M.A.H.S.A
04-29-2012, 01:02 PM
يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلالهاي تميز شده را درون آب قرار دهيد.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/4/76819_865.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
بلال: 4 عدد (پوستكنده)
پنيرپارمسان: 80 گرم
فلفل قرمزچيلي: 2عدد
كره: يك قالب
ليمو: 2عدد
ادويه
نمك و فلفل سياه
برای پختن
يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلالهاي تميز شده را درون آب قرار دهيد. مدت زمان تعيين شده 10 تا12 دقيقه است؛ مطمئن شويد تا بلالها كاملا پخته شدهاند، بعد آنها را آبكش كرده و هركدام را در بشقابهاي جداگانه قرار دهيد و پنير پارمسان را درظرف ديگري رنده كنيد. روي بلالها را به كرهها آغشته كرده و نمك و فلفل روي آن بپاشيد و بعد پنيرهاي رنده شده را روي بلالها بريزيد و فلفل قرمز چيلي را ريزريز كرده و روي بلالها بپاشيد. بلالها را همراه با ليموهاي نصف شده سرو كنيد و كنار غذا قرار دهيد.
http://bartarinha.com/file/logo/ideal.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/4/76819_865.jpg
برترین ها:
مواد لازم :
بلال: 4 عدد (پوستكنده)
پنيرپارمسان: 80 گرم
فلفل قرمزچيلي: 2عدد
كره: يك قالب
ليمو: 2عدد
ادويه
نمك و فلفل سياه
برای پختن
يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلالهاي تميز شده را درون آب قرار دهيد. مدت زمان تعيين شده 10 تا12 دقيقه است؛ مطمئن شويد تا بلالها كاملا پخته شدهاند، بعد آنها را آبكش كرده و هركدام را در بشقابهاي جداگانه قرار دهيد و پنير پارمسان را درظرف ديگري رنده كنيد. روي بلالها را به كرهها آغشته كرده و نمك و فلفل روي آن بپاشيد و بعد پنيرهاي رنده شده را روي بلالها بريزيد و فلفل قرمز چيلي را ريزريز كرده و روي بلالها بپاشيد. بلالها را همراه با ليموهاي نصف شده سرو كنيد و كنار غذا قرار دهيد.