M.A.H.S.A
05-12-2012, 01:02 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78676_350.jpg
اسپاگتى پستو
مواد لازم
پاستای پخته شده: 150 گرم
ریحان تازه: 150 گرم
روغن زیتون: 100 گرم
آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار كافی
نمك: به مقدار كافی
نعنای تازه: 50 گرم
پنیر بلوچیز: 30 گرم
پنیر پارمزان: 20 گرم
فندق، بادام،مغز گردو و پسته: هركدام 15 گرم
سینه مرغ پخته شده، خلال شده: 150 گرم
تخم كاج: 10 عدد
سویاسس: 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه
1 - ابتدا ریحان، آبلیمو، روغن زیتون و یكی از مغزهای خوراكی از جمله پسته، فندق، گردو و تخم كاج، پنیر بلوچیز، پنیر پارمزان، نمك، نعنا، ریحان و فلفل سیاه را با هم در میكسر مخلوط میكنیم تا سس سبز رنگ صاف و یكدستی عمل آید. 2 - سس را در تابه ریخته و كمی حرارت میدهیم تا بوی عطر ریحان به مشام برسد. 3 - مرغها را اضافه كرده و در آخر پاستا را اضافه میكنیم. وقتی سس پاستاها خوب غلیظ شد، سویاسس را اضافه كرده و در ظرفی میكشیم و سرو میكنیم.
فوت آشپزی
اگر سس پستوزیاد حرارت ببیند تلخ میشود.
اسپاگتى پستو
مواد لازم
پاستای پخته شده: 150 گرم
ریحان تازه: 150 گرم
روغن زیتون: 100 گرم
آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار كافی
نمك: به مقدار كافی
نعنای تازه: 50 گرم
پنیر بلوچیز: 30 گرم
پنیر پارمزان: 20 گرم
فندق، بادام،مغز گردو و پسته: هركدام 15 گرم
سینه مرغ پخته شده، خلال شده: 150 گرم
تخم كاج: 10 عدد
سویاسس: 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه
1 - ابتدا ریحان، آبلیمو، روغن زیتون و یكی از مغزهای خوراكی از جمله پسته، فندق، گردو و تخم كاج، پنیر بلوچیز، پنیر پارمزان، نمك، نعنا، ریحان و فلفل سیاه را با هم در میكسر مخلوط میكنیم تا سس سبز رنگ صاف و یكدستی عمل آید. 2 - سس را در تابه ریخته و كمی حرارت میدهیم تا بوی عطر ریحان به مشام برسد. 3 - مرغها را اضافه كرده و در آخر پاستا را اضافه میكنیم. وقتی سس پاستاها خوب غلیظ شد، سویاسس را اضافه كرده و در ظرفی میكشیم و سرو میكنیم.
فوت آشپزی
اگر سس پستوزیاد حرارت ببیند تلخ میشود.