s.rozekabood
04-23-2012, 11:22 AM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/2/71343_215.jpg (http://www.bartarinha.com/)
مواد لازم
كره: 150 گرم
شكر ريز: 150 گرم
بیكينگپودر: يك قاشق چايخوري
رنده جوز هندي: يك قاشق چايخوري
پنير خامهاي: 125 گرم
تخممرغ: يك عدد
آرد: 375 گرم
مارمالاد دلخواه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- كره، شكر، بیكينگپودر و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود، سپس پنير و تخممرغ را به مواد اضافه كنيد تا خمير نرمي حاصل شود.
2- خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد و در نايلوني گذاشته و به مدت تقريبي 2 ساعت در يخچال نگه داريد.
3- نيمي از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و با كاتر دلخواه قالب بزنيد و مركز آن را نيز به شكل دلخواه خالي كنيد.
4- سپس نيمه ديگر خمير را به همين شكل برش بزنيد ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خميرهاي برش خورده را داخل سيني چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 الي 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
5- شيرينيها را روي پنجره سيني بگذاريد تا خنك شود، اكنون ميان 2 عدد شيريني مارمالاد دلخواه را بماليد و روي هم قرار دهيد و در انتها پودر قند بپاشيد.
عصرانه شما برای پذیرایی از مهمانان آماده است.
نکته:
به جای رنده جوز هندی، از پودر دارچین نیز ميتوانيد استفاده کنید.
مواد لازم
كره: 150 گرم
شكر ريز: 150 گرم
بیكينگپودر: يك قاشق چايخوري
رنده جوز هندي: يك قاشق چايخوري
پنير خامهاي: 125 گرم
تخممرغ: يك عدد
آرد: 375 گرم
مارمالاد دلخواه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- كره، شكر، بیكينگپودر و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود، سپس پنير و تخممرغ را به مواد اضافه كنيد تا خمير نرمي حاصل شود.
2- خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد و در نايلوني گذاشته و به مدت تقريبي 2 ساعت در يخچال نگه داريد.
3- نيمي از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و با كاتر دلخواه قالب بزنيد و مركز آن را نيز به شكل دلخواه خالي كنيد.
4- سپس نيمه ديگر خمير را به همين شكل برش بزنيد ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خميرهاي برش خورده را داخل سيني چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 الي 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
5- شيرينيها را روي پنجره سيني بگذاريد تا خنك شود، اكنون ميان 2 عدد شيريني مارمالاد دلخواه را بماليد و روي هم قرار دهيد و در انتها پودر قند بپاشيد.
عصرانه شما برای پذیرایی از مهمانان آماده است.
نکته:
به جای رنده جوز هندی، از پودر دارچین نیز ميتوانيد استفاده کنید.