هافبک عراقي استقلال از موافقت اين باشگاه با درخواست فسخ قراردادش خبر داد.
جاسم کرار در فصل گذشته رقابتهاي ليگ برتر نمايش بسيار خوبي در ترکيب تراکتورسازي تبريز داشت و همين مساله باعث شد که مسئولان باشگاه استقلال او را جذب کنند و از او به عنوان خريد کهکشاني خود ياد کنند، اما او هيچگاه نتوانست بازيهاي خوب خود را در فصل گذشته تکرار کند و به جز بازي مقابل پرسپوليس هرگز انتظارات آبي پوشان را برآورده نکرد.
اين هافبک عراقي در ديدار استقلال مقابل سايپا در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي با مجتبي جباري درگيري لفظي پيدا کرد و همين مساله باعث شد که مسئولان باشگاه استقلال تا اطلاع ثانوي وي را از همراهي تيم محروم کنند و در انديشه فروش و يا معاوضه وي با بازيکنان ديگري باشند.
جاسم کرار که اخيرا از سوي شبکه ابوظبي به همراه نشات اکرم به عنوان 10 بازيکن برتر عراق در هفته چهارم و پنجم جام جهاني 2014 برزيل در آسيا انتخاب شده، به نوشته روزنامه «البوابه العراقيه» به محض ورودش به نجف در تماسي تلفني با برنامه ورزشي "معرض الکره العراقيه المصور" گفت: "مشکلات زيادي با باشگاه استقلال داشتم و به همين خاطر اين باشگاه را ترک کردم. نخستين مشکل من با اين باشگاه تهراني اين بود که آنها به تعهدات خود در قراردادم پايبند نبودند و حقوقم را پرداخت نکردند. باشگاه استقلال با درخواستم براي فسخ قراردادم همراه با بازگرداندن مبلغي که از اين باشگاه به هنگام عقد قرارداد دريافت کرده بودم، موافقت کرد."
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)