خاني د: ساپيا و ايران خودرو صدر اصل44 نشدند
خاني در گفتوگو با فارس خبر داد:
ساپيا و ايران خودرو صدر اصل44 نشدند
خبرگزاري فارس: مديركل دفتر برنامهريزي نظارت بر سياستهاي اصل 44 گفت: كارگروه تصويب آيين نامههاي دولت در زمينه اصل 44، درمورد صدر اصل 44 بودن شركت هاي ساپيا و ايران خودرو قانع نشد و به دليل وجود برخي ابهامات، هيئت واگذاري در اين رابطه تصميم گيري كند.
داودخاني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در رابطه با تعيين تكليف واگذاري بلوك سهام شركتهايي چون ايران خودرو، سايپا و سرمايهگذاري رنا و اصلاح جدولهاي يك و دو واگذاري شركت ها اظهار داشت: سهشنبه گذشته كارگروه تصويب آيين نامههاي دولت در زمينه اصل 44، با اين موضوع تشكيل جلسه داد و به دليل عدم قانع شدن و وجود برخي ابهامات مقرر شد هيئت واگذاري در اين خصوص تصميمگيري كند.
وي با بيان اينكه جلسه هيئت واگذاري سوم بهمن برگزار خواهد شد خاطرنشان كرد: با اين اتفاق هيئت واگذاري ميتواند در مورد صدر اصل 44 بودن يا نبودن شركتهاي ياد شده و همچنين واگذاري درصدي از سهام آنها تصميمگيري كند. چرا كه در گذشته كارگروه تصويب آيين نامههاي دولت، اختيار تصميم گيري در واگذاري شركت ها را با مصوبه هيئت وزيران به هيت واگذاري منتقل كرده بود.
اين مقام مسئول با بيان اينكه آييننامه ماده 2 قانون اصل 44 از چند ماه گذشته ابلاغ و اجرا شده تأكيد كرد: هرچند اين آييننامه با در نظر گرفتن فعاليتهاي اقتصادي در سه طبقه به اجرا درآمده اما اين طبقهبندي ثابت نبوده و با حذف و اضافات ناشي از انحلال يا ورود شركتهاي جديد به جدول واگذاريها مانند شركت فناوري اطلاعات مواجه مي شود.
خاني با اشاره به اينكه كاگروه مربوطه متشكل از وزارتخانه هايي مانند بازرگاني، تعاون، صنايع ، اقتصاد، كار و امور اجتماعي ، اطلاعات و دادگستري ادامه داد: با اين اوصاف لازم است اين آييننامه سيال باشد تا هرچند وقت يكبار توسط كارگروه تصويب آييننامهها دولت در اصل 44 بازنگري شود.
وي افزود: با اين رويكرد بود كه چند شركتي كه مشمول واگذاري بوده اما در گذشته احصاء نشده بودند به فهرست واگذاريها اضافه شدند.
به گفته وي در صورتي كه بطور استثنا اشتباهاتي در صدر يا غير صدر اصل 44 شركتهاي حاضر در جدولهاي يك و دو واگذاري وجود داشته باشد توسط اين كارگروه اصلاح ميشود.
به گزارش فارس، در حالي قرار بود بلوكهاي چند شركت از جمله بلوك هاي 37 درصدي ايران خودرو و سايپا طي سالجاري واگذار شوند كه به دليل عدم تمايل وزارت صنايع، اين وزارتخانه به كارگروه تصويب آييننامههاي دولت در خصوص اصل 44 پيشنهاد داده اين دو شركت و همچنين سرمايهگذاري رنا امسال واگذار نشوند و با قرارگرفتن در فهرست شركتهاي صدر اصل 44 تا سال 1393 فرصت داشته باشند.
اين در حالي است كه مسئولان سازمان خصوصيسازي نيز اعلام كردهاند تا 17 درصد از سهام اين دو شركت در سال جاري واگذار ميشوند. با اين همه واگذاري سال جاري يا تا سال 1393 و همچنين درصد و قيمت واگذاري سهام اين شركت ها هنوز مبهم بوده و به تصميم هيئت واگذاري منوط شده است.
انتهاي پيام/
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)