PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استیک شترمرغ با سیر و جعفری



s.rozekabood
05-21-2012, 05:56 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo807.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/ostrich-steak-garlic-parsley3.html)

استیک شترمرغ با سیر و جعفری مواد لازم :

گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده

150 گرم



فلفل سياه

نصف قاشق چايخوري



پودر سير

1/3 قاشق چايخوري



پودر زنجبيل

نصف پيمانه



جعفري خردشده

نصف پيمانه



سير

دو حبه



روغن‌زيتون

سه قاشق غذاخوري



نمک

به ميزان لازم





طرز تهيه : گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.