PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرغ تيكا ماسالا



mehraboOon
02-26-2012, 11:53 PM
مرغ تيكا ماسالا

اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه هندي‌ها ‌آن را جزو يكي از اصلي‌ترين غذاهاي خود قرار داده‌اند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بي‌نظير هندي همراه است.





http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/24/63982_916.jpg


برترین ها: اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه هندي‌ها ‌آن را جزو يكي از اصلي‌ترين غذاهاي خود قرار داده‌اند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بي‌نظير هندي همراه است. سس تيكا ماسالا، سسي شيرين و پخت آن سريع است. براي تهيه اين خمير بايد تمامي اين مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير موردنظر به دست بيايد.


مواد لازم تيكا ماسالا


سينه مرغ پاك شده: 4 عدد
پياز متوسط: 2 عدد
فلفل چيلي قرمز: يك عدد
زنجبيل: اندازه يك بند انگشت
گشنيز: يك دسته كوچك
روغن سبزي يا بادام‌زميني: به مقدار لازم
كره: يك تكه
خمير تيكا ماسالا: 150گرم
گوجه‌فرنگي خرد شده: 400 گرم
شير نارگيل: 400 ميلي‌ليتر




مواد لازم براي سرو


ماست طبيعي
ورقه مغز بادام
ليمو: يك عدد




ادويه‌ها


روغن زيتون
نمك و فلفل سياه
روغن زيتون




مواد لازم خمير تيكا ماسالا


سير: 2عدد
زنجبيل: يك بند انگشت
پودرفلفل قرمز: يك قاشق چاي‌خوري
پودر پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
نمك: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
روغن بادام‌زميني: 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز چيلي:‌2 عدد
گشنيز تازه: يك دسته كوچك
پودر نارگيل: يك قاشق غذاخوري
ورقه بادام: به ميزان لازم




برای شروع

سينه مرغ را به اندازه 2 سانتي‌متر برش دهيد. پيازها را شسته، پوست بكنيد و خرد كنيد. فلفل چيلي را با چاقو ريز كنيد و زنجبيل را رنده كنيد، گشنيزها را از ساقه جدا كرده و كنار بگذاريد.

خوراك كاري تيكا ماسالا

ابتدا يك تابه گود را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار زيادي روغن و يك تكه كره به آن اضافه كنيد.

پياز را همراه با زنجبيل، گشنيز به مدت 10 دقيقه تفت دهيد تا زماني كه نرم و طلايي شود. در مرحله بعد خمير تيكا ماسالا را همراه با تكه‌هاي مرغ اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد تا كاملا در همه جاي تابه پخش شود و مرغ‌ها به يك اندازه حرارت ببينند. نمك و فلفل را به اندازه كافي روي كل مواد بريزيد و كمي روغن سبزي‌ها روي آن بريزيد. وقت آن رسيده تا گوجه‌فرنگي‌ها را در مخلوط‌كن ريخته و له كنيد و همراه با شير نارگيل داخل تابه بريزيد. در آخر نصف ليوان آب اضافه كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. بعد از اين‌كه به جوش آمد حرارت آن را كم كرده و در آن را بگذاريد تا با بخار آرام بپزد. هرچند دقيقه چك كنيد تا مبادا آب آن تمام شود و اگر آب آن كم بود ميزان كمي آب اضافه كرده و بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه به آرامي بپزد.

پس از 20 دقيقه چك كنيد تا مرغ‌ها كاملا پخته شده باشد و به آن مجدد كمي نمك و فلفل سياه اضافه كرده و زير گاز را خاموش كنيد.

براي سرو

اين خوراك را مي‌توانيد با برنج سرو كنيد و يك قاشق ماست تازه روي خوراك بريزيد. ورقه‌هاي مغز بادام را همراه با چند برگ گشنيز روي خوراك ريخته و ليمو را كنار آن سرو كنيد.