s.rozekabood
04-18-2012, 10:47 PM
مواد لازم
آرد: 300 گرم
شكر دانهريز: 150 گرم
بیكينگپودر: يك و يكدوم قاشق چايخوري
دارچين: يكدوم قاشق چايخوري
نمك: يكهشتم قاشق چايخوري
تخممرغ: 2 عدد
ماست رقيق: يك پيمانه
پودر نارگيل: 35 گرم
كره: 60 گرم
روش تهيه:
1 - آرد، پودر نارگیل، شكر، بیكينگپودر، دارچين و نمك را مخلوط كنيد.
2 - در ظرف ديگري تخممرغ، كره و ماست را با همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
3 - اين مواد را به مواد خشك اضافه كرده و داخل قالبهاي مافين را كاغذ بگذاريد.
4 - حالا دوسوم قالب را با مايه آماده پر كنيد.
5 - قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا كاملا پخته شود و بعد روی پنجره سیني آن را خنک کنید و با ترافلهای مرواریدی تزئین کنید.
نکته:
از ماست پرچرب استفاده کنید.
آرد: 300 گرم
شكر دانهريز: 150 گرم
بیكينگپودر: يك و يكدوم قاشق چايخوري
دارچين: يكدوم قاشق چايخوري
نمك: يكهشتم قاشق چايخوري
تخممرغ: 2 عدد
ماست رقيق: يك پيمانه
پودر نارگيل: 35 گرم
كره: 60 گرم
روش تهيه:
1 - آرد، پودر نارگیل، شكر، بیكينگپودر، دارچين و نمك را مخلوط كنيد.
2 - در ظرف ديگري تخممرغ، كره و ماست را با همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
3 - اين مواد را به مواد خشك اضافه كرده و داخل قالبهاي مافين را كاغذ بگذاريد.
4 - حالا دوسوم قالب را با مايه آماده پر كنيد.
5 - قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا كاملا پخته شود و بعد روی پنجره سیني آن را خنک کنید و با ترافلهای مرواریدی تزئین کنید.
نکته:
از ماست پرچرب استفاده کنید.