عاشق هرکس شدم او شد نصيب ديگري *دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجري* من سخاوت ديده ام دل را به هرکس مي دهم *شرم دارم پس بگيرم آنچه را بخشيده ام :icon_pf2 (41):
پاییز از زمستون غمگین تره چون بهارو ندیده ولی من از پاییز غمگین ترم چون خیلی وقته تورو ندیدم... :icon_pf2 (41):
نيلوفر تنها گليه كه براي زنده بودن بايد دور گل ديگه اي بچرخه!اجازه ميدي نيلوفر زندگيت باشم؟
ازکسي که دوستش داري ساده دست نکش شايد ديگه هيچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشي از کسي هم که دوستت داره بي تفاوت عبورنکن چون شايد هيچ وقت هيچ کس تورو مثل اون دوست نداشته باشه .
میدونی فلسفه تک زنگ چیه؟ یعنی به یادتم ولی حرفی واسخ گفتن ندارم
ديروز و فردا دست به يكي كردند:ديروز :با خاطرات گذشته فريبم داد...........فردا:با وعده هاي دورغين خوابم كرد..........وقتي چشم گشودم .امروز رفته بود..........
برای هزارمین بار ازم پرسید : تا حالا دلت و شکستم ؟ و من برای هزارمین بار به دروغ گفتم : نه ....... تا دلش و ن***م
من زیر بارون با چشام یه آرزو ساخته بودم واسه دوباره دیدنت زندگیمو باخته بودم یا آرزومو پس بده یا با دوباره دیدنت به زندگیم نفس بده
انقدر مستم که بی قایق به دریا می روم یا به عشقم میرسم یا غرق دریا می شوم
:treeswing::treeswing:
غضنفر آشغال ميره تو چشمش ساعت 9 مياد دم در!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
3 نفر ميميرن . خدا گفت اولي بره بهشت . دومي بره جهنم . سومي بره طويله !!!
پرسيدن چرا ؟
خدا گفت :اولي زن داشت دنيا براش جهنم بود . دومي مجرد بود ، دنيا براش بهشت بود . سومي زنش مرد ولي خاك بر سر بعدش رفت يه زن ديگه گرفت !!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
يه تيكه آهن محكم روي پاي يه اصفهاني ميفته داد ميزنه ميگه آااااااااااااخ كفشم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)