سلام دوستان .آره اینبار من نشستم رو صندلی داغ(krn7288).هر چی عقده دارید بریزید بیرون و خودتون رو خالی کنید فقط کمی هم مراعات حال من رو بکنید!
سلام دوستان .آره اینبار من نشستم رو صندلی داغ(krn7288).هر چی عقده دارید بریزید بیرون و خودتون رو خالی کنید فقط کمی هم مراعات حال من رو بکنید!
بلا خره انتظار به پایان رسید و اقا رضا بر روی این صندلی نشستنLjh&$:Ljh&$:
از قدیم گفتن (چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی):ch):
فکر کنم پر رونق ترین صندلی داغ باشه
امیدوارم از گرمای صندلی استفاده کنی
در ضمن من به جای تو بودم دعا میکردم که از این صندلی زود خلاص بشم یه گوسفند قربونی کنم گوسفند چیه شترddd
رضا جان با خون سردی کامل به این سوال ها جواب بده
1-رضا جان این اقا طاها ن کی بودن
2-رضا جان درباره ی ایدا ن برامون حرف بزن
3-میشه توضیح بدی نرگس ن کی بودن
4- یه بیو گرافی از خودت برامون بنویس کامل باشه لطفا
5- چرا بهت میگن رضا پشت مو
6-ساسان پشت مو کی هستن
7-رضا جنجال کیه؟؟
8-چرا بهت میگن شکارچی سایت
9-نظرت راجع به من
10-چرا هی میگی من ماندم تنهااااااای تنهاااااااااا
سلام عرض میکنم خدمت شما دوستان
خوب خودم خواستم بشینم تا کمی کیفیت رو بالا ببریم. حالا ما در خدمت شما هستیم
ایشون یکی از روحانیون حوزه بودن تو سایت ما هم عضو بودن ولی کار بدی کردن با من فامیل بودن1-رضا جان این اقا طاها ن کی بودن
تو خودت مگه ناموس نداری حسود به تو چه؟(از دوستان دوستان هستند)2-رضا جان درباره ی ایدا ن برامون حرف بزن
ایشون هم همینطور3-میشه توضیح بدی نرگس ن کی بودن
خوب من رضا پشت مو هستم . اهل تبریز .آدم ریسک پذیر دو سه سال هستش که با اقا محمد هستم (تو هر فرومی) و سایت رو هم دوست دارم!سنم رو هم بعضی ها میگن 18 بعضی ها میگن 254- یه بیو گرافی از خودت برامون بنویس کامل باشه لطفا
القاب من هم :رضا موتوری _رضا میری_رضا بامادور_رضا جنجال _رضا شکارچی_رضا پشت مو_و رضا krnبقیه رو هم بعدا میگم
خوب از بس که مو دارم (همه که مثل آقا محمد کچل نیستند )5- چرا بهت میگن رضا پشت مو
ایشون از اجدادمون هستند خیلی مو دارند . تو اذربایجان اگه بگی مردی لاغر رزمی کار و .....خوش مرام و لوتی کیه همه نشونتون میدن یعنی ساسان پشت مو6-ساسان پشت مو کی هستن
خوب همه من رو میشناسن به من میگن چون از عقیده هام و فکرام بر نمیگردم وسر اونا دعوا میکنم7-رضا جنجال کیه؟؟
چون تیر هام بخطا نمیره و خودتون بهتر از من میدونید چرا>؟8-چرا بهت میگن شکارچی سایت
9-نظرت راجع به منتو رو قربونی میکنمدر ضمن من به جای تو بودم دعا میکردم که از این صندلی زود خلاص بشم یه گوسفند قربونی کنم گوسفند چیه شتر
فرار دهنده
خوب چون واقعا تو زندگی تنها هستم10-چرا هی میگی من ماندم تنهااااااای تنهاااااااااا
آز آقا بهزاد گل تشکر میکنم که واقعا برای سایت زحمت میکشن و جواب های من همشون درست و البته با طنز بود
سلام عرض میکنم خدمت شما دوستان
خوب خودم خواستم بشینم تا کمی کیفیت رو بالا ببریم. حالا ما در خدمت شما هستیم
ایشون یکی از روحانیون حوزه بودن تو سایت ما هم عضو بودن ولی کار بدی کردن با من فامیل بودن
تو خودت مگه ناموس نداری حسود به تو چه؟(از دوستان دوستان هستند)
ایشون هم همینطور
خوب من رضا پشت مو هستم . اهل تبریز .آدم ریسک پذیر دو سه سال هستش که با اقا محمد هستم (تو هر فرومی) و سایت رو هم دوست دارم!سنم رو هم بعضی ها میگن 18 بعضی ها میگن 25
القاب من هم :رضا موتوری _رضا میری_رضا بامادور_رضا جنجال _رضا شکارچی_رضا پشت مو_و رضا krnبقیه رو هم بعدا میگم
خوب از بس که مو دارم (همه که مثل آقا محمد کچل نیستند )
ایشون از اجدادمون هستند خیلی مو دارند . تو اذربایجان اگه بگی مردی لاغر رزمی کار و .....خوش مرام و لوتی کیه همه نشونتون میدن یعنی ساسان پشت مو
خوب همه من رو میشناسن به من میگن چون از عقیده هام و فکرام بر نمیگردم وسر اونا دعوا میکنم
چون تیر هام بخطا نمیره و خودتون بهتر از من میدونید چرا>؟
تو رو قربونی میکنم
فرار دهنده
خوب چون واقعا تو زندگی تنها هستم
آز آقا بهزاد گل تشکر میکنم که واقعا برای سایت زحمت میکشن و جواب های من همشون درست و البته با طنز بود
رضا جان مثل اینکه صندلی بهت خوب ساخته از همین حالا سرخ شدی
خوب با توجه به پاسخ هاتون به این سوال ها پاسخ بدید
1-رضا جان چرا ایشون به مدیرت سایت توهین کردن
2-از دوستان دوستان یا دوست خود تون اقا رضا چرا رد گم کنی میکنی
3-رضا جان مثل اینکه این دو تا در سایت هم ثبت نام کرده بودن
4-اقا بلا خره 18 یا 25 میخوام ببینم سیبیلات فابریک هست یا نه بعدشم چرا بهت میگن رضا میری
5-فکر نمیکنی که از افعال معکوس استفاده میکنند
6-از اجداد پدری یا مادریتون
7-رضا جون چرا تو سایت جنجال درست میکنی
8-رضا جون تیر هاتون رو به طرف کی شلیک میکنید
9-رضا جون نظرت در باره ی من رو نگفتی
10-رضا جان با ذکر این همه دوست در 3 سوال بالا باز هم تنهایی
اون موقع تو نبودی به تو چه؟1-رضا جان چرا ایشون به مدیرت سایت توهین کردن
نه از فامیل دوستان بودن2-از دوستان دوستان یا دوست خود تون اقا رضا چرا رد گم کنی میکنی
خوب خودت میگی شکارچی3-رضا جان مثل اینکه این دو تا در سایت هم ثبت نام کرده بودن
بهزاد مگه تو منو ندیدی؟چرا میپرسی؟ لقب میری هم لطف شما و آقا کاظم بود4-اقا بلا خره 18 یا 25 میخوام ببینم سیبیلات فابریک هست یا نه بعدشم چرا بهت میگن رضا میری
مگه من با شما شوخی دارم بچه جان؟5-فکر نمیکنی که از افعال معکوس استفاده میکنند
معلومه پدری6-از اجداد پدری یا مادریتون
خوشم میاد دلم میخواد هر کاری بکنم Ljh&$:(البته مال چند سال پیش بود )7-رضا جون چرا تو سایت جنجال درست میکنی
به طرف کسایی که کمک میخوان!به تو هم تیر انداختم هاااااااا8-رضا جون تیر هاتون رو به طرف کی شلیک میکنید
یک فرد سمج وقتی به چیزی گیر میده دست بردار نیست چه بسا که طرف هم از اون خوشش نیاد در عین حال ز فردی زحمت کش سر پایین9-رضا جون نظرت در باره ی من رو نگفتی
تنهایی با اینا درست نمیشه10-رضا جان با ذکر این همه دوست در 3 سوال بالا باز هم تنهایی
سلام اقا رضای گل با ارزوی کمی جنبه برای دوست گلمونddd
رضا جون از همین الان که شروع کردی :دی
بابا یخورده جنبه داشته باش و جواب های سربالا نده جواب سوالای منو بده
دوستان اگر سوالی از رضا جون پرسیده میشه فقط جنبه ی طنز داره و البته یه کمی افشا گریLjh&$:
رضا جون گرمای صندلی گوارای وجودت
امیدوارم از سوال های من ناراحت نشده باشی
اون موقع تو نبودی به تو چه؟
من بودم یا نبودم به چه حقی به مدیریت سایت توهین کردن در ضمن چرا تو از اون دفاع میکنی یعنی حرف اونو تایید میکنی
نه از فامیل دوستان بودن
اهان شما همیشه عادت دارید که با فا میلای دوستاتون حرف بزنید (مخصو صا اگر طرف همچین اسمایی داشته باشه) وشکارشون کنید البته برای سایت
خوب خودت میگی شکارچی
شکارچی جان همشون خونه ی شما بودن؟؟؟؟ چون با ای پی شما انلاین میشدن
بهزاد مگه تو منو ندیدی؟چرا میپرسی؟ لقب میری هم لطف شما و آقا کاظم بود
من شمارو دیدم بقیه که ندیدن بگو بقیه هم بدونن درضمن چرا بهت لقب میری دادیم
مگه من با شما شوخی دارم بچه جان؟
ولی من با شما شوخی دارم پس از افعال معکوس استفاده کردن؟؟؟؟؟
رضا جون نام کاربریتمعلومه پدری
krn7288 مخفف چیه درسته که میگن کال رضا ن...
خوشم میاد دلم میخواد هر کاری بکنم Ljh&$:(البته مال چند سال پیش بود )
پس دوست داری جنجال به پا بکنی
به طرف کسایی که کمک میخوان!به تو هم تیر انداختم هاااااااا
از چه تفنگی استفاده میکنی اب پاش یا از اونایی که بچه ها تو دستشون میگیرن
یک فرد سمج وقتی به چیزی گیر میده دست بردار نیست چه بسا که طرف هم از اون خوشش نیاد در عین حال ز فردی زحمت کش سر پایین
Ljh&$:Ljh&$:Ljh&$: :z.d.r:
رضا جان نظرت رو درمورد عماد مقنیه بنویس
تنهایی با اینا درست نمیشه
پس با چی درست میشه با کاری که نیما جان کردن حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم قاطی مرغا شدنه
سلام دوستان
نترس اقا بهزاد تو چقدر بگی من جنبه دارم!جواب های سر بالا هم نمیدم باید ضریب هوشیت بالا باشه مثل
بعضی ها تا بفهمی چی میگم.مخلص آقا بهزاد هم هستیم
در ضمن تو این سایت به غیر از آقا بهزاد کسی دیگه نیست؟
دیدی که ازش دفاع نکردیم بنش هم کردیم حالا به تو چه سودی میرسه قضایای گذشته رو داری باز خوانی میکنی؟ نکنه تو هم قصد این کار رو داری؟من بودم یا نبودم به چه حقی به مدیریت سایت توهین کردن در ضمن چرا تو از اون دفاع میکنی یعنی حرف اونو تایید میکنی
خوب خودتون در جریان هستید مخصوصا آقا محمد خودشون دیده بودند!در ضمن من اونا رو میارم سایت تا کمی سطح علمیشون بالا بره!هان شما همیشه عادت دارید که با فا میلای دوستاتون حرف بزنید (مخصو صا اگر طرف همچین اسمایی داشته باشه) وشکارشون کنید البته برای سایت
خوب تو تا حالا دوست داشتی!من برای دوستام یوزرم رو میدوم نه یوزر سایت رو یوزر اکانت رو در ضمن آقا بهزاد خودت خبر داری از وضعیت آی پی من پس اونا از خونه ما نبودند(پدرم میکشتم)شکارچی جان همشون خونه ی شما بودن؟؟؟؟ چون با ای پی شما انلاین میشدن
خوب سیبیلام که فابریک نیست وگرنه الان از انسان های اولیه بودممن شمارو دیدم بقیه که ندیدن بگو بقیه هم بدونن درضمن چرا بهت لقب میری دادیم
در ضمن شما لقب دادید من چه میدونم به چه خاطر؟
پس منم با شما شوخی دارم خودت که وضیعیت موهای من رو میبینی چه افعال معکوسیولی من با شما شوخی دارم پس از افعال معکوس استفاده کردن؟؟؟؟؟
خوب بهزاد جان همه یک چیزی میگم ولی من این رو دوست دارم بعضی ها میگن کال بعضی ها .....رضا جون نام کاربریت
krn7288 مخفف چیه درسته که میگن کال رضا ن...
ولی اینو بگم که الان همه تو محاه و نت و هر جا من با این صدا میزننkrn
گفتم که این بحث ها مال چند ماه پیش بود اونم در باره مسایل سیاسی که اگه الان بگم باز ......پس دوست داری جنجال به پا بکنی
از اون تفنگ هایی که تو باهاش بازی میکنی:ch):از چه تفنگی استفاده میکنی اب پاش یا از اونایی که بچه ها تو دستشون میگیرن
میشناسمش وزیر جنگ حزب الله بود . خدا رحمتش کند ولی ما خودمون تو این کشور بهتر از اونا رو داشتیم خیلی بهتر از اونرضا جان نظرت رو درمورد عماد مقنیه بنویس
نه بابا من خودم الان قاطی لک لک ها هستم چه برسه به مرغا !پس با چی درست میشه با کاری که نیما جان کردن حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم قاطی مرغا شدنه
ادم باید از اول تنها نباشه!
با درود فراوان محضر دوست همکار هم محله گلم آقا رضا گل گلاب
رضا جان من یه چندتا سوال داشتم که اگه بزرگواری کرده و به انها پاسخ بدهید ممنون می شوم
1-یه بیوگرافی از خدمات شایسته خودت بگو تا همه بدونن که شما چقدر زحمت کش هستی
2-رضا نظرت راجب ازدواج چی برات زود یا وقتشه که با حاجی حرف بزنیم
3-دوست داری اسم بچه هات چی باشه
4-دوست داری که بچه هات رو ببری کوه سیاه رو نشونشون بدی
5-از چه غذایی خوشت میاد واز چه غذایی بدت میاد
6-اگه امکانش رو داشتی کدام یک از اینها رو سوار میشدی(الاغ،اسب،دو چرخه،قاطر،موتور،شتر،بنز،س گ گله و وانت)
7-دوستداری شغل اینده ات چی باشه
8-ببخشید شما چرا سنتون تولورانس داره مابین 18و25
9-یک جمله برای کسی که دوستش داری و ان هم شما رو دوست داره
10-یک جمله برای کسی که ازش خوشت نمی یاد وانهم از شما خوشش نمی یاد
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
یا حضرت عباس اقا کاظم شروع کرد!
سلام عرض میکنم خدمت دوستان و آقا کاظم عزیز
دوستان آقا کاظم به من تو مغازه گفت اگه به تمام سوال ها جواب ندی دیگه ازت سوال نمیپرسم ! بنابرین به تمام سوالات عللخصوص به سوال اول که نمیخواستم جواب بدم مجبورم بدم
خوب فکر کنم بیشتر این زحمت باسه من اینکه هر روز با دیال اپ میام و همیشه به دیال آپ هستمیه بیوگرافی از خدمات شایسته خودت بگو تا همه بدونن که شما چقدر زحمت کش هستی
بقیه کار هام مثلا شکار کردن ، دعوا بر سر طعمه یا در افتادن با بعضی ها(ادمین ها) بخاطر سایت هم که وظیفم هست بیشتر کار های من هستش!
خوب نظر من اینکه باید سن ازدواج پایین بیاد تو جامعه و در باره خودم اولا آقا کاظم شما که میدونید قبل از من یک برادری هست !دوما بیشتر تنهایی رو دوست دارم!رضا نظرت راجب ازدواج چی برات زود یا وقتشه که با حاجی حرف بزنیم
شما از کجا میدونید من بچه دار میشم شاید نشم(خدا نکنه)دوست داری اسم بچه هات چی باشه
ولی بیشتر اسم های عطیه و نرگس و زینب و امیر حسین و مهدی رو دوست دارم!
یک معرفی از کوه سیاه:قره داغ بمعنای کوه بزرگ هستش که الان آقا کاظم به کوه سیاه تعبیر کردند!دوست داری که بچه هات رو ببری کوه سیاه رو نشونشون بدی
قره داغ در کنار جنگل های زیبای ارس هست که واقعا از شمال و از جنگل های الاسکا خیلی قشنگتر هستش!
جد و اباد من اهل اونجا بودن خصوصیت دیگر افرادی که اهل قره داغ هستند قدرتمند بودن بسیار هستش بسیار (من اثتثنا هستم)یک ج.ک های هم هر از گاهی این اقا کاظم در مورد اونجا نقل میکنند
جواب شما آره چون خودم اونجا رو دوست دارم دوست دارم آشناهام رو هم به اونجا ببرم همه کس رو!
خوب من به هیچ چیزی نه نمیگم هر چی بیاد دستم میخورم ولی لوبیا سبز و بادمنجان رو دوست ندارماز چه غذایی خوشت میاد واز چه غذایی بدت میاد
بقیه رو دوست دارم
ترک ها بیشترشون دوچرخه سوارند منم دوچرخه رو دوست دارم به بقیه گزینه هات هم قبلا سوار شدم بجز بنز و قاطراگه امکانش رو داشتی کدام یک از اینها رو سوار میشدی(الاغ،اسب،دو چرخه،قاطر،موتور،شتر،بنز،س گ گله و وانت)
خوب دوستان محله من و میشناسن دیگهدوستداری شغل اینده ات چی باشه
من تقریبا همه کاره هستم آچار فرانسه ولی دوست دارم با مدرک ای تی یک مغازه تو پاساژسهند باز کنم اگه شد هیچ اگه نشد پارچه فروشی تو بازار بزرگ تبریز و خرید و فروش تو گمرگ مرزی
خوب اینو باید از پدرم بپرسیببخشید شما چرا سنتون تولورانس داره مابین 18و25
یک روز تو اتوبوس نشسته بودم یک پیر مرد گفت چند تا بچه داری؟
یعنی قیافم اینطوری هستش حالا هر کی چجور میخواد حساب کنه!
اون به من گفت کار دنیا رو ببین تپش قلب هم شده مثل تبلیغات پوفیلا یکی واسه من یکی واسه تو!یک جمله برای کسی که دوستش داری و ان هم شما رو دوست داره
من گفتم دوست دارم !
اخلاق من یک جوری هستش که با همه دوستم و از کسی دلخوری ندارم!یک جمله برای کسی که ازش خوشت نمی یاد وانهم از شما خوشش نمی یاد
ولی چند روز یکی از دستم ناراحت هستش و از من هم خوشش نمیاد هی هم به هم لعنت میفرسته!
تشکر میکم از داداش بزرگم اقا کاظم گل
با درود فراوان محضر دوست عزیز و دوست داشتنی اقا رضا گل
رضا جان یه چند تا سوال داشتم که اگه بزرگواری کرده وبه این سوالات هم پاسخ بدهی خیلی ممنون میشم
1-ببخشید از چه چیزهای بعنوان طعمه استفاده می کنی
2-تنهای با خودت رو دوست داری یا یه جور دیگه شو
3-یعنی دوست داری پنج تا بچه داشته باشی که همه این اسمهارو به کار ببری
4-راجب کوه سیاه گفتی راجب مردمانش گفتی ولی چرا همه چیز رو نگفتی
5-بقه غذاها هم از شما خوششون میاد ولی نگفتی از کدوم یکی بیشتر از بقه خوشت میاد
6-یعنی سگ گله رو هم سوار شدی
7-جناب اچار فرانسه الان پیچ ها بیشتر با اچار الن باز میشن
پارچه و کامپیوتر یه جزی فاصله شون از هم زیاد نیست
8- رضا جون یعنی شما محصول هفت ساله هستی
9-دوست داری با چکش بزنی تو سر کی
10-شبها ساعت چند می خوابی
رضا جون امیدوارم که از سوالات خسته نشده باشی