مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی
مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی و گفتمان تعمیر کاران در این تاپیک و بررسی مشکلات و راهنمایی های لازم جهت رفع مشکل
این تاپیک باید با دستور مدیر این سایت شروع بشه چون به بنده گفته بودند نباید لینک دانلود گذاشته بشه و همچنین من می خواستم به صورت کم کم توضیحات و فیلم ها را در سرور فورشرد آپلود کنم و لینک دانلود در این جا بگذارم البته اگر کسی سرور رایگانی سراغ داره که بتونم فایل هایم را در آن جا آـپلود کنم و مدت زمان بیشتری در آن جا بمونه متشکر میشم معرفی کنه
در این تاپیک قصد دارم آموزش های زیر را بدهم
لیست آموزشها :
تعمیر هارد دیسک :
ر این پک آموزشی شما با تعمیر برد هارد آشنا می شوید و چون آموزش به صورت تجربی می باشد شما با هر اندازه اطلاعات می توانید تعمیرات برد هارد را انجام دهید و با نحوه کارکرد سیلندر و طریقه تعویض هد هارد آشنا شوید و می توانید هارد های خراب را احیا نمایید
تعمیر پردازنده و چیپ ها :
در این مجموعه آموزشی جایگزینی پایه های شکسته یا کند شدن cpu را فرا می گیرید و به راحتی می توانید cpu خراب را احیا کنید.
تعمیر مادربورد :
حوه تعمیر و عیب یابی و رفع مشکل انواع مادر بورد ها را فرا می گیرید و به راحتی می توانید مادر بورد های خراب را تعمیر کنید آموزش تعویض چیپ شمالی و جنوبی.
تعمیر مانیتور
مجموعه اول: به صورت آماتور و برای استفاده عموم و در بر گیرنده انواع ایرادهای متداول مانیتور و تعمیر انواع ایرادها از جمله مات بودن تصویر- زیاد کردن نور لامپ – جمع شدن تصویر از بغل و بالا – تنظیم رنگ و آشنایی با دیگر مشکلات مانیتورهای موجود.
مجموعه دوم: شامل تعمیرات تخصصی مانیتور های معمولی و lcd می باشد که مجموعه ایست کامل هم برای استفاده عموم و هم به صورت تخصصی برای همکاران و متخصصان امر.
تعمیر کارت گرافیک :
در مجموعه vga شما با عملکرد کارت گرافیک آشنا شده و به ایراد های متداول آن پی می برید از جمله شطرنجی شدن تصویر و ندادن تصویر…
تعمیر موس و کیبورد :
این مجموعه کاملأ به صورت تجربی است و حتی افراد با اطلاعات کم نیز می توانند پس از دیدن این مجوعه به راحتی تعمیرات موس و کیبرد را انجام دهند. این پک برای عموم پیشنهاد می شود.
تعمیر پاور:
پک پاور مجموعه ایست بسیار ساده که آشنایی با پاور و طرز کار آن را بازگو میکند و به صورت بسیار ساده آموزش میدهد رفع ایراد می نماید و با دیدن این مجموعه می توانید پاورهای خراب را به راحتی تعمیر کنید و پاورهای نویزدار و ولتاژدار را تشخیص داده و نقص آن را برطرف کنید.
تعمیر درایو نوری :
مجموعه ایست کامل دربردارنده تعمیرات درایور از جمله ایرادهای نخواندن cd- رایت نشدن cd- روشن نشدن درایو – مشکل در بیرون آمدن درب – سوختگی در برد – تعمیر برد و تعویض iecو کنترولر…
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)