M.A.H.S.A
05-12-2012, 01:03 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78677_252.jpg
اسپاگتى بلونز
مواد لازم
پاستای پخته شده: 150 گرم
گوشت چرخ كرده: 150 گرم
كرفس خردشده نگینی: 50 گرم
هویج خرد شده نگینی: 50 گرم
پیاز خردشده نگینی: 50 گرم
فلفلدلمهای خرد شده: 50 گرم
سیر خرد شده نگینی: 7 عدد
روغن زیتون: 100 گرم
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
سركه بالزامیك: یك قاشق غذاخوری
شكر: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه
1 - پیاز، فلفل دلمهای، كرفس و هویج را در روغن زیتون خوب تفت داده. 2 - سیر را اضافه میكنیم و بعد از مدت كوتاهی كه سیر هم تفت داده شد گوشت را اضافه میكنیم و آن را هم خوب تفت میدهیم. 3 - در ظرفی دیگر رب گوجه، سویاسس، آبلیمو و شكر را همراه سركه بالزامیك خوب مخلوط كرده و به مایه گوشت اضافه میكنیم و میگذاریم تا آب آن خوب بخار شود. 4 - حالا این سس را روی پاستایی كه از قبل پختهایم میریزیم و كمی پنیر رنده شده گودا را روی آن میپاشیم و سرو میكنیم.
فوت آشپزی
مواد سس نباید حرارت بیش از حد ببیند چون در غیر این صورت رنگ سس گوشت تیره میشود.
اسپاگتى بلونز
مواد لازم
پاستای پخته شده: 150 گرم
گوشت چرخ كرده: 150 گرم
كرفس خردشده نگینی: 50 گرم
هویج خرد شده نگینی: 50 گرم
پیاز خردشده نگینی: 50 گرم
فلفلدلمهای خرد شده: 50 گرم
سیر خرد شده نگینی: 7 عدد
روغن زیتون: 100 گرم
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
سركه بالزامیك: یك قاشق غذاخوری
شكر: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه
1 - پیاز، فلفل دلمهای، كرفس و هویج را در روغن زیتون خوب تفت داده. 2 - سیر را اضافه میكنیم و بعد از مدت كوتاهی كه سیر هم تفت داده شد گوشت را اضافه میكنیم و آن را هم خوب تفت میدهیم. 3 - در ظرفی دیگر رب گوجه، سویاسس، آبلیمو و شكر را همراه سركه بالزامیك خوب مخلوط كرده و به مایه گوشت اضافه میكنیم و میگذاریم تا آب آن خوب بخار شود. 4 - حالا این سس را روی پاستایی كه از قبل پختهایم میریزیم و كمی پنیر رنده شده گودا را روی آن میپاشیم و سرو میكنیم.
فوت آشپزی
مواد سس نباید حرارت بیش از حد ببیند چون در غیر این صورت رنگ سس گوشت تیره میشود.