PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستورهای ساده و جذاب آشپزهای بزرگ جهان



M.A.H.S.A
04-03-2012, 05:43 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/12/8/66717_752.jpg


برترین ها: ديرزماني نيست از هنگامي‌ كه در بين عموم، آشپزي از يك شغل زنانه و در نگاه مردان بي‌ارزش، به‌صورت يك حرفه پرسود و پردرآمد تبديل شده است. سرآشپزي‌ها مطرح جهان هم‌پاي ستاره‌هاي موسيقي، سينمايي و ورزشي درخشيده و در كسب درآمدهاي ميليون‌دلاري با آن‌ها رقابت مي‌كنند. برنامه‌هاي پرطرفدار تلويزيوني، كتاب‌هاي پرتيراژ، توليد انواع محصولات و تجهيزات آشپزخانه‌ و... موجب شده بسياري از مجريان تلويزيوني اين آشپز‌ها را به برنامه‌هاي خود دعوت كرده و حتي ستاره‌هاي سينماي تجاري براي مطرح‌تر‌شدن در كنار آن‌ها عكس بگيرند. آشنايي با زندگي اين افراد موفق و آنچه در اين راه آموخته و انجام داده‌اند، به‌خصوص براي كساني كه آشپزي را هنوز به‌عنوان يك حرفه جدي قبول ندارند خالي از لطف نيست. علاوه‌بر آن، در هر شماره يك دستور آشپزي ساده و باب ذائقه ايراني اين بخش را همراهي مي‌كند.

M.A.H.S.A
04-03-2012, 05:44 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/12/8/66718_306.jpg


لبخند ميليون دلاري

ولفگانگ پاک (Wolfgang Puck)


ولفگانگ يوهان پاک متولد 4 جولاي 1949، سرآشپز اتريشي – آمريکايي، رستوراندار، تاجر و بازيگر آماتور است. ولفگانگ پاک، رستوران​ها، کترينگ، کتاب‌هاي آشپزي و محصولات خود را در سراسر جهان گسترده کرده است و عنوان بزرگ‌ترين آشپز فعلي جهان را يدک مي​کشد. ولفگانگ پاک در اتريش متولد شد و آشپزي را از مادرش که به صورت پاره وقت به اين کار مي​پرداخت فرا گرفت، سپس تکنيک‌هاي آشپزي را زير نظر ريمونه توييله در هتل دو پاريس موناکو و ماکسيم پاريس فرا گرفت. پاک در 25سالگي (سال 1973) به ايالات متحده مهاجرت کرد و پس از 2 سال فكار به عنوان سرآشپز در رستوران ممايسون لس​آنجلس، بخشي از سهام آنجا را نيز خريد. او در سال 1981، برپايه دستورات غذايي که در رستورانش ارائه مي​کرد، اولين کتابش را با عنوان «آشپزي مدرن فرانسوي در آشپزخانه آمريکايي» منتشر کرد. سال بعد او رستوران اسپاگو را افتتاح کرد؛ رستوراني که شعبه دوم آن در بورلي هيلنر جزو 40 رستوران برتر ايالات متحده است. او هم​اکنون صاحب 20 رستوران موفق در سراسر ايالات متحده است. ولفگانگ پاک در امور خيريه فعال است و توسط موسسه‌اي که براي کمک به سرطان بنيان نهاده است، همه ساله بيش از 10 ميليون دلار براي کمک به بيمارستان​هاي دانشگاهي و تحقيق در اين زمينه اختصاص مي​دهد. آقاي پاک به گفته فعالان اين صنعت يکي از بزرگ​ترين و موفق​ترين سرآشپزهاي جهان است و بسياري از آشپزهاي معروف جهان زيرنظر او دوره ديده يا در رستوران​هاي او کارآموزي کرده​اند. ولفگانگ پاک 6 کتاب در زمينه آشپزي تاليف کرده است و علاوه بر برنامه​هاي متعدد آشپزي در چند فيلم و سريال نيز حضور پيدا کرده است.

M.A.H.S.A
04-03-2012, 05:44 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/12/8/66719_165.jpg


نابغه پرتحرك

جيمي اوليور (Jamie Oliver)


جيمز ترور اوليور سرآشپز، رستوراندار و شخصيت معروف رسانه​اي متولد 27 مي 1975 است. او تأليفات بسياري در زمينه​ آشپزي دارد و به دليل راه​اندازي کمپين مبارزه با استفاده از غذاهاي آماده در مدارس انگلستان بسيار محبوب است. جيمي اوليور به گفته خودش مي​کوشد تا عادات غذايي را در بريتانيا و ايالات متحده تغيير داده و رژيم‌هاي غذايي سالم را جايگزين کند. تخصص اصلي او آشپزي ايتاليايي است اما در زمينه​ آشپزي بين​المللي نيز صاحب مهارت است. در سال 1991 کتاب آشپزي او پرفروش‌ترين کتاب سال بريتاليا شد و برنامه آشپزي او يکي از پربيننده​ترين برنامه​هاي انگلستان شد. در همان سال اوليور براي مراسم ناهار نخست وزير وقت انگلستان به ساختمان شماره 10 خيابان داونينگ دعوت شد. جيمي اليور رستوران خيريه « 15» را در لندن راه​اندازي کرد که در آن 15 جوان سابقه​دار و بزهکار را استخدام و آموزش داد. به دنبال موفقيت « 15»، او شعب ديگر اين رستورن را در آمستردام، کورنوال و ملبورن با همان روش افتتاح کرد. اوليور در سال 2006 کمپيني را براي تغيير کيفيت غذاهاي مدارس بريتانيا آغاز کرد. او تلاش مي​کند تا غذاهاي سالم و مغذي را جايگزين فرهنگ استفاده از خوراک​هاي آماده و کارخانه​اي کند. او در همين راستا مجموعه‌اي تلويزيوني به نام «غذاهاي مدرسه​اي جيمي» تهيه و پخش کرده است.جيمي اوليور از سال 1998 در بيش از 20 برنامه تلويزيوني حضور داشته و بعضي از آنها هم​اکنون نيز در حال پخش است. همچنين او 15 کتاب در زمينه آشپزي تأليف کرده که به زبان​هاي بسياري از جمله اسپانيايي، ايتاليايي، سوئدي، عربي، يوناني و فرانسوي ترجمه شده است. جيمي اوليور در سال 2000 ازدواج کرده و داراي 3 فرزند است.

M.A.H.S.A
04-03-2012, 05:45 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/12/8/66720_386.jpg


چاق دوست‌داشتني

گاي فی‌اِ ری (Guy fieri)


گای فی‌اِ ری متولد 22 ژانویه 1968، رستوران‌دار، مولف، شخصیت و مجری تلویزیونی آمریکایی، صاحب 5 رستوران مشهور در ایالت کالیفرنیاست که به خاطر برنامه های آشپزی اش در شبکه فود نت ورک در سراسر جهان معروف است.

فی اِ ری اگرچه به عنوان سرآشپز تحصیلات آکادمیک ندارد، اما به علت کار در چندین رستوران در دوران دبیرستان، تجربیاتی گرانبها در این زمینه اندوخته است. او در سال 1987 و پس از دوران تحصیل در مدت کوتاهی مدیریت شش رستوران را در کالیفرنیای جنوبی به عهده گرفت و همزمان استخدام و آموزش پرسنل را نیز انجام داد. فی اِ ری سپس به دانشگاه نوادا رفت و در رشته مدیریت هتل در سال 1990 فارغ التحصیل شد.

در پاییز 1996 گای و شریکش استیو گروبر رستوران ایتالیایی «جانی گارلیکز» را در سانتا روزای کالیفرنیا افتتاح کرد. سپس در فاصله سال های 99 تا 2008 سه رستوران دیگر افتتاح کرد. رستوران تکس واسابی که غذاهای کبابی و سوشی ارایه می دهد نیز متعلق به گای فی اِ ری است.

فی اِ ری در فاصله سال های 2006 تا 2012 در بیش از 10 برنامه موفق آشپزی حضور داشته. او همچنین در سال 2009 در یک برنامه آشپزی به نام «گای فی اِ ری در راه» كه به صورت تور در سراسر آمریکا در کنار تعدادی از آشپزهای معروف اجرا شد، حضور پیدا کرد.

وی در کنار همسر و دو پسرش به نام‌های هانتر و رایدر در شمال کالیفرنیا زندگی می کند.

M.A.H.S.A
04-03-2012, 05:45 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/12/8/66721_558.jpg


نواختن با ساطور

امريل لگاسي (Emeril legasse)


امريل لگاسي متولد 15 اکتبر 1959، سرآشپز معروف آمريکايي، رستوراندار، شخصيت تلويزيوني و مولف کتاب​هاي آشپزي است. او از پدري کانادايي (کبکي) و مادري پرتغالي به دنيا آمد. امريل ابتدا در يک نانوايي پرتغالي مشغول به کار شد، و همين سبب شد استعداد او در آشپزي کشف شده و از آنجا به هنرستان آشپزي ديمان رجيونال براي ادامه تحصيل برود. استعداد او در نوازندگي ساز «پرکاشن» باعث شد تا بورسيه کنسرواتورا نيوانگلند به او تعلق گيرد. اما او اين شانس را ناديده گرفت و به دانشگاه جانسون و ويلز رفت تا به آرزوي خود، که همان سرآشپز شدن بود، برسد و سرانجام در 1978 از آنجا فارغ التحصيل شد. او در سال 1982 به عنوان سرآشپز Commandel’s palace استخدام شد، سپس در سال 1990 اولين رستورانش را در شهر لوييزياناي ايالت نيواورلئان افتتاح کرد. رستوران او در همان سال از سوي مجله​ي اسکواير به عنوان رستوران سال انتخاب شد. او در حال حاضر سرآشپز و مالک 13 رستوران است. سبک آشپزي امريل لگاسي نوين و منحصر به فرد است. آشپزي او به سبک ايالات جنوبي آمريکاست، اما تحت تأثير سبک آشپزي پرتغالي، شرق دورو کاهون (Cajun) است. در حال حاضر رستوران​هاي بسياري در سراسر جهان از سبک امريل براي آشپزي تبعيت مي​کنند. امريل از سال 1993 تاکنون 12 کتاب منتشر کرده است که همگي جزو پرفروش​ترين‌ها بوده​اند. جالب​ترين نکته قابل ذکر راجع به امريل آن است که در آگوست 2006 به سفارش ناسا، منو غذايي مورد استفاده فضانوردان ايستگاه بين​المللي را تهيه کرد که تاکنون استفاده مي​شود.