mehraboOon
02-25-2012, 01:46 PM
گوشت بره مغز پخت + معجون انار + هاريسا + دورچين
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/24/64036_775.jpg
برترین ها:
مواد لازم گوشت بره
گوشت بره: 8 تكه با استخوان
جوزهندي: براي رندهكردن
زيره سبز: يك قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز: يك قاشق چايخوري
آويشن خشك شده: يك قاشق چايخوري
ليمو: يك عدد
مواد لازم معجون انار
قالب كوچك يخ: به ميزان لازم
نعنا تازه: چند برگ
انار: يك عدد
آب معدني: يك بطري
ليمو: يكدوم
مواد لازم هاريسا
خمير نان: به تعداد
آويشن: يك قاشق غذاخوري
ماست طبيعي: 250 گرم
نمك: به ميزان لازم
فلفل قرمز: به ميزان لازم
روغن زيتون: به ميزان لازم
ليمو: يكدوم
جعفري: براي تزئين
مواد لازم براي تزئينات
پنير مرغوب (پنير چدار): 60 گرم
فلفل قرمز: 8 قاشق مرباخوري
ادويه
روغن زيتون
نمك و فلفل سياه
برای شروع
تمام لوازم آشپزي خود را آماده كرده و كنار بگذاريد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت متوسط قرار دهيد، فر را در دماي 220 درجه سانتيگراد يا 425 درجه فارنهايت قرار دهيد و بعد شروع كنيد.
گوشت بره مغزپخت
تكههاي گوشت را روي كاغذ روغني روي يك تخته چوبي قرار دهيد و آنها را با چاقو به قسمتهاي مساوي تقسيم كنيد. تقسيمبنديتان طوري باشد كه براي خوردن آسان و راحت بتوانيد آن را تزئين كنيد. به سرعت روي تكههاي گوشت را با چاقو برشهاي سطحي بدهيد تا كاملا مغزپخت شود و بعد نصفي از جوزهندي را روي آن رنده كنيد و زيره را همراه با پودرفلفل و آويشن روي 2 طرف آن بپاشيد تا كاملا به خورد گوشت برود و در مرحله بعد، ماهيتابه را با كمي روغن چرب كرده و گوشتها را در ماهيتابه قرار دهيد تا سرخ شود. مرتبا گوشتها را اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملا يك رنگ و پخته شود. پس از 5 دقيقه گوشتها را از ماهيتابه درآورده و درون سيني فر قرار دهيد و آن را در طبقه بالاي فر به مدت 15دقيقه در حرارت ملايم قرار دهيد. پس از اينكه گوشتها آماده شدند آن را درون ظرفي كه ميخواهيد سرو كنيد، قرار دهيد.
معجون انار و نعنا
يك پارچ شيشهاي را تا نصفه با قالبهاي مكعبي يخ پر كنيد. نعناها را شسته و برگها را با چاقو خرد كنيد و درون پارچ بريزيد. ليمو را برش زده و آب آن را روي يخها بچكانيد. انارها را دان كرده و درون مخلوطكن بريزيد و آب آن را بگيريد و صافي را روي پارچ گذاشته و انارها را از آن رد كنيد. ميتوانيد مقداري آب انار آماده به معجون اضافه كنيد تا خوشمزهتر شود. در آخر آب معدني را به آن اضافه كنيد و با يك قاشق چوبي آن را هم بزنيد. معجون شما آماده است.
هاريسا
نانها را روي يك تخته قرار دهيد، كمي روغن زيتون روي آنها بپاشيد و بعد آويشن را همراه با نمك و فلفل قرمز روي نانها بپاشيد و لايه نازك ديگر نان را روي آن قرار دهيد و به هم فشار دهيد تا يكي شود. يك كاغذ روغني را پهن كرده و نانها را روي هم گذاشته و كاغذ را حالت بقچهاي دور آن بپيچيد و درون فر با حرارت كم قرار دهيد. ماست را در يك كاسه بريزيد. پس از گذشت چند دقيقه، نانها را از درون فر بيرون بياوريد و روي آن روغن زيتون و ليموترش تازه بچكانيد تا مزهدار شود، جعفريها را شسته و براي سرو آماده كنيد و كنار بشقاب كنار ظرف ماست قرار دهيد.
براي تزئين
در يك ماهيتابه مقداري روغن زيتون ريخته و فلفل را به آن اضافه كنيد. پنير چدار را داخل آن ريخته و هم بزنيد، سريع از روي حرارت برداشته و درظرف بريزيد. با يك قاشق گود روي پنير را كمي گود كرده و روغن زيتون همراه با فلفل قرمز بريزيد و كنار غذا سرو كنيد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/24/64036_775.jpg
برترین ها:
مواد لازم گوشت بره
گوشت بره: 8 تكه با استخوان
جوزهندي: براي رندهكردن
زيره سبز: يك قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز: يك قاشق چايخوري
آويشن خشك شده: يك قاشق چايخوري
ليمو: يك عدد
مواد لازم معجون انار
قالب كوچك يخ: به ميزان لازم
نعنا تازه: چند برگ
انار: يك عدد
آب معدني: يك بطري
ليمو: يكدوم
مواد لازم هاريسا
خمير نان: به تعداد
آويشن: يك قاشق غذاخوري
ماست طبيعي: 250 گرم
نمك: به ميزان لازم
فلفل قرمز: به ميزان لازم
روغن زيتون: به ميزان لازم
ليمو: يكدوم
جعفري: براي تزئين
مواد لازم براي تزئينات
پنير مرغوب (پنير چدار): 60 گرم
فلفل قرمز: 8 قاشق مرباخوري
ادويه
روغن زيتون
نمك و فلفل سياه
برای شروع
تمام لوازم آشپزي خود را آماده كرده و كنار بگذاريد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت متوسط قرار دهيد، فر را در دماي 220 درجه سانتيگراد يا 425 درجه فارنهايت قرار دهيد و بعد شروع كنيد.
گوشت بره مغزپخت
تكههاي گوشت را روي كاغذ روغني روي يك تخته چوبي قرار دهيد و آنها را با چاقو به قسمتهاي مساوي تقسيم كنيد. تقسيمبنديتان طوري باشد كه براي خوردن آسان و راحت بتوانيد آن را تزئين كنيد. به سرعت روي تكههاي گوشت را با چاقو برشهاي سطحي بدهيد تا كاملا مغزپخت شود و بعد نصفي از جوزهندي را روي آن رنده كنيد و زيره را همراه با پودرفلفل و آويشن روي 2 طرف آن بپاشيد تا كاملا به خورد گوشت برود و در مرحله بعد، ماهيتابه را با كمي روغن چرب كرده و گوشتها را در ماهيتابه قرار دهيد تا سرخ شود. مرتبا گوشتها را اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملا يك رنگ و پخته شود. پس از 5 دقيقه گوشتها را از ماهيتابه درآورده و درون سيني فر قرار دهيد و آن را در طبقه بالاي فر به مدت 15دقيقه در حرارت ملايم قرار دهيد. پس از اينكه گوشتها آماده شدند آن را درون ظرفي كه ميخواهيد سرو كنيد، قرار دهيد.
معجون انار و نعنا
يك پارچ شيشهاي را تا نصفه با قالبهاي مكعبي يخ پر كنيد. نعناها را شسته و برگها را با چاقو خرد كنيد و درون پارچ بريزيد. ليمو را برش زده و آب آن را روي يخها بچكانيد. انارها را دان كرده و درون مخلوطكن بريزيد و آب آن را بگيريد و صافي را روي پارچ گذاشته و انارها را از آن رد كنيد. ميتوانيد مقداري آب انار آماده به معجون اضافه كنيد تا خوشمزهتر شود. در آخر آب معدني را به آن اضافه كنيد و با يك قاشق چوبي آن را هم بزنيد. معجون شما آماده است.
هاريسا
نانها را روي يك تخته قرار دهيد، كمي روغن زيتون روي آنها بپاشيد و بعد آويشن را همراه با نمك و فلفل قرمز روي نانها بپاشيد و لايه نازك ديگر نان را روي آن قرار دهيد و به هم فشار دهيد تا يكي شود. يك كاغذ روغني را پهن كرده و نانها را روي هم گذاشته و كاغذ را حالت بقچهاي دور آن بپيچيد و درون فر با حرارت كم قرار دهيد. ماست را در يك كاسه بريزيد. پس از گذشت چند دقيقه، نانها را از درون فر بيرون بياوريد و روي آن روغن زيتون و ليموترش تازه بچكانيد تا مزهدار شود، جعفريها را شسته و براي سرو آماده كنيد و كنار بشقاب كنار ظرف ماست قرار دهيد.
براي تزئين
در يك ماهيتابه مقداري روغن زيتون ريخته و فلفل را به آن اضافه كنيد. پنير چدار را داخل آن ريخته و هم بزنيد، سريع از روي حرارت برداشته و درظرف بريزيد. با يك قاشق گود روي پنير را كمي گود كرده و روغن زيتون همراه با فلفل قرمز بريزيد و كنار غذا سرو كنيد.