PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسپاگتى كاربونارا



M.A.H.S.A
05-12-2012, 01:01 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78673_709.jpg


اسپاگتى كاربونارا


مواد لازم


پاستای پخته شده: 150 گرم
جعفری ساطوری شده: 5 قاشق غذاخوری
سوسیس دودی خلالی شده: 3 عدد
زیتون خرد شده: 5 عدد
سیر خرد شده: 3 حبه
زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
خامه: 200 گرم
فلفل سیاه: به مقدار كافی
نمك: به مقدار كافی
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

روش تهیه

1 - سوسیس، زیتون، سیر و جعفری را در روغن زیتون تفت می‌دهیم.

2 - خامه را اضافه می‌كنیم و كمی تفت می‌دهیم.

3 - پاستا را اضافه كرده و می‌گذاریم تا سس آن خوب غلیظ شود.

4 - پاستا را در بشقاب كشیده و زرده‌ تخم‌مرغ را با آن تركیب كرده و با جعفری تزئین می‌كنیم.

فوت آشپزی

این پاستا را می‌توان به همراه میوه‌هایی مانندآناناس و موز یا تمشك و توت‌فرنگی سرو كرد.