s.rozekabood
05-21-2012, 05:56 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo807.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/ostrich-steak-garlic-parsley3.html)
استیک شترمرغ با سیر و جعفری مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقهشده
150 گرم
فلفل سياه
نصف قاشق چايخوري
پودر سير
1/3 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل
نصف پيمانه
جعفري خردشده
نصف پيمانه
سير
دو حبه
روغنزيتون
سه قاشق غذاخوري
نمک
به ميزان لازم
طرز تهيه : گوشت را ورقه كرده و ما بين دو كيسه فريزر با بيفتككوب ميكوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغنزيتون خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقهشده را در اين سس ميخوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون ميپوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت ميپاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ ميكنيم.
استیک شترمرغ با سیر و جعفری مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقهشده
150 گرم
فلفل سياه
نصف قاشق چايخوري
پودر سير
1/3 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل
نصف پيمانه
جعفري خردشده
نصف پيمانه
سير
دو حبه
روغنزيتون
سه قاشق غذاخوري
نمک
به ميزان لازم
طرز تهيه : گوشت را ورقه كرده و ما بين دو كيسه فريزر با بيفتككوب ميكوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغنزيتون خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقهشده را در اين سس ميخوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون ميپوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت ميپاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ ميكنيم.