بادام را روی مارمالاد بپاشید و در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
6 - پس از خنك شدن برش بزنید و میل كنید.
فوت قنادی
برای تهیه این شیرینی، همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.