M.A.H.S.A
05-12-2012, 01:01 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78674_669.jpg
اسپاگتى
مواد لازم
پاستای پخته شده: 150 گرم
ریحان تازه: 150 گرم
گوجه خرد شده نگینی: 2عدد
پنیر مارگاریتا: 30 گرم
سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
سیر تازه خرد شده: 3 حبه
روش تهیه
1 - ابتدا ریحان را در روغن زیتون خوب تفت میدهیم، سپس سیر را اضافه میكنیم.
2 - پاستا را اضافه كرده كمی تفت میدهیم و در آخر گوجهها را اضافه میكنیم.
3 - در این مرحله سویاسس را به مواد اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
4 - حالا پاستا را درظرفی میكشیم و پنیر مارگاریتا را لابهلای آن میریزیم و روی آن را با ریحان و گوجه تزئین میكنیم.
فوت آشپزی
گوجهها را در انتهای كار اضافه میكنیم تا در اثر حرارت له نشوند و ظاهر غذا را خراب نكنند.
اسپاگتى
مواد لازم
پاستای پخته شده: 150 گرم
ریحان تازه: 150 گرم
گوجه خرد شده نگینی: 2عدد
پنیر مارگاریتا: 30 گرم
سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
سیر تازه خرد شده: 3 حبه
روش تهیه
1 - ابتدا ریحان را در روغن زیتون خوب تفت میدهیم، سپس سیر را اضافه میكنیم.
2 - پاستا را اضافه كرده كمی تفت میدهیم و در آخر گوجهها را اضافه میكنیم.
3 - در این مرحله سویاسس را به مواد اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
4 - حالا پاستا را درظرفی میكشیم و پنیر مارگاریتا را لابهلای آن میریزیم و روی آن را با ریحان و گوجه تزئین میكنیم.
فوت آشپزی
گوجهها را در انتهای كار اضافه میكنیم تا در اثر حرارت له نشوند و ظاهر غذا را خراب نكنند.