صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: انواع خورشت

  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    انواع خورشت

    خورشت سیب سرخ

    مواد اولیه
    *
    گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
    *
    سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد
    *
    پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
    *
    روغن 100 گرم
    *
    آبليمو نصف استكان
    *
    زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
    *
    رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوری
    *

    دستور پخت
    1.
    گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمی تفت دهيد.
    2.
    دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد.
    3.
    سيب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب‌ها نبايد شكل خود را از دست بدهند.
    4.
    سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزانی كه بپزد و له نشود.
    5.
    خورش را در ظرف كشيده و سيب‌ها را كنار آن قرار دهيد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  2. #2
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    خورشت لوبیا سبز با سویا


    مواد لازم:
    لوبیاسبز 500 گرم
    سویا 2پیمانه
    سیب زمینی 1عدد متوسط
    لیمو عمانی 3عدد
    گوجه فرنگی 6عدد متوسط
    روغن زیتون به مقدارلازم
    آب به مقدار لازم
    نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    لوبیا سبزها را خورد کنید، سیب زمینی و هویج ها را نیز نگینی کنید، گوجه فرنگی های رنده شده را با کمی آب مخلوط کرده کنار بگذارید.
    سویا را که حدود 30 دقیقه با کمی زردچوبه و آب بپزید و سپس آب آنها را گرفته بدون روغن تفت دهید و تمام مواد را به جز سیب زمینی در قابلمه ای ریخته با شعله ی زیاد جوش بیاورید و پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و به مواد یک ساعت و بیست دقیقه برای پختن زمان دهید سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده و دوباره 40 دقیقه زمان پخت دهید. حال غذای شما آماده است با روغن زیتون میل کنید.



    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  3. #3
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    خـورش گوشـت و آلـو


    مواد لازم برای شش نفر:
    آرد 5/1 قاشق غذاخوری
    گوشت گوسفندی خورشی خرد شده یك كیلوگرم
    روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    آب یا آب گوشت یك لیتر
    آلو برقانی 5/1 پیمانه
    برگه زردآلو 5/1 پیمانه
    رنده پوست پرتقال یك عدد پرتقال
    جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه ای خردشده یك عدد + یك عدد خردشده
    پیاز درشت خردشده یك عدد
    سیر ساطوری شده دو حبه
    نمك و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    روغن را درون قابلمه‌ای حرارت داده و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از سه دقیقه سیر را به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
    سپس گوشت را در آرد بغلتانید تا به آرد آغشته شود. بعد آن را درون تابه ریخته و با پیاز سرخ كنید. آب گوشت را درون قابلمه بریزید، وقتی جوش آمد حرارت را كم كنید تا گوشت بپزد(حدود دو ساعت). وقتی گوشت پخت، برگه زردآلو، آلو برقانی، رنده پوست پرتقال، جعفری و فلفل خردشده را به همراه نمك و فلفل درون خورش بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. این خورش را به همراه برنج سرو كنید و روی آن جعفری خردشده و فلفل حلقه ای شده بریزید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  4. #4
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    فسنجان


    مواد لازم:
    مغز گردو 500 گرم
    مرغ يك عدد متوسط يا گوشت گوسفندي 750 گرم
    پيازداغ دو قاشق سوپخوري
    رب‌انار غليظ پنج قاشق سوپخوري
    آب سه ليوان
    نمك به ميزان لازم
    شكر در صورت تمايل به ميزان لازم
    گلپر در صورت تمايل يك قاشق مرباخوري

    طرز تهيه:
    مرغ را همراه پيازداغ وكمي نمك وآب مي‌گذاريم تانيم ‌پزشود. سپس گردوي چرخ شده راهمراه بارب‌اناربه غذا اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تاخورش به روغن بيفتد در صورت تمايل مي‌توانيد كمي شكر هم به خورش اضافه كنيد. ازگلپرهم مي‌توانيدبه عنوان ادويه استفاده كنيد.

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  5. #5
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    خورش خلال بادام (کرمانشاهی)


    مواد لازم برای 4 نفر:
    گوشت گوساله 700 گرم
    بادام خلال شده 100 گرم
    پیاز 1 عدد متوسط
    لیمو عمانی به مقدار دلخواه
    زرشک سیاه یک سوم فنجان
    زعفران و نمک به میزان دلخواه
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:

    خلال بادام را یک ساعت قبل در یک ظرف آب خیس می کنیم.
    گوشت را هم به شکل ریز خرد می کنیم.
    پیازها را هم ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم.
    بعد از چند دقیقه گوشت ها را اضافه کرده و چند دقیقه ی دیگر تفت می دهیم.
    زعفران آب کرده را به این مخلوط می افزاییم.
    سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشت ها و بادام تقریبا بپزند.
    یک ربع قبل از اتمام پخت خورش، زرشک ها و رب گوجه فرنگی را به طور جداگانه با کمی روغن تفت داده و به خورش می افزاییم و همین طور لیمو عمانی را.
    این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف می شود.
    منبع:تبیان

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  6. #6
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    خورشت چغاله بادام


    مواد لازم
    گوشت خورشتی : 400گرم
    پیاز خورد و سرخ شده : یک عدد متوسط
    چغاله بادام : 200 گرم
    نعنا و جعفری خورد شده :300گرم
    نمک و فلفل و ادویه :به میزان لازم
    آب غوره : به میزان لازم
    آب : 4 لیوان
    طرز تهیه:
    ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.
    چند نکته
    1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
    2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.
    3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
    4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.
    5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  7. #7
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    سوفله کدو بادمجان


    بادمجان: نیم کیلو
    کدو: نیم کیلو
    گوشت چرخ کرده: 200گرم
    پیاز سرخ کرده: یک قاشق
    قارچ خرد شده: 250گرم
    فلفل دلمه ایی خرد شده: 100گرم
    پنیر پیتزا: 250گرم
    رب گوجه فرنگی: یک قاشق
    سس سفید: یک لیوان
    روغن: به اندازه لازم
    نمک وفلفل: به اندازه کافی

    طرز تهیه:
    بادمجان وکدو‌ها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده وسرخ نموده وجدا می‌گذاریم سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمه‌ایی را اضافه و بعد پیاز سرخ شده و رب و نمک و فلفل را اضافه و تفت می‌دهیم ویک استکان آب ریخته و درآن را بسته و می‌گذاریم که آب آن تمام شود.
    یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب می‌کنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده می‌چینیم تا ته ظرف پر شود حالامقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف می‌کنیم مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه می‌دهید تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا می‌پوشانیم فر را که قبلا گرم کرده‌ایم ظرف را در آن قرار می‌دهیم بمدت 10دقیقه تا پنیر آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو می‌نماییم.

    منبع: آشپز آنلاین

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  8. #8
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه خورش قورمه سبزی


    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
    سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
    گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا 750گرم با استخوان)=نیم کیلو
    لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=1/2 پیمانه(100گرم)
    لیمو عمانی درسته=3 تا 4 عدد
    گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
    پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
    روغن=250گرم (یک پیمانه)


    آموزش آشپزی

    طرز تهیه:
    گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  9. #9
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه خورش ریحان


    مواد لازم:
    گوشت بی استخوان=500 گرم
    سبزی ریحان،نعناع،گشنیز،تره و جعفری=750 گرم(باید ریحان آن بیشتر باشد)
    بادنجان قلمی و کوچک یک اندازه=6 تا 8 عدد
    روغن=250 گرم
    آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
    زردچوبه یا رب گوجه فرنگی=بمقدار کم
    پیاز سرخ شده=2 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل=بقدر کافی


    طرز تهیه:

    گوشت را کمی درشت تر از گردو خرد کرده،می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. پیاز سرخ کرده را داخل گوشت ریخته،ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

    در ظرف را می گذاریم،گاهی هم می زنیم تا آب گوشت کشیده شده،پیاز له شود. 3 تا 4 لیوان آب می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت نیمه پز شود.
    سبزی را تمیز کرده،می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود. سبزی را هم خرد می کنیم و با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می نمائیم.

    زردچوبه را با سبزی یک تفت می دهیم و آن را در گوشت می ریزیم،کمی نمک و فلفل به گوشت می زنیم. ترشی آن را اندازه می کنیم؛در صورت مصرف رب به جای زردچوبه،رب را هم داخل سایر مواد می ریزیم. می گذاریم گوشت و سبزی پخته شده ، خورش جا بیفتد. بادنجانها را پوست کنده،یک چاک به آنها می دهیم و کمی نمک می پاشیم.

    بقیه روغن را در تابه ریخته،تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، اطراف بادنجانها را در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد بادنجانها را در صافی می چینیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و آنها را در یک ردیف روی خورش می چینیم.

    بادنجانها باید در موقع سرخ شدن با حرارت ملایم بپزد و با خورش زیاد نجوشد که له گردد و شکل خودش را از دست بدهد. کافی است که ترشی و طعم سبزی به خورد آن برود. موقع کشیدن، سبزی و گوشت را در دیس می کشیم و بادنجانها را اطراف دیس دیس می چینیم.

    ممکن است در اواخر طبخ یکی دو عدد گوجه فرنگی را خرد کنیم و روی خورش برای زیبایی آن بریزیم.کافی است که گوجه فرنگی کمی بجوشد ولی له نشود و در خورش نمایان باشد
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  10. #10
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه قیمه پلو


    مواد لازم:


    روغن=100 گرم
    پیاز=2 عدد (250 گرم)
    گوشت گوسفند= 350 گرم
    زردچوبه= یک قاشق چایخوری
    فلفل= نصف قاشق چایخوری
    رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری
    لپه=70 گرم
    پودر فشرده مگی= یک بسته
    آب=750 میلی لیتر
    نمک= یک قاشق چایخوری
    برنج= 4 پیمانه


    طرز تهیه:
    روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود


    گوشت را به قطعات کوچک برش داده و 5 دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.

    زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید.

    لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافهکنید.
    پودر فشرده مگی را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید.


    آب را اضافه کرده و 2-1 ساعت حرارت دهید.

    مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

    برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.

    قابلمه را با دمی بپوشانید و 45-30 دقیقه حرارت دهید

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/